dvoryanin 28.07.06, 19:54 Kolejna ofiara Brudstoka ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1410_tenrok te muminek! Zmarł człowiek! Ciszej nad grobem! 28.07.06, 22:42 A gdyby dotyczyło to szanownego tatusia? I jakis palant pisałby takie bzdety, co wtedy? Jakbys sie czuł? Maturzysta na UKSW! Słodkie! Cóż za wysublimowana moralność katolicka! Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin a gdzie zmarł jak nie na Brudstoku i czy nie jest 28.07.06, 22:50 jego kolejna już 2 ofiarą ... Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: a gdzie zmarł jak nie na Brudstoku i czy nie 28.07.06, 22:54 Dworjaninie, dopiero co wlazłeś na forum i wszędzie cię pełno. Dworujesz sobie czy co? Oj maturzysto, maturzysto... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok tatko skrecił kaske i zapłacił za prąd! 28.07.06, 23:24 A syneczek jezdzi se po niecie! Tylko brak mu piątej klepki! To taki Chuck Norris dla pissiakow! Młody, przebojowy i łapie życie za kaczy kuper! Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie drugą, tylko trzecią. 28.07.06, 23:42 dvoryanin napisał: > jego kolejna już 2 ofiarą To już trzecia ofiara - pierwszy był kretyn, co wypadł z pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
qrban GWprawda 28.07.06, 23:30 GW podała: "Policja uznała, że przyczyną śmierci był udar słoneczny i zakrztuszenie się wydzieliną z żołądka." To jest nieprawda. Prawda brzmi: "Policja uznała, że naćpany gó..arz zachlał, a potem udusił się własnymi rzygowinami." Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Umiaru potrzeba 29.07.06, 15:52 > To jest nieprawda. Prawda brzmi: > "Policja uznała, że naćpany gó..arz zachlał, a potem udusił się własnymi > rzygowinami." Tak zapewne było. Mam 32 lata, 2 dzieci, na Łudstoku byłem z żoną i dziećmi dwa razy. Nie raz paliłem trawę i nie tylko, ale we wszystkim jest umiar. Jeśli ktoś nie ma umiaru, to prędzej czy później zrobi sobie coś głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś