pio3k Diagnoza 06.07.06, 14:35 Wojtkowi nie chodzi o list, tylko o to, że na liście są sami faceci, a on tego nie lubi, bo kiedyś się zakochał i został odtrącony i od tamtej chwili ma uraz do chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Jasne panie pośle Wierzejski... 06.07.06, 14:37 Tylko ten świstak ciągle siedzi i ... odwija te sreberka.... A może zawija ???? E Tam!!! Wam i tak wszystko jedno w tym elpeerze.... Tylko, że ja już mam dość - po dziurki w nosie - Gier tych... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 14:37 Proponuję aby pan Wierzejski przeprosił za to, że jeszcze nie udał się do psychiatry i stanowi zagrożenie dla społeczeństwa. Poza tym mam małe pytanko: czy w naszym państwie istnieje jakakolwiek możliwość odwołania prezydenta z urzędu, jeżeli ktoś wie, to proszę o odpowiedź??? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: list ministrów - to nowa Targowica... 06.07.06, 14:38 Ten zestaw nazwisk budzi grozę , jak list kolaborantów z nowym kolonizatorem Polski. Ten list to powinno się wykorzystać i PiS powinien zamieścić na billboardach w czasie następnej kampanii wyborczej. To się Polska doczekała galerii nowych targowiczan. To skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: list ministrów - to nowa Targowica... 06.07.06, 15:01 Jeżli już jesteśmy przy Targowicy, to jak na mój skromny gust, Targowicą okazały się obecnie rządzące "elyty" i proszę nie przekonywać mnie do patriotyzmu i dbania o polskie interesy przez tych ludzi, bo ze mną to nie przejdzie. Mam dość rządzących Polską zindoktrynowanych przez Rydzyka i spółkę, zirytowanych własną nieudolnością politykierów. Minęło już sporo czasu od wyborów i cały czas ciągnie się kołomyja, jak nie brak koalicji, to walka o stołki, n iby stołki rozdane, zaczyna się walka o resorty. Polska została wystawiona na pośmiewisko i nic dziwnego skoro prezydent nie dorósł (nie mam tu na myśli wzrostu, tylko zachowanie) do swojego urzedu, "na super premiera" dało się wiele osób nabrać - ja mu nie ufałam i nie zaufam - dla mnie jest zbyt picusiowaty, partie rządzące cierpią na manię prześladowczą... Cóż, mam nadzieję, że ten układ szybko szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
hapet Re: list ministrów - to nowa Targowica... 06.07.06, 23:02 Eee, konfederacja targowicka powstała bo banda dbających o swoje interesy zaściankowych "szlachciców" dała sobie wmówić (oczywiście żydom, cyklistom i ruskim agentom) że jeśli są dobrymi polakami to nie pozwolą by postępowo-liberalny sejm uchwalał ustawy dające większe swobody obywatelskie bo jak chłop ma być równy panu, a sejm nie zgadzać się z królem (jeszcze trochę a daliby prawa gejom i lesbijkom) ;) Natomiast PiS i jego dwaj główni członkowie bardziej przypominają Rząd Lubelski, który też miał większość w wyborach, walczył z zgniłą Sanacją i jej łże-układami, uszczęśliwiał naród (bo ciemny naród sam nie widział czego chce), wprowadził solidarność społeczną, "zlikwidował" bezrobocie, odbudował kraj, miał piękne plany i do tego skompromitowane elity II rzeczpospolitej miały czelność ich publicznie krytykować i to z Londynu! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz664 Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 14:39 Wierzejski dodał, że profesor Bartoszewski powinien przeprosić za podpisanie tego listu. Wojciech Wierzejski ocenił....Wierzejski:"jest nie na miejscu,szkodliwe dla polski" Czy kó.. wzrok i słuch mnie nie myli?Kto to kó.. jest Wierzejski?Skąd tego smroda wygrzebali?Jakim prawem taka mać ma prawo teraz krytykować ludzi takiej klasy i wiedzy?Co się Kó.. w tym kraju dzieje?Kurduple,faszyści,oszołomy biorą władzę i dają sobie prawo do wypowiedzi.Zeby was wyborcy PISu jasna mać wytłukła. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 15:01 Wojciech Wierzejski, 29 lat z wykształcenia prawnik, były (chyba) szef MW, poseł LPR. O sobie mówi, że jest postacią historyczną i klasykiem nowoczesnej myśli narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lektor5 LPR partia szkodnikow 06.07.06, 14:41 Kuczynski w swoim blogu "jestem z ukladu" nazwal LPR i PiS partiami szkodnikow. warto zajrzec Odpowiedz Link Zgłoś
umbertol Re: LPR partia szkodnikow 06.07.06, 14:45 może to i dobrze, że Prezydent nie pojawił się na "szczycie" mógłby tam się tylko zafajdać i narobić większego smrodu niż mamy teraz, a mamy go już całkiem sporawo... Fujj Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 14:46 "Pytany o jednego z sygnatariuszy - Władysława Bartoszewskiego - poseł LPR powiedział, że być może nie zastanawiał się on, co podpisuje." Może warto by zapytać "pana posłą" czy zastanawia się co wygaduje.... A może nie warto... :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpati Zdaje sie ze upal komus zaszkodzil 06.07.06, 14:47 Napewno temu Panu upal zaszkodzil... ja bym jeszcze wprowadzila ustawe o obowiazkowych badaniach psychiatrycznych tak jak to sie robiw wojsku czy w policji zeby wyeliminowac poslow z zaburzeniami i nie dposusic do tego,ezby znalezli sie w rzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Jurgientnicy na żołdzie obcych 06.07.06, 14:54 Siedmiu ministrów zdemaskowało się jako jurgientnicy na żołdzie mocarstw ościennych. Wraca stara tradycja sprzedawczyków. W czyich rękach było polska dyplomacja przez te 17 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw Orendzie do rzadu-nie czytac brukowcow-do roboty 06.07.06, 15:22 Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw glosowalismy za integracja nie konfrontacja z UE 06.07.06, 15:23 Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 15:22 Mysle ze Wojciech Wierzejski jako glowny pogromca pedalow rodem z LPR powinien poprzestac na sciganiu i pietnowaniu "odmiencow" a nie wypowiadac sie na tematy o kotrych nie ma pojecia. Jako modelowy intelektualista LPR oraz ukryty homoseksualista na wieksze szanse w znalezieniu publicznego posluchu wypowiadajac sie na temat analnej penetracji albo podrywania w meskiej toalecie czyli temach bliskim jego fascynacji i mozliwosci intelektualnych a nie na temat dyplomacji. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 15:24 Pomyslcie sobie jak moze sie czuc byle wszechpolak, ktory moze nakrzyczec na takie nazwiska jak: "Dariusza Rosatiego, Bronisława Geremka, Władysława Bartoszewskiego, Andrzeja Olechowskiego, Włodzimierza Cimoszewicza, Adama Rotfelda, Stefana Mellera i Krzysztofa Skubiszewskiego". Kiedys latwosc wprowadzania komunizmu tlumaczylo sie "awansem spolecznym" chlopow i robotnikow. Teraz jest to awans spoleczny wszechpolakow. Poza tym mechanizm ten sam: dac im wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Dementia praecox 06.07.06, 15:28 Jezeli ten facecik sugeruje Bartoszewskiemu demencje, to niech nie zapomina, ze dla mlodych istnieje tez dementia praecox. Hunwejbini tez wysmiewali starych profesorow, ktorzy nie dostrzegali walorow prostej linii przewodniczacego Mao. Moze faktycznie zrobimy test dla politykow: dwa kwadraciki, bialy i czarny i do wyboru ktory jest ktory. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_bobak Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 15:28 Wreszcie inteligętni ludzie pokazali temu rzadowi że nie tedy droga, że w tym kraju są jeszcze normalni ludzie a nie tylko "oszołomy". Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw Ile wiecej numerow wywinie ta ekipa specjalistow?? 06.07.06, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw wykopki sa nieodzowne w tym stadzie fachowcow 06.07.06, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw to badziewie niszczy nasza przyszlosc w UE!!!! 06.07.06, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw jakies podejrzane lobby musi tym cyrkiem sterowac. 06.07.06, 15:37 Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Bo z tym rządem matołów należy walczyć! 06.07.06, 15:32 Rząd kretynów, buraków, kartofli i faszystów należy zlikwidować. Zanim będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
hellex Re: Bo z tym rządem matołów należy walczyć! 06.07.06, 15:34 jak na mój gust to Wierzejski powinien grzecznie przeprosić profesora Bartoszewskiego (jeśli ma jeszcze odrobinę honoru) i więcej takich pierdół nie opowiadać. A co do podpisywania, to na razie popisał się w tym względzie również nasz wspaniały prezydent Sraczyński (patrz: medal dla Jaruzelskiego) - więc kto tu nie wie co podpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz11 Co za cep z tego aparatczyka LPR 06.07.06, 15:33 Czasami nie nosi za ciasny moherek, a może to wina upałów ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 Kartofle won z Rządu!!! 06.07.06, 15:52 Kartofle, jak wiadomo, są dwa - ale ich sposób myślenia jest zaraźliwy! Jakaś kartoflada po prostu. KONIEC Z TYM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emax4 Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 15:58 Wierzejskiemu myli się UE z MW. Facet jest trochę pojarany. No, ale kiedy Romco został wicepremierem, ktos musi zabierać głos, a że jest to głos zaściankowy, to już inna sprawa. Wierzejski nie dorasta do pięt żadnemu z podpisujących list MSZ. I nie może tego przeboleć, stąd z niektórych kierunków słychać obraźliwe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 16:11 Dajcie ludzie spokój!!! Cóż to za autorytety dla WIELKIEGO WIERZEJSKIEGO...jacy ministrowie? Kto by ich słuchał? Natomiast teraz ministrem Spraw Zagranicznych jest WIELKA OSOBOWOŚĆ. hm...GDYBY KTOS TAKI ZABRAŁ GŁOS W SPRAWIE....to owszem! jego ideały sięgaja wysoko: np. Giertychowie... Bartoszewski nie wie, co podpisuje... przecież "nie umie pewno, czytać"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 16:15 Czy nie ma STONKI na te zeszłoroczne kartofle? Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 lekarz do Lecha..jak zdrówko?.. Lech odpowiada.. 06.07.06, 16:07 sranko, paluszki lizać...panie doktorze! Odpowiedz Link Zgłoś
lech_sraczka_kaczynski kartoflano-buraczana koalicja 06.07.06, 16:08 ziemniak + burak = ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 LPR ma racje! 06.07.06, 16:27 GW robi znow i igly widly wywolujac sztucznie problem, ktory w ogole nie istnieje. Przeciez spotkanie przelozono i na Zachodzie nie mowi sie o tym wcale. W Polsce zas robi sie sztuczna burze w nocniku. Mamy za to 9 ministrow- swoloczy, ktorzy zawziecie zwalczaja prawicowy rzad i odstawiaja teatr w postaci podpisania jakiegos swistka bibuly! Gdyby ode mnie to zalezalo, to kazdego z tych "ministrow" bym skopal. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Fajny gość z Ciebie. 06.07.06, 16:30 Gdyby ode mnie to zalezalo, to > kazdego z tych "ministrow" bym skopal. A nie lepiej bejsbolem i do Berezy Wierzejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Fajny gość z Ciebie. 06.07.06, 16:36 uu1 napisała: > Gdyby ode mnie to zalezalo, to > > kazdego z tych "ministrow" bym skopal. > A nie lepiej bejsbolem i do Berezy Wierzejskiej? To jest twoj problem. Jak chcesz to ich wyslij. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Fajny gość z Ciebie. 06.07.06, 16:38 Ja nie mam problemu. Ja popieram ich stanowisko zawarte w liście. Natomiast zafascynowała mnie Twoja reakcja i pomogłem Ci ją rozwinąć. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Re: Fajny gość z Ciebie. 06.07.06, 16:40 wet3 napisał: > To jest twoj problem. Jak chcesz to ich wyslij. Nie, to jest twój problem. Musisz się zastanowić co zrobić. Ale to przy twoim ilorazie inteligencji rzeczywiście może być trudne. Nie myśl, słuchaj Fuhrera po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Fajny gość z Ciebie. 06.07.06, 17:32 moherowe_stringi napisał: > wet3 napisał: > > > To jest twoj problem. Jak chcesz to ich wyslij. > > Nie, to jest twój problem. Musisz się zastanowić co zrobić. Ale to przy twoim > ilorazie inteligencji rzeczywiście może być trudne. Nie myśl, słuchaj Fuhrera > po prostu. Wystarczy im dobry kop w tylek i tobie tez - bo tam poopadaly wam wase mozgi. One przeciez powinny buc w glowach! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Fajny gość z Ciebie. 06.07.06, 17:46 Faszystowska świnia tylko w ten sposób potrafi rozmawiać z ludźmi. Spójrz w lustro wet3 i zobacz swoją tepą faszystowską mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi A kupiłeś już glany? 06.07.06, 16:37 Najpierw idź skop jakiś betonowy słupek i przywal w niego z główki. Weszpolak musi być twardzielem. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: LPR ma racje! 06.07.06, 16:50 wet3 napisał: > GW robi znow i igly widly wywolujac sztucznie problem, ktory w ogole nie > istnieje. Przeciez spotkanie przelozono i na Zachodzie nie mowi sie o tym > wcale. W Polsce zas robi sie sztuczna burze w nocniku. Mamy za to 9 ministrow- > swoloczy, ktorzy zawziecie zwalczaja prawicowy rzad i odstawiaja teatr w > postaci podpisania jakiegos swistka bibuly! Gdyby ode mnie to zalezalo, to > kazdego z tych "ministrow" bym skopal. Dziękuję byłym ministrom za odwagę w obronie prestiżu Polski,który pada na pysk.Szkoda dyskutować z moherami,oni niczego nie pojmią.W jakiś sposób też trzeba by podziękować Niemcom za być może prowokację satyryczną.Przy próbach zakneblowania prasy rodzimej,pozostała nam tylko obca.Strasznie są skuteczni,o to właściwie chodziło,żeby sam siebie np.jeden z bliżniaków uznał się za persona non grata w Europie (syndrom Haidera).Wprost jak rząd angielski Niemcy czy Francuzi nie mogli tego zrobić.Byli ministrowie stanęli na wysokości zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
kbamm Wierzejski, czyli 5 min. miernego polityka 06.07.06, 16:25 Poszczeka, poszczeka potem koledzy go odstrzelą i po polityku. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Niemcy Bartoszewskiego zwolnili z Auschwitz ... 06.07.06, 16:38 I to w 1941 r. Ciekawe dlaczego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua A kto mi na nie odpowie?:))) 06.07.06, 16:40 Może jakaś agenda niemiecka?... Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Zadzwoń do Giertycha 06.07.06, 16:43 On ci udzieli odpowiedzi takiej jakiej oczekujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A kto mi na nie odpowie?:))) 06.07.06, 16:53 Skarbnicą wszelkiej wiedzy s...j jest duckterrier J. Kurski. Adres znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 wstydliwe pytanie ? 06.07.06, 16:58 pewna angielska matrona zapytana przez wnusię czy królowa ma pupę też nie chciała dziecku odpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Satysfakcjonująca odpowiedź 06.07.06, 17:02 Bartoszewski to jest hitlerowski agent. Dostał w 1941 misję do wykonania. Kryptonim misji "Kartofel". Miała ona na celu zdyskredytowanie w 2006 roku pierwszego rdzennie polskiego prezydenta IV RP na arenie międzynarodowej. Tylko cicho, nie mów o tym nawet swojemu odbiciu w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Profesor z Wylatowa 06.07.06, 17:07 Wraz z kosmitami przygotowywał się do wykonania swojej misji przez 65 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Profesor z Wylatowa 06.07.06, 17:10 moherowe_stringi napisał: > Wraz z kosmitami przygotowywał się do wykonania swojej misji przez 65 lat. Rak naprawdę to nie jest żaden profesor tylko zwykły android, przeszkolony przez wrogie siły marsjańsko-gejowskie w celu przeprowadzania zamachu stanu na zasrańca i jego buraczaną switę. > Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Re: Profesor z Wylatowa 06.07.06, 18:01 bio.mum napisała: > Rak naprawdę to nie jest żaden profesor tylko zwykły android, przeszkolony > przez wrogie siły marsjańsko-gejowskie w celu przeprowadzania zamachu stanu na > zasrańca i jego buraczaną switę. I jutro odpali rakietę ziemia-ziemia. Kupił od Koreańczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Profesor z Wylatowa 06.07.06, 19:16 moherowe_stringi napisał: > bio.mum napisała: > > > Rak naprawdę to nie jest żaden profesor tylko zwykły android, przeszkolon > y > > przez wrogie siły marsjańsko-gejowskie w celu przeprowadzania zamachu sta > nu > na > > zasrańca i jego buraczaną switę. > > I jutro odpali rakietę ziemia-ziemia. Kupił od Koreańczyków. Na szczęście BORowcy dotarli do IPN-owskiej teczki Bartoszewskiego, w ktorej jest zapis rozmowy z TW Beatą na temat toru lotu tej rakiety. Pod osłoną nocy obok Pałacu Namiestnikowskiego zainstaluję maleńką jednorazową tarczę antyrakietową...i ustrzelą drania. A potem każą mu podpisac papier, że jak podpisywał ten list był pod wpływem narkotyków, które do kawy wsypał mu TW Geremek. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 tworzysz fakty medialne,red.zTVN zapyta o zdanie 06.07.06, 17:08 na ten temat posła Kalisza , posła Gosiewskiego..itd jutro na temat wypowiedzi posła Kalisza i Gosiewskiego zapyta premiera Leppera i panią sprzedającą pumeks na ulicy...wszyscy będą niezadowoleni....z upału.. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi A jak upał wpłynął na percepcję u Ciebie? 06.07.06, 17:11 Odebrałeś już jakieś sygnały z kosmosu? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 to co piszesz i twój podpis mówią wszystko o tobie 06.07.06, 17:14 kim jesteś nie będę pisał bo to chyba wiesz najlepiej , chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Jestem ośmiorękim bóstwem polinezyjskim 06.07.06, 17:19 Widzę przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. Znam twoją karmę. Znam strukturę atomów kartofla. Modlę się do siebie o mądrość dla hodowców pieczarek. Starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: moherowe_stringi 06.07.06, 17:36 moherowe_stringi napisał: > Jestem osmiorekim bostwem polinezyjskim.Widzę przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. Znam twoją karmę. Znam strukturę > > atomów kartofla. Modlę się do siebie o mądrość dla hodowców pieczarek. Starczy? Nie starczy! Obierz te moherowe stringi z glowy, aby moglo tam dojsc swiatlo! Zapewniam, ze poczujesz sie o niebo lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: moherowe_stringi 06.07.06, 17:45 wet3 napisał: > > Nie starczy! Obierz te moherowe stringi z glowy, aby moglo tam dojsc swiatlo! > Zapewniam, ze poczujesz sie o niebo lepiej! Zdjąłeś beret i poczułeś się jak nowonarodzony? Szkoda tylko, ze zorientowałeś się, że warto, jak temperatura osiągnmęła 30 stopni C Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Ty nosisz stringi na głowie? 06.07.06, 17:59 wet3 napisał: > Nie starczy! Obierz te moherowe stringi z glowy, aby moglo tam dojsc swiatlo! > Zapewniam, ze poczujesz sie o niebo lepiej! Ja noszę na pupie, tam gdzie ich miejsce. Nie wszyscy mają tak samo jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Ty nosisz stringi na głowie? 07.07.06, 15:21 moherowe_stringi napisał: > wet3 napisał: > > > Nie starczy! Obierz te moherowe stringi z glowy, aby moglo tam dojsc swia > tlo! > > Zapewniam, ze poczujesz sie o niebo lepiej! > > Ja noszę na pupie, tam gdzie ich miejsce. Nie wszyscy mają tak samo jak ty. > Ja także noszę ale zamiast koloratki.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 wet3..przypominam, zdejmij wiadro ze łba! 06.07.06, 18:07 przestaną stukac! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zgodnik 06.07.06, 18:28 zgodnik1 napisał: > przestaną stukac! Raz tobie napisalem, ze zachowujesz sie jak szczyl i czas z tego wyrosnac. Czy ty w ogole wiesz jak powinno sie rozmawiac z ludzmi? Jesli sie nie zmienisz to od teraz twoje glupawe komentarze kwitowal bede jednym slowem: SZCZYL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Jestem ośmiorękim bóstwem polinezyjskim 06.07.06, 17:36 moherowe_stringi napisał: > Widzę przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. Znam twoją karmę. Znam strukturę > > atomów kartofla. Modlę się do siebie o mądrość dla hodowców pieczarek. Starczy? > Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Satysfakcjonująca odpowiedź 07.07.06, 15:18 moherowe_stringi napisał: > Bartoszewski to jest hitlerowski agent. Dostał w 1941 misję do wykonania. > Kryptonim misji "Kartofel". Miała ona na celu zdyskredytowanie w 2006 roku > pierwszego rdzennie polskiego prezydenta IV RP na arenie międzynarodowej. Tylko > > cicho, nie mów o tym nawet swojemu odbiciu w lustrze. >Ciekaw jestem gdzie zapodziała się jego teczka.Czy aby napewno nie została wyniesiona?A może w czasie kolejnej kwarendy w IPN jednak się znajdzie.Pistolwt nie wchodzi w zasadzie w grę,to nawet Niemcom się nie udało,ale teczuszka chyba jednak się znajdzie.Z podziwu wyjść nie mogę jak ci Niemcy skuteczni.Tak podpuścić jednego z doktorów nauk wszelkich,Ze sam siebie uznał za persona non grata w Europie.No no,tak trzymać i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: belaqua 06.07.06, 20:15 belaqua napisał: >Niemcy Bartoszewskiego zwolnili z Auschwitz. I to w 1941 r. Ciekawe dlaczego...:) Podobno ze wzgledu na ... zly stan zdrowia!!! Dla przypomnienia - zwolniony tez byl stamtad Jozef Cyrankiewicz. Dostac mozna glebokiego wzruszenia jak patrzy sie na te pare tuzow! Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Pisaże listów....LOL! Co to qu.. jest? Polityka?! 06.07.06, 16:45 Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Byli ministrowie MSZ - dobrane towarzystwo 06.07.06, 16:52 Dariusz Rosati, Adam Daniel Rotfeld, Andrzej Olechowski, Władysław Bartoszewski, Włodzimierz Cimoszewicz, Stefan Meller i Krzysztof Skubiszewski Ministrowie Polski - w większości Żydzi, członkowie PZPR, jawni i tajni agenci służb PRL (np. Olechowski, który jako jedyny przyznał się do tego), w tym jeden pedofil, jeden profesor nie wiadomo czego, jednym słowem - jazda totalna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Byli ministrowie MSZ - dobrane towarzystwo 06.07.06, 16:56 Sorki. Czy Ty czytasz to co napisałeś? A jeżeli czytasz to czy rozumiesz? A jeżeli rozumiesz, to się nie wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Własnej podłości. 06.07.06, 17:18 Podłości nie można zakazać ale należy ją zwalczać zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 jestem tylko nędznym,ciemnym kloszardem 06.07.06, 17:22 na czym polega jego podłość ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: jestem tylko nędznym,ciemnym kloszardem 06.07.06, 17:40 JKM określił taki sposób prowadzenia rozmowy - nie idź w jego ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: jestem tylko nędznym,ciemnym -do weterana3 06.07.06, 17:58 I tu popełniasz błąd.Kloszardzi czy bezdomni nie muszą być wcale nędznymii ciemnymi ludzmi,w przeciwieństwie do ciebie,człowieka który nie wie na czym polega jego podłość.I powinieneś przyjąć zasadę mojego dziadka,który nauczył mnie że nie mam patrzeć na człowieka przez pryzmat jego pochodzenia,wiary,rasy czy narodowości ale mam patrzeć na to jakim jest człowiekiem,jego postępowania i osiągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: jestem tylko nędznym,ciemnym -do weterana3 06.07.06, 18:05 Wiesz, ja kiedyś w takich sytuacjach mówiłem lub pisałem - jeżeli nie wiesz jak się zachować, zachowaj się przyzwoicie. Okazało się, że "elity" dorobiły dodatek. Chyba, że dobrze płacą. I u misia dupa mokra. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 no dobrze czyny Cimoszewicza dla jednego są coś 06.07.06, 18:15 warte a dla drugigo nic i każdy ma swoją rację...i co powiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: uu1 06.07.06, 17:40 uu1 napisała: > Podłości nie można zakazać ale należy ją zwalczać zawsze i wszędzie. Przeciez belagua PRAWDE napisala. Czy znasz definicje podlosci? Jesli nie, to podam ci ja - prosto ze slownika PWN. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re:wet3 06.07.06, 17:44 > Przeciez belagua PRAWDE napisala. Golono - strzyżono. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: uu1 06.07.06, 17:51 uu1 napisała: > > Przeciez belagua PRAWDE napisala. > Golono - strzyżono. Byli czlonkami PZPR? - Byli! Sa pochodzenia zydowskiego? - Sa! Czyli napisala prawde. Wiec ani nie golono, ani nie strzyzono, tylko pokazano prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 06.07.06, 17:57 > Byli czlonkami PZPR? - Byli! Sa pochodzenia zydowskiego? - Sa! Czyli napisala > prawde. Wiec ani nie golono, ani nie strzyzono, tylko pokazano prawde. Żyłeś za komuny? Tak. Chodziłeś do szkół? Tak. Napisano prawdę. Nie można Ci ufać za grosz. Mogłeś być ubekiem, TW, klawiszem. Mogłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: uu1 06.07.06, 18:24 uu1 napisała: > > Byli czlonkami PZPR? - Byli! Sa pochodzenia zydowskiego? - Sa! Czyli napi > sala > > prawde. Wiec ani nie golono, ani nie strzyzono, tylko pokazano prawde. > Żyłeś za komuny? Tak. Chodziłeś do szkół? Tak. Napisano prawdę. Nie można Ci > ufać za grosz. Mogłeś być ubekiem, TW, klawiszem. Mogłeś? Ale jestes rozkoszna! Urodzilem sie przed wojna. Zylem za komuny. Skonczylem szkole srednia. Pracowalem, nawet jako nauczyciel. Potem skonczylem studia na KUL. Potem pracowalem i nie wiem jakim cudem dostalem paszport - pewnie dlatego, ze bylem bakcylem katolickiej reakcji i chcieli mnie sie pozbyc. Donosilem na siebie i na wszystkich dokola! Bylem klawiszem, SB-kiem, TW i wszystkim czego tylko chcesz! Gratuluje fantazji. U ciebie jest wyjatkowo przerosnieta! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 06.07.06, 19:36 > Gratuluje fantazji. U ciebie jest wyjatkowo przerosnieta! Posłużyłem się stosowaną w PiS "logiką" Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: uu1 06.07.06, 19:46 uu1 napisała: > > Gratuluje fantazji. U ciebie jest wyjatkowo przerosnieta! > Posłużyłem się stosowaną w PiS "logiką" Nie powtarzaj moich slow. Podobno jest powiedzenie: nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wet3.. ciągle z tym wiadrem na łbie?..stuk--p 06.07.06, 18:15 - (puk, puk...) - kto tam? - harcerze... - nie wierzę... - otwieraj chamie UB nie kłamie...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: wet3.. ciągle z tym wiadrem na łbie?..stuk--p 06.07.06, 18:16 A kiedy miłość zapukała do mego serca po raz drugi - puk, puk, powiedziałem - proszę odejść, nie ma mnie w domu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wet3.. ciągle z tym wiadrem na łbie?..stuk--p 06.07.06, 18:18 skoro to jest Miłość to zapuka ponownie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: wet3.. ciągle z tym wiadrem na łbie?..stuk--p 06.07.06, 18:21 Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też burze, zatopione okręty i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wet3.. ciągle z tym wiadrem na łbie?..stuk--p 06.07.06, 18:28 dlatego są takie cenne...;) Powiedzieć Ci nie mogę, jaki to żal bezbrzeżny: Dzień dzisiaj taki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wet3.. ciągle z tym wiadrem na łbie?..stuk--p 06.07.06, 18:45 Jestes SZCZYL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: uu1 06.07.06, 18:13 wet3 napisał: > Przeciez belagua PRAWDE napisala. Czy znasz definicje są trzy rodzaje prawd: świnto prawda, gó..o prawda i moskiewska "Prawda"...:P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: uu1 06.07.06, 18:17 ale ją w pelni oddaje 2 i 3 prawda... chyba że masz na myśli taką pisowską kompilację...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 06.07.06, 18:19 Prawda pissowska jest tak nieograniczona jak schorzenie pana prezydenta. Nic jej nie krępuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: uu1 06.07.06, 18:30 pan prez. lubi sobie folgować...;)) jeszcze się okaże, że jest naturystą...;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 06.07.06, 18:36 > jeszcze się okaże, że jest naturystą...;)))))))))))) Naturalnie. Nad rzeczką opodal krzaczka schwyciła kaczuszkę sraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pisaże listów....LOL! Co to qu.. jest? Polity 06.07.06, 17:22 rach_ciach napisał: > Żenada. "Pisaże" to są w PiSuarze. Jak widać na załączonym obrazku. Ale za "żenadę" punkt;) Odpowiedz Link Zgłoś
watsoff Re: LPR: list ministrów polityczną wojną z rządem 06.07.06, 16:57 Tobie Wojtku, to się wszystko z d..ą kojarzy. Tak jak mojemu koledze. Też ma obsesję. Ale jemu przejdzie jak wyrwie laskę. A Tobie kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma a tu taki piekny cymesik 06.07.06, 17:04 "Gosiewski powiedział w czwartek PAP, że "list byłych szefów dyplomacji jest błędem dlatego, że wpisuje się w uległościową opinię elit, wyrażającą lęk przed wielkimi państwami, a tym samym mówiącą, iż Polska jest de facto krajem drugiej kategorii". Uleglosciowa opinia elit - czy to nie piekne??? Czuje sie w ten sposob wlaczony do elity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: a tu taki piekny cymesik 06.07.06, 17:10 Jak niegdyś przytomnie zauważył pisujący tu zigzaur "słowo <elita> to w Polsce obelga". A co do "lęku przed wielkimi państwami" - to od kiedy politycy tak bardzo przejmują się tym, co piszą o nich zagraniczne brukowce? Tą awanturą PiS tylko daje pretekst do kolejnych takich prymitywnych drwin, jak ten artykuł w Taz. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Aha i jeszcze jedno, 06.07.06, 17:12 Ciekawe, czy ten lęk się przejawiał bardziej na udziale w wojnie w Iraku mimo bardzo ostrej krytyki Francji i Niemiec czy na popieraniu Juszczenki, ku rozsierdzeniu Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 politycy z PiS-u dają się wciągać w polemikę z 06.07.06, 17:21 tekstami z Gazety Wyborczej i tu jest ich błąd. Producent z TVN24 całą noc myśli jakie najbardziej zjadliwe pytanie zadać poprzez dziewuchę z mikrofonem a posłowie stają przed kamerami jak barany na rzeź... panowie nie uczycie się na błędach...lepiej nie pokazywać się przed kamerami i nic nie mówić bo skazujecie sią na pozycję tłumaczącego się z win swoich i cudzych... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Bo GW to chodzi na pasku TAZ;) 06.07.06, 17:25 weteran3 napisała: > tekstami z Gazety Wyborczej i tu jest ich błąd. Producent z TVN24 całą noc myśl > i > jakie najbardziej zjadliwe pytanie zadać poprzez dziewuchę z mikrofonem a > posłowie stają przed kamerami jak barany na rzeź... > panowie nie uczycie się na błędach...lepiej nie pokazywać się przed kamerami i > nic nie mówić bo skazujecie sią na pozycję tłumaczącego się z win swoich i > cudzych... A "dziewucha z mikrofonem" sprzedaje się za eurosrebrniki:-D Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 nie chciałbym być taką dziewuchą z mikrofonem 06.07.06, 17:34 ona ciężko pracuje żeby zadowolić łże palanta-producenta który liże to i owo właścicielowi... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum A ty siedzisz pod biurkiem i podglądasz 06.07.06, 17:40 weteran3 napisała: > ona ciężko pracuje żeby zadowolić łże palanta-producenta który liże to i owo > właścicielowi... wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum No przecież taki ekspert od łze-elit jak ty 06.07.06, 17:55 nie czerpie informacji z drugiej ręki, tylko wszystko musi sprawdzić osobiście. Myle się? A może to duch święty pod postacią białego gołębia usiadł ci na ramieniu i opowiedział co widział jak siedział na parapecie u naczelnego? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Po prostu nie masz żadnego dowodu 06.07.06, 19:19 na swoje insynuacje. To zwykłe pomówienia, czyli to, co w PiSie ceni się najwyżej. Obrzucic gównem a moze coś się przyklei. Ot i wasza cała filozofia. Jak dla mnie to mozesz nawet przysiady robić. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 co ma do mnie PiS i odwrotnie? jestem tylko łowcą 06.07.06, 19:29 niemyślących... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum I sam wpadłeś we własne sidła biedaku... 06.07.06, 19:38 weteran3 napisała: > niemyślących... to gorzej niż puścić bąka na salonach Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: nie chciałbym być taką dziewuchą z mikrofonem 06.07.06, 17:42 Wiesz może, która partia jest nazywana "partią brązowonosych"? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 to jakaś ulotna poezja Jakuba Jasińskiego... 06.07.06, 18:01 aby się stało w Polsce jak ty chcesz musisz najpierw wyeliminować księży a potem resztę Polaków bacząc na to aby się nie pomylić i przez pomyłkę nie wylać jakiegoś dziecka z kąpielą...już tacy my niedobrzy Polacy jesteśmy..matki póki co karmią jeszcze piersią..można jeszcze to zmienić..zauważyłeś że zaczynamy przepraszać że jesteśmy Polakami...byle śmieć może nam bezkarnie nawrzucać i jeszcze znajdzie poparcie wewnątrz.. Odpowiedz Link Zgłoś