Dodaj do ulubionych

Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europej...

22.05.06, 17:51
Zjazd rabinów to chyba był wczoraj?
Obserwuj wątek
    • greri3 Chyba pekne ze smiechu! 22.05.06, 17:51
      • ar.co Re: Chyba pekne ze smiechu! 22.05.06, 17:53
        Słusznie. Innego pożytku i tak z ciebie nie będzie.
        • poglodek Oj towarzyszka z kanapokratów.pl się odezwała :) 22.05.06, 19:56
          • vitabravo Otrzymali tytuł Europejsyków roku ? 22.05.06, 21:18
            Wcale mnie to nie dziwi. Sami swoi rozdają tytuły i nagrody samym swoim.
            • junkier Wlasnie, Europejsy 23.05.06, 09:47
              vitabravo napisał:

> Wcale mnie to nie dziwi. Sami swoi rozdają tytuły i nagrody samym swoim.
      • maria10344 Re: Chyba pekne ze smiechu! 22.05.06, 18:02
        Uważaj jak będziedz pękał-wyleje się samo g...
        • poglodek Wiesz on nie należy do PD demokraci.pl więc nie 22.05.06, 19:57
          może sie z niego wylać g...
    • 6_wilku Mam kandydata za 2006 :/ 22.05.06, 18:20
      www.forum-znak.org.pl/index.php?t=wydarzenia&id=4176
      Ktoś miał racje...
      • junkier Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 22.05.06, 18:26
        Nie ktos tylko red. Michalkiewicz

mazowsze.kraj.com.pl/michalkiewicz.shtml
        • 6_wilku Re: Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 22.05.06, 18:42
          Obawiałem się usunięcia postu
        • tadeusz_ja Re: Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 22.05.06, 21:35
          Ten patologiczny antysemita?
          • 6_wilku Re: Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 23.05.06, 15:53
            tadeusz_ja - patologiczny idiota?
    • seawolfie Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 18:22
      HI,hi, wielki tytuł, a po przeczytaniu wielkie nic...

Czekam na nagrody "Obywatel Układu Słonecznego" przyznane przez
      kwartalnik "Świnka morska" i " Euroazjata stulecia" przyznawane przez
      miesięcznik "Działkowiec"
      • premier.z.krakowa elity się pocieszają 22.05.06, 18:27
        I oni jeszcze nie wiedzą dlaczego poparcie dla nich jest na poziomie błędu statystycznego.
        Może weźmiecie się do roboty i zadbacie o ludzi, którzy nie chodzą na salony i nie kadzą sobie na wzajem jacy to jetesmy dobrzy i piekni.
        Do roboty chołota z salonów.
        Zróbcie coś dla Polski i narodu a nie tylko dla siebie.
        • junkier Re: elity się pocieszają 22.05.06, 19:11
          Na poziomie cytatu z Wronskiego byla tez zapowiedz Piskorskiego, ze po wylaniu
          z PO "rozwazy zalozenie wlasnej partii". No dobra, ale do pioruna, kto na nia
          zaglosuje. Ostatecznie beneficenci ukladow mostowych to w skali calej Polski
          promil... Chyba ze nowa partia Piskorskiego bedzie scigac sie z
          kanapokratami.pl kto osiagnie gorszy wynik wyborczy. Mysle, ze rywalizacja moze
          byc pasjonujaca.
    • junkier Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz 22.05.06, 18:24
      Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz dziekujemy.

Największym fenomenem z całej tej trójki jest niejaki Smolar, "Polak" opłacany
      przez finansjerę Sorosa, płatny strażnik obcych interesów który nie wstydzie
      się wcale swojej wywrotowej działalności. Ba, wszędzie go pełno, od Wybiórczej
      po Rzeczpospolitą, nawet już i w tym nowym Dzienniku wsadził swój haczykowaty
      nochal.

Zero wiarygodności, z wyborów nie dostałby się nawet do rady gminy, za to gęba
      pełna frazesów i mentorski ton.

Skończ waść wreszcie tę błazenadę, naprawdę nikt tu w Polsce tych rad nie
      potrzebuje. Chyba że kanapokraci.pl .
      • rozmaryn Kiszenie sie we własnych kompleksach, czyli prawi- 22.05.06, 18:31
        cy polskiej nędza - tak bym streścił twoją wypowiedź. Ksenofobia, zawiść, nieufność, podejrzliwość - oto Prawdziwy Polak o mentalności folwarcznego parobka.
        • premier.z.krakowa to Wy lewaki i liberały macie jakieś kompleksy 22.05.06, 18:42
          Przecież ciągle słychać z waszych ust: a co na to powie europa, co na to powiedzą na zachodzie, co na to EU, jak nas widzą , jak o nas piszą za granicą.
          dlaczego jakoś inni liberałowie i lewacy z zachodu nie przejmują się co o nich pisze Polska prasa albo myślą Polscy politycy.
          Tylko nasze elity mają jakieś kompleksy i niewytłumaczalne leki co kto sobie pomysli albo jak to bedzie wyglądało.

rozmaryn napisał:

> cy polskiej nędza - tak bym streścił twoją wypowiedź. Ksenofobia, zawiść, nieuf
          > ność, podejrzliwość - oto Prawdziwy Polak o mentalności folwarcznego parobka.
        • junkier Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz 22.05.06, 18:43
          Nie wiem skąd czerpiesz wiedzę na temat modelu mentalności parobków z folwarku,
          podejrzewam je z autopsji jako zapewne potomek tych, co ziemiańskie majątki tak
          chętnie parcelowali od 1944 r., czyli mówiąc bez ogródek kradli z podpuszczenia
          i łaski komunistów z KPP/PPR. Jest się czym chwalić, nie ma co!

W każdym razie, przykro mi, ale śmieszą mnie te pretensjonalne nagrody dla
          schodzących, żeby nie powiedzieć upadłych, gwiazd polskiej polityki. Niech im
          będzie, na otarcie łez.

Ja osobiście cieszę się że Geremek nie będzie miał możliwości "europeizować"
          Polaków podpisując np. zdradziecką "EuroKonstytucję". Co do Smolara, tak jak
          napisałem, to utrzymanek OBCYCH, którego zadaniem jest tak ustawiać polskie
          sprawy aby lobby "lewicy laickiej" było zawsze przy żłobie.

Do niedawna udawało się to bez problemu, ale teraz naród zmądrzał i powiedział
          kanapokratom.pl NIE. I dobrze? Bardzo dobrze.
        • poglodek O wzorocowy Michnikoid się odezwał. Wychowany na 22.05.06, 19:45
          antypolskiej propagandzie Gazety Judaszowej ... która zatruła mu mózg ... a
          przepraszam zabrała mu mózg ...
    • bokassa Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 18:29
      Alternatywny tytuł:żyd żyda żydem pogania,czyli następny odcinek serialu-hucpy
      pt.my popieramy was ,a wy nas.Ci "europejczycy" za grosz nie mają wyczucia
      taktu gotowi wyciągać łapki po każde gratisy,piąta kolumna Sorosa.
      • rozmaryn bokassa, Prawdziwy Polak o mentalności folwarczne- 22.05.06, 18:33
        parobka, zaprezentował nam swoje nacjonalistyczne kompleksy.
        • poglodek Uwaga ogłaszam alarm sanitarny na forum gazeta.pl 22.05.06, 19:47
          obecny jest niebezpieczny Michnikoid, wzorocowy demokrata.pl, któremu
          Judaszówka wyprała mózg ...
      • junkier Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz 22.05.06, 18:41
        Nie wiem skąd czerpiesz wiedzę na temat modelu mentalności parobków z folwarku,
        podejrzewam je z autopsji jako zapewne potomek tych, co ziemiańskie majątki tak
        chętnie parcelowali od 1944 r., czyli mówiąc bez ogródek kradli z podpuszczenia
        i łaski komunistów z KPP/PPR. Jest się czym chwalić, nie ma co!

W każdym razie, przykro mi, ale śmieszą mnie te pretensjonalne nagrody dla
        schodzących, żeby nie powiedzieć upadłych, gwiazd polskiej polityki. Niech im
        będzie, na otarcie łez.

Ja osobiście cieszę się że Geremek nie będzie miał możliwości "europeizować"
        Polaków podpisując np. zdradziecką "EuroKonstytucję". Co do Smolara, tak jak
        napisałem, to utrzymanek OBCYCH, którego zadaniem jest tak ustawiać polskie
        sprawy aby lobby "lewicy laickiej" było zawsze przy żłobie.

Do niedawna udawało się to bez problemu, ale teraz naród zmądrzał i powiedział
        kanapokratom.pl NIE.
        • junkier Re: Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom 22.05.06, 18:45
          post w zlym miejscu, blad.
        • rmstemero Re: Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom 22.05.06, 18:51
          junkier napisał:

> Do niedawna udawało się to bez problemu, ale teraz naród zmądrzał i powiedział
          > kanapokratom.pl NIE.

Junkier, szanowny przedmowco, narod zmadrzal juz po raz piaty czy szosty w
          ostatnich 17 latach i zmadrzeje niechybnie ponownie juz w trakcie najblizszych
          wyborow samorzadowych. Nie chwal narodu na wyrost bo cie moze rozczarowac. I co
          wtedy piewco madrosci ludowej? To ze nie lubisz PD to Twoja sprawa, ja tylko
          wiem ze poza granicami kraju nie musialem chodzic ze spuszczona glowa i sie bez
          przerwy tlumaczyc znajomym i obcym jak Gieremek byl ministrem SZ. Teraz - czy
          chce czy nie chce - wciaz musze. A to boli. Niezaleznie od oceny skutecznosci
          narodowych wyborow ukierunkowanych skutecznie wyczynami poprzedniej ekipy, RM i
          pana Kurskiego.
          • junkier Re: Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom 22.05.06, 18:55
            rmstemero napisał:

> To ze nie lubisz PD to Twoja sprawa, ja tylko wiem ze poza granicami kraju
            > nie musialem chodzic ze spuszczona glowa i sie bez przerwy tlumaczyc
            > znajomym i obcym jak Gieremek byl ministrem SZ. Teraz - czy
            > chce czy nie chce - wciaz musze. A to boli.

Szczerze mowiac, zdebialem. To komfort ludzi na obczyznie ma byc kryterium
            wyborow politycznych w Polsce? Ty moze chodziles dumny jak paw (z Geremka), ale
            ludzie w Polsce chodzili wk...ni do granic polityka bezrobocia, beznadziei i
            triumfu przestepczosci, jaka w Polsce zaafundowaly rozowe hieny z b. KPP i ich
            sojusznicy, "ludzie honoru" od Kiszczaka i Jaruzela, czyli SLD.

• poglodek No wiesz ta kanapowa partyjka demokraci.pl zwana 22.05.06, 19:51
            żydokraci.pl to już jest w gorbie politycznym tam gdzie jej miejsce, i niech
            tam zostanie. A tych znajomych to masz w Izraelu ... bo wiesz Bronek Geremek to
            ich ziom .. no tak nie wstydziłeś się jak Geremek lizał dupe obcym całował
            klamki w przedpokojach, jak pluli nam w twarz a ten żyd mówił że deszcz pada ..
            albo że Polacy do europy i demokracji nie dorośli. Wyobraź sobie, że wiekszośc
            Polaków się wstydziła.
      • rmstemero cos ci ktos znow zabral? 22.05.06, 18:44
        a mieli odznaczyc Leppera, Giertycha i homofobow? Wiem ze to nadaremne ale zanim
        zaczniesz biadolic zastanow sie kto i za co jak rowniez od kogo dostal te
        nagrody. A dopiero pozniej zagladaj laureatom w spodnie, zboczencu.
        • poglodek Dostali za to, że są zdrajcami narodowym, nie mają 22.05.06, 19:53
          w sobie krzty dumy narodowej czy patriotyzmu (przepraszam mają żydowską albo
          europejską), za to że są antypolakami .. że przynosili wstyd Polsce przez 17
          lat. Teraz są politycznymi trupami. A wydaje mi się, że postanowienie o
          nagrodzie zapadło wczoraj ...
          • hatteras zdrajcami narodowymi sa kundle od Rydzyka!!! 22.05.06, 20:30
            A ty Davidmors nie zmieniaj nickow,bo jest was tylu co by w goovno patykow
            nawtyka?
            • poglodek Towarzyszu kanapokrato.pl zrozumcie, że wasi 22.05.06, 20:52
              przeciwnicy stanowią większośc, co widać w tej dyskusji i nie
              jestem "Davidmorsem" ... towarzyszu a Wy to Geremek we własnej osobie ?!
          • tadeusz_ja Re: Dostali za to, że są zdrajcami narodowym, nie 22.05.06, 21:45
            Może byś najpierw jakieś szkoly pokończyl podglądku,a potem za pióro??Co?
            poglodek
            Na forum od: 21.11.2005 Postów: 1274
            Napisz do mnie

Imię: Andrzej
            Miejscowość: Wolbrom

• polonus3 Re: cos ci ktos znow zabral? 23.05.06, 00:05
          Drogi "rmstemero" masz racje laureatom nalezy zagladac w spodnie, natomiast
          laureatkom pod spodnice czy maja w poprzek.
      • vitabravo Re: Trzech Europejsów nagrodzonych 22.05.06, 21:24
        bokassa napisał:

> Alternatywny tytuł:żyd żyda żydem pogania,czyli następny odcinek serialu-hucpy
        > pt.my popieramy was ,a wy nas.Ci "europejczycy" za grosz nie mają wyczucia
        > taktu gotowi wyciągać łapki po każde gratisy,piąta kolumna Sorosa.
        • tadeusz_ja Re: Trzech Europejsów " a Ty kim jesteś?? 22.05.06, 21:33
          "Prawdziwym Polakiem" zapewne?którego Europa się panicznie boi!
    • maruda.r Człowiek zawsze był wrogiem równiejszych 22.05.06, 18:35

Człowiek zawsze był wrogiem równiejszych z "Folwarku zwierzęcego", więc wycie
      niektórych forumowiczów wydaje sie byc uzasadnione. Chocby nie wiem jak równymi
      byli koń, kaczka czy tucznik z Folwarku koalicyjnego PiS-SB-LPR, to za ludzi
      uchodzic nie będą.

• greri3 Smolar- co za obrzydliwa postac! 22.05.06, 18:38
        • rmstemero Moze uzasadnisz? 22.05.06, 18:52
          • poglodek Członek demokratów.pl, szef antypolskiej Fundacji 22.05.06, 19:40
            Batorego, korzystającej z dotacji żyda Sorosa w celu działalności antypolskiej.
            • tadeusz_ja Re: Członek demokratów.pl, szef antypolskiej Fund 22.05.06, 21:37
              Skąd to wiesz? z Radia rydzyka?
        • barbara444 Re: Smolar- co za obrzydliwa postac! ... on z tych 22.05.06, 20:28

Jak Smolar opluwal Polske to w unisieniu szczescia zapomnial o tym napisac.

www.fpp.co.uk/online/03/10/JTA261003.html
          przypomnijmy:

"Torture was routine. A 14-year-old boy had his hair set on fire with gasoline.
          He ended up in an insane asylum.

A Jew called Shlomo (Solomon) Morel was one of the worst criminals. He starved,
          beat and murdered indiscriminately. He would pile his victims up like logs,
          lying crosswise, and beat them with clubs "like a hunter killing a pod of
          seals." Those at the top of the pile screamed for mercy.Those in the middle
          couldn't breathe.Those at the bottom lost their viscera and died.

A Pole commented that he would rather spend ten years in Auschwitz than any time
          at all in Morel's camp.

"What some Germans did to the Jews was monstrous. But the first people to do it
          again were the ones who had said, "Never again!" said another. One source stated
          that what happened to the Jews was very sad, "but there was another holocaust, too."

All this happened under the Office of State Security, which ran 1,255 camps in
          which twenty to twenty-five per cent of the inmates died. A Jew was the real
          head of the "Office" as it was known, and three-fourths of the Office in one
          regional HQ were Jews, as were thirty per cent of the top officers in Warsaw.

A secret study by the German government in 1974 concluded that there were
          probably 200,000 or more people in the prisons and camps, with a death rate of
          twenty to fifty per cent. Sack estimates that 60,000 to 80,000 died, "But it may
          have been higher, because in some camps 80 per cent died."
      • poglodek Ile wypiłeś wczoraj na zjeździe rabinów. Bo ten 22.05.06, 19:39
        bełkot to chyba nie na trzeźwo ...
        • maruda.r Kto zostanie "Kaczym kuprem" Europy? 22.05.06, 22:59
          poglodek napisał:

> bełkot to chyba nie na trzeźwo ...

Na trzeźwo. Lubię posłuchać, jak wyjecie.

• gw_ubecja1 Żydoubecja nagradza się za nikczemność 22.05.06, 19:28
      Polacy brzydzą się tymi "patriotami" rodem z KPP
    • poglodek Pewnie decyzje podjęto wczoraj na zjeździe rabinów 22.05.06, 19:37
    • sobekx dziwne 22.05.06, 19:40
      tytułu Europejczyka Roku nie dostał prezydent wszystkich pisowców za szczerą
      wypowiedź, że Polacy nie chcą Eurokonstytucji i że Polaków nie interesuje
      Europa a tylko Polska; czemu nagrody nie dostał Kurski za szukanie wspólnych
      europekskich korzeni dziadków polityków? czemu nagrody nie dostał
      Marionetkiewicz za swoje "yes yes yes" w reakcji na miliony Euro, które Polska
      dostanie od tej wstrętnej Europy albo wybitne postaci europejskiego formatu jak
      przestępca Lepper czy homofob i ex-wszechpolak Giertych? albo Rokita za chęć
      umierania za Niceę? dziwne
      • poglodek Bo wczoraj był zjazd rabinów i tą nagordą bedzie 22.05.06, 19:44
        się nagradzać tylko swoich, szczególnie tych z demokratów.pl, muszą się
        charakteryzować brakiem patriotyzmu polskiego, wrogością do wiary katolickiej,
        zdradą narodową ... wszystko to co symbolizują nagrodzeni.
        • sobekx oczywiście oczywiście 22.05.06, 19:52
          tylko już się uspokój
          • poglodek W sumie Salon sam sie nagradza na pocieszenie 22.05.06, 19:54
            jak ich oderwano od koryta, to czymś muszą ukoić smutki ...
            • tadeusz_ja poglądek na "Placówce" 22.05.06, 21:30
              Czy móglbyś poglądku coś orginalnego wymyśleć??
        • tiales1 poglodek..dyżurny burak Rydzyka--żłodzieja!!! 22.05.06, 21:50
    • t-800 Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 20:16
      ROTFL!
      • greri3 Salon puscil baka (znowu!) 22.05.06, 20:31
    • prof-antoni pissowcy mowia super po angielsku duma mnie rozpie 22.05.06, 20:55
      ra. Ludzie bez studiow w rzadzie-a potem wydaje sie krocie na ich doradcow.
    • tadeusz_ja Zlot polskich antysemitów na forum? 22.05.06, 21:28
      • t-800 Re: Zlot polskich antysemitów na forum? 22.05.06, 21:32
        Antysemitów? Znaczy że nagrodzeni to Żydzi?
        • tadeusz_ja Re: Zlot polskich antysemitów na forum? 22.05.06, 21:34
          Czytalem to! Dobre!
          • t-800 Re: Zlot polskich antysemitów na forum? 22.05.06, 21:50
            Czy nagrodzeni są Żydami?
        • tiales1 t-800..nie jesteś chłop... dostałes cieczke.... 22.05.06, 21:52
        • tiales1 Kaczyńscy dostaną order od Łukaszenki!,,za Lenina 22.05.06, 23:27
    • tiales1 szlag trafił buraków z PISokomuny!!!! 22.05.06, 21:49
    • patriotajaipoeta Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 22:14
      ten nasz biedny kraj
      to był dotąd ubecki raj
      pogardzany i rozkradany
      przez Ubecję wyśmiewany
      ale skończyły się fory
      dla zydoubeckiej sfory
    • rakunica Heroizm zdrady 22.05.06, 22:42
      groups.google.ca/group/pl.soc.polityka/browse_thread/thread/73e860dd7d3738d3/d8ffc3459aa785bf?lnk=st&q=g.remek&rnum=7&hl=en#d8ffc3459aa785bf
      R C Mirosław Krupiński, styczen 2005
      Heroizm zdrady

Caly naród dzis sie burzy,
      oburzenie wzbiera swiete
      - czemu w Polsce tylu tchórzy
      co nie byli konfidentem!

Kraj przezywal trudne chwile,
      zaglodzony byl i nagi...
      SB potrzeb miala tyle
      - ale braklo wkrag odwagi...

Gdyby nie tych kilku smialych
      co podjeli trudów meke
      i zbawili naród caly
      z SBekami reka w reke

- nie byloby Trzeciej Polski
      - nie byloby Euromafii...
      Cóz, musieli sami sypac
      kiedy naród nie potrafil...

Sypal Zbysio, ten z Warszawy
      i od Nobla sypal Lesio,
      Adas strasznej nabral wprawy
      by nie ulec w tym kolesiom.

Sypal Kuron i G. Remek,
      przyuczajac Frasyniuka
      ze nie sztuka bic sie w ciemie,
      ale zdradzic - to jest sztuka!

Usypali Polske nowa ,
      sypiac wszystkich jak popadlo...
      I zaczeli krecic glowa
      z kim najlepiej by sie kradlo.

I tak jakos samo wyszlo
      - ot, z rozpedu i nawyku
      ze najlepsza z wrogiem przyszlosc.
      - Gruba krecha - i po krzyku...

* * *

I tak rosla Polska bujnie
      na glinianych cienkich nogach.
      Trzeba bylo krasc podwójnie
      by wykarmic takze wroga...

Ale krasc to male piwo.
      Lud oglupic - sprawa gorsza.
      Cóz, SBecja ciagle zywa
      i pomaga jej Wyborcza.

I tak wspólnie - daja rade
      malkontentow zwalczyc horde.
      - Adas klamstwem ich zagada
      - a rzad bierze ich za morde...

Bo w tym kraju Zbyszka, Bolka,
      Frasyniuków i Adasi,
      który ciagle zwie sie Polska
      - wciaz ci sami rzadza. Nasi.

I jedyna w tym zagwozdka,
      która przyszlosc czyni mglista
      - ze sie budzic zdaje Polska
      i potrzasa jakas lista!

* * *

Wiec jedyna dzis jest rada
      popróbowac znowu blagi:
      - ze parajac sie swa zdrada
      dowodzili swej odwagi...

A wiec wyja , jecza , kwicza ,
      i z Wyborczej gnojem chlapia ,
      aby z zyciem ujsc przed dzicza.
      Ujda? Czy ich wreszcie zlapia?
      • hatteras Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 22.05.06, 23:03
        Widzisz rydzykowa szmato ,ty jestes szmata i szmata pozostaniesz na zawsze, a
        ci,ktorzy swoja praca,talentem i wykszta?ceniem doszli w zyciu do czegos ci
        uwazaja: Michnika,Geremka ,Mazowieckiego,Balcerowicza za wielkich wspania?ych
        ludzi.Wsadz swoj swinski rasistowski Ryj w kube? i odejdz stad ,bo tu nie
        miejsce dla ciebie.Mieszkasz w bloku i czekasz na zasi?ek inni pracuja na
        ciebie.Ty nie masz ani honoru ,ani godnosci ,ani ambicji,bo po prostu jestes
        szmata!!!
        • t-800 Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 22.05.06, 23:24
          A Ty to pewnie Europejczyk, demokrata.pl pewnie.
          • hatteras Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 22.05.06, 23:41
            t-800 napisa?:

> A Ty to pewnie Europejczyk, demokrata.pl pewnie.
            =================================================
            Oczywiscie!Jak kazdy cywilizowany Polak/a
            Powinnismy kazdego dnia ca?owac ziemie i Bogu dziekowac ,ze jestesmy wolni.
            Nikt naszych dzieci nie wynaradawia,nikt nas nie deportuje na wschod, nie ma
            ?agrow,ani obozow,nie ma powstan i przelewu krwi,sa tylko takie szmaty jak
            Rakunica i ten drugi przyglup co raz jest "kat. polski" raz "petapatriota".
            • 18261826www Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 23.05.06, 01:26
              Za komuny pracowalem na terenie stoczni gdanskiej w tzw firmie
              polonijniej.Pracowalismy ciezko i zarabialismy znacznie wiecej niz
              stoczniowcy.Za caly dzien mojej pracy ,moglem sobie kupic JEDNEGO BANANA!!!
              ...na hali targowej w Gdansku.Dzisiaj pracuje w malej firmie ,mam dom,dwa
              samochody,wakacje spedzamy z zona w roznych ciekawych zakatkach swiata.
        • rakunica hatteras honorowy i chory na ambicje 23.05.06, 01:37
          A wiec wyja , jecza , kwicza ,
          i z Wyborczej gnojem chlapia ,
          aby z zyciem ujsc przed dzicza.
          Ujda? Czy ich wreszcie zlapia?

hatteras wyszlochala:

> Widzisz rydzykowa szmato ,ty jestes szmata i szmata pozostaniesz na zawsze, a
          > ci,ktorzy swoja praca,talentem i wykszta?ceniem doszli w zyciu do czegos ci
          > uwazaja: Michnika,Geremka ,Mazowieckiego,Balcerowicza za wielkich wspania?ych
          > ludzi.Wsadz swoj swinski rasistowski Ryj w kube? i odejdz stad ,bo tu nie
          > miejsce dla ciebie.Mieszkasz w bloku i czekasz na zasi?ek inni pracuja na
          > ciebie.Ty nie masz ani honoru ,ani godnosci ,ani ambicji,bo po prostu jestes
          > szmata!!!

Anna Kozlowska
          • 18261826www Re: hatteras honorowy i chory na ambicje 23.05.06, 02:12
            rakunica napisa?a:

> A wiec wyja , jecza , kwicza ,
            > i z Wyborczej gnojem chlapia ,
            > aby z zyciem ujsc przed dzicza.
            > Ujda? Czy ich wreszcie zlapia?
            =================================
            Pij Rakunico pij na starosc torba i kij!
            Mawsz jedno zycie i wszystko zalezy od ciebie
            i pamietaj :jak sobie poscielesz tak sie wyspisz
            ...powinienes/as jeszcze raz przeczytac Pana Tadeusza i nie wiem czy wiesz ,
            ze na biednym Adasiu w?asnie tacy jak ty wieszali psy wypominajac mu jego
            pochodzenie,a najbardziej czyni? to Krasinski(ten od Nieboskiej Komedii)az w
            koncu ktos puscil plotke ze sam Krasinski jest Zydem i ten zamknal? pysk.
          • hatteras Re: hatteras honorowy i chory na ambicje 23.05.06, 03:27
            Tym sie w?asnie roznimy.Cz?owiek honorowy,ambitny ,zdolny ,pracowity bierze
            swoj los w swoje rece.Nie liczy na pomoc innych,a jesli taka otrzyma okaze
            szacunek i wdziecznosc.Ty Rakunica jestes typowym indolentem zyciowym i
            oczywiscie ca?y swiat jest winien tylko nie ty.Wez sie do pracy,dokszta?c
            sie,rob cos co da ci przysz?osc i nie s?uchaj radia Maryja bo zg?upiejesz do
            reszty!
      • maruda.r Heroiczne rymy częstochowskie 22.05.06, 23:05
        rakunica napisała:

> R C Mirosław Krupiński, styczen 2005
        > Heroizm zdrady
        >
        > Caly naród dzis sie burzy,
        > oburzenie wzbiera swiete
        > - czemu w Polsce tylu tchórzy
        > co nie byli konfidentem!

częstochowski ~scy
        przym. od Częstochowa
        Δ Rym częstochowski, wiersz częstochowski «rym, wiersz nieudolny, prymitywny,
        przypominający budową i formą pieśni odpustowe»

• hatteras Re: Heroiczne rymy cze˛stochowskiego pijaka 22.05.06, 23:19
          Pijak/czka Rakunica przechla?/a ca?e zycie,a teraz wini ca?y swiat za swoja
          biede.Pij dalej i s?uchaj "rozmow niedokonczonych",moze w pijackim widzie
          zobaczysz dobrobyt, bo po trzezwemu juz jest za pozno.
          • rakunica Radosc w sercu 22.05.06, 23:51
            Ciesze sie, ze moj Krupinski wywoluje takie zywe reakcje :).
            O to wlasnie chodzi - adresaci!

Anna Kozlowska
            • hatteras Re: Radosc w sercu pijaka 23.05.06, 00:14
              Pij dalej i raduj sie!
              • 18261826www Re: Radosc w sercu pijaka 23.05.06, 02:21
                hatteras napisa?a:

> Pij dalej i raduj sie!
                ==========================
                Tylko to mu pozostalo....
                ,ze sie upic moze smialo!!!
    • polacco2 Ks.Czajkowski Europejskim donosicielem roku ! 22.05.06, 22:43
      • t-800 Re: Ks.Czajkowski Europejskim donosicielem roku ! 22.05.06, 23:24
        Ehehehehehehehehe!!! :-)))
      • tiales1 polacco-sracco!.. to koleżka Rydzyka, baranie! 22.05.06, 23:29
    • 3210start Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 22:57
      Zoll jest w Radzie Programowej Fundacji która przyznała nagrodę. Trochę to
      niezmaczne.
      • t-800 Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 23:30
        www.fundacja-pe.org.pl/fundacja/wladze.php

He, he, he, he! Dooobre! :-DDD
    • lena65 Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 23.05.06, 00:25
      Brak- Mellera, Grossa, Lizuta, Bo Michnik tytuł już ma.
    • x-y-z Geremek,Smolar i Zoll,wcześniej Michnik wyróżniony 23.05.06, 00:52
      Geremek,Smolar i Zoll,wcześniej Michnik wyróżniony przez jakieś pisemko ...
      • x-y-z Re: Geremek,Smolar i Zoll,wcześniej Michnik wyróż 23.05.06, 00:55
        Pytam się: CZYJA TA EUROPA, ŻE SAMYCH hm hmm nagradza?
        • 18261826www Re: Geremek,Smolar i Zoll,wczes´niej Michnik wyróz 23.05.06, 01:31
          Ci ludzie przynosza nam powody do dumy ,ze jestesmy Polakami i
          Europejczykami.Tylko dzieki takim ludziom zachowujemy twarz w oczach innych
          narodow,podczas gdy:Rydzyki Leppery i Giertychy przyniosly juz nam tyle wstydu
          i hanby.
    • andrzejno Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 23.05.06, 08:37
      coście się czepili do tych żydów, przecież ostatnio władzę pełnili
      postkomuniści, to do nich mieć żal o to co z Polski zrobili.
      Pod Trybunał Stanu wszystkich postkomunistów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka