marcyk1 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:23 W takim razie zamiast gwiazdek ja chcę flagę Żółto-Niebieską NARÓD ŚLĄSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:24 LPRu nie cierpię ale znaczki UE też mnie wkurzają. Właśnie kupuję nowy samochód i muszę ten bochomaz czymś zakleić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Co ci kretyni jeszcze wymyślą? 30.06.06, 12:26 Dzieła papieża za 19 milionów, teraz przeszkadza im symbol Unii na blachach, gdzies tam ciagaja dyrektorow szkol za rzucanie moherowym beretem. Kiedy to kretyństwo się skończy?! Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Co ci kretyni jeszcze wymyślą? 30.06.06, 12:27 sadzac po rosnacych szeregach MW - niepredko Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Co ci kretyni jeszcze wymyślą? 30.06.06, 12:42 ...proch...! Byle szybko...! Odpowiedz Link Zgłoś
kuzm Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:27 Juz mam dosc serdecznie tej Polski rzadzenej przez tych cymbalow, wstyd mi ze jestem Polakiem. i tym bardziej wstyd mi kiedy czytam te dydrymaly. Jak tylko zobaczylem tablice z gwiazdkami, to pierwsze co mi naszlo na mysl, to to kiedy ten pieprzony LPR zacznie sie interesowac tym. LUDZIE dajcie na wstrzymanie. Jestemsmy w UNi bo sami TAK zadecydowalismi i GOWNO wam do tego jakie tablice sobie wybierzemy. Zreszta jestem za tym by kazdy sobie wybieral lub zastrzegl przed wydaniem ze zyczy sobie z flaga polska. Odpowiedz Link Zgłoś
vooddoo Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:30 mlodzi faszysci jak zwykle niedouczeni - w Wielkiej Brytanii nazwa kraju (GB) jest otoczona dwunastoma gwiazdkami europejskimi na rejestracjach ( tak zreszta jak w kazdym innym kraju UE) Odpowiedz Link Zgłoś
kuzm Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:34 Pewnie nikt z LPR tego nie czyta (a powinni), ale i tak wydam swoja dodatkowa opinie. Jak tylko skoncze moj doktorat, a bedzie to wlasnie za trzy lata kiedy oni juz skoncza rzadzic, i jesli nic sie nie zmieni, jesli ponownie caly wschod Polski nie daj Boze wybierze szajke giertychow, to spieprze z tej Polski i bede wracal jedynie by rodzicow odwiedzic, a jesli bedzie gorzej to i ich rowniez zabiore do siebie. I fige dostana a nie moje skaldki podatkowe...! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuuu Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:36 a flagę brytyjską też będzie można sobie zamówić!?? Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:38 Jasne. I Najświętszą Panienkę też. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 A ja już mam - niech mnie pocałują w d... 30.06.06, 12:39 Jak taka banda idiotów może się wypowiadać w publicznych sprawach, o których nie ma pojęcia. Których rodzin jest to liga? Napewno nie polskich! To stado baranów o mózgach skutecznie wypranych przez lata komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
mckwack Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:39 to milo, ze w kraju nie ma wiekszych problemow. mozna sie spokojnie zajmowac obrazkami na rejestracjach. btw, a jak ja chce tablice z kubusiem puchatkiem to tez moge zorganizowac zbieranie podpisow? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: bekon na patelnię ! biało-czerwoną ! 30.06.06, 12:42 infantylny moherowy patriotyzm, szkoda słow.. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Wszystko, co namalowane na tablicy rejestracyjnej 30.06.06, 12:43 jest podczas jazdy niemiłosiernie schlapane błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Wszystko, co namalowane na tablicy rejestracy 30.06.06, 12:46 zigzaur napisał: > jest podczas jazdy niemiłosiernie schlapane błotem. ...i o to chyba chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Manipulacja GW? Celowa dezinformacja? 30.06.06, 12:54 Nie jestem zwolennikiem LPR, ale nie rozumiem działania Gazety. Na podanej stronie z protestem jest wyraźnie napisane: "Domagamy się zmiany absurdalnego rozporządzenia ministerstwa transportu, którego autorzy wykazali się nadgorliwością wobec władz w Brukseli i wprowadzenia wzorem Wielkiej Brytanii zapisów, dzięki którym to właściciel pojazdu wybiera, jaką flagę umieścić na tablicach rejestracyjnych." Chodzi więc o możliwość wyboru, tymczasem tytuł oraz treść artykułu w Gazecie sprawia inne wrażenie. To ma być rzetelne dziennikarstwo? :-/ BTW to jest chyba pierwszy pomysł LPR-u, który jestem gotów poprzeć - wolę naszą flagę niż unijne gwiazdki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
z.sadystka Re: Manipulacja GW? Celowa dezinformacja? 30.06.06, 13:02 w sumei czy ktoś się zastanowił, kto zapłaci za wymianę tablic z flagą polską na unijną? jeżeli tylko propozycja LPR bedzie tansza dla obywatelskich kieszeni, no to przecież można być za, za opcją w brytyjskim brzmieniu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mcsat Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:59 Gdy słyszę słowa : giertych, liga rodzin polskich, młodzież wszechpolska dostaję mdłości i rzygać mi się chce ... jeszcze większy dyskomfort czuję, gdy widzę te bandę odmóżdzonych pseudopatriotów, a te ich KRETYŃSKIE POMYSŁY (!!!!).. szkoda gadać... biegne do łazienki... Żeby mi żaden kretyn na forum nie bluzgał od lewaków czy komuchów ( !!!! ) NIGDY NIE MIAŁEM NIC Z NIMI WSPÓŁNEGO. Krew mnie zalewa w powodu bezgraniczej GŁUPOTY I BEZCZELNOŚCI indywiduuów kreujących się na superpatriotów i Mesjaszy Narodu - tfu.... Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:31 podpisuję się rękami i nogami Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:02 LPR szkodzi Polsce. Ich byt jest niezgodny z polską racją stanu. Należałoby natychmiast zdelegalizować ten neoendecki upiór ! Popieram gwiazdki, popieram Unię, czuję się obywatelem Unii Europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:04 Nie ma takiego państwa jak Unia Europejska i oby nie było. Ja nie popieram i nie czuję się obywatelem, i jestem za rozwiązaniem brytyjskim, każdy wybiera co chcę, a nie narzucanym z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:06 Ok, ale zdaje się że było w sprawie rozszerzenia referendum z wynikiem pozytywnym. Państwo UE nie istnieje, to prawda. Ale powstanie, wszystko do tego zmierza. Dzieje się to z perturbacjami i bardzo powoli. Niemniej jednak proces ten postępuje do przodu. gabriel napisał: > Nie ma takiego państwa jak Unia Europejska i oby nie było. > Ja nie popieram i nie czuję się obywatelem, i jestem za rozwiązaniem brytyjskim > , > każdy wybiera co chcę, a nie narzucanym z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:09 Bzdura! Jak przyjmiemy euro to też będziesz żądał w kasie banknotów bez gwiazdek? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:12 > Bzdura! Jak przyjmiemy euro to też będziesz żądał w kasie banknotów bez > gwiazdek? Nikt przy zdrowych zmysłach ich nie będzie rządał, bo jest to waluta wspólna, a rejestracje wspólnymi nie są, i koszt ich wymiany zostanie pokryty z naszych kieszeni. Więc precz mi z tym socjalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:15 Obawiam sie, ze LPR-owcy nie maja zdrowych zmyslow... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:05 jebac PE, antyPolskie siedlisko lewactwa Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:07 gekon1979 napisał: > jebac PE, antyPolskie siedlisko lewactwa > i popierać nasz chlewik, tak nieudolny i śmieszny zarazem. ale polski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mcsat Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:09 tak !!! nich żyje moskwa, mińsk i batiuszka putin!!! Gekonie - jesteś zwyklym IDIOTĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:10 oni niech tez spie..ja na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa A może trzeci wariant tabli do wyboru? 30.06.06, 13:43 Białoczerwona, gwiazdki albo żółta kaczka. hehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 dosc tych zartow!!!!!!! zakladam wlasna partie 30.06.06, 13:57 oto program 1 - zalegalizowac ziolo 1a - zalegalizowac wszystkie dragi, jak wszystko to wszystko 2 - precz z ustawa o wychowaniu w trzezwosci ee to chyba wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:10 a ja nie chcę LPR w parlamencie!!!!....;P Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:10 od chciejstwa mozna dostac zapasci ;) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:12 chacha... ładnie gekonku, nie podejrzewałam Ciebie, że tak źle życzysz kolegom z lpru...:P Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:20 zla dla ciebie to nowina gekon nie popiera sku..syna hahahahah a tak na marginesie :D moze zzorganizuja mala wyprawe na kraniec swiata, po magiczne jajko, ktore sprawi, ze LPR znikna ale elpeery to pikus przy pisach :P bo pisy oferuja to samo co eleepry plus edgara! ktoremu wczoraj u gawryluk pitera powinna rozjebac leb szklanka, i bylby spokoj i milosc w naszym pieknym Kraju!!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:26 też to widziałam... zabawnie wyszło, bo było widać, że Edgar przygotował sobie przemówienie, ale najpierw Pitera wyskoczyła z Tomaszewskim, a ten nie zważając na jej słowa zaczął bełkotać, że nie było takiego przypadku....blebleble... śmiała się nie tylko Pitera...;))) PeeS Gekon! czy Ty musisz być taki dosadny...?!...:P Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:32 > PeeS Gekon! czy Ty musisz być taki dosadny...?!...:P dobrze delikatne dziewcze, koniec z jezykiem koszarowym...na jakis czas :P edgar slicznie umie klamac, tzn to jak publicznie probowal wmowic ludzkosci, ze nie ma frakcji i walk w pisie ;D przeciez nawet NSDAP nie bylo monolitem!! a co dopiero jakis prowincjonalny pis;/ ale w tym forum, ktore powinno zaczac sie nazywac przedszkole lub piaskownica, wszyscy prawie mnie wnerwili, gawryluk powinna miec taki bat, ktorym powinna ich napie... chlostac ;) jak sie dra, jeden przez drugiego ;/ nienawidze tego najbardziej jak jedno drugiemu przerywa, steka, sapie, wchodzi w slowa, przez co nikt nie moze sie w pelni wypowiedziec :P a moze to taka gra, oni sie dogaduja, przeciez nic nie maja do powiedzenia, na niczym sie nie znaja, to sie umawiaja, jak zaczne juz sie tak niebezpiecznie zaglebiac w temat, to ty wtedy mi tu cos dowal, na inny temat :P tak to dziala, to tak jak teczowa horda i MW zyc bez siebie by nie mogli, mediach by bez siebie nie istnieli :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:56 w publicznej wygląda to trochę inaczej, tam istnieje taka rozpiska, wg której trzeba zaprosić przedstawiciela każdej partii i jeszcze pilnować, aby mieli po równo czasu na zabranie głosu... a zresztą nie tylko w publicznych mediach poziom debaty jest niski...;) a co do pisu, to dobre porównanie z NSDAP (pis jest jego takim podwórzowym odpowiednikiem), tam też był jeden silny wódz i całe stado lizusów, którzy z wiernopoddańczą postawą czekali na najmniejszy gest furera...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:00 hehehehe no moze nie lizusow, w NSDAP byli naprawde fanatycy, tu tez mysle, ze sa :P ale program, co ich laczy! program - panstwo solidarne^^ polecam definicje faszyzmu i konfrontacje tejze definicji ze slowami czlonkow(a to ci :D) pisu :P a debata w mediach wogole nie ma sensu w obecnej formie, jak bede chcial poogladac sobie krzyczacych na siebie ludzi, to wyjde na ulice, znajde... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:08 fanatycy czego, a moze kogo..Kaczyńskiego?! Gekon, za tym, co mówi Kaczyński/pis nic nie ma, on ciagle zmienia zdanie, z tego, co obiecywał przed wyborami w ani jednym punkcie nie dotrzymał słowa... debata ma sens, jeśli prowadzący potrafi zmusić polityka do udzielenie odpowiedzi, takich pływaków jak np. w pis to trudno znaleźć... zadajesz pytanie, a ten odpowiada, jakby w ogóle pytania nie usłyszał/ nie zrozumiał... i zawsze musi być cos o PO...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:30 a po co mialoby cos byc :) przeciez to papka na wybory, ejze bo sie zawiode na tobie isuniu :P chyba im nie uwierzylas :D ^^ to byl kiepski zart, przepraszam :P a tak serio, przeciez celem bylo dostanie sie do wladzy, a tak juz wogole na serio to sie ciesz, ze nie realizuja :P serio jakbym byl dziennikarzem, i to to prowadzil, to bym zjechal typow i to ostro :P mowisz ze odpowiada inaczej - przeciez musi mowic!! nawet jezeli nie wie o co go pytaja hahahaha ;) bo PO wszystkiemu jest winna, co mnie, szkodnika bardzo myzia :P bo na nich glosowalem hahah :D Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:42 odniosłeś się do NSDAP, więc poszłam tym tropem... Hitler w Mein Kampf b. precyzyjnie określił swoje zamierzenia, a później konsekwentnie to realizował...a Kaczyński?!... mówi to, co mu akurat pasuje i nie przeszkadza mu za pięć minut gadać dokładnie coś innego.... konsekwencja!!! Pączku Róży...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:44 isa.stern napisała: > odniosłeś się do NSDAP, więc poszłam tym tropem... Hitler w Mein Kampf b. > precyzyjnie określił swoje zamierzenia, a później konsekwentnie to > realizował...a Kaczyński?!... mówi to, co mu akurat pasuje i nie przeszkadza mu > > za pięć minut gadać dokładnie coś innego.... > konsekwencja!!! Pączku Róży...;) całe do pieprzenie o prawie i sprawiedliwości to jeden wielki kaczy wypierd. rozmijający się kompletnie z realiami i decyzjami politycznymi. a tłuszcza w łąpki plaszcze z uciechy Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:50 problem w tym, że "tłuszcza" zazwyczaj w ogóle nie interesuje się sprawami bieżącymi, mają dość własnych problemów... w tv ogląda najwyżej seriale, gdyby coś czytała czy oglądała, to wiedziałaby, że za pis stoją miernoty dobre tylko w manipulowaniu. Ostatnio Legutko wyznał, że pis nie zamierza przypodobywać się inteligencji, bo w ten sposób nie wygrywa się wyborów, dlatego też oni kreaują się na "przyjaciół ludu" (vide: Twoja "tłuszcza"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:54 Legutko jest boski jak on slicznie u pospieszalskiego styral mlodego lewaka boshe to bylo piekne ah :) i ma racje!! bo zyjemy w doopokracji, gdzie wladze ma m o t l o c h!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:00 ale w starciu z Millerem nie miałby szans...;)))) Rokita by go zjadł i nawet by się nie obliznął...;)))) a dla mnie legutko jest błaznem, który równie kiepsko pisze o i wyglada... ale sobie boga znalazłeś...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:04 Legutko rzadzi :P Miller!? a ten felietonista z Wprost hhahaha ;) no ciekawie pisze, szczegolnie jak atakuje SLD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:15 w tvn24 Morozowski do Millera: "panie redaktorze"...;)))) Miller ma lepsze teksty, np. zwracając się do pisu: "Zostaną spisane wasze czyny i rozmowy, a instytucje, które tworzycie, będą wykorzystane przeciwko wam (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:17 no wie to sam po sobie, i swojej organizacji(bo trudno to to nazwac partia) :D a teraz ma odpowiadac, za cos tam w trybunie(taka gazeta, sluzaca jako podpalka) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:21 sld, jak partia, ma najsilniejsze struktury w kraju... wskaż lepiej zorganizowaną partię, z większą liczbą członków... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:26 no cos ty :P pis ma !! :) sld takie zorganizowane, przeciez sie roztrzaskalo na sdpl jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:29 Pączku Róży?! nie wiesz o czym mówisz... pis ma b. słabe struktury, w terenie prawie żadnych... i cóż z tego, że Borowski odszedł... razem z nim niewiele osób odeszło, a teraz i tak się łączą... zresztą nie mają wyjścia - Olejniczak jest najmniej wyrazistym z szefów partii, Borowski powinien go zastąpić...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:33 beton z sld nie pozwoli zeby borowski zostal szefem ;) zdrady mu nie wybacza, moim zdaniem to polityczn-sf :) co teraz napisalas a co do pisu to nie wiem, jakos ta partia mnie nie interesuje zreszta zakladam wlasna :D PS olejniczak wydaje mi sie glupi, jak go zobaczylem, jak gada ze skrecaja na lewo, w strone czerwieni to go wybrechtalem hahah :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:43 na jesieni będą wybory samorządowe, sprawdż jakie obecnie ma notowania psl... a zobaczysz, że jednym z wygranych (gminy, powiaty, urzędy marszałkowskie) będzie właśnie ta partia... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:46 nie znosze psl ;/ zle mi sie zrobilo jak o nich wspomnialas :p nie wygraja :P wygra moja partia :D zreszta nie wiem czy mi sie bedzie chcialo isc glosowac :P psl wrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:53 Twoje sympatie nie mają tu nic do rzeczy...;))) muszę znikać...papappapa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:58 to droga donikąd, choć nie wątpię że interesy partyjne wyżej są stawiane niż dobro kraju. zawsze w Polsce będzie ten Żyd wszystkiemu winien i tłuszcza czekająca na jego trzewia. bo gmin nie "zrozumi", że nic z nieba za darmo nie spadnie. a ci co przejrzą na oczy i tak będą w mniejszości. tak jak ja - widocznie jestem "wrogiem ludu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:04 ludzie przyzwyczaili się, że państwo za nich wszystko załatwi: pracę, szkołę, służbę zdrowia... itd. itp. ludzie są wygodni...;))) zwróć uwagę, że takie ugrupowania jak pis i so promują miernoty, niedojdy, nieudaczników... mówią im, to nie twoja wina, że nic sobą nie reprezentujesz, choć do nas z nami bedzie ci lepiej...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:45 Mein Kampf to grafomanski belkot ;) i szczerze tobie powiem, ze cieszy mnie, ze Kaczorek nie jest konsekwentny jak adlof :P przeciez to tylko demagogia, i populizm :D tu nie chodzi o cos tam, tylko o koryto - cel bardzo konkretny...nie sadzisz?? ze pociagajacy hahah ;) ...Paczku Rozy :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:57 może bełkot, moze i źle napisany (byłoby znacznie gorzej gdyby to Hitler sam napisał... chyba wiesz, że on tylko rzucał pewne myśli - powiedzmy dyktował - i to było na bieżąco redagowane), ale żadna inna książka nie miała takiego wpływu na losy świata... gdyby Kaczyński wywiązal się z tego, co mówił przed wyborami wiele spraw zostałoby w końcu wyprostowane w Polsce...;))) nie podoba Ci się Pączek Róży...?!...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:01 > to było na bieżąco redagowane), ale żadna inna książka nie miała takiego wpływu > > na losy świata... no mysle, ze biblia miala :P naprawde myslisz, ze zostaloby wyprostowane :P ja mysle, ze nie, ze wrecz wiele rzczy zostaloby pokrzywionych :D bardzo mi sie podoba Paczek Rozy, mozesz do mnie tak pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:09 miałam dodać, ze poza Biblią i Koranem, ale one nie zawierają w sobie nic złego, to tylko ludzie wykorzystali je, aby czynić zło na własny użytek... w Nowym Testamencie jest "nadstaw drugi policzek", "miłuj bliźniego swego", "każdy równy jest przed Bogiem", tam nigdzie nie ma wezwania do wojen... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:12 zawieraja :P zreszta dla mnie to sa takie pierwsze main kamfy, tylko zbudowane na mocniejszych emocjach - strachu przed Bogiem. Chodzi o to samo, wyprac ludzikom mozgi, zeby nimi latwiej sterowac, zeby sie sluchali ;) Nowy Testament, a Stary... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:18 Stary... to inna bajka... został stworzony, jak to trafnie ująłeś, aby ludzi trzymać w ryzach i aby kapłani mogli sobie nabijać kabzę....;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:24 Dla mnie Jezus to byl pierwszy tworca socjalizmu :P i Nowy jest tez do trzymania ludzikow w ryzach :P i nabijania kabzy cale sredniowiecze to nabijanie kabzy na facecie na krzyzu, i po sredniowieczu takze ;) kazdy sobie nabijal kabze jak mogl hehehehe religia to taka sama ideologia jak wszystkie inne sracje i yzmy :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:35 bzdrurki...a moze pamiętasz, kiedy przetłumaczono NT na jęz. polski, przypomnij sobie także, od kiedy msza jest odprawiana w jęz. ojczystym...;) a teraz przemyśl to i wyciagnij wnioski...;))) pytanko, przeczytałeś NT Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:41 dawno temu kladziono mi to do glowy, ale ja jestem odporny na indoktrynacje ;) mowie tobie kazda religia, to jest narzedzie do sterowania ludzmi :) a nie jakas tam wiara w Boga(zakladajac, ze istnieje) nie bylem wstanie przeczytac NT, nudne to dla mnie nawet jak bylem maly, i w zlych celach zostalo zakupione to to mi z obrazkami :D taka wersja dla dzieci ;) to nie dalo rady :P moje wnioski sa takie, ze ludzie byli poddanymi kosciola, nie znajac nauk tegoz kosciola, i nic sie w tej materii nie zmienilo, nie ma to znaczenia, ze jest po polsku, bo i tak nie umieja zrozumiec co czytaja ;) batman im z ambony powie, to tak ma byc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:51 w I LO Mitologia i Biblia to lektury... zresztą cała literatura światowa jest pełna odniesień do nich, więc choćby z tego powodu należałoby je znać...;))) jestem tolerancyjną osobą, jeśli komuś wygodniej jest żyć wg tego, co im powie ks. a nie tego, co mówił Chrystus w Biblii, to jego sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:55 ja w LO olewalem lektury, czytalem tylko streszczenia :p nie znosilem lekcji jezyka polskiego ble ble ble ble ble ble > jestem tolerancyjną osobą, jeśli komuś wygodniej jest żyć wg tego, co im powie > ks. a nie tego, co mówił Chrystus w Biblii, to jego sprawa... mnie tez to wisi :P tak samo mam gdzies, ze ktos chce cpac, uwazam, ze powinno byc to legalne, dorosly czlowiek, moze skoczyc sobie z bloku jak ma taka ochote ;) hmmm :P Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:15 gekon1979 napisał: > od chciejstwa mozna dostac zapasci ;) > hahaha > ;-) śmiej się śmiej. Jeszcze 3 lata - potem ci popaprańcy (wg mnie o antypolskich poglądach, tak, tak - inaczego tego szkodnictwa nie można nazwać) odejdą do lamusa (gablotki historii współczesnej "myśli" politycznej) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:21 a co mnie to bedzie obchodzic ze slonecznej emigracji!!!!!!! :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:23 gekon1979 napisał: > a co mnie to bedzie obchodzic > ze slonecznej emigracji!!!!!!! :DDDDDDDDD > to po co ta prowokacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:28 Gekon się nudzi... w piaskownicy pustki...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:34 :P to jest moja piaskownica :D Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:10 jesteś tylko Ty i już tłok....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:13 isa.stern napisała: > jesteś tylko Ty i już tłok....;))) Szkoda Twojego czasu, każda taka odpowiedź oznacza jego większy wzwód. Jego to kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:23 mam nadzieję, że nie zrozumiesz mnie opacznie, ale z nas dwojga - to Ty bardziej go "kręcisz"...;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:25 isa.stern napisała: > mam nadzieję, że nie zrozumiesz mnie opacznie, ale z nas dwojga - to Ty > bardziej go "kręcisz"...;)))))))) ;-) i już mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:27 :P co to za sugestia :D ej!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:35 tylko taka, że wolałbyś rozmawiać z lucky7pl....;) a co zaprzeczysz...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:37 isa.stern napisała: > tylko taka, że wolałbyś rozmawiać z lucky7pl....;) a co zaprzeczysz...;))) ale lucky7pl uwielbia kobiety ... a to się porobiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:38 > ale lucky7pl uwielbia kobiety ... a to się porobiło ;) o!! ja tez jestem lesbijka!! od strony dziadka! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:45 lucky7pl, ale nikt nie twierdzi inaczej... ja uwielbiam swoją Mamę...;)))) Gekonek też woli dziewczynki, ale lubi też ostro porozmawiać... tylko tyle...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:38 zaprzeczam, dementuje :P wogole kto??!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nalezy przy tym dodac, ze gekony, jak wszystkie 30.06.06, 14:26 gady luskowate maja dwa penisy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka te stuknięte, nacjonalistyczne oszołomy 30.06.06, 13:16 robią wszystko, żeby nas z Unii wylali! Zawsze mówili, że Unia jest be, pewnie dranie dalej podkopują dołki.... Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: te stuknięte, nacjonalistyczne oszołomy 30.06.06, 13:18 To faszysci. Tylko hitlerowskie symbole zamienili na polskie. Wszystko inne jest identyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka Re: te stuknięte, nacjonalistyczne oszołomy 30.06.06, 13:28 ale naczelny wszechmąciciel nie ma jeszcze przedziałka... za to knuje i kombinuje szybciej, co mnie martwi Odpowiedz Link Zgłoś
13sw LPR obraża moje uczucia religijne! 30.06.06, 13:17 12 gwiazd na fladze europejskiej pochodzi z Apokalipsy i symbolizuje Maryję ukoronowaną na Królową Nieba i Ziemii. Wykpiwanie tego symbolu religijnego obraża moje uczucia religijne i jest przestępstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: LPR obraża moje uczucia religijne! 30.06.06, 13:17 ;-) 13sw napisał: > 12 gwiazd na fladze europejskiej pochodzi z Apokalipsy i symbolizuje Maryję > ukoronowaną na Królową Nieba i Ziemii. Wykpiwanie tego symbolu religijnego > obraża moje uczucia religijne i jest przestępstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Re: wskarz gdzie to jest w biblii? 30.06.06, 14:10 Apokalipsa św. Jana, rozdział 12, werset 1. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: do bekona 30.06.06, 14:42 mat25 napisał: > I co swinski tylku? Mowe ci odjelo? poszedł sprawdzić czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: wskarz gdzie to jest w biblii? 30.06.06, 14:12 wskazać to mogę tobie ciekawą literaturę. to słownik ortograficzny. a wracając do meritum - rozwaliło mnie to pytanie. odpowiedź - nie wskażę, nie powoływałem się na biblię ____ i tak całe życie z kretynami ... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:35 pederasto! Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:43 gekon1979 napisał: > pederasto! > ;-) Gekon, ty plując leczysz kompleksy. Czy mama myła ci ptaka jak miałeś 15 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:55 wejdz do mojej wizytowki a znajdziesz tam mangoldzika :P Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Jak śmiesz! 30.06.06, 13:45 12 gwiazd to symbol maryjny, proszę nie obrażać uczuć religijnych katolików! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Jak śmiesz! 30.06.06, 13:55 Kto Ty jestes? Polak mały,polak znaczy człowiek śmiały, śmiały myślą,słowem,czynem, Polak śmiałym Słowianinem. A Słowianin to Poganin Tako uczą mnie rodzice I w to wierze,tym się szczyce. Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Re: Jak śmiesz! 30.06.06, 14:02 Ja nie obrażam Swarożyca czy Świętowita, więc i ty nie obrażaj 12 gwiazdek NMP! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a co mnie obchodza twoje odczucia religijne!! 30.06.06, 14:32 ja jestem wrogiem tolerancji!! lewackiej retoryki! jak chcesz to sobie obrazaj, podobnie jak twoi poprzednicy ktorzy ogniem i zelazem wypalali prawdziwa wiare naszego narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Re: a co mnie obchodza twoje odczucia religijne!! 30.06.06, 14:52 Nie muszą cię nic obchodzić, poza tym, że obraza uczuć religijnych jest przestępstwem z art. 196 kk. Jak dla mnie to durny artykuł, ale skoro LPR tyle razy oskarżała innych o obrazę uczuć religijnych, to czas by i Liga została o to samo oskarżona. To tylko udowodni paranoję kryjącą się za tym przepisem, zwłaszcza, że ci katolicy od siedmiu boleści walcząc z 12 gwiazdkami walczą z symbolem katolickim. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a co mnie obchodza twoje odczucia religijne!! 30.06.06, 14:53 ktory jest tez symbolem zje..ej UE ktora te wartosci odrzuca i depcze ;P to jest paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:45 gekon1979 napisał: > pederasto! > kilka wpisów wyżej pisałeś o emigracji "patrioto" w dvpę lepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:56 hahahahah :P Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 POMYSŁ! LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:19 Można, np. pomiedzy częścią "literową" a tą druga, na białym tle, dać flage polski. Coś na kształt, tablic rejestracyjnych jakie są w Szwajcarii. Pomysły LPR-u są niedorzeczne, jeżeli jesteśmy w UE. Powinniśmy dostosowywac się do panującego prawa. Posłowie z LPR-u są bardzo elastyczni je żeli chodzi o finanse. Jak z "portfela" UE brać pieniądze za członkostwo to chętnie, a jak coś dać to już nie. Populiści zasrani! Odpowiedz Link Zgłoś
oceanis Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:22 Najwyzsza pora zakazac dzialalnosci nacjonalistow zLPR.Co za potworne glupoty wymyslaja. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki6663 Wzorujmy się na innych państwach. 30.06.06, 13:23 Umieścmy na tablicy obowiązkowo logo UE a posiadaczowi auta dajmy prawo umieszczenia barw narodowych czy też nie. Będzie demokratycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
esbjerg1 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:24 ..chce miec prawo wyboru. Pasuje mi (razem)symbol Uni i mojego Kraju.Ale nie chce zeby mi LPR narzucal. Szczegolnie LPR......!!!!!!Wszelkie narzucanie to czysta "popelina" a z tym nikt myslacy, nie zgodzi sie.... Odpowiedz Link Zgłoś