ecichon 22.05.06, 17:51 Zjazd rabinów to chyba był wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ar.co Re: Chyba pekne ze smiechu! 22.05.06, 17:53 Słusznie. Innego pożytku i tak z ciebie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Otrzymali tytuł Europejsyków roku ? 22.05.06, 21:18 Wcale mnie to nie dziwi. Sami swoi rozdają tytuły i nagrody samym swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wlasnie, Europejsy 23.05.06, 09:47 vitabravo napisał: > Wcale mnie to nie dziwi. Sami swoi rozdają tytuły i nagrody samym swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Re: Chyba pekne ze smiechu! 22.05.06, 18:02 Uważaj jak będziedz pękał-wyleje się samo g... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Wiesz on nie należy do PD demokraci.pl więc nie 22.05.06, 19:57 może sie z niego wylać g... Odpowiedz Link Zgłoś
6_wilku Mam kandydata za 2006 :/ 22.05.06, 18:20 www.forum-znak.org.pl/index.php?t=wydarzenia&id=4176 Ktoś miał racje... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 22.05.06, 18:26 Nie ktos tylko red. Michalkiewicz mazowsze.kraj.com.pl/michalkiewicz.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
6_wilku Re: Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 22.05.06, 18:42 Obawiałem się usunięcia postu Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 22.05.06, 21:35 Ten patologiczny antysemita? Odpowiedz Link Zgłoś
6_wilku Re: Nie ktos tylko red. Michalkiewicz 23.05.06, 15:53 tadeusz_ja - patologiczny idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 18:22 HI,hi, wielki tytuł, a po przeczytaniu wielkie nic... Czekam na nagrody "Obywatel Układu Słonecznego" przyznane przez kwartalnik "Świnka morska" i " Euroazjata stulecia" przyznawane przez miesięcznik "Działkowiec" Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa elity się pocieszają 22.05.06, 18:27 I oni jeszcze nie wiedzą dlaczego poparcie dla nich jest na poziomie błędu statystycznego. Może weźmiecie się do roboty i zadbacie o ludzi, którzy nie chodzą na salony i nie kadzą sobie na wzajem jacy to jetesmy dobrzy i piekni. Do roboty chołota z salonów. Zróbcie coś dla Polski i narodu a nie tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: elity się pocieszają 22.05.06, 19:11 Na poziomie cytatu z Wronskiego byla tez zapowiedz Piskorskiego, ze po wylaniu z PO "rozwazy zalozenie wlasnej partii". No dobra, ale do pioruna, kto na nia zaglosuje. Ostatecznie beneficenci ukladow mostowych to w skali calej Polski promil... Chyba ze nowa partia Piskorskiego bedzie scigac sie z kanapokratami.pl kto osiagnie gorszy wynik wyborczy. Mysle, ze rywalizacja moze byc pasjonujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz 22.05.06, 18:24 Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz dziekujemy. Największym fenomenem z całej tej trójki jest niejaki Smolar, "Polak" opłacany przez finansjerę Sorosa, płatny strażnik obcych interesów który nie wstydzie się wcale swojej wywrotowej działalności. Ba, wszędzie go pełno, od Wybiórczej po Rzeczpospolitą, nawet już i w tym nowym Dzienniku wsadził swój haczykowaty nochal. Zero wiarygodności, z wyborów nie dostałby się nawet do rady gminy, za to gęba pełna frazesów i mentorski ton. Skończ waść wreszcie tę błazenadę, naprawdę nikt tu w Polsce tych rad nie potrzebuje. Chyba że kanapokraci.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Kiszenie sie we własnych kompleksach, czyli prawi- 22.05.06, 18:31 cy polskiej nędza - tak bym streścił twoją wypowiedź. Ksenofobia, zawiść, nieufność, podejrzliwość - oto Prawdziwy Polak o mentalności folwarcznego parobka. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to Wy lewaki i liberały macie jakieś kompleksy 22.05.06, 18:42 Przecież ciągle słychać z waszych ust: a co na to powie europa, co na to powiedzą na zachodzie, co na to EU, jak nas widzą , jak o nas piszą za granicą. dlaczego jakoś inni liberałowie i lewacy z zachodu nie przejmują się co o nich pisze Polska prasa albo myślą Polscy politycy. Tylko nasze elity mają jakieś kompleksy i niewytłumaczalne leki co kto sobie pomysli albo jak to bedzie wyglądało. rozmaryn napisał: > cy polskiej nędza - tak bym streścił twoją wypowiedź. Ksenofobia, zawiść, nieuf > ność, podejrzliwość - oto Prawdziwy Polak o mentalności folwarcznego parobka. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz 22.05.06, 18:43 Nie wiem skąd czerpiesz wiedzę na temat modelu mentalności parobków z folwarku, podejrzewam je z autopsji jako zapewne potomek tych, co ziemiańskie majątki tak chętnie parcelowali od 1944 r., czyli mówiąc bez ogródek kradli z podpuszczenia i łaski komunistów z KPP/PPR. Jest się czym chwalić, nie ma co! W każdym razie, przykro mi, ale śmieszą mnie te pretensjonalne nagrody dla schodzących, żeby nie powiedzieć upadłych, gwiazd polskiej polityki. Niech im będzie, na otarcie łez. Ja osobiście cieszę się że Geremek nie będzie miał możliwości "europeizować" Polaków podpisując np. zdradziecką "EuroKonstytucję". Co do Smolara, tak jak napisałem, to utrzymanek OBCYCH, którego zadaniem jest tak ustawiać polskie sprawy aby lobby "lewicy laickiej" było zawsze przy żłobie. Do niedawna udawało się to bez problemu, ale teraz naród zmądrzał i powiedział kanapokratom.pl NIE. I dobrze? Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek O wzorocowy Michnikoid się odezwał. Wychowany na 22.05.06, 19:45 antypolskiej propagandzie Gazety Judaszowej ... która zatruła mu mózg ... a przepraszam zabrała mu mózg ... Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 18:29 Alternatywny tytuł:żyd żyda żydem pogania,czyli następny odcinek serialu-hucpy pt.my popieramy was ,a wy nas.Ci "europejczycy" za grosz nie mają wyczucia taktu gotowi wyciągać łapki po każde gratisy,piąta kolumna Sorosa. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn bokassa, Prawdziwy Polak o mentalności folwarczne- 22.05.06, 18:33 parobka, zaprezentował nam swoje nacjonalistyczne kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Uwaga ogłaszam alarm sanitarny na forum gazeta.pl 22.05.06, 19:47 obecny jest niebezpieczny Michnikoid, wzorocowy demokrata.pl, któremu Judaszówka wyprała mózg ... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom juz 22.05.06, 18:41 Nie wiem skąd czerpiesz wiedzę na temat modelu mentalności parobków z folwarku, podejrzewam je z autopsji jako zapewne potomek tych, co ziemiańskie majątki tak chętnie parcelowali od 1944 r., czyli mówiąc bez ogródek kradli z podpuszczenia i łaski komunistów z KPP/PPR. Jest się czym chwalić, nie ma co! W każdym razie, przykro mi, ale śmieszą mnie te pretensjonalne nagrody dla schodzących, żeby nie powiedzieć upadłych, gwiazd polskiej polityki. Niech im będzie, na otarcie łez. Ja osobiście cieszę się że Geremek nie będzie miał możliwości "europeizować" Polaków podpisując np. zdradziecką "EuroKonstytucję". Co do Smolara, tak jak napisałem, to utrzymanek OBCYCH, którego zadaniem jest tak ustawiać polskie sprawy aby lobby "lewicy laickiej" było zawsze przy żłobie. Do niedawna udawało się to bez problemu, ale teraz naród zmądrzał i powiedział kanapokratom.pl NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom 22.05.06, 18:45 post w zlym miejscu, blad. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom 22.05.06, 18:51 junkier napisał: > Do niedawna udawało się to bez problemu, ale teraz naród zmądrzał i powiedział > kanapokratom.pl NIE. Junkier, szanowny przedmowco, narod zmadrzal juz po raz piaty czy szosty w ostatnich 17 latach i zmadrzeje niechybnie ponownie juz w trakcie najblizszych wyborow samorzadowych. Nie chwal narodu na wyrost bo cie moze rozczarowac. I co wtedy piewco madrosci ludowej? To ze nie lubisz PD to Twoja sprawa, ja tylko wiem ze poza granicami kraju nie musialem chodzic ze spuszczona glowa i sie bez przerwy tlumaczyc znajomym i obcym jak Gieremek byl ministrem SZ. Teraz - czy chce czy nie chce - wciaz musze. A to boli. Niezaleznie od oceny skutecznosci narodowych wyborow ukierunkowanych skutecznie wyczynami poprzedniej ekipy, RM i pana Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kiszenie sie w sosie wlasnym czyli tym Panom 22.05.06, 18:55 rmstemero napisał: > To ze nie lubisz PD to Twoja sprawa, ja tylko wiem ze poza granicami kraju > nie musialem chodzic ze spuszczona glowa i sie bez przerwy tlumaczyc > znajomym i obcym jak Gieremek byl ministrem SZ. Teraz - czy > chce czy nie chce - wciaz musze. A to boli. Szczerze mowiac, zdebialem. To komfort ludzi na obczyznie ma byc kryterium wyborow politycznych w Polsce? Ty moze chodziles dumny jak paw (z Geremka), ale ludzie w Polsce chodzili wk...ni do granic polityka bezrobocia, beznadziei i triumfu przestepczosci, jaka w Polsce zaafundowaly rozowe hieny z b. KPP i ich sojusznicy, "ludzie honoru" od Kiszczaka i Jaruzela, czyli SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek No wiesz ta kanapowa partyjka demokraci.pl zwana 22.05.06, 19:51 żydokraci.pl to już jest w gorbie politycznym tam gdzie jej miejsce, i niech tam zostanie. A tych znajomych to masz w Izraelu ... bo wiesz Bronek Geremek to ich ziom .. no tak nie wstydziłeś się jak Geremek lizał dupe obcym całował klamki w przedpokojach, jak pluli nam w twarz a ten żyd mówił że deszcz pada .. albo że Polacy do europy i demokracji nie dorośli. Wyobraź sobie, że wiekszośc Polaków się wstydziła. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero cos ci ktos znow zabral? 22.05.06, 18:44 a mieli odznaczyc Leppera, Giertycha i homofobow? Wiem ze to nadaremne ale zanim zaczniesz biadolic zastanow sie kto i za co jak rowniez od kogo dostal te nagrody. A dopiero pozniej zagladaj laureatom w spodnie, zboczencu. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Dostali za to, że są zdrajcami narodowym, nie mają 22.05.06, 19:53 w sobie krzty dumy narodowej czy patriotyzmu (przepraszam mają żydowską albo europejską), za to że są antypolakami .. że przynosili wstyd Polsce przez 17 lat. Teraz są politycznymi trupami. A wydaje mi się, że postanowienie o nagrodzie zapadło wczoraj ... Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras zdrajcami narodowymi sa kundle od Rydzyka!!! 22.05.06, 20:30 A ty Davidmors nie zmieniaj nickow,bo jest was tylu co by w goovno patykow nawtyka? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Towarzyszu kanapokrato.pl zrozumcie, że wasi 22.05.06, 20:52 przeciwnicy stanowią większośc, co widać w tej dyskusji i nie jestem "Davidmorsem" ... towarzyszu a Wy to Geremek we własnej osobie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Dostali za to, że są zdrajcami narodowym, nie 22.05.06, 21:45 Może byś najpierw jakieś szkoly pokończyl podglądku,a potem za pióro??Co? poglodek Na forum od: 21.11.2005 Postów: 1274 Napisz do mnie Imię: Andrzej Wiek: 19 Płeć: mężczyzna Miejscowość: Wolbrom Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: cos ci ktos znow zabral? 23.05.06, 00:05 Drogi "rmstemero" masz racje laureatom nalezy zagladac w spodnie, natomiast laureatkom pod spodnice czy maja w poprzek. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Trzech Europejsów nagrodzonych 22.05.06, 21:24 bokassa napisał: > Alternatywny tytuł:żyd żyda żydem pogania,czyli następny odcinek serialu-hucpy > pt.my popieramy was ,a wy nas.Ci "europejczycy" za grosz nie mają wyczucia > taktu gotowi wyciągać łapki po każde gratisy,piąta kolumna Sorosa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Trzech Europejsów " a Ty kim jesteś?? 22.05.06, 21:33 "Prawdziwym Polakiem" zapewne?którego Europa się panicznie boi! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Człowiek zawsze był wrogiem równiejszych 22.05.06, 18:35 Człowiek zawsze był wrogiem równiejszych z "Folwarku zwierzęcego", więc wycie niektórych forumowiczów wydaje sie byc uzasadnione. Chocby nie wiem jak równymi byli koń, kaczka czy tucznik z Folwarku koalicyjnego PiS-SB-LPR, to za ludzi uchodzic nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Członek demokratów.pl, szef antypolskiej Fundacji 22.05.06, 19:40 Batorego, korzystającej z dotacji żyda Sorosa w celu działalności antypolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Członek demokratów.pl, szef antypolskiej Fund 22.05.06, 21:37 Skąd to wiesz? z Radia rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Smolar- co za obrzydliwa postac! ... on z tych 22.05.06, 20:28 Jak Smolar opluwal Polske to w unisieniu szczescia zapomnial o tym napisac. www.fpp.co.uk/online/03/10/JTA261003.html przypomnijmy: "Torture was routine. A 14-year-old boy had his hair set on fire with gasoline. He ended up in an insane asylum. A Jew called Shlomo (Solomon) Morel was one of the worst criminals. He starved, beat and murdered indiscriminately. He would pile his victims up like logs, lying crosswise, and beat them with clubs "like a hunter killing a pod of seals." Those at the top of the pile screamed for mercy.Those in the middle couldn't breathe.Those at the bottom lost their viscera and died. A Pole commented that he would rather spend ten years in Auschwitz than any time at all in Morel's camp. "What some Germans did to the Jews was monstrous. But the first people to do it again were the ones who had said, "Never again!" said another. One source stated that what happened to the Jews was very sad, "but there was another holocaust, too." All this happened under the Office of State Security, which ran 1,255 camps in which twenty to twenty-five per cent of the inmates died. A Jew was the real head of the "Office" as it was known, and three-fourths of the Office in one regional HQ were Jews, as were thirty per cent of the top officers in Warsaw. A secret study by the German government in 1974 concluded that there were probably 200,000 or more people in the prisons and camps, with a death rate of twenty to fifty per cent. Sack estimates that 60,000 to 80,000 died, "But it may have been higher, because in some camps 80 per cent died." Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Ile wypiłeś wczoraj na zjeździe rabinów. Bo ten 22.05.06, 19:39 bełkot to chyba nie na trzeźwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kto zostanie "Kaczym kuprem" Europy? 22.05.06, 22:59 poglodek napisał: > bełkot to chyba nie na trzeźwo ... **************************************** Na trzeźwo. Lubię posłuchać, jak wyjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_ubecja1 Żydoubecja nagradza się za nikczemność 22.05.06, 19:28 Polacy brzydzą się tymi "patriotami" rodem z KPP Odpowiedz Link Zgłoś
sobekx dziwne 22.05.06, 19:40 tytułu Europejczyka Roku nie dostał prezydent wszystkich pisowców za szczerą wypowiedź, że Polacy nie chcą Eurokonstytucji i że Polaków nie interesuje Europa a tylko Polska; czemu nagrody nie dostał Kurski za szukanie wspólnych europekskich korzeni dziadków polityków? czemu nagrody nie dostał Marionetkiewicz za swoje "yes yes yes" w reakcji na miliony Euro, które Polska dostanie od tej wstrętnej Europy albo wybitne postaci europejskiego formatu jak przestępca Lepper czy homofob i ex-wszechpolak Giertych? albo Rokita za chęć umierania za Niceę? dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Bo wczoraj był zjazd rabinów i tą nagordą bedzie 22.05.06, 19:44 się nagradzać tylko swoich, szczególnie tych z demokratów.pl, muszą się charakteryzować brakiem patriotyzmu polskiego, wrogością do wiary katolickiej, zdradą narodową ... wszystko to co symbolizują nagrodzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek W sumie Salon sam sie nagradza na pocieszenie 22.05.06, 19:54 jak ich oderwano od koryta, to czymś muszą ukoić smutki ... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja poglądek na "Placówce" 22.05.06, 21:30 Czy móglbyś poglądku coś orginalnego wymyśleć?? Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni pissowcy mowia super po angielsku duma mnie rozpie 22.05.06, 20:55 ra. Ludzie bez studiow w rzadzie-a potem wydaje sie krocie na ich doradcow. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zlot polskich antysemitów na forum? 22.05.06, 21:32 Antysemitów? Znaczy że nagrodzeni to Żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Zlot polskich antysemitów na forum? 22.05.06, 21:34 Czytalem to! Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zlot polskich antysemitów na forum? 22.05.06, 21:50 Czy nagrodzeni są Żydami? Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 22:14 ten nasz biedny kraj to był dotąd ubecki raj pogardzany i rozkradany przez Ubecję wyśmiewany ale skończyły się fory dla zydoubeckiej sfory Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Heroizm zdrady 22.05.06, 22:42 groups.google.ca/group/pl.soc.polityka/browse_thread/thread/73e860dd7d3738d3/d8ffc3459aa785bf?lnk=st&q=g.remek&rnum=7&hl=en#d8ffc3459aa785bf R C Mirosław Krupiński, styczen 2005 Heroizm zdrady Caly naród dzis sie burzy, oburzenie wzbiera swiete - czemu w Polsce tylu tchórzy co nie byli konfidentem! Kraj przezywal trudne chwile, zaglodzony byl i nagi... SB potrzeb miala tyle - ale braklo wkrag odwagi... Gdyby nie tych kilku smialych co podjeli trudów meke i zbawili naród caly z SBekami reka w reke - nie byloby Trzeciej Polski - nie byloby Euromafii... Cóz, musieli sami sypac kiedy naród nie potrafil... Sypal Zbysio, ten z Warszawy i od Nobla sypal Lesio, Adas strasznej nabral wprawy by nie ulec w tym kolesiom. Sypal Kuron i G. Remek, przyuczajac Frasyniuka ze nie sztuka bic sie w ciemie, ale zdradzic - to jest sztuka! Usypali Polske nowa , sypiac wszystkich jak popadlo... I zaczeli krecic glowa z kim najlepiej by sie kradlo. I tak jakos samo wyszlo - ot, z rozpedu i nawyku ze najlepsza z wrogiem przyszlosc. - Gruba krecha - i po krzyku... * * * I tak rosla Polska bujnie na glinianych cienkich nogach. Trzeba bylo krasc podwójnie by wykarmic takze wroga... Ale krasc to male piwo. Lud oglupic - sprawa gorsza. Cóz, SBecja ciagle zywa i pomaga jej Wyborcza. I tak wspólnie - daja rade malkontentow zwalczyc horde. - Adas klamstwem ich zagada - a rzad bierze ich za morde... Bo w tym kraju Zbyszka, Bolka, Frasyniuków i Adasi, który ciagle zwie sie Polska - wciaz ci sami rzadza. Nasi. I jedyna w tym zagwozdka, która przyszlosc czyni mglista - ze sie budzic zdaje Polska i potrzasa jakas lista! * * * Wiec jedyna dzis jest rada popróbowac znowu blagi: - ze parajac sie swa zdrada dowodzili swej odwagi... A wiec wyja , jecza , kwicza , i z Wyborczej gnojem chlapia , aby z zyciem ujsc przed dzicza. Ujda? Czy ich wreszcie zlapia? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 22.05.06, 23:03 Widzisz rydzykowa szmato ,ty jestes szmata i szmata pozostaniesz na zawsze, a ci,ktorzy swoja praca,talentem i wykszta?ceniem doszli w zyciu do czegos ci uwazaja: Michnika,Geremka ,Mazowieckiego,Balcerowicza za wielkich wspania?ych ludzi.Wsadz swoj swinski rasistowski Ryj w kube? i odejdz stad ,bo tu nie miejsce dla ciebie.Mieszkasz w bloku i czekasz na zasi?ek inni pracuja na ciebie.Ty nie masz ani honoru ,ani godnosci ,ani ambicji,bo po prostu jestes szmata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 22.05.06, 23:24 A Ty to pewnie Europejczyk, demokrata.pl pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 22.05.06, 23:41 t-800 napisa?: > A Ty to pewnie Europejczyk, demokrata.pl pewnie. ================================================= Oczywiscie!Jak kazdy cywilizowany Polak/a Powinnismy kazdego dnia ca?owac ziemie i Bogu dziekowac ,ze jestesmy wolni. Nikt naszych dzieci nie wynaradawia,nikt nas nie deportuje na wschod, nie ma ?agrow,ani obozow,nie ma powstan i przelewu krwi,sa tylko takie szmaty jak Rakunica i ten drugi przyglup co raz jest "kat. polski" raz "petapatriota". Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Heroizm zdrady rydzykowego kundla 23.05.06, 01:26 Za komuny pracowalem na terenie stoczni gdanskiej w tzw firmie polonijniej.Pracowalismy ciezko i zarabialismy znacznie wiecej niz stoczniowcy.Za caly dzien mojej pracy ,moglem sobie kupic JEDNEGO BANANA!!! ...na hali targowej w Gdansku.Dzisiaj pracuje w malej firmie ,mam dom,dwa samochody,wakacje spedzamy z zona w roznych ciekawych zakatkach swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica hatteras honorowy i chory na ambicje 23.05.06, 01:37 A wiec wyja , jecza , kwicza , i z Wyborczej gnojem chlapia , aby z zyciem ujsc przed dzicza. Ujda? Czy ich wreszcie zlapia? hatteras wyszlochala: > Widzisz rydzykowa szmato ,ty jestes szmata i szmata pozostaniesz na zawsze, a > ci,ktorzy swoja praca,talentem i wykszta?ceniem doszli w zyciu do czegos ci > uwazaja: Michnika,Geremka ,Mazowieckiego,Balcerowicza za wielkich wspania?ych > ludzi.Wsadz swoj swinski rasistowski Ryj w kube? i odejdz stad ,bo tu nie > miejsce dla ciebie.Mieszkasz w bloku i czekasz na zasi?ek inni pracuja na > ciebie.Ty nie masz ani honoru ,ani godnosci ,ani ambicji,bo po prostu jestes > szmata!!! Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: hatteras honorowy i chory na ambicje 23.05.06, 02:12 rakunica napisa?a: > A wiec wyja , jecza , kwicza , > i z Wyborczej gnojem chlapia , > aby z zyciem ujsc przed dzicza. > Ujda? Czy ich wreszcie zlapia? ================================= Pij Rakunico pij na starosc torba i kij! Mawsz jedno zycie i wszystko zalezy od ciebie i pamietaj :jak sobie poscielesz tak sie wyspisz ...powinienes/as jeszcze raz przeczytac Pana Tadeusza i nie wiem czy wiesz , ze na biednym Adasiu w?asnie tacy jak ty wieszali psy wypominajac mu jego pochodzenie,a najbardziej czyni? to Krasinski(ten od Nieboskiej Komedii)az w koncu ktos puscil plotke ze sam Krasinski jest Zydem i ten zamknal? pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: hatteras honorowy i chory na ambicje 23.05.06, 03:27 Tym sie w?asnie roznimy.Cz?owiek honorowy,ambitny ,zdolny ,pracowity bierze swoj los w swoje rece.Nie liczy na pomoc innych,a jesli taka otrzyma okaze szacunek i wdziecznosc.Ty Rakunica jestes typowym indolentem zyciowym i oczywiscie ca?y swiat jest winien tylko nie ty.Wez sie do pracy,dokszta?c sie,rob cos co da ci przysz?osc i nie s?uchaj radia Maryja bo zg?upiejesz do reszty! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Heroiczne rymy częstochowskie 22.05.06, 23:05 rakunica napisała: > R C Mirosław Krupiński, styczen 2005 > Heroizm zdrady > > Caly naród dzis sie burzy, > oburzenie wzbiera swiete > - czemu w Polsce tylu tchórzy > co nie byli konfidentem! ************************************* częstochowski ~scy przym. od Częstochowa Δ Rym częstochowski, wiersz częstochowski «rym, wiersz nieudolny, prymitywny, przypominający budową i formą pieśni odpustowe» Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Heroiczne rymy cze˛stochowskiego pijaka 22.05.06, 23:19 Pijak/czka Rakunica przechla?/a ca?e zycie,a teraz wini ca?y swiat za swoja biede.Pij dalej i s?uchaj "rozmow niedokonczonych",moze w pijackim widzie zobaczysz dobrobyt, bo po trzezwemu juz jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Radosc w sercu 22.05.06, 23:51 Ciesze sie, ze moj Krupinski wywoluje takie zywe reakcje :). O to wlasnie chodzi - adresaci! Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Radosc w sercu pijaka 23.05.06, 02:21 hatteras napisa?a: > Pij dalej i raduj sie! ========================== Tylko to mu pozostalo.... ,ze sie upic moze smialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ks.Czajkowski Europejskim donosicielem roku ! 22.05.06, 23:24 Ehehehehehehehehe!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 22:57 Zoll jest w Radzie Programowej Fundacji która przyznała nagrodę. Trochę to niezmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 22.05.06, 23:30 www.fundacja-pe.org.pl/fundacja/wladze.php He, he, he, he! Dooobre! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lena65 Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 23.05.06, 00:25 Brak- Mellera, Grossa, Lizuta, Bo Michnik tytuł już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Geremek,Smolar i Zoll,wcześniej Michnik wyróżniony 23.05.06, 00:52 Geremek,Smolar i Zoll,wcześniej Michnik wyróżniony przez jakieś pisemko ... Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Geremek,Smolar i Zoll,wcześniej Michnik wyróż 23.05.06, 00:55 Pytam się: CZYJA TA EUROPA, ŻE SAMYCH hm hmm nagradza? Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Geremek,Smolar i Zoll,wczes´niej Michnik wyróz 23.05.06, 01:31 Ci ludzie przynosza nam powody do dumy ,ze jestesmy Polakami i Europejczykami.Tylko dzieki takim ludziom zachowujemy twarz w oczach innych narodow,podczas gdy:Rydzyki Leppery i Giertychy przyniosly juz nam tyle wstydu i hanby. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejno Re: Geremek, Smolar i Zoll otrzymali tytuł "Europ 23.05.06, 08:37 coście się czepili do tych żydów, przecież ostatnio władzę pełnili postkomuniści, to do nich mieć żal o to co z Polski zrobili. Pod Trybunał Stanu wszystkich postkomunistów Odpowiedz Link Zgłoś