Dodaj do ulubionych

Internetowy strażnik Samoobrony

• steku Galba!! 30.05.06, 09:32
      Popieram!!! Sława i chwała dla Galby! Ujawnić tego orła ideologii PISuaru!!
      Niehcjego blask jego umysły oświecic więcej maluczkich niz tylko czytelniukow
      forum gazety! POza tym Rewinski jest ostatnio malo aktywny, wiec jest miejsce
      dla naszego kochanego Galby!
      • galba Wszystkich zainteresowanych zapraszam... 30.05.06, 09:43
        ...za jakieś 2 tygodnie na mojego nowego bloga poza agorowym Bloxem. Będzie
        parę słów "o mnie", będzie nawet tak pożądana fotka.

> Popieram!!! Sława i chwała dla Galby! Ujawnić tego orła ideologii PISuaru!!
        > Niehcjego blask jego umysły oświecic więcej maluczkich niz tylko czytelniukow
        > forum gazety! POza tym Rewinski jest ostatnio malo aktywny, wiec jest miejsce
        > dla naszego kochanego Galby!
        • terence Re: Wszystkich zainteresowanych zapraszam... 30.05.06, 13:01
          o Jezzu! Atak troli?!!
    • jurcio Hurra! 30.05.06, 09:33
      Widać, tak doprowadziła forumowych przeciwników obecnego rządu do szewskiej
      pasji, że zamieścili o Niej skromny tekścik, co należy uznać za ogromny sukces.
      Dorobiła sie kilku "klonów", podobnie jak "silesius manachijski". Od Niej
      dowiedziałem się, zanim admini zdążyli Ją "zbanować" wiele prawdy np. o
      Wałęsie. Jest jedną z bardziej pozytywnych, nie zakłamanych postaci na forum
      GW, a do tego - jak wynika z fotki - łądną kobietą. Zastanawiam się, czy prawo
      pozawala publikować wizerunek osób, które mają konta na GW? Może Pan Dominik
      Uhlig byłby łaskaw skreślić parę słów o mojej osobie i przypadku zagarnięcia
      mojego majątku przy udziale komendanta Policji Warszawa Śródmieście Marka
      Maruchniaka i prokurator z Prokuratury Warszawa Wola Doroty Wróbel, zawartego w
      moim blogu: jurcio.blox.pl/html

• wrojoz Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:38
      Jola=Lepper=Kaczyński=Wstecznictwo.
    • kmd_rohan Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:40
      Jola. Piekan i mądra, jak tapeta w motylki.
    • meta-kris Typowa reprezentantka IV łże-RP 30.05.06, 09:45
      Jola to niestety typowa reprezentantka IV łże-RP. Nie ma tu miejsca na
      niezależność, wolność wymiany myśli - są tylko w kółko powtarzane dogmaty
      ("antypolskie" to i tamto, męczennik Lepper i Kaczyński, itd.).
      Parafrazując Leppera: Jola musi odejść (ale rozliczona)!
    • vrilix Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:47
      Jaka partia, takie członki..pardon członkinie;-)
      Wszyscy domagają się portretu Galby, ja domagam się życiorysu i opinii
      psychiatrycznej mojego ulubionego redaktora P. Pacewicza;-)
      :))
      • jonasz666 jola_z_dywit 30.05.06, 09:51
        Wiecie co, właściwie to nie ma co się takiej joli, czy innej galby czepiać. Po
        prostu było zapotrzebowanie na forumowych błaznów i oni, a także paru innych,
        tej trudnej acz odpowiedzialnej funkcji się podjęli i chwała im za to. A czy
        robią z siebie idiotów dla żartu, czy też takimi są, to już dla efektów
        rozrywkowych nie ma żadnego znaczenia.
        • perro69 Re: jola_z_dywit 30.05.06, 10:12
          masz rację, w sumie kilka upośledzonych istot na tak dużym forum dodaje tylko
          smaku.
        • terence Re: jola_z_dywit 30.05.06, 13:05
          hehe bez forumowych trolli byłoby w sumie nudno...
          • perro69 Re: jola_z_dywit 30.05.06, 13:19
            ktoś mi tu usuwa posty o peruczce joli!!! ale wolność słowa!!!! ta fryzura na
            prawdę jest peruczką... znam się na tym!!!!!!!!!!
    • ambl Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:51
      Z wyglądu niczego sobie ale w głowie szambo!
    • myweb +++++++++ Gratuluje ++++++++++ 30.05.06, 09:51
      Nie wiedzialem ze specjalnie dla JOLI_Z_DYWIT GW poswieci link na stronie glownej...
      No nic... ma swoje 5 minut...
      Swoja droga ... ma niezle wyprana mozgownice ;)
    • jantarrka Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:56
      hahaha, to ładny strażnik rządu, który zasady języka polskiego, tak gramatyczne
      jak i ortograficzne zna chyba tylko ze słyszenia - no może miała Jola kiedys
      zeszyt, na którym (oczywiście błednie) napisała "Język Polski"...
      Miałam pamiętam jakąś drobną sprzeczkę z Panią Jolą, mniejsza o co, ważne
      wnioski, które wówczas wyciągnęłam (nie wiedząc o krawacie biało-czerwonym):
      "Rety, ta kobieta po polsku mówić/pisać nie umie"....
      O rety, rety, rety....
      • jonasz666 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 14:06
        To zresztą symptomatyczne, że im kto głośniej i większą patriotą się mieni, tym
        gorzej zna język polski, historię i kulturę (niektórzy na dźwięk tego słowa
        odbezpieczają pistolet) Polski. No i wychodzi na to, że ich polszczyzna, jak
        również efekty poczynań są tej samej próby, co członków założycieli Chamoobrony.
        A bracia Słowianie z KGB muszą być ze swoich faworytów dumni.
    • silesius.monachijski0 Przynajmniej jedna konkretna kobieta na forum 30.05.06, 09:59
      Reszta to lipa, zas wiekszosc krytykujacych Jole facetow to blazny z parady
      rownosci. Brawo Jolu! Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na
      forum, jak w beben
      • qawsedrftg prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 10:02
        i w okolicy. Były już rządy desantu z Katowic i Gdańska, teraz czas na Dywity!
        • silesius.monachijski0 Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 10:04
          moze i sa tam, moze i nie; zawsze lepszy porzadny polski chlop od farbowanych
          mieszczuchow (na tym forum wielu z nich to pederasci - znaczenie oczywiscie,
          jak u Kopalinskiego); w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa, jak ta
          forumowa "lewizna"

qawsedrftg napisał:

> i w okolicy. Były już rządy desantu z Katowic i Gdańska, teraz czas na Dywity!
          • myweb Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 10:22
            silesius.monachijski0 napisał:

> w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa, jak ta
            > forumowa "lewizna"

i tu musze sie z Kolega nie zgodzic... Uwazam ze rznie glupa... albo (o
            zgrozo!!!) nie zdaje sobie z tego sprawy ze jest TEPA
          • ready4freddy Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 11:31
            tez liczysz na artykul na pierwszej stronie? marne szanse, bo czego by o joli
            nie mowic, to jednak unikat. a ty jestes wtorny, jak surowiec.
          • jonasz666 Re: prawdziwi mężczyźni są w PGR Dywitten 30.05.06, 14:18
            w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa
            Oczywiście, że Jola nie rżnie głupa. To robi jej facet.
            • silesius.monachijski0 Obroncy fdorumowej brzydoty wzieli szable. 30.05.06, 21:10
              a raczej patyki, w dlon, i juz krytykuja Jole; no prosze: nie sadzilem, ze w
              Polsce jets tylu zwolennikow brzydoty

jonasz666 napisał:

> silesius.monachijski0 napisał:
              > w kazdym badz razie Jola nie rznie glupa
              > Oczywiście, że Jola nie rżnie głupa. To robi jej facet.
              • ginusia Ona ma wyglad dzialaczki NSDAP!! 30.05.06, 21:59
                Prawdziwa aryjska pieknosc.
                • silesius.monachijski0 Re: Ona ma wyglad dzialaczki NSDAP!! 30.05.06, 22:06
                  ach ta babska zazdrosc!

ginusia napisała:

> Prawdziwa aryjska pieknosc.
      • mangold Lubisz takie blondyneczki, co siluś ?? 30.05.06, 10:07

> Reszta to lipa, zas wiekszosc krytykujacych Jole facetow to blazny z parady
        > rownosci. Brawo Jolu! Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na
        > forum, jak w beben
        • myweb Re: Lubisz takie blondyneczki, co siluś ?? 30.05.06, 10:24
          mangold napisał:

>Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na
          >
          > forum, jak w beben

hmmm LEWACKIE??? Ty kolego zobacz kto to juz jest LEWICA... Kto daje BERECIKOWE,
          UDZIAŁ W ZYSKACH GÓRNIKOM itp... chyba nie prawica...

To typowi SOCJALISCI...
          • mangold Soorrry to siluś takie głupstwo walnął.... :-DD 30.05.06, 10:30
            myweb napisał:

> mangold napisał:
            >
            > >Tak trzymaj; trzeba lac w to lewackie towarzycho na
            > >
            > > forum, jak w beben
            >
            > hmmm LEWACKIE??? Ty kolego zobacz kto to juz jest LEWICA... Kto daje BERECIKOWE
            > ,
            > UDZIAŁ W ZYSKACH GÓRNIKOM itp... chyba nie prawica...
            >
            > To typowi SOCJALISCI...
          • erneste Lewica radykalna w Polsce-dokonania.... 30.05.06, 11:42
            > hmmm LEWACKIE??? Ty kolego zobacz kto to juz jest LEWICA... Kto daje
            > BERECIKOWE UDZIAŁ W ZYSKACH GÓRNIKOM itp... chyba nie prawica...

Tak dla przypomnienia, kto ostatnio królował w rozdawaniu pieniędzy podatników
            (podwójne becikowe, dopłaty dla rolników) - artykuł z "Rzeczypospolitej":

"Zamiast rządowego projektu PiS, według którego tysiąc złotych becikowego miały
            dostać tylko najuboższe matki, Sejm - głosami LPR i PO - poparł projekt... LPR.
            Co to znaczy? Teraz każda kobieta za urodzenie dziecka dostanie tysiąc złotych,
            a kobieta w trudnej sytuacji materialnej - dwa tysiące.

Mało kto spodziewał się, że PO może poprzeć LPR. Zaskakujący był też gest
            Platformy w stronę PSL: ta liberalna partia zagłosowała za tym, żeby rolnicy
            mogli łatwiej dostawać zasiłki i dodatki rodzinne. Dzięki temu większość rodzin
            rolników zyska prawo do zasiłków (do tej pory korzystała z nich zaledwie co
            piąta). Becikowe i ułatwienia dla rolników będą kosztowały budżet - bagatela -
            1,5 miliarda złotych.

LPR i PSL odwdzięczyły się PO -opowiedziały się za pomysłem, na którym zależało
            Platformie: dłuższy zarząd komisaryczny w miastach (z 6 do 12 miesięcy) zacznie
            obowiązywać dopiero od jesieni 2006 r. Dzięki temu w Warszawie być może odbędą
            się przedterminowe wybory prezydenta miasta. Jeszcze niedawno PO była przeciw
            becikowemu, a LPR popierała pisowski pomysł komisarza w Warszawie do jesieni
            2006 r. Ale wczoraj rano Waldy Dzikowski (specjalista PO od samorządów)
            odwiedził wicemarszałka Sejmu Marka Kotlinowskiego (LPR). Zaraz potem partie
            zmieniły poglądy: PO w sprawie becikowego, a LPR w sprawie zarządu
            komisarycznego.

Po głosowaniu opozycja nie kryła radości. -Uważamy, że budżetowi się nic nie
            stanie, a polskie rodziny niech się rozwijają zdrowo. Dlaczego PO nie może
            pomagać rodzinom? -mówił Dzikowski."
    • pipokpipok Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:11
      Jolu Gdzie jesteś???
    • xtrin Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:15
      jola_z_dywit jest świetnym przykładem tego, jak bezczelność potrafi efektywnie
      zastąpić wszelakie inne zalety. Nie trzeba wypowiadać się mądrze, starczy głośno.
      Jola płodzi bełkotliwe tekściki o niczym, częstokroć wykazując się brakiem
      zrozumienia słów jakich używa, ale dzięki przebijającemu z jej postów zadufaniu
      i agresji wzbudza zainteresowanie i tuziny odpowiedzi.
      Jola nie dyskutuje, ona przemawia, wklejając te propagandowe notki gdzie
      popadnie, zwykle zupełnie nie na temat, a jeżeli już kogoś zaszczyci
      odpowiedzią, to będzie to "błyskotliwa" riposta o proktologach lub bełkot o
      zdrajcach narodu.
      A swojej tożsamości Jola nigdy nie kryła, w czasie wyborów chętnie podawała
      linka do swojej strony.
    • erozilla Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:17

no jakoś wygląd joli nie zaskoczył mnie... własnie taką stuknięta blondynę
      farbowaną sobie wyobrażałam

Adultcommunity.eu
    • aleksandra991 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:19
      No, nareszcie wiem! Oczywiście, blondynka!
    • gekon1979 no to teraz powinien ukazac sie z silem taki 30.05.06, 10:20
      artykulik ;P
    • pcielik Tylko 158 głosów? 30.05.06, 10:21
      • pcielik Re: Tylko 158 głosów? 30.05.06, 10:24
        Ja dostałem przeszło 50 głosów więcej jak startowałem w wyborach z okręgu krakowskiego jako kandydat Platformy Janusza Korwina Mikke i to praktycznie nie robiąc zadnej kampanii. Koledzy z partii się śmiali, ze mam duża rodzinę, ale wiem, ze głosowali na mnie ludzie, których nigdy w życiu nie spotkałem
    • vortex21 No, Jola, jesteś sławna .... 30.05.06, 10:24
      A ktoś tu twierdził, że jesteś ‘botem’ ….

Cięty język, pewna doza grubiaństwa oraz brak wiedzy na temat pewnych
      historycznych faktów i osób. Dobry pomysł z tytułem nagłówka. Osoba prosta, lecz
      szczera, dobrze, że jesteś ‘jolu_z_dywit’.

Pzdr.
      • gordon26 Re: No, Jola, jesteś sławna .... 30.05.06, 10:32
        vortex21 napisał:

> A ktoś tu twierdził, że jesteś ‘botem’ ….
        >
        > Cięty język, pewna doza grubiaństwa oraz brak wiedzy na temat pewnych
        > historycznych faktów i osób. Dobry pomysł z tytułem nagłówka. Osoba prosta, lec
        > z
        > szczera, dobrze, że jesteś ‘jolu_z_dywit’.

prosta jak konstrukckja cepa.
        PRAWDZIWA ELITA Ministra z Obory, nie odbiega poziomem iteligencji,od
        pozostałych bardziej eksponowanych członkow tego wspanialego klubu, ech ...ze w
        polsce nie karze sie za glupotę:(
        >
        > Pzdr.
        • vortex21 Czego innego oczekujesz, gordon26 ... 30.05.06, 10:47
          Mamy przecież władzę chłopo-robotniczą. Elit w Polsce nie ma, nieliczni którzy
          się ostali, klepią biedę lub żyją poza granicami. Nowo-bogaccy … zresztą sam
          wiesz … mieliśmy już rządy nowobogackich, SLD i im podobni, mieli wiele, chcieli
          jeszcze więcej i … mamy teraz rządy chłopstwa … nie można mieć im za złe że to
          prości ludzie. Co do Joli_z_dywit można jej pogratulować, naprawdę dobrze że
          jest … Najgorszy jest fakt, że polski chłop zawsze był ‘bogobojny’, nie w tym
          sensie że wierzący, lecz raczej uzależniony od kleru. Polska powoli zamienia się
          w kraj rządzony przez Imperium Vaticanum, to jest prawdziwe zagrożenie dla
          niepodległości.

Pzdr.
    • adax4 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:31
      A skąd oni wiedzą , że Jola z Dywid do Janiszewska> Przyznała się na forum
      czy Wyborcza przeprowadziła śledztwo? Kto następny na celowniku?
      • xibi Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:49
        To jest latwe. Wystarczylo wstukac w google Jolanta, Dywity, Samoobrona. I tam
        juz mozna dotrzec do starych list wyborzych...
    • smentuff Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:35
      A ja myślałem, że to jakaś posłanka S-ony, a to dopiero kandydat na posłankę.
      Ale wypisała już tyle bzdur, że miejsce w sejmie, tym panoptikum naszej
      rzeczywistości jej się należy. Jak zasiłek w wysokości minimum socjalnego (ok
      1500 zet) dla bezrobotnych nie z własnej winy. ( z zabawniejszych odmów
      potwierdzających tę nie własną winę - nie mogę dojeżdżać do pracy 2 przystanki
      autobusem, bo mam chorobę lokomocyjną)
    • mielis Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:49
      Lepiej przenieść się na SE i zobaczyć
      lepszą twarz samoobrony!!!!!
      <a
      href="http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=106356&scroll_article_id=106356&layout=1&page=text&list_position=1">twarz
      SO</a>
      • myweb Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 10:52
        DOBRE :)
    • maqoofka A gdzie jest dziś Jola? 30.05.06, 10:56
      Nie weźmie udziału w tej dyskusji?
    • janjas2 Nie chciałbym aby mi taki numer zrobiono... 30.05.06, 11:01
      Nie podoba mi się zagrywka GW. Jeśli skusiła się ujawnić kto stoi za pseudonimem
      "jola_z_dywit" to dlaczego nia miałaby się skusić na kogokolwiek innego?! Po coś
      te nicki chyba są! A jeśli są niepotrzebne - to może przejdziemy z miejsca do
      nazwisk.

Poza tym ten artykuł świadczy o jeszcze jednej rzeczy - GW interesuje się nami -
      forumowiczami... Chyba, że artykuł został napisany po tym, jak odsetek
      kasowanych wypowiedzi joli_z_dywit był zaskakująco duży, czyli dużo forumowiczów
      zwracało uwagę "kierownictwa" na jolę_z_dywit.

Tak czy inaczej - ja nie chciałbym, aby "trzecia" osoba pisała o mnie artykuł
      ujawniając pod jakim pseudonimem piszę, czy może należę do jakiejś partii i inne
      rzeczy.
      • vapin Re: Nie chciałbym aby mi taki numer zrobiono... 30.05.06, 11:18
        > Nie podoba mi się zagrywka GW. Jeśli skusiła się ujawnić kto stoi za
        pseudonimem"jola_z_dywit" to dlaczego nia miałaby się skusić na kogokolwiek
        innego?! Po cośte nicki chyba są! A jeśli są niepotrzebne - to może przejdziemy
        z miejsca do nazwisk.

gw niczego tu nie ujawniła, bo jola z dywit niczego nie ukrywala. mozliwe ze
        nie wiesz, ale na stronach internetowych wyborczej w olsztynie, jola
        prowadzila swoja kampanie wyborcza podczas ostatnich wyborow.
        • janjas2 Re: Nie chciałbym aby mi taki numer zrobiono... 30.05.06, 12:49
          Nie wiedziałem, że jola_z_dywit prowadziła na stronie kampanię wyborczą... Ale
          nie o to mi chodziło - chyba źle mnie zrozumiałeś.

Ja się tylko głośno zastanawiam: kto pozwolił (kto dał zgodę) na stwierdzenie
          (ujawnienie), iż "jola_z_dywit" to Jolanta Janiszewska? Kto pokusił się o
          sprawdzenie tego i opublikowanie? (chyba, że sama Jolanta Janiszewska wyraźnie
          napisała na swojej stronie, że jest "jolą_z_dywit" - to wtedy co innego) A co za
          tym idzie - czy ten ktoś może w takim razie pokusić się o ujawnienie np. kto
          kryje się za pseudonimem "janjas2" albo "vapin"?
    • losali Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 11:03
      Pani Jola jest ładną kobietą co nie znaczy, że musi być głupia i nie może mieć
      swojego zdania. Podobno żyjemy w wolnym kraju równość demokracja i inne nic nie
      znaczące hasła rzekomo zapewniają swobode wypowiedzi więc niby dlaczego
      wyrażanie przez nią opini wywołuje takie reakcje? Może dlatego, że są to opinie
      nieprawomyślne bo nie wypada być zwolennikiem samoobrony? Nie jest dobrze, że
      pan A. Leper od lat walczy o ubogich i pokrzywdzonych cierpiąc za to
      przesladowania? Można się z czyms zgadzac lub nie, można miec rózne poglady
      polityczne i wyrażąć takie czy inne racje, ale bluzgi na kobiety ani nie są
      ładne ani chwalebne i tylko źle świadczą o tych co tak czynią.
      Zapewne wielu to co tu napisałem rozwścieczy, ale to nie mój problem bo jesli
      ktoś ma problemy nerwowe powinien pójść do psychologa, albo wypić sobie
      herbatkę z melisy a nie wyżywac się na forum na kobietach;-)
    • anna-dark Ciekawe czy istnieje anna-dark ??? 30.05.06, 11:11
      Ciekawe czy istnieje anna-dark ???
    • obrazoburca He He He 30.05.06, 11:15
      prawdziwa amerykańska kariera:
      od zwykłego trolla, do... znanego spamera.
      • barbara444 Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 11:20
        dzis jutro pojutrze
        • obrazoburca Re: Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 11:33
          A Ty skąd? Z Klewek?
          • ismael Re: Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 11:37
            obrazoburca napisał:

> A Ty skąd? Z Klewek?
            >
            >
            ona raczej z domu bez klamek ,ordynator zostawił lapa na biurku to se klikneła
            kobicina :P
            • barbara444 Re: Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 15:09
              klamka zapada zamkna cie razem z redaktorem
          • barbara444 Re: Jola z Dywit a GW od NKWD 30.05.06, 15:07
            byles podcieraczem d00py bermana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka