dadzbog Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 10:48 "J.Kaczyński ocenił, że energia Przemysława Gosiewskiego jest rzeczywiście niebywała.Żyję już parę lat, a nigdy kogoś podobnego nie spotkałem w życiu" Niech więc ta zadziwiająca energia poparta charyzmą i wybitnymi talentami dobrze służy partii i Prezesowi w dziele przebudowy wszystkiego, co jeszcze nie zostało zdemolowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Fidel i Raul Castro to tez bracia......... 11.07.06, 10:56 tak mi sie jakos przypomniało ... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Kastor i Polucja 11.07.06, 13:20 uu1 napisała: > Piotr i Grzegorz Skrzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
ala544 Re: myślałem że chodzi o Radio Maryja - po skróci 11.07.06, 11:11 Przeżylismy potop szwedzki,potem radziecki,przeżyjemy i ten.Tylko życia szkoda.Partactwo,głupota, pazerność na władzę i kasę rośnie. "A to Polska własnie" Odpowiedz Link Zgłoś
r306 ufffffffffffffff.......... 11.07.06, 11:15 Jarek - dzieki. Juz sie balem, ze bedzie rzecznikiem prasowym... A tego juz bym nie zniosl. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 11:28 AAA myślałem z poczatku że chodzi o RM czyli Radio Ma ryja :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 11:31 terence napisał: > AAA myślałem z poczatku że chodzi o RM czyli Radio Ma ryja :) ***************************** To nieiwiele się pomyliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin82182 Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 12:39 dla mnie sprawa jest jasna jak ktos sklada przyzeczenie ze nie bedzie ządził państwem razem z bratem bliźniakiem( nie obejmą najważniejszych stanowisk) a pózniej robia inaczej to jednak coś jest nie tak!!!!!!!!!!! i jak tu wierzyc politykom PIS Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 były już republiki kolesiów.... 11.07.06, 13:03 teraz jest republika bliźniaków - w tym jeden bliźniak przyrodni:Edgar I Tępy. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Mierny, ale wierny 11.07.06, 12:53 W sumie największy du**właz ze wszystkich. Nigdy do końca nie wie co się dzieje, ale zawsze broni kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof034 Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 12:55 Bzdura totalna.Obserwując działania prawicy,wszcześniej AWS teraz Pisiorów dochodzę do wniosku,że ci ludzie nie są zdrowi na umyśle.Palą wszystkie mosty,zachowują sie jakbyśmy byli super mocarstwem,nie licząc sie przy tym z nikim,wciąż powroty do histori,a gdzie przyszlośc?Mam tyle lat co edukator giertych,wstyd mi że w tym samym roku sie urodziłem.Teraz piszą też,że kartofel jest chory na serce,spadają notowania i trzeba u społeczeństwa wzbudzic litośc,do czego ci ludzie sie jeszcze posuną???To jest żenada,niech zapakują sie w wechikuł i wyślą sie na księżyc bez biletu powrotnego.Wstyd w tym kraju mieszkac przez tych kartofli! Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 13:21 Po co tego niedoroba biora do rzadu,to jest tak samo chory czlowiek jak Jaroslaw,nienawisc w genach .Niedlugo bedzie koniec swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 Plaga zakompleksionych kurdupli! 11.07.06, 13:27 Jakaś rasa karłów opanowała rząd. Klonują się czy co? A czy rączki mają tak krótkie jak na wizji pewnie niebawem zobaczymy ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 bedą wykopki....wyyykopiemy kartofle!... 11.07.06, 13:47 i na eksport, na Białoruś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daigailo RM - Radio M? 11.07.06, 13:48 RM - co to jest? Czy chodzi o popularne radio czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 13:58 Czyżby stare wracało?Biuro Polityczne -bis. Odpowiedz Link Zgłoś
ala948 Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 14:00 Wydaje mi się ,że byłby lepszy do Komitetu Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 14:12 To taki mały rząd, powiedział poseł Edgar, Filipinka Gosiewski! Natomiast moim zdaniem, znając jasność i trafność tekstów wygłaszanych przez powyższego, to będzie, raczej TAKI WIELKI NIERZĄD! Autor tekstu: Wielokrotny świadek (w TV) wypowiedzi p.Posła, Edgara, Filipinki Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 14:14 Inteligentny,przystojny,czarujący,elokwentny,szaramancki, błyskotliwy... Znakomity kandydat na szefa tak szacownej,wspaniałej, pożytecznej instytucji. POlska wzrasta pod rządami Genialnego Stratega,Zapierającego Stolec Mówcy, Słońca Tatr,panującego nam Kaczana Nadymanego Mniejszego i brata jego Kaczana Nadymanego Jeszcze Bardziej Jeszcze Mniejszego. Ja nie wiem,skąd te wątpliwości pod adresem pana Edgara,zupełnie tego nie potrafię pojąc,jak zawistne i przykre potrafi być społeczeństwo,za ten nadmiar dobroci i szlachetności jakiem jest obdarowywane przez rządzących. Panie Edgarze,cóżeś Ty uczynił,że lud,Twój lud,tak Ciebie nie lubi ? Przecież Tys prawdomówny,szlachetny i wielkoduszny,zawsze na straży słusznych wartości i prawd niezaprzeczalnych. Ja tego zupełnie nie pojmuję... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 14:26 "Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pracy!" Widać, że echa kampanii społecznej dotarły nawet do PiS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 14:39 powinien zostac rzecznikiem rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Re: J.Kaczyński: Gosiewski do Rady Ministrów 11.07.06, 21:06 Do rządu się nadaje. Nie jest większy od swojego pryncypała. Do gadania głupot w TV został jeszcze Cymański i Zawisza. Może i dla nich coś się w rządzie znajdzie? Nie będzie ich w TV. Nie będą psuć nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś