steku Galba!! 30.05.06, 09:32 Popieram!!! Sława i chwała dla Galby! Ujawnić tego orła ideologii PISuaru!! Niehcjego blask jego umysły oświecic więcej maluczkich niz tylko czytelniukow forum gazety! POza tym Rewinski jest ostatnio malo aktywny, wiec jest miejsce dla naszego kochanego Galby! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Wszystkich zainteresowanych zapraszam... 30.05.06, 09:43 ...za jakieś 2 tygodnie na mojego nowego bloga poza agorowym Bloxem. Będzie parę słów "o mnie", będzie nawet tak pożądana fotka. > Popieram!!! Sława i chwała dla Galby! Ujawnić tego orła ideologii PISuaru!! > Niehcjego blask jego umysły oświecic więcej maluczkich niz tylko czytelniukow > forum gazety! POza tym Rewinski jest ostatnio malo aktywny, wiec jest miejsce > dla naszego kochanego Galby! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Wszystkich zainteresowanych zapraszam... 30.05.06, 13:01 o Jezzu! Atak troli?!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Hurra! 30.05.06, 09:33 Widać, tak doprowadziła forumowych przeciwników obecnego rządu do szewskiej pasji, że zamieścili o Niej skromny tekścik, co należy uznać za ogromny sukces. Dorobiła sie kilku "klonów", podobnie jak "silesius manachijski". Od Niej dowiedziałem się, zanim admini zdążyli Ją "zbanować" wiele prawdy np. o Wałęsie. Jest jedną z bardziej pozytywnych, nie zakłamanych postaci na forum GW, a do tego - jak wynika z fotki - łądną kobietą. Zastanawiam się, czy prawo pozawala publikować wizerunek osób, które mają konta na GW? Może Pan Dominik Uhlig byłby łaskaw skreślić parę słów o mojej osobie i przypadku zagarnięcia mojego majątku przy udziale komendanta Policji Warszawa Śródmieście Marka Maruchniaka i prokurator z Prokuratury Warszawa Wola Doroty Wróbel, zawartego w moim blogu: jurcio.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:38 Jola=Lepper=Kaczyński=Wstecznictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:40 Jola. Piekan i mądra, jak tapeta w motylki. Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Typowa reprezentantka IV łże-RP 30.05.06, 09:45 Jola to niestety typowa reprezentantka IV łże-RP. Nie ma tu miejsca na niezależność, wolność wymiany myśli - są tylko w kółko powtarzane dogmaty ("antypolskie" to i tamto, męczennik Lepper i Kaczyński, itd.). Parafrazując Leppera: Jola musi odejść (ale rozliczona)! Odpowiedz Link Zgłoś
vrilix Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:47 Jaka partia, takie członki..pardon członkinie;-) Wszyscy domagają się portretu Galby, ja domagam się życiorysu i opinii psychiatrycznej mojego ulubionego redaktora P. Pacewicza;-) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz666 jola_z_dywit 30.05.06, 09:51 Wiecie co, właściwie to nie ma co się takiej joli, czy innej galby czepiać. Po prostu było zapotrzebowanie na forumowych błaznów i oni, a także paru innych, tej trudnej acz odpowiedzialnej funkcji się podjęli i chwała im za to. A czy robią z siebie idiotów dla żartu, czy też takimi są, to już dla efektów rozrywkowych nie ma żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Re: jola_z_dywit 30.05.06, 10:12 masz rację, w sumie kilka upośledzonych istot na tak dużym forum dodaje tylko smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: jola_z_dywit 30.05.06, 13:05 hehe bez forumowych trolli byłoby w sumie nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Re: jola_z_dywit 30.05.06, 13:19 ktoś mi tu usuwa posty o peruczce joli!!! ale wolność słowa!!!! ta fryzura na prawdę jest peruczką... znam się na tym!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:51 Z wyglądu niczego sobie ale w głowie szambo! Odpowiedz Link Zgłoś
myweb +++++++++ Gratuluje ++++++++++ 30.05.06, 09:51 Nie wiedzialem ze specjalnie dla JOLI_Z_DYWIT GW poswieci link na stronie glownej... No nic... ma swoje 5 minut... Swoja droga ... ma niezle wyprana mozgownice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jantarrka Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:56 hahaha, to ładny strażnik rządu, który zasady języka polskiego, tak gramatyczne jak i ortograficzne zna chyba tylko ze słyszenia - no może miała Jola kiedys zeszyt, na którym (oczywiście błednie) napisała "Język Polski"... Miałam pamiętam jakąś drobną sprzeczkę z Panią Jolą, mniejsza o co, ważne wnioski, które wówczas wyciągnęłam (nie wiedząc o krawacie biało-czerwonym): "Rety, ta kobieta po polsku mówić/pisać nie umie".... O rety, rety, rety.... Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz666 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 14:06 To zresztą symptomatyczne, że im kto głośniej i większą patriotą się mieni, tym gorzej zna język polski, historię i kulturę (niektórzy na dźwięk tego słowa odbezpieczają pistolet) Polski. No i wychodzi na to, że ich polszczyzna, jak również efekty poczynań są tej samej próby, co członków założycieli Chamoobrony. A bracia Słowianie z KGB muszą być ze swoich faworytów dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Przynajmniej jedna konkretna kobieta na forum 30.05.06, 09:59 Reszta to lipa, zas wiekszosc krytykujacych Jole facetow to blazny z parady rownosci. Brawo Jolu! Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na forum, jak w beben Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 10:02 i w okolicy. Były już rządy desantu z Katowic i Gdańska, teraz czas na Dywity! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 10:04 moze i sa tam, moze i nie; zawsze lepszy porzadny polski chlop od farbowanych mieszczuchow (na tym forum wielu z nich to pederasci - znaczenie oczywiscie, jak u Kopalinskiego); w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa, jak ta forumowa "lewizna" qawsedrftg napisał: > i w okolicy. Były już rządy desantu z Katowic i Gdańska, teraz czas na Dywity! Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 10:22 silesius.monachijski0 napisał: > w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa, jak ta > forumowa "lewizna" i tu musze sie z Kolega nie zgodzic... Uwazam ze rznie glupa... albo (o zgrozo!!!) nie zdaje sobie z tego sprawy ze jest TEPA Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 11:31 tez liczysz na artykul na pierwszej stronie? marne szanse, bo czego by o joli nie mowic, to jednak unikat. a ty jestes wtorny, jak surowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz666 Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 14:18 silesius.monachijski0 napisał: w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa Oczywiście, że Jola nie rżnie głupa. To robi jej facet. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Obroncy fdorumowej brzydoty wzieli szable. 30.05.06, 21:10 a raczej patyki, w dlon, i juz krytykuja Jole; no prosze: nie sadzilem, ze w Polsce jets tylu zwolennikow brzydoty jonasz666 napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa > Oczywiście, że Jola nie rżnie głupa. To robi jej facet. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Ona ma wyglad dzialaczki NSDAP!! 30.05.06, 21:59 Prawdziwa aryjska pieknosc. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ona ma wyglad dzialaczki NSDAP!! 30.05.06, 22:06 ach ta babska zazdrosc! ginusia napisała: > Prawdziwa aryjska pieknosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Lubisz takie blondyneczki, co siluś ?? 30.05.06, 10:07 silesius.monachijski0 napisał: > Reszta to lipa, zas wiekszosc krytykujacych Jole facetow to blazny z parady > rownosci. Brawo Jolu! Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na > forum, jak w beben Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Lubisz takie blondyneczki, co siluś ?? 30.05.06, 10:24 mangold napisał: >Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na > > forum, jak w beben hmmm LEWACKIE??? Ty kolego zobacz kto to juz jest LEWICA... Kto daje BERECIKOWE, UDZIAŁ W ZYSKACH GÓRNIKOM itp... chyba nie prawica... To typowi SOCJALISCI... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Soorrry to siluś takie głupstwo walnął.... :-DD 30.05.06, 10:30 myweb napisał: > mangold napisał: > > >Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na > > > > forum, jak w beben > > hmmm LEWACKIE??? Ty kolego zobacz kto to juz jest LEWICA... Kto daje BERECIKOWE > , > UDZIAŁ W ZYSKACH GÓRNIKOM itp... chyba nie prawica... > > To typowi SOCJALISCI... Odpowiedz Link Zgłoś
erneste Lewica radykalna w Polsce-dokonania.... 30.05.06, 11:42 > hmmm LEWACKIE??? Ty kolego zobacz kto to juz jest LEWICA... Kto daje > BERECIKOWE UDZIAŁ W ZYSKACH GÓRNIKOM itp... chyba nie prawica... Tak dla przypomnienia, kto ostatnio królował w rozdawaniu pieniędzy podatników (podwójne becikowe, dopłaty dla rolników) - artykuł z "Rzeczypospolitej": "Zamiast rządowego projektu PiS, według którego tysiąc złotych becikowego miały dostać tylko najuboższe matki, Sejm - głosami LPR i PO - poparł projekt... LPR. Co to znaczy? Teraz każda kobieta za urodzenie dziecka dostanie tysiąc złotych, a kobieta w trudnej sytuacji materialnej - dwa tysiące. Mało kto spodziewał się, że PO może poprzeć LPR. Zaskakujący był też gest Platformy w stronę PSL: ta liberalna partia zagłosowała za tym, żeby rolnicy mogli łatwiej dostawać zasiłki i dodatki rodzinne. Dzięki temu większość rodzin rolników zyska prawo do zasiłków (do tej pory korzystała z nich zaledwie co piąta). Becikowe i ułatwienia dla rolników będą kosztowały budżet - bagatela - 1,5 miliarda złotych. LPR i PSL odwdzięczyły się PO -opowiedziały się za pomysłem, na którym zależało Platformie: dłuższy zarząd komisaryczny w miastach (z 6 do 12 miesięcy) zacznie obowiązywać dopiero od jesieni 2006 r. Dzięki temu w Warszawie być może odbędą się przedterminowe wybory prezydenta miasta. Jeszcze niedawno PO była przeciw becikowemu, a LPR popierała pisowski pomysł komisarza w Warszawie do jesieni 2006 r. Ale wczoraj rano Waldy Dzikowski (specjalista PO od samorządów) odwiedził wicemarszałka Sejmu Marka Kotlinowskiego (LPR). Zaraz potem partie zmieniły poglądy: PO w sprawie becikowego, a LPR w sprawie zarządu komisarycznego. Po głosowaniu opozycja nie kryła radości. -Uważamy, że budżetowi się nic nie stanie, a polskie rodziny niech się rozwijają zdrowo. Dlaczego PO nie może pomagać rodzinom? -mówił Dzikowski." Odpowiedz Link Zgłoś
pipokpipok Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:11 Jolu Gdzie jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:15 jola_z_dywit jest świetnym przykładem tego, jak bezczelność potrafi efektywnie zastąpić wszelakie inne zalety. Nie trzeba wypowiadać się mądrze, starczy głośno. Jola płodzi bełkotliwe tekściki o niczym, częstokroć wykazując się brakiem zrozumienia słów jakich używa, ale dzięki przebijającemu z jej postów zadufaniu i agresji wzbudza zainteresowanie i tuziny odpowiedzi. Jola nie dyskutuje, ona przemawia, wklejając te propagandowe notki gdzie popadnie, zwykle zupełnie nie na temat, a jeżeli już kogoś zaszczyci odpowiedzią, to będzie to "błyskotliwa" riposta o proktologach lub bełkot o zdrajcach narodu. A swojej tożsamości Jola nigdy nie kryła, w czasie wyborów chętnie podawała linka do swojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
erozilla Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:17 no jakoś wygląd joli nie zaskoczył mnie... własnie taką stuknięta blondynę farbowaną sobie wyobrażałam Adultcommunity.eu Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:19 No, nareszcie wiem! Oczywiście, blondynka! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 no to teraz powinien ukazac sie z silem taki 30.05.06, 10:20 artykulik ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pcielik Re: Tylko 158 głosów? 30.05.06, 10:24 Ja dostałem przeszło 50 głosów więcej jak startowałem w wyborach z okręgu krakowskiego jako kandydat Platformy Janusza Korwina Mikke i to praktycznie nie robiąc zadnej kampanii. Koledzy z partii się śmiali, ze mam duża rodzinę, ale wiem, ze głosowali na mnie ludzie, których nigdy w życiu nie spotkałem Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 No, Jola, jesteś sławna .... 30.05.06, 10:24 A ktoś tu twierdził, że jesteś ‘botem’ …. Cięty język, pewna doza grubiaństwa oraz brak wiedzy na temat pewnych historycznych faktów i osób. Dobry pomysł z tytułem nagłówka. Osoba prosta, lecz szczera, dobrze, że jesteś ‘jolu_z_dywit’. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re: No, Jola, jesteś sławna .... 30.05.06, 10:32 vortex21 napisał: > A ktoś tu twierdził, że jesteś ‘botem’ …. > > Cięty język, pewna doza grubiaństwa oraz brak wiedzy na temat pewnych > historycznych faktów i osób. Dobry pomysł z tytułem nagłówka. Osoba prosta, lec > z > szczera, dobrze, że jesteś ‘jolu_z_dywit’. prosta jak konstrukckja cepa. PRAWDZIWA ELITA Ministra z Obory, nie odbiega poziomem iteligencji,od pozostałych bardziej eksponowanych członkow tego wspanialego klubu, ech ...ze w polsce nie karze sie za glupotę:( > > Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Czego innego oczekujesz, gordon26 ... 30.05.06, 10:47 Mamy przecież władzę chłopo-robotniczą. Elit w Polsce nie ma, nieliczni którzy się ostali, klepią biedę lub żyją poza granicami. Nowo-bogaccy … zresztą sam wiesz … mieliśmy już rządy nowobogackich, SLD i im podobni, mieli wiele, chcieli jeszcze więcej i … mamy teraz rządy chłopstwa … nie można mieć im za złe że to prości ludzie. Co do Joli_z_dywit można jej pogratulować, naprawdę dobrze że jest … Najgorszy jest fakt, że polski chłop zawsze był ‘bogobojny’, nie w tym sensie że wierzący, lecz raczej uzależniony od kleru. Polska powoli zamienia się w kraj rządzony przez Imperium Vaticanum, to jest prawdziwe zagrożenie dla niepodległości. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
adax4 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:31 A skąd oni wiedzą , że Jola z Dywid do Janiszewska> Przyznała się na forum czy Wyborcza przeprowadziła śledztwo? Kto następny na celowniku? Odpowiedz Link Zgłoś
xibi Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:49 To jest latwe. Wystarczylo wstukac w google Jolanta, Dywity, Samoobrona. I tam juz mozna dotrzec do starych list wyborzych... Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:35 A ja myślałem, że to jakaś posłanka S-ony, a to dopiero kandydat na posłankę. Ale wypisała już tyle bzdur, że miejsce w sejmie, tym panoptikum naszej rzeczywistości jej się należy. Jak zasiłek w wysokości minimum socjalnego (ok 1500 zet) dla bezrobotnych nie z własnej winy. ( z zabawniejszych odmów potwierdzających tę nie własną winę - nie mogę dojeżdżać do pracy 2 przystanki autobusem, bo mam chorobę lokomocyjną) Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:49 Lepiej przenieść się na SE i zobaczyć lepszą twarz samoobrony!!!!! <a href="http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=106356&scroll_article_id=106356&layout=1&page=text&list_position=1">twarz SO</a> Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka A gdzie jest dziś Jola? 30.05.06, 10:56 Nie weźmie udziału w tej dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Nie chciałbym aby mi taki numer zrobiono... 30.05.06, 11:01 Nie podoba mi się zagrywka GW. Jeśli skusiła się ujawnić kto stoi za pseudonimem "jola_z_dywit" to dlaczego nia miałaby się skusić na kogokolwiek innego?! Po coś te nicki chyba są! A jeśli są niepotrzebne - to może przejdziemy z miejsca do nazwisk. Poza tym ten artykuł świadczy o jeszcze jednej rzeczy - GW interesuje się nami - forumowiczami... Chyba, że artykuł został napisany po tym, jak odsetek kasowanych wypowiedzi joli_z_dywit był zaskakująco duży, czyli dużo forumowiczów zwracało uwagę "kierownictwa" na jolę_z_dywit. Tak czy inaczej - ja nie chciałbym, aby "trzecia" osoba pisała o mnie artykuł ujawniając pod jakim pseudonimem piszę, czy może należę do jakiejś partii i inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
vapin Re: Nie chciałbym aby mi taki numer zrobiono... 30.05.06, 11:18 > Nie podoba mi się zagrywka GW. Jeśli skusiła się ujawnić kto stoi za pseudonimem"jola_z_dywit" to dlaczego nia miałaby się skusić na kogokolwiek innego?! Po cośte nicki chyba są! A jeśli są niepotrzebne - to może przejdziemy z miejsca do nazwisk. gw niczego tu nie ujawniła, bo jola z dywit niczego nie ukrywala. mozliwe ze nie wiesz, ale na stronach internetowych wyborczej w olsztynie, jola prowadzila swoja kampanie wyborcza podczas ostatnich wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Re: Nie chciałbym aby mi taki numer zrobiono... 30.05.06, 12:49 Nie wiedziałem, że jola_z_dywit prowadziła na stronie kampanię wyborczą... Ale nie o to mi chodziło - chyba źle mnie zrozumiałeś. Ja się tylko głośno zastanawiam: kto pozwolił (kto dał zgodę) na stwierdzenie (ujawnienie), iż "jola_z_dywit" to Jolanta Janiszewska? Kto pokusił się o sprawdzenie tego i opublikowanie? (chyba, że sama Jolanta Janiszewska wyraźnie napisała na swojej stronie, że jest "jolą_z_dywit" - to wtedy co innego) A co za tym idzie - czy ten ktoś może w takim razie pokusić się o ujawnienie np. kto kryje się za pseudonimem "janjas2" albo "vapin"? Odpowiedz Link Zgłoś
losali Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 11:03 Pani Jola jest ładną kobietą co nie znaczy, że musi być głupia i nie może mieć swojego zdania. Podobno żyjemy w wolnym kraju równość demokracja i inne nic nie znaczące hasła rzekomo zapewniają swobode wypowiedzi więc niby dlaczego wyrażanie przez nią opini wywołuje takie reakcje? Może dlatego, że są to opinie nieprawomyślne bo nie wypada być zwolennikiem samoobrony? Nie jest dobrze, że pan A. Leper od lat walczy o ubogich i pokrzywdzonych cierpiąc za to przesladowania? Można się z czyms zgadzac lub nie, można miec rózne poglady polityczne i wyrażąć takie czy inne racje, ale bluzgi na kobiety ani nie są ładne ani chwalebne i tylko źle świadczą o tych co tak czynią. Zapewne wielu to co tu napisałem rozwścieczy, ale to nie mój problem bo jesli ktoś ma problemy nerwowe powinien pójść do psychologa, albo wypić sobie herbatkę z melisy a nie wyżywac się na forum na kobietach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Ciekawe czy istnieje anna-dark ??? 30.05.06, 11:11 Ciekawe czy istnieje anna-dark ??? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca He He He 30.05.06, 11:15 prawdziwa amerykańska kariera: od zwykłego trolla, do... znanego spamera. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 11:37 obrazoburca napisał: > A Ty skąd? Z Klewek? > > ona raczej z domu bez klamek ,ordynator zostawił lapa na biurku to se klikneła kobicina :P Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 15:09 klamka zapada zamkna cie razem z redaktorem Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 15:07 byles podcieraczem d00py bermana Odpowiedz Link Zgłoś