alkud 11.08.06, 22:06 Swego czasu w gazecie FAKT pani Olejnik wychwalala pana prezesa Kaczynskiego... czyzby to nie pomoglo? --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Kolejne-falszerstwo-medialne-Hezbollahu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotaro Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:13 > pani Olejnik wychwalala pana prezesa Kaczynskiego... > czyzby to nie pomoglo? Przecież TK Biedronka jest jednym z czołowych przedstawicieli starego układu. Dlaczego więc przeciwnik polityczny miałby jej sprzyjać? Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:30 Bronkowi już obrzeany nie staje do kobiety,więc się woli jej pozbyć by nie mieć wzdęć bez efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:33 Ja nie wiem czy z niej jakaś Biedronka czy nie i nie wiem co znaczy TK.Wiem co to TW i KO.Ale wiem, ze w tej całej zadymie chodzi wyłącznie o te jej 60 000 na miesiąc i o nic więcej. Nie o żadną wolność słowa. Kto jej da tyle kasy???? Walter?Solorz? A operacje plastyczne kosztują, ze ho ho. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:34 > A operacje plastyczne kosztują, ze ho ho. Wiesz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:36 Nie. Mnie zwyczajnie na nie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:45 Zawiść to very brzydka cecha. Ale rdzennie polska. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:57 A skąd ty wywnioskowałeś o zazdrości.Ta pani jest bardzo przeciętną i bardzo przepłacaną dziennikarką. O tym ,ze jest przereklamowana wiedzą najlepiej sami dziennikarze. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:00 Jeżeli wsród grupy call-girls jedna ma większe wzięcie, to pozostałe wiedzą, ze jest przereklamowana. To proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:02 A pani koleżanki dziennikarki wiedzą, ze pani siebie i je uważa za call girls??? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:07 Sorki ale to chwyt z przedszkola. I tak jakoś od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pielgrzym Dyrdymały nie zawiść 12.08.06, 11:23 Ona już dawno powinna była zajmować się prowadzeniem Kółka Gospodyń Wiejskich... Niech sobie zarabia ile chce - tylko ma trzymać poziom. A teraz jest żenująca :] Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 02:39 Najlepiej jak by Olejnik zdjela Wildsteina. Pozytek bylby dla wszystkich wlacznie z zainteresowanym.Jak widac niczego ten czlowiek nie wnosi tworczego tylko zwalnia. Ale on nalezy do grupy ludzi z obsesjami wiec nic dziwnego. Przyklad idzie z gory.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e monika ...broni rokity 11.08.06, 22:31 ...maxfun.pl/w/4643/monika_olejnik_vs_roman_giertych Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: monia - kto ją jeszcze ogląda? 11.08.06, 22:42 Fajny artykuł - tylko nijak z niego nie wynika że program p. Olejnik był spychany na coraz późniejszą porę z powodu malejącej oglądalności... Wręcz przeciwnie można się dowiedzieć, że oglądalność była super więc przesunęli program na późną porę. Zabawne. To miłe i ludzkie, że pan Czuchnowski staje w obronie koleżanki. Tylko po co wyciągać zaraz armaty o cenzurze w TV-PiS? Wolałbym kawę na ławę: "albo Olejną obejrzymy o 23.00 i zarobi 60 tys. zł z naszych opłat albo przesuna ja na 23.30 i biedactwo będzie musiało wyżyć za skromne 45 tys. zł miesięcznie Szczerze mówiąc - dla mnie to rybka. Jak będę chciał obejrzeć dziennikarza robiącego dobrze Platformie to włączę sobie Szkło kontaktowe. To znacznie ciekawsze i śmieszniejsze niż obrażone minki pani zootechnik Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: monia - kto ją jeszcze ogląda? 12.08.06, 00:08 ...fakt...przestalem ja ogladac...mee...organizm jej wywiadow nie ...trawi...i zaczelem ja ogladac z przymusu...litylko zeby byc na biezaco w dziale...skrajna lewica-olejnik......a jezeli chodzi o kase to olejnik zarabia 80 tys...pozatym nic dodac nic ujac ...po twym texcie... conrad11 napisał: > Fajny artykuł - tylko nijak z niego nie wynika że program p. Olejnik był > spychany na coraz późniejszą porę z powodu malejącej oglądalności... Wręcz > przeciwnie można się dowiedzieć, że oglądalność była super więc przesunęli > program na późną porę. Zabawne. > To miłe i ludzkie, że pan Czuchnowski staje w obronie koleżanki. Tylko po co > wyciągać zaraz armaty o cenzurze w TV-PiS? Wolałbym kawę na ławę: "albo Olejną > obejrzymy o 23.00 i zarobi 60 tys. zł z naszych opłat albo przesuna ja na 23.30 > > i biedactwo będzie musiało wyżyć za skromne 45 tys. zł miesięcznie > Szczerze mówiąc - dla mnie to rybka. Jak będę chciał obejrzeć dziennikarza > robiącego dobrze Platformie to włączę sobie Szkło kontaktowe. To znacznie > ciekawsze i śmieszniejsze niż obrażone minki pani zootechnik Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...a tu czula ...olejni 11.08.06, 22:42 ...zeby przypadkiem nie wyrzadzic...krzywdy Sześć tygodni temu ktoś powiedział mi o spotkaniu Kulczyka z Ałganowem. Rozmawiałam z prezydentem Aleksandrem Kwaśniewskim, zastanawiałam się czy o to zapytać. Informacja pochodziła jednak tylko z jednego źródła - opowiadała Monika Olejnik. - Nie zadałam jednak tego pytania, nie poszłam za jednodniowym blaskiem popularności ze względu na odpowiedzialność za słowo Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a tu czula ...olejnik- II 11.08.06, 22:45 ...Monika Olejnik wzięła pod obcasy Leona Kieresa i księdza Malińskiego. Jak rasowy prokurator radziecki drążyła temat. Ksiądz Maliński w programie wyglądał na udręczononego, nie kontaktującego, ze łzami w oczach, na skraju załamania psychicznego. Powtarzał wciąż, że z SB rozmawiał (nie wiedział o tym - myślał, że to urzędnicy paszportowi) przy odbieraniau paszportu i opowiadał im o radości i przesłaniu pielgrzymek papieskich... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:33 W to miejsce będą audycje: Prosto w papę - prowadzący Andrzej Lepper. Prosto w kamasze - prowadzący Ludwik Dorn. Prosto do niszczarki - prowadzący Zbigniew Ziobro. Prosto do jaccuzi - prowadzący Zbigniew Wassermann. Prosto do matury - prowadzący Roman Gierych. Prosto do agentury - prowadzący Janusz Kurtyka. Prosto do Torunia - prowadzący Tadeusz Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:37 Ty na prawdę wierzysz w to co piszesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:47 Że codziennie puszczą inną audycję? Nie. Ale podpowiadam chwytliwe tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:01 Pani Moniko.wstydziłaby się pani. Ze swojej walki o kasę robić problem ogólnonarodowy. A tak swoją drogą wiedziałam, ze pani za bystra nie jest, ale żeby sie tak szybko dać zdekonspirować???? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:13 Jeśli kogoś , jak to pani ładnie ujęła pani Moniko , pogięło, to nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:15 To jest piękny komplement pani kuro. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars bo wicie tow Wildstein mnie sie ta olejnik nie 11.08.06, 22:38 podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars tow mee nie fikajcie bo was usuniemy 12.08.06, 07:06 chociaz wykonujecie dla naszej pzprpis niebagatelna prace...towarzyszu mee macie nasze uznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork A ja zdejme TVPolonia z mego kompa 11.08.06, 22:38 Nietety caraz wiecej moich przyjaciol oraz znajomych o tym mysli poza dennymi serialami w tv Polonia tylko publicystyka byla interesujaca.Najlepsze to wlasnie p Olejnik i p Czajkowska.Co z ta tv ?Do smieci? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:40 Zamieszanie z jakąś Olejnik jest po prostu śmieszne . Taki program może poprowadzic ktokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:47 Mnie to guuwno obchodzi czy ona zostanie czy nie ale najgorsze jest to że parobek i sługus PISuarowców - Wildstain robi z publicznej TV tube propagandową dla tych pisowski ciuli z pieniędzy abonentów. Odpowiedz Link Zgłoś
antysalonowiec Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:55 "tera my!" he, he Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:49 > Taki program może poprowadzic ktokolwiek. Taki rząd też. Co zresztą było już udowodnione. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 23:04 I tu sie pani myli , pani Olejnik. Nie pierwszy raz, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 23:14 Wprawdzie nie jestem pania Moniką, nie jestem również panią ale mniejsza o to. Jeżeli Mały Kazio mógł robić nic, jeżeli prezesopremier po trzech tygodniach ciężkiej pracy otworzył 103 kilometrowy odcinek autostrady a po czterech udał się na urlop (zgodnie z jeszcze nie znanym kodeksem pracy ani zasadami przyzwoitości) to Józef Tkaczyk też dałby radę. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
awacss Ale co jej zdejmie? 11.08.06, 22:55 Nie doczytałem się.Może trzeba czytać między wierszami.Swoją drogą wiele to daje do myślenia,bo przysłowie ludowe wszak mówi: kto się czubi,ten się lubi.Oczekuję dalszych wieści z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Ale co jej zdejmie? 11.08.06, 23:01 Jak to co?!!! Wildstein zdejmie jej odciski i umieści w alei zasłużonych jakiegoś kurortu zaraz za odciskami gwiazdek seriali i bohaterów głośnych rozwodów Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Bylby to wielki blad..... 11.08.06, 23:00 Ogalada go wielu polskich widzow na emigracji... Dzieki pani Olejnik mozna mowic o tym ,ze polskiej telewizji nie ma cenzury.... Pani Moniko tak dalej..BRAWO !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:03 ... Fedorowicza z zespołem! Pan Jacek siekł równo na lewo i prawo, ośmieszał wszystkich fanfaronów, nie szczędząc swego szefa p. Dworaka, braci Kaczyńskich, premiera Marcinkiewicza, vice p.Dorna itd. - to i wyrzucono go na bruk. Tyle, że ze szkodą dla widza i satyry polskiej, ale kto by się tym w Telewizji Polskiej przejmował! Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:07 Bo Jace Federowicz to facet z klasą. Czego nie można o Olejnikowej powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:17 Taki program może > poprowadzic ktokolwiek. To czemu go wyrzucono? Bo Bronek nie ma klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:23 A szanowna pani to z prezesem Wildsteinem jest na TY? Skoro tak to niech go pani przekona o tym , ze jest pani nie do zastąpienia, tak jak tego pajaca Kozyrę. Może i Bronek uzna , po konsultacji z fachowcem od feng szuja, że mu sie przestrzeń zdekomponuje i zaburzy linia szczęścia jak sie pani pozbędzie ku uciesze widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:32 Wielokrotnie słyszałem o kurzym móżdżku ale brałem to za mało stosowne żarty. Wejdź, droga kuro, do przeglądarki i zobacz jak długo piszę pod tym nickiem. Jeżeli dalej będziesz twierdzić, że jestem Moniką O. to rzeczywiście nadajesz się jedynie na rosół. Chociaż sądząc po załączonej liczbie, może być ciężkostrawny. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:34 To nie liczba.To rok urodzenia pani, pani Moniko. Nie wiedziałam, ze pani też szaleje po tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:42 Tak pomyślałem, pani kuro. Stąd uwaga na temat rosołu. A co z przeglądarką - nie umie się pani, pani kuro, nią posługiwać? W tym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
awanpost Re: to Skandal! 12.08.06, 09:18 Tak, to skandal, że w ogóle ktoś taki jak MO zalegał w telewizji. Jednostronność, nachalność w dążeniu do własnych tez, brak obiektywizmu, beszczelność - przepraszam - czy to są cechy dopuszczalne nawet dla miernego dziennikarza? Niech MO idzie do "NIE" - idź złoto do złota. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e myslicie ku.. koleinami 12.08.06, 00:00 ...ale mee...wam sie nie dziwi...po szesnatu latch ...moze i bym spiewal jak ...ty, a tak na marginesie...komu ma sluzyc olejnik...moskiewskiej lewicy i kolesi...juz nikt nie wskrzesi w polsce...ani olejnik...ani lechu...ani tuska z piekielnym rokita...w polsce idzie nowe...nie majace nic wspolnego z moskiewska lewica... archiwum.naszdziennik.int.pl/index.php?type=topic&forum=13&id=666 Odpowiedz Link Zgłoś
momy Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:19 Bredzicie jak - za przeproszeniem - posłowie-smarkacze ferujący lustracyjne wyroki na dawnych działaczy podziemia, dzięki którym - nota bene - są dziś tym, kim są. Żadne z was nie ma zielonego pojęcia, ile polskie dziennikarstwo zawdzięcza Monice Olejnik. Bo wbrew temu, co wydaje się większości z was, jej kariera nie zaczęła się w TVN. Popytajcie starszych kolegów albo rodziców, jaką rolę odegrała w latach 80. wraz ze swoją antenową partnerką (pytanie za 5 pkt. - Jak się nazywała owa współredaktorka?) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:25 ...czy to znaczy ,ze olejnik stawiala sie ...bolszewikom...lata 80 w polsce...to byla dopiero kicha...stlumiona... solidarnosc...sb-cja razem z TW w pelnym rozkwicie...kierujaca wszyskimi dziedzinami zycia ...lacznie z mediami Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:29 Jeszcze trochę pokombinuj, trochę poszperaj po archiwach, popytaj starszych po co wielu ludzi czekało na jej relacje z sejmu i KC. Czeka cię sporo niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:38 ...i ten caly material potem puszczala...w niezaleznych mediach...za bolszewikow wszystko bylo sterowane...a szczegolnie media...owszem bolszewicy pozwalali w swym ostatnim stadium i na kabaret...i na relacje z sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:40 tylko jakoś nie wszyscy kwapili się, by z tego przyzwolenia korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:42 ...i do faryk i do bankow tez sie nie ...kwapili...do gazety tez...az lechu sie wkowil...i zabral michnikowi znaczek...co chcesz udowodnic...ze wystarczalo bydz dzielnym...i mozna bylo wszystko...? Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:47 A kto tu mówi o wszystkim? Wydawało mi się, że tu chodzi o dziennikarstwo radiowe. "Wszystko" robiła i mogła tylko nieznająca strachu "wyjątkowo niebezpieczna osoba" (jeśli wiesz, kogo mam na myśli). Olejnik nie rzucała się z bagnetem na czołg, tylko w ramach swojej działki robiła tyle, na ile niewielu innych się zdobyło. Na innych działkach byli inni, np. przedsiębiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:51 ...jej ojciec tez sie nie rzucal...mee...tu nie che dotykac delikatnej struny...ale to tatus monice zalatwil prace...wiec sorry...olejnik jest z tamtego minionego ukladu...polsce ona zbyteczna... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:08 Idąc tym tropem każdy, kto się przed 1989 załapał na jakieś studia albo do jakiejkolwiek roboty też jest z tamtego układu, bo na pewno go ojciec wcisnął, a ojciec, wiadomo... Piątka z logiki. Jeszcze raz radzę - zadaj sobie trudu i zapoznaj się z tym co robiła w kontekście jej czasów, bo nie masz zielonego pojęcia, o czym gadasz. A tymi wszystkimi propagandowymi hasłami możesz sobie miotac przed lustrem, bo robią słabe wrażenie, zwłaszcza w kontekście obecnie panującego reżimu ideologicznego Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:25 ...no nie jest az tak...ludzie z ukladu ciagle egzystuja...a wolna inicjatywa zostala zniszczona... szczekami...wlasnymi zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:43 poza tym z tych ogólników widać jasno, że nie masz pojęcia, o czym i o kim tu mowa. Komunały na miarę narodowo-katolickiego szmatłwca Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:48 ...a czy wiesz ,ze niektorzy dziennikarze wyskakiwalo z okna ( przypadki ? ) podczas stanu wojennego...a czy wiesz...ze wielu prawych dziennikarzy powiedzialo bolszewikom dziekuje...bo widzieli co sie dzieje...a nie udawali...ze cos robia wbrew ...bolszewikom Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:02 Widziz, zupełnie nie wiesz, o czym gadasz. Olejnik nie udawała, że walczy z komunistami. W tym sęk. Ona w ogole z nimi nie walczyła. Na czym innym to polegało. Podobnie jak teraz - trudno powiedzieć, by z kimś walczyła, chociaż zwolennicy SLD są w stanie udowodnić, ze Olejenik atakuje SLD, zwolennicy PO, że PO, a zwolennicy PiS, że PiS (wystarczy poczytac posty powyżej - każdy uważa, że ona popiera kogo innego). Ale trudno z tobą dyskutować, jeżeli nie znasz jej z tamtych czasów, a o tej godzinie nie podejmuję się tego zwięźle i rzeczowo zreferować. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:09 ...pani olejni dziekuje...nie te czasy w polskich mediach...przeciez nikt jej nie syla na sylke...duzo ludzi stracilo wszystko za komuny...i po tzw okraglym stole...a radzic sobie musza... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:18 I to wina Olejnik, że stracili i że muszą sobie radzić? Gdyby nie było komunizmu też musieliby sobie radzić. Nie każdy rodzi się w rodzinie latyfundystów albo fabrykantów, nawet w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:26 ...mee...rozumie...ze olejnik to tylko narzedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:33 Tam było coś o Olejnik jako narzędziu? Podziwiam talenty interpretacyjne. A skoro Olejnik była narzędziem i elementem w bolszewickiej maszynie medialnej, to proponuję ci jeszcze jedną kampanię: zakazu filmów Bareji, bo były - o zgrozo! - finansowane i produkowane przez kinematografię reżimową. A żeby wówczas do tego doprowadzić, trzeba było być wiadomo kim, wiadomo z kim się zadawać i jakie mieć plecy. I z tą wizją dobrze spełnionego obowiązku nie-bolszewickiego obywatela zostawiam cie na noc, bo idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:39 ...to tylko byly walki...buldogow pod dywanem...o wladze...wiec litylko potwierdzasz sam...olejnik to tylko narzedzie...sowicie oplacane... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:39 Ciekawe, czy w związku z tym dokładnie te same powody (niepodlegające dyskusji reżimowo-esbeckie korzenie wszystkich ludzi mediów w latach 80.) dyskwalifikują takie osoby jak Reszczyński, czy Miecugow, którzy - pozwolę sobie przypomniec - robili dokładnie to samo i dokładnie w tej samej redakcji, co Olejnik. Ideologiczne zaślepienie rzutuje na jasność myślenia - uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:44 ...wszystko co wyszlo z terroru bolszewickiego...jest zle...gozka to prawda ...ale prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:50 weź prysznic. najlepiej zimny. A potem cofnij się 25 lat wstecz i zobacz, jak wyglądał terror bolszewicki w praktyce, bo na razie znasz go chyba tylko z opowieści Macierewicza. Według ciebie pewnie nawet JPII to zakała, bo żył i funkcjonował w tamtych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:53 ...a czy wiesz,ze bolszewicy zabili( zamordowali ) 100 tys polakow...a niektore zrodla mowia o 500 tys... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:03 I to wszystko przez tą jedną Olejnik... Co ma piernik do wiatraka? Mniej ideologii, więcej myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:05 ...jak wy towarzysze...umieci odwracac ...kota ogonem... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:15 bo mnie było dane chodzić jeszcze do takiej szkoły, w ktorej uczono logiki. A zwroty typu "towarzysze" świadczą - na moje szczęście - wyłacznie o twojej bezradności i braku argumentów, bo teza jest założona a priori. Przecież ty lepiej wiesz, że jeśli ktoś nie ma narodowo-katolickiej mentalności, to bez dwóch zdań musi być byłym betonem partyjnym. Bo w twoim wąskim świecie nie mieszczą się inne możliwości. Proponuję, byś w związku z tym rozpoczął zbieranie podpisów pod obywatelskim projektem ustawy o eksterminacji wszystkich urodzonych przed 1989, bo wiadomo, że krew mają skażoną. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:22 ...przeciez to ty napisales szyderczo ,ze to wszystko przez olejnik...a biorac to na logike...to ,to ani przez olejnik...ani przez jaruzeslkiego ...ani przez kiszczaka...ani przez naczelnego...ani przez tajnich wspolpracownikow...ani przez lecha a... wszystko to przez...uklad ma sie rozumiec...a po co RP ludzie z ukladu ... Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 03:32 Przykro mi to pisać ale bredzisz momy. Budujesz legendę pani olejnik z jakiś niejasnych własnych wspomnień... W Polsce mamy już jedną matkę boską częstochowską i to na razie wystarczy. No i jeszcze wałęsę. Więcej ikon nam nie potrzeba. A czego ikoną ma być niby monisia? Ikoną koniunkturalizmu, złego smaku, tv kwiatkowskiego, samozadowolenia? Nikt przecież nie twierdzi, że Olejnik u początków tzw. kariery potrafiła zdobyć sie na samodzielne myślenie. Problem w tym, że potem była już tylko równia pochyła. Olejna zjeżdżała po własnej legendzie jak fryzjer zadkiem po brzytwie. Uwierzyła we własny geniusz. Przestała słuchać ludzi. Na wizji pwotarzała tylko to co usłyszała u psiapsiółki na czerskiej. Smutny koniec dobrze zapowiadającej sie reporterki. I tyle. Niech już lepiej prezes Wildsteij zatrzaśnie wieko tej trumny. Amen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e czy wam w ...gazecie...dali wolna ...reke ? 12.08.06, 03:54 ...nocna zmiano...to co katujesz...to juz ...przegrales...klonie Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Olejnik i wolność mediów? 12.08.06, 00:31 Olejnik i wolność mediów? Pytanie ot, takie sobie. Abo to wiadomo. Jeżeli jednak Pani Olejnik zabraknie w TVP to Pan Wildstein okaże się dzikusem wysokiej klasy. To tak jakby zdjąć Pana Jeremy'ego Paxmana z ramówki BBCTv. No, nie do końca. Pan Paxman korzysta bez przerwy z takich swobód obywatelskich i dziennikarskich, o których Państwu Olejnik i Wildstein się nie śniło. No i dobrze, dobrze jeżeli TVP ma należeć do telewizji dzikich i prymitywnych. Pan Wildstein wydaje sie być dzikusem, dla którego stołek jest ważniejszy od wolności słowa i honoru dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 00:52 No cóż Widstein nie lubi zdolniejszych od siebie a tym samym los p Olejnik jest przesądzony Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 00:57 Pizdzielec w służbie PiSdzielców Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l To nie ma znaczenia! 12.08.06, 01:00 Walka polityczna w kraju osiągnęła apogeum. Podziały są bardzo jasne! PO nie ma argumentów, bije się o polityczną "kloakę". Brak argumentów kole w oczy! Czas na przewartościowanie papki politycznej Tuska! Rokita jest lepszy! PO-PIS ma szanse! Dość hipokryzji! Odpowiedz Link Zgłoś
perculator Ordynarna facetka 12.08.06, 01:05 bez estetyki, kultury i "zakrzyczeniem" rozmowcy przykrywajaca wlasna niewiedze i brak logiki. Skostnialy typ ku "a dolozyc mu!", co wielu odpowiadalo. W Ameryce nawet minuty nie przetrwalaby w zadnym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo No i co z tego? Ona i tak przetrwa ten caly PiS. 12.08.06, 01:14 Choc probowal ja ukladac, Marcinkiewicza juz nie ma, za to Monika ma sie dobrze. I dziwie sie wszystkim tym ktorzy krytykuja Olejnik, odkad pamietam kazda wladza ma z nia ciezka, a to wszystko przeciez dla dobra zwyklych obywateli czyli nas. Czy to zle patrzec wladzy na rece? Powodzenia p. Moniko! Odpowiedz Link Zgłoś
rav_d Re: No i co z tego? Ona i tak przetrwa ten caly P 12.08.06, 01:27 Monika Olejnik jest dziennikarką charakterystyczną, samym zachowaniem i stylem bycia wybija się w garniturowo-kostiumowej drużynie. Ja osobiście mógłbym oglądać jej program dla sameych gestów i mimiki prowadzącej, naburmuszona mina, odgarnianie włosów z twarzy, czy usmiech politowania. Nie chcę oceniać warsztatu dziennikarskiego p. Olejnika, ale potrzebujemy osób zadających trudne, momentami agresywne pytania nie tylko "post-komunistom". A co do Jej rzekomego braku obiektywizmu, to nie okłamujmy się, obiektywni dziennikarze nie istnieją, chociaż są tacy, którzy bardzo się starają ( co im sie chwali ). Odpowiedz Link Zgłoś
me-e uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 01:53 ...ze tak dzentelmensko postepuje , pan...z umoczona dama...moskiewskiej lewicy...gdy oni dorwia sie do waldzy...bedzie inaczej...ale moze lustracja ...w koncu w polsce ...zaskoczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 02:54 Szkoda ze nie chcesz pamietac jak rozmawiala z SLD gdy bylo u wladzy. Millerowi za decyzje o utopieniu kontraktu z Norwegami dala popalic W RadioZet jeszcze na jesieni zeszlego roku. Pamietasz jej ostatni wywiad z ustepujacym prezydentem Kwasniewskim? Nie byl on dla niego przyjemny... Wiec z ta umoczona dama to Ci troche nie wyszlo, ale to chyba nie twoja wina ze temat Cie przerasta, niepotrzebnie dales sie zaszczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:06 ...tow. pastusiak, tez sprawdzil sie w...trzeciej Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:38 grzeb dalej grzeb, niedlugo odkryjesz ze i Ty byles czescia moskiewskiej lewicy. Dales sie zaszczuc i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:48 ...widze, ze jestes...zorientowany...i,ty ...tak...po prosy zmieniasz...nika - niczym naczelnyb- harczerzyka.../...bo masz dyzur w gazecie...i sie nudzisz...a pozatym musisz...wykazac sie...? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:58 Pudlo :) Twoja sekta tak Cie zaszczula ze widzisz biale myszki nawet tam gdzie ich nie ma. Ale wiesz co jest najzabawniejsze? Ze z tego matrixu nigdy sie nie wyrwiesz. Im bardziej jest nieprawdopodobnie tym bardziej potwierdza sie Twoja teoria spiskowa. A gdy pewnego dnia odkryjesz ze Twoj pies jest tez w ukladzie, cokolwiek zrobi bedziesz sie w tym coraz bardziej utwierdzal :) Pozdrowienia dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:02 ...to znaczy...ze tow. olejnik nie nalezala do partii...? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:03 Juz mnie nie mecz. Albo ja Ciebie. Ide spac, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:05 ...wiec opowiedz na proste...pytanie...tow. olejnik byla w partii...? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:12 a co mnie to obchodzi? To jest ulubiony temat sekty, nie moj. Mamy 2006 rok i dziennikarke ktora chca zdjac z anteny za to ze patrzy na rece wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:16 ...wlasnie...eryka...podobnie mysli...jak ...ty >? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:19 A Twoj pies? Przyobserwuj go dobrze bo moze masz uklad w domu. OK, Ty sie wkrecaj dalej w matrix, ja ide spac, pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:23 ...ale mee...nie ma pets...a tow. olejnik...jest ...bee Odpowiedz Link Zgłoś
prawy_i_sprawiedliwy Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 19:06 Czas najwyższy przewietrzyć gmach na Woronicza - pani Hojarska i pani Beger są już po maturze i napewno lepiej poprowadzą program - w razie czego pomoże pan Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 03:13 Jak zdejmą Olejnik,to w TVP nic nie będzie do oglądania.Już tezaz oglądam tylko Monikę ,Jaworowicz i Zorro,bo inne programy się nie nadają.Zauważyłam przeglądając programy,że filmy też nadają z najniższej półki.Byle tak dalej.AVanti Pośpieszalski. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wchodzi do wildsteina co zdejeta...tow. olejnik 12.08.06, 04:00 ...a tow. walesa...milczy ...proponuje...zeby, uklad sie..odezwal...ale uklad milczy...po tym poznac ...bolszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
fpitt Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 04:02 zastanawiam sie , czemu nie ma tak prostej interwencji , ( w sensie reakcji- czy komentarza- na tematy ZYDOWSKIE- ot, np. na "agresje UE" w postaci Badania Zbrodni Ludobojstwa Na Ludnosci Cywilnel w Libanie. Bo mam Wrazenie, ze to Komisja Dokonuje Agresji na Liban - zgodnie z wola Izraela- A moze sie myle., nio, kto,. w koncu ZROZUMIE "ezreth izrael". Czy cos? Przecierz oni sa narodem Wybranym. Tylko do Czego? Moze sa po to aby nam Swiecic w oczy swoja "Zekoma " krzywda.I nie chodzi tu o ich Zaglade. Oprocz nich zginela tysiaca innych nacji - nio, ale ci pozostali nie maja az tylu udzialow na Manhattanie - aby zmieniac dzieje Swiata. wybranym Odpowiedz Link Zgłoś
me-e co z tym ...lisem ? 12.08.06, 04:12 ...lis, jakis ostanio chory...koniec ukladu.../ tez w mediach...?...trzeba bedzie sie wykazac...? Odpowiedz Link Zgłoś