Dodaj do ulubionych

E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję

23.08.06, 20:24
Mam nadzieję że w czwartek go zapudłują.
Obserwuj wątek
    • langston E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 20:24
      "...bez proby uzgodnienia terminu..." buhahahaha
      Bez przesady!
      Balcerowicz ma miejsce w histori Polski ale zachowuje sie jak polbog.
      Ze wzgledu na swoja histeryczna nature nie nadaje sie na to stanowisko.

Alan Greenspan byly szef rezerwy federalnej USA zanim powiedzial slowo
      zatanowil sie nad nim 5minut.
      Balcerowicz gada jak szczeniak.
      • tadjan Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 20:48
        langston napisał:

> "...bez proby uzgodnienia terminu..." buhahahaha
        > Bez przesady!
        > Balcerowicz ma miejsce w histori Polski ale zachowuje sie jak polbog.
        > Ze wzgledu na swoja histeryczna nature nie nadaje sie na to stanowisko.

Fakt, 0,5 Boga to niewiele. Kaczorek to ma klasę 1,5 Boga razy 2 + 1 gosiewski
        to razem gdzieś koło 4 Boga. To gościu z klasą, a jaki spokojny ......, no i
        bardzo ładnie śpiewa. To Ci autorytet, hihihi
        • teraz10 balcerek do pudła!kaczorek donald tuskie też! 23.08.06, 21:45
          precz z ćwierćwinteligentami na wysokich stanowiskach! Precz z półgłowkami!
          • serwus.serwis Balcerowicz musi podejść 24.08.06, 00:41

... przywitać się z komisją, okazując jej nalezny szacunek i grzecznie
            odpowiadać na pytania, jakie członkowie komisji uznają za stosowne zadać. Jesli
            zachowa się podobnie jak arogant Cimoszewicz to straci wna popularności (czy
            raczej zyska na niepopularności), ale dla niektórych mediów stanie sie chwilowym
            bohaterem wojny z kaczyzmem-nazizmem. Balcerowicz pewnie już dzis kalkuluje co
            mu sie bardziej opłaci.
            • p26 Re: Balcerowicz musi podejść 24.08.06, 07:54
              Tak komisja to zbieranina histeryczine nastawionych czekistów. Raport jest już
              napisany, teraz tylko węszą aby się do czegoś przypie*****ć. A że nic nie ma to
              wysuwają tzw "hipotezy", tzw. "poszlaki", tzw. "domysły" itp. A to tylko zwykłe
              oszczerstwa. Na pierwszy rzut oka widać że nie prawdę tu chodzi tylko o
              zniszczenie człowieka. Na miejscu Balcerowicza opiero***łbym tą całą hałastrę
              ekonomicznych imbecylów.
      • swistak336 Buahaha! kabaret! Marusia przed komisję!! 23.08.06, 20:50
        Żona Balcerowicza! Mamy już tą kobietę fatalną, która odpowiada za CAŁE ZŁO w polskim sektorze bankowym? hahahaha! Kto następny? Marusia z "Czterech pancernych" ?!
        • mark.parker Re: Buahaha! kabaret! Marusia przed komisję!! 24.08.06, 01:03
          swistak336 napisał:

> Żona Balcerowicza! Mamy już tą kobietę fatalną, która odpowiada za CAŁE ZŁO w p
          > olskim sektorze bankowym? hahahaha! Kto następny? Marusia z "Czterech pancernyc
          > h" ?!

Nie Marusia, tylko mamusia kaczorów. Jest jeszcze Krwawa Mańka kaczorowata:))))
      • jw11 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 24.08.06, 00:13
        langston napisał:

> "...bez proby uzgodnienia terminu..." buhahahaha
        > Bez przesady!
        > Balcerowicz ma miejsce w histori Polski ale zachowuje sie jak polbog.
        > Ze wzgledu na swoja histeryczna nature nie nadaje sie na to stanowisko.
        >
        > Alan Greenspan byly szef rezerwy federalnej USA zanim powiedzial slowo
        > zatanowil sie nad nim 5minut.
        > Balcerowicz gada jak szczeniak.

moja odpowiedź : sam jesteś szsceniak, do kwadratu zresztą..
    • mark6 E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 20:25
      Mam nadzieję żw w czwartek go zapudłują.
      • tricky2 Zawiszę? chyba nie w tej kadencji, ale w następnej 23.08.06, 20:39

kto wie? Te ciemne sprawki ze skokami w końcu wyjdą na jaw.
        • isa.stern Re: Zawiszę? chyba nie w tej kadencji, ale w nast 23.08.06, 20:52
          samotny nie będzie... Netzel, Marzec no i Edgar....;)))
    • wojtek2784 Tow. Balcerowicz musi odejść, jest niewiarygodny 23.08.06, 20:26
      Jeżeli ktoś wierzy w nagłą iluminację wieloletniego członka PZPR to jest
      naiwny. On był wystarczająco dorosły aby wcześniej zrozumieć swój błąd.
      • kina9 Re: Kto wierzy w odstąpienie od wiary żyda 23.08.06, 20:32
        jest po prostu głupi.Facio ma SWOICH mocodawców i dlatego jest bezczelny,
        pewny siebie i kpi z Polaków.Kto chce wiedzieć kto rządzi polskimi finansami
        niech sobie przypomni ART B. Chyba nikt nie wierzy ,że dwójka muzyków była
        bliska rozpieprzenia polskiego systemu finansowego.
        • czeslaw999 Re: Kto wierzy w odstąpienie od wiary żyda 23.08.06, 22:21
          CO PRAWDA TO PRAWDA - !
      • aanetka Re: Tow. Balcerowicz musi odejść, jest niewiarygo 23.08.06, 21:48
        A Ty jesteś za mało dorosły, żeby wiedzieć o KIM i o czym rozmawiasz, niestety.
    • kina9 E. a z komisji prosto do kicia 23.08.06, 20:27
      Tam jego miejsce
      • mark.parker Re: E. a z komisji prosto do kicia 24.08.06, 00:58
        kina9 napisał:

> Tam jego miejsce

Pamiętajcie, że kiedy już zabraknie wrogów, zaczną sadzać Was. I kto się wtedy o
        Was upomni? Na pewno nie ja. Jesteście dokładnie takimi samymi szujami, jak
        nazi-triumwirat małych, podłych gnid.
    • tomekjeden Ja mam herb. 23.08.06, 20:35
      Ja mam herb, a z Pana posła Zawiszy to taki Zawisza, jak z koziej du.py trąba.
      • kina9 Re: Twoj herb możesz wytrzeć o kant dupy 23.08.06, 21:06
        Było to dobre 200 lat temu anie we współczesnym świecie.Tylko PO/ Komorowski/
        propagują tzw. politykę historyczną polegającą na ciągłym ględzeniu o dawnych
        czasach, jednak ich czas też niedługo siŁ skończy.
        • pamflecista Re: Twoj herb możesz wytrzeć o kant dupy 23.08.06, 22:22
          No i widzisz prostaczku jak zazdroscisz herbu! Kazdy niemal prostak tak sie
          zachowuje, bo wie, ze: primo - jest nikim, secundo - nigdy nie bedzie kims,
          tertio - nie pomoze mu nawet wyksztalcenie.Znam wielu wyksztalconych prostakow,
          ktorzy nigdy nie potrafili sie odpowiednio zachowac, ubrac itd.itp. Ciagle ta
          przyslowiowa sloma z butow wychodzila i nadal wychodzi, niestety coraz
          czesciej.Wyobraz sobie prostaczku, ze w czasach glebokiej komuny w najwyzszych
          jej wladzach powstal pomysl, zeby w tzw. szkolach dyplomacji zajecia z
          odpowiedniego zachowania prowadzil ksiaze Adam Czartoryski. I co Ty na to
          prostaczku? Po prostu w swiecie nie toleruje sie glabow, tylko ludzi
          kulturalnych, ot co!Widelec, to nie widly, right? A przeciez to nie tylko o to
          chodzi, ale nie bede Ci tlumaczyl, bo do Twojego prostackiego rozumku i tak to
          nie trafi!
          • janunia6 Re: Szanowny prymitywie 23.08.06, 22:46
            Twoje racje i nauki niejakiego/ nijakiego/ Adama Cz. są być może aktualne dla
            środowiska z którego ty najwyrayniej pochodzisz tzn. zabytków intelektualnych
            byłej Polski, które to niestety nie wymarło a dalej próbuje rozpowszechniać
            światopogląd typowy dla Ciemnogrodu.Dzięki takim jak ty mamy pedofilów
            Jankowskich, Petzów idiotów Komorowskich Ujazdowskich i tym podobnego barachło
            nie pasujących do wspóczesnego świata,szerzących ciemnotę i prymitywizm typowy
            dla zdegenerowanych przedstawicieli tego narodu.
            Jako młody POLAK chcę tobie powiedzieć.że wstzd mi ,że jeszce w Polsce jest
            miejsce dla takich degeneratów jak ty.
            • kola Re: Szanowny prymitywie 23.08.06, 22:54
              amen to that!
          • kajman6 Re: Ty wypierdku mamuta 23.08.06, 23:33
            Do twojego głupiego łba nie dotarło,że za nieszcześcia Polski możemy w dużej
            mierze dziękować Czartoryskim, Sapiechom, Radziwiłom i tej podobnej chołocie?
            To oni spowodowali że zginąły tysiące młodych Polaków w Powstaniu i innych
            bitwach.Nie wątpię ,że Czartoryski wie jak się chleje z kielicha a wątpię,
            że ten degenerat wie jak pracować dla dobra POLSKI.
            • adalbert57 Re: Ty wypierdku mamuta 24.08.06, 00:01
              kajman6 napisał:

> Do twojego głupiego łba nie dotarło,że za nieszcześcia Polski możemy w dużej
              > mierze dziękować Czartoryskim, Sapiechom, Radziwiłom i tej podobnej chołocie?
              > To oni spowodowali że zginąły tysiące młodych Polaków w Powstaniu i innych
              > bitwach.Nie wątpię ,że Czartoryski wie jak się chleje z kielicha a wątpię,
              > że ten degenerat wie jak pracować dla dobra POLSKI.

za nieszczescia Polski podziekujcie antyniemieckiej polityce rzadów
              przedwrzesniowych,Dziadek Piłsudzki by do tego niedopuscił...,zamiast zawiazać
              pakt antykominternowski i pojsc na bolszewie ramie w ramie z
              Węgrami,Rumunami,Słowakami,Bułgarami,Włochami,i dziesiatkami tysiecy ochotników
              z całej Europy zjednoczonymi pod sztandarami krucjaty z komuna ...my idioci z
              podpuszczenia endecji dalismy sie zap...c na ołtarzu najjasniejszej
              rzeczpospolitej....,nienawidze kaczyńskich bo graja ta sama karta co kiedys
              dupki od guzika u munduru....ale na szczescie społeczeństwo zmądrało i
              przynajmniej 80% podpisałoby obecnie volksliste ...(wole roboty w niemczech od
              wycinania lasu na syberii kretynku kaczorze)
          • serwus.serwis Twoj herb to możesz ... 24.08.06, 00:49
            pamflecista napisał:

> No i widzisz prostaczku jak zazdroscisz herbu! Kazdy niemal prostak tak sie
            > zachowuje, bo wie, ze: primo - jest nikim, secundo - nigdy nie bedzie kims,
            > tertio - nie pomoze mu nawet wyksztalcenie.Znam wielu wyksztalconych prostakow,
            >
            > ktorzy nigdy nie potrafili sie odpowiednio zachowac, ubrac itd.itp. Ciagle ta
            > przyslowiowa sloma z butow wychodzila i nadal wychodzi, niestety coraz
            > czesciej.Wyobraz sobie prostaczku, ze w czasach glebokiej komuny w najwyzszych
            > jej wladzach powstal pomysl, zeby w tzw. szkolach dyplomacji zajecia z
            > odpowiedniego zachowania prowadzil ksiaze Adam Czartoryski. I co Ty na to
            > prostaczku? Po prostu w swiecie nie toleruje sie glabow, tylko ludzi
            > kulturalnych, ot co!Widelec, to nie widly, right? A przeciez to nie tylko o to
            > chodzi, ale nie bede Ci tlumaczyl, bo do Twojego prostackiego rozumku i tak to
            > nie trafi!

No i jak - pytam z ciekawości - czy ten rzeczony książe Czartoryski poszedł na
            współpracę z bolszewikami, czy może jakoś powstrzymał się, nadludzkim chyba
            wysiłkiem? Inni, jemu podobni, nie wytrzymali i poszli na współpracę z komuną, w
            IPN coś na ten temat wiedzą, zapewniam. Teraz to chyba zacznie wypływać.
        • marek99az1 Re: Twoj herb możesz wytrzeć o kant dupy 23.08.06, 23:25
          kina9 napisał:

> Było to dobre 200 lat temu anie we współczesnym świecie.Tylko PO/ Komorowski/
          > propagują tzw. politykę historyczną polegającą na ciągłym ględzeniu o dawnych
          > czasach, jednak ich czas też niedługo siŁ skończy.

Widać, że nie wiesz, że Zawisza jest członkiem Klubu Zachowawczo-
          Monarchistycznego: "Nie wyrzekam się tego klubu, nie dystansuję. Jestem
          monarchistą, razem z posłem Arturem Górskim, Markiem Jurkiem i Mrcinem
          Libickim,. Notabene w klubie był też Michał Kamiński, europoseł PiS.. Dziś moja
          rola w KZM jest marginalna. Zapisałem się w 1990 roku i nie pełnię żadnych
          funkcji." (trzystronicowy wywiad w DF z dn. 21 VII br.)
          Tak więc puknij się w głowę nim zaczniesz naśmiewać się z Komorowskiego.
          Najpierw zajmij się swoimi pupilkami.
          • kajman6 Re:Nie śmieję się z Komorowskiego 23.08.06, 23:43
            Smieję się z postaw, które ten pan i jego partia reprezentuje tj. prymitywny
            patriotyzm
            ciemnotę i ciągłe glądzenie o tym co było kiedyś. To Polsce jest niepotrzebne.
            Jeżeli mamy zaistnieć we wspłóczesnym świecie to zamknijmy Komorowskich w
            Skansenie i próbujmy się dostosować do świata ,który na s otacza.
            • marek99az1 Re:Nie śmieję się z Komorowskiego 23.08.06, 23:50
              kajman6 napisał:

> Smieję się z postaw, które ten pan i jego partia reprezentuje tj. prymitywny
              > patriotyzm
              > ciemnotę i ciągłe glądzenie o tym co było kiedyś. To Polsce jest niepotrzebne.
              > Jeżeli mamy zaistnieć we wspłóczesnym świecie to zamknijmy Komorowskich w
              > Skansenie i próbujmy się dostosować do świata ,który na s otacza.

Ale nie śmiejesz się z postaw Zawiszy. Czytając wywiad z nim można się zdrowo
              uśmiać. Ale także zadumać się nad poziomem ludzi, którzy nami teraz rządzą.
              • kajman6 Re:Co ma piernik do wiatraka? 24.08.06, 00:08
                ...
            • marek99az1 Re:Nie śmieję się z Komorowskiego 24.08.06, 00:26
              kajman6 napisał:

> Smieję się z postaw, które ten pan i jego partia reprezentuje tj. prymitywny
              > patriotyzm
              > ciemnotę i ciągłe glądzenie o tym co było kiedyś. To Polsce jest niepotrzebne.
              > Jeżeli mamy zaistnieć we wspłóczesnym świecie to zamknijmy Komorowskich w
              > Skansenie i próbujmy się dostosować do świata ,który na s otacza.

Nie kumasz. Chcesz wysyłać Komorowskich i ich partię do skansenu a nie razi cię
              rzeczywiście prymitywny patriotyzm PiS i LPR, których chyba jesteś
              zwolennikiem. Cytat z Zawiszy był tylko przykładem.

• tomekjeden Re: Twoj herb możesz wytrzeć o kant dupy 25.08.06, 00:32
          Wiesz, ja to sobie żartuję, a Ty się biedaczko obrażasz. A fe!
      • adalbert57 Re: Ja mam herb. 23.08.06, 23:52
        tomekjeden napisał:

> Ja mam herb, a z Pana posła Zawiszy to taki Zawisza, jak z koziej du.py trąba.

zawisza?? lol... chyba zawiecha... pradziadek by go psiarczykom kazał obic...:)
        czołem :)
        • tomekjeden Re: Ja mam herb. 25.08.06, 00:37
          Jeden głupi śmieszny post (mój), a jaka fajna seria poszła. Nie ma to, jak forum GW.
    • tezas Mozliwe - za PRL tez pudlowali, a PRL PiS(tj. bis) 23.08.06, 20:38

sie od poprzednika nie rozni.

Ferowanie wyrokow przed procesem, dowodzenie niewinnosci (a nie winy), oraz
      uznanie ze brak dowodow swiadczy przeciw oskarzonemu - juz wrocily.

---------------------------------
      Jarosław Kaczyński, 2005: "Jeśli mój brat wygra wybory prezydenckie, nie będę
      premierem."
    • kosa811 witam zglajszachtowany motłoch pisowsko-buraczany 23.08.06, 20:44
      bawcie się, póki socjalistyczny konserwatyzm opatentowany przez jednojaowych
      kartoflarzy nie odbije się nam wszystkim czkawką nie tylko finansową
      • ponuractwo Re: witam zglajszachtowany motłoch pisowsko-burac 23.08.06, 20:54
        Faktycznie, skąd w Was samozwańczy sedziowie taka pewność? I to jeszcze zanim
        jakikolwiek dowód ktokolwiek przedstawił? Jak za Stalina, wystarczy że Wy,
        którzy już chcecie go w więzieniu widzieć, tak powiecie i Zawisza, lecz bez
        herbu ani wiedzy, ani intelektu, zas pełen ambicji i złości już przed pierwszym
        posiedzeniem powinien Go zkuć w kajdany. Po co reszta? Sąd Kapturowy wystarczy,
        w tym Okropnym dziś Kraju. Wy wiecie lepiej, że zgrzeszyłam myślą, i już. Bez
        dyskusji. Brrrrr!
        Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni! Radzę o tym pamiętać!!!
    • werbus [...] 23.08.06, 20:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kina9 [...] 23.08.06, 20:51
        • aanetka Re:Zgadzam się z Tobą w 100% 23.08.06, 22:09
          Żałosny jesteś ty i tobie podobni. Tylko niewiedza i kompletny cynizm wypływają
          z twojego tekstu. Bądź spokojny, profesor poradzi sobie doskonale, jak zawsze i
          nie spełnią sie twoje marzenia o Rakowieckiej i dalszych podróżach Profesora.
          Baj.
          • janunia6 Re:A może tak laseczkę profesorowi? 23.08.06, 22:15
            Najwyrazniej uczucie pozbawiło cię rozumu. Typowe dla kobiet.
    • jola_z_dywit1 ****Naród wreszcie powiedział Złodziejim Stop****. 23.08.06, 20:49
      Przywrócić prawo ,by złodziejskie fundacje sponsorowane przez zagrabione
      ludziom środki nie mogły więcej szkodzić Ojczyźnie.
      • alterpars ciemny motloch lubi igrzyska 23.08.06, 20:53
        ale co bedzie jak Polakom wrogow zabraknie. Biedne sfrustrowane spoleczenstwo
        nierobow...
        • 1europejczyk Zupelnie jak "polscy komunisci": im tez polskie 23.08.06, 21:24
          spoleczenstwo nieodpowiadalo, zeby nie powiedziec przeszkadzalo w rzadzeniu.
          A fakt pozostaje faktem, ze gdzie indziej za podobna sprzecznosc interesow by
          wyjsc z honorem jest zwyczaj podawania sie do dymisji. Pan Balcerowicz zle
          ocenil wlasna popularnosc i osiagniecia: sam zainspirowal konflikt z obecna
          wladza wyrzucajac z narady KNB przedstawiciela MF i pouczajac w niewybrednym
          stylu nowo wybranych poslow czym jest praworzadnosc jednoczesnie bedac w
          dwuznacznej sytuacji wobec zarzadzanej przez Jego zone fundacji Case.
          Jest rowniez faktem ze blisko 70% naszego rynku bankowego, ktorego znaczenie
          szczegolnie dzisiaj gdy do kraju plyna mld € na rozwoj infrastruktury bardzo
          wzrosnie, znalazlo sie nie bez aprobaty pana Balcerowicza w rekach obcego kapitalu!
      • czeslaw999 Re: ****Naród wreszcie powiedział Złodziejim Stop 23.08.06, 22:37
        DO JOLI Z DYWIT I WSZYSTKICH - BARDZO DUŻO ZŁA I ZŁEJ KRWI ROBI tzw. "NOWOMOWA"
        - A SZTANDAROWYM JEJ SŁOWEM - SĄ WŁAŚNIE -"ŚRODKI" - !!! q..wa - DLACZEGO NIE
        "PIENIĄDZE", "KASA", "SZMAL" - COKOLWIEK CO KOJARZY SIĘ Z CIĘŻKO PRZEZ KAŻDEGO
        Z NAS ZAROBIONYMI PIENIĘDZMI - NATOMIAST -"ŚRODKI" - SŁYSZYMY OD POLITYKÓW I
        INNYCH ZŁODZIEI - BO WIADOMO - CZYM WIĘKSZA POLITYKA - TYM WIĘKSZE PIENIĄDZE
        MOŻNA UKRAŚĆ -! CZY KTOŚ MA LEPSZE SŁOWO -? pzdr.
      • pe1 Re: ****Naród wreszcie powiedział Złodziejim Stop 24.08.06, 00:22
        > Naród wreszcie powiedział Złodziejim Stop

słusznie, a więc w pierwszej kolejności zapuszkuje megazłodzieja Endrju
      • mark.parker Re: ****Naród wreszcie powiedział Złodziejim Stop 24.08.06, 01:01
        jola_z_dywit1 napisała:

> Przywrócić prawo ,by złodziejskie fundacje sponsorowane przez zagrabione
        > ludziom środki nie mogły więcej szkodzić Ojczyźnie.

A pieniądze zagrabioner przez Leppieja i inne qrwiki z obory? To Ci, durnowata
        wieśniaczko nie przeszkadza, bo to Twoi złodzieje. Ile sama nakradłaś, agentko WSI?
      • 1zorro Re: ****Naród wreszcie powiedział Złodziejim Stop 24.08.06, 08:07
        Jolka, i znowu dzisiaj nie wzielas lekarstwa?
    • elfhelm Balcerowicze kontra filozof-lobbysta 23.08.06, 20:54
      cwaniak z Lewiatana i weszpolak...

Trudno nie stanąć po stronie Balcerowiczów :)
      • werbus [...] 23.08.06, 20:59
      • ponuractwo Re: Balcerowicze kontra filozof-lobbysta 23.08.06, 21:01
        Prawda! Trudno nie stanąć po stronie p.p.Balcerowiczów.
        Niedobrze mi się robi, gdy czytam kolejny post o "pejsatych" o "żydkach"!!!
        I to piszą nie POLACY, tylko takie polaczki (jak żydki!!!). Naród Wybrany, psia
        krew! Chyba za prymityw, nienawiść i nieuctwo!
        Czy nie wiecie, że obrażacie BOGA, że plujecie na OJCZYZNĘ pisząc takie okropne
        rzeczy? Wstydzę się za Was! I niech mi tu nikt nie próbuje zaraz mówić, że jak
        mi sie nie podoba to Von..... Bo to Wy Polski nie jesteście godni. A budujecie
        grajdoł, niszcząc Polskę!!!Pozdrawiam i życzę refleksji!
        • alterpars swiete slowa ponuractwo swiete 23.08.06, 21:06
          To taka banda sfrustrowanych polaczkow (odroznic od Polaka) ktorzy wlasne
          nierobstwo chca uprawiedliwic "niedogodnymi" warunkami egzystencji. Czekam tylko
          jak juz wytepia komunistow, zydow, gejow sie nawzajem wyzra.
        • werbus [...] 23.08.06, 21:06
          • alterpars Re: Balcerowicze kontra filozof-lobbysta 23.08.06, 21:07
            o wlasnie werbus to typowy polaczek...(nie Polak)
            • werbus Re: Balcerowicze kontra filozof-lobbysta 23.08.06, 21:09
              Nie denerwuj się bo ci pejsy odpadną.
              alterpars napisał:

> o wlasnie werbus to typowy polaczek...(nie Polak)
              • droch Re: Balcerowicze kontra filozof-lobbysta 23.08.06, 21:16
                Szalom, werbus, zmywaj szybciej te kible, bo cię Twój pan pogoni.
      • ponuractwo Re: Balcerowicze kontra filozof-lobbysta 23.08.06, 21:06
        Hej, coś nie mogę wysłać tego listu! Może teraz?
        Prawda! Trudno nie stanąć po stronie p.p.Balcerowiczów.
        Niedobrze mi się robi, gdy czytam kolejny post o "pejsatych" o "żydkach"!!!
        I to piszą nie POLACY, tylko takie polaczki (jak żydki!!!). Naród Wybrany, psia
        krew! Chyba za prymityw, nienawiść, ksenofobię i nieuctwo!
        Czy nie wiecie, że obrażacie BOGA, że plujecie na OJCZYZNĘ pisząc takie okropne
        rzeczy? Wstydzę się za Was! I niech mi tu nikt nie próbuje zaraz mówić, że jak
        mi sie nie podoba to von..... Bo to Wy Polski nie jesteście godni. A budujecie
        grajdoł, niszcząc Polskę!!!Pozdrawiam i życzę refleksji!
        • alterpars wyslals wyslalas 23.08.06, 21:06
          i to jest b dobry list
          • ponuractwo Re: wyslals wyslalas 23.08.06, 21:12
            Dzięki, pociesza mnie fakt, że nie jestem sama!!!!!
            A frustracja tych polaczków o których mówimy sięga już solidnego dna! Nawet
            reagowac już nie warto na tak obsceniczne teksty! Więc już nie będę. Myślących
            Polaków pozdrawiam serdecznie.
            • emes-nju Re: wyslals wyslalas 23.08.06, 21:21
              ponuractwo napisała:

> Dzięki, pociesza mnie fakt, że nie jestem sama!!!!!

Masz racje - nie jestes :-) pzdr
            • marek99az1 Re: wyslals wyslalas 23.08.06, 23:34
              ponuractwo napisała:

> Dzięki, pociesza mnie fakt, że nie jestem sama!!!!!
              > A frustracja tych polaczków o których mówimy sięga już solidnego dna! Nawet
              > reagowac już nie warto na tak obsceniczne teksty! Więc już nie będę.
              Myślących
              > Polaków pozdrawiam serdecznie.

Nic dodać nic ująć. Masz rację. Też myślę jak TY.
              Nie rozumiem skąd tyle ciemniactwa bierze się na tym forum. I tyle głupoty.
        • todundliebe Re: Balcerowicze kontra filozof-lobbysta 23.08.06, 21:32
          Spoko, spoko po co te nerwy "Jeszcze będzie w Polsce git;
          Z szlachta polska
          - polski Zyd." Jak powiedzial mec. Szczuka do A. Michnika
    • almagus Re:Wiesz Polakiem być trudno, ale jak wyrzuci się 23.08.06, 21:27
      Wiesz Polakiem być trudno, ale jak wyrzuci się oszołomów, którzy głoszą takie
      słowa, to może będzie lepiej, ale nie Andrzej Leppiej!
      Mnie też takie wypowiedzi się nie podobają.
      Ja nie wiem czy im chodzi o Żyda przez małe żet, co oznacza pazerny..., ale
      przez szacunek piszę z dużej litery!
      Czarna zawiesina!
      Komisarz rydzomoheroiny każdy taki wypasiony, kłamie, rwie do cudzej żony.

Patrz jak jestem wypasiony,
      w życiu miałem już trzy żony.
      Dzieci mamy ze trzy kopy.
      My od poczynania chłopy.
      Bo my Żydzie jemy wieprze.
      Ty jedz g-wno, tobie lepsze!

bo chcę składek wciąż z ambony.
      Kombinować muszę z seksem,
      co nie wieje mi z refleksem.

Patrz jak siedzę obok laski,
      cała sala krawat w paski.
      Głośno szczeka Marek Burek
      na czerwonych parę skórek.

a po co mi jakieś żony.
      Złodziej to wieczna dziewica,
      teraz, zawsze ma dziedzica.

Niespasiony, mądry taki,
      takie tylko są Żydziaki.
      Bo to przez nich Kaśka w ciąży,
      jej mąż za mną z nożem krąży.
      Za to Żydzie cię wypieprzę,
      żyć u obcych tobie lepsze!

Tytuł:
      Balcerowicz: Przekroczono granice podłości.
      Rozmawiała Janina Paradowska
      2006-08-22, ostatnia aktualizacja 2006-08-22 10:29
      serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53880,3564794.html
      Poczytajcie te nicki związane z TVN to od zwolenników TV Trwam , gazetajudasza
      itd. to zwolennicy Naszego Dziennika, a oczy Wam się otworzą.
      Wszystkiemu winni Żydzi, oni niewinni, bo Bóg tak chciał!

Autor: moher75
      Data: 21.08.06, 10:08
      To niezwykła jest pokusa...
      ...spuścić w klopie Almagusa
      Musisz skończyć niestety Swoje poetyckie podniety.

rodack2000 napisał: > ale ty jestes inteligentny inaczej. przestan w koncu
      sluchac ojca (rydzyka:)

A MOHER 75 odpisał
      A ty prymitywie może zacznij go słuchać...
      Przedstawiasz historię bardziej radykalną niż niemieccy neofaszyści. Płaci Ci
      ktoś za opluwanie swojej ojczyzny ? Za ten kraj nie tak dawno ludzie oodawali
      życie po to aby teraz taka wazeliniarska gnida miałą wolność wypowiedzi.
      • todundliebe Re:Wiesz Polakiem być trudno, ale jak wyrzuci się 23.08.06, 21:38
        Wszelki rasizm to łajdactwo i obłęd. A to jest głównym grzechem nie Rydzyka a
        gazety Michnika Rasizm anty polski czy anty gojowski, wszystko jedno jak go
        zwać. Uprawiając to notorycznie, Michnik robi Polakom wodę z mózgu. Fakt, iż
        jego wielbiciele nie pojmują, iż jest to klasyczne szachrajstwo typu "trzy
        karty" lub "trzy lusterka", przejdzie do annałów głupoty zbiorowej.
    • helmut.berlin nie mozecie zaakceptowac ze on madrzejszy ?? 23.08.06, 21:33
      my to inaczej widzimy
      • janunia6 Re: Od ciebie? 23.08.06, 22:06
        mm
      • kajman6 Re:Od mojego psa? 23.08.06, 23:48
        Hmm
    • gregory701 E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 21:39
      Jeśli sie weźmie pod uwage,że taki BALCEROWICZ stanie przed takim Zawiszką to
      serce sie ściska . Spodziewac sie mozna , znając tego artyste szykan i
      grubiaństw . Raz jeszcze dziękuje za poniedziałkowy wywiad z tym typkiem w
      Duzych Formatach . To sie facet odslonił. Niewierzący bigot .Ale checa .
    • clough Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 21:45
      mark6 napisał:

> Mam nadzieję że w czwartek go zapudłują.

Ciołku, gdyby nie Balcerowicz wpierniczałbys dzisiaj własne paznokcie.
    • slavik222 Tow.prof.Balcerowicz trafi do pierdla,jesli zasłuż 23.08.06, 21:48
      Sprawy muuuuuszą być wyjasnine.Nie ma świętych krów komucholiberały.
      Może sie oczysci,ale wątpię
      • todundliebe Re: Tow.prof.Balcerowicz trafi do pierdla,jesli z 23.08.06, 21:51
        ale to lajdactwo! Cala postepowa polska zamarla. Idol GW Geniusz Balcerowicz
        dzieki któremu nad Wisla jest ekonomiczny dobrobyt ma stawic się przed komisja
        sejmowa. To skandal, trzeba zbierac podpisy i złożyć doniesienie do prokuratury
        o popełnieniu przestępstwa i obrazy uczuc religijnych.
        • obywatelx5 Re: Tow.prof.Balcerowicz trafi do pierdla,jesli z 23.08.06, 21:56
          Wszystkie miernoty za swoje porażki obwiniają Balecerowicza, no ktoś kto mówi,
          ze państwo nie może utrzymywać nierobów - oczywiście musi się spotkać z atakiem
        • janunia6 Re:Balcerowicz REX 23.08.06, 22:04
          Niech Zyje Król! A wy chamy cicho! Jam Leszek Wielki i wy polanie do dupy mi
          nie sięgacie. Jam z bliskiego wschodu i wara wam ode mnie.
    • obywatelx5 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 21:49
      Zawisza to syn domokrążcy sperzedającego odpustowe dziadostwo- wolny rynek ma
      we krwi:). Myśle, że z tym wąsikiem powinien handlowac scyzorykami, a nie
      zasiadac w ławie sejmowej. Miernota do potęgi ale cóż takie czasy.
    • marcowsky A pieski pisowski ujadaja... 23.08.06, 22:01
      Balcerowicza za nogawki szarpia!Jaki jest najlepszy sposob na kundelki?Kijem
      albo kop w glupi pysk!Ciekawe co wybierze Balcerowicz?
      • deratyzacja41 Troche historii Polski dla niePolaka 23.08.06, 22:05
        Re: kijem albo kop w glupi pysk

Wlasnie tak wam robiono w czasie drugiej wojny swiatowej. Jak widac ciagle
        pamietacie.
        ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • ponuractwo Re: Troche historii Polski dla niePolaka 23.08.06, 22:07
          Obywatelx5 - bomba, a ten wąsik, rozbawiłeś mnie ! Piękny ten Twój liścik!!!
          Pozdrawiam!!!
      • obywatelx5 Re: A pieski pisowski ujadaja... 23.08.06, 22:06
        Jak ktoś popełni przestepstwo to od tego jest prokuratura. Tyle tylko, że jest
        jeden mały problem prokurator podczs przesłuchania nie ma kamery i transmisji.
        Nie można publicznie pleść głupot. Widadomo, że ten który wybrał takiego
        Zawiszy nie może zrozumieć co mówi profesor. Zresztą wg elektoratu Zawsiszy
        wszyscy którzy zarabiają 5000 brutti to złodzieje. Więc nie ma o czym gadać.
        • ponuractwo Re: A pieski pisowski ujadaja... 23.08.06, 22:08
          Tak, to też prawda. Trafna uwaga!
      • polonus3 Re: A pieski pisowski ujadaja... 24.08.06, 07:44
        Niech ABW czy jakas inna tego typu organizacja pilnuje ta rodzinke Balcerowicza
        i jego najbardziej, bo wyjada na urlop do Ziemii Swietej i bedzie jak z tymi z
        Art B. Ani ich ani pieniedzy, ktore zabrali.
    • t-800 Żona św. Leszka? 23.08.06, 22:10
      Ojej, to straszne! ;-O
      • obywatelx5 Re: Żona św. Leszka? 23.08.06, 22:16
        To nie chodzi, że święty tylko jest w Polsce jeszcze parę osób, które trzeba
        bronić. Poprostu trzeba przed ta bandą miernot z Pisu . To oni opluwali
        Jeziorańskiego i jeszcze paru innych, Balecrowicza trzeba bronić i tyle. Ci
        ludzie co go oskarżają nie wiedzą co to popyt ale za to wiedzą co to
        zasiłek.:)) to im wystarczy
        • t-800 Re: Żona św. Leszka? 23.08.06, 23:13
          Bronić? Przecież ten zadufany bufon już raz skłamał przed komisją.
    • liber444 juz sie nie moge doczekać, 23.08.06, 22:18
      jak prof. Balcerowicz zje tych ćwierćmózgów na śniadanie bez popijania. Fajnie
      bedzie ogladac kolejna kompromitację przedstawicieli złodziejsko-moherowej
      koalicyjki.
      • ponuractwo Re: juz sie nie moge doczekać, 23.08.06, 22:22
        No, tylko czy oni wiadzą co to kompromitacja? Żeby się zawstydzić, trzeba
        wiedzieć co to jest wstyd. Tak samo przyzwoitość, uczciwość, zasady, już nie
        wspomnę co to znaczy mieć klasę, bo to już poziom habilitacji dla tych ludzi.
    • stefanex Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 22:21
      Jak rozumiem maja zapudlowac Prof. Balcerowicza? Jakis wyrok by sie chyba
      przydal, nie mowiac juz o jakims udekumentowanym zarzucie, he? Komisja Twoim
      zdaniem powinna tak zadzialac? To nie Rewolucj a Francuska a Zawisza to tylko
      Zawisza, a nie Robespierre. Twoje zyczenie (zaiste niepobozne)nie stanie sie
      faktem, ale ta komisja, wg mnie powolana bezprawnie, dzialac bedzie, bo
      znajdzie wsrod rzeszy takich madrali jak ty marku6 wierna i spragniona igrzysk
      tluszcze. Czasem szkoda, ze jest demokracja i za glupote nie pudluja. A jesli
      masz jakas tajemna wiedze, to zawsze podpisujac sie wlasnym nazwiskiem mozesz
      zlozyc doniesienie o mozliwosci popelnianie przestepstwa przez Prezesa NBP-jest
      demokracja, ale jest tez odpowiedzialnosc za slowo...
      • liber444 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 22:23
        Z kim Ty rozmawiasz o odpowiedźalności za słowo? Z pomiotami Maciarewicza i
        Kurskiego?
        • stefanex Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 22:36
          liber444 napisał:

> Z kim Ty rozmawiasz o odpowiedźalności za słowo? Z pomiotami Maciarewicza i
          > Kurskiego?
          Nie chce byc taki jak niektorzy uczestnicy, nie chce sie zarazic ta pogarda i
          nienawiscia, ktora sie tu przelewa. Tak wiem takie fora to dla wielu
          spluwaczka -mimo tego, ze mnie korci nie dam sie wciagnac w dyskusje na
          zasadzie inwektyw. Glupota nie wie, ze jest glupia...
          • liber444 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 22:51
            Bardzo trfna diagnoza i pokazanie jakiegoś tam zwyciestwa tych ludzi. Masz rację
            przejmuje sie ich nawyki. Dlatego teraz rzadziej odwiedzam to forum, zauważyłem,
            że zaczynam schodzić do ich poziomu. Pozdrawiam.
      • ponuractwo Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 22:24
        Stefanex brawo! Podpisuję się pod tym też!
        Pozdrawiam
    • myslacyszaryczlowiek1 E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 22:45
      Balcerowitza trza trzymać za ręce ktorymi zgarnia 40 tys pensji i za kopytka
      ktorymi zagarnia do siebie kasę z fundacji.
      • marek99az1 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 23:46
        myslacyszaryczlowiek1(chyba bezmyslnyszaryczlowiek1, bo i tacy wśród szarych
        ludzi się zdarzają) napisał:

> Balcerowitza trza trzymać za ręce ktorymi zgarnia 40 tys pensji i za kopytka
        > ktorymi zagarnia do siebie kasę z fundacji.

• ryszard461 E. Balcerowicz trafi w środę przed komisjętylko 23.08.06, 23:01
      Nie mam pewnosci czy chociasz czesc czlonkow komisji bedzie dostatcznie
      przygotowana do zadawania klopotliwych pytan bo jest oczywiste dla kazdego ze
      nie ma ludzi ktorzy zajmuja sie pomoca potrzebujacym a sami nic z tego nie
      uszczkna. Jak wiadomo kazda fundacja ma swoje ciemne strony dzialalnosci a
      bywaly i fundacje ktore byly jedynie przykrywka lewych interesow.
      • jmx Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisjętyl 23.08.06, 23:19

Fundacja CASE nie jest fundacją charytatywną. Po drugie, nie każdy kto
        prowadzi fundację kradnie. A po trzecie - nie mam żadnych wątpliwości, że
        prześwietna komisja nie będzie merytorycznie przygotowana do zadawania pytań
        Balcerowiczom. Ale tu już członkowie komisji działają na swoją odpowiedzialność
        i ryzyko ;).
    • dominikpick E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 23:26
      Ciekawe kto to jest ten E. Balcerowicz? Edward? Edwin? a może Eleonora? albo
      E.T?
    • ralk7 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 23.08.06, 23:40
      ach,czemu w tobie dziecino boża, tyle złości,tyle jadu.... niech Pan cie ma w
      swojej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka