ak813 [...] 01.06.06, 00:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 00:06 ak813 napisał: > i spuscic michnikowy intelektualizm z pradem gnojowki do Hajfy. WOW!! napisz cos więcej na ten temat. Mój 6-letni syn pyta - kto to jest Adam Michnik, a ja nie umiem mu wytłumaczyć. Może masz jakąś ściagę? Adam Michnik to ten zły, a Lech Kaczyński to ten dobry. Zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 00:36 a moze corka? zle trafilem? dina_urdal napisała: > ak813 napisał: > > > i spuscic michnikowy intelektualizm z pradem gnojowki do Hajfy. > > > WOW!! napisz cos więcej na ten temat. Mój 6-letni syn pyta - kto to jest Adam > Michnik, a ja nie umiem mu wytłumaczyć. Może masz jakąś ściagę? > > Adam Michnik to ten zły, a Lech Kaczyński to ten dobry. Zgadłam? > > Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 01:46 silesius.monachijski0 napisał: > a moze corka? zle trafilem? ??? Nie wiem gdzie ty trafialeś do tej pory, ale skoro z tego nie bylo dzieci, znaczy, ze nie w tą dziurkę celowałeś. Biedaku. > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 01:54 prawda jest, ze lewizny i jej "prawdy" nie plodzilem; w zwiazku z powyzszym jakies tam jednak zaslugi mam dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > a moze corka? zle trafilem? > > ??? Nie wiem gdzie ty trafialeś do tej pory, ale skoro z tego nie bylo dzieci, > znaczy, ze nie w tą dziurkę celowałeś. Biedaku. > > Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 01:57 silesius.monachijski0 napisał: > prawda jest, ze lewizny i jej "prawdy" nie plodzilem; w zwiazku z powyzszym > jakies tam jednak zaslugi mam O ile zdażyłam się zorientować nawet marchewki to tej pory nie spodziłeś. Bez obrazy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 02:00 co do Twojego "syna" (w istocie corki) to zbede to milczeniem; co splodzilem, to sprawa Wszechmocnego i moja; dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > prawda jest, ze lewizny i jej "prawdy" nie plodzilem; w zwiazku z powyzsz > ym > > jakies tam jednak zaslugi mam > > > O ile zdażyłam się zorientować nawet marchewki to tej pory nie spodziłeś. Bez > obrazy. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Klepią te ekskrementa idziwią się że ręce śmierdzą 01.06.06, 00:10 Nagle spostrzegli, że wszystko jest w tych ekskrementach ubabrane, a najbardziej boli, że filary ich etyki i moralności to czarny stolec. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 00:23 GW zajmuje sie "duperelami", wycofuje Czuchnowskiego z programu "Konfrontacja", w Polsce dalej rzadzi SLD-PO - wska mafia. Czekam na program "Konfrontacja" o generale Papale; kiedys w koncu musi sie skonczyc ta mafia "ukladu"; jestem wstrzasniety Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 00:29 silesius.monachijski0 napisał: > GW zajmuje sie "duperelami", wycofuje Czuchnowskiego z programu "Konfrontacja", > > w Polsce dalej rzadzi SLD-PO - wska mafia. Czekam na program "Konfrontacja" o > generale Papale; kiedys w koncu musi sie skonczyc ta mafia "ukladu"; jestem > wstrzasniety A ja jestem wstrząsnięta tym, że nadal pozwalają ci tu pisać. Mega-oszołom powiedzieć o tobie to zwykly truizm. Jestes jak mega-śluzowica. brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 00:35 trzeba bylo chociaz zobaczyc: jak Szmajdzinski i spolka (z PO - szefem TVP byl Dworak) blokowala jej film, trzeba bylo posluchac, poogladac i wysnuwac wnioski; Czuchnowski mial byc komentatorem i gosciem programu; dlaczego go wycofala GW? tez nalezy do ukladu? ja znam swoje miejsce tutaj, i wiem, ze znow mnie zabanuja (ciekawe: nie banuja chamow, uzywajacych wulgaryzmow, tylko mnie i paru innych); "circenses"? tak, GW stala sie jednym wielkim cyrkiem bylych komuchow i agentow: sluzb cywilnych i wojskowych; i niech to wytna i mnie zabanuja; III RP pod wodza Michnika i GW to gorzej niz nbajbardziej obrzydliwa bananowa republika; finis dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > GW zajmuje sie "duperelami", wycofuje Czuchnowskiego z > programu "Konfrontacja", > > > > w Polsce dalej rzadzi SLD-PO - wska mafia. Czekam na program "Konfrontacj > a" o > > generale Papale; kiedys w koncu musi sie skonczyc ta mafia "ukladu"; jest > em > > wstrzasniety > > A ja jestem wstrząsnięta tym, że nadal pozwalają ci tu pisać. Mega-oszołom > powiedzieć o tobie to zwykly truizm. Jestes jak mega-śluzowica. brrrr. > > Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:23 Spadaj silesius. Styka tych bzdur, bo oczy "więdną". Już wszyscy znamy te twoje wypociny na pamięć. Daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:28 i dalej bede pisal; pani Wiernikowska - ktora od lat cenie - pokazala caly uklad; zle mi sie robi: SLD-PO i GW: super koalicja mafiosow narkotykowego biznesu (razem z Pruszkowem i Wolominem); brawo GW! gacekemdk napisał: > Spadaj silesius. Styka tych bzdur, bo oczy "więdną". Już wszyscy znamy te twoje > wypociny na pamięć. Daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:52 silesius.monachijski0 napisał: > i dalej bede pisal; pani Wiernikowska - ktora od lat cenie - pokazala caly > uklad; zle mi sie robi: SLD-PO i GW: super koalicja mafiosow narkotykowego > biznesu (razem z Pruszkowem i Wolominem); brawo GW! Co za idiota. Mam nadzieję, ze moj syn, ktorego chce wychowac na porządnego katolika nie natrafi w szkole na takiego oszoloma- katechetę/ > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:56 szkoda, ze syn jest 6-letnia corka; cos o zmianie plci sie naczytalem dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > i dalej bede pisal; pani Wiernikowska - ktora od lat cenie - pokazala cal > y > > uklad; zle mi sie robi: SLD-PO i GW: super koalicja mafiosow narkotykoweg > o > > biznesu (razem z Pruszkowem i Wolominem); brawo GW! > > Co za idiota. Mam nadzieję, ze moj syn, ktorego chce wychowac na porządnego > katolika nie natrafi w szkole na takiego oszoloma- katechetę/ > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 00:28 może teczka jak teczka, tylko, że różowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp mogła być .... 01.06.06, 01:11 niech zyje samo dobro! bo tylko ono sie liczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk [...] 01.06.06, 00:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:02 dlatego dzisiaj nie bylo w programie zapowiadanego Czuchnowkiego; a ta mafia sciagala ("byznesmen" Rudolf Skowronski - agent STASI) opium - vide heroine, jako "szmaragdy" do Polski, i przerzucala dalej (pod nadzorem nowego KGB); w to zamieszane jest i SLD i PO, i - jak widac - GW; gacekemdk napisał: > Możesz sobie założyć i sto nicków, nikogo i tak nie przekonasz prowadząc te > "merytoryczne" rozważania sam/sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:15 silesius.monachijski0 napisał: > dlatego dzisiaj nie bylo w programie zapowiadanego Czuchnowkiego; a ta mafia > sciagala ("byznesmen" Rudolf Skowronski - agent STASI) opium - vide heroine, > jako "szmaragdy" do Polski, i przerzucala dalej (pod nadzorem nowego KGB); w to > > zamieszane jest i SLD i PO, i - jak widac - GW; Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne niedopatrzenie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:26 PiS opium i marihuany po Europie nie rozprowadzal (pardon: "szmaragdow"); zas prezydent Olsztyna owszem; slepy i gluchy jeszcze nie jestem dominik.olsztyn napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > dlatego dzisiaj nie bylo w programie zapowiadanego Czuchnowkiego; a ta ma > fia > > sciagala ("byznesmen" Rudolf Skowronski - agent STASI) opium - vide heroi > ne, > > jako "szmaragdy" do Polski, i przerzucala dalej (pod nadzorem nowego KGB) > ; w > to > > > > zamieszane jest i SLD i PO, i - jak widac - GW; > > Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne > niedopatrzenie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:49 dominik.olsztyn napisał: > > Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne > niedopatrzenie !!!!! Jedzą na lepsze trawienie. Nie czepiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:56 byc moze, droga bio, jedza, a byc moze nie; jako sowiecka swolocz zalezy im tylko na zakasce, czyli ogorkach i sledzikach dina_urdal napisała: > dominik.olsztyn napisał: > > > > > > > Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne > > niedopatrzenie !!!!! > > Jedzą na lepsze trawienie. Nie czepiaj się. > > Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:00 silesius.monachijski0 napisał: > byc moze, droga bio, jedza, a byc moze nie; jako sowiecka swolocz zalezy im > tylko na zakasce, czyli ogorkach i sledzikach Masz jakieś zaszłoci z jakąc biosłowoczą? W takim razie cierp w samotnosci. I tak jestem zdziwiona, ze nie za biosledzikiem tęsknisz. Przerazasz mnie. Psychopato/;' > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:04 chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, mam w tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po co az tak prowokujesz? dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > byc moze, droga bio, jedza, a byc moze nie; jako sowiecka swolocz zalezy > im > > tylko na zakasce, czyli ogorkach i sledzikach > > Masz jakieś zaszłoci z jakąc biosłowoczą? W takim razie cierp w samotnosci. I > tak jestem zdziwiona, ze nie za biosledzikiem tęsknisz. Przerazasz mnie. > Psychopato/;' > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:10 silesius.monachijski0 napisał: > chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, mam w > > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po co az > tak prowokujesz? Jsli kiedykolwek mialam z toba cos wspolnego to znaczy ze pora umierać. mam dzieje, ze nie jestes seryjnym mordercą, chociaz na takiego mi wygladasz. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:19 ja sie - szczerze powiedziawszy - na tym forum z Was nabijam; jestem kims (takie male conieco), ktorty ponad 50% dochodow wydaje na sierociniec w Rwandzie, na dom dla dziewczat, ktore urodzily dziecko (ot, takie "spotkanie przypadkowe z panem") tutaj w Bawarii, tudziez na dziela - wspaniale - mojego proboszcza w Polsce, ktoremu sie chce pomagac biednym i zagubionym; na wiecej kasa nie pozwala; ale i tu robie pare interesujacych rzeczy; i - dopuki sil, kasy i "czynnikow" starczy - bede walczyl dalej; dlaczego to pisze? po prostu: "nadepnalas mi na nerw"; mylisz sie w stosunku do mojej osoby; ale to Twoje swiete prawo: mozesz mnie swobodnie krytykowac (i chwala Ci ta to: wole krytykow niz przypochlebcow); chcialem tylko wskazac Ci wlasciwa sciezke krytyki: wyzywajac mnie od najgorszych, jednak troche pudlujesz; ale oK: to Twoj wybor; w sumie: co mnie to obchodzi? to tylko gadanina, zaden konkret; a ja zajmuje sie - na powaznie - tylko konkretami dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, > mam > w > > > > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke > > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po > co > az > > tak prowokujesz? > > > Jsli kiedykolwek mialam z toba cos wspolnego to znaczy ze pora umierać. > mam dzieje, ze nie jestes seryjnym mordercą, chociaz na takiego mi wygladasz. > Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:19 silesius.monachijski0 napisał: > chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, mam w > > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po co az > tak prowokujesz? > Jak ktoś cię poczyta...to sam wyciągnie wnioski. Strach się bać ciebie Sileziuszu. Wracam na onet. Tam nie ma az takich psychopatów. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:25 znow spudlowalas; ale - jak zawsze - zycze powodzenia w przyszlosci; mi nikt nie jest w stanie zgiac karku; "psychopata"? zabawne; tez sie usmialem; a tak na marginesie: kazdy musi swoje kompleksy leczyc sam; bez pomocy innych; zapamietalas? dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, > mam > w > > > > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke > > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po > co > az > > tak prowokujesz? > > > Jak ktoś cię poczyta...to sam wyciągnie wnioski. Strach się bać ciebie > Sileziuszu. Wracam na onet. Tam nie ma az takich psychopatów. Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:31 silesius.monachijski0 napisał: > znow spudlowalas; ale - jak zawsze - zycze powodzenia w przyszlosci; mi nikt > nie jest w stanie zgiac karku; "psychopata"? zabawne; tez sie usmialem; a tak > na marginesie: kazdy musi swoje kompleksy leczyc sam; bez pomocy innych; > zapamietalas? Czytałeś "Lot nad kukułczym"? Nie czytalełes? A to szkoda. Bez odbioru. Jesli ty sie nie będziesz do mnie dopie..ł nie będę odczuwała takiego strasznegozmęczenia. Jetses jak wrzód na dupie. jest ktoś kto by ciebie załował jak? wątpię/ >jestes oblesnym starym trolem" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:36 Nie tylko ze czytalem, ale i widzialem (jeden z najlepszych filmow, jakie kiedykolwiek widzialem) film Formana, z Nicholsonem w roli glownej; nawet mi nie przypominaj: to jeden z filmow, ktore "adoruje": walka o wolnosc, prawde i sprawiedliwosc: tak pokazana, ze zadna komuna czy faszyzm nie przejdzie: obojetnie czy sie w Polsce nazywaja SLD czy NOP; radykalom mowimy jasno: wasze miejsce jest na smietniku historii (podobnie jak co poniektorym "miszczom" obecnego koscielnego establishmentu) dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > znow spudlowalas; ale - jak zawsze - zycze powodzenia w przyszlosci; mi n > ikt > > nie jest w stanie zgiac karku; "psychopata"? zabawne; tez sie usmialem; a > tak > > na marginesie: kazdy musi swoje kompleksy leczyc sam; bez pomocy innych; > > zapamietalas? > > Czytałeś "Lot nad kukułczym"? Nie czytalełes? A to szkoda. Bez odbioru. Jesli > ty sie nie będziesz do mnie dopie..ł nie będę odczuwała takiego > strasznegozmęczenia. Jetses jak wrzód na dupie. jest ktoś kto by ciebie załował > > jak? wątpię/ > > >jestes oblesnym starym trolem" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:31 zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowanym za pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!! dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, > mam > w > > > > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke > > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po > co > az > > tak prowokujesz? > > > Jak ktoś cię poczyta...to sam wyciągnie wnioski. Strach się bać ciebie > Sileziuszu. Wracam na onet. Tam nie ma az takich psychopatów. Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:34 silesius.monachijski0 napisał: > zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowanym za > > pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!! jestem przerazona twoją personą...ze nikt ci jeszcze ni dał bana. tylu ludzi odstraszasz.... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:40 po prostu trudno obecnie znalezc szubienice; inaczej juz dawno musialbym zawisnac; ale - juz dwa razy przed komunistycznymi bojowkarzami i bandytami - musialem zmieniac mieszkanie; nie zebym sie bal i "kreowal sie" na bohatera: lewactwo -ekstermistyczne - mnie nienawidzi; najlepiej byloby "zamknac mi gebe"; ale to niemozlwe (chyba ze mnie zlikwiduja) dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowa > nym > za > > > > pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!! > > jestem przerazona twoją personą...ze nikt ci jeszcze ni dał bana. tylu ludzi > odstraszasz.... > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:52 Nie mam do Ciebie pretensji, bana dostaje bardzo czesto; moze i Twoj post sie do nowego bana przyczyni; moze? who knows? w kazdym badz razie - pomijajac Twoje zlosliwosci pod moim adresem - jestes jedna z najmadrzejszych uczestniczek tego forum; dziekuje za rozmowe; Dobrej nocy zycze dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowa > nym > za > > > > pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!! > > jestem przerazona twoją personą...ze nikt ci jeszcze ni dał bana. tylu ludzi > odstraszasz.... > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 buhaha 01.06.06, 01:17 czegoz moze bac sie nasz Prezes?? jakiez okrutne informacje zawiera jego teczka?? pewnie jakies sensacje o jego sklonnosciach do kotow Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: buhaha 01.06.06, 01:41 ty masz kuku85 na muniu żeby o takie rzeczy Prezesa podejrzewać p.s. wtedy by miał teczkę fioletowę Odpowiedz Link Zgłoś
e49 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:19 Jezeli bylby nie winny,to juz to dawno by to Jarus powiedzial.Teraz to chce sie"wybielic" za pomoca Pana Ziobry i innych poddanych............. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna64 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:24 no sprawa wyglada bardzo powaznie, bo chyba niewinni nie musza sie tlumaczyc. pan owie kaczynscy probuja odebrac to prawo wszyastkim z listy dzielnego wildsteina, ale oni podlegaja innym zasadom. Odpowiedz Link Zgłoś
belial76 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:26 Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell by się uśmiał. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:30 dobrze, ze cytujesz "Folwark zwierzecy" Orwella: swinie z SLD, PO i GW zawsze "bywaly" rowniejsze; oby to byl juz ich koniec belial76 napisał: > Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell by się uśmia > ł. > Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:44 silesius.monachijski0 napisał: > dobrze, ze cytujesz "Folwark zwierzecy" Orwella: swinie z SLD, PO i GW > zawsze "bywaly" rowniejsze; oby to byl juz ich koniec > > belial76 napisał: > > > Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell by się > > uśmia > > ł. > > Dobranoc. =============================================================================== drogi silesiusie monachijski we folwarku, ktory tak cenisz, chodzilo o styuacje typu rowni i ci rowniejsi. folwark byl niezadowolony kiedy to pojawili sie rowniejsi i na prawde nie ma w ogole znaczenia czy ci rownijsi byli z umilowanej prawdy i niesmiertelnej sprawiedliwosci, kola gospodyn wiejskich czy tez lozyqrewluxusowych, albo tez kpp panstwo jest o ustroju demokratycznym i obywatel nie staje sie rowniejszy, jak pojdzie w prezydenty etc itp itd. niech zyje woltyzer teczkowy najsampierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:53 czy stac Cie bylo na podobne dywagacje, kiedy prezydentem byl typowy (w opisie Orwella) wieprz Kwasniewski? watpie; Ty jestes zorientowany - jak wiekszosc forumowej lewizny na "dokopaniu" Kaczynskim; Twoja wiarygodnosc jest iscie "SLD- owska", tn. afera za afera; tomxp napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > dobrze, ze cytujesz "Folwark zwierzecy" Orwella: swinie z SLD, PO i GW > > zawsze "bywaly" rowniejsze; oby to byl juz ich koniec > > > > belial76 napisał: > > > > > Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell > by się > > > > uśmia > > > ł. > > > Dobranoc. > =============================================================================== > > drogi silesiusie monachijski > > we folwarku, ktory tak cenisz, chodzilo o styuacje typu rowni i ci rowniejsi. > > folwark byl niezadowolony kiedy to pojawili sie rowniejsi > > i na prawde nie ma w ogole znaczenia czy ci rownijsi byli z umilowanej prawdy i > > niesmiertelnej sprawiedliwosci, kola gospodyn wiejskich czy tez > lozyqrewluxusowych, albo tez kpp > > panstwo jest o ustroju demokratycznym i obywatel nie staje sie rowniejszy, jak > pojdzie w prezydenty etc itp itd. > > niech zyje woltyzer teczkowy najsampierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
dina_urdal Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:56 silesius.monachijski0 napisał: > czy stac Cie bylo na podobne dywagacje, kiedy prezydentem byl typowy (w opisie > Orwella) wieprz Kwasniewski? Wieprz Kwaśniewski??? Tak mówiz o swoim rodaku??> Jak sie z tego wyspowiadasz???? Zresztą niewazne, bez odbioru. Będę się z bliska przygladała katechecie mojego syna. Jak choćby w kilku procentach będzie do ciebie podobny przeniosę go do katolickiej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:58 to juz lepiej dzisiaj przenies swoja corke do szkoly prezentek; przynajmniej bezdie miala szanse w TVP (jak juz Wildsteina "wykosza") dina_urdal napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > czy stac Cie bylo na podobne dywagacje, kiedy prezydentem byl typowy (w > opisie > > Orwella) wieprz Kwasniewski? > > Wieprz Kwaśniewski??? Tak mówiz o swoim rodaku??> Jak sie z tego > wyspowiadasz???? Zresztą niewazne, bez odbioru. Będę się z bliska przygladała > katechecie mojego syna. Jak choćby w kilku procentach będzie do ciebie podobny > przeniosę go do katolickiej szkoły. > > Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp no nie wiem 01.06.06, 02:17 dokopac? o czym ty mowisz drogi silesiuszu ja uwazam ze jak ktos bredzi, to nalezy wyrazic swoja opinie to samo jak cos mi si podoba inaczej, a juz szczegolnie jak wszscy klaszcza i sa 100%wo zadowoleni, kiedy wszelkie zdanie oddmienne o ,jest uwazane za zamach stanu. alez silesiuszu, ja juz to przerabialem. wprawdzie w innym oddcieniu, ale mechanizm ten fukking sam... niech zyja! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: no nie wiem 01.06.06, 02:22 moze potrzebuje nowe okulary (albo i szkla kontaktowe): do tej pory spostrzegam chamskie ataki tzw. "miarodajnych" mediow pod adresem Kaczysnkich; zero obiektywizmu; osleplem az tak bardzo? tomxp napisał: > dokopac? > o czym ty mowisz drogi silesiuszu > > ja uwazam ze jak ktos bredzi, to nalezy wyrazic swoja opinie > to samo jak cos mi si podoba > > inaczej, a juz szczegolnie jak wszscy klaszcza i sa 100%wo zadowoleni, kiedy > wszelkie zdanie oddmienne o ,jest uwazane za zamach stanu. > > alez silesiuszu, ja juz to przerabialem. wprawdzie w innym oddcieniu, ale > mechanizm ten fukking sam... > > > niech zyja! Odpowiedz Link Zgłoś
hen3bor Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:23 wcale w to nie uwierzę NIGDY!!!!!!!!!!!!!!! Wałęsy nie była sfałszowana, Kwaśniewskiego także, a co Z teczką Oleksego???? A może pan Ziobro ujawni swoją teczuszkę co??? cholerne pis-kombi... Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 02:02 hen3bor ty lewaku paskudny a co mówił ten, który się na tym zna błogosławieni, którzy nie widzieli, Odpowiedz Link Zgłoś
hen3bor Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 02:07 Paskudny jesteś ty - vomitorium1 - ja staram się być obiektywny. A wymienione przeze mnie naźwiska o niczym nie świadczą, ot pierwsze z brzegu. Można by je mnożyć i mnożyć? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 02:10 prawda usprawiedliwiony Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 mysle, ze Kaczynscy są OK... 01.06.06, 05:20 Tak jak ich obu nie znosze wrecz organicznie, tak wierze w ich uczciwosc i godną postawę za komuny. To ze teraz pchają kraj w kierunku przepaści kato- nacjonalizmu to juz inna sprawa. Dzieki takim ludziom 30-20 lat temu całe to gó.. komunistyczne zaczelo sie sypac. Tego wam, bracia Kaczorkowie, historia nie zapomni:) ateista ps. nie głosowalem na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
marianna64 Re: mysle, ze Kaczynscy są OK... 01.06.06, 05:57 moze i sa ale masz racje to co teraz wyprawiaja to kolejne autkratyzma i ciemiogrod. jest mi trudno sobie wyobrazic jak mozna byc urodzonym i wychowanym w warszawie, miec tytul doktora i profesora prawa i nie znac zadnego obcego jezyka i nie potrafic sie zachowac, poprawnie podac reki, przeciez to wyglada jak powtorka z komunizmu - miernhy, bierny ale wierny., jak mozna bylo nie wykorzystac takiej szansy jaka dawaly bezposrednie kontakty z ludzmi kultury i etykiety np. jak profesor Gieremek, a tu co - gorzej niz lepperowskie gumiaki Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.14 Homo Sovieticus 01.06.06, 09:18 > jest mi trudno sobie wyobrazic jak mozna byc urodzonym i wychowanym > w warszawie, miec tytul doktora i profesora prawa i nie znac zadnego obcego > jezyka i nie potrafic sie zachowac, poprawnie podac reki, przeciez to wyglada > jak powtorka z komunizmu - miernhy, bierny ale wierny., Ten produkt realnego socjalizmu nazywa się Homo Sovieticus. Tak jak w przypadku alkoholizmu leczyc trzeba nie tylko pijaka, ale jego cala rodzine, tak z komunizmu leczyc trzeba nie tylko komunistów, ale i ich ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:01 ZGADNIJ ŚWIECIE CAŁY GDZIE U MNIE KACZOR I JEGO TECZKA SIĘ OSTAŁY? NIE W SERCU CO BIJE,NIE KOŚCIACH W KTÓRYCH MNIE ŁUPIE.JEGO I TECZKĘ MAM GŁĘBOKO W ..........!! Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:03 WSZYSTKIM MAŁOLATOM I TYM KTÓRZY JUŻ ZDIECINNIEC ZDĄŻYLI A BYWAJA TUTAJ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna64 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:07 moze masz i racje, ale takie jednostki reprezetuja nas i uzurpuja sobie prawo bycia elitami, krytykujac wszystkich spoza wlasnego pieniackiego towaryzstwa. cos mi to pachnie wankowiczem i jego opisami i pieniactwie kresowej szlachty a kaczynscy chyba z szaraczkow Odpowiedz Link Zgłoś
marianna64 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:17 przez ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Przecież teczki to tylko kość rzucona między Was 01.06.06, 06:34 jak między głodne psy. Warczecie i gryziecie sie ze sobą ale za to nie zadejecie głupich pytań o realizowanie gospodarczego programu wyborczego PiSu, O wyjaśnienie najważniejszych spraw zwiazanych z przejeciem majątku narodowego przez waską grupę bezwzględnych przestępców chronionych przez polityków. I obudzicie sie ( jak zreszta już wiele razy) z łapą w nocniku. Zobaczycie że ta nienawiść do ubeckich kapusiów to tak naprawdę jest nienawiść do waszego księdza, waszej cioci, waszych przyjaciół. I że na tej nienawiści niczego sensownego nie zbudujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 07:22 Dlaczego nie jestem zdziwiony??? Oczywiście wszystko fałsze i wredne ataki służb specjalnych na nienagannego i jaśniejącego jak słoneczko (drugie) na fimamencie świata politycznego. Ale jeszcze trochę. Na Kim Ir Sena czy Stalina nikt źle nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Uderz w stół a nożyce się odezwą."Panowie" wstydźc 01.06.06, 07:24 ie się. Teczki przeciwników to sama prawda, wasze fałszowano. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Powtarzam.... 01.06.06, 08:01 z cala moca.Mojej teczki nie powinno byc.Jezeli jest-musial ktos sfalszowac.Ale nie chodzi o mnie a tym bardziej Pana Kaczynskiego.Chodzi o cos czego nie zrobiono.Moim zdaniem wszystkie teczki powinny byc juz dawno upublicznione lub zniszczone.Nikt nie moze grac.Prawica nie zrozumiala podstawowej sprawy.Te teczki uderzaja w nia bezposrednio.Tak w Tuska jak i w Kaczynskiego.Przeciez byly rzady solidarnosciowe i nic w tym kierunku nie zrobiono.Trzeba zakonczyc pewien etap historii.Wczoraj pisalem ze mogl przydarzyc sie pracownik SB ktory zeby przypodobac sie zwierzchnikom dodawal efekty swojej pracy a wiec koloryzowal w zamian za awans.Dzisiaj jest podobnie.Ludzie sa ludzmi.Dlatego uwazam ze tak politycy jak i kosciol igraja z ogniem.Albo otworzyc albo zniszczyc.W teczkach-jak przypuszczam -nie ma opisanych zbrodni a jedynie kontakty z przedstawicielami poprzednich wladz.Dzisiaj informacje zbiera sie w inny sposob ale cel zawsze jest podobny.Dzieje sie to w kazdym panstwie.W USA podobnie.Uwazam wiec ze teczki nie powinny byc atutem politycznym bo tam po prostu nic nie ma.Otworzyc wszystkie lub zniszczyc.To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:20 ZNOW SIE ZACZYNA. WSZYSTKIE TECZKI SPALIC I WSPOLNIE BUDOWAC KRAJ. TAK ZROBIONO W HISZPANII PO OBALENIU FRANCO CZY SALAZARA W PORTUGALII. Odpowiedz Link Zgłoś
barka01 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:23 To ja już teraz waszystko rozumiem !! Podmieniono w kołysce dzieci na dwa gnomy i żeby to sie nie wydało sfałszowano dokumenty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzak95 Niedowiary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 01.06.06, 08:23 A MOŻE TECZKI CAŁEJ PRAWICY SĄ FAŁSZYWE PRZECIEŻ TO TERAZ JEDYNI SPRAWIEDLIWI NA ŚWIECSIE Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 czytam posty i jest mi smutno :D bo nie moge 01.06.06, 08:24 tego skomentowac. Na forum juz zostalo powiedziana cala prawda o PiSmanach. A ja tak lubie komentowac idiotyzmy kacze :DD Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Akiszczakowi nie wierzyli... 01.06.06, 08:27 ...jak mówił, że była instrukcja nakazująca fałszować i fabrykować teczki. Jaka ta wiara jest wybiórcza... Odpowiedz Link Zgłoś
gentos13 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:30 > A świstak siedzi i zawija...*********** ***************************************** Teraz jest jasne dlaczego Kaczyńsko-Wassermanowsko-Ziobrowska neowywiadowcza spółka ds. oczyszczania swoich z SB-eckiego błota co chwilę ujawnia niby-ciemne i niby-prawdziwe strony współpracy z SB zateczkowanych księży i to, między innymi, przy pomocy również zateczkowanego kolegi w czarnej sutannie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariels Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:36 :) uśmiałam się do łez. Prawdę powiedziawszy nie spodziewałam się niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
tadi661 Inne są prawidłowe 01.06.06, 08:42 A TYLKO TA JEST SFAŁSZOWANA.TO PEWNIE PRZYPADEK,ŻE KACZYŃSKI JEST PARTYJNYM SZEFEM ZIOBRO/TO TEN OD ZERA/.TREŚĆ TECZKI WIDOCZNIE ODBIEGA OD OCZEKIWAŃ JAROSŁAWA I TEN SIE TERAZ DĄSA I MAMROCZE POD NOSEM Odpowiedz Link Zgłoś
watsoff Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:47 Kolesiostwo. Ale teraz widać czemu JKa musiał obsadzić MSWiA i to za każda cenę. Szukanie winnych trwa.. My w Polsce mamy podwojne standardy. Zwłaszcza teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Sposrod wszystkich teczek tys jedyna, 01.06.06, 08:52 reszta zawiera sama swieta prawde. Wlasciwie, to za ta i wiele innych wypowiedzi nalezaloby PiS zlozyc dzis zyczenia z okazji dnia dziecka. Co niniejszym czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
baculka Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:58 Nie mam juz siły do tego kraju, do takiw newsów, nie mam. Trzeba sie pakowąć chyba, tu nic dobrego mnie nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Teczek Rokity i Tuska nie sfałszowano? Dziwne... 01.06.06, 09:12 Sfałszowano TYLKO jedną teczkę - Jarosława K. Co gorsza.. to jego minister ocenia zawartość "teczki". To jego minister głowi się nad tym, jakiego prokuratora przydzielić do sprawy.. Odpowiedz Link Zgłoś