ateus77 09.07.06, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gej-zyd Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyzny 09.07.06, 18:21 szanujmy, czyli zgladzmy wszystkich "innych"! jak mozna ziajac taka nienawiscia. czy lesbijki i geje protestuja przeciw instytucji malzenstwa miedzy kobieta i mezczyzna? jakie realne niebezpieczenstwo tu istnieje? wlasnie o to chodzi, ze zadne, bo we wszystkich krajach, w ktorych mozliwe sa malzenstwa homoseksualne, nic sie nie zmienilo poza tym, ze ludzie nie dadza sobie dmuchac w kasze jakims ksiezulkom, ktorzy chcieliby mowic innym, jak maja zyc. ale dla wszystkich spod znaku watykanu jeszcze dlugo albo zawsze bedzie istniec tylko ta jedna (po)sluszna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Pochwała rodziny czy represji innych stylów życia? 09.07.06, 19:27 To, że serdeczne życie rodzinne może dać i daje wielu ludziom szczęście - to fakt. (Faktem jest zresztą też, że rodziny bywają toksyczne, a niektóre są dal swoich członków pułapkami przypominającymi destruktywną sektę.) Ale czy naprawdę o zachwalanie rodzinności idzie Benedyktowi? Mam tu poważne wątpliwości. Gdyby o to mu szło, mówiłby jak np. Dalajlama o zaletach wyrozumiałości, uprzejmości, o sposobach radzenia sobie z gniewem, etc. Wszystko wskazuje na to, że słowo "Rodzina" to w ustach kościoła - kryptonim chrześcijańskich zakazów obyczajowych. Że BXVI wzywa do przywrócenia większych represji obyczajowych i ograniczeń prawnych dla innych, niż po katolicku myślana rodzina, stylów życia. A to zupełnie co innego niż promocja "rodzinności"! Na tę - jest zgoda. Na forsowaną pod hasłem "Rodziny" represję ludzi wybierających odmienny styl życia - zgody być nie może. Papież o tym wie. Stąd jego nieszczery język. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Jeśli to niżej to owoce nauk BXVI -to to złe nauki 09.07.06, 19:37 Pogarda dla odmienności seksualnej (geje) i religijnej (żydzi) nie byłaby tak mocna (a właściwie raczej - wcale by jej nie było), gdyby nie nauki religijne (chrześcijańskie i muzułmańskie). Tak wartość nauk religijnych oceniać należy po ich owocach. I to po wszystkich realnych owocach realnego propagowania danej religii a nie tylko po tych, które apologeci są gotowi uznać za owoc "prawdziwego islamu" czy "prawdziwego chrześcijaństwa". A działalność religijną należy oceniać, bo jeśli prowadzi onqa do złych skutków, to niestety będzie do nich prowadzić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziez_na_lewo Kościół choduje wiernych-dlatego rodzina jest dla 09.07.06, 21:28 niego tak ważna... Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 22:01 Tu wcale nie chodzi o Kościół i księży-taka jest naturalna postać rzeczy, spróbuj rozmnożyć dwóch facetów,albo dwie kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 10.07.06, 00:35 To moze zdelegalizowac bezplodnosc? Czy tobie i B16 wydaje sie ze jak zalegalizuje sie malzenstwa homoseksualne, to wszyscy mezczyzni wybiora meskich partnerow? Czy kosciol katolicki uwaza homoseksualizm za tak wielka pokuse? Dlaczego boi sie ze wiekszosc ulegnie a gatunek wyginie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Ja szanuję każde małżeństwo: 2 facetów, 09.07.06, 22:09 kobiety i faceta, 2 kobiet. Heheee, ratzinger (celowo z małej litery) powinien się ode mnie uczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 23:41 gej-zyd napisał: > szanujmy, czyli zgladzmy wszystkich "innych"! jak mozna ziajac taka nienawiscia > . czy lesbijki i geje > protestuja przeciw instytucji malzenstwa miedzy kobieta i mezczyzna? jakie realne > niebezpieczenstwo tu istnieje? wlasnie o to chodzi, ze zadne, bo we wszystkich > krajach, w ktorych > mozliwe sa malzenstwa homoseksualne, nic sie nie zmienilo poza tym, [ ciach ] Owszem, zmieniło. W wielu krajach za prawem do małżeństwa poszło prawo do adopcji dzieci. A to już bardzo poważne niebezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny God created Adam & Eve not Adam & Steve 09.07.06, 18:22 Cytat: Dwaj zyjacy z soba w zwiazku homoseksualnym mezczyzni zostali aresztowani przez policje w brytyjskim Pontefract, West Yorks pod zarzutem pedofilii. Homoseksualisci wykorzystywali seksualnie powierzonych im w adopcje chlopców. Jak informuje bibula.com przybrani "rodzice": 40-letni Ian Wathey i 32-letni Craig Faunch, wykorzystywali seksualnie 8-letnich blizniaków i dwójke 14- letnich chlopców. W przeszukanym przez policje mieszkaniu znaleziono zdjecia filmowe i fotografie aktów dzieciecych. Jeden ze skladajacych zeznania molestowanych chlopców powiedzial, ze "Bolalo mnie gdy obaj mezczyzni robili to. Chce aby poszli do wiezienia". Podczas dochodzenia wyszlo na jaw, ze wladze adopcyjne w Wakefield wiedzialy o mozliwosci molestowania seksualnego, lecz nie podjely zadnych kroków sprawdzajacych. Z dotychczasowych ustalen wynika, ze mezczyzni zaczeli molestowac dzieci juz w miesiac po przekazaniu ich na wychowanie, czyli od okolo lipca 2003 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Do czego zdolni sa dewianci ?????????????????????? 09.07.06, 18:24 Cenzorze, ten cytat jest z wyborczej michnika. chyba nie skasujesz swojego bosa? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dewianci naruszaja prawa autorskie Bolka i Lolka serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3348128.html Wlasciciele majatkowych praw autorskich do postaci Bolka i Lolka sa zbulwersowani umieszczeniem ich na okladce berlinskiego pisma dla gejów i lesbijek Pismo "Siegessaeule" opublikowalo numer z okladka, na której Bolek ma kobiece piersi. Roman Nehrebecki, syn jednego z twórców filmu oraz pierwowzór postaci Lolka zapowiedzial, ze odda sprawe do sadu. - Wizerunki Bolka i Lolka zostaly uzyte bez naszej zgody - mówi. Oburza sie tez sugerowaniem homoseksualizmu Bolka i Lolka. - Nie mam nic przeciwko gejom. Bolek i Lolek to jednak postaci wymyslone dla dzieci, z zalozenia maja 6-8 lat - tlumaczy Nehrebecki. Oswiec dewianta blaskiem cytatow z Michnika. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Lezbije zakatowaly 4 latka na smierc 09.07.06, 18:26 cytat: enewsblog.com/r7fel/post/2006-03-26_19:16:55/ Lezbije zakatowaly 4latka 4 latek nie chcial mowic do jednej z nich "tatusiu". Zakatowany 4 latek mial takie obrazenia jak po upadku z wysokiego budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 Polska katoliczka hetero zakwasila piatke dzieci 09.07.06, 19:06 w beczkach po kapuscie. Czy podac ci liczne linki? Odpowiedz Link Zgłoś
linfan katoliczka, hetero, cud-matka postanowila upiec 09.07.06, 22:56 swoje dziecko na piecu. najwieksza glupota jest uogolnianie cech i zachowan jednostek na rzecz calej spolecznosci. no chyba, ze podoba Ci sie jak nas (jeszcze) widza w zachodniej europie... mi nie za bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 To jedyna logiczna odpowiedz na czynienie ze 10.07.06, 00:14 wszystkich lesbijek psychopatek - przeciez sam tu z soba nie polemizuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Zwolennicy nauk BXVI? Jesteście mu kiepską reklamą 09.07.06, 18:48 Wprawdzie apologeci kościołów będą niestrudzenie powtarzać, że jesteście przypadkowym "błędem i wypaczeniem", a chrześcijaństwo ma też "normalnych" wyznawców. Ale regularność, z jaką nauki chrześcijańskie generują podobne do was owoce kazałaby nieuprzedzonemu umysłowi zastanowić się, czy religia aby w jakiś sposób nie odpowiada jednak za utrzymywanie się w świecie takich postaw jak wasze ("Adam and Eve not Adam and Steve"). Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd [...] 09.07.06, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Bog spalil dewiantow zywcem w Sodomie i Gomorze 09.07.06, 18:47 Tak mowi zydowska Tora i wykopaliska w okolicach morza martwego. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 [...] 09.07.06, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 Holla! A co niecenzuralnego, ze jest to w Biblii, 09.07.06, 21:26 i ze tzw. Piecioksiag to swieta ksiega takze i CHRZESCIJAN? Na religie, cenzorze, ale juz;) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Bog spalil dewiantow zywcem w Sodomie i Gomor 10.07.06, 00:38 A jakie wykopaliska mowia ze to Bog byl winny spalenia jakiegos miasta? Znaleziono kod DNA boga w sloiku? Bog mowi tez ponoc "kochaj blizniego swego" Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Admin, jak tego nie tniesz, to co ty tniesz??? 09.07.06, 19:12 To, co koleś robi to jest a) ewidentna mowa mająca na celu poniżenie i wzbudzenie niechęci do mniejszości. b) zaśmiecanie forum - facet pisze sam do siebie 5 postów jeden pod drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Dewianci ponizaja ja odpowiadam faktami !!!!!!!!!! 09.07.06, 19:26 Dewianci uzywaja ponizajacego jezyka. W ich postach ani jednego argumentu. to prowokacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W obronie swojej dewiacji posluguja sie klamstwami. Moje posty przeciwstawiaja sie tym klamstwom. Ja CYTUJE FAKTY w obronie prawdy. Zadanie zaprzestania cytowania faktow to atak na prawo do swobody wypowiedzi. Tak podlej proby zatkania ust prawdzie dawno nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Do autora nick3 09.07.06, 19:31 zobacz np. pierwszy post. Wulgarny jezyk, ewidentna proba ponizenia Chrzescjan. Tacy wlasnie jestescie antyCHRZESCJANIE. Chrystus pisal grzechy faryzeuszy na piasku. NA SZCZESCIE DZISIAJ MAMY INTERNET. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 0 symetrii między klęciem na KK a deptaniem gejów! 09.07.06, 19:49 Za sprawą wielowiekowego zła tradycji - poniżanie gejów czy Żydów może być dla nich o wiele boleśniejsze niż jakakolwiek wściekłość przeciwnika Kościoła - dla chrześcijan. Dobrze o tym wiesz! Np. nie ma na chrześcijanina słowa, które zraniłoby go równie dojmująco, co na geja - "ciota". Wykorzystywanie tego faktu kulturowego to perfidia. Dla tego to, co robisz to wg mnie nie jest żadna "walka", tylko kopanie słabszego od siebie. Nie można równać antychrześcijaństwa z antysemityzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny [...] 09.07.06, 20:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Nie trzeba byc psychiatra ;-)))))))))))))))))))))) 09.07.06, 20:19 Nie trzeba byc psychiatra aby zauwazyc ze autorzy napisow w kiblu i zboczency onanisci NIE MOGA BYC NORMALNI PSYCHICZNIE. Poniewaz jednak u ciebie ocena pewnych faktow przychodzi z trudnoscia, podam cytat zydowskich psychiatrow: cytat: Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Nie trzeba byc psychiatra ;-))))))))))))))))) 09.07.06, 20:40 ekumeniczny napisał: > Nie trzeba byc psychiatra aby zauwazyc ze autorzy napisow w kiblu i zboczency > onanisci NIE MOGA BYC NORMALNI PSYCHICZNIE. Poniewaz jednak u ciebie ocena > pewnych faktow przychodzi z trudnoscia, podam cytat zydowskich psychiatrow: > > cytat: > > Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa > bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak > stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych > spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - > wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). > > > cytat: > > 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo > haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta > opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych > zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, > > dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku > 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, > ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami co za pech! ekumeniczny powinienes wiec dolozyc staran, aby te pochopna decyzje cofnieto i swiat wreszcie stal sie normalny. co do mnie, to masz naprawde pecha! nawet mi przykro z tego powodu, bo nie czuje sie rozchwiany emocjonalnie, nigdy jeszcze nie bylem u psychiatry ani zadnego terapeuty, od 12 lat zyje w stalym i , cholera, ekumeniczny, co za pech, szczesliwym zwiazku. na domiar zlego mamy zamiar sie pobrac, ale na slub cie nie zaprosze! nie pisz, zebys nie przyszedl, bo i tak nie uwierze. a jutro wieczorem znowu bedziemy na kolacji u tesciow! hurrrra! Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Nie trzeba byc psychiatra ;-))))))))))))))))) 09.07.06, 20:44 a teraz bardziej serio: coz trudno sie dziwic, skoro na swiecie jest tylu ekumenicznych, ktorzy tylko czekaja, zeby czlowieka pograzyc i zgnoic, to trudno sie dziwic, ze wielu nie wytrzymuje i ma probelmy ze soba. smutne... a to wszystko pewnie z milosci do blizniego... Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Geje sie sami ponizaja zachowaniem w kiblu 09.07.06, 20:32 wiesz, ekumeniczny, jeszcze krok, a staniesz sie zabawny. no, musze cie zmartwic, bo ja do tych kiblow, w ktorych tych najwidoczniej chetnie i czesto przebywasz, nie chodze, a jesli musze, to po to, zeby sie odlac (przepraszam innych czytelnikow za ten wulgaryzm). gwoli wyjasnienia twych religijnych zapedow:pja jestem zydem, ale jesli chodzi o moja narodowosc, a nie wyznanie. to ekumeniczny nie jest to samo. Po polsku powinienem wiec pisac zyd z duzej litery, aby uniknac tych niescislosci. i nie wywyzszaj sie piszac katolik przez duze k, bo to blad ortograficzny! To nie narodowosc, chociaz w polsce to juz chyba tak... ale ja w polsce nie mieszkam, wiec... ekumeniczny napisał: > Geje sie sami ponizaja zachowaniem i napisami w kiblu. ;-))))))))) Za te czyny > > powinni byc ukarani zgodnie z kodeksem karnym. Zadziwiajace ze dewianci nie > uswiadomia swoich kolegow w dewiacji ze do kibla chodza takze nieletni. > Natomiast chcieliby uswiadamiac NORMALNYCH ludzi, uzywajac wulgarnego jezyka, > ze ich dewiacja w kiblu i nie tylko w kiblu powinna byc akceptowana. A jesli > na forum ktos osmieszy geja prowokatora, geje mysla ze pomoze EU ;-)))))). Nic > > z tego. > > Geje-Zydzi sa tutaj najgorsi. Mysleli ze bezkarnie beda na tym forum osmieszac > > i wyszydzac Katolikow i promowac swe zboczenie. Nie wiedzieli ze ich > najlatwiej osmieszyc, jako ze daja do tego najwiecej okazji. Uwazam ze > normalni zydzi powinni cos zrobic ze swoimi zboczencami na tym forum bo ich > zachowanie pogarsza stosunki miedzy NORMALNYMI CHRZESCJANAMI i NORMALNYMI > ZYDAMI. > > Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji > ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Homoseksualizm to slepa uliczka ewolucji > Darwin, Zyd. > ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
donq Re: 0 symetrii między klęciem na KK a deptaniem g 10.07.06, 14:07 Robie copy-paste do mojej kolekcji lewackich wypowiedzi i pozwole sobie uzywac w przyszlosci jako przyklad w dyskusjach o tym, jak to lewica jest "neutralna", o tym, ze wcale nie zamierza dyskryminowac chrzescijan, o tolerancji itp. Bardzo dziekuje za klarownosc wypowiedzi, szczegolnie ostatniego zdania. DonQ Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Dewianci ponizaja ja odpowiadam faktami !!!!! 09.07.06, 23:52 ekumeniczny napisał: > Dewianci uzywaja ponizajacego jezyka. W ich postach ani jednego argumentu. to > > prowokacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > W obronie swojej dewiacji posluguja sie klamstwami. Moje posty przeciwstawiaja > > sie tym klamstwom. Ja CYTUJE FAKTY w obronie prawdy. > > Zadanie zaprzestania cytowania faktow to atak na prawo do swobody wypowiedzi. > Tak podlej proby zatkania ust prawdzie dawno nie widzialem. Niestety, nie mogę cię tu dostatecznie poniżyć, bo naruszę netykietę, a powiedzieć, że jesteś kretynem, a swoje "fakty" wyciągasz z muszli klozetowej po wizycie w toalecie to trochę za mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd sorry, but my god created adam § steve - hurrrra!! 09.07.06, 20:52 gej-zyd napisał: > ekumeniczny mozdzku! jestes tak tepy czy tak jest po prostu wygodniej i tak lep > iej pasuje do twojej > propagandy? mozesz dalej cytowac te straszne rzeczy i moge ci jeszcze 100 razy > napisac, ze sa > straszne i nalezy je zwalczac!!! > tylko pedofilia i inne dewiacje maja to do siebie, ze moga dotyczyc wszystkich > bez wzgledu na > orientacje seksualna. czy male dziewczynki molestowane i gwalcone we wlasnych > rodzinach przez > ojcow i tzw. wujkow, to tez wszytko robota adama i steve´a? > > a swoja droga: co twoj bog dla ciebie stworzyl, zostaw dla siebie i badz ze swo > ja ewa! i przestan > narzucac innym twoja ewe, bo ja wole steve´a! > > leben und leben lassen! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 18:31 To kiedy ten stary kawaler się ożeni? Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 18:39 mark.parker napisał: > To kiedy ten stary kawaler się ożeni? BRAWO!!! Oto jest pytanie nie tylko do wielkiego brata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blok-buster Jeszcze parę lat, a w przedszkolach, w myśl 09.07.06, 18:52 poprawności politycznej dzieci będą pouczane, że odbyt służy przede wszystkim przyjemności i rozwojowi duchowemu człowieka. Inne otwory organizmu ludzkiego będą wstydliwie przemilczane. Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Jeszcze parę lat, a w przedszkolach, w myśl 09.07.06, 18:59 nie martw sie, jesli chodzi o przedszkola prawdziwych polakow, to musialbys pewnie poczekac jeszcze ze sto lat. mozesz wiec spokojnie nie milczec, tylko razem ze swoim prezydentem uzywac (ale tylko swojego) odbytu i nim oczywiscie tylko s..c! ale prosze, nie informuj opinii publicznej o swoich niedomaganiach w tym wzgledzie i ze dlatego np. nie mozesz pojechac do cioci w berlinie. moze to przynajmniej gwoli twojej poprawnosci politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 Buster, czy ty masz 5 lat, czy na folwarku przy 09.07.06, 19:02 doprowadzaniu byka do krowy cie erotycznie "uswiadamiano"? Kazdy seksuolog ci powie, ze stymulacja odbytu dziala na PANIE rownie silnie jak stymulacja lechtaczki, sa juz nawet specjalne wibratorki po temu, choc Kleopatra jeszcze wolala subtelna pieszczote piorkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 Myslisz , ze on tylko z dziecmi? Te bardziej 09.07.06, 19:58 prymitywne "inne czynnosci seksualne" jak ow ksiezulo z Tylawy, o ktorym pisze wyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Myslisz , ze on tylko z dziecmi? Te bardziej 09.07.06, 21:14 lze_elita_0 napisała: > prymitywne "inne czynnosci seksualne" jak ow ksiezulo z Tylawy, o ktorym pisze > wyzej? A propos "doprowadzania byka...: idzie Marychna miedżą, krowę na postronku prowadzi a ma Marychna latek 9... Z przeciwnej strony idzie ksiądz - zbliżyli się: niek bydzie pokwalony, prose ksiendza... A na wieki wieków - ksiądz na to... a gdzie to idziesz sama z tą krową, dziecko kochane ?? A do byka, prose ksiendza.... mu Marychna... A to ojciec nie mógł tego zrobić ?? pyta ksiądz... A fe! Ty stary świńtuchu - byk to lepi zrobi... mu Marychna... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Widocznie Buster nigdy nie był z kobietą 09.07.06, 23:58 J. Edgar (co za zbieżność imion!) Hoover też nigdy nie był kobietą, z zapałem zwalczał gejów i Zydów, a latał w sukienkach i żył z niejakim Cohnem - ułomny psychicznie o przekonaniach zbliżonych do poglądów Jareczka "Lojalki" Kaczyńskiego. A - i też wszędzie węszył układy :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 22:03 cóż-obowiązuje Go celibat,jak wszystkich szeregowych księży... Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Zydowski Rabin o dewiantach ;-))))))))))))))) 09.07.06, 18:34 to niemożliwe zeby żyd powiedział coś takiego :))))Taki światły, miłujacy pokój i tolerancyjny, wrecz ociekajacy tolerancją naród... toż cytowanie takich wypowiedzi jest naznaczone podwójnym piętnem, to homofobia i antysemityzm w jednym :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Oswiec dewiantow blaskiem badan naukowych 09.07.06, 18:42 cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami Oswiec dewiantow blaskiem prawdy ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hell mnie też męczą jęki baranów w Świątyniach Skarba 09.07.06, 18:50 co polecisz? ];O)) Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re:pan papiez 09.07.06, 19:01 zapomnial ze para gejow ktora zaadoptuje dziecko tez daje poczatek rodzinie , imbecyl jeden Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re:pan papiez 09.07.06, 19:06 mniklas5 napisał: > zapomnial ze para gejow ktora zaadoptuje dziecko tez daje poczatek rodzinie , > imbecyl jeden nie warto sie goraczkowac, przeciez tam zasiadaja tylko imbecyle... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re:pan papiez 09.07.06, 23:45 gej-zyd napisał: > mniklas5 napisał: > > > zapomnial ze para gejow ktora zaadoptuje dziecko tez daje poczatek rodzin > ie , > > imbecyl jeden > > nie warto sie goraczkowac, przeciez tam zasiadaja tylko imbecyle... Tan starzec powinien się mniej interesować cudzymi otworami, a bardziej błagać Pana o wybaczenie mu grzechów, zwłaszcza grzechu nienawiści i głupoty, przed śmiercią. Poza tym geje, ale ci zdrowi umysłowo, a nie ukrytki, olewają go szeroką strugą, a Hiszpania i Zapatero pokazali mu, gdzie może pocałować współczesny świat. :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re:pan papiez 09.07.06, 19:12 para zoofili adoptujacych surykatke lub otocjona też daje poczatek rodzinie. Gerontofil umizgujący się do 80 latki też ma na wzgledzie stworzenie podstawowej komórki społecznej, nekrofil pieczołowicie pielęgnujacy zwłoki zmarłej 10lat temu wybranki jest świecie przekonany że stworza udany zwiazek. Dajmy im żyć i nie przesladujmy, nie dyskryminujmy że wzgledu na ich inność, badźmy tolerancyjni, czy to tak wiele? Pokażmy światu ze należymy do kategorii narodów otwartych i cywilizowanych Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re:pan papiez 09.07.06, 19:22 gentile1 napisał: > para zoofili adoptujacych surykatke lub otocjona też daje poczatek rodzinie. > Gerontofil umizgujący się do 80 latki też ma na wzgledzie stworzenie > podstawowej komórki społecznej, nekrofil pieczołowicie pielęgnujacy zwłoki > zmarłej 10lat temu wybranki jest świecie przekonany że stworza udany zwiazek. > Dajmy im żyć i nie przesladujmy, nie dyskryminujmy że wzgledu na ich inność, > badźmy tolerancyjni, czy to tak wiele? Pokażmy światu ze należymy do kategorii > narodów otwartych i cywilizowanych cudownie, swietnie, przeprowadziles blyskotliwy wywod! taki iscie polski, bardzo mi tego brakowalo: jasne pedal czy lesba to to samo co pedofil czy zoofil. Juz odpowiadam na twoje pytanie retoryczne: oczywiscie, ze nie wolno ci byc tak tolerancyjnym, dopoki ktos nie robi tak jak ty, to od razu do jednego wora: przestepcow dewiantow i twoj bog jeden wie, kto tam jeszcze siedzi... nie wiem, czy masz dzieci, ale jesli tak, to zycze ci serdecznie, aby ktores okazalo sie o orientacji homoseksualnej mimo twojego wspanialego tolerancyjnego tradycyjnie polskiego i jedynie slusznego modelu wychowawania. amen! Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re:pan papiez 09.07.06, 19:30 hehehe, typical, niestety wycieczki do mojego domniemanego boga równie typowe co chybione bo nie jestem wierzacy. dzieci nie mam ,nie zamierzam mieć z założenia. Który ze zwietrzałych stereotypików na mój temat jeszcze zdementować ...acha już spiesze donieśc ze nie używam gustownego nakrycia głowy w postaci moherowego berecika czy moherowej jarmułki. Rydzyker rundfung też nie zwykłem słuchać. pedał to nie to samo co zoofil tak samo jak zoofil to nie to samo co gerontofil a koprofag to nie to samo co pedofil. Łączy ich tylko jedno, wszystkie te przypadłości sa zboczeniami niezależnie od różnic miedzy nimi występujacymi. I nie jest tu zadnym kryterium fakt zgodnosci lub nie z prawem bo to kategoria majaca sie nijak do oceny normy lub patologii zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re:pan papiez 09.07.06, 19:53 gentile1 napisał: Łączy ich tylko jedno, wszystkie te przypadłości sa zboczeniami niezależnie od różnic miedzy nimi występujacymi. ******************************************* Powszechność zachowań homoseksulnych wśród ssaków nie całkiem potwierdza takie założenia. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re:pan papiez 09.07.06, 20:00 wśród ssaków powszechne sa również zachowania zwane kanibalizmem i koprofagią, czy to znaczy ze są normą w kategoriach zachowań ludzkich? Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re:pan papiez 09.07.06, 20:20 a wiesz, o moherowy beret cie nawet nie posadzalem... ale po prostu pewnie zapomnialem w tym moim TYPOWYM wystapieniu, ze istnieja normy zachowan i patologie, ktora ty wyznajesz, a skoro ty je wyznajesz, to musza byc prawidlowe... czy teraz mi jeszcze odpiszesz, ze jestes gejem, ktory sie uwaza za patologiczne stworzenie, a moze tez zydem (mysle tu tylko o narodowosci) i zarazem zacietym antysemita? To tez typical w moim sposobie myslenia? czy po prostu wedlug tez twojej biblii (pamietam, jestes niewierzacy) adam moze byc tylko z ewa..., a ze steve`em to tylko w klatce jako stworzenia patologiczne... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:pan papiez 09.07.06, 20:49 gentile1 napisał: > hehehe, typical, niestety wycieczki do mojego domniemanego boga równie typowe > co chybione bo nie jestem wierzacy. dzieci nie mam ,nie zamierzam mieć z > założenia. Który ze zwietrzałych stereotypików na mój temat jeszcze > zdementować ...acha już spiesze donieśc ze nie używam gustownego nakrycia głowy > > w postaci moherowego berecika czy moherowej jarmułki. Rydzyker rundfung też nie > > zwykłem słuchać. > pedał to nie to samo co zoofil tak samo jak zoofil to nie to samo co gerontofil > > a koprofag to nie to samo co pedofil. Łączy ich tylko jedno, wszystkie te > przypadłości sa zboczeniami niezależnie od różnic miedzy nimi występujacymi. I > nie jest tu zadnym kryterium fakt zgodnosci lub nie z prawem bo to kategoria > majaca sie nijak do oceny normy lub patologii zachowań. Najprawdziwsze wiadomości, to te dementowane.... jedyne zaś, czego nie musisz dementować, to twoje zboczenie umysłowe.... a może tylko płytkość - nie będę się sprzeczał... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:pan papiez 09.07.06, 20:45 gentile1 napisał: > para zoofili adoptujacych surykatke lub otocjona też daje poczatek rodzinie. > Gerontofil umizgujący się do 80 latki też ma na wzgledzie stworzenie > podstawowej komórki społecznej, nekrofil pieczołowicie pielęgnujacy zwłoki > zmarłej 10lat temu wybranki jest świecie przekonany że stworza udany zwiazek. > Dajmy im żyć i nie przesladujmy, nie dyskryminujmy że wzgledu na ich inność, > badźmy tolerancyjni, czy to tak wiele? Pokażmy światu ze należymy do kategorii > narodów otwartych i cywilizowanych na nic innego cię nie stać ??? A rzekomo jesteś uprzejmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re:pan papiez 09.07.06, 22:01 a co masz na myśli, zakładajac optymistycznie że cokolwiek? Jeśli chcesz abym poszerzył wachlarz hipotetyczntch relacji płciowych spełniających coraz szersza definicje normy to przeceniasz moja domniemana uprzejmosć, upodobanie do nurzania się w rynsztoku patologii również. Nic na to nie poradzą że jestem przez naturę uformowany jako ksenofobiczna szowinistyczna swinia. Nic nie poradze ze matka natura uposledziła mój aparat percepcji do tego stopnia ze na sam widok faceta spółkujacego z drugim facetem, faceta robiacego to z jałóweczka , ze zmumifikowanymi zwłokami Tutenchamona, reaguje niezmiennie odruchem wyksztuśnym. I nie jest to wynik jakiegos sztucznie czy odgórnie narzuconego sobie kanonu światopogladowo-etycznego. To naturalna reakcja , odrzucajaca wręcz fizjologiocznie tego rodzaju dewiacje. Jeśli coś piętnujesz jako tzw.homofobie (debilny neologizm) to moje naturalne reakcje a nie poglądy wykoncypowane na bazie jakiegoś wydumanego kato-etosu. Dlaczego nie akceptujesz moich naturalnych preferencji? Gdzie ta twoja tolerancja którą tacy jak ty tak ochoczo zioną na każdym kroku? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:pan papiez 09.07.06, 23:15 gentile1 napisał: > a co masz na myśli, zakładajac optymistycznie że cokolwiek? Jeśli chcesz abym > poszerzył wachlarz hipotetyczntch relacji płciowych spełniających coraz szersza > > definicje normy to przeceniasz moja domniemana uprzejmosć, upodobanie do > nurzania się w rynsztoku patologii również. Nic na to nie poradzą że jestem > przez naturę uformowany jako ksenofobiczna szowinistyczna swinia. Nic nie > poradze ze matka natura uposledziła mój aparat percepcji do tego stopnia ze na > sam widok faceta spółkujacego z drugim facetem, faceta robiacego to z > jałóweczka , ze zmumifikowanymi zwłokami Tutenchamona, reaguje niezmiennie > odruchem wyksztuśnym. I nie jest to wynik jakiegos sztucznie czy odgórnie > narzuconego sobie kanonu światopogladowo-etycznego. To naturalna reakcja , > odrzucajaca wręcz fizjologiocznie tego rodzaju dewiacje. Jeśli coś piętnujesz > jako tzw.homofobie (debilny neologizm) to moje naturalne reakcje a nie poglądy > > wykoncypowane na bazie jakiegoś wydumanego kato-etosu. Dlaczego nie akceptujesz > > moich naturalnych preferencji? Gdzie ta twoja tolerancja którą tacy jak ty tak > ochoczo zioną na każdym kroku? Za wysoko nos ku górze trzymasz... dajesz tym dowód przewartościowanego ego - własnego...:) PeeS - piszemy: WYKRZTUŚNY... tak na marginesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 19:06 czytałem całą homilię B16 ,a nie tylko te fragmenty w GW. To dobrze,że B16 został papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 19:11 maureen2 napisała: > czytałem całą homilię B16 ,a nie tylko te fragmenty w GW. To dobrze,że B16 > został papieżem. mam nadzieje ze ten pocisk B16 niebawem odpali i zniknie w przestworzach, gdzie niepodzielnie i ku zadowoleniu wszystkich panuje polski bog, a rzady sprawuja adam i ewa Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 20:51 maureen2 napisała: > czytałem całą homilię B16 ,a nie tylko te fragmenty w GW. To dobrze,że B16 > został papieżem. Może i dobrze.... tylko co z tego wynika ??? Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb nie jestem gej ani lesba :) 09.07.06, 19:13 ale nie żyję w związku małżeńskim, to znaczy że co ?? do wora ze mna ?? mimo że mam dzieci i wychowuje je ?? benek, to chyba przsada ?? pieprze wasze złote rady, one są dla bezmózgich pisiorkowców. życie ma sie jedno i wykorzystam je najlepiej jak umiem bez waszych "cudownych" rad. dla korzyści i radości naszej i moich dzieci oraz naszej "nierodziny". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: nie jestem gej ani lesba :) 09.07.06, 20:53 666kgb napisała: > ale nie żyję w związku małżeńskim, to znaczy że co ?? > do wora ze mna ?? mimo że mam dzieci i wychowuje je ?? > benek, to chyba przsada ?? > pieprze wasze złote rady, one są dla bezmózgich pisiorkowców. > życie ma sie jedno i wykorzystam je najlepiej jak umiem bez waszych "cudownych" > > rad. > dla korzyści i radości naszej i moich dzieci oraz naszej "nierodziny". > dobrze prawisz... powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fichtel1 Re: nie jestem gej ani lesba :) 09.07.06, 22:04 I kogo to powinno wstrzasać? Chyba jednak nie Benia a twojego starego! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: nie jestem gej ani lesba :) 24.09.06, 19:49 fichtel1 napisał: > I kogo to powinno wstrzasać? Chyba jednak nie Benia a twojego starego! mojego starego jehowca - wpadnij na cmentarz i go "wstrząśnij" ale prosze - nie mieszaj !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Lewica 09.07.06, 19:52 i skutki. Lewica nie reprezentuje obywateli ale system w ktorym ludzie oczekuja poprawy.Dochodzi jednak do tego ze lewica wykorzystuje poprawe dla typowo celow politycznych.Rejestracja zwiazkow pedofilskich,szukanie poparcia u terrorystow z ETA czy Katalonii.Panstwo maja gdzies - liczy sie tylko dorazny cel polityczny.Nasza lewica chce porzadac tym samym torem.W czasie gdy Franco zaczal porzadkowac Hiszpanie to wlasnie lewica sprowadzila miedzynarodowke z roznych krajow(Zwiazek Radziecki,Niemcy,Polska(chociazby general Swierczewski).Wojna z kosciolem,panstwem i patriotyzmem to cele sprzedajnej lewicy.A priorytetem jest wladza. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 A takze lewicowca Orwella, swietego polskich 09.07.06, 19:57 "prawiczkow", zadna mysla nie skazonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Lewica 09.07.06, 19:58 presentation1 napisał: W czasie gdy Franco > zaczal porzadkowac Hiszpanie to wlasnie lewica sprowadzila miedzynarodowke z > roznych krajow(Zwiazek Radziecki,Niemcy,Polska(chociazby general > Swierczewski).Wojna z kosciolem,panstwem i patriotyzmem to cele sprzedajnej > lewicy.A priorytetem jest wladza. ****************************************** Zapomniałeś dodać, skąd się wzięła hiszpańska lewica. Z bardzo dużego wpływu tamtejszego kościoła na zycie społeczne i polityczne oraz z tego, że do kleru należało 40% ziemi. Franco z kościołem byli skłonni korzystać z pomocy Hitlera, byle zachować status quo. Tak, priorytetm hiszpańskiego kościoła była władza. Władza i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 granice głupoty i samozagłady 10.07.06, 02:16 maruda.r napisał: > Franco z kościołem byli skłonni korzystać z pomocy Hitlera, byle zachować >status quo. Tak, priorytetm hiszpańskiego kościoła była władza. Trudno, by kościół trzymał z tymi, którzy OFICJALNIE głosili, że chcą go zniszczyć. Takim wariatem jest nawet mało który wariat... Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Prawica: "Liczą się ludzie"? (nasi ludzie?:))) 09.07.06, 20:08 Ach, jaka ludzka ta prawica! Jak blisko "zwykłego człowieka"! (Nie to, co ta zła lewica, która tylko chce zmieniać "system" (a po co?:) kogo obchodzi jakiś tam "system"! ważne, że baćka pogłaskał dzieci, założył kask robotniczy - taki to jest "blisko człowieka"!:))) Ach, >>priorytetem jest władza"! (Od razu rzuca się w oczy wyższość prawicy nad lewicą w tej dziedzinie - prawicowi caudillos tylko szukają komu by tu władzę oddać (inna sprawa, że nikogo nie znajdują:) >>Panstwo maja gdzies Ach ta wyobcowana lewica! (Wiadomo przecież nie od dziś, że nic nie jest "bliżej człowieka" niż silne państwo!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus lze_elita_0, maruda.r, nick3... 09.07.06, 20:59 .... że też wam się chce tak bardzo zniżać loty i podłączać się do "prezentation1".... Toż to nie tylko słowa jednego nie warte ale i pięści byłoby szkoda... Olać - jedyna rada.... póki się pod nim podpisują, póty ma on okazję "błyszczeć" :))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus I o cóż temu B16 chodzi ??? 09.07.06, 20:43 Tak czy owak, dla kościoła, małżeństwo zawarte w urzędzie Stanu Cywilnego, nie jest małżeństwem tylko kontraktem.... Dopiero małżeństwo zawarte przed ołtarzem ma dla kościoła wartość... Logicznie, kościół nie będzie udzielał "sakramentu małżeństwa" homoseksualisto a ci na pewno zadowolą się "kontraktem" podpisanym w urzędzie.... No więc gdzie jest problem??? A może jest tak, że "pies na paździorach nie leży i komu nie da" ??? A fe, kościele... :( Odpowiedz Link Zgłoś
fichtel1 Re: I o cóż temu sclavusowi chodzi ??? 09.07.06, 20:54 Nie mam nic przeciw kontraktom pedalskich par. Niemniej kosciol nie decyduje o adopcji tylko osrodki opiekuncze. A te moga teraz dawac dzieci pederastom. Pederasci czesto zmieniaja partnerow i pozostaje problem tzw "ojca" lub "matki" z dzieckiem. W tym kontekscie kosciól sie pieni. Oj sclavus wystarczy tylko troche ruszyc mozgownica!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus I o cóż temu fichteljeden chodzi ??? 09.07.06, 21:06 fichtel1 napisał: > Nie mam nic przeciw kontraktom pedalskich par. Niemniej kosciol nie decyduje o > adopcji tylko osrodki opiekuncze. A te moga teraz dawac dzieci pederastom. > Pederasci czesto zmieniaja partnerow i pozostaje problem tzw "ojca" lub "matki" > > z dzieckiem. > > W tym kontekscie kosciól sie pieni. > > Oj sclavus wystarczy tylko troche ruszyc mozgownica!! > Oczywiście, ty tak mocno ruszyłeś mózgownicą, że aż wyszła z posad.... Według ciebie, hetero a już szczególnie hetero-katolicy nie zmieniają partnerów... i takie problemy nie występują... Dodatkowo wyjaśniam, że problem adopcji dzieci przez homoseksualne pary (nie pedalskie!) jest tak świeży na świecie, że nie możesz mieć żadnego odniesienia, żeby twierdzić, że dzieci będą miały o wiele gorzej niż w rodzinach hetero-katolickich.... I ostatnie: homoseksualiści stanowią około 5 % populacji... napewno nie wszyscy "rzucą się" na adopcje dziecka.... Problem pozostanie marginalny jednakowóż, cholernie rozdmuchany przez hetero-katolicyzm - ponad wszelkie granice... Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 Na mily Bog! Homoseksualisci moga miec dzieci 09.07.06, 21:16 BIOLOGICZNE, adopcja jest tu naprawde jakims nieistotnym marginesem. Robi sie to tak, ze para gejow umawia sie z para lesbijek i - zwykle przy pomocy sztucznego zaplodnienia (ale w tak szczytnym celu homoseksualisci moga poczac bobo i naturalnie) - "produkuja" sobie dzieciaczki, najlepiej po dwojce dla kazdej pary. I znajdz mi sad, ktory biologicznemu ojcu odmowi opieki nad dzieckiem, gdy matka sie jej zrzeka? Nb. od lat tak wlasnie maja dzieci pary homoseksualne w Europie Zachodniej i USA - sa nawet witryny kojarzace tych homo- rodzicow, a pierwsze takie dzieci juz sa dorosle, nawet ksiazki o swoim dziecinstwie w nietypowej rodzinie pisza. Tak sie jakos dziwnie sklada, ze ludzie - w tym i homo - jakos wole miec dzieci z krwi swojej, nizli z adopcji. Chyba, ze sa nieplodni, to wtedy innego wyjscia nizli adopcja nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Na mily Bog! Homoseksualisci moga miec dzieci 09.07.06, 21:22 "i naturalnie", powiadasz... Cóż za poświęcenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Na mily Bog! Homoseksualisci moga miec dzieci 09.07.06, 21:25 No właśnie, wszyscy się tak denerwują tą adopcją dzieci przez gejów i lesbijki a wystarczy że ci ruszą głową i obędzie się bez adopcji. Swoją drogą rozważałabym przymusowe odbieranie dzieci niektórym parom heteroseksualnym, nie czekając aż kochani rodzice je zatłuką albo zakiszą w beczkach Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Na mily Bog! Homoseksualisci moga miec dzieci 09.07.06, 21:26 Albo przymusową sterylizację osób, które miały już dziecko i się nim nie zajmują/źle traktują. Ale zaraz mnie ktoś zwyzywa od faszystów, wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na mily Bog! Homoseksualisci moga miec dzieci 09.07.06, 21:29 delfina77 napisała: > No właśnie, wszyscy się tak denerwują tą adopcją dzieci przez gejów i lesbijki > a > wystarczy że ci ruszą głową i obędzie się bez adopcji. Swoją drogą rozważałabym > przymusowe odbieranie dzieci niektórym parom heteroseksualnym, nie czekając aż > kochani rodzice je zatłuką albo zakiszą w beczkach jestem za... sprecyzowałbym jeno: rodzinom hetero-katolickim - skoro 95 % społeczeństwa to katolicy, to tam właśnie dzieciom dzieje się najwięcej zła... I ta stosuje się reguły Marka Jurka w najprzeróżniejszych wariantach... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Na mily Bog! Homoseksualisci moga miec dzieci 09.07.06, 21:31 Hm, chyba trzeba bliżej dociec skąd się bierze te 95% - tylu zostało ochrzczonych? To trochę za mało by być katolikiem, tak samo to, że ktoś się czuje katolikiem a nie przestrzega zasad własnej religii (a podejrzewam, że większość ma ten problem), też niekoniecznie nim jest Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na mily Bog! Homoseksualisci moga miec dzieci 09.07.06, 21:40 delfina77 napisała: > Hm, chyba trzeba bliżej dociec skąd się bierze te 95% - tylu zostało > ochrzczonych? To trochę za mało by być katolikiem, tak samo to, że ktoś się > czuje katolikiem a nie przestrzega zasad własnej religii (a podejrzewam, że > większość ma ten problem), też niekoniecznie nim jest Zgadfzam się z tym... Ale logika kościoła jest taka właśnie: Polska to kraj zamieszkały w 95 procentach przez katolików... i tu wpada we własne sidła: maltretowanie dzieci i wykorzystywanie ich odbywa się głównie w rodzinach katolickich... Zaprzeczysz tej logice ??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 Mysle, ze to tak, jak miec dziecko z niekochanym 09.07.06, 21:31 mezem czy zona... Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Popieram! Popieram! Popieram 10.07.06, 00:30 lze_elita_0 napisała: > BIOLOGICZNE, adopcja jest tu naprawde jakims nieistotnym marginesem. Robi sie > to tak, ze para gejow umawia sie z para lesbijek i - zwykle przy pomocy > sztucznego zaplodnienia (ale w tak szczytnym celu homoseksualisci moga poczac > bobo i naturalnie) - "produkuja" sobie dzieciaczki, najlepiej po dwojce dla > kazdej pary. Oczywiście że tak! Nie ma kobiet brzydkich czy odpychających (wersja dla gejów) ani mężczyzn wstrętnych (wersja dla lesbijek), jest tylko mało wina. Odpowiedz Link Zgłoś
fichtel1 Re: I o cóż temu fichteljeden chodzi ??? 09.07.06, 22:02 Jestem protestantem i wasz papiez i katolicyzm mnie nie obchodzi. Mam kilku przyjaciol homoseksualistow ktorzy w niczym nie przypominaja biedoronia i innych tego typu chorych pedryli. Mam dla Ciebie rade. Nie przyjezdzaj do Rosji bo tam z pedziow i ich sympatykow robi sie krwawa mase. Prawoslawni chlopcy nie certola sie! pzdr fichtel Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 Nie pitol - protestantyzm napewno nie oznacza 10.07.06, 00:08 NAZIZMU, a taka postawe tu otwarcie prezentujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Papież: Szanujmy małżeństwo kobiety i mężczyz 09.07.06, 21:10 No to naco czeksz B XVI pozwól swom urzędnikom aby się rozmazali po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rsagan harken brothers! 09.07.06, 22:44 SRATA TATA (święty) TATA. LUdzie, zejdzmy na ziemię. Dlaczego przywódca jakiegoś obcego kraju (Watykanu) sie miesza w wewnętrzne sprawy innych krajów (Belgii, Francji, Szwecji, Anglii, Hiszpanii, Republiki Czeskiej? A może podać go do sądu za to nieprzykładne mieszanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: harken brothers! 09.07.06, 23:59 rsagan napisał: > SRATA TATA (święty) TATA. LUdzie, zejdzmy na ziemię. Dlaczego przywódca > jakiegoś obcego kraju (Watykanu) sie miesza w wewnętrzne sprawy innych krajów > (Belgii, Francji, Szwecji, Anglii, Hiszpanii, Republiki Czeskiej? A może podać > > go do sądu za to nieprzykładne mieszanie się? Mam pytanko. Czy swoją teściową podajesz do sądu za to, że miesza się w nieswoje sprawy? Może zacznij od niej, będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Geje do kąta! Cicho siedzieć! 09.07.06, 22:59 To że z wami jest coś nie tak, nie znaczy, żeby się tym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Geje do kąta! Cicho siedzieć! 10.07.06, 00:14 callafior napisał: > To że z wami jest coś nie tak, nie znaczy, żeby się tym chwalić. Sam sied w kącie i nie chwal się swoją głupotą. Mamusia ugotowała ci łepetynę na obiad zamiast kalafiora? :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Re: Geje do kąta! Cicho siedzieć! 10.07.06, 04:36 mark.parker napisał: > callafior napisał: > > > To że z wami jest coś nie tak, nie znaczy, żeby się tym chwalić. > > Sam sied w kącie i nie chwal się swoją głupotą. Mamusia ugotowała ci łepetynę n > a > obiad zamiast kalafiora? :))))))))))))))))) > Twoje posty swiadcza ze, niestety, ty jestes najglupszy ze wszyskich osob na tym forum. Nie jestes w stanie przedstawic ani jednej logicznej wypowiedzi. Zamiast logiki uzywasz jedynej opcji: wyzywac wszystkich tych co nie "kochaja" pedalow od glupkow, kretynow itp. Twoja glupota i hamstwo to znak dla normalnych ludzi aby nie akceptowac takich odszepiencow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mw1969 O, proszę, odezwał się fachmen od rodziny.... Tfu! 09.07.06, 23:37 Żal tyłek ściska, że kolejny facio, który nie ma bladego pojecia o urokach i zmorach życia ww WŁASNEJ rodzinie (nie licze tu jego Mutter ani Vater), opowiada głodne kawałki dla frajerów! Jakim trzeba być ograniczonym durniem, żeby w sprawach rodzinnych słuchać katolickich księży, którzy - owszem, kochają perwersyjnie CUDZE dzieci i CUDZE żony - swoich własnych żon ani "legalnych" dzieci nie posiadają... Cholerni pedofile i obłudnicy. Niech tylko jakiś łobuz w czarnej sukience dotknie mojhe dziecko, to mu oberżnę fiuta i wduszę w tę pazerną księżowską mordę! NIe mam nic do stracenia - ja, jeszcze jeden BEZROBOTNY w zasranej IV RP pod niemiłosiernym dwukaczym panowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: O, proszę, odezwał się fachmen od rodziny.... 10.07.06, 00:16 mw1969 napisał: > Żal tyłek ściska, że kolejny facio, który nie ma bladego pojecia o urokach i > zmorach życia ww WŁASNEJ rodzinie (nie licze tu jego Mutter ani Vater), > opowiada głodne kawałki dla frajerów! Czy Mutter i Vater nie byli przypadkiem w NSDAP? No to miał skrzywione dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Re: O, proszę, odezwał się fachmen od rodziny.... 10.07.06, 04:24 Nie chcialo sie uczyc teraz trzeba worki wloczyc. Jak zawsze to nie moja wina ze jestem BEZROBOTNY. Kup sobie gazete z ogloszeniami do pracy i szukaj pracy. W koncy nawet taki ciemniak jak ty cos znajdzie. Faktycznie masz racje, ksieza katoliccy maja monopol na pedolifie i sex i cudzymi zonami. Ciekay jestem kogo ty sluchasz w sprawach rodzinych. Pewnie pana Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Wściekłość pederastów, którzy nie mogą żyć 09.07.06, 23:39 jak normalni ludzie przypomima mi nieco wściekłość szatana po strąceniu go do piekła. Wystarczy poczytać tu zamieszczone wpisy pederastów aby ta analogia nasunęła się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Wściekłość pederastów, którzy nie mogą żyć 10.07.06, 00:13 acha, bardzo oryginalne... a jak zyja tzw. normalni ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd Re: Zapewne na kocia lape - jak Lenin z Krupska;) 10.07.06, 00:22 no tak, o tym nie pomyslalem, ale dopoki symboliczni Lenin z Krupska nie sa pederastami, to chyba wszystko gra?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_0 A gdzie blogoslawienstwo Boze? Gdzie rodzina? 10.07.06, 01:05 Gdzie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Wściekłość pederastów, którzy nie mogą żyć 10.07.06, 14:36 pytanie pomocnicze, czy tłok powinien pracować w cylindrze czy w rurze wydechowej? Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Obrazowe porównania to domena prostaków 12.07.06, 00:13 gentile1 napisał: > pytanie pomocnicze, czy tłok powinien pracować w cylindrze czy w rurze > wydechowej? Człowiek, osoba ludzka, to nie układ mechaniczny czy hydrauliczny. Z samochodem nie porozmawiasz, ani on do ciebie się nie uśmiechnie. Samochód nie zna pojęcia podniecenia. To wstyd pisać takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_1 [...] 12.07.06, 00:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekroka zwiazek kur 09.07.06, 23:48 To niesprawiedliwe ze mowi sie tylko o zwiazkach kury i mezczyzny tzn kobiety i mezczyzny a tych pomiedzy naszymi kurami i kogutami w kurniku to NIC...absolutnie NIC! Nie dopadl nikogo jeszcze w Watykanie www.syndromkury.pl :> Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 wysłać papieża na emigrację do USA i/lub Izraela 10.07.06, 02:13 Papież w realiach zachodnioeuropejskich zaczyna wyglądać na zacofanego zboczka, chroniącego z uporem praw wymierającej, beznadziejnej mniejszości... Jeśli papa chce się dobrze poczuć, to powinien wyemigrować do USA a jeszcze lepiej do Izraela. Tam to, co w E. Zach. jest już godnym pożałowania zboczeniem, jest jeszcze akceptowaną normą.... W ostateczności, jeśli USA czy Izrael odmówią mu wizy, papież może pojechać na polską wieś. Tam myślą podobnie, tylko nie mają tej siły artykulacji i przebicia, więc inni ich biorą za ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
hahak hihihi:papiez na eve, jak woda swiecona na diabla 10.07.06, 03:11 ty to masz eva wyskrobane we lbie,oj masz.:-)) ty to mozesz "wyslac" swoje onuce do pralni.. Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Re: hihihi:papiez na eve, jak woda swiecona na di 10.07.06, 04:15 hahak napisał: > ty to masz eva wyskrobane we lbie,oj masz.:-)) > ty to mozesz "wyslac" swoje onuce do pralni.. Hahak, masz calkowita racje, ale zapomniales ze evcia, nie ma roznicy o czym artykul jest, moze byc nawet o tym ze 2+2=4, zawsze skieruje swoje obsesyjne ataki w kierunku swojej ukochanej Hameryki. Glodnemu zawsze chlep na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś