dvoryanin Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 14:15 "Hiszpańska lewica, chociaż doszła do władzy demokratycznie, zachowywała się podobnie jak w bolszewickiej Rosji. Główny atak skierowany był przeciwko Kościołowi. Prawie 7 tysięcy duchownych zostało zamordowanych. Bezczeszczono kościoły, strzelano do przydrożnych krzyży i figur świętych" - powiedział eurodeputowany Giertych podczas debaty w PE zorganizowanej w 70 lat po zamachu stanu generała Franco w Hiszpanii. I prawda, a moze nie "Dzięki prawicy hiszpańskiej, dzięki armii hiszpańskiej i jej przywódcom, a w szczególności dzięki generałowi Francisco Franco, zamach komunistyczny na katolicką Hiszpanię został udaremniony" - kontynuował Giertych. To oczywista prawda historyczna, gen. Franco mógłby być patronem wszystkich którzy chcą ocalić obecnie Europe przed zagładą i przed Hydrom Bolszewizmu w postaci PE, gdyby nie sobór Watykański II generał Franco byłby dziś Świętym. "Polski poseł wyraził hołd - jak się wyraził - "broniącym tradycyjnych wartości postaciom, takim jak Franco, Salazar, czy De Valera". "Brak nam dziś takich mężów stanu" - dodał." Przyłączam się do hołdu i z całością się zgadzam, mam nadzieje, że tacy przywódcy będą. "Wypowiedź Giertycha oburzyła szefa frakcji europejskich socjalistów." Polakożerce i bolszewicką gnide trzeba dodać. "Te wypowiedzi to jest powrót ducha Franco" - powiedział Martin Schulz." Oby duch generałą Franco i innych bohaterów wrócił i odmienił Europe. "Dodał, że dla takich "faszystowskich" wypowiedzi nie powinno mieć miejsca w Parlamencie Europejskim." Typowa lewacka mentlaności, i to ma być demokracja ten wierny uczeń stalina chce łamać prawo do wolności słowa. Ale mam nadzieje, że w Niebie modlą się za Europe i jej Narody bohaterowie tacy jak śp. gen. Franco i Europa ocaleje mimo nawały lewactwa, z którym stoczył on bój na śmierć i życie, którą to hydre złą pokonał, ale któa znowu podniosła w Hiszpanii swój czerwony łeb, mam nadzieje, że narodzi się tam Nowy Franco. "Także szef chadecji Hans-Gert Poettering skrytykował wypowiedzi Giertycha. "Sam jestem katolikiem - powiedział. - Ale dyktatorzy, którzy wspierają reżimy totalitarne, czy chodzi o faszyzm, komunizm czy nazizm, nie mogą wspierać naszych ideałów" - powiedział Poettering." Jewropejska chadecja jest żywym zaprzeczeniem wszystkiego co katolickie, prawicowe i europejskie. "Giertycha poparł natomiast przedstawiciel francuskiego Frontu Narodowego Bruno Gollnisch." Czyli są normalni w PE, w Europie, może Europe uda się ocalić dzięki takim ludziom :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Lubisz cytaty??? 04.07.06, 14:17 Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 14:15 Panowie, to jest zupełnie inny adresat. Poprzedniego - pomyłkowo Szanowny Panie, Tatusiu p.Premiera! To, że Franco umiał wykiwać swoich sojuszników jest OCZYWISTE (J.Kaczyński licentia poetica). Tyle, że ów zacny mąż stanu, miał sporo na sumieniu o ile chodzi o tzw.prawa człowieka, jak to się dzisiaj mówi.Ale Panie Profesorze czekamy, a właściwiej czekają inni, też zacni mężowie stanu. Na początek proponuję Musoliniego, a dalej to chyba już poleci....! Wielu pozostałych czeka na Pańskie hołdy.Przestrzegam przed takim na literkę "H", bo uznam, że zbyt mocno Pan przesadził. Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 14:16 Gdyby to jeszcze bylo takie proste. Faszysta Franco i szlachetni zwolennicy Republiki. Ale to niestety nie było takie proste. Jest faktem ze zbrodni masowo dokonywali takze zwolennicy Republiki, mniej czy wiecej ale jest to faktem. Franco wykrecal sie jak mogl od uczestnictwa w wojnie. Hitlerowi ogromnie zalezalo na przystapieniu Hiszpanii do wojny(dogodniejsze bazy dla ubotow na wybrzezu atlantyckim niz te we Francji, opanowanie Giblartaru co grozilo trudnymi do wyobrazenia strategicznymi konsekwencjami na Morzu Srodziemnym). Hitlerowi tak na tym zalezalo ze nawet powstal plan ataku na Hiszpanie!! Hiszpanie rzadzona przez faszyste Franco!! Franco tak opoznial decyzje o wojnie (blekitna dywizja to wlasnie na odczepnego, zadal w nieskonczonosc co raz to nowych dostaw sprzetu surowcow itd i tak do czasu az Niemcy nie mieli juz czym podbijac Hiszpanii. Franco czynil to w czasie gdy wielu ocenialo ze Niemcy wygraja wojne. Paradoksalnie gdyby Franco przegral w wojnie domowej, Hitler pewnie by sie bardzo nie wachal i uderzyl moze juz nawet w 1940. To naturalnie gdybologia ale mysle dosc prawdopodobna - zabwny paradoks dla Hitlera korzystniejsze byloby zwyciestwo republikanow niz Franco ktoremu przeciez pomagal!! Oczywiscie. Pewnie wizerunek Franco sie znacznie by sie poprawil gdyby juz np w latach 50tych skierowal Hiszpanie na tory demokratyczne, zrezygnowal z dyktatorskiej wladzy itd. Jak wiemy tego nie zrobil co w sposob zdecydowany pogarsza osad o nim a przemiany w Hiszpani byly mozliwe dopiero po jego smierci Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_makler Brawo Maciej Giertych!!! 04.07.06, 14:16 Jeden z nielicznych co nie tchórzy przed polityczną poprawnością. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Brawo Maciej Giertych!!! 04.07.06, 14:17 Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Faszysta Giertych hańbą Polski. 04.07.06, 14:19 Przynajmniej dobrze sie stało, że wyszło szydło z worka. Wiadomo, że dla wielu polityków w Polsce państwo frankistowskie jest inspiracją. Mordy polityczne, obozy koncentracyjne dla nieprawomyślnych, odbieranie dzieci przeciwnikom politycznym i dawanie ich na wychowanie frankistom pod zmienionymi nazwiskami. Na szczęście jesteśmy w UE i podobne pomysły sa NIE DO ZREALIZOWNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Nie znajdzie się... 04.07.06, 17:31 Ugrupowania "narodowe" (faszystowskie) mają w Europie znikome poparcie. Zbyt znikome aby narzucić ludziom, którzy posmakowali wolności i normalności piekło, jakie chcieliby zgotować. Gdyby hipotetycznie wyobrazić sobie, że w Polsce LPR przejmuje władzę w 100%, że nie działa wentyl bezpieczeństwa w postaci członkostwa w UE, rządy takie niewątpliwie kosztowałyby wiele istnień ludzkich. To sa niby katolicy, jednak przykazanie "NIE ZABIJAJ" w odniesieniu do myślących inaczej niż oni - nie jest stosowane. Kodeks karny autorstwa LPR przewidywałby karę śmierci za wiele wykroczeń przeciwko porządkowi państwowemu np. za próbę nielegalnego przekroczenia granicy, za organizowanie ugrupowań opozycyjnych w stosunku do "władzy". Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy odważny jest ogromnie... 04.07.06, 15:55 ...nie bał sie poprzeć jaruzelskiego po 13 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 14:19 A dlaczego europalanciarnia pojechała w zeszłym roku na uroczystości do Moskwy, gdzie składano hołdy sierpowi i młotkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Vivat Giertych! 04.07.06, 14:23 Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Przysłowie o jabłuszku się kłania 04.07.06, 14:28 nie mam nic przeciwko jablkom; moze by tak zmienic jablko na buraka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = Inwazja nazizombie - wstyd dla Polski = 04.07.06, 14:22 Te wszystkie giertychy, farfały, junkiery, wierzejskie i inne brunatne zombie - nie tylko siebie kompromitują, co oczywiste, ale też z zadupia świata, jakim jest smutna Polska, pośmiewisko robią ku zdumieniu świata. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Krótko po Francji i Włoszech.... 04.07.06, 14:27 w końcu Le Pen i Berlusconi mają tam większe znaczenie niz Giertych u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Mam nadzieje że Front Narodowy, któremu sondaże 04.07.06, 14:56 dają 30 % głosów, zdobędzie ich jeszcze więcej ! Mam nadzieje że Le Pen przejdzie do drugirj tury i tam zmierzy się z Sarkozym ! To jedyna nadzieje dla Frnacji ! Będę kibicował naszym przyjaciołom z FN ! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Mam nadzieje że Front Narodowy, któremu sonda 04.07.06, 15:12 i panu Maciejowi!!!! "Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier To przyjemnosc byc w tym "kole" zboków i biurokrat 04.07.06, 14:30 To przyjemnosc byc w tym "kole" zbokow i biurokratów, jakim staje sie UE? Beczke ciemnego piwa zamowie gdy wreszcie wyjedziemy z tej oazy biurokracji i absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold I zaprowadzimy wreszcie katolicyzm w 100 % w 04.07.06, 14:32 polsce?? Powiem krótko i dobitnie panie witoldzie...jesteś szmaciarzem i wstyd mi że przy okazji jesteś Polakiem..Na zachiodziestaram się nie odzywć po polsku bo przez takich jak ty patrzą na mnie dość dziwnie..... junkier napisał: > To przyjemnosc byc w tym "kole" zbokow i biurokratów, jakim staje sie UE? > > Beczke ciemnego piwa zamowie gdy wreszcie wyjedziemy z tej oazy biurokracji i > absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
block_custer polsce?? 04.07.06, 14:38 Polsce!!! Z DUŻEJ litery chamie. Ale swoją drogą kto może oczekiwac kultury od spedalonego geja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold IV RP nie jest moja polską ..mam gdzieś tą kaczyst 04.07.06, 14:42 owską-przaśną republikę block_custer napisała: > Polsce!!! Z DUŻEJ litery chamie. Ale swoją drogą kto może oczekiwac kultury od > spedalonego geja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Z ziemi polskiej do wloski,,za twoim przewodem 04.07.06, 14:45 złączym się z ciemnogrodem ...lalalal mangold napisał: > owską-przaśną republikę > > block_custer napisała: > > > Polsce!!! Z DUŻEJ litery chamie. Ale swoją drogą kto może oczekiwac kultu > ry od > > spedalonego geja!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: granice otwarte won do lewackiego raju za Odr 04.07.06, 14:56 Uuu, to już Moczarem podjeżdża... Zwolennicy pisu pokazują swoją prawdziwą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Co chce dać lewakom szczęscie i źle. I nie jestem 04.07.06, 15:17 zwolennikiem PiSu a LPRu. Ja wiem, że lewactow nie rozróżnia, to zatrudne dla jednostek które czują pokrewieństwo z małpami :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Co chce dać lewakom szczęscie i źle. I nie je 04.07.06, 15:44 Sam się wynoś z Polski weszpolaku. Wszyscy wiedzą że koń marzy o tym żeby wprząc Polskę do Putinowego rydwanu bezkrwawych podbojów. Pewnie by został gubernatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: granice otwarte won do lewackiego raju za Odr 04.07.06, 15:05 z wielka przyjemnoscia, na zakończenie sie wysram na ten kawałek ziemi i podetre se tyłek fotka gierychozy> Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: kiedy sie wynosisz ? 04.07.06, 15:22 kiedy wybije wszystkie takie scierwa jak ty smieciu faszystowski, napawa mnie odraza fakt ze oddycham tym samym powietrzem co zwolennicy lpr-u ,xianie i reszta scierw katolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin spróbuj nie odychać 3 minuty i będzie jednego lewa 04.07.06, 15:23 mniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: spróbuj nie odychać 3 minuty i będzie jednego 04.07.06, 15:24 dvoryanin napisał: > mniej ! sproboj uzyc mozgu przez minute -to bedzie jednego katola mniej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: I zaprowadzimy wreszcie katolicyzm w 100 % w 04.07.06, 14:38 Panie stefanie, jesli polskosc uwiera mozesz zrzec sie obywatelstwa, jesli jakis kraj przyzna panu inne. I w tym moze tkwic szkopul. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: I zaprowadzimy wreszcie katolicyzm w 100 % w 04.07.06, 14:42 Naród nie jest ideologią rewolucyjną, lecz ideą opartą na katolicyzmie. - to z tego gościa, jak mu tam, znanego publicysty. Hm... Nie mieszczę się w pojęciu narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
block_custer moroux czy raczej moron? Durny gej. 04.07.06, 14:48 moroux napisał: > Naród nie jest ideologią rewolucyjną, lecz ideą opartą na katolicyzmie. - to z > tego gościa, jak mu tam, znanego publicysty. > > Hm... Nie mieszczę się w pojęciu narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
block_custer Re: A może - mormon? 04.07.06, 14:57 To nie było by głupie, troche poswiecenia dla spoleczenstwa. Bylem w Utah, strasznie brzydkie baby. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: I zaprowadzimy wreszcie katolicyzm w 100 % w 04.07.06, 14:39 110% katolików w Narodzie! oaza biurokracji i absurdu? to chyba junkier w Polsce nie mieszka... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin nie przyznaj się, że jesteś Polakiem bo nam 04.07.06, 14:53 wstyd za takich Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = a jak u ciebie z przyjemnościami, junkierku ? = 04.07.06, 14:59 Perwersyjne masz te swoje ciche internetowe przyjemności, junkierku krówko ty boża! Niemiło być w UE? Ale kaska do kretogrodu płynie i juz jest mniej niemiło, co? Można się poświęcić! Można wódy nakupować, piwa nazwozić, zaprosić pociągajacych wygolonych chłopców z weszpolactwa do domu, i puścić im narodowy film na WIDELE! O świętym jakimś, albo nawet o samym Giertychu. A baba (czyli w niekatolickich krajach - żona) niech biega i butelki wymienia, bo jak nie - to na narodowo ją, przez łeb! Albo chociaż różańcem po plerach! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Jak kupie francuski szampan gdy Front Narodowy 04.07.06, 15:13 zgarnie 30 % w Francuskich wyborach, tak jak mówią sondaże. Bo to będzie początek końca tego Monstrum zwanego UE Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = Odebrać faszyście mandat eurodeputowanego = 04.07.06, 14:25 Faszysta nie ma prawa reprezentować Polski nigdzie i nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin reprezentowac Polski nie ma prawa tych 9 zdrajców 04.07.06, 14:49 Polski, którzy głosowali za antypolską rezolucją ! Dla nich Trybunał Stanu ! A z Giertycha jestem DUMNY jako Polak i Katolik ! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin cytat raz jeszcze 04.07.06, 14:50 Moze sie w koncu ustosunkujesz do slow Twojego idola???? "Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: reprezentowac Polski nie ma prawa tych 9 zdra 04.07.06, 14:54 dvoryanin napisał: > Polski, którzy głosowali za antypolską rezolucją ! Dla nich Trybunał Stanu ! Genowefa Grabowska, Lidia Geringer de Oedenberg, Wiesław Kuc, Bogusław Liberadzki, Józef Pinior, Janusz Onyszkiewicz, Dariusz Rosati, Marek Siwiec, Andrzej Szejna. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Są jeszcze mądrzy i odważni ludzie 04.07.06, 14:55 junkier napisał: > dvoryanin napisał: > > > Polski, którzy głosowali za antypolską rezolucją ! Dla nich Trybunał Stan > u ! > > Genowefa Grabowska, > Lidia Geringer de Oedenberg, > Wiesław Kuc, > Bogusław Liberadzki, > Józef Pinior, > Janusz Onyszkiewicz, > Dariusz Rosati, > Marek Siwiec, > Andrzej Szejna. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: reprezentowac Polski nie ma prawa tych 9 zdra 04.07.06, 14:55 Wyliczasz bohaterów, którzy mieli odwagę stanąć przeciw neoendecji władającej Polską? Dodaj do tego jeszcze i mnie, bo pod rezolucją się podpisuję obiema rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold popieram.pl Ja juz tam jestem czas na Was !! 04.07.06, 14:56 popieram.pl/ moroux napisał: > Wyliczasz bohaterów, którzy mieli odwagę stanąć przeciw neoendecji władającej > Polską? Dodaj do tego jeszcze i mnie, bo pod rezolucją się podpisuję obiema ręk > ami. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: popieram.pl Ja juz tam jestem czas na Was !! 04.07.06, 14:57 Nie tylko Ty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin ale pan Giertych o owszem ;-) 04.07.06, 14:55 Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin masz racje liste tych zdrajców trzeba nagłaśniać 04.07.06, 14:57 aby wszyscy wiedzieli kto stoi za szkalowaniem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Polska to kraj ksenofobów, rasistów amen !! 04.07.06, 14:57 dvoryanin napisał: > aby wszyscy wiedzieli kto stoi za szkalowaniem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier W odroznieniu od twojego idola Kwacha pije malo 04.07.06, 15:04 mangold napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr =oj twe wypo..wiedzi tej abstynencji nie dowodzą!= 04.07.06, 15:09 ale widocznie to tylko skutki upału i jakże cięzkiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: =oj twe wypo..wiedzi tej abstynencji nie dowo 04.07.06, 15:11 Picie niewielkich ilosci to nie to samo co abstynencja. Masz jednak elementarne problemy z logika albo ten upal... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Tak przy okazji bunkrze zapytam ...Co czułeś 04.07.06, 15:13 zrzucając meteoryt z papieża ?? bo mnie ogarnął pusty śmiech na widok tych ochroniarzy co Cię łapali :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tak przy okazji to puknij sie w leb, obawiam s 04.07.06, 15:18 Tak przy okazji to puknij sie w leb, obawiam sie jedynie ze odzew bedzie gluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: =oj twe wypo..wiedzi tej abstynencji nie dowo 04.07.06, 15:16 > Picie niewielkich ilosci to nie to samo co abstynencja. Niemożliwe? serio nie to samo? a picie ilości tak wielkich, jak rozmiar podkutego buta giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = myślisz, że pożarłby giertycha ? = 04.07.06, 15:20 albo ciebie? A FUJ! (a *uj!) zakończyć by się to musiało niechybnie wielką niestrawnością, porównywalną jedynie z płynną dysfunkcją Pierwszych Jelit 4 RP! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier tani prowokator po prostu 04.07.06, 15:20 block_custer napisała: > mangold, spedalony gej. Im wiecej zametu, idiotyzmow i prowokacji wyprodukuje tym bardziej jest kontent. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Zaraz mnie oskarżysz że sraczke prezydenta 04.07.06, 15:21 spowodowałem :-)) junkier napisał: > block_custer napisała: > > > mangold, spedalony gej. > > Im wiecej zametu, idiotyzmow i prowokacji wyprodukuje tym bardziej jest > kontent. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier To niewydolnosc czy celowa odmowa uczestniczenia 04.07.06, 15:24 w szczycie weimarskim zwiazana z publikacja w tej niemieckiej gadzinowce, do ktorej link tak wytrwale rozpowszechniasz? Wydaje mi sie ze wy kaczkozercy nie wiecie juz dobrze co Prezydentowi Kaczynskiemu przy tej okazji zarzucic. Dowalic by najlepiej i z jednej i z drugiej strony, ale tak sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jemu jest łatwo cos zarzucić... gorzej znaleźć coś 04.07.06, 15:26 dobrego...jeszcze za 20 lat na wspomnienie nazwiska Kaczyński ludzie bedą rżęli ze śmiechu buaahahha junkier napisał: > > Wydaje mi sie ze wy kaczkozercy nie wiecie juz dobrze co Prezydentowi > Kaczynskiemu przy tej okazji zarzucic. Dowalic by najlepiej i z jednej i z > drugiej strony, ale tak sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr =nie ma wykluczania miedzy sraczką a fochami = 04.07.06, 15:29 > Dowalic by najlepiej i z jednej i z > drugiej strony, ale tak sie nie da... Żadna logiczna niezgodnośc nie zachodzi w przypadku, gdy sraczka i fochy wystąpiły jednocześnie, by się nawzajem napędzać i nakręcać! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Zaraz mnie oskarżysz że sraczke prezydenta 04.07.06, 15:24 No i cóż by w tym dziwnego było? Każdy obywatel ma prawo wywołać serdeczną monarszą sraczkę u swego prezydenta, chociażby celnym dowcipem czy cieplejszym słowem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Stwierdził że ma na imię Ichack to by tłumaczyło 04.07.06, 15:22 nienawiść do Polski i Polaków ! Wyssał ją z mlekiem matki, i z Talmudu ! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold W przeciweieństwie do ciebie ja tylko nie lubię 04.07.06, 15:23 faszystowskie gady nienawidzą amen Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin czyli potwierdzasz moje przpuszczenie co do 04.07.06, 15:30 Twojej tożsamości, nie zgadzasz się tlyko co do uczuc względem Narodu Poslkiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: reprezentowac Polski nie ma prawa tych 9 zdra 04.07.06, 15:10 dvoryanin napisał: A > z Giertycha jestem DUMNY jako Polak i Katolik ! rotfllll..... jako dupek,palant, idiota,faszystowska swinia,klerykalny smiec ,moher posrany> Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: codegen przykłąd kultury lewackiej, wzór tole 04.07.06, 15:47 Odezwał się wzór tolerancji, weszpolak Dvornynian Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: codegen przykłąd kultury lewackiej, wzór tole 04.07.06, 17:22 nigdy i nigdzie nie napisałem ze jestem tolerancyjny ...hehehe, wysyłal bym weszpolaków do piachu jednego po drugim, moj dziadek który walczył w Hiszpanii jako anarchista opowiadał mi co robili z złapanymi ksieżmi i zakonnicami nie mówiac o faszystach..(dziadek musiał najpierw bimbru zdrowo pochlac zeby mu sie jezyk rozwiazał )to samo bym robił z narodowcami,lagowcami i innym scierwem skrajnie prawicowym. Tak wiec wsiochu nie chrzań mi o tolerancji bo ani ja jej nie mam w sobie ani tobie podobni wobec takich jak ja. To jest walka na noze a nie głaskanie sie po głowkach i prawienie sobie kazań. Albo my was albo na odwyrtke. Nie ma qwa zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: = Odebrać faszyście mandat eurodeputowanego = 04.07.06, 15:07 honeyr napisał: > Faszysta nie ma prawa reprezentować Polski nigdzie i nigdy. faszysci maja prawo do jednego- byc martwymi faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Re: = Odebrać faszyście mandat eurodeputowanego = 04.07.06, 15:18 lewacy mają prawo do jednego - do sądu i kary śmierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Faszy ..!! 04.07.06, 14:49 A co w Parlamencie UE robi polaczek faszysta ? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Broni Honoru Polaków ! A faszystą jesteś sam 04.07.06, 14:51 jewrofaszystą ! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Broni Honoru Polaków ! ;-))))))))))) 04.07.06, 14:51 "Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Broni Honoru Polaków ! A faszystą jesteś sam 04.07.06, 14:52 Hehe, wiedziałem, że jesteś antysemitą. To karalne! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin jewrofaszysta to eurofaszysta, jakbyś znał ruski 04.07.06, 14:58 to byś wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: jewrofaszysta to eurofaszysta, jakbyś znał ru 04.07.06, 14:58 dvoryanin napisał: > to byś wiedział. A ty znasz ?? Wow neofita :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: jewrofaszysta to eurofaszysta, jakbyś znał ru 04.07.06, 15:00 Po prostu eNDecja od zawsze cierpiała na rusofilię. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin to była w swoim czasie idea słuszna, nawet teraz 04.07.06, 17:51 współpracy powinno się szukać wsród Narodów Słowiańskich, a także opierac swoją pomyślności an dobrych relacjach z Chinami, Indiami i Krajami Arabskimi ... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin oczywiście, że znam rosyjski bo to ważny i 04.07.06, 15:01 przyszłościowy jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: oczywiście, że znam rosyjski bo to ważny i 04.07.06, 15:50 Jasne że przyszłościowy. Weszpolacy obejmą ważne funkcje w nowym Priwlislanskim Kraju gdzie nas chce zaprowadzić ten rusofil Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 hahaha przyszlosciowy, ku.. zacznij lepiej 04.07.06, 16:23 sie uczyc chinskiego, bo juz do 2015 co czwarty mieszkaniec kacapobolszewi, bedzie chinczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin w całym b. ZSRR można się dogadac po rosyjsku 04.07.06, 17:50 a to ogromny rynek, i wielkie perspektywy :) Chińczycy zamieszkali w Rosji siłą rzeczy się zrusyfikują. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: jewrofaszysta to eurofaszysta, jakbyś znał ru 04.07.06, 14:59 Nieważne, i tak jesteś antysemitą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ja nie mam nic do Arabów, o ile są u siebie w 04.07.06, 15:02 swocih krajach :) Więc jaki ze mnie antysemita ? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Giertych powiedział prawdę 04.07.06, 15:05 Franko obronił Hiszpanię przed lewakami i zatrzymał rewolucję w Europie Zach. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Giertych prawde ci powie 04.07.06, 15:06 Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 A masz gdzieś to, co powiedział.... 04.07.06, 15:15 przy okazji "wyprowadzki" wojsk rosyjskich? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: A masz gdzieś to, co powiedział.... 04.07.06, 15:17 Związek Radziecki nas militarnie ochrania, jest też wypróbowanym partnerem gospodarczym. [Zwraca się do gen. Jaruzelskiego]: Potrzebny nam u steru ktoś, kto zapewni trwałość sojuszu ze wschodnim sąsiadem. Rolą prezydenta będzie pilnować, by nie przejść z deszczu pod rynnę, byśmy nie stracili tych pozytywów, które daje nam oparcie o Związek Radziecki. Tylko Pan, Panie Przewodniczący, może nam to zagwarantować". Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Czy tu jest jakaś nieprawda, błąd w analizie 04.07.06, 15:21 sytuacji ? Identyfikuje się z tą wypowiedzią w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Czy tu jest jakaś nieprawda, błąd w analizie 04.07.06, 15:24 Aktywne dzialanie w strukturach wprowadzajacych stan wojenny nie jest powodem do dumy. Inne osoby z tamtych czasow dawno trafily na smietnik historii; pan Maciej jednak utrzymuje sie na powierzchni jak..... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Zdecydowanie !...))) 04.07.06, 15:30 pawel_berlin napisał: > Aktywne dzialanie w strukturach wprowadzajacych stan wojenny nie jest powodem > do dumy. Inne osoby z tamtych czasow dawno trafily na smietnik historii A to mnie ubawiłeś!...))) Zapomniałeś o towarzyszach z SLD ??... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Zdecydowanie !...))) 04.07.06, 15:34 mowisz o tych 20-paro letnich gowniarzach, co w czasie stanu wojennego gacie w zebach nosili???? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Zdecydowanie !...))) 04.07.06, 15:40 Mówię np. o sekretarzach partii komunistycznej (Miller, Oleksy ...). PS Jeśli dobrze pamiętam, w Radzie Konsultacyjnej przy Jaruzelu był też p.Skubiszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Zdecydowanie !...))) 04.07.06, 15:45 ani Miller, ani Oleksy nie reprezentuja Polski w swiecie, ani nie zasiadaja w ZADNYCH strukturach panstwowych RP. I dobrze sie stalo. Podobnie, jak ze Skubiszewskim. Jestem zdania, ze wszystkich powinno sie tak samo traktowac; cel NIE uswieca srodkow (to a propos Giertycha ale i rowniez dyktatury Franco) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Zdecydowanie !...))) 04.07.06, 16:15 pawel_berlin napisał: > ani Miller, ani Oleksy nie reprezentuja Polski w swiecie, ani nie zasiadaja w > ZADNYCH strukturach panstwowych RP. Oczywiście...)) Miller, Oleksy, Cimoszewicz - byli "tylko" premierami w III RP, Kwaśniewski - "tylko" prezydentem, Skubiszewski - "tylko" ministrem SZ... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Re: Czy tu jest jakaś nieprawda, błąd w analizie 04.07.06, 17:55 Otoż Maciej Giertych słusznie twierdził i lepiej byłoby dla Polski gdyby w 1989 Orzeł dostał Korone zamknięta krzyżem, nazwa byłaby zmieniona z PRL na Rzeczypospolita Polska, przywrócono Senat i urząd Prezydenta, wzięto za oficjalną dewize "Bóg, Honor, Ojczyzna" ... a kraj zaczęto by zmieniać na zwór Chin, poprostu pozbyć się idelogii komunistycznej ... a reszte (dobrą) zostawić... ale zrobiono inaczej i teraz cierpimy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Przypominam,że... 04.07.06, 15:16 tu rozmawiamy o ocenie hiszpańskiej kontrrewolucji, a nie stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Przypominam,że... 04.07.06, 15:18 Rozmawiamy o slowach Macieja Giertycha, ktory to podobno reprezentuje nasz kraj w Brukseli. Ja jedynie przyblizam niedouczonym sylwetke tego "wielkiego polaka" Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Przypominam,że... 04.07.06, 15:25 możesz założyć własny ,osobny wątek nt p.Giertycha, natomiast tu oceniamy jego wypowiedź nt Hiszpanii, więc nie wklejaj 'w kółko' cytatu nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Przypominam,że... 04.07.06, 15:29 Ta wypowiedz pana Macieja, podobnie jak inne wczesniejsze, wpisuja sie w "piekna" przejrzysta calosc sylwetki tego "prawdziwego polaka". Mam nadzieje, historia wspaniale oceni tego czlowieka i wkrotce przykryje go gruba warstwa kurzu na smietniku historii. Niech mu ziemia lekka bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Przypominam,że... 04.07.06, 15:32 ..masz prawo do swojej oceny. A teraz odnieś się do tematu tego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: a nie miał racji ? 04.07.06, 15:36 dac mu medal za stan wojenny! i Jaruzelskiemu tez! Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 14:57 M.Giertych napewno jest umysłowo nie zdrów, więc jego miejsce bardziej pewne jest w odpowiednim szpitalu odpowiadający rozumowi. Jak wiecie,na durniów nie można się gniewać,albowiem nie wiedzą co mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Mumia potępia Franka... 04.07.06, 15:09 ale nie chciała potępić komunizmu jako zbrodniczego ustroju... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: wszyscy komunisci zmienili sie w socjalistow 04.07.06, 15:11 tak jak pan Maciej: Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: wszyscy komunisci zmienili sie w socjalistow 04.07.06, 15:13 Po prostu bolszewizm przeewoluował w narodowy bolszewizm. Podobnie jak w Rosji zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Marcin Libicki (PiS), który słuchał debaty, powied 04.07.06, 15:52 Marcin Libicki (PiS), który słuchał debaty, powiedział, że "całkowicie merytorycznie zgadza się z wypowiedziami Giertycha". wiadomosci.onet.pl/1350601,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy i co z tego, że się zgadza...? 04.07.06, 15:58 ...czy to ma świadczyć o tym, że giertych ma choć trochę racji...? chyba tylko wg. Libickiego...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Giertych ma nie "troche", tylko 100% racji. 04.07.06, 16:17 Giertych ma nie "troche", tylko 100% racji. O tym to swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cracy "Brak nam dziś takich mężów stanu" 04.07.06, 15:22 a Romek! toz to jest dopiero mąąąż .... a moze nie mąż (tylko rogacz) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin wielu Europejczyków czeka na przywódców 04.07.06, 15:25 formatu Franco, Salazara, Dmowskiego, Horthyego ! Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd A co to za format? 04.07.06, 15:30 Horthyego - admirał bez floty, kraj bez morza Dmowskiego - polityk bez władzy Salazara - kolonista bez kolonii Franco - przywódca na miarę Karaibów Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Wybitni mężowie stanu, Horty wyzwoliciel Węgier 04.07.06, 18:02 z żydokomunistycznej tyranii Beli Kuna, Dmowski, twórca niepodległej Polski, ten który walczył o Polske w Paryżu na konferencji Wersalskiej, wybitny polityk narodowy. Salazar - miał kolonie Angole i Mozambik, ale tez wyprowadizł swój kraj na prostą, z kryzsu w które wpechneło go lewactwo. Franco - jeden z najwybitniejszych mężów stanu w historii świata, obrońca Hiszpanii, któy ucioł łeb hydrze komny w swojej ojczyźnie. A przede wszystkim ludzie kochający Boga i Kościół Święty, prawdziwi Europejczycy, patrioci swoich Narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Franco faszysta? Bzdura! 04.07.06, 15:23 Artykuł przemilcza niewygodne dla jego tezy fakty-ot, cała Wybiórcza. A którędy zwiały przed Hitlerem z Europy dziesiątki tysięcy sefardyjskich Żydów? Przez kraj tego faszysty, który wydawał im paszporty. Franco poparły Niemcy i Włochy, no tak-he he tyle, że wojna trwała długo bo ZSRR pakował w czerwoną Hiszpanię niewyobrażalne ilości uzbrojenia a także finansował pobór ochotników na terenie całej Europy. Tak załapał się np. były patron mojej podstawówki-pijak i morderca czyli gen. Świerczewski. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Re: Franco faszysta? Bzdura! 04.07.06, 15:25 Dobra masz rację. Franco demokrata. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Kto następny do złożenia hołdu? 04.07.06, 15:24 Hitler, Goering, Goebels, Himmler? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Prawicowcem napewno nie jesteś i wymieniasz 04.07.06, 15:28 nazwiska znanych powszechnie socjalistów niemieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Kaczyński, Ziobro, Dorn, Wasserman , Gosiwewski 04.07.06, 15:29 socjaliści polscy :-D dvoryanin napisał: > nazwiska znanych powszechnie socjalistów niemieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.zakrzewski Neofita 04.07.06, 15:25 a temu co nagle taki prawdziwy katolik a jak bylw PZPR i peany na temat wladzy serwowal to bylo oki? oj ojoj Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Neofita 04.07.06, 15:27 Wszedłem do Rady, bo popieram stan wojenny (17 lipca 1989, ostatnie posiedzenie Rady, z gen. Jaruzelskim już jako prezydentem RP). „Po 13 grudnia narodowi demokraci rozpoznawali się przez stosunek do stanu wojennego. Kto go popierał, dawał dowód myślenia geopolitycznego. Ta postawa nas łączyła. Było to jeszcze, zanim » Żołnierz wolności «[tuba propagandowa stanu wojennego - red.] zaczął drukować fragmenty broszury mojego ojca Jędrzeja Giertycha zawierającej poparcie dla stanu wojennego. Była to cicha, niedysponująca swoją trybuną siła wspierająca Pana Generała w tej trudnej chwili. Wyrazem tego poparcia było też przyjęcie przeze mnie zaproszenia do Rady Konsultacyjnej”. ::::::::::::::::::::::: Związek Radziecki nas militarnie ochrania, jest też wypróbowanym partnerem gospodarczym. [Zwraca się do gen. Jaruzelskiego]: Potrzebny nam u steru ktoś, kto zapewni trwałość sojuszu ze wschodnim sąsiadem. Rolą prezydenta będzie pilnować, by nie przejść z deszczu pod rynnę, byśmy nie stracili tych pozytywów, które daje nam oparcie o Związek Radziecki. Tylko Pan, Panie Przewodniczący, może nam to zagwarantować". :::::::::::::::::::::::::: "Niektóre kraje przyjmują naszych emigrantów z przyczyn rasowych. W RFN to może chodzić o to, żeby stanowić przeciwwagę dla presji demograficznej gastarbeiterów tureckich czy arabskich, w Australii wolą polskich emigrantów niż jakichś tam Wietnamczyków. Wiele krajów traktuje Polaków jako pewną masę biologiczną, przy pomocy której można by wzmocnić ludność białą". Odpowiedz Link Zgłoś
block_custer k.a.zakrzewski ? znaczy qrwa? 04.07.06, 15:48 A co ci, geju Zakrzewski zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
fotosmak LPR = LePen 04.07.06, 15:26 Już niedługo, już za minutkę. Giertych katolik, założy katówke. Katówke dla demokracji i swobody myśli. Bo Giertych to zagrożenie, co normalny człowiek wymyśli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander31 Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 15:27 Kompletne przycmienie muzgu! Gratuluje panie Giertych tym samym przyklasnol pan Hitlerowi za jego wklad i pomoc w tym oto konflikcie. Kompletnie chyba zapominajac czym "Legion Condor" sie w Hiszpani zajmowal. Moze przypomne krociutko. "Legion Condor" byl niemiecka formacja ktora przez Hitlera zostala wyslana na pomoc faszystowi Franko zkladal sie nietylko z luftwaffe ale byly to wielo zadaniowe jednostki londowe i powietrzne. Podczas wojny hiszpanskiej przewinelo sie przez jego szeregi mniejwiecej 20.000 niemieckich zolniezy. Hitler i jego sztab szkolil podczas tego konfliktu kadry ktore braly pare lat puzniej udzial w ataku na polske. Pozatym byly wlasnie w Hiszpanji po raz pierwszy wyprobowywane taktyki Luftwaffe i Wojsk ladowych ktore zostaly wykorzystane podczas kampanji wrzesniowej - alez pan plame dal ! Wstyd i chanba ! Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 15:36 Ręce same odsówają się od klawiatury na takie debilowate hołdy. Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak A marek Jurek z M.Kamińskim.... 04.07.06, 15:38 swego czasu zawieźli Ryngraf Naszej Królowej Polski z Częstochowy do Londynu też niezgorszemu faszyście z Chile. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Widać PiS i LPR to jedno 04.07.06, 15:39 karagandak napisała: > swego czasu zawieźli Ryngraf Naszej Królowej Polski z Częstochowy do Londynu > też niezgorszemu faszyście z Chile. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin nie, bo PiS często nie ma odwagi publicznie 04.07.06, 18:06 mówić prawdy, publicznie z odwagą mówić nie terrorowi polit-porawności i jewropejskiego lewactwa Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A propos wiesz cos o Chile poza powtarzaniem sloga 04.07.06, 15:45 A propos wiesz cos o Chile poza powtarzaniem sloganow? Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: A propos wiesz cos o Chile poza powtarzaniem 04.07.06, 15:54 > A propos wiesz cos o Chile poza powtarzaniem sloganow? Ja wiem jedno: że nic nie usprawiedliwia znęcania się nad ludźmi. Więcej nie muszę wiedzieć, żeby potępić Pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: A propos wiesz cos o Chile poza powtarzaniem 04.07.06, 15:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=44653726&a=44657405 Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = żałosne = 04.07.06, 16:10 3 tysiące śmiertelnych (to faktycznie nic jak na faszystowskie możliwości, wspomożone dodatkowo przez Wielkiego Brata owiniętego w gwiadźisty sztandar), oraz KILKASET TYSIĘCY ludzi, którzy przeżyli tortury nieporównywalne z niczym i nigdy juz nie wrócili całkiem do normalnego życia. Prawicowcy sa jak widać dumni z najbrudniejszych i najczarniejszych faszystowskich wyczynów. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin nic nie wiesz o Chile i Pinochecie poza sloganami 04.07.06, 18:04 skrajnego lewactwa, więc zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Pinochet - to patriota i bohater Chilijski ! Ocali 04.07.06, 18:05 swój kraj przed komunizmem ! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Maciej tez ocalil. Wlasnorecznie. 04.07.06, 18:09 dvoryanin napisał: > swój kraj przed komunizmem ! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 cytat: spieprzaj dziadu-koniec cytatu na emeryture 04.07.06, 15:39 bawic dzieci romcia... Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: wal się geju sam, koniec cytatu 04.07.06, 15:53 Marzysz pewnie o gejach, ukryty geju z MW. Wszyscy widzą twoje homoseksualne obsesje block_custer. Ciekawe czy jak się w końcu wydobędą z ciebie to czy twoi kumple będą wyrozumiali czy też dołączą do ciebie w wieliej orgii. Odpowiedz Link Zgłoś
block_custer zaciekawiony4 dalej nie kumasz, geju? 04.07.06, 15:56 zaciekawiony4 napisał: > Marzysz pewnie o gejach, ukryty geju z MW. Wszyscy widzą twoje homoseksualne > obsesje block_custer. Ciekawe czy jak się w końcu wydobędą z ciebie to czy twoi > kumple będą wyrozumiali czy też dołączą do ciebie w wieliej orgii. gej w znaczeniu smiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Re: zaciekawiony4 dalej nie kumasz, geju? 04.07.06, 15:58 block_custer napisała: > zaciekawiony4 napisał: > > > Marzysz pewnie o gejach, ukryty geju z MW. Wszyscy widzą twoje homoseksua > lne > > obsesje block_custer. Ciekawe czy jak się w końcu wydobędą z ciebie to cz > y > twoi > > kumple będą wyrozumiali czy też dołączą do ciebie w wieliej orgii. > gej w znaczeniu smiec!!! A to teraz w jezyku żulerii gej znaczy "śmieć" - wszystko jasne. Sorki tak czytałem ciebie i nic nie rozumiałem. Ale teraz wszystko jasne - cóz nie bywam w pewnych kręgach:) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin jak tez szybko te sex-mniejszosti regują, jak 04.07.06, 18:08 pieski :) Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: M. Giertych złożył hołd generałowi Franco 04.07.06, 15:41 Z jednej strony żal mi tego starego capa bo mózg mu się zlasował. Z drugiej strony stary nie stary zasługuje na lanie aż by zmądrzał ale taki nie zmądrzeje.Dodatkowo szkoda że miał możliwość spłodzić podobną kreaturę do siebie i tak samo zakłamaną. Odpowiedz Link Zgłoś