Dodaj do ulubionych

Masażer pasowy antycellulitowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 15:07
Ostatnio sporo przytyłam i na moim ciałku pojawił się paskudny
cellulit:(niestety nie stać mnie na drogie masaże w gabinecie odnowy
biologicznej.Koleżanka zaproponowała,abym kupiła masażer pasowy i używała go
codziennie.Proszę o opinie czy warto go zakupić i czy daje jakieś efekty.
Obserwuj wątek
    • asiabed Re: Masażer pasowy antycellulitowy 04.11.07, 18:58
      Przez pare tygodni stosowalam taki masaz przed cwiczeniami, musze przyznac, ze
      efekt byl - poprawa jedrnosci skory. Byla bardziej napieta, i troche jakby
      cellulit stal sie mniej widoczny. Teraz znow postanowilam wrocic do tych masazy
      (zaprzestalam tego gdy zaczelam wiecej smigac do fitnesklubu a mniej cwiczyc w
      domu). Szkoda tylko, ze to urzadzenie dosc szybko sie grzeje - po okolo 15
      minutach ciaglej pracy musze je wylaczac(A sprzet niby dobry bo Ketler'a. Ale
      moze tylko moj tak ma). Mam pas gladki, sama jestem ciekawa czy efekt wzmocni
      jakis pas z wypustkami itp?
      Wydaje mi sie, ze jako dodatek do cwiczen i diety - jest dobry. Ale czy
      stosowanie tylko takiego masazu ma sens - mysle, ze nie.
      pozdrawiam.
      • Gość: kacga Re: Masażer pasowy antycellulitowy IP: *.cn.com.pl 04.11.07, 21:01
        Odnosnie cellulitu polecam:
        1.) Sport kontra cellulit:
        www.olimpec.pl/fitness/sport-kontra-cellulit-art60.html
        2.) Skuteczne diety na rózne problemy
        www.olimpec.pl/fitness/sport-kontra-cellulit-art60.html
        (jest tutaj dieta odnosnie cellulitu)

3.) Intensywny zabieg domowy zwalczający objawy celulitu
        www.olimpec.pl/fitness/intensywny-zabieg-domowy-zwalczajacy-objawy-celulitu-art159.html

• Gość: Kasia Re: Masażer pasowy antycellulitowy IP: *.icpnet.pl 05.11.07, 23:16
      Używam tego masażera.Jestem bardzo zadowolona.Zniknął cellulitis na
      brzuchu,teraz pracuje nad udami.Jest rewelacyjny,lepszy niż te ze słabymi
      silnikami .Musisz na to zwrócić uwagę przy ewentualnym
      zakupie.Powodzenia,cellulitis zniknie napewno,no i dieta do tego.

allegro.pl/item265567754_pas_odchudzanie_masaz_cellulit_gratis.html
    • asiabed Re: Masażer pasowy antycellulitowy 06.11.07, 18:37
      Ja piszac - mialam na mysli taki stacjonarny masazer pasowy, a ni ejakis
      paseczek na prad czy baterie:) Ale taki moze i lepszy.
      • Gość: Masażer ANTYCELLUL Re: Masażer pasowy antycellulitowy IP: *.toya.net.pl 24.07.14, 20:13
        - 6 głowic - DIGNITY masażer jak trafi sie dobry to daje dobre rezultaty, ale chyba nieosiagalne trafic na taki

nie sugerujcie sie gwarancją owszem jest ,ale nie do wykorzystania -koncowki przeważnie luźne (wyskakują)dokupic nie można więc dość szybko zostaje sama głowica na którą owszem jest gwarancja ale bez koncówek to gwarancja zbędna
        Fajnie producent sie urządzil a raczej klientow masz nawet 36 miesięcy gwarancji , ale na uszkodzenia mechaniczne brak a obluzowane koncówki do takich należa
        polecałabym jezeli tani inaczej szkoda pieniedzy
        • Gość: gość Re: Masażer pasowy antycellulitowy IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.14, 21:41
          lepiej zainwestować w aparat który posiada 10 nakładek masujących, intensywność masażu regulowana, bardzo mocny. kupiłam go w sklepie masazery-sklep.pl
          • Gość: asia Re: Masażer pasowy antycellulitowy IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.14, 21:44
            czy o ten aparat chodzi? proszę o info.
            masazery-sklep.pl/opis/4415865/masazer-reczny-10-koncowek-masujacych.html
        • nigolla Re: Masażer pasowy antycellulitowy 07.09.14, 10:57
          Nie musisz korzystać z gwarancji. Możesz zgłosić ustawową niezgodność towaru z umową, wtedy obejmuje Ci to wszystko, nie ma wybierania, że głowica tak, a końcówki nie.
    • patrycja.nowak.28 Re: Masażer pasowy antycellulitowy 21.08.14, 20:50
      Witam! Interesuję się masażem od jakiegoś czasu i uważam, że fajnie sprawdza się masaż ręczny antycellulitowy np. cukier miesza się z oliwką dla dzieci i wykonuje się określone ruchy - polecam o tym poczytać w internecie. Dodam jeszcze, że moja mama ma coś takiego: www.marbo-sport.pl/product-pol-4918-Masazer-Resobelt-Insportline.html i bardzo ujędrniało jej skórę. Można ponoć nawet trochę schudnąć:)
    • Gość: 1 Re: Masażer pasowy antycellulitowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 08:48
      nie zryj tyle .zmien talerz na talerzyk.
    • ana.ania18 Re: Masażer pasowy antycellulitowy 29.05.18, 20:43
      Tutaj masz świetny artykuł na ten temat www.realshopaholic.pl/2018/05/masazer-antycellulitowy-od-medvion-czy.html :) ja zakupiłam i jestem na prawdę zachwycona, efekty widac bardzo szybko :) także polecam :)
    • tolastolan Re: Masażer pasowy antycellulitowy 08.05.19, 09:32
      Pasowego nigdy nie miałam, ale posiadam masażer ręczny ME 7722 od Medivon i sprawdza się rewelacyjnie jeżeli chodzi o redukcję cellulitu oraz jest bardzo poręczny. 
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka