franek9915 premier to oportunistyczna dziwka 20.07.06, 16:12 jak dla mnie to polska nie ma premiera tylko jakąś gnide !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: premier to oportunistyczna dziwka 20.07.06, 16:19 nie krakac tam gamonie, wyksztalcone w systemie wysokiej 'edukacji', ktora dala Polsce jedynie oblude i zlodzieji. Nowy Testament zostal napisany przez prostaczkow dla prostaczkow. Polska rzadza prostaczki, ktorzy robia przewrot prostaczkowy. No i Polska bedzie Prostaczkiem Narodow. Wiwat Prostaczki. Reszta won! Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
44i Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 16:16 Oczywiście,że nie zniesie.Musi zapłacić LPR za poparcie w sejmie/wotum/.Ciekawe komu jeszcze i ile będzie musiał zapłacić za głosy. Interesujące,co zarząda Lepper,ile stanowisk jeszcze......Za ile premier sprzeda rodaków.Dla władzy chyba zrobi wiele,mam nadzieję,że nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 16:22 pozostal jeszcze Lepper. Ciekawe co on wymysli zeby podlizac sie wyborcom. Moze darmowe bary mleczne z ksiedzem blogoslawiacym pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: baba-jaga 20.07.06, 16:46 baba-jaga napisał: > pozostal jeszcze Lepper. Ciekawe co on wymysli zeby podlizac sie wyborcom. Moze > > darmowe bary mleczne z ksiedzem blogoslawiacym pierogi? W takich barach to przydalabys sie tylko ty, bo zamienialalabys slodkie mleko w jogurt lub maslanke! Odpowiedz Link Zgłoś
istrio Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 16:37 ta jasne. wiecie dlaczego ludzie obecnego ploretariatu, ktory tworzy sie obecnie w naszym kraju, robia tak wiele zmian i rteform w szkolnictwie, ktore oczywiscie z debilnego punktu myslenia sa dla uczniow kozystne?bo chca nas oglupic!!!chca aby mlode pokolenie, ktore jest przyszloscia naszego narodu, po szkole wyzszej umialo jedynie pisac czytac i liczyc...a najlepiej zeby i tego nie umieli, bo gdyby tak bylo jak latwo moznaby nimi manipulowac co nie?precz z banda nierobow, ktorych pospolicie nazywa sie "politykami"!!niech zyje Polski Narod!!niech zyje WOLNOSC!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 17:01 To niech zniesie jajko. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl premier w TVN24 20.07.06, 17:06 Ja na trochę inny temat, ale na tym forum i tak nikt się nie trzyma tematu wątku. Czy ja dobrze widziałem dziś premiera J.K. na spotkaniu chyba z rolnikami na tvn24 - premier stał na tle planszy z hasłem: "DOTRZYMUJEMY SŁOWA"? Ktoś jeszcze to widział? Ja mam pytanie: dlaczego Platforma zrobiła premierowi tak paskudny żart i postawiła tam tą tablice? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Bhehehehe 20.07.06, 17:08 To byly wraze sily reakcji ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Strategia 20.07.06, 17:13 Działacze LPR uciekają (....z tonącego....) do PiS. Wkrótce elektorat zrobi to samo. A wtedy wywali się "podługowatego" bez zbytecznej sensacji, jako faceta bez poparcia. Prezes główkuje całkiem nieżle. A po co mu głośna rozróba. Kurczę, chyba jestem za ??!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 nie mozna odgrywac bohatera 20.07.06, 17:15 jak sie jest gownem to nie mozna odgrywac bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Kumple ważniejsi od Polski? 20.07.06, 17:35 czemu nie ( zaczoł sie już oficjalnie proces przyspawywania Kaczorka do stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
silver76 Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 17:39 Trzeba było się uczyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 17:43 Kretyn nie rozumie, że wykończy i tak niski poziom nauczania! Mam dość tej bandy idiotów!!! Jeden duży, drugi mały,ale wart jeden drugiego, bo rozumek ptasi! To nie mój rząd, nie mój prezydent, mam to w nosie! Państwo, to JA!Nie mam zamiaru poddawać się głupocie! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 17:43 Wart PiS pałaca a pałac PiSa. A kto myślał chociaż prze chwilę, że te komedianty coś sobie robią z opinii. Opinia zagłosowała, wybrała, a teraz sięch się botyka z tym burdelem, którego PiS nigdy nie zamierzał uprzątnąć. Nawet nie wiedział, co trzeba byłoby w tym celu zrobić. A ja już jestem ad wieeeeeelu lat 'patriotycznie' wychowany i wszystko to chmam. Tylko Polski szkoda!!! ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern wybrakowana matura 20.07.06, 17:45 w pisie normą jest odwoływanie się do najsłabiej wykształconych warstw społecznych, które przede wszystkim powinny bezgranicznie wierzyć w obiecanki Kaczyńskich, nie zadajac przy tym pytań... osoby z taką wybrakowaną maturą na pewno pytać nie będą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 18:15 HAHAHA! I słusznie - bo amnestia maturalna była słuszna. A pseudouczeni nic nie wskórali - bo to debile! Tak, polscy uczeni (np. prof. Środa) to debile, i nikt z ich zdaniem się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajhbergen Premier: Nie moge zniesc tej amnestii maturalnej 20.07.06, 19:05 Premier powiedzial: Nie moge zniesc tej amnestii maturalnej!! Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Wyborcza kłamie!!! 20.07.06, 18:17 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Pojecha%B3_do_Rydzyka_by_zrobi%E6_na_z%B3o%B6%E6_%22Wyborczej%22,772568,2943 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
grasshopper [...] 20.07.06, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Edukacja 20.07.06, 18:43 nie matura, lecz chec szczera zrobi z ciebie pisowca Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 19:09 Ja też tego nie mogę znieść! Matura to świadectwo dojrzałości. Dojrzałości a nie prawie dojrzałości. Tak jak prawie prawo i prawie sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
linka-nst Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 19:22 właśnie :( jestem załamana. w zeszłym roku pierwszy raz oddałam głos w wyborach - wyszła porażka. w tym roku przystąpiłam do matury, zdałam - ale zostałam oszukana niejasnymi regułami gry ze strony ministra. proszę o radę! ten rząd podkopuje mój patriotyzm i wiarę w kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 20:01 A ja dłużej nie zniosę premiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Rośnie elektorat pisu 20.07.06, 20:06 Brawa dla premiera, należy uczyć bolszewickiej wierności do naczelnika ciemnogrodu, nauka nie ma znaczenia wobec wierności ideałom najaśniejszego promotora, prawo jest po ich stronie, i na nic lamenty łżeelit, nic ich nie przekona, że czarne to czarne, że ziemia jest okrągła, a fortuna kołem się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: bardzo szkoda, że polityka miesz w nauce 20.07.06, 20:23 matura to matura i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 21:00 A my nie zniesiemy jego ani jego następców W następnych wyborach albo wygra SLD/PZPR albo Samabrona, która zaprosi do rządów tę potworę PiS. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
nowicki2 Re: Premier nie zniesie "amnestii maturalnej" 20.07.06, 21:41 Stanowisko premiera jest wynikiem nieustannych targów Polską.Wy zagłosujecie za kolejnymi ustawami wprowadzającymi dyktaturę a my przyjmiemy oko na wasze wręcz faszystowskie szaleństwa. I tak jest nowy , grożny dla polski UKŁAD.Zabawne jest to, że Samoobrona i LPR nie chcą przyjąć do wiadomości, albo nie mają wyobrażni, że jak się PIS napasie one pierwsze zostaną pożarte.Przy okazji premier brutalnie przywołał do porządku Pana Prezydenta, który rozmawiał z rektorami szkół wyższych i dawał do zrozumienia, że zdrowy rozsądek i prawo zwyciężą.Premier przywołaqł Prezydenta do szeregu. W całej sprawie chodzi o przyziemne interesy partyjne. Jest gorzej jak za komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
gwand polska solidarna z nieukami 20.07.06, 21:45 wchodzenie w d... wszelkiej maści nieudacznikom, nieukom to sp0osób na zarabianie punktów wyborczych, to metka wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś