Dodaj do ulubionych

LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach

• marcyk1 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:23
      W takim razie zamiast gwiazdek ja chcę flagę Żółto-Niebieską
      NARÓD ŚLĄSKI.
    • fields1 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:24
      LPRu nie cierpię ale znaczki UE też mnie wkurzają. Właśnie kupuję nowy samochód
      i muszę ten bochomaz czymś zakleić ;)
    • mat25 Co ci kretyni jeszcze wymyślą? 30.06.06, 12:26
      Dzieła papieża za 19 milionów, teraz przeszkadza im symbol Unii na blachach,
      gdzies tam ciagaja dyrektorow szkol za rzucanie moherowym beretem. Kiedy to
      kretyństwo się skończy?!
      • yarecki21 Re: Co ci kretyni jeszcze wymyślą? 30.06.06, 12:27
        sadzac po rosnacych szeregach MW - niepredko
      • awersja Re: Co ci kretyni jeszcze wymyślą? 30.06.06, 12:42

...proch...!

Byle szybko...!
        • uu1 Re: Co ci kretyni jeszcze wymyślą? 30.06.06, 12:57
          Koło. Kwadratowe.
    • kuzm Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:27
      Juz mam dosc serdecznie tej Polski rzadzenej przez tych cymbalow, wstyd mi ze
      jestem Polakiem. i tym bardziej wstyd mi kiedy czytam te dydrymaly. Jak tylko
      zobaczylem tablice z gwiazdkami, to pierwsze co mi naszlo na mysl, to to kiedy
      ten pieprzony LPR zacznie sie interesowac tym. LUDZIE dajcie na wstrzymanie.
      Jestemsmy w UNi bo sami TAK zadecydowalismi i GOWNO wam do tego jakie tablice
      sobie wybierzemy. Zreszta jestem za tym by kazdy sobie wybieral lub zastrzegl
      przed wydaniem ze zyczy sobie z flaga polska.
    • vooddoo Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:30
      mlodzi faszysci jak zwykle niedouczeni - w Wielkiej Brytanii nazwa kraju (GB)
      jest otoczona dwunastoma gwiazdkami europejskimi na rejestracjach ( tak zreszta
      jak w kazdym innym kraju UE)
    • kuzm Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:34
      Pewnie nikt z LPR tego nie czyta (a powinni), ale i tak wydam swoja dodatkowa
      opinie. Jak tylko skoncze moj doktorat, a bedzie to wlasnie za trzy lata kiedy
      oni juz skoncza rzadzic, i jesli nic sie nie zmieni, jesli ponownie caly wschod
      Polski nie daj Boze wybierze szajke giertychow, to spieprze z tej Polski i bede
      wracal jedynie by rodzicow odwiedzic, a jesli bedzie gorzej to i ich rowniez
      zabiore do siebie. I fige dostana a nie moje skaldki podatkowe...!
    • ves3 głupie giertychy i inne półinteligenty!!! 30.06.06, 12:35
      WON!!!!!
    • kwiatuuu Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:36
      a flagę brytyjską też będzie można sobie zamówić!??
      • mat25 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:38
        Jasne. I Najświętszą Panienkę też.
    • freelancer_1 A ja już mam - niech mnie pocałują w d... 30.06.06, 12:39
      Jak taka banda idiotów może się wypowiadać w publicznych sprawach, o których nie ma pojęcia.
      Których rodzin jest to liga? Napewno nie polskich! To stado baranów o mózgach skutecznie wypranych
      przez lata komuny!
    • mckwack Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:39
      to milo, ze w kraju nie ma wiekszych problemow. mozna sie spokojnie zajmowac
      obrazkami na rejestracjach. btw, a jak ja chce tablice z kubusiem puchatkiem to
      tez moge zorganizowac zbieranie podpisow? :D
    • bombay_saphire Re: bekon na patelnię ! biało-czerwoną ! 30.06.06, 12:42
      infantylny moherowy patriotyzm, szkoda słow..
      • bekon6 co boli ciebie robaczku ze ktos jest normalny? 30.06.06, 14:06
    • zigzaur Wszystko, co namalowane na tablicy rejestracyjnej 30.06.06, 12:43
      jest podczas jazdy niemiłosiernie schlapane błotem.
      • awersja Re: Wszystko, co namalowane na tablicy rejestracy 30.06.06, 12:46
        zigzaur napisał:

> jest podczas jazdy niemiłosiernie schlapane błotem.

...i o to chyba chodzi.
    • elmek Manipulacja GW? Celowa dezinformacja? 30.06.06, 12:54
      Nie jestem zwolennikiem LPR, ale nie rozumiem działania Gazety. Na podanej
      stronie z protestem jest wyraźnie napisane:

"Domagamy się zmiany absurdalnego rozporządzenia ministerstwa transportu,
      którego autorzy wykazali się nadgorliwością wobec władz w Brukseli i
      wprowadzenia wzorem Wielkiej Brytanii zapisów, dzięki którym to właściciel
      pojazdu wybiera, jaką flagę umieścić na tablicach rejestracyjnych."

Chodzi więc o możliwość wyboru, tymczasem tytuł oraz treść artykułu w Gazecie
      sprawia inne wrażenie. To ma być rzetelne dziennikarstwo? :-/

BTW to jest chyba pierwszy pomysł LPR-u, który jestem gotów poprzeć - wolę naszą
      flagę niż unijne gwiazdki.

Pozdrawiam!
      • z.sadystka Re: Manipulacja GW? Celowa dezinformacja? 30.06.06, 13:02
        w sumei czy ktoś się zastanowił, kto zapłaci za wymianę tablic z flagą polską na
        unijną? jeżeli tylko propozycja LPR bedzie tansza dla obywatelskich kieszeni, no
        to przecież można być za,

za opcją w brytyjskim brzmieniu. ;)
    • mcsat Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 12:59
      Gdy słyszę słowa : giertych, liga rodzin polskich, młodzież wszechpolska
      dostaję mdłości i rzygać mi się chce ... jeszcze większy dyskomfort czuję, gdy
      widzę te bandę odmóżdzonych pseudopatriotów, a te ich KRETYŃSKIE POMYSŁY
      (!!!!).. szkoda gadać... biegne do łazienki...
      Żeby mi żaden kretyn na forum nie bluzgał od lewaków czy komuchów ( !!!! )
      NIGDY NIE MIAŁEM NIC Z NIMI WSPÓŁNEGO. Krew mnie zalewa w powodu bezgraniczej
      GŁUPOTY I BEZCZELNOŚCI indywiduuów kreujących się na superpatriotów i Mesjaszy
      Narodu - tfu....
      • maqoofka Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:31
        podpisuję się rękami i nogami
    • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:02
      LPR szkodzi Polsce. Ich byt jest niezgodny z polską racją stanu. Należałoby natychmiast zdelegalizować ten neoendecki upiór !

Popieram gwiazdki, popieram Unię, czuję się obywatelem Unii Europejskiej
      • gabriel Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:04
        Nie ma takiego państwa jak Unia Europejska i oby nie było.
        Ja nie popieram i nie czuję się obywatelem, i jestem za rozwiązaniem brytyjskim,
        każdy wybiera co chcę, a nie narzucanym z góry.
        • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:06
          Ok, ale zdaje się że było w sprawie rozszerzenia referendum z wynikiem pozytywnym. Państwo UE nie istnieje, to prawda. Ale powstanie, wszystko do tego zmierza. Dzieje się to z perturbacjami i bardzo powoli. Niemniej jednak proces ten postępuje do przodu.

gabriel napisał:

> Nie ma takiego państwa jak Unia Europejska i oby nie było.
          > Ja nie popieram i nie czuję się obywatelem, i jestem za rozwiązaniem brytyjskim
          > ,
          > każdy wybiera co chcę, a nie narzucanym z góry.
        • mat25 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:09
          Bzdura! Jak przyjmiemy euro to też będziesz żądał w kasie banknotów bez
          gwiazdek?
          • gabriel Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:12
            > Bzdura! Jak przyjmiemy euro to też będziesz żądał w kasie banknotów bez
            > gwiazdek?

Nikt przy zdrowych zmysłach ich nie będzie rządał, bo jest to waluta wspólna, a
            rejestracje wspólnymi nie są, i koszt ich wymiany zostanie pokryty z naszych
            kieszeni. Więc precz mi z tym socjalizmem.
            • mat25 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:15
              Obawiam sie, ze LPR-owcy nie maja zdrowych zmyslow...
    • giuseppe53 dać logo LPRu - półgłówek - na tablice :-) 30.06.06, 13:03
    • gekon1979 precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:05
      jebac PE, antyPolskie siedlisko lewactwa
      • lucky7pl Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:07
        gekon1979 napisał:

> jebac PE, antyPolskie siedlisko lewactwa
        >

i popierać nasz chlewik, tak nieudolny i śmieszny zarazem. ale polski ;-)
        • gekon1979 Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:09
          nasz i basta!
      • mcsat Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:09
        tak !!! nich żyje moskwa, mińsk i batiuszka putin!!! Gekonie - jesteś zwyklym
        IDIOTĄ !!!
        • gekon1979 Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:10
          oni niech tez spie..ja na drzewo!
          • mcsat Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:16
            jednak jesteś IDIOTĄ...
            • gekon1979 Re: precz z eurokolchozem!! 30.06.06, 13:18
              z wielkich liter!
              • travel_wawa A może trzeci wariant tabli do wyboru? 30.06.06, 13:43
                Białoczerwona, gwiazdki albo żółta kaczka.

hehehehehe!
                • gekon1979 dosc tych zartow!!!!!!! zakladam wlasna partie 30.06.06, 13:57
                  oto program

1 - zalegalizowac ziolo
                  1a - zalegalizowac wszystkie dragi, jak wszystko to wszystko
                  2 - precz z ustawa o wychowaniu w trzezwosci
                  ee to chyba wszystko!
    • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:10
      a ja nie chcę LPR w parlamencie!!!!....;P
      • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:10
        od chciejstwa mozna dostac zapasci ;)
        hahaha
        • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:12
          chacha... ładnie gekonku, nie podejrzewałam Ciebie, że tak źle życzysz kolegom
          z lpru...:P
          • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:20
            zla dla ciebie to nowina
            gekon nie popiera sku..syna
            hahahahah
            a tak na marginesie :D moze zzorganizuja mala wyprawe na kraniec swiata, po magiczne jajko, ktore sprawi, ze LPR znikna
            ale elpeery to pikus przy pisach :P bo pisy oferuja to samo co eleepry plus edgara! ktoremu wczoraj u gawryluk pitera powinna rozjebac leb szklanka, i bylby spokoj i milosc w naszym pieknym Kraju!!! hahaha
            • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:26
              też to widziałam... zabawnie wyszło, bo było widać, że Edgar przygotował sobie
              przemówienie, ale najpierw Pitera wyskoczyła z Tomaszewskim, a ten nie zważając
              na jej słowa zaczął bełkotać, że nie było takiego przypadku....blebleble...
              śmiała się nie tylko Pitera...;)))
              PeeS Gekon! czy Ty musisz być taki dosadny...?!...:P
              • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:32
                > PeeS Gekon! czy Ty musisz być taki dosadny...?!...:P
                dobrze delikatne dziewcze, koniec z jezykiem koszarowym...na jakis czas :P

edgar slicznie umie klamac, tzn to jak publicznie probowal wmowic ludzkosci, ze nie ma frakcji i walk w pisie ;D przeciez nawet NSDAP nie bylo monolitem!! a co dopiero jakis prowincjonalny pis;/
                ale w tym forum, ktore powinno zaczac sie nazywac przedszkole lub piaskownica, wszyscy prawie mnie wnerwili, gawryluk powinna miec taki bat, ktorym powinna ich napie... chlostac ;) jak sie dra, jeden przez drugiego ;/ nienawidze tego najbardziej jak jedno drugiemu przerywa, steka, sapie, wchodzi w slowa, przez co nikt nie moze sie w pelni wypowiedziec :P a moze to taka gra, oni sie dogaduja,
                przeciez nic nie maja do powiedzenia, na niczym sie nie znaja, to sie umawiaja, jak zaczne juz sie tak niebezpiecznie zaglebiac w temat, to ty wtedy mi tu cos dowal, na inny temat :P tak to dziala, to tak jak teczowa horda i MW zyc bez siebie by nie mogli, mediach by bez siebie nie istnieli :P
                • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:56
                  w publicznej wygląda to trochę inaczej, tam istnieje taka rozpiska, wg której
                  trzeba zaprosić przedstawiciela każdej partii i jeszcze pilnować, aby mieli po
                  równo czasu na zabranie głosu... a zresztą nie tylko w publicznych mediach
                  poziom debaty jest niski...;)
                  a co do pisu, to dobre porównanie z NSDAP (pis jest jego takim podwórzowym
                  odpowiednikiem), tam też był jeden silny wódz i całe stado lizusów, którzy z
                  wiernopoddańczą postawą czekali na najmniejszy gest furera...;)
                  • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:00
                    hehehehe
                    no moze nie lizusow, w NSDAP byli naprawde fanatycy, tu tez mysle, ze sa :P
                    ale program, co ich laczy! program - panstwo solidarne^^ polecam definicje faszyzmu i konfrontacje tejze definicji ze slowami czlonkow(a to ci :D) pisu :P
                    a debata w mediach wogole nie ma sensu w obecnej formie, jak bede chcial poogladac sobie krzyczacych na siebie ludzi, to wyjde na ulice, znajde...
                    • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:08
                      fanatycy czego, a moze kogo..Kaczyńskiego?! Gekon, za tym, co mówi
                      Kaczyński/pis nic nie ma, on ciagle zmienia zdanie, z tego, co obiecywał przed
                      wyborami w ani jednym punkcie nie dotrzymał słowa...
                      debata ma sens, jeśli prowadzący potrafi zmusić polityka do udzielenie
                      odpowiedzi, takich pływaków jak np. w pis to trudno znaleźć... zadajesz
                      pytanie, a ten odpowiada, jakby w ogóle pytania nie usłyszał/ nie zrozumiał...
                      i zawsze musi być cos o PO...;)))
                      • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:30
                        a po co mialoby cos byc :)
                        przeciez to papka na wybory, ejze bo sie zawiode na tobie isuniu :P chyba im nie uwierzylas :D ^^
                        to byl kiepski zart, przepraszam :P
                        a tak serio, przeciez celem bylo dostanie sie do wladzy, a tak juz wogole na serio to sie ciesz, ze nie realizuja :P
                        serio jakbym byl dziennikarzem, i to to prowadzil, to bym zjechal typow i to ostro :P mowisz ze odpowiada inaczej - przeciez musi mowic!! nawet jezeli nie wie o co go pytaja hahahaha ;)
                        bo PO wszystkiemu jest winna, co mnie, szkodnika bardzo myzia :P bo na nich glosowalem hahah :D
                        • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:42
                          odniosłeś się do NSDAP, więc poszłam tym tropem... Hitler w Mein Kampf b.
                          precyzyjnie określił swoje zamierzenia, a później konsekwentnie to
                          realizował...a Kaczyński?!... mówi to, co mu akurat pasuje i nie przeszkadza mu
                          za pięć minut gadać dokładnie coś innego....
                          konsekwencja!!! Pączku Róży...;)
                          • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:44
                            isa.stern napisała:

> odniosłeś się do NSDAP, więc poszłam tym tropem... Hitler w Mein Kampf b.
                            > precyzyjnie określił swoje zamierzenia, a później konsekwentnie to
                            > realizował...a Kaczyński?!... mówi to, co mu akurat pasuje i nie przeszkadza mu
                            >
                            > za pięć minut gadać dokładnie coś innego....
                            > konsekwencja!!! Pączku Róży...;)

całe do pieprzenie o prawie i sprawiedliwości to jeden wielki kaczy wypierd. rozmijający się kompletnie z realiami i decyzjami politycznymi. a tłuszcza w łąpki plaszcze z uciechy
                            • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:50
                              problem w tym, że "tłuszcza" zazwyczaj w ogóle nie interesuje się sprawami
                              bieżącymi, mają dość własnych problemów... w tv ogląda najwyżej seriale, gdyby
                              coś czytała czy oglądała, to wiedziałaby, że za pis stoją miernoty dobre tylko
                              w manipulowaniu. Ostatnio Legutko wyznał, że pis nie zamierza przypodobywać się
                              inteligencji, bo w ten sposób nie wygrywa się wyborów, dlatego też oni kreaują
                              się na "przyjaciół ludu" (vide: Twoja "tłuszcza"...;)
                              • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:54
                                Legutko jest boski
                                jak on slicznie u pospieszalskiego styral mlodego lewaka boshe to bylo piekne ah :)
                                i ma racje!! bo zyjemy w doopokracji, gdzie wladze ma m o t l o c h!!
                                • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:00
                                  ale w starciu z Millerem nie miałby szans...;)))) Rokita by go zjadł i nawet by
                                  się nie obliznął...;))))
                                  a dla mnie legutko jest błaznem, który równie kiepsko pisze o i wyglada... ale
                                  sobie boga znalazłeś...;)))))
                                  • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:04
                                    Legutko rzadzi :P
                                    Miller!? a ten felietonista z Wprost hhahaha ;) no ciekawie pisze, szczegolnie jak atakuje SLD ;)
                                    • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:15
                                      w tvn24 Morozowski do Millera: "panie redaktorze"...;))))

Miller ma lepsze teksty, np. zwracając się do pisu: "Zostaną spisane wasze
                                      czyny i rozmowy, a instytucje, które tworzycie, będą wykorzystane przeciwko wam
                                      (...)"
                                      • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:17
                                        no wie to sam po sobie, i swojej organizacji(bo trudno to to nazwac partia) :D
                                        a teraz ma odpowiadac, za cos tam w trybunie(taka gazeta, sluzaca jako podpalka)
                                        • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:21
                                          sld, jak partia, ma najsilniejsze struktury w kraju... wskaż lepiej
                                          zorganizowaną partię, z większą liczbą członków...
                                          • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:26
                                            no cos ty :P pis ma !! :)
                                            sld takie zorganizowane, przeciez sie roztrzaskalo na sdpl jeszcze ;)
                                            • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:29
                                              Pączku Róży?! nie wiesz o czym mówisz... pis ma b. słabe struktury, w terenie
                                              prawie żadnych...
                                              i cóż z tego, że Borowski odszedł... razem z nim niewiele osób odeszło, a teraz
                                              i tak się łączą... zresztą nie mają wyjścia - Olejniczak jest najmniej
                                              wyrazistym z szefów partii, Borowski powinien go zastąpić...;))))
                                              • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:33
                                                beton z sld nie pozwoli zeby borowski zostal szefem ;) zdrady mu nie wybacza, moim zdaniem to polityczn-sf :) co teraz napisalas
                                                a co do pisu to nie wiem, jakos ta partia mnie nie interesuje
                                                zreszta zakladam wlasna :D
                                                PS
                                                olejniczak wydaje mi sie glupi, jak go zobaczylem, jak gada ze skrecaja na lewo, w strone czerwieni to go wybrechtalem hahah :)
                                                • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:43
                                                  na jesieni będą wybory samorządowe, sprawdż jakie obecnie ma notowania psl... a
                                                  zobaczysz, że jednym z wygranych (gminy, powiaty, urzędy marszałkowskie) będzie
                                                  właśnie ta partia...
                                                  • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:46
                                                    nie znosze psl ;/ zle mi sie zrobilo jak o nich wspomnialas :p
                                                    nie wygraja :P wygra moja partia :D
                                                    zreszta nie wiem czy mi sie bedzie chcialo isc glosowac :P
                                                    psl wrrrrrrrrrrr
                                                  • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:53
                                                    Twoje sympatie nie mają tu nic do rzeczy...;)))

muszę znikać...papappapa...:)
                                                  • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:55
                                                    nara
                              • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:58
                                to droga donikąd, choć nie wątpię że interesy partyjne wyżej są stawiane niż dobro kraju. zawsze w Polsce będzie ten Żyd wszystkiemu winien i tłuszcza czekająca na jego trzewia.

bo gmin nie "zrozumi", że nic z nieba za darmo nie spadnie. a ci co przejrzą na oczy i tak będą w mniejszości. tak jak ja - widocznie jestem "wrogiem ludu" ;)
                                • gekon1979 wrog ludu to byl za komuny, teraz jest wrog narodu 30.06.06, 15:02

• isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:04
                                  ludzie przyzwyczaili się, że państwo za nich wszystko załatwi: pracę, szkołę,
                                  służbę zdrowia... itd. itp. ludzie są wygodni...;)))
                                  zwróć uwagę, że takie ugrupowania jak pis i so promują miernoty, niedojdy,
                                  nieudaczników... mówią im, to nie twoja wina, że nic sobą nie reprezentujesz,
                                  choć do nas z nami bedzie ci lepiej...;)))
                          • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:45
                            Mein Kampf to grafomanski belkot ;)
                            i szczerze tobie powiem, ze cieszy mnie, ze Kaczorek nie jest konsekwentny jak adlof :P
                            przeciez to tylko demagogia, i populizm :D tu nie chodzi o cos tam, tylko o koryto - cel bardzo konkretny...nie sadzisz?? ze pociagajacy hahah ;)

...Paczku Rozy :P
                            • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:57
                              może bełkot, moze i źle napisany (byłoby znacznie gorzej gdyby to Hitler sam
                              napisał... chyba wiesz, że on tylko rzucał pewne myśli - powiedzmy dyktował - i
                              to było na bieżąco redagowane), ale żadna inna książka nie miała takiego wpływu
                              na losy świata...
                              gdyby Kaczyński wywiązal się z tego, co mówił przed wyborami wiele spraw
                              zostałoby w końcu wyprostowane w Polsce...;)))
                              nie podoba Ci się Pączek Róży...?!...;PPP
                              • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:01
                                > to było na bieżąco redagowane), ale żadna inna książka nie miała takiego wpływu
                                >
                                > na losy świata...
                                no mysle, ze biblia miala :P
                                naprawde myslisz, ze zostaloby wyprostowane :P ja mysle, ze nie, ze wrecz wiele rzczy zostaloby pokrzywionych :D
                                bardzo mi sie podoba Paczek Rozy, mozesz do mnie tak pisac :)
                                • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:09
                                  miałam dodać, ze poza Biblią i Koranem, ale one nie zawierają w sobie nic
                                  złego, to tylko ludzie wykorzystali je, aby czynić zło na własny użytek...
                                  w Nowym Testamencie jest "nadstaw drugi policzek", "miłuj bliźniego
                                  swego", "każdy równy jest przed Bogiem", tam nigdzie nie ma wezwania do wojen...
                                  • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:12
                                    zawieraja :P
                                    zreszta dla mnie to sa takie pierwsze main kamfy, tylko zbudowane na mocniejszych emocjach - strachu przed Bogiem. Chodzi o to samo, wyprac ludzikom mozgi, zeby nimi latwiej sterowac, zeby sie sluchali ;)
                                    Nowy Testament, a Stary...
                                    • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:18
                                      Stary... to inna bajka... został stworzony, jak to trafnie ująłeś, aby ludzi
                                      trzymać w ryzach i aby kapłani mogli sobie nabijać kabzę....;)
                                      • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:24
                                        Dla mnie Jezus to byl pierwszy tworca socjalizmu :P
                                        i Nowy jest tez do trzymania ludzikow w ryzach :P i nabijania kabzy
                                        cale sredniowiecze to nabijanie kabzy na facecie na krzyzu, i po sredniowieczu takze ;)
                                        kazdy sobie nabijal kabze jak mogl hehehehe
                                        religia to taka sama ideologia jak wszystkie inne sracje i yzmy :P
                                        • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:35
                                          bzdrurki...a moze pamiętasz, kiedy przetłumaczono NT na jęz. polski, przypomnij
                                          sobie także, od kiedy msza jest odprawiana w jęz. ojczystym...;)
                                          a teraz przemyśl to i wyciagnij wnioski...;)))
                                          pytanko, przeczytałeś NT
                                          • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:41
                                            dawno temu kladziono mi to do glowy, ale ja jestem odporny na indoktrynacje ;)
                                            mowie tobie kazda religia, to jest narzedzie do sterowania ludzmi :) a nie jakas tam wiara w Boga(zakladajac, ze istnieje)
                                            nie bylem wstanie przeczytac NT, nudne to dla mnie
                                            nawet jak bylem maly, i w zlych celach zostalo zakupione to to mi z obrazkami :D taka wersja dla dzieci ;) to nie dalo rady :P
                                            moje wnioski sa takie, ze ludzie byli poddanymi kosciola, nie znajac nauk tegoz kosciola, i nic sie w tej materii nie zmienilo, nie ma to znaczenia, ze jest po polsku, bo i tak nie umieja zrozumiec co czytaja ;)
                                            batman im z ambony powie, to tak ma byc ;)
                                            • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:51
                                              w I LO Mitologia i Biblia to lektury... zresztą cała literatura światowa jest
                                              pełna odniesień do nich, więc choćby z tego powodu należałoby je znać...;)))
                                              jestem tolerancyjną osobą, jeśli komuś wygodniej jest żyć wg tego, co im powie
                                              ks. a nie tego, co mówił Chrystus w Biblii, to jego sprawa...
                                              • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 15:55
                                                ja w LO olewalem lektury, czytalem tylko streszczenia :p
                                                nie znosilem lekcji jezyka polskiego
                                                ble ble ble ble ble ble
                                                > jestem tolerancyjną osobą, jeśli komuś wygodniej jest żyć wg tego, co im powie
                                                > ks. a nie tego, co mówił Chrystus w Biblii, to jego sprawa...
                                                mnie tez to wisi :P tak samo mam gdzies, ze ktos chce cpac, uwazam, ze powinno byc to legalne, dorosly czlowiek, moze skoczyc sobie z bloku jak ma taka ochote ;) hmmm :P
        • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:15
          gekon1979 napisał:

> od chciejstwa mozna dostac zapasci ;)
          > hahaha
          >

;-) śmiej się śmiej. Jeszcze 3 lata - potem ci popaprańcy (wg mnie o antypolskich poglądach, tak, tak - inaczego tego szkodnictwa nie można nazwać) odejdą do lamusa (gablotki historii współczesnej "myśli" politycznej)
          • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:21
            a co mnie to bedzie obchodzic
            ze slonecznej emigracji!!!!!!! :DDDDDDDDD
            • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:23
              gekon1979 napisał:

> a co mnie to bedzie obchodzic
              > ze slonecznej emigracji!!!!!!! :DDDDDDDDD
              >

to po co ta prowokacja ?
              • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:28
                Gekon się nudzi... w piaskownicy pustki...;)))))
                • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:34
                  :P to jest moja piaskownica :D
                  • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:10
                    jesteś tylko Ty i już tłok....;)))
                    • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:13
                      isa.stern napisała:

> jesteś tylko Ty i już tłok....;)))

Szkoda Twojego czasu, każda taka odpowiedź oznacza jego większy wzwód. Jego to kręci.
                      • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:23
                        mam nadzieję, że nie zrozumiesz mnie opacznie, ale z nas dwojga - to Ty
                        bardziej go "kręcisz"...;))))))))
                        • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:25
                          isa.stern napisała:

> mam nadzieję, że nie zrozumiesz mnie opacznie, ale z nas dwojga - to Ty
                          > bardziej go "kręcisz"...;))))))))

;-) i już mnie nie ma
                        • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:27
                          :P co to za sugestia :D
                          ej!! :P
                          • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:35
                            tylko taka, że wolałbyś rozmawiać z lucky7pl....;) a co zaprzeczysz...;)))
                            • lucky7pl Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:37
                              isa.stern napisała:

> tylko taka, że wolałbyś rozmawiać z lucky7pl....;) a co zaprzeczysz...;)))

ale lucky7pl uwielbia kobiety ... a to się porobiło ;)
                              • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:38
                                > ale lucky7pl uwielbia kobiety ... a to się porobiło ;)

o!! ja tez jestem lesbijka!! od strony dziadka!
                              • isa.stern Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:45
                                lucky7pl, ale nikt nie twierdzi inaczej... ja uwielbiam swoją Mamę...;))))

Gekonek też woli dziewczynki, ale lubi też ostro porozmawiać... tylko tyle...;)
                            • gekon1979 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:38
                              zaprzeczam, dementuje :P
                              wogole kto??!! :P
                      • gekon1979 nalezy przy tym dodac, ze gekony, jak wszystkie 30.06.06, 14:26
                        gady luskowate
                        maja dwa penisy ;)
    • maqoofka te stuknięte, nacjonalistyczne oszołomy 30.06.06, 13:16
      robią wszystko, żeby nas z Unii wylali! Zawsze mówili, że Unia jest be, pewnie
      dranie dalej podkopują dołki....
      • mat25 Re: te stuknięte, nacjonalistyczne oszołomy 30.06.06, 13:18
        To faszysci. Tylko hitlerowskie symbole zamienili na polskie. Wszystko inne
        jest identyczne.
        • maqoofka Re: te stuknięte, nacjonalistyczne oszołomy 30.06.06, 13:28
          ale naczelny wszechmąciciel nie ma jeszcze przedziałka...

za to knuje i kombinuje szybciej, co mnie martwi
    • 13sw LPR obraża moje uczucia religijne! 30.06.06, 13:17
      12 gwiazd na fladze europejskiej pochodzi z Apokalipsy i symbolizuje Maryję
      ukoronowaną na Królową Nieba i Ziemii. Wykpiwanie tego symbolu religijnego
      obraża moje uczucia religijne i jest przestępstwem!
      • lucky7pl Re: LPR obraża moje uczucia religijne! 30.06.06, 13:17
        ;-)

13sw napisał:

> 12 gwiazd na fladze europejskiej pochodzi z Apokalipsy i symbolizuje Maryję
        > ukoronowaną na Królową Nieba i Ziemii. Wykpiwanie tego symbolu religijnego
        > obraża moje uczucia religijne i jest przestępstwem!
        • bekon6 wskarz gdzie to jest w biblii? 30.06.06, 14:05
          • 13sw Re: wskarz gdzie to jest w biblii? 30.06.06, 14:10
            Apokalipsa św. Jana, rozdział 12, werset 1.
            • mat25 do bekona 30.06.06, 14:40
              I co swinski tylku? Mowe ci odjelo?
              • lucky7pl Re: do bekona 30.06.06, 14:42
                mat25 napisał:

> I co swinski tylku? Mowe ci odjelo?

poszedł sprawdzić czy to prawda
          • lucky7pl Re: wskarz gdzie to jest w biblii? 30.06.06, 14:12
            wskazać to mogę tobie ciekawą literaturę. to słownik ortograficzny. a wracając do meritum - rozwaliło mnie to pytanie. odpowiedź - nie wskażę, nie powoływałem się na biblię

____

i tak całe życie z kretynami ...
    • mangold Wole znak UE niue będe sie wstydził na Zachodzie 30.06.06, 13:18

• gekon1979 ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:35
        pederasto!
        • lucky7pl Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:43
          gekon1979 napisał:

> pederasto!
          >

;-) Gekon, ty plując leczysz kompleksy. Czy mama myła ci ptaka jak miałeś 15 lat ?
          • gekon1979 Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:55
            wejdz do mojej wizytowki a znajdziesz tam mangoldzika :P
        • 13sw Jak śmiesz! 30.06.06, 13:45
          12 gwiazd to symbol maryjny, proszę nie obrażać uczuć religijnych katolików!
          • gekon1979 Re: Jak śmiesz! 30.06.06, 13:55
            Kto Ty jestes?
            Polak mały,polak znaczy człowiek śmiały,
            śmiały myślą,słowem,czynem,
            Polak śmiałym Słowianinem.
            A Słowianin to Poganin
            Tako uczą mnie rodzice
            I w to wierze,tym się szczyce.
            • 13sw Re: Jak śmiesz! 30.06.06, 14:02
              Ja nie obrażam Swarożyca czy Świętowita, więc i ty nie obrażaj 12 gwiazdek NMP!
              • gekon1979 a co mnie obchodza twoje odczucia religijne!! 30.06.06, 14:32
                ja jestem wrogiem tolerancji!! lewackiej retoryki!
                jak chcesz to sobie obrazaj, podobnie jak twoi poprzednicy ktorzy ogniem i zelazem wypalali prawdziwa wiare naszego narodu!
                • 13sw Re: a co mnie obchodza twoje odczucia religijne!! 30.06.06, 14:52
                  Nie muszą cię nic obchodzić, poza tym, że obraza uczuć religijnych jest
                  przestępstwem z art. 196 kk. Jak dla mnie to durny artykuł, ale skoro LPR tyle
                  razy oskarżała innych o obrazę uczuć religijnych, to czas by i Liga została o to
                  samo oskarżona. To tylko udowodni paranoję kryjącą się za tym przepisem,
                  zwłaszcza, że ci katolicy od siedmiu boleści walcząc z 12 gwiazdkami walczą z
                  symbolem katolickim.
                  • gekon1979 Re: a co mnie obchodza twoje odczucia religijne!! 30.06.06, 14:53
                    ktory jest tez symbolem zje..ej UE
                    ktora te wartosci odrzuca i depcze ;P
                    to jest paranoja
        • lucky7pl Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:45
          gekon1979 napisał:

> pederasto!
          >

kilka wpisów wyżej pisałeś o emigracji "patrioto" w dvpę lepszy ;)
          • gekon1979 Re: ty se zdrajco wytatuuj na dupie te gwiazdki! 30.06.06, 13:56
            hahahahah :P
      • junkier Nakleisz tecze Kampanii Biedronia i bedzie cacy 30.06.06, 14:18
        .
        • mangold Papiez tez zrobił tęczę i jego sie nie czepiasz .. 30.06.06, 15:32

• adamx79 POMYSŁ! LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:19
      Można, np. pomiedzy częścią "literową" a tą druga, na białym tle, dać flage
      polski. Coś na kształt, tablic rejestracyjnych jakie są w Szwajcarii. Pomysły
      LPR-u są niedorzeczne, jeżeli jesteśmy w UE. Powinniśmy dostosowywac się do
      panującego prawa.
      Posłowie z LPR-u są bardzo elastyczni je żeli chodzi o finanse. Jak
      z "portfela" UE brać pieniądze za członkostwo to chętnie, a jak coś dać to już
      nie. Populiści zasrani!
    • oceanis Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:22
      Najwyzsza pora zakazac dzialalnosci nacjonalistow zLPR.Co za potworne glupoty
      wymyslaja.
    • marecki6663 Wzorujmy się na innych państwach. 30.06.06, 13:23
      Umieścmy na tablicy obowiązkowo logo UE a posiadaczowi auta dajmy prawo
      umieszczenia barw narodowych czy też nie. Będzie demokratycznie.
    • esbjerg1 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:24
      ..chce miec prawo wyboru. Pasuje mi (razem)symbol Uni i mojego Kraju.Ale nie
      chce zeby mi LPR narzucal. Szczegolnie LPR......!!!!!!Wszelkie narzucanie to
      czysta "popelina" a z tym nikt myslacy, nie zgodzi sie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka