gekon1979 ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:15 ze bedzie ostra zadyma hehehehe kupi sie popcorn, cole i zasiadzie do relacji z parady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:17 gekon1979 napisał: > ze bedzie ostra zadyma hehehehe > kupi sie popcorn, cole i zasiadzie do relacji z parady ;) > No moze byc calkiem sympatycznie, ja zamiast coli kupie sobie butelke rozowego wina, wtedy bedzie to jeszcze przyjemniejsze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:18 wina? przeciez teraz abstynencja ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:29 yeellow napisał: > wina? przeciez teraz abstynencja ;-P Abstynencja przychodzi powoli ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:22 bedzie napewno ciekawie ;) bokserzy i karatecy geje kontra zwarte oddzialy narodowcow hahahaha to musi byc relacja na zywo na caly swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:28 gekon1979 napisał: > bedzie napewno ciekawie ;) > bokserzy i karatecy geje kontra zwarte oddzialy narodowcow hahahaha > to musi byc relacja na zywo na caly swiat! > Bedzie pewnikiem, ja przed telewizorem, pelna emocji a Ty, nie rozwal toporem ekranu :-)). Hmm, juz plone z ciekawosci na widok tych muskularnych gejow walczacych o swoje, sluszne prawa z Wszechpolakami ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:30 nie w telewizor nie przyloze toporem ;) swietosc to wielka hahahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:34 gekon1979 napisał: > nie w telewizor nie przyloze toporem ;) swietosc to wielka hahahaha ;) > Taaak, prawda to. Nie mialbys pozniej zadnego zrodla rzetelnej informacji, szczegolnie teraz z nowym kierownictwem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:39 :P no to by byla tragedia, ale ja wlasciweie to juz tylko ogladam filmy na tv, gadajacych beretow mi sie jakos juz nie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:47 gekon1979 napisał: > :P > no to by byla tragedia, ale ja wlasciweie to juz tylko ogladam filmy na tv, gad > ajacych beretow mi sie jakos juz nie chce ;) > No to skad czerpiesz "jedynie sluszne" informacje? Tygodnik Wprost? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 11:57 tak z Wprost, ale takze stad www.nacjonalista.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:02 gekon1979 napisał: > tak z Wprost, ale takze stad www.nacjonalista.org/ > Oj, to zbyt mocne dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:04 nie przesadzaj ;) strobna bardzo fajna, komentowac artykuly mozna bez loga, a forum tez bardzo fajne i ciekawe tematy ;) ze tak powiem mozna tam poznac opinie z drugiej strony, ktora nie zawsze jest bledna Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:10 gekon1979 napisał: > nie przesadzaj ;) strobna bardzo fajna, komentowac artykuly mozna bez loga, a f > orum tez bardzo fajne i ciekawe tematy ;) > ze tak powiem mozna tam poznac opinie z drugiej strony, ktora nie zawsze jest b > ledna > Nie powiedzialam, ze opinia jest bledna ,moze troche trudna do strawienia ale zajrze jeszcze raz, ciekawosc to dobra rzecz ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:17 nic zlego ci sie nie stanie ot dowiesz sie ze MW to pedaly ;) ze to nie oni rzucaja kamieniami, tylko wieksze radykaly, hehehe dowiesz sie ciekawych rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:18 gekon1979 napisał: > nic zlego ci sie nie stanie > ot dowiesz sie ze MW to pedaly ;) ze to nie oni rzucaja kamieniami, tylko wieks > ze radykaly, hehehe dowiesz sie ciekawych rzeczy ;) > Dodra juz lece :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:21 ginusia napisała: > gekon1979 napisał: > > > ze bedzie ostra zadyma hehehehe > > kupi sie popcorn, cole i zasiadzie do relacji z parady ;) > > > No moze byc calkiem sympatycznie, ja zamiast coli kupie sobie butelke rozowego > wina, wtedy bedzie to jeszcze przyjemniejsze :-)) A ze...szturmówką nie łaska...? :-))) Hedoniści ! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:26 Porucznik Rżewski wyszedłszy na ganek, wskoczył na siodło i pocwałował majdanem, aż się kurz za nim podnosił. Przecwałowawszy dwie wiorsty zatrzymał się: - Job twoju mać, a koń gdzie?! Zwymyślawszy się od ostatnich pogalopował z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:35 gekon1979 napisał: > Porucznik Rżewski wyszedłszy na ganek, wskoczył na siodło i pocwałował majdanem > , aż się kurz za nim podnosił. > Przecwałowawszy dwie wiorsty zatrzymał się: > - Job twoju mać, a koń gdzie?! > Zwymyślawszy się od ostatnich pogalopował z powrotem. > Ja nie zapomne o tak waznej rzeczy jak szturmowka, postawie ja za telewizorem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:44 W dniu urodzin Rżewskiego Natasza Rostowa zaprosiła go do siebie zdradzając, że ma dla niego prezent. Gdy znaleźli się sami, zrzuciła suknię i stanęła przed Rżewskim naga, ozdobiona tylko kokardką w intymnym miejscu. Rżewski zawijając rękaw zapytał: - Głęboko on? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:52 gekon1979 napisał: > W dniu urodzin Rżewskiego Natasza Rostowa zaprosiła go do siebie zdradzając, że > ma dla niego prezent. > Gdy znaleźli się sami, zrzuciła suknię i stanęła przed Rżewskim naga, ozdobiona > tylko kokardką w intymnym miejscu. > Rżewski zawijając rękaw zapytał: > - Głęboko on? > Nie mow mi, ze to byla zwinieta szturmowka ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:55 kto ich tam wie ;) - Ten twój chłopak, Kasiu, jest źle wychowany - mówi matka - Dlaczego? - W czasie, kiedy z nim rozmawiałam, ziewnął chyba 10 razy! - Mamo, on nie ziewał, tylko próbował coś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:57 gekon1979 napisał: > kto ich tam wie ;) > > - Ten twój chłopak, Kasiu, jest źle wychowany - mówi matka > - Dlaczego? > - W czasie, kiedy z nim rozmawiałam, ziewnął chyba 10 razy! > - Mamo, on nie ziewał, tylko próbował coś powiedzieć. > Ma slaba sile przebicia ;). Kasia powinna go zostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:58 slaba sila przebicia hahahah ;) dobre hehehe Stoi krowa nad brzegiem rzeki i pali trawkę. Przymulona, wzrok mętny. Podpływa do niej młody bóbr i pyta: - Ty, krowa - co Ci tak dobrze? Krowa na to: - A, palę sobie trawkę. Bóbr: - A co to jest? Krowa: - Nie wiesz? Aaaa, młody jesteś. Weź tu skręta, zaciągnij się porządnie, zanurkuj sobie, popłyń do swego żeremia, wróć, wypuść dym i zobaczysz, jakie to przyjemne. Jak postanowili, tak zrobili. Boberek zaciągnął się, zanurkował, ale że pierwszy raz, więc od razu pod wodą zaczęło go brać. Wynurzył się więc i położył na brzegu. W tym momencie podpłynął do niego hipopotam i zapytał, co mu tak dobrze. Bóbr opowiedział o krowie, która stoi nad brzegiem i daje pociągnąć trawkę. Hipopotam zanurkował więc, podpłynął do krowy, wynurzył się przed nią i powiedział: - Cześć! Na to krowa, krztusząc się dymem, krzyknęła: - Bóbr! K_rwa!!! Wypuść powietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 13:38 gekon1979 napisał: > slaba sila przebicia hahahah ;) dobre hehehe > > Stoi krowa nad brzegiem rzeki i pali trawkę. Przymulona, wzrok mętny. Podpływa > do niej młody bóbr i pyta: > - Ty, krowa - co Ci tak dobrze? > Krowa na to: > - A, palę sobie trawkę. > Bóbr: > - A co to jest? > Krowa: > - Nie wiesz? Aaaa, młody jesteś. Weź tu skręta, zaciągnij się porządnie, zanurk > uj sobie, popłyń do swego żeremia, wróć, wypuść dym i zobaczysz, jakie to przyj > emne. > Jak postanowili, tak zrobili. Boberek zaciągnął się, zanurkował, ale że pierwsz > y raz, więc od razu pod wodą zaczęło go brać. Wynurzył się więc i położył na br > zegu. W tym momencie podpłynął do niego hipopotam i zapytał, co mu tak dobrze. > Bóbr opowiedział o krowie, która stoi nad brzegiem i daje pociągnąć trawkę. Hip > opotam zanurkował więc, podpłynął do krowy, wynurzył się przed nią i powiedział > : > - Cześć! > Na to krowa, krztusząc się dymem, krzyknęła: > - Bóbr! K_rwa!!! Wypuść powietrze! > >Doskonale, brak odpowiedzi, ze smiechu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 zakaz pomiatania 15.05.06, 13:01 img97.imageshack.us/my.php?image=zakaz18qs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ciekawe co z tego wyniknie ;) mam nadzieje 15.05.06, 12:33 carlitos35 napisał: > ginusia napisała: > > > gekon1979 napisał: > > > > > ze bedzie ostra zadyma hehehehe > > > kupi sie popcorn, cole i zasiadzie do relacji z parady ;) > > > > > No moze byc calkiem sympatycznie, ja zamiast coli kupie sobie butelke > rozowego > > wina, wtedy bedzie to jeszcze przyjemniejsze :-)) > > A ze...szturmówką nie łaska...? :-))) > Hedoniści ! > Szturmowka ciezka, nie dam rzdy dlugo trzymac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 [...] 15.05.06, 11:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzacy1 Re: Będzie suuuuuper 15.05.06, 11:21 Tak dobrze prawisz.Popcorn małe piwko i zasiadac przed TV i oglądac zadyme :) :) :) Juz nie moge sie doczekac.To znacznie ciekawsze niz zadymy na stadionach :) :) NIEMCY DO BOJU!!!! Mam nadzieje ze pokazecie Giertychowi i tym bojowką MW gdzie mają swoje miejsce w szeregach :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 na barykady bracia kochani,na barykady 15.05.06, 11:24 nie będą szkopy (czy pedały,czy też nie) okupować warszawskich ulic-nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org zle przeczucie 15.05.06, 11:17 mam wrazenie, ze nic z tego dobrego nie wyjdzie - mw i innym obroncom czystosci tylko w to graj - nie dosc, ze homoseksualisci, to jeszcze niemieccy i to w warszawie. bedzie mozna pojechac, porzucac kamieniami, w telewizorze sie pokazac... Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult No to bedzie afera rowniez i w Brukseli 15.05.06, 11:30 I dobrze, Unia sie nie ugnie, a Lech Kaczynski i PiS beda polkna wreszcie te zabe za stworzenie z gejow wroga narodu na potrzeby kampani wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: No to bedzie afera rowniez i w Brukseli 15.05.06, 13:03 Teraz beda mogli powiedziec: a nie mowilismy? i nastepnie wystapic z Unii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blok-buster Dobrze, aby przed marszem "nach Warschau" 15.05.06, 11:33 caly Berlin zwarl jeszcze cos. Jest taka piekna pogoda, szkoda byloby zepsuc dobre powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp dobra...,dobra,...dobra.......... ...............> 15.05.06, 11:42 niech zyja pelargonie! niech zyja malwy! niech zyja pelargonie i malwy! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.galazka Nasyłają na nas GEjSTAPO, bo sprzeciwiamy się 15.05.06, 11:43 propagowaniu pedalstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Nasyłają na nas GEjSTAPO, bo sprzeciwiamy się 15.05.06, 11:44 dobra...dobra...dobra.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 stop barbarzyńcom-hunom i wandalom 15.05.06, 11:49 tomxp napisał: > dobra...dobra...dobra.... warszawa to nie rzym ,nie damy jej zburzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
3gr To nie GEjSTAPO, to glupota. 15.05.06, 11:49 Polscy nazisci na start! Kagance z pyskow i do gardel Niemcom, gejom i wszystkim innym od was. Niemiecko-gejowskie mieso czeka, tepa nacjonalistyczna krwiozercza zgrajo! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: To nie GEjSTAPO, to glupota. 15.05.06, 11:53 3gr napisał: > Polscy nazisci na start! Kagance z pyskow i do gardel Niemcom, gejom i > wszystkim innym od was. Niemiecko-gejowskie mieso czeka, tepa nacjonalistyczna > krwiozercza zgrajo! cóż to za zwyczaj mówić do siebie-wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Przyjezdzaja na wlasne ryzyko. 15.05.06, 13:04 Za wszystko co sie stanie sa sami odpowiedzialni.chca prowokacji,to ja dostana. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Przyjezdzaja na wlasne ryzyko. 15.05.06, 13:31 Dlaczego tyle agresji w waszych wypowiedziach?Mi osobiście nie przeszkadzają homoseksualiści ich sprawa.Zastanawiam się jednak dlaczego organizują paradę czy heteroseksualni w ten sposób manifestują? Dla mnie to też jest prowokacja ale ja na nich nie zwracałabym uwagi po prosty bym ich olała.Tak samo bym postąpiła z paradą heteroseksualistów.Miłość nosisz w sercu a nie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 A mi ich szkoda 15.05.06, 11:48 Chyba sobie biedaki nie zdają sprawy co potrafią kibole. Kilka lat doświadczenia w zadymach stadionowych i bitwach z policją robi swoje. No ale przynajmniej weźmiemy pomstę za Powstanie Warszawskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: A mi ich szkoda 15.05.06, 11:50 kajetanb52 napisał: > Chyba sobie biedaki nie zdają sprawy co potrafią kibole. Kilka lat doświadczeni > a > w zadymach stadionowych i bitwach z policją robi swoje. No ale przynajmniej > weźmiemy pomstę za Powstanie Warszawskie ;) burzenie warszawy było odwetem za grunwald Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Kibole dostana w ryj. 15.05.06, 11:51 Wreszcie sie wzieli w sobote za to bydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: Kibole dostana w ryj. 15.05.06, 11:54 Wszystkich nie wyłapali to raz. A dwa to zaprawdę choćby przyszło tysiąc gejoatletów i każdy zjadłby tysiąc gejokotletów to i tak są bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kibole dostana w ryj. 15.05.06, 11:55 jurek_dzbonie napisał: > Wreszcie sie wzieli w sobote za to bydlo. a 10 czerwca wezmą sie za inne bydlo,rasy czerwonej-panowie ziobro,dorn do dzieła, polska liczy na waszą bezkompromisowość Odpowiedz Link Zgłoś
xawler Re: Kibole dostana w ryj. 15.05.06, 12:23 i za dalsze poglebianie kraju w zasciankowosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
jb93 Parada "r" ogranicza moje swobody obywatelskie 15.05.06, 11:49 Nie interesuje mnie kto z kim spi - to prywatna sprawa kazdego, doroslego czlowieka. Dlatego wlasnie uwazam wszelkiego rodzaju "parady" za przejaw szalonej niedelikatnosci wobec wspolobywateli, ktorzy sprawy alkowy pozostawiaja w alkowie, albo mowiac dosadniej (tak aby nawet Niemiec zrozumial), chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Parada "r" ogranicza moje swobody obywatelski 15.05.06, 12:46 radze zrozumiec gejom i lesbijkom ze jako mniejszosc nie powinni prowokowac wiekszosci. tak jak uwazam ze kibole powinni byc blyskawicznie i ostro karani, tak samo jak wiekszosc obywateli polskich nie zycze sobie zadnych homoseksualnych parad. ja nie wypytuje moich znajomych o ich orientacje bo mnie to nie obchodzi, tak samo jak to czy wola na pieska czy do buzi. skonczy sie w ten sposob ze dostaniecie po wyeksploatanych juz w lozku dupach... juz mnie samego zaczyna reka swierzbic choc do zadnej partii ani bojowki nie naleze. ostatnio widzialem grupke francuzow w sklepie, z ktorych jeden spuscil spodnie ponizej kroku i wywalil genitalia w majtach, taki nowoczesny. tak stal w kolejce do kasy z tymi opuszczonymi spodniami. za goraco mu bylo? na tym polega wspolczesna "kultura"? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Coś bredzisz 15.05.06, 15:09 Wybacz, ale bredzisz. Bo piszesz tak: > radze zrozumiec gejom i lesbijkom ze jako mniejszosc nie powinni > prowokowac wiekszosci. tak jak uwazam ze kibole powinni byc > blyskawicznie i ostro karani, Po pierwsze, co to znaczy "nie prowokować"? Bo co, większość wytłumacze mniejszość, jak się poczuje sprowokowana? To uważasz za normalne i demokratyczne rozwiązanie? Po drugie, kibice klubu A przyjeżdżając na mecz do miasta B też PROWOUJĄ kibiców klubu B, prawda? Czyli to jest normalne, że dostają po ryju, bo sprowokowali, a mogli nie przyjeżdżać. Możesz to jakoś rozwikłać? Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Coś bredzisz 15.05.06, 19:22 juz ci wyjasniam: manifestowanie w pochodach homoseksulnosci z penisami na glowach odbieram jako malo wybredna forme promocji homoseksualizmu oraz lamanie niepisanych regul tzw. obyczajnego zachowania (przepraszam za anachronizm...). nikt nie zabrania homoseksualistom w polsce byc homoseksualistami i zyc w zwiazkach, co nie znaczy ze nie moge uwazac homoseksualizmu za porazke i ciesze sie ze homoseksulista nie jestem. nie musze akceptowac zeby tolerowac. zadnych marszow zadnych adopcji zadnych "malzenstw" (choc dopuszczalbym zwiazki homoseksualne o podobnych prawach wzajemnych partnerow, ale nie okreslane jako malzenstwa, wole sprawdzona przez ostatnie tysiaclecia definicje prawa rzymskiego: malzenstwo jest zwiazkiem mezczyzny i kobiety...). homoseksualistom nie wystarcza prawo do swobodnego bycia homo, musza ich jeszcze wszyscy kochac i wszsycy hetero zazdroscic ze sami nie sa. trudno tez zaprzeczyc ze homoseksualizm jest co najmniej slepa uliczka ewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Coś bredzisz 15.05.06, 19:32 promocja zjawisk ktore musze tolerowac ale nie musze akceptowac to jest prowokowanie mnie do przeciwreakcji. tak samo jak wtedy gdy ktos np. sie nie myje. toleruje go choc tego nie akceptuje i gdy zaczyna mi mowic ze jego brud jest fajny, ze sama przyroda uczynila nas brudasami i zbliza sie zanadto - to prowokuje mnie do przeciwreakcji. w najlepszym wypadku - oddalenia sie. w zamnknietym ponieszczeniu lub w tloku - moge stracic panowanie nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Niemieccy geje i lesbijki: Auf nach Warschau! 15.05.06, 11:50 Ręce przecz od Rzeczpospolitej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
ciagnij-sie-suko Re: Toelrancja TAK, akceptacja i promocja NIE! 15.05.06, 12:19 buahahahahaha:)podoba mi sie ton autora artykułu: albo akceptacja zboczen albo import pedalow...troche dziwna sytuacja zaistniala, ponieważ w polsce dezorientaci seksualni nie maja gorszej sytuacji prawnej niz reszta spoleczenstwa,ale widocznie rozowe bojowki wiedza lepiej:)mam nadzieje ze kibole zmobilizuja sie na wiesc o wysypie dewiantow. nie mam jednak obiekcji do pederastow ktorzy nie afiszuja sie swoimi preferencjami seksualnymi i oddzielaja sfere publiczna od intymnej Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Ewentualnie możesz wybrać mniejsze zło 15.05.06, 15:11 Mogę zrozumieć, że nie podoba ci się "promocja". Ale jeśli od "promocji" wolisz przemoc, to szkoda gadać, sam sobie wystawiasz świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Postacie Bolka i Lolka a prawa autorskie. 15.05.06, 11:59 Haha, ciekawi mnie, czy niemieccy pederaści dostali zgode na wykorzystanie postaci Bolka i Lolka do swojej ohydnej propagandy. I do zmiany płci jednej z postaci. Na razie wygląda to na spore nadużycie i złamanie praw autorskich. Pociągnałbym ich :-))) do odpowiedzialności. W końcu ordnung musst sein. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Postacie Bolka i Lolka a prawa autorskie. 15.05.06, 12:35 Dokladnie o tym samym pomyslalem.Do tego haslo "Teraz Polska" jest tez chyba zastrzezone. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekilolekpl Re: Postacie Bolka i Lolka a prawa autorskie. 15.05.06, 13:44 nie dostali zgody. zaostana pociagnieci do odpowiedzialności sytuacja prawna postaci www.bolekilolek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja ordnung musst sein.????????????Czu muss sein? 15.05.06, 18:45 Miast ubliżać Niemcom Polaku,to naucz się języka poprawnie uzywać! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Czu????????Naucz sie poprawnie uzywac 15.05.06, 21:25 polskiego!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 No tak. Przyganiał kocioł garnkowi... 16.05.06, 14:03 A oto próbka lekcji jak poprawnie używać polskiego języka według przepisu niejakiego „tadeusz_ja” "Sluchaj dawny śmierdzący wuuju,ten czlowiek jest poprostu psychopatą, i proszę nie mieszaj do tego gejów. Poparcie tego hochsztaplera z Torunia, jest Pisuarowi i reszcie tej kamaryli niezwykle użyteczne,ale do czasu, moim zdaniem kaczyńskim pali się już grunt pod nogami,i może się zdarzyć kolejny "cud" w Polsce.A mianowicie tonący Kaczyńscy mogą "postawić" temu ponuremu mnichowiz Torunia zarzut defraudacji ok 100mln$ zebranych na ratowanie stoczni gdańskiej. W Walce z Wami, czarnymi pomiotami gotow jestem sprzysiegnąc z Urbanem, Milerem,Kwasniewskim,i Jaruzelskim! Zlodziej rydzyk wasz idol i kacze pokraki są juz na wylocie! Skąd w was rydzykowych pomiotów tyle nienawiści?? Co??Wasze dni kacze są juz policzone!!!Zapomnijcie o wladzy kacze móżdzki!! zapomnijcie! Sluchaj kaczy rydzykowy najmito poglodeku wasze dni są policzone! Katoliku_polski1wasze 5 min.już minęlo My szykajemy się w polowie Maja z olbrzymią demonstracją przeciwko klerykalnemu obskurantyzmowi, będzie ona 20 Maja w centrum Wawy!!Kaczyzm trzeba obalić!!!!! Nie masz nic do powiedzienia rydzykowy troglodyto! Niedoczekanie twoje,ta halastra rydzykowa nie pobędzie dlugo! Glupku smierdzący pisuarze, dlaczego wszystkich nazywasz agentami, waswz czas się już skończyl, ten pokurcz już w piętke goni, jest już po was! Bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą korzysć!! Proszę Państwa! Dziś o 17-j skończyla się Polska!! Sluchaj ty pisuarowo wywloko dopadniemy wam do gardeł Re: to jakiś koszmar !!!!/uciekajmy z Polski!!!!!! Kaczki do kurnika!! Trzesidupy z Episkopatu... Mam nadzieje!sam do tego się przyloże! I zamknie on buzię! kościól w Polsce próbuje wywolać zimną wojnę z Niemcami! Dlatego należy kościól w Polsce poskromić!! Gdyby odemnie to zależalo też puściłbym gazociąg po dnie Bałtyku!!! Kościól katolicki w Polsce stacza się!!! Też nad tym się zastaniawialem, Papież może odwolać wizytę w Polsce!! Watykan z tym psycholem zrobi porządek!!!!!!!! I to szybko!!!!!!!!! Sluchaj lejbakogelmogel!! jesteś najlepszym dowodem na istnienie antysemityzmu w Polsce, albo jesteś prowokatorem,albo antysemitą Polakiem, jeśli tak ,to rację mają Niemcy i żydzi że Polacy antysemityzm wyssali z mlekiem matki ,glupku!! Jedynie kwestią czasu może być próba odlączenia się od Polski Rydzyka niektórych obszarów,Wroclaw, Szczecin,jednym slowem calego zachódu obecnej Polski,który ma dosyć psychopatów z partyjki Rydzyk- Kaczyński, obym się mylil.I dlatego w interesie Polski jest szybkie wyeliminowanie tych śmiertelnie niebezpiecznych partyjek z życia pilitycznego w Polsce! Królewskie miasto nietolerancji,ale Katolickie!!!!!! Tfu!!!!!! Rydzyk i Ci dwaj bliżniacy to narodowi socjaliści!! Polacy są znani z brutalnego traktowania zwierząt!!! Bulterier Kaczyńskiego jest skończony! Myślę że ten zlodziej redemptorysta już się doczekal "rozliczenia" Radio Maryja- organizacja przestepcza "Polaczkowie" opamiętajcie się Co wy wypisujecie?wy jesteście chorzy!! Kolejny "polaczek" na forum Taki post mógl tylko napisać "polaczek" z Jackowa!! Oto kolejny belkot niedouczonego polskiego antysemity […] Swiętość JP2????????? Jeszcze o "Judajczykach" Satyr od Rydzyka, niejaki Wolniewicz, a kiedyś bardzo dawno temu myślący profesor, "wysmażyl" oto coś takiego na pożytek hohsztaplera z Torunia! […] Polaku z chicago,czy jak tam z "jackowa" Czy umyleś już ulicę do the.bill1 "Czwarta Kacza" znajdzie w swoje miejsce w Kiblu!!!! Droga pani Kruk,czy jak tam naprawdę Pan sie nazywa,wyleci pani z tego swojego stanowiska szybko, razem z tym zlodziejem rydzykiem,pracujemy nad tym już! Te skurczybyki maja tupet. Przypilnujemy tago złodzieja w habicie! Odda co do zlotówki! Skad klikasz? Z uczelni tego "muchomora"??Otóż mylisz się, to Rydzyk stanie przed sądem,i odda pieniądze właścicielom co do zlotówki! Antysemita wyssał z mlekiem Matki nienawiść I co? Znowu antysemicki polski bełkot? Przaśny polonizm rozlewa się po Europie,należy zatrzymać ten smród z Polski! Dlaczgo Rydzyk nie został jeszcze aresztowany? Jest On jak można sądzić,casus Stocznia Gdańska, oszustem, który korzystając z poparcia kościoła,ale nie calego, poczyna sobie bezczelnie!Ale do czasu! Z tresci art.wynika ,że o,Rydzyk jest złodziejem!!!Bo jest pospolitym hohsztaplerem! Ratunku! Pełnisz dyżur u rydzyka? Ile Tobie rydzyk placi za ten belkot? Rozwija się dzięki ukradzionym pieniądzom! Jarek K.jest schizofrenikiem […]. Należy też rozważyć próbę usunięcia Kaczyńskiego z "tronu" w Palacu Namiestnikowskim, im prędzej tym lepiej dla Polski! Zyjemy w kraju wyznaniowym,znowu klamiesz!Ale wasze pisuarowe rządy dobiegają końca.Pogonimy was jak wściekle psy!! Dobre,kontakt werbalny.?..w dzień, a w Nocy?Tam tylu przystojnych braci!mogę sobie to jedynie wyobrazić!! Tak naprawde to chodzilo o to zniszczenie zaplecza pisuarów, a tym zapleczem jest zlodziej rydzyk, Bogusław Wolniewicz -jest osobą chorą!! Powtarzam, jest to facet z objawami maniakalno depresynymi,i tu jego dorobek naukowy nie ma nic do tego Zmartwienia Katolika polskiego mnie cieszą, a będą jeszcze większe!!". Komentarz zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 15.05.06, 12:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 czy niemiecki aids jest bardziej zjadliwy 15.05.06, 12:10 katolik_polski1 napisał: > !Leczenie pacjenta to pare milionow z kasy podatnika ! > Wlasciwie to wegetacja na lozu smierci . > Kto za to zaplaci ? > Taniej byloby ich spalowac na granicy i odeslac do Reichu ! Odpowiedz Link Zgłoś
xawler Re: Przywioza nam niemiecki AIDS 15.05.06, 12:26 Chlopie zmien sobie ksywke.. bo obrazasz uczucia religijne zdecydowanej wiekszosci Polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
turingam Re: Przywioza nam niemiecki AIDS 15.05.06, 18:04 Będę Ci przypominał o paru tekstach, które zapomniałeś lub ich nie znasz: "Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą" (Mt. 7, 1-2) "Gdy faryzeusze dowiedzieli się, że zamknął usta saduceuszom, zebrali się razem, a jeden z nich, uczony w Prawie, zapytał Go, wystawiając Go na próbę: «Nauczycielu, które przykazanie w Prawie jest największe?»* On mu odpowiedział: «Będziesz miłował Pana Boga swego całym swoim sercem, całą swoją duszą i całym swoim umysłem*. To jest największe i pierwsze przykazanie. Drugie podobne jest do niego: Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego*. Na tych dwóch przykazaniach opiera się całe Prawo i Prorocy»." (Mt. 22, 34-40) "Jezus natomiast udał się na Górę Oliwną, ale o brzasku zjawił się znów w świątyni. Cały lud schodził się do Niego, a On usiadłszy nauczał ich. Wówczas uczeni w Piśmie i faryzeusze przyprowadzili do Niego kobietę którą pochwycono na cudzołóstwie, a postawiwszy ją pośrodku, powiedzieli do Niego: «Nauczycielu, tę kobietę dopiero pochwycono na cudzołóstwie. W Prawie Mojżesz nakazał nam takie kamienować*. A Ty co mówisz?» Mówili to wystawiając Go na próbę, aby mieli o co Go oskarżyć*. Lecz Jezus nachyliwszy się pisał palcem po ziemi. A kiedy w dalszym ciągu Go pytali, podniósł się i rzekł do nich: «Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci na nią kamień». I powtórnie nachyliwszy się pisał na ziemi. Kiedy to usłyszeli, wszyscy jeden po drugim zaczęli odchodzić, poczynając od starszych, aż do ostatnich. Pozostał tylko Jezus i kobieta, stojąca na środku. Wówczas Jezus podniósłszy się rzekł do niej: «Kobieto, gdzież oni są? Nikt cię nie potępił?» A ona odrzekła: «Nikt, Panie!» Rzekł do niej Jezus: «I Ja ciebie nie potępiam. - Idź, a od tej chwili już nie grzesz!». (J. 8, 1-11) "Pewna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. (...) Powinno się traktować je te osoby z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji." (Katechizm Kościoła Katolickiego, Kanon 2358) Przeczytaj je i zastanów się, czy ze swoimi poglądami zasługujesz na używanie nicka ze słowem "katolik" Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa zamknąć granicę przed zboczeńcami 15.05.06, 18:09 Tak jak inne kraje zamykały granice przed zorganizowanymi transportami anarchistów, zadymiarzy, lewaków, zielonych, antyglobalistów i innych nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: zamknąć granicę przed zboczeńcami 15.05.06, 18:41 Zapamiętaj sobie biedaku z brudnego krakowa,to Niemcy pierwsi zamkną granicę przed polską dziczą,a choćby przed tą, która dala "popis" ostatnio w Warszawie po meczu. Niemcy powoli dojrzewają do tej decyzji.A kolejnym krokiem będzie wyrzucenie tago klerykalnego balaganu z Unii,a to stanie się też niedlugo, oby jak naszybciej,zanim Europa zdąży sie zarazić kulturą znad Wisly.Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Kultura nad Wisłą ma się całkiem, całkiem... 16.05.06, 14:06 A oto próbka lekcji kultury no i jak poprawnie używać polskiego języka według przepisu niejakiego „tadeusz_ja” "Sluchaj dawny śmierdzący wuuju,ten czlowiek jest poprostu psychopatą, i proszę nie mieszaj do tego gejów. Poparcie tego hochsztaplera z Torunia, jest Pisuarowi i reszcie tej kamaryli niezwykle użyteczne,ale do czasu, moim zdaniem kaczyńskim pali się już grunt pod nogami,i może się zdarzyć kolejny "cud" w Polsce.A mianowicie tonący Kaczyńscy mogą "postawić" temu ponuremu mnichowiz Torunia zarzut defraudacji ok 100mln$ zebranych na ratowanie stoczni gdańskiej. W Walce z Wami, czarnymi pomiotami gotow jestem sprzysiegnąc z Urbanem, Milerem,Kwasniewskim,i Jaruzelskim! Zlodziej rydzyk wasz idol i kacze pokraki są juz na wylocie! Skąd w was rydzykowych pomiotów tyle nienawiści?? Co??Wasze dni kacze są juz policzone!!!Zapomnijcie o wladzy kacze móżdzki!! zapomnijcie! Sluchaj kaczy rydzykowy najmito poglodeku wasze dni są policzone! Katoliku_polski1wasze 5 min.już minęlo My szykajemy się w polowie Maja z olbrzymią demonstracją przeciwko klerykalnemu obskurantyzmowi, będzie ona 20 Maja w centrum Wawy!!Kaczyzm trzeba obalić!!!!! Nie masz nic do powiedzienia rydzykowy troglodyto! Niedoczekanie twoje,ta halastra rydzykowa nie pobędzie dlugo! Glupku smierdzący pisuarze, dlaczego wszystkich nazywasz agentami, waswz czas się już skończyl, ten pokurcz już w piętke goni, jest już po was! Bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą korzysć!! Proszę Państwa! Dziś o 17-j skończyla się Polska!! Sluchaj ty pisuarowo wywloko dopadniemy wam do gardeł Re: to jakiś koszmar !!!!/uciekajmy z Polski!!!!!! Kaczki do kurnika!! Trzesidupy z Episkopatu... Mam nadzieje!sam do tego się przyloże! I zamknie on buzię! kościól w Polsce próbuje wywolać zimną wojnę z Niemcami! Dlatego należy kościól w Polsce poskromić!! Gdyby odemnie to zależalo też puściłbym gazociąg po dnie Bałtyku!!! Kościól katolicki w Polsce stacza się!!! Też nad tym się zastaniawialem, Papież może odwolać wizytę w Polsce!! Watykan z tym psycholem zrobi porządek!!!!!!!! I to szybko!!!!!!!!! Sluchaj lejbakogelmogel!! jesteś najlepszym dowodem na istnienie antysemityzmu w Polsce, albo jesteś prowokatorem,albo antysemitą Polakiem, jeśli tak ,to rację mają Niemcy i żydzi że Polacy antysemityzm wyssali z mlekiem matki ,glupku!! Jedynie kwestią czasu może być próba odlączenia się od Polski Rydzyka niektórych obszarów,Wroclaw, Szczecin,jednym slowem calego zachódu obecnej Polski,który ma dosyć psychopatów z partyjki Rydzyk- Kaczyński, obym się mylil.I dlatego w interesie Polski jest szybkie wyeliminowanie tych śmiertelnie niebezpiecznych partyjek z życia pilitycznego w Polsce! Królewskie miasto nietolerancji,ale Katolickie!!!!!! Tfu!!!!!! Rydzyk i Ci dwaj bliżniacy to narodowi socjaliści!! Polacy są znani z brutalnego traktowania zwierząt!!! Bulterier Kaczyńskiego jest skończony! Myślę że ten zlodziej redemptorysta już się doczekal "rozliczenia" Radio Maryja- organizacja przestepcza "Polaczkowie" opamiętajcie się Co wy wypisujecie?wy jesteście chorzy!! Kolejny "polaczek" na forum Taki post mógl tylko napisać "polaczek" z Jackowa!! Oto kolejny belkot niedouczonego polskiego antysemity […] Swiętość JP2????????? Jeszcze o "Judajczykach" Satyr od Rydzyka, niejaki Wolniewicz, a kiedyś bardzo dawno temu myślący profesor, "wysmażyl" oto coś takiego na pożytek hohsztaplera z Torunia! […] Polaku z chicago,czy jak tam z "jackowa" Czy umyleś już ulicę do the.bill1 "Czwarta Kacza" znajdzie w swoje miejsce w Kiblu!!!! Droga pani Kruk,czy jak tam naprawdę Pan sie nazywa,wyleci pani z tego swojego stanowiska szybko, razem z tym zlodziejem rydzykiem,pracujemy nad tym już! Te skurczybyki maja tupet. Przypilnujemy tago złodzieja w habicie! Odda co do zlotówki! Skad klikasz? Z uczelni tego "muchomora"??Otóż mylisz się, to Rydzyk stanie przed sądem,i odda pieniądze właścicielom co do zlotówki! Antysemita wyssał z mlekiem Matki nienawiść I co? Znowu antysemicki polski bełkot? Przaśny polonizm rozlewa się po Europie,należy zatrzymać ten smród z Polski! Dlaczgo Rydzyk nie został jeszcze aresztowany? Jest On jak można sądzić,casus Stocznia Gdańska, oszustem, który korzystając z poparcia kościoła,ale nie calego, poczyna sobie bezczelnie!Ale do czasu! Z tresci art.wynika ,że o,Rydzyk jest złodziejem!!!Bo jest pospolitym hohsztaplerem! Ratunku! Pełnisz dyżur u rydzyka? Ile Tobie rydzyk placi za ten belkot? Rozwija się dzięki ukradzionym pieniądzom! Jarek K.jest schizofrenikiem […]. Należy też rozważyć próbę usunięcia Kaczyńskiego z "tronu" w Palacu Namiestnikowskim, im prędzej tym lepiej dla Polski! Zyjemy w kraju wyznaniowym,znowu klamiesz!Ale wasze pisuarowe rządy dobiegają końca.Pogonimy was jak wściekle psy!! Dobre,kontakt werbalny.?..w dzień, a w Nocy?Tam tylu przystojnych braci!mogę sobie to jedynie wyobrazić!! Tak naprawde to chodzilo o to zniszczenie zaplecza pisuarów, a tym zapleczem jest zlodziej rydzyk, Bogusław Wolniewicz -jest osobą chorą!! Powtarzam, jest to facet z objawami maniakalno depresynymi,i tu jego dorobek naukowy nie ma nic do tego Zmartwienia Katolika polskiego mnie cieszą, a będą jeszcze większe!!". Komentarz zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa J.M. Rokita przyjął prezent w postaci laptopa 15.05.06, 18:12 Pamiętacie jak Rokita jako członek gabinetu rządowego przyjął od prywatnej firmy w "prezencie" laptopa. To było zapewne działanie w ramach czystości i walki z korupcją panie Rokita - prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Przywioza nam niemiecki AIDS 15.05.06, 19:35 a co ma wspolnego z delikatnościa organizowanie hałaśliwych parad promujących seks z każdym bez względu na płeć wiek wyznanie kolor skóry i stan cywilny? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Komunikat Prasowy Rady wykonawczej NOP 15.05.06, 12:12 img204.imageshack.us/my.php?image=pismo17cr.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz [...] 15.05.06, 12:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xawler Re: Pedalstwo w III Rzeszy to byłą siła! 15.05.06, 12:25 tak? Homoseksualisci byli niesamowicie przesladowani, a takze byli uncestwiani w obozach koncentracyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Pedalstwo w III Rzeszy to byłą siła! 15.05.06, 12:37 I to przez innych pederastwo.Aresztowani byli tylko ci,ktorzy byli w opozycji do NSDAP-tak samo jak aresztowano n.p. czlonkow SPD.Ci pederasci,ktorzy byli sympatykami NSDAP zyli sobie w najleosze.W koncu oni wspoltworzyli potege nazistow-n.p. Ernst Röhm czy von Schirach. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Niemieccy geje i lesbijki: Auf nach Warschau! 15.05.06, 12:31 dobrze,że przyjadą, proszę pamiętać tylko,że Polska nieco rózni się od Niemiec i róznego rodzaju frywolne stroje i zachowania, typu karnawał w Rio mogą przy- nieść efekt odwrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Pederasci szukaja nowych obszarow. 15.05.06, 12:41 Pederasci z Niemiec ewakuuja sie do Polski, bo za 20 lat muzulmanie zrobia z nimi na zachodzie porzadek. Tam sie ta degeneracja zaczela i tam sie najszybciej skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wyobrazam... 15.05.06, 12:51 sobie te zapocone,obslinione i usmiechniete twarze polskich zbokow gdy w sukurs ruszyla im miedzynarodowka .Oni juz sie nie wstydza ze to robia.Kiedys SLD dla biednych dawala koze.Moze tym ludziom tez damy po jakims zwierzatku? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wyobrazam... 15.05.06, 13:03 Nie tylko to sobie wyobrazam.I jestem zdziwiony ze uwaza ich sie za normalnych.Maja prawo do zycia jak kazdy czlowiek ale nie maja prawa zyc jak zwierzeta.wtedy nie sa ludzmi.... Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 12:54 Koltunstwo kontra tolerancja. Bigoteria kontra inteligencja. Prymitywizm kontra wyksztalcenie. Zasciankowosc kontra otwartosc. Umyslowy beton kontra elastycznosc. Agresja kontra milosc blizniego. Ksenofobiczne, faszystowskie stereotypy kontra krytyczne myslenie. Nacjonalizm kontra cywilizacja. Tchorzostwo kontra odwaga. Milosc kontra nienawisc. Hey you! Gej = Czlowiek, taki jak i Ty, choc niekoniecznie taki sam jak ty. Z tego tylko powodu nie musisz go nienawidziec, ani nim pogardzac. Jezus Chrystus szedlby w paradzie gejow trzymajac sie z nimi za rece. Bo Jezus byl madry i kochal wszystkich ludzi. A ze byl inny jak reszta, to go ukrzyzowali Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 12:57 i tak cie niekt nie uslyszy; to jak wolanie na pustyni.... Oni sa chrzescijanami tylko w niedziele pomiedzy 11:30 i 12:30..... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:07 Kiedys dyskutowalismy.Ludzie maja skrajne poglady i zachowania.Jezeli moga dewianci dlaczego nie moga inni.Ktos jest za inny przeciw.A kosciol?Nie wszyscy chodza i nie wszyscy wierza a jednak maja inne poglady niz geje itd.Czy to faszyzm?A moze to realnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:10 mordobicie i rzucanie kamieniami; faszystowskie wyzwiska -to jest faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:12 > mordobicie i rzucanie kamieniami; faszystowskie wyzwiska > -to jest faszyzm mylisz się, to właśnie jest DYSKUSJA po polsku a raczej w duchu 4 rp Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:14 no tak....wiedzialem, ze cos przegapilem..... Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:17 > mylisz się, to właśnie jest DYSKUSJA po polsku a raczej w duchu 4 rp Zabawne bo studiując forum zauważam że jest to raczej domena antyelektoratu PIS Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:14 Jest to kontrowersyjna grupa spoleczna ktora prowokuje swoimi paradami,lekcewazeniem chociazby rodziny.Oni twierdza ze oni tworza rodziny,staraja sie wartosci swojego srodowiska eksportowac .Za nic maja to ze normalne spoleczenstwo jest inne..Nie przyjmuja tego do wiadomosci tylko szerza swoje idealy.Ludzie nie chca tego sluchac z megafonow czy telewizji.Nikt ich nie rusza dopoki normalnie zyja..... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:19 przeczytaj choc raz to, co sam napisales. operujesz jezykiem ktorym karmi cie prasa, radio i...koledzy z podworka. znasz osobiscie jakiegos geja? co wiesz o nich? jak oni zyja? czy na prawde wiekszosc z nich chce adoptowac dzieci? jakie maja zmartwienia, troski? jaka jest przestepczosc wsrod nich? jaka jest agresja w stosunku do nich? czy sa wierzacy, czy nie? czy wszyscy paraduja nago po miescie? co maja na celu "te ich demonstracje"? czy homoseksualizmem mozna sie zarazic? gdybys potrafil odpowiedziec choc na polowe z tych pytan, duzo wiecej bys rozumial...... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:24 Odpowiem ci pokretnie.Kazdy ma w jakis sposob ulozone zycie.Mozna sie czyms interesowac a nie potrzeba w tym uczestniczyc.Jest duzo grup spolecznych ktore maja wielkie problemy a jednak o nich sie nie slyszy.Kazdy musi sobie jakos w zyciu radzic.Dlatego nie chce ich widziec i slyszec bo chce mi sie zygac.Natomiast gdy o nich nie slysze zyje normalnie i nawet zygac mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:30 bardzo pokretnie odpowiadasz; jedno jednak wysuwa sie na plan pierwszy -"JA". Gdzie by byla Polska, gdyby wszyscy w latach 80-tych tak mysleli jak ty teraz? Mozna jeszcze dalej; wojny, odbudowa Polski, itd. Widzisz; ludzie, ktorzy czegos doswiadczyli lepiej to rozumieja; nawet jesli sie nie zgadzaja to jednak udestepniaja przestrzen publiczna do demonstracji; takie jest wszak prawo. Jaka prawicowa organizacja poparla w ubieglym roku Marsz Rownosci w Gdansku? Przypomnij sobie; poszukaj w necie....moze wiecej zrozumiesz. ps. nie lubie pokretnych odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:32 Ktos napisal Tolerancja-TAK Promocja-Nie Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:33 Nie zgadzam sie na prowokacje.Bo kazda manifestacja tych srodowisk to prowokacja normalnej czesci spoleczenstwa.Nie uwazasz ze zbyt czesto prowokuja? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:43 prowokuja???? do czego??? do dania im w morde??? mnie wkurzaja ekolodzy demonstrujacy nie poparte naukowo bzdety na temat ochrony "swin chodowlanych" (przy czym sami maszeruja w skurzanych butach), jednak nie zabraniam im demonstrowania, nie protestuje; maja do tego prawo!!! Nauczmy sie w koncu szanowac prawo, jesli nie potrafimy szanowac pogladow.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:47 Jezeli homoseksualisci czuja sie dyskryminowani maja prawo jak kazdy obywatel do sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:57 do sadu? i w ten sposob maja zademonstrowac to, ze dzeiej im sie krzywda? w ten sposob maja pokazac spoleczenstwu, ze sa ludzwmi? w ten sposob maja zakomunikowac calemu spoleczestwu, ze sa dyskryminowani? Sad jest od sadzenia przestepstw; dyskryminacja nie musi miec charakteru przestepstwa. Czy pielegniarki, ktore sa dyskryminowane przez ministerstwo zdrowia glodowymi pensjami tez do sadu maja isc? Im tez zabraniasz prawa do demonstracji? To moze nalezy zmienic konstytucje i napisac: kazdemu wolno demonstrowac oprocz: (...tu dluga lista...) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:58 A co maja zrobic biedacy,bezdomni,matki nie majace co dac dzieciom jesc?Tych media nie popieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 14:09 zawsze komus jest gorzej; to nie powod, aby komukolwiek zakazywac demonstracji! Poza tym, czas powoli skonczyc z uogolnianiem mediow; w koncu mamy media typu "NIE", potem "Wyborcza", czy "Polityka", ale jest rowniez "Dziennik", czy "Nasz Dziennik" i "RM". Te dwa ostatnie, delikatnie mowiac, gejow zapewne nie popra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:38 zmieniasz troce temat....niech ci jednak bedzie. co to jest promocja homoseksualizmu???? To jakis super jugurt w sklepie, ktory wszyscy po tej "promocji" natychmiast z polek sklepowych wykupia??? Nikt sie jeszcze homoseksualizmem nie zarazil; nikt tez nie zmienil swojej orientacji z pwodu parady. Nikt z powaznych naukowcow nie podwaza wrodzonego charakteru homoseksualizmu (bez wzgledu czy podlozem jest genetyka, czy hormony w okresie ciazy), wiec nie moze byc mowy o promocji. W Polsce maja takowe demonstracje charakter jednoznaczny; geje pokazuja, ze istnieja, ze tez sa ludzmi, ze ich prawa sa lamane, ze w stosunku do nich konstytucja nie jest przestrzegana, ze nieslusznie obiwnia sie ich za wszelakie nieszczescia Polski, itd Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:45 Art.18 Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:46 poczytaj dalej, np o tym, ze nikt nie moze byc dyskryminowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 13:51 Na czym polega ta dyskryminacja?Ze nie moga adoptowac dzieci?Ze pracodawca nie chce ich zatrudnic?A czy musi?Czy wlasciciel ,prywatny musi zatrudnic homoseksualiste jezeli ma na ten temat inne poglady?Czy musi zatrudnic kryminaliste dlatego ze ten wyszedl z wiezienia? Czy musi zatrudnic niepelnosprawnego dlatego ze ten jest inwalida? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Bog a dewianci- OgIeN i SiArKa SoDoMy 15.05.06, 13:54 Bog wyraznie sie wypowiedzial na temat dewiantow w Sodomie i Gomorze gdzie spalil ich zywcem. Zydowska Tora pisze ze dewianci w sodomie i gomorze stanowili wiekszosc i przesladowali NORMALNA mniejszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bog a dewianci- OgIeN i SiArKa SoDoMy 15.05.06, 13:57 Już Konfucjusz mawiał: "chcąc zmienić świat, najpierw trzeba zmienić język". W przypadku homoseksualizmu uwidacznia się to bardzo wyraźnie. Jeszcze sto lat temu na określenie związku płciowego między obu mężczyznami obowiązywał termin "sodomia". Dzisiaj sodomitą nazywamy człowieka współżyjącego ze zwierzętami. Tymczasem opisany w Biblii grzech mieszkańców Sodomy polegał nie na kontaktach seksualnych ze zwierzętami, lecz z osobami tej samej płci. Sodomici - jak podaje Księga Rodzaju - chcieli nawet zgwałcić dwóch aniołów, którzy zjawili się w mieście pod postacią mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Czy dewianci uznaja Boga za homofoba ;-))))))))))) 15.05.06, 14:02 www.arkdiscovery.com/sodom_&_gomorrah.htm A oto co zydowski Rabin powiedzial o dewiantach: JERUSALEM – An ultra-Orthodox man suspected of stabbing three people during Jerusalem’s Gay Pride Parade last week says he acted in God’s name. “I came to murder on behalf of God. We can’t have such abomination in the country,” Yishai Schlissel said during his interrogation. Cenzorze, nie moge podac oryginalnego linku z nastepujacych przyczyn: W przeszlosci podawalem oryginalny link o tym jak Zyd wbil noz w trzech "paradnikow" w Izraelu news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4694328.stm\ Link zostal wkrotce zagazowany przez WOLNO myslicieli ktorzy pouczaja nas ciagle o tolerancji. Od tego momentu nie podaje linkow. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Czy dewianci uznaja Boga za homofoba ;-)))))) 15.05.06, 14:05 Przepraszam czytelnikow. Podalem ciekawy ale niewlasciwy fragment doniesienia prasowego. Oto prawidlowy fragment. A leading Jewish cleric has called for homosexuals to be killed. The statements have come in the week that members of leading lesbian and gay groups are to meet Israel’s prime minister Ariel Sharon. Rabbi David Batzri told the Israeli Ma’ariv newspaper that homosexuals should be "put to death" according to Jewish religious law. Batzri added: "Homosexuals and lesbians are not only a sickness, they are an abomination which should be removed from every city in the country, also from those districts where they feel protected, like in Tel Aviv." Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Darwin a dewianci 15.05.06, 14:09 Homoseksualizm to slepa uliczka ewolucji K. Darwin, zyd Dewianci, udowodnijcie swiatu w drodze solidnych badan naukowych ze spoleczenstwo zlozone w 100% z dewiantow moze istniec dluzej niz jedno pokolenie ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I pozmywajcie wreszcie swoje zboczone napisy w kiblach. Nic was tak nie kompromituje jak dewianckie napisy. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 "niezasciankowosc" i "europejskosc" dewiantow 15.05.06, 14:11 Dewianci zarzucaja NORMALNYM ZDROWYM PSYCHICZNIE ludziom zasciankowosc. Zboczency, powiedzcie czytelnikom na czym polega wasza niezasciankowosc? Na staniu w kiblu publicznym GODZINAMI z czlonkiem na wierzchu i straszeniu nieletnich uzytkownikow kibla? ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Jak geizm "przestal" byc choroba psychiczna ;-)))) 15.05.06, 14:13 Cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami UWAGA DEWIANCI Negatywne opinie nt. prof. Spitzera to antysemityzm Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Lezbije zakatowaly 4 latka %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% 15.05.06, 14:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41630126&a=41650664 Lezbije tak katowaly 4 latka ze jego obrazenia mozna bylo porownac do upadku z dwupietrowego budynku. W Sodomie dewianci tez przesladowali normalna mniejszosc. MIEJSCE CHORYCH PSYCHICZNIE JEST U PSYCHIATRY nie na "paradach" Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Lezbije zakatowaly 4 latka %%%%%%%%%%%%%%%%%% 15.05.06, 14:32 glupich jednak nie sieja..... Znaczna wiekszosc przypadkow pedofilii notowana jest w rodzinach; pomiedzy rodzicami a dziecmi!!!! Jednak nikt nie jest na tyle glupi jak ty, aby zakazac tuz po urodzeniu zabierac wszystkim rodzicom swoje dzieciaki! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Lezbije zakatowaly 4 latka %%%%%%%%%%%%%%%%%% 15.05.06, 14:36 nie ma sensu dyskusja z matolem, ktory za kazdym razem wkleja te same cytaty z tym samym, idiotycznym, komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Lezbije zakatowaly 4 latka %%%%%%%%%%%%%%%%%% 15.05.06, 14:46 Matol to taki dewiant ktory w dyskusji nie umie znalezc argumentow i obraza mowiacych prawde. A prawda jest taka dewiancie: W najwiekszym porównawczym badaniu próby losowej homoseksualistów i heteroseksualistów wzielo udzial 4340 doroslych osób z 5 amerykanskich metropolii. Wyniki: Homoseksualizm powiazany byl z gorszym stanem zdrowia - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej przyznawali, ze przeszli choroby przenoszone droga plciowa; ponad dwa razy wiecej homoseksualistów przeszlo przynajmniej dwie choroby przenoszone droga plciowa; - homoseksualisci okolo 5 razy czesciej próbowali umyslnie zarazic inna osobe choroba przenoszona droga plciowa; - homoseksualisci okolo trzech razy czesciej przyznawali sie do otrzymania mandatu lub spowodowania wypadku drogowego w ciagu ostatnich 5 lat; - homoseksualisci trzy razy czesciej próbowali popelnic samobójstwo, 4 razy czesciej próbowali kogos zabic i okolo dwóch razy czesciej uczestniczyli w bójce w ostatnim roku; - homoseksualisci okolo 5 razy czesciej podejmowali praktyki seksualne zwiazane z dreczeniem (sadomasochizm, zwiazywanie); - homoseksualisci okolo 4 razy czesciej przyznawali sie, ze zostali zgwalceni. Homoseksualizm kojarzony byl z przestepczoscia - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej byli aresztowani za przestepstwa nie seksualne i okolo 8 razy czesciej za przestepstwo seksualne; - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej byli skazywani za przestepstwa seksualne i okolo dwóch razy czesciej trafiali do wiezienia za przestepstwa; - homoseksualisci okolo trzech razy czesciej przyznawali sie do odbywania nieprzyzwoitych rozmów telefonicznych; - homoseksualisci o okolo 50% czesciej twierdzili, ze dokonali kradziezy w sklepie, dokonali oszustw podatkowych lub nie zostali zlapani za przestepstwo. Homoseksualizm skutkowal oslabieniem wiezi miedzyludzkich - homoseksualisci dwa razy rzadziej zawierali malzenstwa, a jesli zawierali malzenstwa, to duzo rzadziej mieli dzieci; - homoseksualisci dochowywali wiernosci srednio przez niecaly rok w ciagu swojego najdluzszego zwiazku homoseksualnego lub heteroseksualnego (srednia wiernosci w przypadku heteroseksualistów wynosila od 5 do l0 lat); - homoseksualisci, jesli zawierali malzenstwa, okolo 3 razy czesciej zdradzali swojego wspólmalzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Yellow - do psychiatry czy chirurga? ;-))))))))))) 15.05.06, 14:48 yellow, a jak to bylo w twoim przypadku? Doktor Bieber, który opiekowal sie wieloma gejami, stwierdzil, ze nie spotkal wsród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem Nie wstydz sie yellow, powiedz prawde o swej dewiacji Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Re: "niezasciankowosc" i "europejskosc" dewiantow 15.05.06, 14:26 na jakie badania naukowe ty sie wlasciwie powolujesz? Tylko prosze bez autobigrafii czy opisu wakacyjnych romansow ;-) Przeciez wsrod heteroseksualistow masz rowniez pedofilow, wiec po co robisz ludziom piane z mozgu i straszysz "dewianctwem" gejow. Co ma jedno wspolnego z drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: "niezasciankowosc" i "europejskosc" dewiantow 15.05.06, 14:42 Nie potrzeba ci badan naukowych. Idz do kibla i zobacz na wlasne oczy co wy tam wypisujecie i wyprawiacie Cytat: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako psychiczny infantylizm. Do ktorej grupy siebie zaliczasz? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) O badaniach naukowych nie dyskutuje sie z chorymi psychicznie dewiantami. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cytat: Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). Powiedz cenzorowi "wolnej prasy" zeby przywrocil ponizszy link to bede podawal takze linki. Przestancie stosowac faszystowskie metody walki z prawda news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4694328.stm\ Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Darwin a debile 15.05.06, 14:41 A co mial Darwin do powiedzenia nt. debili? Czy lepszy inteligentny gej czy debilowaty hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Darwin a debile 15.05.06, 14:49 He he he wyglada na to ze dewianci i chorzy umyslowo to ta sama grupa Cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Marksizm a geizm 15.05.06, 15:00 Marksizm: byt ksztaltuje swiadomosc Geizm: odbyt ksztaltuje swiadomosc Jak manifestuje sie "inteligencja" geja? Wystarczy isc do publicznego szaletu aby sie przekonac ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
turingam Re: Marksizm a geizm 15.05.06, 18:28 Jak manifestuje się "inteligencja" geja? Może tak, jak u Leonarda da Vinci. A może tak jak u Alana Turinga, który pierwszy opracował podstawy teoretyczne urządzenia nazwanego później komputerem i który nadzorował budowę pierwszego urządzenie tego typu (nazwanego "bombą Turinga"), służącego do łamania szyfrów Enigmy. Obaj byli gejami. Zastanów się, ile zawdzięczasz takim ludziom, nawet o tym nie wiedząc. Czy urodziłbyś się jako Polak i z jakich zdobyczy techniki byś korzystał? Czy miałbyś w ogóle szansę wypisywania czegokolwiek na jakimkolwiek forum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Sodoma+woda=woda sodo(m)a 15.05.06, 15:01 Sodoma, czy ciebie cos boli, fizycznie i tak na duszy? Kochaj innych ludzi, bo od takich jak ty uciekaja nawet psy i zlote rybki wyskakuja z akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Wracaj do kibla 15.05.06, 15:03 Ten "styl pisarski" i ta twoja "inteligencyja" tam wlasnie pasuja. Przeciez macie tam wlasne "forum" ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I naprawde udaj sie do chirurga. na psychiatre w tym stadium za pozno ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Definicja "ludzi" dla yellow ;-))))))))))))))))))) 15.05.06, 15:05 LUDZIE nie stoja godzinami w publicznym kiblu z czlonkiem na wierzchu i nie strasza nieletnich ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 "Dobra" wiadomosc dla 3gr 15.05.06, 15:10 Cytat: In 1994, an obituary study revealed that the median age of death for homosexual males was 42 Jak widac natura sama robi porzadek ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Re: "Dobra" wiadomosc dla 3gr 15.05.06, 15:35 Widze, ze cie zamurowalo! Zeby bylo zabawniej nie jestem gejem, ale cenie tolerancje i poczucie humoru i mam nadzieje, ze ciebie (i takich jak ty) tym zaraze. Tolerancja to nie AIDS! Wszystkim zycze milego dnia! gr napisał: > I love you. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 3gr ceni poczucie humoru ;-))))))))))))))))))))))) 15.05.06, 15:42 Fraszka na dewianta Nasz dewiancik w kibelku "mieszka" oj zle nawyki ma ten kolezka z czlonem na wierzchu przez cale ranki naraza ludzi na niespodzianki a gdy zmeczony do domu wraca "tworzy" na forum to jego praca ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja tez cenie poczucie humoru ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Re: 3gr ceni poczucie humoru ;-)))))))))))))))))) 15.05.06, 15:58 i w dodatku masz talent. Mickiewicz to przy tobie fraszka. Cenie poczucie humoru, ale czy moglbys nieco wyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Re: 3gr ceni poczucie humoru ;-)))))))))))))))))) 15.05.06, 16:03 W przypadku twojej fraszki zadzialala tolernacja. Z poczuciem humoru w niej niezwykle ciezko, wrecz ociezale. Tym niemniej nie poddaje w watpliwosc, ze zaliczasz sie do homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Fraszka na piekla dla dewiantow 15.05.06, 16:07 W piekle u pedalow zimno jak cholera nikt sie nie pochyli, chrustu nie nazbiera ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Re: Fraszka na piekla dla dewiantow 15.05.06, 16:22 Sodoma, zatrudniam cie na pol etatu. Bedziesz clownem, ale nie wiecej niz jedna fraszka dziennie, bo wszystkie dewianty i hetoro pekna ze smiechu. sodoma33 napisała: > W piekle u pedalow zimno jak cholera > nikt sie nie pochyli, chrustu nie nazbiera > ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Smok wawleski a dewianci- OgIeN i SiArKa SoDoMy 15.05.06, 14:14 Czarownice i innowiercow palili na stosie, teraz na krzeslo elektryczne wsadzaja gejow. Ekologicznie prosze, oszczedzac elektrycznosc! Smok wawelski byl gejem, a swoje dewianctwo chowal w jaskini przed biadoleniem BARANOW. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Dewianci a adopcja - prawdziwe oblicze geizmu 15.05.06, 14:22 Lezbije zakatowaly 4latka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41630126&a=41650664 Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Był też inny zwyczaj... 15.05.06, 14:27 Był też zwyczaj gotowania w oleju, jeśli wolisz. Zgadnij kogo ostatnio w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 14:06 na tym forum mawia sie, ze geje poprzez parade deomstruja swoja seksualnosc; no fakt, jesli ktos sie na takowej pojawi, to na pewno gej, lesbija, albo przy najmniej zielony. Zwaz, ze pary heteroseksualne demonstruja swa seksualnosc NA CODZIEN! Jak to zapytasz zapewne.... Calujac sie w parkach, czy na ulicy, siedzac sobie na kolanach, jedzac wspolnie lody, czy po prostu trzymajac sie za reke. Ciebie to nie razi, przeciez to....nie demonstracja, to....normalnosc. Na czym polega wiec dyskryminacja gejow? Sam odpowiedz sobie na pytanie, co sieje sie z dwoma facetami, ktorzy w Polsce chodza ze soba za reke po miescie? To jednynie lagodna forma dyskryminacji. Inne maja charakter "niedoskonalosci polskiego prawa", ale to juz temat rzeka....... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 14:09 Czy kolega z kolega chodza pod reke?Jezeli to para ktora uprawia seks opisz jak to wyglada.Bo jak robia to kobieta i mezczyzna wszystkim wiadomo.Natura. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 14:14 a czy seksualizm czlowieka to wylacznie sex? a czy zwiazki mezczyzny i kobiety maja wylacznie charakter seksualny? takiej samej odpowiedzi mozesz udzielic w stosunku do gejow. Na temat seksu gejow nie bede sie na forum wypowiadal, bo to nie miejsce. Poza tym uwazam, ze jest to osobista sprawa jak i z kim uprawia seks (o ile naturalnie, nie lamie prawa). Przy okazji zwaracam uwage, ze sex heteroseksualny to nie tylko "sex po Bozemu"; potrafi miec baaaardzo rozne oblicza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xawler Re: Jezus Chrystus kochal wszystkich! 15.05.06, 14:23 Popieram! Marsze tolerancji sa potrzebne w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Ty na wszystko znajdziesz paragraf 15.05.06, 13:50 Czy ty sypiasz z kodeksem karnym i dziennikiem ustaw? Wez sobie kobiete z szerokimi biodrami i realizuj paragraf o macierzynstwie, jak przykazali w ustawie. Nie zapomnij o instrukcji obslugi! Od czasu do czasu proponuje seks dla przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ty na wszystko znajdziesz paragraf 15.05.06, 13:52 Ja mam wspaniale urzadzone zycie , rodzine, dzieci itd..A dziennik ustaw? Przeciez mamy te same mozliwosci-internet Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ty na wszystko znajdziesz paragraf 15.05.06, 14:32 to ciesz sie tym zyciem i daj zyc innym. To takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Po to pochody i festiwale filmowe by zarażać homo- 15.05.06, 14:07 sekusalizmem więcej osób. A my nie chcemy szerzenia chorób, zwlaszcza wśród mlodzieży, po to by chorzy mieli od tego lepszą samoocenę i więcej partnerów. To tak jak by chorzy na trąd specjalnie zarażali postronnych po to by kolonia trędowatych byla liczniejsza i "weselsza" Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Po to pochody i festiwale filmowe by zarażać 15.05.06, 14:18 fajny dowcip; taki na poziomie!.....12 latka ;-) Gratuluje dobrego humoru Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Dobry Bóg zesłał potop... 15.05.06, 13:15 ...aby potopić plugastwo Jeżeli już się na coś powołujesz do czyń to w przemyślany sposób Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Dobry Bóg zesłał potop... 15.05.06, 13:21 fajnie; zastapmy wiec kodeks karny Starym Testamentem. A co! oko za oko!!! Boze, slyszysz a nie grzmisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Dobry Bóg zesłał potop... 15.05.06, 13:54 pawel_berlin napisał: > fajnie; zastapmy wiec kodeks karny Starym Testamentem. A co! oko za oko!!! > Boze, slyszysz a nie grzmisz???? Może powołaj się na Kodeks Karny twierdząc że wolno kraść... Mniejwięcej takie samo przełożenie... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Dobry Bóg zesłał potop... 15.05.06, 14:16 zwroc uwage, ze w Polsce obowiazuje Konstytucja i Kodeks karny, a nie prawo koscielne i prawa zawarte w testamencie. jesli tego nie rozumiesz, to masz na prawde spore zaleglosci we wiedzy o spoleczenstwie, polityce, czy historii Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 NIetolerancja 15.05.06, 14:25 Nietolerancja, często bardzo drastyczna, jest zjawiskiem społecznym i jako taka nie oznacza dyskryminacji. Jeżeli nietolerancja przybiera formy kryminalne, to musi się tym zająć państwo i atakowanej jednostki bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Interpretacja tego co by zrobil Jezus zostaw 15.05.06, 13:26 Watykanowi ty "fachowcu".Tolerancja nie obowiazuje w stosunku co do zboczen- takich jak homoseksualizm rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
3gr To nie Interpretacja, to pewnosc 15.05.06, 13:36 Nie jestem ekspertem w sprawie Jezusa, ale i tak jestem pewien, ze szedlby w paradzie na samym czele, byc moze ze swoim partnerem. Chyba, ze w tym czasie mialby wazniejsze priorytety, jak rozdawanie prezerwatyw czy szczepienie dzieci na polio ;-)Do swoich interpretacji nie potrzebuje fachowcow, wystarczy mi mozg, wyobraznia, brak uprzedzen, czego i Tobie zycze! Ciekawe, ze napisales, ze Chrystusa wogole nie interesowal seks, bo ponoc on tylko dzialal.. No wlasnie, bo seks jest sprawa intymna indywidualna i Chrystus sobie zastrzegl zeby o tym nie pisac... Nie mogl byc czlowiekiem i nie uprawiac seksu. W tamtych czasach jeszcze bylo normalnie, dopiero potem powstal Kosciol i oszolomy wtykajace nosy do cudzych sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: To nie Interpretacja, to pewnosc 15.05.06, 13:40 No wlasnie indywidualna-wiec po co obnosicie sie z tym na ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 To nasza pewność 15.05.06, 14:23 Biedny człowieku, ten sex otępił Cię już całkowicie i pozbawił rozumowania. Tu nie chodzi o to że jedne "oszolomy wtykają nosy do cudzych sypialni" bo mamy to "gdzieś" co w nich i z kim robicie. Tu chodzi o to, że inne oszołomy wtykają nam na siłę swoje, śmierdzące paskudnie sypialnie do naszych nosów (których tam mieć nie chcemy) i robią przy tym nachalną promocję czegoś co trudno uznać za normę, a łatwo za zboczenie. To jest właśnie nasza pewność a nie interpretacja. Chrystusa i sprawy o których nie masz zielonego pojęcia zostaw innym prawdziwie zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Re: To nasza pewność 15.05.06, 14:49 marsz w spraie seksu, to dla ciebie promocja, yaaa... Zrozum ciociu Zenobio - obronco swojej moralnosci, ze kazdy pochod sobie przejdzie i pojdzie, i potem kazdy sobie mysli co chce. Czy tego naprawde nie rozumiesz? XXI wiek jest do jasnej cholery i demokracja, a nie sredniowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: To nasza pewność 15.05.06, 14:55 Ale skoro nie zalezy wam na podtykaniu pod nos swoich pogladow, to moze tak przeniesc ten pochod w Bieszczady, albo na pustynie Bledowska? 3gr napisał: > marsz w spraie seksu, to dla ciebie promocja, yaaa... Zrozum ciociu Zenobio - > obronco swojej moralnosci, ze kazdy pochod sobie przejdzie i pojdzie, i potem > kazdy sobie mysli co chce. Czy tego naprawde nie rozumiesz? XXI wiek jest do > jasnej cholery i demokracja, a nie sredniowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Re: To nasza pewność 15.05.06, 15:06 Zycie wsrod innych ludzi wymaga TOLERANCJI. Pustynie, synku, to ty masz w glowie! ethebor napisał: > Ale skoro nie zalezy wam na podtykaniu pod nos swoich pogladow, to moze tak > przeniesc ten pochod w Bieszczady, albo na pustynie Bledowska? > > 3gr napisał: > > > marsz w spraie seksu, to dla ciebie promocja, yaaa... Zrozum ciociu Zenob > io - > > obronco swojej moralnosci, ze kazdy pochod sobie przejdzie i pojdzie, i p > otem > > kazdy sobie mysli co chce. Czy tego naprawde nie rozumiesz? XXI wiek jest > do > > jasnej cholery i demokracja, a nie sredniowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 To demokracja? 16.05.06, 13:44 Widziałem w TV kilku tych "kochających inaczej" z Niemiec. Jeśli to jest demokracja, to Ty masz w głowie ciemne i beznadziejne średniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: To nie Interpretacja, to pewnosc 15.05.06, 14:49 A moze by zrobil bicze i przegonil jak towarzystwo kupczace w Swiatyni? To tez byla forma milosci (tyle ze Agape a nie Eros). Nie dywagujac o boskoci w sumie kazdy pobozny Zyd, czytal w Synagodze Prawo i Prorokow a tam w historii o Sodomie dosc jasno bylo zapisane co Bog potepil. Na temat seksu Jezus sie wypowiadal osobiscie: Mt 5:27-29 27. Słyszeliście, że powiedziano: Nie cudzołóż! 28. A Ja wam powiadam: Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się w swoim sercu dopuścił z nią cudzołóstwa. 29. Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. (BT) 3gr napisał: > Nie jestem ekspertem w sprawie Jezusa, ale i tak jestem pewien, ze szedlby w > paradzie na samym czele, byc moze ze swoim partnerem. Chyba, ze w tym czasie > mialby wazniejsze priorytety, jak rozdawanie prezerwatyw czy szczepienie dzieci > > na polio ;-)Do swoich interpretacji nie potrzebuje fachowcow, wystarczy mi > mozg, wyobraznia, brak uprzedzen, czego i Tobie zycze! Ciekawe, ze napisales, > ze Chrystusa wogole nie interesowal seks, bo ponoc on tylko dzialal.. No > wlasnie, bo seks jest sprawa intymna indywidualna i Chrystus sobie zastrzegl > zeby o tym nie pisac... Nie mogl byc czlowiekiem i nie uprawiac seksu. W > tamtych czasach jeszcze bylo normalnie, dopiero potem powstal Kosciol i > oszolomy wtykajace nosy do cudzych sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Tak. A końcówką wzruszyłem się. 15.05.06, 14:47 3gr napisał: > Koltunstwo kontra tolerancja. Bigoteria kontra inteligencja. Prymitywizm kontra > > wyksztalcenie. Zasciankowosc kontra otwartosc. Umyslowy beton kontra > elastycznosc. Agresja kontra milosc blizniego. Ksenofobiczne, faszystowskie > stereotypy kontra krytyczne myslenie. Nacjonalizm kontra cywilizacja. > Tchorzostwo kontra odwaga. Milosc kontra nienawisc. > Hey you! Gej = Czlowiek, taki jak i Ty, choc niekoniecznie taki sam jak ty. Z > tego tylko powodu nie musisz go nienawidziec, ani nim pogardzac. Jezus Chrystus > > szedlby w paradzie gejow trzymajac sie z nimi za rece. Bo Jezus byl madry i > kochal wszystkich ludzi. A ze byl inny jak reszta, to go ukrzyzowali Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 Już my wam przygotujemy staropolskie powitanie! 15.05.06, 12:54 Przyjeżdżajcie, homosie, przyjeżdżajcie..... Naród polski bardzo dobrze reaguje na język niemiecki.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Już my wam przygotujemy staropolskie powitani 15.05.06, 13:45 Jejusiu! Przeczytałam ze 200 postów i widzę, że forumowy beton nieomal w komplecie. Zwarte szeregi, zwarte pośladki prawdziwych Polaków, niech żyją Wszy, bohaterskie obrońce normalności naszej! Chwała skinom i kibolom, niech nam żyje Blood & Honor! Te oto hufce nasze, których część wujka Adolfka dość otwarcie wielbi... obronią polską normalność przed niemieckimi zbokami /SS, SA, tak, tak, drang nach osten.../. Kurde mol, dziewczynki i chłopaki, kto Wam tak do mózgów naszczał? I czym?! Jak w Krakowie mój marsz tolerancji goniłam, bo atakowany kluczył, żeby tym normalnym z drogi zejść i trasę zmieniał... to piękną scenkę widziałam po drodze. Tradycyjną Polską Rodzinę widziałam, co swoją normalność manifestowała. Składała się ta Rodzina wyłącznie z młodych mężczyzn, przeważnie łysych. Moja jest jakaś inna, nienormalna może... Pod Wawelem widziałam jeszcze dziewczynę w karetkę wsadzaną, bo jakiś obrońca normalności jej z góry rzucił kamień na "ten zboczony łeb"... Tak, dzieci już nie zabiorę więcej, kamol nie wybiera. Moja najmłodsza córka 2 lata temu była na pierwszym marszu, w wieku 8 lat. Jej wnioski: - tolerancja jest OK, - będę mieć włosy na głowie, a pod nimi rozum, - nie będę się z nikim bić, bo to obciach, - homoseksualiści: to oni nie mogą mieć dzieci... biedni są... nieładnie ich jeszcze lać. Zdemoralizowana? Puknijcie się we łby, kochane betony. Może pomoże. Ja tam nie rzucam kamoli w Weszpolactwo krakowskim Rynkiem regularnie paradujące,chociaż mnie strasznie wkurza, że ono istnieje. Oglądam sobie wystawy księgarni zamiast ich gąb, ponieważ ich widok mi zaraz przypomina piosenkę "Tomorrow belongs to me". Powodzenia, Warszawo. Pokaż klasę, jak na stolicę przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: brawo!!!! willkomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 15.05.06, 13:16 Ich pierwsza i ostatnia wycieczka do Polski.Wroca jak ich armia spod Stalingradu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: brawo!!!! willkomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.06, 13:33 Geje? Geje...? Nie znam pojecia tego slowa, ale to dobrze, ze przyjada- podniosa w Polsce wskaznik turystyczny i PKB kupujac najepsze, polskie produkty ze znakiem jakosci "Teraz Polska" Zaraz..chociaz slyszalem, ze w tym towarzystwie o nazwie "gej" jest ponad 20 tysiecy Polakow. Szkoda, bo jak przyjada na polskich paszportach to nie poprawia statystyki turystycznej. Polska liczba 15 mln turystow wyprzedzila podobno inne kraje, nawet Berlin, w ktorym w roku 2005 w hotelach przenocowalo wlasnie ponad 15 milionow ludzi. Dziwy i cuda wszelakie. A co do Stalingradu to przepraszam, ale nie bardzo rozumiem skad odniesienie do Polski i tu wyglaszane grozby oraz przypisywanie sobie jakichkolwiek zaslug? Wg Rosji wojna zaczela sie w 1941 i wygrali ja Rosjanie. Jak na razie Polacy poza wygrana wojna w 1410 nie odniesli samodzielnie zadnego sukcesu, wiec sadzisz ze teraz Mlodziez Wszechpolska pokaze calemu swiatu zdolnosc Polaka do martyrologii? Bede ogladal telewizyjne newsy z zaciekawieniem, M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: brawo!!!! willkomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.06, 13:50 dawniej przyjezdzali nas cywilizowac niemieccy biskupi i mnisi , nauczac nas religii , dzis wypiinaja sie na guru z Watykanu . paru biskupow klechow i klerykow sie ucieszy ,potwierdza ich upodobania do seku meskiego ,w czym problem Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Może i "willkomen" ale na pewno nie "herzlich"! 15.05.06, 13:57 20 tysięcy na 40 mln, to jakieś 0,025%, ha, ha, ha! A pederaści mówią, że 20% społeczeństwa ma upodobania homoseksualne! Krętacze! Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: brawo!!!! willkomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.06, 14:43 Tu przykucnales? hej ho hej ho na spacer by sie szlo, hej ho, hej ho! Kapitalna stronke w necie widzialam! Piekna jest bardzo! kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
ryho61 [...] 15.05.06, 13:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stewex A nie moga ich na zawsze zabrac do Niemiec ? 15.05.06, 13:41 Tam maja wolnosc i niech pedaluja do woli. Odpowiedz Link Zgłoś