Dodaj do ulubionych

Czy Wildstein zdejmie Olejnik?

11.08.06, 22:06
Swego czasu w gazecie FAKT
pani Olejnik wychwalala pana prezesa Kaczynskiego...
czyzby to nie pomoglo?

---
religiapokoju.blox.pl/2006/08/Kolejne-falszerstwo-medialne-Hezbollahu.html
Obserwuj wątek
    • kotaro Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:13
      > pani Olejnik wychwalala pana prezesa Kaczynskiego...
      > czyzby to nie pomoglo?

Przecież TK Biedronka jest jednym z czołowych przedstawicieli starego układu.
      Dlaczego więc przeciwnik polityczny miałby jej sprzyjać?
      • werbus Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:30
        Bronkowi już obrzeany nie staje do kobiety,więc się woli jej pozbyć by nie mieć
        wzdęć bez efektu.
      • kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:33
        Ja nie wiem czy z niej jakaś Biedronka czy nie i nie wiem co znaczy TK.Wiem co
        to TW i KO.Ale wiem, ze w tej całej zadymie chodzi wyłącznie o te jej 60 000 na
        miesiąc i o nic więcej. Nie o żadną wolność słowa. Kto jej da tyle kasy????
        Walter?Solorz? A operacje plastyczne kosztują, ze ho ho.
        • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:34
          > A operacje plastyczne kosztują, ze ho ho.
          Wiesz to z autopsji?
          • kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:36
            Nie. Mnie zwyczajnie na nie nie stać.
            • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:45
              Zawiść to very brzydka cecha. Ale rdzennie polska.
              • kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:57
                A skąd ty wywnioskowałeś o zazdrości.Ta pani jest bardzo przeciętną i bardzo
                przepłacaną dziennikarką. O tym ,ze jest przereklamowana wiedzą najlepiej sami
                dziennikarze. To wszystko.
                • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:00
                  Jeżeli wsród grupy call-girls jedna ma większe wzięcie, to pozostałe wiedzą, ze
                  jest przereklamowana. To proste.
                  • kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:02
                    A pani koleżanki dziennikarki wiedzą, ze pani siebie i je uważa za call girls???
                    • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:07
                      Sorki ale to chwyt z przedszkola. I tak jakoś od czapy.
                      • henryk131 ta obrzydliwa katolicka Z_A_W_I_S_C 12.08.06, 05:16
                        • henryk131 bez M_O_N_I_K_I denna Polonia dla Polonii 12.08.06, 05:18
                        • henryk131 Kto wytrzymuje denna Polonie? jest nie do ogladani 12.08.06, 05:20
                          • pan.pielgrzym Dyrdymały nie zawiść 12.08.06, 11:23
                            Ona już dawno powinna była zajmować się prowadzeniem Kółka Gospodyń Wiejskich... Niech sobie zarabia ile chce - tylko ma trzymać poziom. A teraz jest żenująca :]
      • blue911 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 02:39
        Najlepiej jak by Olejnik zdjela Wildsteina.
        Pozytek bylby dla wszystkich wlacznie z zainteresowanym.Jak widac niczego ten
        czlowiek nie wnosi tworczego tylko zwalnia.
        Ale on nalezy do grupy ludzi z obsesjami wiec nic dziwnego.
        Przyklad idzie z gory....
    • me-e monika ...broni rokity 11.08.06, 22:31
      ...maxfun.pl/w/4643/monika_olejnik_vs_roman_giertych
      • conrad11 Re: monia - kto ją jeszcze ogląda? 11.08.06, 22:42
        Fajny artykuł - tylko nijak z niego nie wynika że program p. Olejnik był
        spychany na coraz późniejszą porę z powodu malejącej oglądalności... Wręcz
        przeciwnie można się dowiedzieć, że oglądalność była super więc przesunęli
        program na późną porę. Zabawne.
        To miłe i ludzkie, że pan Czuchnowski staje w obronie koleżanki. Tylko po co
        wyciągać zaraz armaty o cenzurze w TV-PiS? Wolałbym kawę na ławę: "albo Olejną
        obejrzymy o 23.00 i zarobi 60 tys. zł z naszych opłat albo przesuna ja na 23.30
        i biedactwo będzie musiało wyżyć za skromne 45 tys. zł miesięcznie
        Szczerze mówiąc - dla mnie to rybka. Jak będę chciał obejrzeć dziennikarza
        robiącego dobrze Platformie to włączę sobie Szkło kontaktowe. To znacznie
        ciekawsze i śmieszniejsze niż obrażone minki pani zootechnik
        • me-e Re: monia - kto ją jeszcze ogląda? 12.08.06, 00:08
          ...fakt...przestalem ja ogladac...mee...organizm jej wywiadow nie ...trawi...i
          zaczelem ja ogladac z przymusu...litylko zeby byc na biezaco w dziale...skrajna
          lewica-olejnik......a jezeli chodzi o kase to olejnik zarabia 80 tys...pozatym
          nic dodac nic ujac ...po twym texcie...

conrad11 napisał:

> Fajny artykuł - tylko nijak z niego nie wynika że program p. Olejnik był
          > spychany na coraz późniejszą porę z powodu malejącej oglądalności... Wręcz
          > przeciwnie można się dowiedzieć, że oglądalność była super więc przesunęli
          > program na późną porę. Zabawne.
          > To miłe i ludzkie, że pan Czuchnowski staje w obronie koleżanki. Tylko po co
          > wyciągać zaraz armaty o cenzurze w TV-PiS? Wolałbym kawę na ławę: "albo
          Olejną
          > obejrzymy o 23.00 i zarobi 60 tys. zł z naszych opłat albo przesuna ja na
          23.30
          >
          > i biedactwo będzie musiało wyżyć za skromne 45 tys. zł miesięcznie
          > Szczerze mówiąc - dla mnie to rybka. Jak będę chciał obejrzeć dziennikarza
          > robiącego dobrze Platformie to włączę sobie Szkło kontaktowe. To znacznie
          > ciekawsze i śmieszniejsze niż obrażone minki pani zootechnik
      • me-e ...a tu czula ...olejni 11.08.06, 22:42
        ...zeby przypadkiem nie wyrzadzic...krzywdy

Sześć tygodni temu ktoś powiedział mi o spotkaniu Kulczyka z Ałganowem.
        Rozmawiałam z prezydentem Aleksandrem Kwaśniewskim, zastanawiałam się czy o to
        zapytać. Informacja pochodziła jednak tylko z jednego źródła - opowiadała
        Monika Olejnik. - Nie zadałam jednak tego pytania, nie poszłam za jednodniowym
        blaskiem popularności ze względu na odpowiedzialność za słowo
        • me-e Re: ...a tu czula ...olejnik- II 11.08.06, 22:45
          ...Monika Olejnik wzięła pod obcasy Leona Kieresa i księdza Malińskiego. Jak
          rasowy prokurator radziecki drążyła temat.

Ksiądz Maliński w programie wyglądał na udręczononego, nie kontaktującego, ze
          łzami w oczach, na skraju załamania psychicznego. Powtarzał wciąż, że z SB
          rozmawiał (nie wiedział o tym - myślał, że to urzędnicy paszportowi) przy
          odbieraniau paszportu i opowiadał im o radości i przesłaniu pielgrzymek
          papieskich...
    • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:33
      W to miejsce będą audycje:
      Prosto w papę - prowadzący Andrzej Lepper.
      Prosto w kamasze - prowadzący Ludwik Dorn.
      Prosto do niszczarki - prowadzący Zbigniew Ziobro.
      Prosto do jaccuzi - prowadzący Zbigniew Wassermann.
      Prosto do matury - prowadzący Roman Gierych.
      Prosto do agentury - prowadzący Janusz Kurtyka.
      Prosto do Torunia - prowadzący Tadeusz Rydzyk.
      • kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:37
        Ty na prawdę wierzysz w to co piszesz?????
        • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 22:47
          Że codziennie puszczą inną audycję? Nie. Ale podpowiadam chwytliwe tematy.
          • kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:01
            Pani Moniko.wstydziłaby się pani. Ze swojej walki o kasę robić problem
            ogólnonarodowy. A tak swoją drogą wiedziałam, ze pani za bystra nie jest, ale
            żeby sie tak szybko dać zdekonspirować????
            • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:08
              Pogięło Cię? :)))
              • kura56 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:13
                Jeśli kogoś , jak to pani ładnie ujęła pani Moniko , pogięło, to nie mnie.
                • uu1 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 11.08.06, 23:15
                  To jest piękny komplement pani kuro.
      • alterpars bo wicie tow Wildstein mnie sie ta olejnik nie 11.08.06, 22:38
        podoba....
        • me-e bolszewiku nie obrazajcie...wildsteina 11.08.06, 22:41
          ...
          • alterpars tow mee nie fikajcie bo was usuniemy 12.08.06, 07:06
            chociaz wykonujecie dla naszej pzprpis niebagatelna prace...towarzyszu mee macie
            nasze uznanie.
    • vaclavnewyork A ja zdejme TVPolonia z mego kompa 11.08.06, 22:38
      Nietety caraz wiecej moich przyjaciol oraz znajomych o tym mysli poza dennymi
      serialami w tv Polonia tylko publicystyka byla interesujaca.Najlepsze to
      wlasnie p Olejnik i p Czajkowska.Co z ta tv ?Do smieci?
    • rsrh Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:40
      Zamieszanie z jakąś Olejnik jest po prostu śmieszne . Taki program może
      poprowadzic ktokolwiek.
      • rafikman Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:47
        Mnie to guuwno obchodzi czy ona zostanie czy nie ale najgorsze jest to że parobek i sługus PISuarowców - Wildstain robi z publicznej TV tube propagandową dla tych pisowski ciuli z pieniędzy abonentów.
        • antysalonowiec Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:55
          "tera my!" he, he
      • uu1 Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 22:49
        > Taki program może poprowadzic ktokolwiek.
        Taki rząd też. Co zresztą było już udowodnione.
        • kura56 Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 23:04
          I tu sie pani myli , pani Olejnik. Nie pierwszy raz, zresztą.
          • uu1 Re: Kim ona właściwie jest i kto ją wylansował ?? 11.08.06, 23:14
            Wprawdzie nie jestem pania Moniką, nie jestem również panią ale mniejsza o to.
            Jeżeli Mały Kazio mógł robić nic, jeżeli prezesopremier po trzech tygodniach
            ciężkiej pracy otworzył 103 kilometrowy odcinek autostrady a po czterech udał
            się na urlop (zgodnie z jeszcze nie znanym kodeksem pracy ani zasadami
            przyzwoitości) to Józef Tkaczyk też dałby radę. ;))
    • halfliner Zdejmie ponieważ nie jest zbyt przenikliwy (anty 11.08.06, 22:47
      • halfliner semita by się zdziwił), a za chwilę jego zdejmą. 11.08.06, 22:48
    • awacss Ale co jej zdejmie? 11.08.06, 22:55
      Nie doczytałem się.Może trzeba czytać między wierszami.Swoją drogą wiele to daje
      do myślenia,bo przysłowie ludowe wszak mówi: kto się czubi,ten się lubi.Oczekuję
      dalszych wieści z magla.
      • conrad11 Re: Ale co jej zdejmie? 11.08.06, 23:01
        Jak to co?!!! Wildstein zdejmie jej odciski i umieści w alei zasłużonych
        jakiegoś kurortu zaraz za odciskami gwiazdek seriali i bohaterów głośnych
        rozwodów
    • igel1 Bylby to wielki blad..... 11.08.06, 23:00
      Ogalada go wielu polskich widzow na emigracji...
      Dzieki pani Olejnik mozna mowic o tym ,ze polskiej telewizji nie ma
      cenzury....
      Pani Moniko tak dalej..BRAWO !!!!!!
    • konrad.ludwik02 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:03
      ... Fedorowicza z zespołem! Pan Jacek siekł równo na lewo i prawo, ośmieszał
      wszystkich fanfaronów, nie szczędząc swego szefa p. Dworaka, braci Kaczyńskich,
      premiera Marcinkiewicza, vice p.Dorna itd. - to i wyrzucono go na bruk. Tyle,
      że ze szkodą dla widza i satyry polskiej, ale kto by się tym w Telewizji
      Polskiej przejmował!
      • kura56 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:07
        Bo Jace Federowicz to facet z klasą. Czego nie można o Olejnikowej powiedzieć.
        • uu1 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:17
          Taki program może
          > poprowadzic ktokolwiek.
          To czemu go wyrzucono? Bo Bronek nie ma klasy?
          • kura56 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:23
            A szanowna pani to z prezesem Wildsteinem jest na TY? Skoro tak to niech go pani
            przekona o tym , ze jest pani nie do zastąpienia, tak jak tego pajaca Kozyrę.
            Może i Bronek uzna , po konsultacji z fachowcem od feng szuja, że mu sie
            przestrzeń zdekomponuje i zaburzy linia szczęścia jak sie pani pozbędzie ku
            uciesze widzów.
            • uu1 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:32
              Wielokrotnie słyszałem o kurzym móżdżku ale brałem to za mało stosowne żarty.
              Wejdź, droga kuro, do przeglądarki i zobacz jak długo piszę pod tym nickiem.
              Jeżeli dalej będziesz twierdzić, że jestem Moniką O. to rzeczywiście nadajesz
              się jedynie na rosół. Chociaż sądząc po załączonej liczbie, może być ciężkostrawny.
              • kura56 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:34
                To nie liczba.To rok urodzenia pani, pani Moniko. Nie wiedziałam, ze pani też
                szaleje po tym forum.
                • uu1 Re: Mnie bardziej niż p. Olejnik brakuje Jacka .. 11.08.06, 23:42
                  Tak pomyślałem, pani kuro. Stąd uwaga na temat rosołu. A co z przeglądarką - nie
                  umie się pani, pani kuro, nią posługiwać? W tym wieku?
    • rogowski.lukasz to Skandal! 11.08.06, 23:18
      to SKANDAL!
      • momy Nie to Wildstein 12.08.06, 00:09
        Nie to Wildstein
      • awanpost Re: to Skandal! 12.08.06, 09:18
        Tak, to skandal, że w ogóle ktoś taki jak MO zalegał w telewizji.
        Jednostronność, nachalność w dążeniu do własnych tez, brak obiektywizmu,
        beszczelność - przepraszam - czy to są cechy dopuszczalne nawet dla miernego
        dziennikarza?
        Niech MO idzie do "NIE" - idź złoto do złota.
    • jgg Teraz ku.. MY 11.08.06, 23:32
      I wszystko jasne.
      • me-e myslicie ku.. koleinami 12.08.06, 00:00
        ...ale mee...wam sie nie dziwi...po szesnatu latch ...moze i bym spiewal
        jak ...ty, a tak na marginesie...komu ma sluzyc olejnik...moskiewskiej lewicy i
        kolesi...juz nikt nie wskrzesi w polsce...ani olejnik...ani lechu...ani tuska z
        piekielnym rokita...w polsce idzie nowe...nie majace nic wspolnego z moskiewska
        lewica...

archiwum.naszdziennik.int.pl/index.php?type=topic&forum=13&id=666
    • momy Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:19
      Bredzicie jak - za przeproszeniem - posłowie-smarkacze ferujący lustracyjne
      wyroki na dawnych działaczy podziemia, dzięki którym - nota bene - są dziś tym,
      kim są. Żadne z was nie ma zielonego pojęcia, ile polskie dziennikarstwo
      zawdzięcza Monice Olejnik. Bo wbrew temu, co wydaje się większości z was, jej
      kariera nie zaczęła się w TVN. Popytajcie starszych kolegów albo rodziców, jaką
      rolę odegrała w latach 80. wraz ze swoją antenową partnerką (pytanie za 5 pkt. -
      Jak się nazywała owa współredaktorka?)
      • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:25
        ...czy to znaczy ,ze olejnik stawiala sie ...bolszewikom...lata 80 w
        polsce...to byla dopiero kicha...stlumiona... solidarnosc...sb-cja razem z TW w
        pelnym rozkwicie...kierujaca wszyskimi dziedzinami zycia ...lacznie z mediami
        • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:29
          Jeszcze trochę pokombinuj, trochę poszperaj po archiwach, popytaj starszych po
          co wielu ludzi czekało na jej relacje z sejmu i KC. Czeka cię sporo niespodzianek.
          • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:38
            ...i ten caly material potem puszczala...w niezaleznych mediach...za
            bolszewikow wszystko bylo sterowane...a szczegolnie media...owszem bolszewicy
            pozwalali w swym ostatnim stadium i na kabaret...i na relacje z sejmu...
            • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:40
              tylko jakoś nie wszyscy kwapili się, by z tego przyzwolenia korzystać
              • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:42
                ...i do faryk i do bankow tez sie nie ...kwapili...do gazety tez...az lechu sie
                wkowil...i zabral michnikowi znaczek...co chcesz udowodnic...ze wystarczalo
                bydz dzielnym...i mozna bylo wszystko...?
                • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:47
                  A kto tu mówi o wszystkim? Wydawało mi się, że tu chodzi o dziennikarstwo
                  radiowe. "Wszystko" robiła i mogła tylko nieznająca strachu "wyjątkowo
                  niebezpieczna osoba" (jeśli wiesz, kogo mam na myśli). Olejnik nie rzucała się z
                  bagnetem na czołg, tylko w ramach swojej działki robiła tyle, na ile niewielu
                  innych się zdobyło. Na innych działkach byli inni, np. przedsiębiorcy.
                  • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:51
                    ...jej ojciec tez sie nie rzucal...mee...tu nie che dotykac delikatnej
                    struny...ale to tatus monice zalatwil prace...wiec sorry...olejnik jest z
                    tamtego minionego ukladu...polsce ona zbyteczna...
                    • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:08
                      Idąc tym tropem każdy, kto się przed 1989 załapał na jakieś studia albo do
                      jakiejkolwiek roboty też jest z tamtego układu, bo na pewno go ojciec wcisnął, a
                      ojciec, wiadomo... Piątka z logiki. Jeszcze raz radzę - zadaj sobie trudu i
                      zapoznaj się z tym co robiła w kontekście jej czasów, bo nie masz zielonego
                      pojęcia, o czym gadasz. A tymi wszystkimi propagandowymi hasłami możesz sobie
                      miotac przed lustrem, bo robią słabe wrażenie, zwłaszcza w kontekście obecnie
                      panującego reżimu ideologicznego
                      • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:25
                        ...no nie jest az tak...ludzie z ukladu ciagle egzystuja...a wolna inicjatywa
                        zostala zniszczona... szczekami...wlasnymi zreszta
            • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:43
              poza tym z tych ogólników widać jasno, że nie masz pojęcia, o czym i o kim tu
              mowa. Komunały na miarę narodowo-katolickiego szmatłwca
              • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:48
                ...a czy wiesz ,ze niektorzy dziennikarze wyskakiwalo z okna ( przypadki ? )
                podczas stanu wojennego...a czy wiesz...ze wielu prawych dziennikarzy
                powiedzialo bolszewikom dziekuje...bo widzieli co sie dzieje...a nie
                udawali...ze cos robia wbrew ...bolszewikom
                • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:02
                  Widziz, zupełnie nie wiesz, o czym gadasz. Olejnik nie udawała, że walczy z
                  komunistami. W tym sęk. Ona w ogole z nimi nie walczyła. Na czym innym to
                  polegało. Podobnie jak teraz - trudno powiedzieć, by z kimś walczyła, chociaż
                  zwolennicy SLD są w stanie udowodnić, ze Olejenik atakuje SLD, zwolennicy PO, że
                  PO, a zwolennicy PiS, że PiS (wystarczy poczytac posty powyżej - każdy uważa, że
                  ona popiera kogo innego).
                  Ale trudno z tobą dyskutować, jeżeli nie znasz jej z tamtych czasów, a o tej
                  godzinie nie podejmuję się tego zwięźle i rzeczowo zreferować.
                  • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:09
                    ...pani olejni dziekuje...nie te czasy w polskich mediach...przeciez nikt jej
                    nie syla na sylke...duzo ludzi stracilo wszystko za komuny...i po tzw okraglym
                    stole...a radzic sobie musza...
                    • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:18
                      I to wina Olejnik, że stracili i że muszą sobie radzić? Gdyby nie było komunizmu
                      też musieliby sobie radzić. Nie każdy rodzi się w rodzinie latyfundystów albo
                      fabrykantów, nawet w Ameryce.
                      • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:26
                        ...mee...rozumie...ze olejnik to tylko narzedzie...
                        • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:33
                          Tam było coś o Olejnik jako narzędziu? Podziwiam talenty interpretacyjne. A
                          skoro Olejnik była narzędziem i elementem w bolszewickiej maszynie medialnej, to
                          proponuję ci jeszcze jedną kampanię: zakazu filmów Bareji, bo były - o zgrozo! -
                          finansowane i produkowane przez kinematografię reżimową. A żeby wówczas do tego
                          doprowadzić, trzeba było być wiadomo kim, wiadomo z kim się zadawać i jakie mieć
                          plecy. I z tą wizją dobrze spełnionego obowiązku nie-bolszewickiego obywatela
                          zostawiam cie na noc, bo idę spać
                          • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:39
                            ...to tylko byly walki...buldogow pod dywanem...o wladze...wiec litylko
                            potwierdzasz sam...olejnik to tylko narzedzie...sowicie oplacane...
        • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:39
          Ciekawe, czy w związku z tym dokładnie te same powody (niepodlegające dyskusji
          reżimowo-esbeckie korzenie wszystkich ludzi mediów w latach 80.) dyskwalifikują
          takie osoby jak Reszczyński, czy Miecugow, którzy - pozwolę sobie przypomniec -
          robili dokładnie to samo i dokładnie w tej samej redakcji, co Olejnik.
          Ideologiczne zaślepienie rzutuje na jasność myślenia - uważaj!
          • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:44
            ...wszystko co wyszlo z terroru bolszewickiego...jest zle...gozka to
            prawda ...ale prawdziwa
            • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:50
              weź prysznic. najlepiej zimny. A potem cofnij się 25 lat wstecz i zobacz, jak
              wyglądał terror bolszewicki w praktyce, bo na razie znasz go chyba tylko z
              opowieści Macierewicza.
              Według ciebie pewnie nawet JPII to zakała, bo żył i funkcjonował w tamtych czasach.
              • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 00:53
                ...a czy wiesz,ze bolszewicy zabili( zamordowali ) 100 tys polakow...a
                niektore zrodla mowia o 500 tys...
                • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:03
                  I to wszystko przez tą jedną Olejnik... Co ma piernik do wiatraka? Mniej
                  ideologii, więcej myślenia
                  • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:05
                    ...jak wy towarzysze...umieci odwracac ...kota ogonem...
                    • momy Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:15
                      bo mnie było dane chodzić jeszcze do takiej szkoły, w ktorej uczono logiki. A
                      zwroty typu "towarzysze" świadczą - na moje szczęście - wyłacznie o twojej
                      bezradności i braku argumentów, bo teza jest założona a priori. Przecież ty
                      lepiej wiesz, że jeśli ktoś nie ma narodowo-katolickiej mentalności, to bez
                      dwóch zdań musi być byłym betonem partyjnym. Bo w twoim wąskim świecie nie
                      mieszczą się inne możliwości. Proponuję, byś w związku z tym rozpoczął zbieranie
                      podpisów pod obywatelskim projektem ustawy o eksterminacji wszystkich urodzonych
                      przed 1989, bo wiadomo, że krew mają skażoną.
                      • me-e Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 01:22
                        ...przeciez to ty napisales szyderczo ,ze to wszystko przez olejnik...a biorac
                        to na logike...to ,to ani przez olejnik...ani przez jaruzeslkiego ...ani przez
                        kiszczaka...ani przez naczelnego...ani przez tajnich wspolpracownikow...ani
                        przez lecha a... wszystko to przez...uklad ma sie rozumiec...a po co RP ludzie
                        z ukladu ...
                      • conrad11 Re: Oj dzieci, dzieci same na tym forum 12.08.06, 03:32
                        Przykro mi to pisać ale bredzisz momy. Budujesz legendę pani olejnik z jakiś
                        niejasnych własnych wspomnień... W Polsce mamy już jedną matkę boską
                        częstochowską i to na razie wystarczy. No i jeszcze wałęsę. Więcej ikon nam nie
                        potrzeba.
                        A czego ikoną ma być niby monisia? Ikoną koniunkturalizmu, złego smaku, tv
                        kwiatkowskiego, samozadowolenia? Nikt przecież nie twierdzi, że Olejnik u
                        początków tzw. kariery potrafiła zdobyć sie na samodzielne myślenie. Problem w
                        tym, że potem była już tylko równia pochyła. Olejna zjeżdżała po własnej
                        legendzie jak fryzjer zadkiem po brzytwie. Uwierzyła we własny geniusz.
                        Przestała słuchać ludzi. Na wizji pwotarzała tylko to co usłyszała u
                        psiapsiółki na czerskiej. Smutny koniec dobrze zapowiadającej sie reporterki.
                        I tyle. Niech już lepiej prezes Wildsteij zatrzaśnie wieko tej trumny. Amen ;)
                        • me-e czy wam w ...gazecie...dali wolna ...reke ? 12.08.06, 03:54
                          ...nocna zmiano...to co katujesz...to juz ...przegrales...klonie
    • tomekjeden Olejnik i wolność mediów? 12.08.06, 00:31
      Olejnik i wolność mediów? Pytanie ot, takie sobie. Abo to wiadomo. Jeżeli jednak
      Pani Olejnik zabraknie w TVP to Pan Wildstein okaże się dzikusem wysokiej klasy.
      To tak jakby zdjąć Pana Jeremy'ego Paxmana z ramówki BBCTv. No, nie do końca.
      Pan Paxman korzysta bez przerwy z takich swobód obywatelskich i dziennikarskich,
      o których Państwu Olejnik i Wildstein się nie śniło. No i dobrze, dobrze jeżeli
      TVP ma należeć do telewizji dzikich i prymitywnych. Pan Wildstein wydaje sie być
      dzikusem, dla którego stołek jest ważniejszy od wolności słowa i honoru
      dziennikarza.
    • wicary Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 00:52
      No cóż Widstein nie lubi zdolniejszych od siebie a tym samym los p Olejnik jest
      przesądzony
    • wicary Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 00:57
      Pizdzielec w służbie PiSdzielców
    • bob_l To nie ma znaczenia! 12.08.06, 01:00
      Walka polityczna w kraju osiągnęła apogeum. Podziały są bardzo jasne! PO nie ma
      argumentów, bije się o polityczną "kloakę". Brak argumentów kole w oczy! Czas na
      przewartościowanie papki politycznej Tuska! Rokita jest lepszy! PO-PIS ma
      szanse! Dość hipokryzji!
    • perculator Ordynarna facetka 12.08.06, 01:05
      bez estetyki, kultury i "zakrzyczeniem" rozmowcy przykrywajaca wlasna niewiedze
      i brak logiki. Skostnialy typ ku "a dolozyc mu!", co wielu odpowiadalo.

W Ameryce nawet minuty nie przetrwalaby w zadnym programie.
      • neofita_bm ciekawy artykuł 12.08.06, 01:10
        www.wprost.pl/ar/?O=93368
    • cetriolo No i co z tego? Ona i tak przetrwa ten caly PiS. 12.08.06, 01:14
      Choc probowal ja ukladac, Marcinkiewicza juz nie ma, za to Monika ma sie dobrze.
      I dziwie sie wszystkim tym ktorzy krytykuja Olejnik, odkad pamietam kazda wladza
      ma z nia ciezka, a to wszystko przeciez dla dobra zwyklych obywateli czyli nas.
      Czy to zle patrzec wladzy na rece? Powodzenia p. Moniko!
      • rav_d Re: No i co z tego? Ona i tak przetrwa ten caly P 12.08.06, 01:27

Monika Olejnik jest dziennikarką charakterystyczną, samym zachowaniem i stylem
        bycia wybija się w garniturowo-kostiumowej drużynie.
        Ja osobiście mógłbym oglądać jej program dla sameych gestów i mimiki
        prowadzącej, naburmuszona mina, odgarnianie włosów z twarzy, czy usmiech
        politowania. Nie chcę oceniać warsztatu dziennikarskiego p. Olejnika, ale
        potrzebujemy osób zadających trudne, momentami agresywne pytania nie tylko
        "post-komunistom".
        A co do Jej rzekomego braku obiektywizmu, to nie okłamujmy się, obiektywni
        dziennikarze nie istnieją, chociaż są tacy, którzy bardzo się starają ( co im
        sie chwali ).
    • me-e uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 01:53
      ...ze tak dzentelmensko postepuje , pan...z umoczona dama...moskiewskiej
      lewicy...gdy oni dorwia sie do waldzy...bedzie inaczej...ale moze
      lustracja ...w koncu w polsce ...zaskoczy ?
      • cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 02:54
        Szkoda ze nie chcesz pamietac jak rozmawiala z SLD gdy bylo u
        wladzy. Millerowi za decyzje o utopieniu kontraktu z Norwegami dala
        popalic W RadioZet jeszcze na jesieni zeszlego roku. Pamietasz jej ostatni
        wywiad z ustepujacym prezydentem Kwasniewskim? Nie byl on dla niego przyjemny...
        Wiec z ta umoczona dama to Ci troche nie wyszlo, ale to chyba nie
        twoja wina ze temat Cie przerasta, niepotrzebnie dales sie zaszczuc.
        • me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:06
          ...tow. pastusiak, tez sprawdzil sie w...trzeciej
          • cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:38
            grzeb dalej grzeb, niedlugo odkryjesz ze i Ty byles czescia moskiewskiej lewicy.
            Dales sie zaszczuc i tyle.
            • me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:48
              ...widze, ze jestes...zorientowany...i,ty ...tak...po prosy zmieniasz...nika -
              niczym naczelnyb- harczerzyka.../...bo masz dyzur w gazecie...i sie nudzisz...a
              pozatym musisz...wykazac sie...?
              • cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 03:58
                Pudlo :) Twoja sekta tak Cie zaszczula ze widzisz biale myszki nawet tam gdzie
                ich nie ma. Ale wiesz co jest najzabawniejsze? Ze z tego matrixu nigdy sie nie
                wyrwiesz. Im bardziej jest nieprawdopodobnie tym bardziej potwierdza sie Twoja
                teoria spiskowa. A gdy pewnego dnia odkryjesz ze Twoj pies jest tez w ukladzie,
                cokolwiek zrobi bedziesz sie w tym coraz bardziej utwierdzal :) Pozdrowienia dla
                psa.
                • me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:02
                  ...to znaczy...ze tow. olejnik nie nalezala do partii...?
                  • cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:03
                    Juz mnie nie mecz. Albo ja Ciebie. Ide spac, dobranoc.
                    • me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:05
                      ...wiec opowiedz na proste...pytanie...tow. olejnik byla w partii...?
                      • cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:12
                        a co mnie to obchodzi? To jest ulubiony temat sekty, nie moj. Mamy 2006 rok i
                        dziennikarke ktora chca zdjac z anteny za to ze patrzy na rece wladzy.
                        • me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:16
                          ...wlasnie...eryka...podobnie mysli...jak ...ty >?
                          • cetriolo Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:19
                            A Twoj pies? Przyobserwuj go dobrze bo moze masz uklad w domu. OK, Ty sie
                            wkrecaj dalej w matrix, ja ide spac, pa pa.
                            • me-e Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 04:23
                              ...ale mee...nie ma pets...a tow. olejnik...jest ...bee
        • prawy_i_sprawiedliwy Re: uklony ...panie prezesie... 12.08.06, 19:06
          Czas najwyższy przewietrzyć gmach na Woronicza - pani Hojarska i pani Beger są
          już po maturze i napewno lepiej poprowadzą program - w razie czego pomoże pan
          Kurski
    • maria10344 Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 03:13
      Jak zdejmą Olejnik,to w TVP nic nie będzie do oglądania.Już tezaz oglądam tylko
      Monikę ,Jaworowicz i Zorro,bo inne programy się nie nadają.Zauważyłam
      przeglądając programy,że filmy też nadają z najniższej półki.Byle tak
      dalej.AVanti Pośpieszalski.
      • me-e narescie... 12.08.06, 03:49
        ...
    • me-e wchodzi do wildsteina co zdejeta...tow. olejnik 12.08.06, 04:00
      ...a tow. walesa...milczy

...proponuje...zeby, uklad sie..odezwal...ale uklad milczy...po tym
      poznac ...bolszewikow
    • fpitt Re: Czy Wildstein zdejmie Olejnik? 12.08.06, 04:02
      zastanawiam sie , czemu nie ma tak prostej interwencji , ( w sensie reakcji-
      czy komentarza- na tematy ZYDOWSKIE- ot, np. na "agresje UE" w postaci Badania
      Zbrodni Ludobojstwa Na Ludnosci Cywilnel w Libanie. Bo mam Wrazenie, ze to
      Komisja Dokonuje Agresji na Liban - zgodnie z wola Izraela- A moze sie
      myle., nio, kto,. w koncu ZROZUMIE "ezreth izrael". Czy cos? Przecierz oni
      sa narodem Wybranym. Tylko do Czego? Moze sa po to aby nam Swiecic w oczy
      swoja "Zekoma " krzywda.I nie chodzi tu o ich Zaglade. Oprocz nich zginela
      tysiaca innych nacji - nio, ale ci pozostali nie maja az tylu
      udzialow na Manhattanie - aby zmieniac dzieje Swiata.

wybranym
    • me-e co z tym ...lisem ? 12.08.06, 04:12
      ...lis, jakis ostanio chory...koniec ukladu.../ tez w mediach...?...trzeba
      bedzie sie wykazac...?
      • alterpars Rco two mee pis wam dobrze placi 12.08.06, 07:07
    • brynk jak sie nie ma o czym pisac,to sie pisze o Monisi 12.08.06, 05:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka