galba 17.08.06, 07:01 Jakie to szczęście, że mamy GW. Bez niej afera polegająca na tym, że Macierewicz ma kierowcę zamiast jeździć tramwajem nigdy by nie ujrzała światła dziennego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 Wrzody 17.08.06, 07:11 Od nienawiści i innych negatywnych uczuć robią się wrzody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
galba Także martwię się stanem zdrowia redakcji GW 17.08.06, 07:19 > Od nienawiści i innych negatywnych uczuć robią się wrzody ;-) Chociaż bardziej niż problemy z jelitami martwią mnie trudności psychiczne redaktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Re: Także martwię się stanem zdrowia redakcji GW 17.08.06, 07:26 A co mówić o władcach z Parti Iedynie Słusznej ? Toż dopiero presja... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: ide zobaczyc do lazienki czy nie mam komisji s 17.08.06, 10:03 Idę zobaczyc do lazienki czy nie mam komisji sledczej do spraw zuzycia wody chce umyc nos bez pisania podania wchodze , a tam pluskaja sie kaczory w mojej lazience kuski gra im na fujarce ale sielsko! Wodzu już można gryźć? Czekanie i szczekanie! Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei, że przestanę szczekać na swoich złodziei. Trop układu wydłuża oczekiwanie, oprócz czekania dodaje szczekanie. Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości, bo zbyt małą rentę zżera rosół z kości. Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę, teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę. Im czarne jest białe, a białe jest czarne, chyba się zapłaczę na me życie marne. Leków nie kupuję, tylko waleriana, aby to wytrzymać biorę czasem z rana. Jak już nasłucham się ojca dobrodzieja ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja, za datki dla niego mam trafić do nieba, pomimo braku grosza i w domu chleba. Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała. Wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! „Spieprzaj dziadu, gryzł cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Odpowiedz Link Zgłoś
brwinoff Re: Także martwię się stanem zdrowia redakcji GW 17.08.06, 09:58 z tego co pamiętam, największe kłopoty z jelitami to miał jeden z najsłynniejszych braci. ale to zapewne też prowokacja łże - mediów:-) pzdr, brwinoff brwinoff.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Także martwię się stanem zdrowia redakcji GW 17.08.06, 11:15 galba napisał: > > Od nienawiści i innych negatywnych uczuć robią się wrzody ;-) > > Chociaż bardziej niż problemy z jelitami martwią mnie trudności psychiczne > redaktorów. > A twoje własne ?? Te cię nie martwią ??? Szkoda.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
rudy17 Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 07:17 A co - na Sobieskiego już nie ma wolnych pokoi?? Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 07:48 Pajacowanie pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomer Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 07:49 Siedziba WSI też ma tajny adres: warszawskie Aleje Niepodległości. Takiej ulicy w Warszawie niema. Wiadomość dla ewentualnego Prezydenta z Gorzowa Wlkp. W Warszawie jest Aleja Niepodległości. Może G.W.(m.in. w Stołecznej!) wreszcie przestanie używać błędnej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Trzeba kupic kilka nowych samochodow, komputerow 17.08.06, 07:53 mebli bo tamte stare to UBecja, Uklad korzystal Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Nie. Całe szczęście mamy Macierewicza 17.08.06, 08:10 dzięki niemu żaden szpieg się nie przeciśnie, choćby był z Krainy Deszczowców... ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
leon000 Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 08:14 Wszystko musi odbywać się w ukryciu bo inaczej mogłoby się okazać, iż pan Maciarewicz nie daje sobie rady z lustracją. Przecież po 2 - 3 pytaniach i tak ma pianę na gębie a oczka robią się przekrwione i małe Obserwowałem ten proces już wcześniej w spec kopmisjach sejmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie a dla mnie to permanentna afera 17.08.06, 08:34 ze urzedasy nawet wysokiego szczebla woza sie furami z kierowca. kiedys obserwowałem pewna podsekretarz stanu w rzadzie cimoszewicza, moja sasiadke, po ktora codziennie przyjezdzal sluzbowa fura kierowca. czy to klopot dla nich pojechac z teczka do pracy tramwajem? czy to klopot wrocic po pracy autobusem? czy to problem wziac swoj samochod i zaplacic za parkowanie w strefie. dwa miliony warszawiaków tak codziennie robi... a nasze TANIE PANSTWO wozi nadal urzedasow furami. <galba> Macierewicz powinien jezdzic tramwajem. jest tylko wiceministrem. to chyba nie jest TANIE PANSTWO jesli wozi sie wiceministrow BMW 7 za poł miliona? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakstrach Pytanie do lekarza psychiatry: 17.08.06, 08:56 Czy juz po samym wyglądzie tzn zachowaniu nie można stwierdzić choroby psychicznej? Ja nie jestem lekarzem ale obawiam się , że ten człowiek cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompolski Tanie państwo, co, Gejba? 17.08.06, 09:25 Autostrad ani śladu, mieszkań też nie za dużo, kryminaliści i faszyści w rządzie, podatki wysokie - ale ciemny lud się cieszy, bo kartofle wydają jego (ludu) ciężko zarobione podatki, żeby polować na czarownice. Wot, IVR... pardon, IIPRL. oszolompolski.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Macierewicz ma kierowcę????????????????????????? ?? 17.08.06, 09:27 Wojciech Czuchnowski > - Macierewicz nie korzysta z ochrony BOR. Nie chciał jednak skomentować, dlaczego w takim razie Macierewicz jeździ bmw serii 7 będącym własnością biura i prowadzonym przez kierowcę BOR - tego samego, który w 1991 woził Macierewicza, gdy ten kierował MSW w rządzie Jana Olszewskiego. Macierewicz ma kierowcę??? O, kurde!!! ALE AFERY W PiS-ie!!! CIĄGLE AFERY I AFERY! DOŚĆ TEGO!!! Szczęście w nieszczęściu, że bezkompromisowy p. red. Czuchnowski trzyma rękę na pulsie i to wszystko demaskuje! Wiwat "Gazeta Wyborcza"! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 09:46 > Jako szef MSW w latach 1991-92 powołał Zespół Studiów, który przez kilka miesięcy pracował nad aktami komunistycznej bezpieki, szukając w nich nazwisk znanych polityków. Robił to samo co Michnik przez 2 miesiące? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 09:46 Po prostu psychol. Czy ma siedzibę w BOR czy w Tworkach to w sumie niewielka różnica. Głosujcie dalej, tak jak ostatnio, to będziemy mieli pełny przegląd wszelkich chorób psychicznych w sejmie, rządzie i samorządach. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 09:49 "Psychiczni" (taka śmieszna i żałosna partyjka z demokracją w nazwie) na szczęście do Sejmu nie weszli. Nawet nie przekroczyli progu 3 proc. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 09:47 > Tomasz Skłodowski, rzecznik MSWiA (podlega mu BOR), nie widzi niczego dziwnego w tym, że komisja Macierewicza zajmuje budynek poza obiektami należącymi do armii, chociaż zajmować się będzie służbami wojskowymi. Ja też nie widzę niczego dziwnego. Ale Czuchnowski z niczego potrafi "aferę" zrobić. He, he, he! Żałosne! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 10:30 t-800 napisał: > > Tomasz Skłodowski, rzecznik MSWiA (podlega mu BOR), nie widzi niczego dzi > wnego > w tym, że komisja Macierewicza zajmuje budynek poza obiektami należącymi do > armii, chociaż zajmować się będzie służbami wojskowymi. > > Ja też nie widzę niczego dziwnego. Ale Czuchnowski z niczego potrafi "aferę" > zrobić. He, he, he! Żałosne! :-) Biedak dostał zlecenie na Macierewicza i nie podołał. Urobek marny - afera bo ma kierowcę i druga bo ma budynki niewojskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 10:20 Czuchnowski znowu wykrył skandal. Macierewicz jeździ z kierowcą! A jego komisja obraduje w tajnej i dobrze strzeżonej siedzibie! Ale afera. Czuchnowski udaje zdziwionego, niech sobie przypomni, że jego szefostwo we własnej siedzibie wychodziło na taras bo się bało podsłuchu. A Macierewicz zajmuje się jednak ciut poważniejszą materią niż rozgrywanie afery Rywina. Czekam na kolejne doniesienia z frontu. Na pewno Czuchnowski wygrzebie jakieś sensacje dotyczące cateringu albo cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
janstrak Tow. Cuchnowski - pewny kandydat do Pulitzera! 17.08.06, 10:26 kataryna.kataryna napisała: > Czekam na kolejne doniesienia z frontu. Na pewno Czuchnowski wygrzebie jakieś > sensacje dotyczące cateringu albo cuś. Maleszka musi podsunąć jakieś tropy bo Cuchnowski coś ostatnio intelektualnie nie wyrabia. Za dużo używek... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Tow. Cuchnowski - pewny kandydat do Pulitzera 17.08.06, 21:47 Aaaa tam! Jak na niego to i tak super! Odpowiedz Link Zgłoś
belizarius1 Do galby, kataryny, itd. 17.08.06, 10:46 Notorycznie zarzucacie GW kłamstwa, przeinaczenia i naciąganie faktów, a sami robicie dokładnie to samo. Gdzie GW pisze w tym materiale o jakiejś aferze? Gdzie wyraża oburzenie, że Macierewicz ma kierowcę? Napisali, że rzecznik Macierewicza,, zaprzecza, by jego szefa ochraniał BOR. I zapytali czemu w takim razie Macierewicz korzysta z limuzyny BOR-u i ma kierowcę z BOR-u. Galba, Kataryna i ktoś tam jeszcze oczywiście musieli lekko zniekształcić informację GW, by móc się ponabijać. Czyli zrobili dokładnie to samo co do znudzenia zarzucają GW. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 17.08.06, 10:47 Rozumiem oburzenie Gazety Wyborczej! Przeciez w siedzibie Agory jest tyle niewykorzystanych pomieszczen! Odpowiedz Link Zgłoś
tommix Oj Galba... 17.08.06, 11:21 Problemem nie jest to, ze jezdzi BMW. Moze nawet do pracy jezdzic czolgiem, jesli mu sie to podoba. Problemem jest to, ze klamie. Ze rzecznik mowi ze tego nie robi. Nie widzisz roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 jakżeż zapobiegliwy jest nasz premier umieszczając 17.08.06, 13:15 tego lewaka z odchyłem rydzykowym w centrum zarządzania kryzysowego kraju. no i straż ogniowa na miejscu, to w razie czego rozpalone łby poleje się sikawką dorna Odpowiedz Link Zgłoś
teral59 Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 18.08.06, 06:23 Czym się podniecacie? Polski Torqemada (Macierewicz) jeszcze nie rozpoczął swych igraszek - ale dam dobrą radę - korzystną finansowo - inwestujcie w lasy i drewno, bo jak ten fanatyk zacznie kolejne listy nazwisk przedstawiać to drewno będzie naprawdę w cenie - na stosy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Tajna specsiedziba komisji Macierewicza 18.08.06, 09:58 tajna? nie taka tajna, skoro sie pan autor dowiedzial, raczej bez trudu. Odpowiedz Link Zgłoś