browarna23 Wymiana władcy 13.07.06, 20:09 A może tego co w Naszym kraju ma sraczkę wymienić na kogoś z importu? Odpowiedz Link Zgłoś
0240070019490a Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 20:22 To jeszcze dobrze,ze cos o Nas pisza. Boje sie, ze juz niedlugo bedziemy tak malo liczacym sie krajem, ze po prostu przestana o Nas nawet piszc. A tak naprawe to zle sie dzieje i w Polsce Kaczynskich i z Polska Kaczynskich.Jezeli jeszcze mamy jako taka pozycje w Europie to nalezaloby ja tylko wzmocnic a nie stracic. Bo do choru kpiacych i smiejacych sie z Kaczynskich szybko moga dolaczyc inni. Polska to nie zart i chlopczyk do poklepywania po ramieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 20:26 Uklad atakuje już kraje oscienne!!! ja narazie potem zaatakuje cały świat. PIS musi podbic ONZ - Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Historia (od 1989) pokazuje, ze jak nas chwalono, 13.07.06, 20:30 to wladze nasze dzialaly zawsze na niekorzysc Polski. Widac, ze obecny rzad musi zdecydowanie robic cos dobrego dla kraju i stad takie pomrukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Historia (od 1989) pokazuje, ze jak nas chwal 13.07.06, 20:34 Od tego ich "robienia dobrze" już nikt nie chce z nimi rozmawiać. Niedługo nie potrzebna będzie sraczka i tak nikt nie będzie się chciał spotkać z żałosnymi karzełkami Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Historia (od 1989) pokazuje, ze jak nas chwal 13.07.06, 20:57 historyk12 napisał: > Od tego ich "robienia dobrze" już nikt nie chce z nimi rozmawiać. Niedługo nie > potrzebna będzie sraczka i tak nikt nie będzie się chciał spotkać z żałosnymi > karzełkami Nie martw sie. Jesli Kaczory beda zdecydowanie obstawac przy swoim, to koza do woza przyjdzie. Najlepszym dowodem tego jest telefon od Merkel. Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Historia (od 1989) pokazuje, ze jak nas chwal 13.07.06, 21:46 a wiesz co Merkel chciała od kaczki-sraczki (dobre historyk;)? Pytała sie go czy nie potrzebuje dobrego psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: qbe12 13.07.06, 22:01 qbel2 napisał: > a wiesz co Merkel chciała od kaczki-sraczki (dobre historyk;)? Pytała sie go cz > y > nie potrzebuje dobrego psychiatry Jak masz ochote robic sobie jaja z Merkel - to Twoja prywatna sprawa. Uwazam jednak, ze tego nie powinno sie robic gdyz ten zart jest absolutnie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: "Lietuvos Rytas" :dziwny jest ten swiat 13.07.06, 20:28 Litwo ojczyzno moja i ty jestes czescia ukladu? Kaczynscy otworza teczke Mickiewicza a Gosiewski juz ma na niego haka. Dziwny jest ten swiat - dla Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 20:29 Drogie kaczko-pisorki, powinniście, jak w tym żydowskim dowcipie "...jeśli wam piąta czy dziesiąta osoba mówią, że jesteś pijany, to ty idź spać...". Jeśli kolejna gazeta w zaprzyjaźnionym kraju uważa, że prezydent i rząd prowadzą złą politykę zagraniczną, to jest żaden spisek czy układ, ale opis rzeczywistości, a to znaczy, że najwyższy czas rozejrzeć się wokół siebie, popatrzeć na siebie i zastanowić się, czy przypadkiem te opinie nie odzwierciedlają istnienia problemu, jakim jest dyletanctwo rządzącej Polską ekipy... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 20:33 q_vw napisał: > Drogie kaczko-pisorki, powinniście, jak w tym żydowskim dowcipie "...jeśli wam > piąta czy dziesiąta osoba mówią, że jesteś pijany, to ty idź spać...". Jeśli > kolejna gazeta w zaprzyjaźnionym kraju uważa, że prezydent i rząd prowadzą złą > politykę zagraniczną, to jest żaden spisek czy układ, ale opis rzeczywistości, > a to znaczy, że najwyższy czas rozejrzeć się wokół siebie, popatrzeć na siebie > i zastanowić się, czy przypadkiem te opinie nie odzwierciedlają istnienia > problemu, jakim jest dyletanctwo rządzącej Polską ekipy... Problem polega na tym, ze mowia nam to tacy, ktorych bardzo trudno uwazac za naszych przyjaciol. Wiec interpretacja musi byc tu odwrotna. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 20:36 wet3 napisał: > Problem polega na tym, ze mowia nam to tacy, ktorych bardzo trudno uwazac za > naszych przyjaciol. Wiec interpretacja musi byc tu odwrotna. Oczywiście. Prawdziwy PiSdzielec ma tylko dwóch przyjacół: kaczkę i kaczkę-sraczkę Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 20:59 Ty, historyk, prymitywny komuch musisz być, sądząc po postach, co? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 21:23 a moze wlasnie na weglu siedzi i biegunke leczy? tales1 napisał: > Ty, historyk, prymitywny komuch musisz być, sądząc po postach, co? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 23:22 Skąd to wziąłeś, że on w 1. rzędzie komuch? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 23:36 hermeneutyka chlopcze eva15 napisała: > Skąd to wziąłeś, że on w 1. rzędzie komuch? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: historyk12 13.07.06, 21:02 historyk12 napisał: > wet3 napisał: > > Problem polega na tym, ze mowia nam to tacy, ktorych bardzo trudno uwazac > za > > naszych przyjaciol. Wiec interpretacja musi byc tu odwrotna. > > Oczywiście. Prawdziwy PiSdzielec ma tylko dwóch przyjacół: kaczkę i kaczkę- srac > zkę Nonsens. Uwierzyles zbyt szybko w propagande wrogow Poski - eurolewakow. Ich poszczekiwanie malo mni wzrusza. Tego bedzie wiecej. Na takie bzdury nie zwraca sie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 20:59 wet3 napisał: > Problem polega na tym, ze mowia nam to tacy, ktorych bardzo trudno uwazac za > naszych przyjaciol. Wiec interpretacja musi byc tu odwrotna. Wiesz... to jest już przypadek kliniczny, Paranoja i Schizofrenia... Te kraje można uważać za naszych przyjaciół, tylko Pisiory uważają, że otaczają nas wrogowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: q_vw 13.07.06, 21:12 q_vw napisał: > wet3 napisał: > > > Problem polega na tym, ze mowia nam to tacy, ktorych bardzo trudno uwazac > za > > naszych przyjaciol. Wiec interpretacja musi byc tu odwrotna. > > Wiesz... to jest już przypadek kliniczny, Paranoja i Schizofrenia... > > Te kraje można uważać za naszych przyjaciół, tylko Pisiory uważają, że otaczają > > nas wrogowie... Czy Ty sadzisz, ze jestem na tyle glupi, aby nie odrozniac lewackiego belkotu od rzeczywistosci?! Chcesz strego wrobla nabierac na plewy? Przeciez wszystkie nam nieprzychylne artykuly pisane sa w lewackich brukowcach! I Ty oczekujesz, ze ten szwargot czlowiek myslacy powinien brac powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: q_vw 13.07.06, 21:32 czyli V Miedzynarodowka: taka troche lewacka, a troche postmodernistyczna (i koniecznie heterofobiczna) wet3 napisał: > Czy Ty sadzisz, ze jestem na tyle glupi, aby nie odrozniac lewackiego belkotu > od rzeczywistosci?! Chcesz strego wrobla nabierac na plewy? Przeciez wszystkie > nam nieprzychylne artykuly pisane sa w lewackich brukowcach! I Ty oczekujesz, > ze ten szwargot czlowiek myslacy powinien brac powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: q_vw 13.07.06, 21:48 głupi jesteś na pewno, ale czy aż tak? Chyba jednak tak wet3 napisał: > Czy Ty sadzisz, ze jestem na tyle glupi, aby nie odrozniac lewackiego belkotu > od rzeczywistosci?! Chcesz strego wrobla nabierac na plewy? Przeciez wszystkie > nam nieprzychylne artykuly pisane sa w lewackich brukowcach! I Ty oczekujesz, > ze ten szwargot czlowiek myslacy powinien brac powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: q_vw 13.07.06, 21:53 uderzylem lewaka w czule miejsce? chyba tak qbel2 napisał: > głupi jesteś na pewno, ale czy aż tak? Chyba jednak tak > > wet3 napisał: > > Czy Ty sadzisz, ze jestem na tyle glupi, aby nie odrozniac lewackiego bel > kotu > > od rzeczywistosci?! Chcesz strego wrobla nabierac na plewy? Przeciez wszy > stkie > > nam nieprzychylne artykuly pisane sa w lewackich brukowcach! I Ty oczekuj > esz, > > ze ten szwargot czlowiek myslacy powinien brac powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy bo mama to też rodzina 13.07.06, 21:58 a rodzina to największe dobro wg. K-bros Odpowiedz Link Zgłoś
langston To sa wszystko gazety lewackie 13.07.06, 20:41 to nie piata czy dziesiata tylko ciagle ta sama opcja -lewacka Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 no i co?? znowu jakas gazeta cos pisze, a my 13.07.06, 21:09 robimy z tego miedzypanstwowa awanture?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rudniand Plagiat "Lietuvos Rytas" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 21:10 Pewnie nasi bracia Litwini przedrukowali jakiś paszkwil z Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Plagiat "Lietuvos Rytas" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 22:28 to pewnie tlumaczenie na litewski tego antypolskiego w wymowie artykulu anny bikont ze spiegla rudniand napisał: > Pewnie nasi bracia Litwini przedrukowali jakiś paszkwil z Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 poniewaz "profesorze biologi" jest tak, ze pis 13.07.06, 21:49 popiera 27% ludzi w Polsce, reszta albo jest obojetna na pis, albo go nie znosi myslalem, ze "profesor" sam wpadnie na to, bo "profesorzy" statystyke to powinni miec w malym paluszku Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: poniewaz "profesorze biologi" jest tak, ze pi 13.07.06, 22:00 prof. biologii to pawel.berlin; znow wszystko pomieszales; jak zawsze gekon1979 napisał: > popiera 27% ludzi w Polsce, reszta albo jest obojetna na pis, albo go nie znosi > myslalem, ze "profesor" sam wpadnie na to, bo "profesorzy" statystyke to powinn > i miec w malym paluszku > Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: poniewaz "profesorze biologi" jest tak, ze pi 13.07.06, 22:03 Nie jestem profesorem ekonomii (spec. ekonometria), bo nie sposób być od wszystkiego! Na gadach się akurat znam! To PO lubi jeszcze mniej ludzi, nie mówiąc już o komuchach z SLD i SdPl, co? No i git! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: poniewaz "profesorze biologi" jest tak, ze pi 13.07.06, 22:05 czytajac posty gekona i ja zaczynam stawac sie specjalista od gadow tales1 napisał: > Nie jestem profesorem ekonomii (spec. ekonometria), bo nie sposób być od > wszystkiego! Na gadach się akurat znam! To PO lubi jeszcze mniej ludzi, nie > mówiąc już o komuchach z SLD i SdPl, co? No i git! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 raz bedac po wpis z zasobow morz i oceanow 13.07.06, 22:11 bylem swiadkiem, jak profesor(od tegoz przedmiotu)zjechal innego "profesora" za nie znajamosc statystyki, bo widzisz profesor to cos znaczy - jeszcze, i ktos taki pewne podstawy powinien miec opanowane zreszta co ja ci gamoniu bede tlumaczyc, statystyka jest na wszystkich kierunkach, wszystkich studiow, nawet humanistycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: raz bedac po wpis z zasobow morz i oceanow 13.07.06, 22:23 widzisz, statystycznie jest wiecej leweakow na tym forum, ale liczy sie "jakosc" (jak slusznie ujal to tales); zas zeby wierzyc, ze ilosc przechodzi w jakosc, to trzeba byc zatwardzialym komunista (jak ty, mark.parker i inne stringi) gekon1979 napisał: > bylem swiadkiem, jak profesor(od tegoz przedmiotu)zjechal innego "profesora" za > nie znajamosc statystyki, bo widzisz profesor to cos znaczy - jeszcze, i ktos > taki pewne podstawy powinien miec opanowane > zreszta co ja ci gamoniu bede tlumaczyc, statystyka jest na wszystkich kierunka > ch, wszystkich studiow, nawet humanistycznych ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: raz bedac po wpis z zasobow morz i oceanow 13.07.06, 22:29 to nie sa lewacy, tylko twoj przyglupi worek z napisem lewacy ;) u was jakos mala, nie dosc ze was malo, to jeszcze jakosc kiepska byly Ubek lzekatolik, i podrabiany "profesor biologi" hahaha stwierdzenie ze jestem komunista, jest poprostu oslabiajace, i rozbawiajace :D jak ja jestem komunista to ty jestes iSSlamista i pedalem Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: raz bedac po wpis z zasobow morz i oceanow 13.07.06, 22:37 wytrzyj sobie te piane na ustach; jestes, jestes, kumasz sie z calym forumowym lewactwem; kazdy to widzi gekon1979 napisał: > to nie sa lewacy, tylko twoj przyglupi worek z napisem lewacy ;) > u was jakos mala, nie dosc ze was malo, to jeszcze jakosc kiepska > byly Ubek lzekatolik, i podrabiany "profesor biologi" hahaha > stwierdzenie ze jestem komunista, jest poprostu oslabiajace, i rozbawiajace :D > jak ja jestem komunista to ty jestes iSSlamista i pedalem > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: raz bedac po wpis z zasobow morz i oceanow 13.07.06, 22:39 ja piane hahahahaha ;) ja jestem usmiechniety sil twoja glupota nie robie juz na mnie wiekszego wrazenia a teraz zobaczmy razem co to jest komunizm no bo wole juz kumac sie z "lewactwem" niz idiotami twojego pokroju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: raz bedac po wpis z zasobow morz i oceanow 13.07.06, 22:42 co bylo do udowodnienia: gekon stal sie lewakiem; "gratulacje" gekon1979 napisał: > ja piane hahahahaha ;) ja jestem usmiechniety > sil twoja glupota nie robie juz na mnie wiekszego wrazenia > a teraz zobaczmy razem co to jest komunizm > no bo wole juz kumac sie z "lewactwem" niz idiotami twojego pokroju ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 hahahahaha lumpenliberalem ;) 13.07.06, 22:46 tylko pamietaj, ja jestem nacjonalista ;) i pol staro zakonnych nie widze w Polsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 komunizm 13.07.06, 22:42 Komunizm (łac. communis - wspólny, powszechny) - system społeczno-polityczny stworzony w myśl zasad ideologii komunistycznej. System poglądów głoszący program całkowitego zniesienia ucisku i wyzysku społecznego, postulujący powszechność, równość i sprawiedliwość oraz zbudowanie społeczeństwa bezklasowego opartego na społecznej własności środków produkcji i sprawiedliwym podziale dóbr. Były to przesłanki realizacji zasad równości we wszystkich dziedzinach życia społecznego. Można zauważyć pewne analogie między ideami komunizmu a filozofią Platona. Idee równości i wspólnoty zyskały na znaczeniu w okresie rewolucji francuskiej 1789-1799 (zwłaszcza w działalności: Henri de Saint-Simon, Charles Fourier). Duży wpływ na rozwój ideologii komunistycznej miał wzrost uprzemysłowienia i przemiany społeczne z tym związane. Odrębnego znaczenia nabrały w ideologii marksistowskiej. Twórcami koncepcji komunistycznych, którzy przekształcili komunizm z utopijnego ideału (socjalizm utopijny) w rewolucyjną teorię byli Karol Marks i Fryderyk Engels. Posługiwali się przy tym metodologią przypominającą naukową formę dyskursu, zaś ich ambicje sięgały stworzenia "naukowej teorii dynamiki społeczeństw". Tak zwany komunizm naukowy, określając kierowniczą rolę i zadania klasy robotniczej w walce z kapitalistycznym ustrojem, stał się ideologią rewolucyjną ruchu robotniczego oraz teoretycznym narzędziem i celem przebudowy społeczeństwa i stosunków społecznych w krajach, w których klasa robotnicza w sojuszu z masami pracującymi dokonała rewolucyjnego przewrotu i podjęła wysiłek budowy socjalizmu. W XX wieku komunizm został rozwinięty przez Włodzimierza Lenina i w zastosowaniu do warunków nowej epoki stał się ideologiczną podstawą partii bolszewickiej. pl.wikipedia.org/wiki/Komunizm reszta tutaj oczywsicie ideologia glosila jedno - brak ucisku, robiono inaczej ;) ja gardze motlochem, kolektywem, brakiem indywidualizmu - nie jestem wiec komuchem Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a teraz faszyzm!! bardzo zbierzne z pisem 13.07.06, 22:45 ale ja ci powiem dlaczego, zbierzne, nie bede goloslowny pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm przeczytaj o faszyzmie duzo tam "panstwa solidarnego", odniesien do "narodu" itp gadze jednym i drugim(komunizmem) uwazam, ze Polska bedzie silna tylkow w warunkach demokracji(najlepiej monarchii konstytucyjnej), ze zdrowymi niezaleznymi, osrodkami wladzy :) troj podzial wladzy jest pewnie dla ciebie nie wygodna idea, jak i calego pisu?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 zamiast do wikipedii siadz do powaznych lektur 13.07.06, 23:06 potem bedzie mozna pogadac; narazie nie widze sensu gekon1979 napisał: > ale ja ci powiem dlaczego, zbierzne, nie bede goloslowny > pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm przeczytaj o faszyzmie > duzo tam "panstwa solidarnego", odniesien do "narodu" itp > > gadze jednym i drugim(komunizmem) > uwazam, ze Polska bedzie silna tylkow w warunkach demokracji(najlepiej monarchi > i konstytucyjnej), ze zdrowymi niezaleznymi, osrodkami wladzy :) > troj podzial wladzy jest pewnie dla ciebie nie wygodna idea, jak i calego pisu? > ? > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 alez prosze, z pewnoscia widze masz wiedze 13.07.06, 23:13 na temat faszyzmu, poslucham Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: alez prosze, z pewnoscia widze masz wiedze 13.07.06, 23:23 a tu sie znow pomyliles; powinienes zapytac specjalistow od ich doktryny (co czesto objawiaja na forum): uu1, marka.parkera, vinc0 i reszte ferajny; oni te swoje prawdy nie tylko glosza, ale i wcielaja te idee w zycie; zapisz sie na jakies seminarium do nich; moze otrzymasz od tych "profesorow" wpis do indeksu? powodzenia gekon1979 napisał: > na temat faszyzmu, poslucham > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 widzisz, ja czytalem kiedys ksiazke, o gwardi 13.07.06, 23:58 przybocznej Hitlera, 1 Dywizja Pancerna SS Leibstandarte SS Adolf Hitler i tam w tej ksiazce o nich :D bylo takie stwierdzenie NSDAP nie bylo monolitem oczywiscie Hitler byl wodzem, i to nie podlegalo dyskusji, ale odpowiednie obozy konkurowaly ze soba(dlatego tez powstala ta dywizja, ktora podlegala bezposrednio Adolfowi, a nie Himlerowi) ale rozwine mysl - to co tam czytalem, o tym ze NSDAP nie jest monolitem, dziwnie mi sie dzis kojarzy z pis Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: widzisz, ja czytalem kiedys ksiazke, o gwardi 14.07.06, 00:01 PiS bojowek na ulice nie wysyla, zas organizatorzy "pokojowej" parady rownosci i owszem; wiec gdzie i z kim te analogie? gekon1979 napisał: > przybocznej Hitlera, 1 Dywizja Pancerna SS Leibstandarte SS Adolf Hitler > i tam w tej ksiazce o nich :D bylo takie stwierdzenie NSDAP nie bylo monolitem > oczywiscie Hitler byl wodzem, i to nie podlegalo dyskusji, ale odpowiednie oboz > y konkurowaly ze soba(dlatego tez powstala ta dywizja, ktora podlegala bezposre > dnio Adolfowi, a nie Himlerowi) > ale rozwine mysl - to co tam czytalem, o tym ze NSDAP nie jest monolitem, dziwn > ie mi sie dzis kojarzy z pis > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: widzisz, ja czytalem kiedys ksiazke, o gwardi 14.07.06, 00:06 jeszcze nie :) ale ma MW z LPR, a ta partia juz praktycnzi zasymilowana ;) a parady rownosci, nie powinny miec miejsca to inna sprawa teraz powstaje CBA hmmm 1 dywizja pancerna J.K.?? oby sie w to nie przerodzilo hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Dlaczego tutaj na forum jest tak wielu PiSofo 13.07.06, 22:02 Dlatego, ze wszyscy lewacy "kochac" gazetki politycznie poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Dlaczego tutaj na forum jest tak wielu PiSofo 13.07.06, 22:04 No tak, słuszna uwaga! Oni lubią chodzić i na smyczy partii i po linii partii, a zboczenie grozi totalną anihilacją! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Dlaczego tutaj na forum jest tak wielu PiSofo 13.07.06, 22:07 dobrze to ujales: oni wola "kochacc" (szczegolnie inaczej) a nie "czytac"; a samym "kochaniem" trudno zrozumiec zlozony swiat polityki (i nie tylko) wet3 napisał: > Dlatego, ze wszyscy lewacy "kochac" gazetki politycznie poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 dlaczego tylu ludzi nie lubi pisu, poniewaz Polacy 13.07.06, 22:26 maja gnetyczny uraz do NS(narodowy socjalizm), oczywiscie zawsze znajdzie sie grupa ludzi(np 27%), ktora da sie nabrac na ten belkot o tym, ze jest to belkot, przekonalismy sie, gdy PO chciala wprowadzic w sejmie program wyborczy PiS hehehehe ;) no dobrze, reszty sie domyslec mozna samemu 2 mln rodakow sobie pojechalo w pizdu oczywiscie mozna wprowadzic prawo, ze jak chcesz pracowac za granica, to zwroc kase za studia, no ale Polska jest w UE ;) PiS nie jest partia prokapitalistyczna!! i to jest jego najwieksza wada a czy PiS bedzie sobie scigal czarownice gowno mnie to obchodzi, ma przestac byc socjalistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Re: "Lietuvos Rytas" krytycznie o stosunkach z Po 13.07.06, 21:50 Ale popelina, cały świat z nas polewa przez dwie zakompleksione kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ptaskiewicz 13.07.06, 22:36 ptaskiewicz napisał: > Ale popelina, cały świat z nas polewa przez dwie zakompleksione kaczki Musisz miec niezwykle bogata wyobraznie jesli poszczekiwanie trzech eurolewackich gazetek uwazasz za caly swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ptaskiewicz 14.07.06, 00:00 wet3 napisał: > Musisz miec niezwykle bogata wyobraznie jesli poszczekiwanie trzech > eurolewackich gazetek uwazasz za caly swiat! ********************************************* Jak w takim razie wytłumaczyć anaulowanie zaproszenia dla Kaczynskiego przez Elżbietę II? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: ptaskiewicz 14.07.06, 00:04 maruda.r napisał: >> Jak w takim razie wytłumaczyć anaulowanie zaproszenia dla Kaczynskiego przez > Elżbietę II? Może ma kompleksy albo rozstrój żołądka?. To wszak bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Kacapa karmię życzliwym słowem, bo kasy to 14.07.06, 00:42 Rosjanie mają dziś więcej, niż ty kiedykolwiek w życiu będziesz umiał policzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: ptaskiewicz 14.07.06, 00:44 miałam na myśli Elżbietę. Gekon się włączał, więc wszystko trzeba jasno mówić, bo nie pojmie. Acz próbuje... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Były czasy, gydy Polska była wielka za SLD 14.07.06, 00:39 ptaskiewicz napisał: > Ale popelina, cały świat z nas polewa przez dwie zakompleksione kaczki No, fakt. A wcześniej to cały świat podziwiał. Zwłaszcza, gdy Kwaśnieski/ Cimoszewicz/Belka/Szmajdziński i inne tuzy polskiej polityki podpisywały listy ośmiu, waliły do Iraku jak w dym, i przy okazji tego ogromnego sukcesu: 1) cierpliwie tłumaczyły Niemcom, że mogą i powinni służyć pod polskim dowództwem w Iraku, 2) karciły po ojcowsku Francuzów za "Rolandy" i 3) mimo ich przewinień tłumaczyły Niemcom, że z polską wspaniałomyślną pomocą niemiecki syn marnotrawny może powrócić na boskie łono Hameryki. GW ma jeszcze stosowne linki. Warto zajrzeć i zobaczyć, jak mądrzy to byli wodzowie. Eeh, były czasy... Wszyscy się wtedy Polski bali. A teraz wszyscy się tylko śmieją... Ciekawe jak ci wielcy z tamtych wspaniałych lat widzą dziś długofalowe SKUTKI swej polityki z lat 2003-2005, tej spod znaku Rumsfelda. Dziś, gdy patrzą na Busha wchodzącego Angeli M. w wiadomą część ciała bez mydła i bez WSTYDU w środę i czwartek po to, by w piątek pokazać Putinowi, że Niemcy popierają USA. Bush wsparty na ramieniu Merklowej wyląduje w piątek w St. Petersburgu. Ma najwyraźniej nadzieję, że TO WŁASNIE ramię wzmocni jego pozycję wobec Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś