pablopic 12.08.06, 16:17 zapomnieli dodać że w "manifestacji" głupoli i hipokrytów wzięło udział kilkanaście w porywach kilkadziesiąt osob... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud * "Stop Wojnie" ? Raczej "Vivat Hezbollah!" 12.08.06, 16:19 to odnośnie nazw ugrupowań antysemickich, pseudopacyfistycznych i pro-terrorystycznych --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 najgorsze, ze zaraz zejda sie na forum nasi 12.08.06, 16:21 forumowi hezbollahowie haha ech Odpowiedz Link Zgłoś
alkud 1 minuta do przybycia dvoyranina i innych trolli.. 12.08.06, 16:22 odliczamy... --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 hahaha aha wlasnie zaczalem sciagac ten serial 12.08.06, 16:25 co tak odradzasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
alkud to od razu dorzuć "Sleeper Cell" 12.08.06, 16:28 "Dobry muzułmanin ratuje Amerykę przed zamachami terrorystycznymi. Jako tajny agent wchodzi w szeregi islamskiej komórki fanatyków przygotowujących zamachy na terenie Stanów Zjednoczonych. Farik, ich główny przywódca szykuje coś naprawdę dużego na miarę 9/11 Czy mu się to uda? Zobacz sam!" Fikcja, ale moze fajna :))) www.mininova.org/search/?search=sleeper+%28XviD+asd%29 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus redakcja gw 12.08.06, 17:43 przyznac sie chlopaki - kto jest tym wiernym czytelnikiem "indykmediow" w redakcji?? podobno np jabbur calkiem indymedia lubi. ale podobno nie tylko on. ile osob z redakcji GW to skonczone lewusy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: redakcja gw 12.08.06, 17:55 czytam czesto wyborcza, i tez sie dziwie ze zamiescili taka dziwna nieobiektywna informacje o protescie zwolennikow terrorystow, dzisiejszy "papierowy" numer gw zawiera duzo informacji o islamo-faszyzmie,i nie jest to gazeta skonczonych lewusow, a raczej centrowych liberalow -przeciez tak bardzo pis jej za to nie lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus przepraszam - chodzi o cos innego 12.08.06, 18:00 gazeta.pl i gazeta wyborcza to cos troche innego. w "administracji" portalu gazeta.pl siedzi kilku "stalych czytelnikow" indykmediow i innego chlamu. to oni wala ten shit na strone glowna. nie chce mi sie na razie wojowac - ale jak trzeba bedzie to moge sypnac nazwiskami :) Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: przepraszam - chodzi o cos innego 12.08.06, 18:42 marcus_crassus napisał: > nie chce mi sie na razie wojowac - ale jak trzeba bedzie to moge sypnac > nazwiskami :) dawaj dawaj :) chetnie poznamy te jajczejke komusza> Odpowiedz Link Zgłoś
charli Re: przepraszam - ctam giną ludzie 13.08.06, 00:33 nie wiem o co wam chodzi , ale tam giną niewinni ludzie. Rozumiem strach, terror,i jak ciężkie jest życie w Izraelu, bo mam tam znajomych , ale naloty dywanowe i mordowanie niewinnych ludzi to nie tylko przesada, ale po prostu barbarzyństwo. Przecież istnieje Mossad , który może sobie eliminować kogo chce w Hamasie czy Hesbollachu.. swoją drogą popieranie hesbollachu to też jakieś kuriozum.. przecież to również fanatycy... a swoją drogą to co ukazuje się w polsce w mediach o konflikcje na bliskim wschodzie to najczystrza propaganda i i próba manipulacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
charli tam Mordują Ludzi... 13.08.06, 00:36 powinno być "MORDUJĄ" bo każda wojna morduje ludzi.. niezależnie jak święta ona jest i jak słuszna.. Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Chrześcijanie - żywe tarcze Hezbollahu 13.08.06, 01:12 EAI 19:56 Libańczyk żegna się ze swoją córką, która opuszcza przedmieścia Bejrutu (fot. PAP/EPA) Na ten temat » Izraelska prasa wzywa premiera do ustąpienia » Izraelski śmigłowiec zaatakował cele w zachodnim Bejrucie » Izraelskie wojsko dalej, niż kiedykolwiek » 15 izraelskich żołnierzy zginęło w Libanie » Brak postępu w sprawie rozejmu w Libanie » Konflikt na Bliskim Wschodzie Hezbollah używa chrześcijanskich wiosek do ataków na Izrael – informuje organizacja Christian Solidarity International (CSI), powołując się na opinię b. libańskiego oficera. Hezbollah robi dokładnie to, co w 1996 roku. Ukrywają się wśród ludności cywilnej i wystrzeliwują rakiety zasłaniając się niewinnymi ludźmi – twierdzi pułkownik Charbel Barkat. Chrześcijanie z Ain Ebel, Rmeish, Alma Alshaab oraz innych miejscowości mówią o bojówkach Hezbollahu, które ustawiają wyrzutnie rakiet na dachach domów. Terroryści nie pozwalają chrześcijanom na ucieczkę z zagrożonych domów – donosi CSI. REKLAMA Czytaj dalej Z kolei przewodniczący Światowego Związku Maronitów Sami El-Khoury podkreśla, że kluczem do pokoju jest rozbrojenie Hezbollahu. Zdementował również doniesienia mediów jakoby libańscy chrześcijanie popierali Hezbollah. Według zachodniej prasy wysoki odsetek chrześcijan popiera Hezbollah. To nieprawda! 90% chrześcijan, 80% sunnitów i 40% szyitów sprzeciwia się działaniom Hezbollahu - zaznacza El-Khoury. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: holocaust w wykonaniu I-R-A-N-U, ktory wspiera 13.08.06, 07:45 terrorystow z hamasu i hezbollahu Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: przepraszam - chodzi o cos innego 12.08.06, 19:13 to kto ich tam zatrudnil? w centro-liberalnej gazecie?dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Cenzura Marcusa_Crassusa 12.08.06, 19:34 a co ty Krasul, GW chcesz cenzurować jak swój Eurojihad --------- i co się stanie jak "sypniesz nazwiskami" ? ano nic się nie stanie oprócz tego, że po raz kolejny się ośmieszysz Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Troll Aklud zasze na posterunku w Ambasadzie 12.08.06, 21:17 O której ambasadzie myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: 1 minuta do przybycia dvoyranina i innych tro 12.08.06, 17:57 alkud napisał: > odliczamy... > > --- > <a href="religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html" target="_blank">religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html</a> moze powinnismy im tez pare bombek na durne islamskie ryje ciepnać?? tego smiecia dvoryanina to juz powoli namierzam...:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Go Hezbollah, go ... 12.08.06, 19:09 Go Hezbollah, go to hell. Demonstracje popierajace terrorystow muzlmanskich powiny byc zabronione. Popierajmy Izrael w jego walce z islamo-faszystowskim Hezbollachem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: 1 minuta do przybycia dvoyranina i innych tro 13.08.06, 07:27 Mam nadzieje ,że odpowiednie służby zrejestrowały tych Polskich islamistów i będą ich rozpracowywać kto jest kto.Przecież to są potencjali osobnicy chcący walczyć z niewiernymi w Polsce-oczywiście w sposób bardzo pokojowy,przez wysadzenie kilka autobusów, pociągów,spalenie kilka sklepów i samochodów a jak się uda to ucięcie kilka głów.To wszystko bardzo pokojowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Alez czy nie wiesz, iż Hezbollach wedle UE NIE 12.08.06, 17:00 jest organizacją terrorystyczną, Rosja podziela tą opinie. więc demonstranci mają rację krzycząc: "Hezbollah to partyzantka, broniąca swojego państwa, a nie żadna organizacja terrorystyczna". Zaś za terrorystów ww. organizacje uważa USA i Izrael ... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 kacapobolszewia i UE to dwie zdegenerowane 12.08.06, 17:01 kupy gowna, ktorych jedyna umiejetnoscia jest klamanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Izrael i USA sa lepsze w kłamstwie ... Izraela w 12.08.06, 17:03 tym nikt nie przebije ... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Izrael i USA sa lepsze w kłamstwie ... Izrael 12.08.06, 17:05 iSSlamisci, odmawiali Izraelowi i Zydom prawda do istnienia, przegrali wojny o ten skrawek ziemi, ktory nalez sie Zydom od lat chca zepchnac Izrael do morza, organizuja zamachy, ataki z Libanu Hezbollahu itd Izrael w koncu nie wytrzymal, i sie zaczelo Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin To nie jest takie proste. Otóz syjoniści okupują 12.08.06, 17:06 Farmy Szeba, Wzórza Golan, Zachodni Brzeg Jordanu, Strefe Gazy i Jerozolime Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Wschodnią. A na części tych terenó buduja swoje 12.08.06, 17:07 osiedla. Gdyby chcieli pokoju to by nie okupowlai cudzych ziem. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nie okupowaliby gdyby araby nie rozpetaly wojny 12.08.06, 17:09 ktora przegrali(bo sa glupi do tego stopnia, ze majac taka przewage nie wygrali) ziemia swieta nalezy sie Zydom!!! a nie kozojebca przez wieki narod etn byl nekany, wywozony i eksterminowany(juz przez Asyryjczykow i Babilonczykow) dzis oprawcy sami dostaja po lapach Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Dopóki syjoniści nie oddadzą okupowanych ziem 12.08.06, 17:10 pokoju nie będzie. I syjoniści nie będą mogli życ w pokoju. A pamiętaj że w 2020 r. będą stanowić poniżej 40 % mieszkańców tego opszaru Izraela + ziem okupowanych i co wtedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 syjoniscie to nie tylko Zydzi, hahaha 12.08.06, 17:11 nie, za kare dla tych kozojebcow iSSlamskich, tam bedzie IZRAEL i albo to zaakceptuaj albo zdechna swoja droga historycznie sie im nalezy to bardziej, niz iSSlamista Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Historycznie to się Arabą należy, nigdy się tych 12.08.06, 17:13 ziem nie scedowali syjonistą. Owszem syjonistami są tez fundamentlaiści protestanncy z USA ... Ale USA upada ...poczytaj środowy dodatek Dziennika - Euorpe :-) tam ejst o upadku Hameryki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic A to ciekawostka! 12.08.06, 17:21 dvoryanin napisał: > ziem nie scedowali syjonistą. Owszem syjonistami są tez fundamentlaiści > protestanncy z USA ... Ale USA upada ...poczytaj środowy dodatek Dziennika - > Euorpe :-) tam ejst o upadku Hameryki :-) >\ nie scedowali? ja też nie scedowałem nikomu Placu Defilad w wawie, czyli mi się on należy!!! dyvorian zaświadczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: Jak był twój ... 12.08.06, 17:25 no pewnie, tak jak arabusów ziemie izraela... Odpowiedz Link Zgłoś
al_paga Dvoryanin weź się wsadź lub wysadź! 12.08.06, 20:44 Dvoryanin, weź się wsadź na samolot, w którym iSSlamczyki podłożą ładunek wybuchowy, lub jeszcze lepiej sam się wysadź! Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: nie okupowaliby gdyby araby nie rozpetaly woj 12.08.06, 17:50 jestes wyjatkowym kretynem... Odpowiedz Link Zgłoś
waclawr Re: nie okupowaliby gdyby araby nie rozpetaly woj 12.08.06, 18:48 a ty debilem dom potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
dobby7 Re: Alez czy nie wiesz, iż Hezbollach wedle UE NI 13.08.06, 00:18 dvoryanin napisał: "Hezbollah to partyzantka, broniąca swojego państwa, a nie > > żadna organizacja terrorystyczna". Pajacyku, jesli jest tak jak piszesz, to IZRAEL ma tym wieksze prawo rozp... te bande - ona zaatakowala terytorium Izraela. Popros sanitariuszy, by weryfikowali twoje teksty. MAture masz jednak z przydzialy wszechpolskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: najgorsze, ze zaraz zejda sie na forum nasi 12.08.06, 17:44 no siema frajerze. juz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.ptak Re: najgorsze, ze zaraz zejda sie na forum nasi 12.08.06, 18:21 O czym my wogole mowimy jaki protest przeciw Izraelowi, niech tu przysla tych kretynow do Izraela niech zobacza czego sie tu ucza dzieci w przedszkolach - piosenek o pokoju, ojcowie obiecuja dzieciom ze one juz nie beda musialy isc do wojska bo za nim dorosna bedzie pokoj, tylka tym sie tutaj zyje a ta banda kretynow twierdzi, ze Izrael ma frajde. A wiecie czego ucza dzieci tam po drugiej stronie, ze to bohaterstwo zginac meczenska smiercia i zabic przy tym kilku niewiernych, bo dostana za to nagrode u Allaha i jeszcze kilka dziewic w nagrode. Pewna zakonnica w Jerozolimie opowiadala, ze oni ciagle ich strasza- skonczymy z zydami wezmiemy sie za chrzescijan. Ale tak tak popierajcie Polacy terroryzm Odpowiedz Link Zgłoś
m.ptak uwazajcie 12.08.06, 18:25 O czym my wogole mowimy jaki protest przeciw Izraelowi, niech tu przysla tych kretynow do Izraela niech zobacza czego sie tu ucza dzieci w przedszkolach - piosenek o pokoju, ojcowie obiecuja dzieciom ze one juz nie beda musialy isc do wojska bo za nim dorosna bedzie pokoj, tylka tym sie tutaj zyje a ta banda kretynow twierdzi, ze Izrael ma frajde. A wiecie czego ucza dzieci tam po drugiej stronie, ze to bohaterstwo zginac meczenska smiercia i zabic przy tym kilku niewiernych, bo dostana za to nagrode u Allaha i jeszcze kilka dziewic w nagrode. Pewna zakonnica w Jerozolimie opowiadala, ze oni ciagle ich strasza- skonczymy z zydami wezmiemy sie za chrzescijan. Ale tak tak popierajcie Polacy terroryzm Odpowiedz Link Zgłoś
tingri kiedy demonstracja przeciw terrorystom z hezbollah 12.08.06, 16:41 dlaczego tylko "uzyteczni idioci" i fanatyczni muzulmanie moga sie zebrac i zrobic demonstracje, a my ktorzy jestesmy swiadomi zagrozen islamo-faszyzmu nie robimy kontrdemonstracji? Odpowiedz Link Zgłoś
rasta.man Re: kiedy demonstracja przeciw terrorystom z hezb 12.08.06, 18:39 ponoć była: pl.indymedia.org/pl/2006/07/22250.shtml ps. używacie tego?: en.wikipedia.org/wiki/Megaphone_desktop_tool#Megaphone Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: obic palami te zbiegowisko idiotow!! 12.08.06, 16:37 >gekon1979 napisał: >obic palami te zbiegowisko idiotow!! Stare dobre metody demokratyczne sie snia?? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: sram na doopokracje, zawsze to pisze na forum 12.08.06, 16:40 To won na Bialorus:P W sumie to czym sie roznisz od fanatykow religijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: sram na doopokracje, zawsze to pisze na forum 12.08.06, 16:41 a to ty sie wynos!!! zachod nas okupuje od 2004 ale juz niedlugo zostanie odparty!! tym, ze nie wysadzam ludzi w powietrze, i nie chce podpalic calego swiata?? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud właśnie, właśnie, np. UE okupuje Polskę 12.08.06, 16:42 musimy walczyć z tym krwawym okupantem :))) --- religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Akurat ten okupant krwawy nie jest. Jest szkodliwy 12.08.06, 17:04 ale chyli się ku upadkowi i upadnie w perspektywie jakiś 20 lat ... kolejne rozszerzenia mu w tym pomoga ... Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: sram na doopokracje, zawsze to pisze na forum 12.08.06, 16:44 A co to ma za znaczenie??? Jezyk, agresja ta sama... Czy sie wysadzisz, czy bedziesz "lal palami" - nie ma roznicy, poprostu nie dorosles do demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 lac palami, bo to jest zagrozenie dla Polski 12.08.06, 16:46 ci iSSlamo faszysci spod ambasady!! potem ktorys z nich w przyplywie uniesienia wysadzi jakis samolot, teraz trzeba lac palami i deportowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: lac palami, bo to jest zagrozenie dla Polski 12.08.06, 16:49 juz spokojnie, wez tabletke i wyjdz na spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: lac palami, bo to jest zagrozenie dla Polski 12.08.06, 16:51 el_p napisał: > juz spokojnie, wez tabletke i wyjdz na spacer... a wlasnie, ze nie! nie bede spokojnie, jak banda debili, probuje wmowic ludzia, ze czarne jest biale, a biale jest czarne! bo czarne nie jest biale, a biale nie jest czarne(za klasykiem) Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: lac palami, bo to jest zagrozenie dla Polski 12.08.06, 16:58 > > juz spokojnie, wez tabletke i wyjdz na spacer... > a wlasnie, ze nie! nie bede spokojnie, jak banda debili, probuje wmowic ludzia, > ze czarne jest biale, a biale jest czarne! bo czarne nie jest biale, a biale n > ie jest czarne(za klasykiem) > No, to przestan wmawiac i bedzie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ja nie wmawiam, ja nazywam rzeczy po imieniu 12.08.06, 16:59 to wy klamiecie iSSlamo faszysci!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: ja nie wmawiam, ja nazywam rzeczy po imieniu 12.08.06, 17:07 ja cy my??? Ja w nic nie wierze... Pamietaj, ze to Twoim argumentem jest lanie palami i to Ty jestes przeciwnikiem demokracji, kto tu jest faszysta? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 to oprocz demokracji, mamy tylko jeszcze faszyzm?? 12.08.06, 17:10 zajebiscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 po co?? moje miejsce jest tu! ale nie oznacza to 12.08.06, 17:10 ze, dam sobie wmowic klamstwa w ktore wy wierzycie Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A ja uważam, że to ty wmawiasz kłamstwa na temat 12.08.06, 17:11 "miłojuących pokój" syjonistów z Izraela i neokonserwatystów z USA ... i każdy z Nas ma prawo do swojej opini. I popierania kogo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nie to wy chrzanicie o religi pokoju hahahaha 12.08.06, 17:13 smierc iSSlamu, zyciem zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ja nic o religi pokoju nigdy nie mówiłem. Ja 12.08.06, 17:15 uwżam, ze Liban ma prawo do obrony. Iran też. USA wywołuje wojny z światem Islamu. Palestyńczym mają prawo do samostanowienia. Ja zaś żydowsko - amrykańskich wojen popierac nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Ja nic o religi pokoju nigdy nie mówiłem. Ja 12.08.06, 17:16 i bardzo dobrze, ze wywoluja, bo lepiej prowadzic wojny na czyims terytorium niz swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A ja tych wojen popierac nie będę. Wole mieć 12.08.06, 17:19 przyjaciół wsród Arabów i Persów (jest ich więcej i można na przyjaźni zarobić) niż wsród Żydów ... Zgadnij np: dlaczego Jose Louis Zaptero łazi w arafatce ? Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: A ja tych wojen popierac nie będę. Wole mieć 12.08.06, 17:24 dvoryanin napisał: > przyjaciół wsród Arabów i Persów (jest ich więcej i można na przyjaźni zarobić) najlepiej odłamkiem bomby wypłełnionej gwoździami > > Zgadnij np: dlaczego Jose Louis Zaptero łazi w arafatce ? bo jest tępym lewakiem który po rozłeżeniu gospodarki hiszpańskiej ratuje swój image poprzez populistyczne reformy jak np. w sprawie małżeństw homoseksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Błąd. Bo w Libii są do zarobienia miliardy na 12.08.06, 17:28 budowie szpitali, dróg, osieldi mieszkaniowych, sieci kolejowej itp. A Zapatero walczy o te kontrakty z Żabojadami ... no startuja jeszcze Polacy i Niemcy ... ale Zapatero zdecdowanie najbardziej się stara .... Zapatero to podły bolszewik, ale jego polityke zagraniczą podziwiam ... on jest w niej naśladowcą gen. Franco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: Błąd. Bo w Libii są do zarobienia miliardy na 12.08.06, 17:31 dvoryanin napisał: > budowie szpitali, dróg, osieldi mieszkaniowych, sieci kolejowej itp. A Libia? a nie księzyc??? > > Zapatero to podły bolszewik, ale jego polityke zagraniczą podziwiam ... on jest > > w niej naśladowcą gen. Franco :-) to jedź mu i to powiedz,bo Hiszpanie traktują go podobnie jak my ciebie tutaj: jak trolla Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Chcesz żeby zawłu dostał ... tak by się mogło 12.08.06, 17:36 skończyć gdyby się dowiedział iż jest realizatorem polityki zagranicznej Franco (śp. generał, tez stawiał na współprace z Arabami). Hiszpanie go wybrali więc go popierają. A szczególnie lubią go Katlaończycy, Baskowie, Galijczycy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: Chcesz żeby zawłu dostał ... tak by się mogło 12.08.06, 17:41 dvoryanin napisał: > (śp. generał, tez stawiał na współprace z Arabami). Hiszpanie go wybrali więc > go popierają. A szczególnie lubią go Katlaończycy, Baskowie, Galijczycy itp. jesteś idiotą czy tylko tak dobrze udajesz??? a może nie wiesz co miało miejsce 11 marca i 14 marca 2004r w Hiszpanii??? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Wiem, zamachy, któe wyniosły Zapatero do władzy .. 12.08.06, 17:44 to też gdzies powyżej napisałem, że moze Jose Louis jest wdzięczny Arabą dzięki nim rządzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: Wiem, zamachy, któe wyniosły Zapatero do wład 12.08.06, 17:46 na pewno jest wdzięczny, dzięki nim dorwał się do żłoba, ciekawe co na ten temat sądzą rodziny zamordowanych przez arabów... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin To moja sugestia, że wbrew pozorom to on dużo 12.08.06, 17:48 terrorysta zawdzięcza. Trzeba powiedzieć, że Jose Louis buduje w Hiszpanii meczety i medresy, ba w szkołach publicznych dozwolił wramach świeckiego państwa na lekecje religii islamskiej a katolicką wypędził ... On chyba szuka nowego elektoratu dla PSOE ... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: A ja tych wojen popierac nie będę. Wole mieć 12.08.06, 17:25 > > Zgadnij np: dlaczego Jose Louis Zaptero łazi w arafatce ? bo jest debilem i lewakiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Tym też jest, ale tu akurat chce wygrać przetargi 12.08.06, 17:30 w Libii na olbrzymie inwestycje na których zarobi miliardy dolarów ten kto wygra przetargi ... Wogóle bolszewik Zapatero prowadzi bardzo mądrą polityke zagraniczną Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: A ja tych wojen popierac nie będę. Wole mieć 12.08.06, 17:28 Bo jest tchórzem i myśli że oszczędzi Hiszpanom zamachów. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin NIE. W Libii niedługa rostrzygnięte zostaną 12.08.06, 17:31 przetargii na których można zarobić miliardy dolarów :-). On wogóle prowadzi bardzo mądra polityke zagraniczą ... mimo iż jest bolszewikiem. Wogóle to on moze być wdzięczny terrorysta dzięki zamachom rządzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: NIE. W Libii niedługa rostrzygnięte zostaną 12.08.06, 17:39 Rządzi nieudolności poprzednika, który kluczył i kłamał zamiats powiedzieć prawdę o zamachach. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin gekonowi zazdrośc bo na wiec poparcia dla Izraela 12.08.06, 17:05 nikt by nie przyszedł, oprócz personelu Ambasady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ja bym poszedl, i znam wiele osob, ktore by 12.08.06, 17:06 poszly, wiec nie gadaj bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol No przecież dvoryanin właśnie o tym pisze :-) 12.08.06, 17:08 "Nikt oprócz personelu ambasady" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: sram na doopokracje, zawsze to pisze na forum 12.08.06, 17:56 gekon1979 napisał: > a to ty sie wynos!!! zachod nas okupuje od 2004 ale juz niedlugo zostanie odpar > ty!! > tym, ze nie wysadzam ludzi w powietrze, i nie chce podpalic calego swiata?? hahahaha ttylko dlatego,ze nie masz po temu zadnych warunkow. Tacy jak ty w czasie wojen,gdy nie ma juz nikogo kto by mogl kontrolowac,zamieniaja sie w rzeznikow... A tak to w tej zasranej demokracji dla takich jak ty,jedyna forma ekspresji zostaje bluzganie na forum. Spadaj F-R-A-J-E-R-Z-E ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
morsick Re: obic palami te zbiegowisko idiotow!! 13.08.06, 10:09 Skoro niedozwolone są manifestacje "łysych", to niby czemu mogą się odbywać takie parady pasyfistów i innych lewusów? Przecież ta hołota różni się tak naprawdę tylko fryzurami. Jakby dostali pałą parę razy, to by im nie zaszkodziło, cholerni degeneraci. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Kretyni to by za Izraelem demonstrowali, ale 12.08.06, 17:02 mieliby do tego prawo ... DEMOKRACJA Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: obic palami te zbiegowisko idiotow!! 12.08.06, 20:21 taka jest ta wasza tolerancja. zygac sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
jelon_p Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 16:21 "Hezbollah to partyzantka, broniąca swojego państwa, a nie żadna organizacja terrorystyczna" - jasne, to już wiadomo jacy to manifestanci. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Kolego, Unia Europejska i Federacja Rosyjska oraz 12.08.06, 17:17 wiele innych państw na świeci (państwa Islamskie, państwa latynoskie) podzielają oficjalnie opinie demonstrantów. Tylko Izrael i USA mają inne zdanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
jelon_p Re: Kolego, Unia Europejska i Federacja Rosyjska 12.08.06, 19:41 1. stanowisko państw islamskich - bez komentarza 2. państwa latynoskie - nie liczą się w polityce międzynarodowej 3. Rosja prawdopodobnie rozgrywa własne interesy na bliskim wschodzie i nie jest najlepszym autorytetem w kwestiach terroryzmu (vide: Czeczenia) 4. stanowisko UE nie jest do końca jednoznaczne www.arabicnews.com/ansub/Daily/Day/050311/2005031123.html Duży wpływ na decyzje w UE ma oczywiście Francja która tradycyjne z racji swojej dużej islamskiej diaspory jest nastawiona w sposób proarabski. Słabe argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud "Hezbollah to partyzantka" - lepiej! to pacyfiści 12.08.06, 16:21 organizacja bratnia dla Stop Wojnie... --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin UE, Rosja, państwa latynoamerykańskie, państwa 12.08.06, 17:20 islamskie ... też uważają Hezbollach za partyznatke ... Tylko USrael 9USA + Izrael) jest innego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: UE, Rosja, państwa latynoamerykańskie, państw 12.08.06, 17:26 Państwa latynoamerykańskie lezą na pasku Rosji. A rosjanie uważają Hezbollah za partyzantkę dla wygody i na złość amerykanom. Jakby się im ktoś z Hezbolahu w Moskwie wysadził, to szybko zastosowaliby metody z Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ale Hezbollach i Hamas są mądre Czeczenów i ich 12.08.06, 17:32 sprawe olewają ... Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Ale Hezbollach i Hamas są mądre Czeczenów i i 12.08.06, 18:58 dvoryanin napisał: > Ale Hezbollach i Hamas są mądre Czeczenów i i sprawe olewają ... Do czasu. Jeśli Izrael ich zdrowo nie pogoni, to za chwilę znajdzie się na Kaukazie kolejny Chattab, tym razem np. z Libanu albo z Syrii. I wówczas rosjanie tak jak zwykle powiedzą - miało być lepiej, a wyszło jak zawsze... Sami mają duży problem z islamem u siebie, a dla krótkowzrocznych interesów robią deale z bandytami. Przejadą się na tym ostro, kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Ale Hezbollach i Hamas są mądre Czeczenów i i 12.08.06, 21:25 Nowy Chattab może istotnie się pojawić. I nie koniecznie na Kaukazie bo w samej Moskwie. I z mocniejszymi ładunkami. Prosto z Iranu. Może to Kreml otrzeźwi? Odpowiedz Link Zgłoś
zubeida Brawo Warszawiacy!!! 12.08.06, 16:24 No nareszcie jakas informacja o protestach w Polsce przeciwko Izraelskim terrorystom. Bliskiwschod kipi nienawiscia do syjonistow po ich masakrach w Gazie i Libanie. CO oni sobie mysla, ze moga bezkarnie niszczyc, miasta, porywac politykow, bombardowac szpitale, urzadzac bandyckie najazdy na miasta i wioski palestynskie, libanskie... Milo, ze Polacy, Arabowie mieszkajacy w stolicy maja dowage zeby co tydzien demonstrowac pod amabasada najwiekszego terrorysty. Na szczescie jest jeszcze w Polsce troche ludzi z autnetycznej lewicy gotowych przeciwstawic sie serwilizmowi ogarniajacymi poleki elity od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 o jest juz pierwszy!! witamy, jestes pierwszym 12.08.06, 16:26 pozytecznym idiota w tym watku :) twoja nagroda to bycie zywa tarcza dla bojownika z hezbollahu Odpowiedz Link Zgłoś
alkud * informacja dla pożytecznych idiotów * 12.08.06, 16:31 grupa International Solidarity Movement poszukuje idiotów do ochraniania Hezbollahu w Libanie... chcesz zostać żywą tarczą szejka Nasrallaha? skontaktuj się z For more information: Mohammed Katib 054 557 3285 Abudullah Abu Rahma 054 725 8210 Polecam! --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Alkud a premier Izraela nie poszukuje ? A wiesz 12.08.06, 17:23 ostatnio moSSad ogłaszał, że potrzebuje agentów ... w prasie Izraelskiej weź się zgłoś. A przepraszam Ty już dla nich pracujesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: Alkud a premier Izraela nie poszukuje ? A wie 12.08.06, 17:28 dvoryanin napisał: > ostatnio moSSad ogłaszał, że potrzebuje agentów ... w prasie Izraelskiej weź > się zgłoś. A przepraszam Ty już dla nich pracujesz ... > pewnie już cię namierzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
zubeida Wszawi syjonisci do poczytania 12.08.06, 16:36 mam dla was haslo, bedace wezwaniem dla milujacej pokoj IDF Make Humus not war! A tak na serio slogan z londynskich demonstracji poparcia w czasach pierwszej intifady "Palestine will be free from The river to The Sea". a ponizej lektura: Hunker Down With History By Richard Cohen The greatest mistake Israel could make at the moment is to forget that Israel itself is a mistake. It is an honest mistake, a well-intentioned mistake, a mistake for which no one is culpable, but the idea of creating a nation of European Jews in an area of Arab Muslims (and some Christians) has produced a century of warfare and terrorism of the sort we are seeing now. Israel fights Hezbollah in the north and Hamas in the south, but its most formidable enemy is history itself. This is why the Israeli-Arab war, now transformed into the Israeli-Muslim war (Iran is not an Arab state), persists and widens. It is why the conflict mutates and festers. It is why Israel is now fighting an organization, Hezbollah, that did not exist 30 years ago and why Hezbollah is being supported by a nation, Iran, that was once a tacit ally of Israel's. The underlying, subterranean hatred of the Jewish state in the Islamic world just keeps bubbling to the surface. The leaders of Saudi Arabia, Egypt, Jordan and some other Arab countries may condemn Hezbollah, but I doubt the proverbial man in their street shares that view. There is no point in condemning Hezbollah. Zealots are not amenable to reason. And there's not much point, either, in condemning Hamas. It is a fetid, anti- Semitic outfit whose organizing principle is hatred of Israel. There is, though, a point in cautioning Israel to exercise restraint Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: Wszawi terroryści do poczytania 12.08.06, 16:37 markhumphrys.com/israel.conflict.html Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ...IDF chce zająć Mekke... 12.08.06, 16:37 informacja z pierwszej ręki... --- religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Brawo Warszawiacy!!! 12.08.06, 19:00 Na szczescie jest jeszcze > w Polsce troche ludzi z autnetycznej lewicy gotowych przeciwstawic sie serwilizmowi ogarniajacymi poleki elity od kilkunastu lat. Wal się pieprzona lewico, dosyć jej tu było przez 50 lat! Rewelacyjny sojusz - islamscy bandyci i bandycka lewica! Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Brawo Warszawiacy!!! 12.08.06, 19:51 zubeida napisała: >....ze Polacy, Arabowie mieszkajacy w stolicy maja dowage zeby co tydzien > demonstrowac pod amabasada najwiekszego terrorysty. Na szczescie jest jeszcze > w Polsce troche ludzi z autnetycznej lewicy gotowych ...... buhahahaha ...to nie pisz warszawiacy-bo takich tam nie było a tylko zdegenerowani lewacy pokroju ikonowicza pijaczyny.głownie były muslimy z ambasad,troche muslimów emigrantów i zacpani anarchisci> Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Brawo Warszawiacy!!! 13.08.06, 05:49 Zdziwisz się zapewne adalbert57,kiedy niebawem ujrzysz masowe protesty w całej Europie przeciwko agresji Izraela.Ten czas się zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś
vaterlandnl Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 16:29 Medialna ofensywa terrorystow trwa. Hezbollach nie jest organizacja terrorystyczna? Faktycznie, dzielni powstancy w Warszawie tez sie chowali za plecami dzieci i kobiet... Czy swiat juz staje na glowie, ze daje sie wodzic za nos kundlom z Hezbollachu? Wierze, ze nie wszyscy Arabi sa zwyrodnialcami i faszystami, ale ci ktorzy tacy sa nazlezy nazywac po imieniu. Nasze szczescie, ze bron, ktora dysponuje Izrael nie jest w rekach Hezbollachu, bo nie trzeba miec wielkiej wyobrazni, co by z nia uczynili. To nie sa nawet zwierzeta - to jakies upiorne kreatury bez krzty uczciwosci. Zaden pokoj nie jest ich celem. Czy ci protestujacy sa tak glupi, czy tak slepi, ze tego nie widza? Odpowiedz Link Zgłoś
petrosp Pracownicy ambasady syryjskiej 12.08.06, 16:31 Z tych manifestujących to pewno połowa - to pracownicy ambasady syryjskiej albo ludzie przez nich opłaceni. Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Kiedyś mówiono że KOR to płatni agenci CIA 12.08.06, 16:33 co przynajmniej w części było nieprawdą :-) Proponuję więc trochę umiaru w ocenie ludzi, z którymi się w czymś nie zgadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Teraz się mówi że Hezbollach to partyzanci 12.08.06, 16:35 palestyńscy walczący w obronie Libanu... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Do takich metod to by się musiał Izrael uciec 12.08.06, 17:25 jakby chciał demonstracja popracia dla siebie zrobić. Chociaż wątpie kto by wzioł srebniki naznaczone krwią niewinnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: precz islamskim faszystom 12.08.06, 21:27 Z Azji i Afryki takoż! O Ameryce i Australii nawet nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: precz islamskim faszystom 13.08.06, 06:02 Ależ oczywiście mosze22. Europa już nie raz była czyszczona i jak widać nadal wymaga uporządkowania.Ale,ale czy przypadkiem wzorujesz się na Hilterze???? Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Do takich metod to by się musiał Izrael uciec 12.08.06, 20:14 dvoryanin napisał: > jakby chciał demonstracja popracia dla siebie zrobić. Chociaż wątpie kto by > wzioł srebniki naznaczone krwią niewinnych ... > Mła :)))) b.chetnie:)))) "pecunia non olet" ..naucz sie tego smrodzie jak chcesz zostac prawnikiem....rotflllllll PS..piszemy "wziął" ...ty przyszłosci polskiej palestry....buhahahahaha qwa ...sie nie dziwie ze sie na dzienne studia nie dostałeś z taka znajomoscia jezyka ojczystego...chociaz moze to nie twój jezyk ojczysty ...składnia czesto napchana rusycyzmami na maksa :D Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pacyfy w natarciu. Obudzili się jak Izrael zacząl 12.08.06, 16:34 bandytom dawać w d....! Postępowali tak zawsze ,najpierw za pieniądze z Moskwy a teraz od "socjalistów,liberałów i demokratów" islamskiego chowu!! Ile ich brało udział w tej "pikietce" - brak informacji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mosze22 policja musi ich fotografowac i sledzic 12.08.06, 18:50 to przyszli zamachowcy/ terrorysci Odpowiedz Link Zgłoś
war3000war [...] 12.08.06, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Największym problemem Polski są tacy prawie 12.08.06, 16:36 inteligentni jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 16:42 O, matko Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
zubeida Fajne video dla syjonistow 12.08.06, 16:47 Dla kolegi cierpiacego na antysemityzm - Bliskiwschod nie potrzebuje za sojusznika faszystow. Miedzy Toba a Alkudem, Krasula tak naprawde nie ma roznicy, obydwaj jestescie rasistami, Ty jestes typem strego chowu, przasnym, Krasula, alkud to tylko reaktywacja. Posluchajcie goscia z Izby Gmin. www.youtube.com/watch?v=pLHYF0BExu8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Lubię wszystkich Arabów i Muzułmanów *** 12.08.06, 16:48 poza tymi którzy a) popierają terroryzm lub/i b) planują wysadzić siebie lub kogoś innego w powietrze to chyba uczciwe podejście do sprawy... --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a tu masz filmik z przemowienia szefa hezbollahu 12.08.06, 16:54 do swoich ludzi uwaga, nagranie tajna kamera, dopiero teraz sie pokazalo www.youtube.com/watch?v=UKHwhSGuciY Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Re: a tu masz filmik z przemowienia szefa hezboll 12.08.06, 18:17 pelna wersja ze skynews: news.sky.com/shared/videoasx/0,,galloway_060806-31200-bb,00.asx Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Re: Fajne video dla syjonistow 12.08.06, 18:03 slyszalem o tym. i bardzo dziekuje za podanie tego linku. jestem ogromnie wdzieczny :) tak trzymac ! nie dajmy sie poniesc syjonistycznej propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
struna211077 Re: Fajne video dla syjonistow 12.08.06, 18:04 Chciałbym podziękować za link do fragmentu nagrania wywiadu z Galloway'em. Nie znam autora postu ani jego wcześniejszych wypowiedzi, szczerze mówiąc, nie dręczy mnie ta niewiedza po nocach, ale dostrzegam ten post jako jedno z dających się policzyć na palcach u jednej nogi wynurzeń na tym forum, które - być może w nienajwyższych lotów formie werbalnej - niesie ładunek merytoryczny (odziedziczony po wystąpieniu samego Galloway'a), a nie wyłącznie emocjonalny, zaprawiony do tego niewybredną frazeologią, jak większość kapiszonowych pokrzykiwań tzw. "zdalnych znawców sprawy (każdej)". Swoją drogą, wywiad z Galloway'em uświadamia bardzo poważny i niebezpieczny dystans pomiędzy naszą polityką (to jasne), ale i środkami masowego przekazu, a ich anglosaskimi (np.) odpowiednikami. Bo jeśli nawet Galloway nie ma racji, a to jest sprawą wiedzy i gustu słuchacza, to jednak swoją opinie swobodnie przedstawia na forum - bez urazy - nieco poważniejszym niż to tutaj. A więc boli mnie jednostronność propagandy w naszym biednym kraju, dla której marną są przeciwwagą hałasy "zdalnych znawców sprawy" (jeśli zwinąć kartkę papieru w rulon i odejść na 10 metrów, kartka traci drugi wymiar). A niepodważalna, bezkrytyczna wiara w jedną prawdę to historia totalitarnych imperiów i krajów wyznaniowych, w których można, pijąc popołudniową herbatkę, mówić spokojnym głosem o tym, że "lepiej prowadzic wojny na czyims terytorium niz swoje" (cytat) itp. Nazizm III Rzeszy także dał ludziom wiarę w jedną prawdę, ba, zastąpił tę wiarę nauką (o wyższości rasowej). Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 17:19 Czy to nie tragiczne, że większość Polaków za swoje niedołęstwo obarcza Żydów. A czemu nie Rosjan, Chińczyków albo Amerykanów, a najlepiej własną głupotę i niechęć do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Raczej banda zdrajcow i kolaborantow islamskich... 12.08.06, 16:37 Polowa to muzulmanie mieszkajacy w Polsce, a druga polowa to ich kochanki/kochankowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Miło poczytać jak kulturalni 12.08.06, 16:41 ludzie wymieniają poglądy w tak eleganckiej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
hong2 muslim nazi raus 12.08.06, 16:39 muzulmanscy faszysci wypier..lac do swoich zacofanych chat w burakolandach Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: muslim nazi raus 12.08.06, 16:43 wykopac islamo-faszyzm spod ambasad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud * Czy Stop Wojnie jest politycznym zapleczem... 12.08.06, 16:45 "partyzantów" z Hezbollahu? i'm just curious :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 16:50 Jak wygląda prawda widzi cały świat..i daremny wasz trud we wmawianiu ludziom jak poprawnie postrzegać rzeczywistość...tępe młoty od wciskania ludziom kitu... Odpowiedz Link Zgłoś
alkud "pacyfiści" popierają islamskich terrorystów 12.08.06, 16:51 to smutne ale prawdziwe :( --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Tylko gdzie ci terroryści? 12.08.06, 16:53 Żydzi starym zwyczajem odwracają kota ogonem. To Izrael napadł na Liban, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a dlaczego Izrael napadl na Liban, to juz za trudn 12.08.06, 16:55 e, pytanie dla ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Bo to Izrael, niestety 12.08.06, 16:57 Żydzi nie potrafią żyć w zgodzie z sąsiadami. Nigdy nie umieli. Ani kiedyś w Europie, ani teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: Bo to Izrael, niestety 12.08.06, 16:59 geocities.com/realtrueactuality/VictimsOfPalestinianCrimes.htm Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: a dlaczego Izrael napadl na Liban, to juz za 12.08.06, 17:02 A ty rezerwista jeszcze nie w armii. Nie jedziesz bronic swojej "zaatakowanej" oczyzny? Nie jestes przeciez Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 taki gownojad jak ty, nie bedzie kwestionowal 12.08.06, 17:02 mojej Polskosci Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Owszem, pejsaty klakierze 12.08.06, 17:14 Ci co popierają Izraelskie barbarzynstwa powinni już tam być od dawna. Nie ma w Polsce miejsca dla syjonistycznych bandytów! Wooooon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 spie..j iSSlamofaszystowska gnido 12.08.06, 17:15 wysadzanie samolotami budynkow, to wasza specjalnosc won z europy mahmucka zarazo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Jakbym komus podp.ierd.olił ziemie to tez bym 12.08.06, 17:23 srał po gaciach, jak ty, srulu. //"Żydzi tak należą do państwa, którego są obywatelami, jak tasiemiec jest obywatelem pacjenta" - J. Nordman Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Jakbym komus podp.ierd.olił ziemie to tez bym 12.08.06, 18:02 BINGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jakbym komus podp.ierd.olił ziemie to tez bym 12.08.06, 21:31 Czy ci Arabowie jeszcze nie zrozumieli, że spychanie Żydów do morza od 60 lat im nie wychodzi i prawdopodobnie nigdy nie wyjdzie? Może niech spróbują szczęścia z Chińczykami albo Rosjanami? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Owszem, pejsaty klakierze 12.08.06, 17:21 Biedny kretyn. Ile ci kreaturo płacą Arabowie za pisanie bredni i sianie defetyzmu na Zachodzie. A może to jakiś konwertyta, w końcu neofici zawsze są najbardziej aktywni. Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Owszem, pejsaty klakierze 12.08.06, 19:14 woparachgazu napisała: > Ci co popierają Izraelskie barbarzynstwa powinni już tam być od dawna. Nie ma w Polsce miejsca dla syjonistycznych bandytów! Wooooon!!! Taaa, zupełnie jak w kabarecie Pietrzaka - syjoniści do Syjamu! Kurczę, myślałem że już tego na żywo nie usłyszę, a tu proszę, powtórka z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud * Lista organizacji terrorystycznych * 12.08.06, 16:58 www.infoplease.com/ipa/A0908746.html Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Obywateli UE lista organizacji terrorystycznych 12.08.06, 18:15 stworzona przez UE a tam Hezbollachu nie ma. Mnie listy storzone przez USA i Izrael nie interesują. Mnie obowiazuje lista stworzona przez UE. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: "pacyfiści" popierają islamskich terrorystów 12.08.06, 16:58 Jesteś wzorcowym przykładem tępego politruka siejęcego nienawiść rasową na forach od bardzo dawna politownia godny funkcjonariuszu........ Odpowiedz Link Zgłoś
tingri 100 USD za przechowanie rakiety placi hezbolah 12.08.06, 16:55 Niemiecka gazeta Der Tagesspiegel z dnia 1.08.2006 mówi o metodach prowadzenia wojny, stosowanych przez Hezbollah. Autor, Klemens Virgin, uważa, że te metody będą coraz szerzej stosowane przez ugrupowania terrorystyczne, dla których życie ludzkie nie jest nic warte. Po wyprowadzeniu wojsk izraelskich z Libanu parę lat temu, Hezbollah rozpoczął budowę bunkrów, nad którymi wznoszono domy mieszkalne oraz szkoły. Za 100 USD miesięcznie mieszkańcy domu przechowują u siebie rakietę, do której jest "przypisany" odpowiedni bojówkarz. Kiedy otrzymuje rozkaz wkroczenia do akcji, po prostu jedzie na konkretny adres i odpala rakietę. Operacja trwa 15 minut, a Izrael zawsze traci - bo albo oberwie rakietą, albo zbombarduje dom mieszkalny. Szejk Nasralla, który wpadł na ten genialny pomysł, zyskał dla siebie w ten sposób poparcie całej społeczności światowej. za: bartalmay.alleluja.pl swiat sie dowie jakie metody propagandy gebelsowskiej stosuja islamo-faszysci popierajacy hezbollah i finansowana przez totalitarny iran pseudpacyfistyczna organizacja "stop wojnie" Odpowiedz Link Zgłoś
zubeida Re: 100 USD za przechowanie rakiety placi hezbola 12.08.06, 16:59 Czytasz jakiegos zakompleksionego Niemca, ktorego dziadek byl palaczem w Auschwitz, wiec syn pisze androny o Hizbullachu zeby odkupic winy ojca Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: 100 USD za przechowanie rakiety placi hezbola 12.08.06, 17:03 a co masz do niemcow? nie odnosisz sie do faktow,ze hezbollah to terrorysci, zaslaniajacy sie cywilami, tylko stosujesz gebelsowska metode argument "ad personam" Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: 100 USD za przechowanie rakiety placi hezbola 12.08.06, 19:18 zubeida napisała: > Czytasz jakiegos zakompleksionego Niemca, ktorego dziadek byl palaczem w Auschwitz, wiec syn pisze androny o Hizbullachu zeby odkupic winy ojca Kurczę, nie wiedziałem że mamy najlepszy wywiad i archiwa na świecie. Zubeida wie gdzie był palaczem (albo nie palaczem) dziadek każdego niemca! Zubeida lapsza niż google! Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu [...] 12.08.06, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: 100 USD za przechowanie rakiety placi hezbola 12.08.06, 17:18 pl.wikipedia.org/wiki/Historia_Izraela Wśród państw starożytnego Bliskiego Wschodu dość istotną rolę odegrało żydowskie państwo, usytuowane w krainie Kanaan nad Morzem Śródziemnym. W regionie tym w XVI w. p.n.e. osiedliły się pochodzące z Mezopotamii koczownicze plemiona Izraelitów, z których co najmniej część przybyła z Egiptu pod wodzą Mojżesza. Plemiona te zagrożone przez okoliczne narody zjednoczyły się, tworząc państwo, w którym władzę sprawowali wybierani zwierzchnicy (setnicy itp.) oraz sędziowie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: 100 USD za przechowanie rakiety placi hezbola 12.08.06, 17:17 Dla islamskich terrorystow zadne zycie nie ma znaczenia. W tym pobili nawet swych czerwonych komuchow mistrzow. Jak powiadaja najepsza bronia przeciw niewiernym sa macice arabskich kobiet ktore produkuja tych ktorych mieso mozna potem uzyc jako zywe (chwilowo) bomby albo jako propagande dla swiata gdy jast poszarpane przez pociski Izraela. To nie moja cycwilizacja i modlcie sie aby nie stala sie wasza. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 13.08.06, 05:57 Masz rację carramba7 i dlatego Polacy solidaryzują się z narodem libańskim,bo sami srogo doświadczeni mają tego samego wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Rece precz od Hezbollahu i Hamasu !!! 12.08.06, 16:54 Wolnosc dla wielbicieli wysadzania sie w powietrze / a przypadkiem setek osob/ Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Rece precz od Hezbollahu i Hamasu !!! 12.08.06, 17:12 planitnyk napisał: > Wolnosc dla wielbicieli wysadzania sie w powietrze / a przypadkiem setek osob/ To dobrze, że Izrael im pomaga i podsyła bombki - powinni się cieszyć; nie muszą się przekradać aż do Tel Awiwu - mogą wylatywać w powietrze w Libanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud yes! nareszcie! troll miesiaca! wielko come back 12.08.06, 17:00 dvoryanina... :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Sayyed-Hassan-Nasrallah-Antychryst-czy-Mahdi.html Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Cóż powiedzieć zgadzam się z protestującymi. 12.08.06, 17:02 Dworynian czy to prawda że zmieniasz wiarę na islam, tak się czołgasz przed terrorystami, pewnie ze strachu cwaniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Jak to dobrze nie miec zydowskich korzeni 12.08.06, 17:09 Wtedy bez nalecialosci religijnych mozna obiektywnie ocenic co dzieje sie na swiecie. // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Jak to dobrze nie miec zydowskich korzeni 12.08.06, 17:22 no ale twoj bog mial zydowskie korzenie i krolowa polski maryja tez Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Jak to dobrze nie miec zydowskich korzeni 12.08.06, 17:23 Warszawiak06 szkoda gadki z tym śmiesznym nazistą. Pewnie wierzy że Jezus był prawdziwym aryjczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Jak to dobrze nie miec zydowskich korzeni 12.08.06, 17:27 masz racje z glupiego raczej madrego nieda sie zrobic raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Jak to dobrze nie miec zydowskich korzeni 12.08.06, 19:53 woparachgazu napisała: > Wtedy bez nalecialosci religijnych mozna obiektywnie ocenic co dzieje sie na > swiecie. rozumiem ze jestes efektem zapłodnienia romskiej cichodajki przez gestapowca??? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Zostaje przy swojej. Każdy uczciwy człowiek 12.08.06, 17:43 potępia morderców z Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Ręce precz od Libanu! - nimal identyczne haslo ... 12.08.06, 17:00 ... pamietam gdy na poczatku lat 60-tych CCCP zainstalowal na Kubie rakiety wycelowane w USA. "Rece precz od Kuby". Teraz mamy Iran i Liban. Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Protest wobec atrakcji z Izraela 12.08.06, 17:11 Żydowskie atrakcje narodowe - strzelanie z działka kaliber 155 mm do autobusu pełnego arabskich dzieci - rzut granatem w inspektora ONZ - "chirurgiczne uderzenie artyleryjskie" w placyk zapełniony libańskimi uchodżcami - rozjechanie czołgiem - masakrowanie plażowiczów pociskami artylerii - Konzentrationslager Gaza // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Co wy tak nienawidzice starszych braci w wierze 12.08.06, 17:15 JPII pamietacie co mowil o zydach ...a jezus to kto a matka boska...modlicie sie do zyda a tak zydow nienawidzicie PARANOJA a moze zazdrosc bo wiekszosci zydom niezle sie powodzi tak to chba ta wasza zaslepiona zadrosc ... a pamietacie co wasi koledzy arabowie planowali pare dni temu z samolotami ...kochajcie ich nadal moze kiedys odplaca sie wam tak jak to juz zrobili w 9/11 madrycie londynie Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Abel też miał starszego brata 12.08.06, 17:16 A Jezus Chrystus był Synem Bożym, a zabili go...no zgadnij, jaka nacja? Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Abel też miał starszego brata 12.08.06, 17:19 rzymianie poczytaj sobor watykanski II a wiesz ze on byl zydem czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Napisz jeszcze że Polacy :-) 12.08.06, 17:23 Jezus, oczywiście, nie był Żydem, niby w jaki sposób? Jego Ojciec też Żydem nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Napisz jeszcze że Polacy :-) 12.08.06, 17:24 no to jezus chyba byl polakiem a maryja polka z czestochowy nowy testament czytales... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Synem Bożym idioto! 12.08.06, 17:28 oh widze ze nerwy puszczaja...jezus jest narodowosci zydowskiej i tyle niechcesz to niewierz ...bo glupio modlic sie do zyda a tak zydow nienawidziec Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Być może Bóg ci wybaczy te bluźnierstwa 12.08.06, 17:30 Ale ludzie nie powini. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Być może Bóg ci wybaczy te bluźnierstwa 12.08.06, 17:34 oh co ty tak sie nagle o mnie martwisz .....bluznierstwa idz czlowieku poczytaj nowy testament to sie dowiesz o narodowosci jezusa Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Synem Bożym idioto! 12.08.06, 17:32 Jesteś nudny jak płyta gramofonowa powtarzając swoją mantrę, tępy jak młot politruku... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Synem Bożym idioto! 12.08.06, 17:40 Oj boli,boli tępy młocie z ambasady IL-a.... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Synem Bożym idioto! 12.08.06, 17:41 pokazujesz bardzo zanizony poziom inteligencjii Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Synem Bożym idioto! 12.08.06, 17:41 A Chrystus był przede wszystkim człowiekiem mędrcze syjonu... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Synem Bożym idioto! 12.08.06, 17:44 tak ale narodowosci zydowskiej ...widzisz jak by nie zydzi niemial bys religii Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Synem Bożym idioto! 12.08.06, 17:50 Dalej nie dotarło że był przede wszystkim człowiekiem a narodowoęć nie ma znaczenia syjonistyczny rasito. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Synem Bożym idioto! 13.08.06, 06:36 O narodowości Jezusa wie cały świat. Dobrze byłoby natomiast warszawiak06,aby ludzie posiadali większą wiedzę na temat tego jak oceniał On swoich współplemiennców.A ocena ta,jak ci zapewne wiadomo, była nadzwyczaj krytyczna. Poza tym misja naprawy Żydów, jaką miał do spełnienia niestety zakończyła się fiaskiem. Dlatego podpieranie się Jego osobą w takim kontekście nie wydaje mi się odpowiednie,chociażby ze względu na jego stosunek do Żydów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: biedaku, Żydzi, Żydzi zabili Syna Bożego ... 12.08.06, 17:47 och widze ze gadasz naprzekor JPII i sobioborowi watykanskiemu II Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin co to jest ten "sobibor watykanski II" ? bo o 12.08.06, 17:53 czymś tkaim nie słyszałem .... Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: co to jest "sobibor II.dvoryanin sie zdradzil! 12.08.06, 18:01 nie jest polakiem, tylko jakims syryjczykiem, arabem , persem lub innym terrorysta:) kazdy srednio wyksztalcony polak wie,ze byl sobor watykanski II, a jesli by nie wiedzial co to jest, to wstyd byloby mu sie o to zapytac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Sobór Watykański II owszem był ale jako żywo 12.08.06, 18:04 Sobioboru Watykanskiego II, o któym pisze Warszawiak nie było ... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: biedaku, rzymiani zabili Zyda-Syna Bożego 12.08.06, 17:51 Zawsze myslaem ze ci Wlosi to jakas podejrzana nacja. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Nie winnij Zydow 12.08.06, 17:28 r_mol napisał: > A Jezus Chrystus był Synem Bożym, a zabili go...no zgadnij, jaka nacja? ------------------------------------ Wypelnila sie sie Wola Boza. Tak jest napisane w madrych ksiegach. Bez Zydow nie bylo by Starego i Nowego Testamentu, Watykanu, Jana Pawla II, Prymasa Glempa, Ojcow Rydzyka i Jankowskiego i wielu innych zdobyczy cywilizacji z ktorych tak jestesmy dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: Co wy tak nienawidzice starszych braci w wier 12.08.06, 17:18 bo tych postow broniacych terrorystow z hamasu nie pisza polacy, tylko muzulmanie-antysemici. dla nich zydzi nie sa starszymi bracmi w wierze Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Co wy tak nienawidzice starszych braci w wier 12.08.06, 17:20 no tak masz racje to arabowie pisza tak pewnie mamusia puscila sie z jakims arabem i ztad sie tu wzieli pseudo polacy Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Wczoraj powołano komisje miedzynarodową, która 12.08.06, 17:40 ma wyjaśni spraw syjonistcyznych rzezi w Libanie i ukarac winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: Wczoraj powołano komisje miedzynarodową, któr 12.08.06, 17:47 wojne zaczal hezbollah, porywajac i zabijajac izraelskich zonierzy, dal tym podstawe, w swietle miedzynarodowego prawa, do obrony przez izrael przed strona mordujaca jego zonierzy, czy komisja zajmie sie tez odpowiedzialnoscia hezbolahu za rozpoczecie wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Komisja Praw Człowieka ONZ powołała zespół do 12.08.06, 18:06 spraw zbrodni izraelskich w Libanie na ludności cywlinej ... a nie do spraw urojonych krzyw Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Izrael doczeka sie.... 12.08.06, 17:16 totalnego embarga.Jak slucham wypowiedzi wladz izraelskich to jak bym sluchal pacjentow Zakladu Psychiatrycznego.Skapo podaja wiadomosci ale wczoraj w nocy rozwalili im 4 czolgi.W ogole ta wojna jest smieszna.To jak Powstanie Warszawskie gdzie morduje sie jak chce i kiedy chce atakujac z powietrza , ladu i morza.A co ma druga strona?To typowa agresja na slabszego.Jezeli chodzi o Hezbollah to typowa partyzantka i mowienie o terroryzmie mija sie z celem chyba ze chodzi o Izrael.Typowy rezim nacjonalistyczny stosujacy terror panstwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Izrael doczeka sie.... 12.08.06, 17:17 zapros se hesbollah do siebie moze jakis w imie alaha sie rozerwie Odpowiedz Link Zgłoś
alkud lepiej... zepchniecie Izrael do morza... 12.08.06, 17:17 islamscy terroryści, pseudopacyfiści i bandy lewackie... Nic nowego, bełkotacie to od momentu powstania Izraela --- religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: lepiej... zepchniecie Izrael do morza... 12.08.06, 17:19 Tego panstwa nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: lepiej... zepchniecie Izrael do morza... 12.08.06, 17:23 w tym pastwie z wizyta byl JPII i teraz niedlugo leci BXVI Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol A nawet Lech Kaczyński leci 12.08.06, 17:24 To ci dopiero...No, ale sami sobie zgotowaliście ten los - oblężonej twierdzy, gdzie strach wyjść na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nazistowskie niemcy, i bolszewicka rosja tez nie 12.08.06, 17:40 chcialy uznac Polski, mowili ze to panstwo sezonowe itd ta sama retoryka nazibolszewickiiSSlamisto r_molu Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin JPII był w Palestynie i takoż BXVI leci do ziemi 12.08.06, 18:17 Świętej - Palestyny ... tu słowa o Izraelu nie ma słuchaj uważnie Ojca Świętego a nie manipuluj .... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: JPII był w Palestynie i takoż BXVI leci do zi 12.08.06, 21:37 Latając do Ziemi Świętej, Jan Paweł II zawsze spotykał się z izraelskimi oficjelami oraz rabinami. Takoż i Benedykt XVI uczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: lepiej... zepchniecie Izrael do morza... 12.08.06, 21:36 Arabom to spychanie Izraela do morza wyraźnie nie wychodzi. Może niech spóbują szczęścia z Rosjanami albo Chińczykami? Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: lepiej... zepchniecie Izrael do morza... 12.08.06, 17:33 Prawdziwi bandyci.... to Izraelici !... Nie znam innej nacji o podobnej dewiacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
velda Re: lepiej... zepchniecie Izrael do morza... 12.08.06, 17:56 woparachgazu 12.08.06, 17:33 + odpowiedz Prawdziwi bandyci.... to Izraelici !... Nie znam innej nacji o podobnej dewiacji ! Prawdziwi idioci to Polacy tepi Zydozercy poznac ich po glacy nie znam innej nacji o podobnej dewiacji araby im pod dupe w Iraku bomby podkladaja a oni ich kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: lepiej... zepchniecie Izrael do morza... 12.08.06, 19:45 woparachgazu napisała: > Prawdziwi bandyci.... > to Izraelici !... > > Nie znam innej nacji > o podobnej dewiacji ! to spojrz w lustro pajacu> pl.indymedia.org/images/2005/11/16902.jpg tym sie powinno oswiecac arabusów! Odpowiedz Link Zgłoś
pendykmim Re: Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 17:16 SAM JESTEś GłUPOL!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Izrael idzie twardo do przodu 12.08.06, 17:24 Izrael zajął duże tereny hizbollahu, zginęło ich dużo wielu się poddało, teren jest górzysty i ciężki, jeden Bóg wie jak oni posówają się do przodu, mają zająć miejscowości samego gniazda hizbollahu, skąd wylatuje co dzień setki rakiet na Izrael, wtym też cód że nie wszystkie trafiają Boże pomóż Wam w sprawiedliwej obronie Narodu Izraela. pozdrowienia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Re: Izrael idzie twardo do przodu 12.08.06, 17:36 Wszystko zalezy z ktorej strony sie patrzy. Oby idac "twardo do przodu" umial zatrzymac sie nad przepascia do ktorej nieuchronnie zmierza swoja obecna bandycka polityka wymierzona w Iran a ktorej ofiara jest Liban. Proby sprowokowania Iranu tak by mozna bylo usprawiedliwic bombardowanie iranskich instalacji nuklearnych swiadcza o niedocenianiu przeciwnikow a to zwykle nie rokuje nic dobrego na przyszlosc! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 cala ta syria i iran, powinna otrzymac gratisowo 12.08.06, 17:27 po dwa naloty dywanowe, zmasowane dotego jeszcze po atomowek z nieba!! robactwo najlepiej wypalic Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 8/16 arabowie mieli wysadzic samoloty 12.08.06, 17:31 ale wy i tak bronicie ich nadal .....zaslepieni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Arabowie? 12.08.06, 17:36 Brytyjczycy pochodzenia pakistańskiego. O ile oczywiście z tymi zamachami nie jest tak jak z prowokacją gliwicką... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Arabowie? 12.08.06, 17:39 no tak idz sie czlowieku leczyc naserio... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Leczyć to ty się powinnieneś od kiedy Pakistańczyk 12.08.06, 17:42 to Arab, i uważaj było tam 2 rdzennych Brtyjczyków białych ! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Leczyć to ty się powinnieneś od kiedy Pakista 12.08.06, 17:45 oj znowu jestes niedoczytany tych dwoch brytyjczykow to goscie co przesli na islam Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Czy to powoduje iż stają się semitami ? A może 12.08.06, 18:01 przestają mieć narodowość angielską ? Wyjaśnij ten ciekawy fenomen ... Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Leczyć to ty się powinnieneś od kiedy Pakista 12.08.06, 18:06 dvoryanin napisał: > to Arab, i uważaj było tam 2 rdzennych Brtyjczyków białych ! > 2 załgane swinie muslimskie które zdradziły własny naród a nie brytyjczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: 8/16 arabowie mieli wysadzic samoloty 12.08.06, 17:39 skoro zyd mający sie za cadyka tak twierdzi, to musi być prawda. A ja słyszałem ze Oswiecim zbudowali zydzi i sami sie tam mordowali, zeby zrobic Hitlerowi złą opinię na świecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: 8/16 arabowie mieli wysadzic samoloty 12.08.06, 17:40 broncie arabow moze wam sie odplaca ... Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: 8/16 arabowie mieli wysadzic samoloty 12.08.06, 17:43 o tak, czy juz teraz wsiadajac do samolotu rozbierasz sie do naga, a swoim brudnym pampersem z glowy zaslaniasz genitalia? Tak myslałem. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: 8/16 arabowie mieli wysadzic samoloty 12.08.06, 17:45 nic ujac nic dodac Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu owszem, można dodac... 12.08.06, 17:49 cytat z żydowskiego klasyka - "Musimy używać terroru,morderstw, zastraszania, konfiskaty ziem i musimy odciąć zaopatrzenie w wodę, gaz i prąd, by pozbyć się ludności arabskiej." Dawid Ben-Gurion, maj 1948, biografia autorstwa Michaela Ben-Zohar (Delacorte, Nowy Jork 1978) // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: owszem, można dodac... 12.08.06, 18:19 woparachgazu napisała: > cytat z żydowskiego klasyka - > Ben Gurion wielkim politykiem był:) Podobnie Golda Meir i Mosze Dajan .Podziwiam Ich . Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Biedaczyno ! Pakistańczycy i dwóch Anglików ... 12.08.06, 17:45 to w żaden sposób nie są semici ... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Biedaczyno ! Pakistańczycy i dwóch Anglików . 12.08.06, 17:46 wszyscy muzulmanowie Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Owszem, ale nie Arabowie i wychowani na Zachodzie 12.08.06, 17:54 juz 2 - 3 pokolenie u Nas ... więc troche precyzje ... a nie durne Arabowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ...a może wystarczy blokada kont... 12.08.06, 17:32 chociaż wtedy Hezbollah będzie miał jeszcze kase z narkotyków --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Fotoreporterzy-czy-fotoscierwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: cala ta syria i iran, powinna otrzymac gratis 12.08.06, 17:33 twoje slowa niestety moga byc prorocze, jak sie muzulmanscy idioci nie uspokoja, to zachod nie bedzie mial wyjscia i odpali atomowke, lepiej to zrobic przed tym zanim iran sam ja zrobi, podobno brakuje mu 2 lat, niewykluczone ze po to jest ta prowokacja hezbollahu, bu opinia narodowa, patrzyla nieprzychylnie na izrael [na zachodzie nie lubia jak gina cywile, taka mamy kulture, w przeciwienstwie do islamskich faszystow], iran wywrze wplyw na hezbollah by sie wycofal z libanu, a zachod pozwoli mu na "pokojowe" prace nad energia jadrowa Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Na kogo napadł Irak i Afganistan, czyje ziemie 12.08.06, 17:39 okupowali ? Może USA i Izrael odpowie ? Tu dużo pisze ludzi z ich ambasad może wiedzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Zwiazek Radziecki tez pomagal braciom na swiecie 12.08.06, 17:39 Do sasiadow jezdzil czolgami a Iran nie jest na szczescie wystarczajaco silny na takie wizyty i mama nadzieje ze spolecznosc miedzynarodowe NIGDY Iranowi nie pozwoli nawet na zblizenie sie do takiego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: cala ta syria i iran, powinna otrzymac gratis 12.08.06, 17:40 chociaz zastanawiam sie, dlaczego usa i izrael nie uzywa tego argumentu sily w postaci "atomowki" w rozmowach z isalmo-faszystami?mogli by sie przeciez tego przestraszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: jaka wojna? 12.08.06, 17:33 Nie jest to, żadne rozszerzanie wojny, tylko walka o pokój, jaką uprawiają wszystkie miłujące pokój państwa, ze Związkiem Radzieckim na czele, a nasza ulubiona „Gazeta Wyborcza” przed kilkoma dniami doniosła, że zdjęcia z libańskiej wojny, jakie obiegły światowe media, zostały sfałszowane, więc być może żadnej wojny w Libanie w ogóle nie ma i to tylko wymysł ohydnych antysemitników. Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Sfotografowac, zidentyfikować, zarejestrować 12.08.06, 17:43 i trzymac mi to niedomyte towarzystwo z dala od lotnisk! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Sfotografowac, zidentyfikować, zarejestrować 12.08.06, 17:45 eric_theodore_cartman napisał: > i trzymac mi to niedomyte towarzystwo z dala od lotnisk! ---------------------------------- Jak rowniez z dala od innych srodkow transportu: metra, pociagow i autobusow Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: mam nadzieje, ze sluzby kontrwywiadu tak zrob 12.08.06, 17:52 i zarejestrowaly wszystkich tzw. "Pioneers of terrorism" Below are some rarely-mentioned facts about the relationship between Zionism and modern-day terrorism: 1. The first aircraft hijacking was carried out by Israel in 1954 against a Syrian civilian airliner. 2. Grenades in cafes: first used by Zionists against Palestinians in Jerusalem on 17 March 1937. 3. Delayed-action, electrically timed mines in crowded marketplaces: first used by Zionists against Palestinians in Haifa on 6 July 1938. 4. Blowing up a ship with its civilian passengers still on board: first carried out by Zionists in Haifa on 25 November 1940. The Zionists did not hesitate to blow up their own people in protest at the British policy of restricting Jewish immigration to Palestine. The ship, Patria, was carrying 1,700 Jewish immigrants. 5. Assassination of government officials: first carried out by the Zionists against the British in Cairo, when on 6 November 1944 Lord Moyne was assassinated by the Stern Gang. Yitzhak Shamir, a member of the Irgun and later leader of the Stern Gang and Israeli prime minister, was behind the plan. 6. Use of hostages as a means of putting pressure on a government: first used by the Zionists against the British in Tel Aviv on 18 June 1946. 7. Blowing up of government offices with their civilian employees and visitors: first carried out by the Zionists against the British in Jerusalem on 22 July 1946. The toll was 91 Britons killed and 46 wounded in the King David Hotel. Menachim Begin, who masterminded and carried out the attack and later became Israeli prime minister, admitted that the massacre was coordinated with and carried out under the instruction of the Haganah Zionist gang. 8. Booby-trapped suitcases: first used by the Zionists against the British Embassy in Rome on 13 October 1946. 9. Booby-trapped cars in civilian areas: first used by the Zionists against the British in Sarafand (east of Jaffa) on 5 December 1946. 10. Beating of hostages: first used by the Zionists against the British in Tel Aviv, Netanya and Rishon on 29 December 1946. 11. Letter bombs sent to politicians: first used by the Zionists against Britain when 20 letter bombs were sent from Italy to London between 4 and 6 June 1947. 12. Murder of hostages as a reprisal for government actions: first used by the Zionists against the British in the Netanya area on 29 July 1947. 13. Postal parcel bombs: first used by the Zionists against the British in London on 3 September 1947. 14. The massacre of Qibya, northwest of Jerusalem, was carried out by Unit 101, under the command of Ariel Sharon on Wednesday 14 October 1953. The attack was the bloodiest and most brutal Zionist crimes since the infamous Deir Yassin massacre. Forty-two houses as well as a school and a mosque were dynamited over their inhabitants. Seventy-five women, men and children were killed. // Judeofaszyści to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną – czyli samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Jak ambasada Izraela zorganzuje. Ja podrzucam hasł 12.08.06, 17:49 "Tak dla ludobójstwa w Libanie", " Tak - dla mordowania dzieci" "Chcemy drugiej kany" .... Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Jak ambasada Izraela zorganzuje. Ja podrzucam 12.08.06, 18:03 dvoryanin napisał: > "Tak dla ludobójstwa w Libanie", " Tak - dla mordowania dzieci" "Chcemy drugiej > > kany" .... > Oczywiscie ze przyjde:) mam niedaleko na Krzywickiego i pamietam moja wizyte w nim w 1976 roku jak jeszcze nie było oficjalnych stosunków dyplomatycznych ,niszczylismy akta paszportowe ludzi którzy wyjechali do Israela zeby sie w łapy sb to nie dostało...a były tego setki kg..:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 17:47 mimo że tam nie byłem całym sercem popieram tych ludzi, to I SRA EL wraz z Żydami z USA to najwieksi teroryści i bandyci na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Protest w stolicy: Ręce precz od Libanu! 12.08.06, 18:00 ddddd9 napisał: > mimo że tam nie byłem całym sercem popieram tych ludzi, to I SRA EL wraz z > Żydami z USA to najwieksi teroryści i bandyci na świecie szkoda ze cie nie było...byloby ze 30 osob...rotflll,same qwy muslimskie z ambasad i zmenelałe lewactwo co przyszło bo dostało na alpage...buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
qin ddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddd 12.08.06, 18:01 Proponuję wsiadaj do samolotu spotkasz tam swoich braci pacylistów oni dla naszego dobra wysadzaja nasze pociagi nasze samoloty chca tylko nawrocic nas na jedyna słuszna wiare . Odpowiedz Link Zgłoś