Dodaj do ulubionych

Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszowana

• ak813 [...] 01.06.06, 00:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dina_urdal Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 00:06
        ak813 napisał:

> i spuscic michnikowy intelektualizm z pradem gnojowki do Hajfy.

WOW!! napisz cos więcej na ten temat. Mój 6-letni syn pyta - kto to jest Adam
        Michnik, a ja nie umiem mu wytłumaczyć. Może masz jakąś ściagę?

Adam Michnik to ten zły, a Lech Kaczyński to ten dobry. Zgadłam?
        • silesius.monachijski0 Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 00:36
          a moze corka? zle trafilem?

dina_urdal napisała:

> ak813 napisał:
          >
          > > i spuscic michnikowy intelektualizm z pradem gnojowki do Hajfy.
          >
          >
          > WOW!! napisz cos więcej na ten temat. Mój 6-letni syn pyta - kto to jest
          Adam
          > Michnik, a ja nie umiem mu wytłumaczyć. Może masz jakąś ściagę?
          >
          > Adam Michnik to ten zły, a Lech Kaczyński to ten dobry. Zgadłam?
          >
          >
          • dina_urdal Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 01:46
            silesius.monachijski0 napisał:

> a moze corka? zle trafilem?

??? Nie wiem gdzie ty trafialeś do tej pory, ale skoro z tego nie bylo dzieci,
            znaczy, ze nie w tą dziurkę celowałeś. Biedaku.
            >
            • silesius.monachijski0 Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 01:54
              prawda jest, ze lewizny i jej "prawdy" nie plodzilem; w zwiazku z powyzszym
              jakies tam jednak zaslugi mam

dina_urdal napisała:

> silesius.monachijski0 napisał:
              >
              > > a moze corka? zle trafilem?
              >
              > ??? Nie wiem gdzie ty trafialeś do tej pory, ale skoro z tego nie bylo
              dzieci,
              > znaczy, ze nie w tą dziurkę celowałeś. Biedaku.
              > >
              • dina_urdal Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 01:57

> prawda jest, ze lewizny i jej "prawdy" nie plodzilem; w zwiazku z powyzszym
                > jakies tam jednak zaslugi mam

O ile zdażyłam się zorientować nawet marchewki to tej pory nie spodziłeś. Bez
                obrazy.
                >
                >
                • silesius.monachijski0 Re: Oho,GWno trabi zle o Kaczynskich-pora isc do 01.06.06, 02:00
                  co do Twojego "syna" (w istocie corki) to zbede to milczeniem; co splodzilem,
                  to sprawa Wszechmocnego i moja;

dina_urdal napisała:

>
                  > > prawda jest, ze lewizny i jej "prawdy" nie plodzilem; w zwiazku z powyzsz
                  > ym
                  > > jakies tam jednak zaslugi mam
                  >
                  >
                  > O ile zdażyłam się zorientować nawet marchewki to tej pory nie spodziłeś. Bez
                  > obrazy.
                  > >
                  > >
    • kozaczek3 Klepią te ekskrementa idziwią się że ręce śmierdzą 01.06.06, 00:10
      Nagle spostrzegli, że wszystko jest w tych ekskrementach ubabrane, a najbardziej boli, że filary ich etyki i moralności to czarny stolec.
      Amen.
    • silesius.monachijski0 Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 00:23
      GW zajmuje sie "duperelami", wycofuje Czuchnowskiego z programu "Konfrontacja",
      w Polsce dalej rzadzi SLD-PO - wska mafia. Czekam na program "Konfrontacja" o
      generale Papale; kiedys w koncu musi sie skonczyc ta mafia "ukladu"; jestem
      wstrzasniety
      • dina_urdal Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 00:29

> GW zajmuje sie "duperelami", wycofuje Czuchnowskiego z
        programu "Konfrontacja",
        >
        > w Polsce dalej rzadzi SLD-PO - wska mafia. Czekam na program "Konfrontacja" o
        > generale Papale; kiedys w koncu musi sie skonczyc ta mafia "ukladu"; jestem
        > wstrzasniety

A ja jestem wstrząsnięta tym, że nadal pozwalają ci tu pisać. Mega-oszołom
        powiedzieć o tobie to zwykly truizm. Jestes jak mega-śluzowica. brrrr.
        • silesius.monachijski0 Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 00:35
          trzeba bylo chociaz zobaczyc: jak Szmajdzinski i spolka (z PO - szefem TVP byl
          Dworak) blokowala jej film, trzeba bylo posluchac, poogladac i wysnuwac
          wnioski; Czuchnowski mial byc komentatorem i gosciem programu; dlaczego go
          wycofala GW? tez nalezy do ukladu? ja znam swoje miejsce tutaj, i wiem, ze znow
          mnie zabanuja (ciekawe: nie banuja chamow, uzywajacych wulgaryzmow, tylko mnie
          i paru innych); "circenses"? tak, GW stala sie jednym wielkim cyrkiem bylych
          komuchow i agentow: sluzb cywilnych i wojskowych; i niech to wytna i mnie
          zabanuja; III RP pod wodza Michnika i GW to gorzej niz nbajbardziej obrzydliwa
          bananowa republika; finis

dina_urdal napisała:

>
          > > GW zajmuje sie "duperelami", wycofuje Czuchnowskiego z
          > programu "Konfrontacja",
          > >
          > > w Polsce dalej rzadzi SLD-PO - wska mafia. Czekam na program "Konfrontacj
          > a" o
          > > generale Papale; kiedys w koncu musi sie skonczyc ta mafia "ukladu"; jest
          > em
          > > wstrzasniety
          >
          > A ja jestem wstrząsnięta tym, że nadal pozwalają ci tu pisać. Mega-oszołom
          > powiedzieć o tobie to zwykly truizm. Jestes jak mega-śluzowica. brrrr.
          >
          >
          • gacekemdk Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:23
            Spadaj silesius. Styka tych bzdur, bo oczy "więdną". Już wszyscy znamy te twoje
            wypociny na pamięć. Daruj sobie.
            • silesius.monachijski0 Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:28
              i dalej bede pisal; pani Wiernikowska - ktora od lat cenie - pokazala caly
              uklad; zle mi sie robi: SLD-PO i GW: super koalicja mafiosow narkotykowego
              biznesu (razem z Pruszkowem i Wolominem); brawo GW!

gacekemdk napisał:

> Spadaj silesius. Styka tych bzdur, bo oczy "więdną". Już wszyscy znamy te
              twoje
              > wypociny na pamięć. Daruj sobie.
              • dina_urdal Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:52

> i dalej bede pisal; pani Wiernikowska - ktora od lat cenie - pokazala caly
                > uklad; zle mi sie robi: SLD-PO i GW: super koalicja mafiosow narkotykowego
                > biznesu (razem z Pruszkowem i Wolominem); brawo GW!

Co za idiota. Mam nadzieję, ze moj syn, ktorego chce wychowac na porządnego
                katolika nie natrafi w szkole na takiego oszoloma- katechetę/
                >
                >
                • silesius.monachijski0 Re: Zle sie czlowiekowi robi 01.06.06, 01:56
                  szkoda, ze syn jest 6-letnia corka; cos o zmianie plci sie naczytalem

dina_urdal napisała:

>
                  > > i dalej bede pisal; pani Wiernikowska - ktora od lat cenie - pokazala cal
                  > y
                  > > uklad; zle mi sie robi: SLD-PO i GW: super koalicja mafiosow narkotykoweg
                  > o
                  > > biznesu (razem z Pruszkowem i Wolominem); brawo GW!
                  >
                  > Co za idiota. Mam nadzieję, ze moj syn, ktorego chce wychowac na porządnego
                  > katolika nie natrafi w szkole na takiego oszoloma- katechetę/
                  > >
                  > >
    • vomitorium1 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 00:28

może teczka jak teczka, tylko, że różowa ?
      • tomxp mogła być .... 01.06.06, 01:11
        niech zyje samo dobro!

bo tylko ono sie liczy....
    • gacekemdk [...] 01.06.06, 00:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • silesius.monachijski0 GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:02
        dlatego dzisiaj nie bylo w programie zapowiadanego Czuchnowkiego; a ta mafia
        sciagala ("byznesmen" Rudolf Skowronski - agent STASI) opium - vide heroine,
        jako "szmaragdy" do Polski, i przerzucala dalej (pod nadzorem nowego KGB); w to
        zamieszane jest i SLD i PO, i - jak widac - GW;

gacekemdk napisał:

> Możesz sobie założyć i sto nicków, nikogo i tak nie przekonasz prowadząc te
        > "merytoryczne" rozważania sam/sama ze sobą.
        • dominik.olsztyn Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:15

> dlatego dzisiaj nie bylo w programie zapowiadanego Czuchnowkiego; a ta mafia
          > sciagala ("byznesmen" Rudolf Skowronski - agent STASI) opium - vide heroine,
          > jako "szmaragdy" do Polski, i przerzucala dalej (pod nadzorem nowego KGB); w
          to
          >
          > zamieszane jest i SLD i PO, i - jak widac - GW;

Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne
          niedopatrzenie !!!!!
          • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:26
            PiS opium i marihuany po Europie nie rozprowadzal (pardon: "szmaragdow"); zas
            prezydent Olsztyna owszem; slepy i gluchy jeszcze nie jestem

dominik.olsztyn napisał:

>
            > > dlatego dzisiaj nie bylo w programie zapowiadanego Czuchnowkiego; a ta ma
            > fia
            > > sciagala ("byznesmen" Rudolf Skowronski - agent STASI) opium - vide heroi
            > ne,
            > > jako "szmaragdy" do Polski, i przerzucala dalej (pod nadzorem nowego KGB)
            > ; w
            > to
            > >
            > > zamieszane jest i SLD i PO, i - jak widac - GW;
            >
            > Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne
            > niedopatrzenie !!!!!
          • dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:49
            dominik.olsztyn napisał:

>
            > Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne
            > niedopatrzenie !!!!!

Jedzą na lepsze trawienie. Nie czepiaj się.
            • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 01:56
              byc moze, droga bio, jedza, a byc moze nie; jako sowiecka swolocz zalezy im
              tylko na zakasce, czyli ogorkach i sledzikach

dina_urdal napisała:

> dominik.olsztyn napisał:
              >
              >
              >
              > >
              > > Zapomniałeś jeszcze dodać, że SLD i PO jedzą dzieci. Naganne
              > > niedopatrzenie !!!!!
              >
              > Jedzą na lepsze trawienie. Nie czepiaj się.
              >
              >
              • dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:00

> byc moze, droga bio, jedza, a byc moze nie; jako sowiecka swolocz zalezy im
                > tylko na zakasce, czyli ogorkach i sledzikach

Masz jakieś zaszłoci z jakąc biosłowoczą? W takim razie cierp w samotnosci. I
                tak jestem zdziwiona, ze nie za biosledzikiem tęsknisz. Przerazasz mnie.
                Psychopato/;'
                >
                >
                • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:04
                  chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, mam w
                  tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke
                  przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po co az
                  tak prowokujesz?

dina_urdal napisała:

>
                  > > byc moze, droga bio, jedza, a byc moze nie; jako sowiecka swolocz zalezy
                  > im
                  > > tylko na zakasce, czyli ogorkach i sledzikach
                  >
                  > Masz jakieś zaszłoci z jakąc biosłowoczą? W takim razie cierp w samotnosci. I
                  > tak jestem zdziwiona, ze nie za biosledzikiem tęsknisz. Przerazasz mnie.
                  > Psychopato/;'
                  > >
                  > >
                  • dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:10

> chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, mam
                    w
                    >
                    > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke
                    > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po co
                    az
                    > tak prowokujesz?

Jsli kiedykolwek mialam z toba cos wspolnego to znaczy ze pora umierać.
                    mam dzieje, ze nie jestes seryjnym mordercą, chociaz na takiego mi wygladasz.
                    Bez odbioru.
                    • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:19
                      ja sie - szczerze powiedziawszy - na tym forum z Was nabijam; jestem kims
                      (takie male conieco), ktorty ponad 50% dochodow wydaje na sierociniec w
                      Rwandzie, na dom dla dziewczat, ktore urodzily dziecko (ot, takie "spotkanie
                      przypadkowe z panem") tutaj w Bawarii, tudziez na dziela - wspaniale - mojego
                      proboszcza w Polsce, ktoremu sie chce pomagac biednym i zagubionym; na wiecej
                      kasa nie pozwala; ale i tu robie pare interesujacych rzeczy; i - dopuki sil,
                      kasy i "czynnikow" starczy - bede walczyl dalej; dlaczego to pisze? po
                      prostu: "nadepnalas mi na nerw"; mylisz sie w stosunku do mojej osoby; ale to
                      Twoje swiete prawo: mozesz mnie swobodnie krytykowac (i chwala Ci ta to: wole
                      krytykow niz przypochlebcow); chcialem tylko wskazac Ci wlasciwa sciezke
                      krytyki: wyzywajac mnie od najgorszych, jednak troche pudlujesz; ale oK: to
                      Twoj wybor; w sumie: co mnie to obchodzi? to tylko gadanina, zaden konkret; a
                      ja zajmuje sie - na powaznie - tylko konkretami

dina_urdal napisała:

>
                      > > chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius,
                      > mam
                      > w
                      > >
                      > > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke
                      > > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po
                      > co
                      > az
                      > > tak prowokujesz?
                      >
                      >
                      > Jsli kiedykolwek mialam z toba cos wspolnego to znaczy ze pora umierać.
                      > mam dzieje, ze nie jestes seryjnym mordercą, chociaz na takiego mi wygladasz.
                      > Bez odbioru.
                  • dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:19

> chachacha; jezyk wiecej wypowie, nizby sie chcialo; grunt ze ja,Silesius, mam
                    w
                    >
                    > tej chwili swoje "igry"; droga bio: czas sie polozyc spac (a i corke
                    > przypilnowac, zeby zasnela; i nie martw sie wiecej: znamy sie troche; po co
                    az
                    > tak prowokujesz?
                    >
                    Jak ktoś cię poczyta...to sam wyciągnie wnioski. Strach się bać ciebie
                    Sileziuszu. Wracam na onet. Tam nie ma az takich psychopatów.
                    • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:25
                      znow spudlowalas; ale - jak zawsze - zycze powodzenia w przyszlosci; mi nikt
                      nie jest w stanie zgiac karku; "psychopata"? zabawne; tez sie usmialem; a tak
                      na marginesie: kazdy musi swoje kompleksy leczyc sam; bez pomocy innych;
                      zapamietalas?

dina_urdal napisała:

>
                      > mam
                      > w
                      > >
                      > co
                      > az
                      > > tak prowokujesz?
                      > >
                      > Jak ktoś cię poczyta...to sam wyciągnie wnioski. Strach się bać ciebie
                      > Sileziuszu. Wracam na onet. Tam nie ma az takich psychopatów.
                      • dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:31

> znow spudlowalas; ale - jak zawsze - zycze powodzenia w przyszlosci; mi nikt
                        > nie jest w stanie zgiac karku; "psychopata"? zabawne; tez sie usmialem; a tak
                        > na marginesie: kazdy musi swoje kompleksy leczyc sam; bez pomocy innych;
                        > zapamietalas?

Czytałeś "Lot nad kukułczym"? Nie czytalełes? A to szkoda. Bez odbioru. Jesli
                        ty sie nie będziesz do mnie dopie..ł nie będę odczuwała takiego
                        strasznegozmęczenia. Jetses jak wrzód na dupie. jest ktoś kto by ciebie załował
                        jak? wątpię/

>jestes oblesnym starym trolem"
                        • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:36
                          Nie tylko ze czytalem, ale i widzialem (jeden z najlepszych filmow, jakie
                          kiedykolwiek widzialem) film Formana, z Nicholsonem w roli glownej; nawet mi
                          nie przypominaj: to jeden z filmow, ktore "adoruje": walka o wolnosc, prawde i
                          sprawiedliwosc: tak pokazana, ze zadna komuna czy faszyzm nie przejdzie:
                          obojetnie czy sie w Polsce nazywaja SLD czy NOP; radykalom mowimy jasno: wasze
                          miejsce jest na smietniku historii (podobnie jak co poniektorym "miszczom"
                          obecnego koscielnego establishmentu)

dina_urdal napisała:

>
                          > > znow spudlowalas; ale - jak zawsze - zycze powodzenia w przyszlosci; mi n
                          > ikt
                          > > nie jest w stanie zgiac karku; "psychopata"? zabawne; tez sie usmialem; a
                          > tak
                          > > na marginesie: kazdy musi swoje kompleksy leczyc sam; bez pomocy innych;
                          > > zapamietalas?
                          >
                          > Czytałeś "Lot nad kukułczym"? Nie czytalełes? A to szkoda. Bez odbioru. Jesli
                          > ty sie nie będziesz do mnie dopie..ł nie będę odczuwała takiego
                          > strasznegozmęczenia. Jetses jak wrzód na dupie. jest ktoś kto by ciebie
                          załował
                          >
                          > jak? wątpię/
                          >
                          > >jestes oblesnym starym trolem"
                    • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:31
                      zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowanym za
                      pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!!

dina_urdal napisała:

>
                      > mam
                      > w
                      > >
                      > co
                      > az
                      > > tak prowokujesz?
                      > >
                      > Jak ktoś cię poczyta...to sam wyciągnie wnioski. Strach się bać ciebie
                      > Sileziuszu. Wracam na onet. Tam nie ma az takich psychopatów.
                      • dina_urdal Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:34

> zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowanym
                        za
                        >
                        > pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!!

jestem przerazona twoją personą...ze nikt ci jeszcze ni dał bana. tylu ludzi
                        odstraszasz....
                        >
                        >
                        >
                        • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:40
                          po prostu trudno obecnie znalezc szubienice; inaczej juz dawno musialbym
                          zawisnac; ale - juz dwa razy przed komunistycznymi bojowkarzami i bandytami -
                          musialem zmieniac mieszkanie; nie zebym sie bal i "kreowal sie" na bohatera:
                          lewactwo -ekstermistyczne - mnie nienawidzi; najlepiej byloby "zamknac mi
                          gebe"; ale to niemozlwe (chyba ze mnie zlikwiduja)

dina_urdal napisała:

>
                          > > zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowa
                          > nym
                          > za
                          > >
                          > > pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!!
                          >
                          > jestem przerazona twoją personą...ze nikt ci jeszcze ni dał bana. tylu ludzi
                          > odstraszasz....
                          > >
                          > >
                          > >
                        • silesius.monachijski0 Re: GW nalezy do mafii 01.06.06, 02:52
                          Nie mam do Ciebie pretensji, bana dostaje bardzo czesto; moze i Twoj post sie
                          do nowego bana przyczyni; moze? who knows? w kazdym badz razie - pomijajac
                          Twoje zlosliwosci pod moim adresem - jestes jedna z najmadrzejszych
                          uczestniczek tego forum; dziekuje za rozmowe; Dobrej nocy zycze

dina_urdal napisała:

>
                          > > zamilklas tutaj? zycze powodzenia na onecie (ponoc juz wkrotce zlikwidowa
                          > nym
                          > za
                          > >
                          > > pomoca TVN, ktora onet ponoc kupila; Viel Glueck!!!
                          >
                          > jestem przerazona twoją personą...ze nikt ci jeszcze ni dał bana. tylu ludzi
                          > odstraszasz....
                          > >
                          > >
                          > >
    • kuku85 buhaha 01.06.06, 01:17
      czegoz moze bac sie nasz Prezes?? jakiez okrutne informacje zawiera jego
      teczka?? pewnie jakies sensacje o jego sklonnosciach do kotow
      • vomitorium1 Re: buhaha 01.06.06, 01:41
        ty masz kuku85 na muniu
        żeby o takie rzeczy Prezesa podejrzewać
        p.s.
        wtedy by miał teczkę fioletowę
    • e49 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:19
      Jezeli bylby nie winny,to juz to dawno by to Jarus powiedzial.Teraz to chce
      sie"wybielic" za pomoca Pana Ziobry i innych poddanych.............
      • marianna64 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:24
        no sprawa wyglada bardzo powaznie, bo chyba niewinni nie musza sie tlumaczyc.
        pan owie kaczynscy probuja odebrac to prawo wszyastkim z listy dzielnego
        wildsteina, ale oni podlegaja innym zasadom.
        • belial76 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:26
          Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell by się uśmiał.
          Dobranoc.
          • silesius.monachijski0 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:30
            dobrze, ze cytujesz "Folwark zwierzecy" Orwella: swinie z SLD, PO i GW
            zawsze "bywaly" rowniejsze; oby to byl juz ich koniec

belial76 napisał:

> Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell by się
            uśmia
            > ł.
            > Dobranoc.
            • tomxp Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:44

> dobrze, ze cytujesz "Folwark zwierzecy" Orwella: swinie z SLD, PO i GW
              > zawsze "bywaly" rowniejsze; oby to byl juz ich koniec
              >
              > belial76 napisał:
              >
              > > Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell by się
              >
              > uśmia
              > > ł.
              > > Dobranoc.
              ===============================================================================

drogi silesiusie monachijski

we folwarku, ktory tak cenisz, chodzilo o styuacje typu rowni i ci rowniejsi.

folwark byl niezadowolony kiedy to pojawili sie rowniejsi

i na prawde nie ma w ogole znaczenia czy ci rownijsi byli z umilowanej prawdy i
              niesmiertelnej sprawiedliwosci, kola gospodyn wiejskich czy tez
              lozyqrewluxusowych, albo tez kpp

panstwo jest o ustroju demokratycznym i obywatel nie staje sie rowniejszy, jak
              pojdzie w prezydenty etc itp itd.

niech zyje woltyzer teczkowy najsampierwszy!
              • silesius.monachijski0 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:53
                czy stac Cie bylo na podobne dywagacje, kiedy prezydentem byl typowy (w opisie
                Orwella) wieprz Kwasniewski? watpie; Ty jestes zorientowany - jak wiekszosc
                forumowej lewizny na "dokopaniu" Kaczynskim; Twoja wiarygodnosc jest iscie "SLD-
                owska", tn. afera za afera;

tomxp napisał:

>
                > > dobrze, ze cytujesz "Folwark zwierzecy" Orwella: swinie z SLD, PO i GW
                > > zawsze "bywaly" rowniejsze; oby to byl juz ich koniec
                > >
                > > belial76 napisał:
                > >
                > > > Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze:-) Orwell
                > by się
                > >
                > > uśmia
                > > > ł.
                > > > Dobranoc.
                >
                ===============================================================================
                >
                > drogi silesiusie monachijski
                >
                > we folwarku, ktory tak cenisz, chodzilo o styuacje typu rowni i ci rowniejsi.
                >
                > folwark byl niezadowolony kiedy to pojawili sie rowniejsi
                >
                > i na prawde nie ma w ogole znaczenia czy ci rownijsi byli z umilowanej prawdy
                i
                >
                > niesmiertelnej sprawiedliwosci, kola gospodyn wiejskich czy tez
                > lozyqrewluxusowych, albo tez kpp
                >
                > panstwo jest o ustroju demokratycznym i obywatel nie staje sie rowniejszy,
                jak
                > pojdzie w prezydenty etc itp itd.
                >
                > niech zyje woltyzer teczkowy najsampierwszy!
                • dina_urdal Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:56

> czy stac Cie bylo na podobne dywagacje, kiedy prezydentem byl typowy (w
                  opisie
                  > Orwella) wieprz Kwasniewski?

Wieprz Kwaśniewski??? Tak mówiz o swoim rodaku??> Jak sie z tego
                  wyspowiadasz???? Zresztą niewazne, bez odbioru. Będę się z bliska przygladała
                  katechecie mojego syna. Jak choćby w kilku procentach będzie do ciebie podobny
                  przeniosę go do katolickiej szkoły.
                  • silesius.monachijski0 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:58
                    to juz lepiej dzisiaj przenies swoja corke do szkoly prezentek; przynajmniej
                    bezdie miala szanse w TVP (jak juz Wildsteina "wykosza")

dina_urdal napisała:

>
                    > > czy stac Cie bylo na podobne dywagacje, kiedy prezydentem byl typowy (w
                    > opisie
                    > > Orwella) wieprz Kwasniewski?
                    >
                    > Wieprz Kwaśniewski??? Tak mówiz o swoim rodaku??> Jak sie z tego
                    > wyspowiadasz???? Zresztą niewazne, bez odbioru. Będę się z bliska przygladała
                    > katechecie mojego syna. Jak choćby w kilku procentach będzie do ciebie
                    podobny
                    > przeniosę go do katolickiej szkoły.
                    >
                    >
                • tomxp no nie wiem 01.06.06, 02:17
                  dokopac?
                  o czym ty mowisz drogi silesiuszu

ja uwazam ze jak ktos bredzi, to nalezy wyrazic swoja opinie
                  to samo jak cos mi si podoba

inaczej, a juz szczegolnie jak wszscy klaszcza i sa 100%wo zadowoleni, kiedy
                  wszelkie zdanie oddmienne o ,jest uwazane za zamach stanu.

alez silesiuszu, ja juz to przerabialem. wprawdzie w innym oddcieniu, ale
                  mechanizm ten fukking sam...

niech zyja!
                  • silesius.monachijski0 Re: no nie wiem 01.06.06, 02:22
                    moze potrzebuje nowe okulary (albo i szkla kontaktowe): do tej pory spostrzegam
                    chamskie ataki tzw. "miarodajnych" mediow pod adresem Kaczysnkich; zero
                    obiektywizmu; osleplem az tak bardzo?

tomxp napisał:

> dokopac?
                    > o czym ty mowisz drogi silesiuszu
                    >
                    > ja uwazam ze jak ktos bredzi, to nalezy wyrazic swoja opinie
                    > to samo jak cos mi si podoba
                    >
                    > inaczej, a juz szczegolnie jak wszscy klaszcza i sa 100%wo zadowoleni, kiedy
                    > wszelkie zdanie oddmienne o ,jest uwazane za zamach stanu.
                    >
                    > alez silesiuszu, ja juz to przerabialem. wprawdzie w innym oddcieniu, ale
                    > mechanizm ten fukking sam...
                    >
                    >
                    > niech zyja!
                    • krzych.korab Monachijski ty się tak nie podniecaj bo się zlejes 01.06.06, 07:53
    • hen3bor Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 01:23
      wcale w to nie uwierzę NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!
      Wałęsy nie była sfałszowana, Kwaśniewskiego także, a co Z teczką Oleksego????
      A może pan Ziobro ujawni swoją teczuszkę co???
      cholerne pis-kombi...
      • vomitorium1 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 02:02
        hen3bor
        ty lewaku paskudny
        a co mówił ten, który się na tym zna
        błogosławieni, którzy nie widzieli,
        • hen3bor Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 02:07
          Paskudny jesteś ty - vomitorium1 - ja staram się być obiektywny.
          A wymienione przeze mnie naźwiska o niczym nie świadczą, ot pierwsze z brzegu.
          Można by je mnożyć i mnożyć? Prawda?
          • vomitorium1 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 02:10
            prawda
            usprawiedliwiony
    • monster1972 mysle, ze Kaczynscy są OK... 01.06.06, 05:20
      Tak jak ich obu nie znosze wrecz organicznie, tak wierze w ich uczciwosc i
      godną postawę za komuny. To ze teraz pchają kraj w kierunku przepaści kato-
      nacjonalizmu to juz inna sprawa.

Dzieki takim ludziom 30-20 lat temu całe to gó.. komunistyczne zaczelo sie
      sypac.

Tego wam, bracia Kaczorkowie, historia nie zapomni:)

ateista

ps. nie głosowalem na SLD
      • marianna64 Re: mysle, ze Kaczynscy są OK... 01.06.06, 05:57
        moze i sa ale masz racje to co teraz wyprawiaja to kolejne autkratyzma i
        ciemiogrod. jest mi trudno sobie wyobrazic jak mozna byc urodzonym i wychowanym
        w warszawie, miec tytul doktora i profesora prawa i nie znac zadnego obcego
        jezyka i nie potrafic sie zachowac, poprawnie podac reki, przeciez to wyglada
        jak powtorka z komunizmu - miernhy, bierny ale wierny., jak mozna bylo nie
        wykorzystac takiej szansy jaka dawaly bezposrednie kontakty z ludzmi kultury i
        etykiety np. jak profesor Gieremek, a tu co - gorzej niz lepperowskie gumiaki
        • trzy.14 Homo Sovieticus 01.06.06, 09:18
          > jest mi trudno sobie wyobrazic jak mozna byc urodzonym i wychowanym
          > w warszawie, miec tytul doktora i profesora prawa i nie znac zadnego obcego
          > jezyka i nie potrafic sie zachowac, poprawnie podac reki, przeciez to wyglada
          > jak powtorka z komunizmu - miernhy, bierny ale wierny.,

Ten produkt realnego socjalizmu nazywa się Homo Sovieticus.
          Tak jak w przypadku alkoholizmu leczyc trzeba nie tylko pijaka, ale jego cala
          rodzine, tak z komunizmu leczyc trzeba nie tylko komunistów, ale i ich ofiary.
    • belial13 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:01
      ZGADNIJ ŚWIECIE CAŁY GDZIE U MNIE KACZOR I JEGO TECZKA SIĘ OSTAŁY? NIE W SERCU
      CO BIJE,NIE KOŚCIACH W KTÓRYCH MNIE ŁUPIE.JEGO I TECZKĘ MAM GŁĘBOKO W ..........!!
      • belial13 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:03
        WSZYSTKIM MAŁOLATOM I TYM KTÓRZY JUŻ ZDIECINNIEC ZDĄŻYLI A BYWAJA TUTAJ
        WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
      • marianna64 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:07
        moze masz i racje, ale takie jednostki reprezetuja nas i uzurpuja sobie prawo
        bycia elitami, krytykujac wszystkich spoza wlasnego pieniackiego towaryzstwa.
        cos mi to pachnie wankowiczem i jego opisami i pieniactwie kresowej szlachty a
        kaczynscy chyba z szaraczkow
    • marianna64 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 06:17
      przez ziobro
      • borrus Przecież teczki to tylko kość rzucona między Was 01.06.06, 06:34
        jak między głodne psy. Warczecie i gryziecie sie ze sobą ale za to nie zadejecie
        głupich pytań o realizowanie gospodarczego programu wyborczego PiSu, O
        wyjaśnienie najważniejszych spraw zwiazanych z przejeciem majątku narodowego
        przez waską grupę bezwzględnych przestępców chronionych przez polityków.
        I obudzicie sie ( jak zreszta już wiele razy) z łapą w nocniku. Zobaczycie że ta
        nienawiść do ubeckich kapusiów to tak naprawdę jest nienawiść do waszego
        księdza, waszej cioci, waszych przyjaciół. I że na tej nienawiści niczego
        sensownego nie zbudujecie.
    • nico72 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 07:22
      Dlaczego nie jestem zdziwiony??? Oczywiście wszystko fałsze i wredne ataki
      służb specjalnych na nienagannego i jaśniejącego jak słoneczko (drugie) na
      fimamencie świata politycznego. Ale jeszcze trochę. Na Kim Ir Sena czy Stalina
      nikt źle nie mówił.
    • krzych.korab Uderz w stół a nożyce się odezwą."Panowie" wstydźc 01.06.06, 07:24
      ie się. Teczki przeciwników to sama prawda, wasze fałszowano.
    • presentation1 Powtarzam.... 01.06.06, 08:01
      z cala moca.Mojej teczki nie powinno byc.Jezeli jest-musial ktos sfalszowac.Ale
      nie chodzi o mnie a tym bardziej Pana Kaczynskiego.Chodzi o cos czego nie
      zrobiono.Moim zdaniem wszystkie teczki powinny byc juz dawno upublicznione lub
      zniszczone.Nikt nie moze grac.Prawica nie zrozumiala podstawowej sprawy.Te
      teczki uderzaja w nia bezposrednio.Tak w Tuska jak i w Kaczynskiego.Przeciez
      byly rzady solidarnosciowe i nic w tym kierunku nie zrobiono.Trzeba zakonczyc
      pewien etap historii.Wczoraj pisalem ze mogl przydarzyc sie pracownik SB ktory
      zeby przypodobac sie zwierzchnikom dodawal efekty swojej pracy a wiec
      koloryzowal w zamian za awans.Dzisiaj jest podobnie.Ludzie sa ludzmi.Dlatego
      uwazam ze tak politycy jak i kosciol igraja z ogniem.Albo otworzyc albo
      zniszczyc.W teczkach-jak przypuszczam -nie ma opisanych zbrodni a jedynie
      kontakty z przedstawicielami poprzednich wladz.Dzisiaj informacje zbiera sie w
      inny sposob ale cel zawsze jest podobny.Dzieje sie to w kazdym panstwie.W USA
      podobnie.Uwazam wiec ze teczki nie powinny byc atutem politycznym bo tam po
      prostu nic nie ma.Otworzyc wszystkie lub zniszczyc.To wszystko
    • alex-alexander Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:20
      ZNOW SIE ZACZYNA. WSZYSTKIE TECZKI SPALIC I WSPOLNIE BUDOWAC KRAJ. TAK ZROBIONO
      W HISZPANII PO OBALENIU FRANCO CZY SALAZARA W PORTUGALII.
    • barka01 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:23
      To ja już teraz waszystko rozumiem !!
      Podmieniono w kołysce dzieci na dwa gnomy i żeby to sie nie wydało sfałszowano
      dokumenty :)))
    • krzyzak95 Niedowiary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 01.06.06, 08:23
      A MOŻE TECZKI CAŁEJ PRAWICY SĄ FAŁSZYWE PRZECIEŻ TO TERAZ JEDYNI SPRAWIEDLIWI NA ŚWIECSIE
    • rom48 czytam posty i jest mi smutno :D bo nie moge 01.06.06, 08:24
      tego skomentowac. Na forum juz zostalo powiedziana cala prawda o PiSmanach. A ja tak lubie komentowac idiotyzmy kacze :DD
    • artnow Akiszczakowi nie wierzyli... 01.06.06, 08:27
      ...jak mówił, że była instrukcja nakazująca fałszować i fabrykować teczki.
      Jaka ta wiara jest wybiórcza...
    • gentos13 Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:30
      > A świstak siedzi i zawija...***********
      Teraz jest jasne dlaczego Kaczyńsko-Wassermanowsko-Ziobrowska neowywiadowcza
      spółka ds. oczyszczania swoich z SB-eckiego błota co chwilę ujawnia niby-ciemne
      i niby-prawdziwe strony współpracy z SB zateczkowanych księży i to, między
      innymi, przy pomocy również zateczkowanego kolegi w czarnej sutannie.
      • ariels Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:36
        :) uśmiałam się do łez.
        Prawdę powiedziawszy nie spodziewałam się niczego innego.
    • tadi661 Inne są prawidłowe 01.06.06, 08:42
      A TYLKO TA JEST SFAŁSZOWANA.TO PEWNIE PRZYPADEK,ŻE KACZYŃSKI JEST PARTYJNYM
      SZEFEM ZIOBRO/TO TEN OD ZERA/.TREŚĆ TECZKI WIDOCZNIE ODBIEGA OD OCZEKIWAŃ
      JAROSŁAWA I TEN SIE TERAZ DĄSA I MAMROCZE POD NOSEM
    • watsoff Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:47
      Kolesiostwo.

Ale teraz widać czemu JKa musiał obsadzić MSWiA i to za każda cenę.
      Szukanie winnych trwa..

My w Polsce mamy podwojne standardy. Zwłaszcza teraz.
    • apoplaws Sposrod wszystkich teczek tys jedyna, 01.06.06, 08:52
      reszta zawiera sama swieta prawde.
      Wlasciwie, to za ta i wiele innych wypowiedzi nalezaloby PiS zlozyc dzis
      zyczenia z okazji dnia dziecka.
      Co niniejszym czynie.
    • baculka Re: Ziobro: Teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszo 01.06.06, 08:58
      Nie mam juz siły do tego kraju, do takiw newsów, nie mam. Trzeba sie pakowąć chyba, tu nic dobrego mnie nie spotka.
    • gniewek.113 Teczek Rokity i Tuska nie sfałszowano? Dziwne... 01.06.06, 09:12
      Sfałszowano TYLKO jedną teczkę - Jarosława K. Co gorsza.. to jego minister
      ocenia zawartość "teczki". To jego minister głowi się nad tym, jakiego
      prokuratora przydzielić do sprawy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka