tzetze1 25.08.06, 10:27 Bandzior Lepper - twoje miejsce jest w pierdlu! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antipis Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosowan... 25.08.06, 10:28 a PO na złość przystawkom powinna poprzec ten projekt z tym progiem 5% bo wtedy LPR i Samoobrona poległyby w wyborach! A tak gdy ustawa przejdzie bez progów to polegnie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekamigo Czekamy na blok PO-PSL-SLD 25.08.06, 11:41 heh, w życiu bym nie przypuszczal, ze kiedys zaglosuje na SLD :) ale teraz okazuje sie, ze to znacznie madrzejsi ludzie niz PIS i przystawki Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Głos na PIS to głos na Lepper i Giertycha 25.08.06, 12:58 Brawa dla kaczorów za wprowadzenie kryminalistów z samejobory do miast, ktore dotychczas skutecznie sie broniły przed tymi pachołami. Wyborcy pisu! Pamiętajcie - oddając głos na PIS głosujecie na kryminalistów typu Leppera, Beger, Łyżwińskich i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz GALBA! Wytłumacz mi tajemnice geniuszu prezesa 25.08.06, 12:59 bo ja nie kumam. To jak z tą odnową moralną? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 25.08.06, 13:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony-wariat.z.tvn T_u_s_k_e_ Poskarży Się u Merkel ?!!!!!!!!!!!!!! 25.08.06, 20:48 .... Tusk oświadczył, że odpowiedzią Platformy na "partyjny układ" .... będzie blok obywatelski, w którym obok PO znajdą się osoby bezpartyjne ..... Wermahtowi na dobre odbiła szajba :) i blok rzucił mu sie na mózg !:) Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: T_u_s_k_e_ Poskarży Się u Merkel ?!!!!!!!!! 25.08.06, 23:03 zielony-wariat.z.tvn napisał: > .... > Tusk oświadczył, że odpowiedzią Platformy na > "partyjny układ" .... będzie blok obywatelski, > w którym obok PO znajdą się osoby bezpartyjne > ..... > > Wermahtowi na dobre odbiła szajba :) > i blok rzucił mu sie na mózg !:) czy ty inteligencie inaczej potrafisz tez jakos argumentowac swoje zdanie??? jka szajba, jaki wermaht dziadku?? Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Ten człowiek nie widzi oszustwa wyborczego! 26.08.06, 13:04 Załóżmy, że Samoobrona i LPR dostają po 4,99% głosów. Oznacza to, że ich głosy W CAŁOŚCI przejdą na PiS - PiS dostanie prawie 10% głosów ludzi, którzy NIE GŁOSOWALI na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
gacek65 Ten naród wiecznie był bity i kopany 26.08.06, 13:15 bo wadzepowierza ćwirćinteligentom wykształaconym przez komunistów Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Tylko wstawić Benedykta XVI jak przyjdzie im ta 26.08.06, 02:13 Tylko wstawić Benedykta XVI jak przyjdzie im taka potrzeba! Zobacz , to powinno być karane, powinno być surowo karane z wyrzuceniem prezydenta i premiera za wykorzystywanie nazistowskich symboli w polskich wyborach! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Teraz Waffen-SS "Frundsberg" w Dreźnie i dwa miesiące służby Guentera Grassa! Dlaczego te szmaciaki o dziadku Tusku nie nakręcili jak wiał do Wojska Polskiego na zachodzie? Zamazali dobrą pamięć o nim umieszczając w filmiku Hitlera jego siepacza? Sponiewierali posłów opozycji przedstawiając ich w obecności Hitlera. Dlatego, że są szmaciaki, mamę tak szanują , a cudzego dziadka nie. Spieprzaj dziadu Ci powie! Co z odpowiedzialnością za użycie Hitlera w kampanii wyborczej urzędujących Kaczyńskich. Teraz wszedł w kampanię Stalin Macierewicza i J. Kaczyńskiego, wiadomo poprzez sugestię na Olechowskiego itp. uderzyć w gusty wyborców! Jest taki zapis o zakazie rozpowszechniania symboli nazistowskich. W kampanii wyborczej polskiej niestety zostało to zrobione. Domagam się jasnego stanowiska w tej sprawie. Współtwórca tej kampanii nie ponosi odpowiedzialności! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3570948.html Ścigają satyryka za to, że wciskał miniaturki flagi polskiej w psie kupy, po to aby zniewolić TOK FM, Agorę! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3570300.html Czarna zawiesina! Patrz jak jestem wypasiony, w życiu miałem już trzy żony. Dzieci mamy ze trzy kopy. My od poczynania chłopy. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, bo chcę składek wciąż z ambony. Kombinować muszę z seksem, co nie wieje mi z refleksem. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak siedzę obok laski, cała sala krawat w paski. Głośno szczeka Marek Burek na czerwonych parę skórek. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, a po co mi jakieś żony. Złodziej to wieczna dziewica, teraz, zawsze ma dziedzica. Bo my Żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Niespasiony, mądry taki, takie tylko są Żydziaki. Bo to przez nich Kaśka w ciąży, jej mąż za mną z nożem krąży. Za to Żydzie cię wypieprzę, żyć u obcych tobie lepsze! (ref.)Pasą się, pasą na tej biednej Polsce nazikatolicje pogrom zwiastujące. Kłamią i kłamią przeróżniaste szuje, z takimi dobra w Polsce nie zbuduje! Autor: moher75 Data: 21.08.06, 10:08 To niezwykła jest pokusa... ...spuścić w klopie Almagusa Musisz skończyć niestety Swoje poetyckie podniety. rodack2000 napisał: > ale ty jestes inteligentny inaczej. przestan w koncu sluchac ojca (rydzyka:) A moher75 odpisał A ty prymitywie może zacznij go słuchać... Przedstawiasz historię bardziej radykalną niż niemieccy neofaszyści. Płaci Ci ktoś za opluwanie swojej ojczyzny ? Za ten kraj nie tak dawno ludzie oodawali życie po to aby teraz taka wazeliniarska gnida miałą wolność wypowiedzi. 12345ja napisał: > Poprośmy almagusa > żeby stanął na nagusa > wtedy zapytamy go, > gdzie napletek jego. jezeli to ordynaryjny swinski limeryk to brakuje jednej linijki do aabba no irymy nawet nie zolte a haniebne Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: GALBA! Wytłumacz mi tajemnice geniuszu prezes 26.08.06, 10:49 jimmyjazz napisał: > bo ja nie kumam. > > To jak z tą odnową moralną? > Oczywiście że jest odnowa! Przecież teraz nikt przestepcom nie zamyka drogi do rządzenia krajem! Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Prezes Jarosław jest znakomitym strategiem. 27.08.06, 13:42 Nic dziwnego. Ma baaardzo dużo czasu. Nie ma żony ani dzieci. Kobiety (ani mężczyźni) go nie interesują, mama nakarmi i opierze. Nic - tylko siedzieć i obmyślać strategię! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inicjat 11 września - P R O T E S T U J E M Y 25.08.06, 22:27 11 Września Dzień zamachu.....stanu w Polsce. Władza zgodnie z formułką "zwycięzca ma zawsze racje" dała nam szansę milczeć w dzień, w którym miało być przeprowadzone wysłuchanie publiczne. Istny ślizg po bandzie prawa. Co więcej już pojawiają się opinie z "kręgów zbliżonych" do pis, że istnienie opozycji nie ma sensu i lepiej by się wzięli chłopaki do pracy. Znaczy się, aby zajęli się czymś innym niż polityka, bo na tym poletku już nic od nich nie zależy. Wysłuchanie publiczne oczywiście nie ma sensu, bo co mądrego o samorządzie mogą powiedzieć samorządowcy i społeczeństwo o prawach społeczeństwa. Rząd nie ma polityki rządzenia tylko politykę podporządkowywania. Przeciw takiemu rozpasaniu politycznemu chcemy demonstrować. Chcemy, aby politycy zobaczyli brak akceptacji dla takiego stawiania sprawy. W dzień, w którym miało się odbyć wysłuchanie obywatelskie powiemy to, co myślą obywatele. Zapraszamy wszystkich na demonstracje pod Urząd Miasta w miastach całej Polski 11 września godz. 17.00 więcej: www.inicjatywa2009.org/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=40 Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: 11 września - Protest 25.08.06, 22:54 Wspaniale, nareszcie. Przyprowadze min 20 osob w Warszawie. Wpisujcie ile przyprowadzicie osob. Zabaczmy ilu jest jeszcze normalnych ludzi w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
jiima Re: Czekamy na blok PO-PSL-SLD 25.08.06, 13:14 critto napisał: > tez tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
linfan milo by bylo.... 25.08.06, 13:29 jiima napisała: > A co do bloku - co laczy te partie oprocz (uzasadnionej) wrogosci do SamoPiSu? niewiele :( byloby bardzo milo zobaczyc program takiego bloku. jednak nawet gdy nie powstanie (a byloby szkoda) numerem jeden jest odsuenicie kaczorow i reszty talatajstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Nic z tego nie będzie, po obu stronach pawie! 25.08.06, 13:40 A ja ... Na pawia puszczam pawia! Marż, marż PiSonia, marżę masz Narodzie, hiper marżę głuponia zapłacimy w zgodzie! Wśród wielu ludzkich spraw on chodzi jak ten paw, chodzi i smrodzi, i nonsensy płodzi, ma taki posła fach, jak może szkodzi, obietnicami zwodzi, wypije parę flach, ma taki posła fach, jak naród sobie życzy utopi w gnojowicy, na wrogów sypnie piach, ma taki posła fach! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo na razie mamy blok narodowo - socjalistyczny 25.08.06, 17:34 ktory jest znacznie gorszy od SLD choc w zeszlym roku myslalem ze to niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
arbeitagent Re: Czekamy na blok PO-PSL-SLD 25.08.06, 13:17 .. I taka to oto metoda, smiejace sie caly czas w kulak "Komuchy", ktore zagrabily wiekszosc co soczystszych keskow RP - wroca sobie Z LASKA wielka (tylko te co mlodsze, ktorym jeszcze za malo..Bo Pan Cimoszewicz na ten przyklad juz dosyc ma chyba... A i stary juz nieco i sterany..)), po dlugich i usilnych namowach Narodu, coby przysli i zalozyli nowy WRON, czy PRON (co starsi tutaj pamietaja jeszcze na pewno, co to takowego bylo..). Ale ruskie czolgi juz nie przyjada ta raza. Ani hamerykanskie :-)).... Bo tym razem - skonfundowane do cna mohairowe babcie nie zaglosuja juz, nie tylko na PIS, ale nawet i na Przenajswietsza Panienke sama :-))... Ale zanim do tego dojdzie - trza te Polske pogrzebac juz ze szczetem, nieodwolalnie i mocno przyklepac.. A ona - nawet i po inwazji ruskiej za jakis czas (gdy juz do reszty sie wypniemy na Bruksele i pozrywamy kontrakty..), pozostajac caly czas na kolanach przed tym naszym makiawelicznym wrecz mrozkowsko Kosciolkiem Jedynym i Niepodwazalnym - zlozy jednoczesnie wota ofiarne Starem Wrogowi - czyli Komunie (choc daaaawno to juz zadna "Komuna" przecie, a zaledwie banda "byznesmenow", tyle, ze nieco lepiej (bo nie na KUL-u) wyksztalconych..)). I WROCI PRL... Qrfa, mam nadzieje, ze nie dane mi bedzie tego juz ogladac... I wnuk Walesy (Elektryk-Dziedziczny), znowu w jakis czas potem, zalozy Dzwiny_Twor o nazwie "SOLIDARNOSC"... Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Czekamy na blok PO-PSL-SLD 25.08.06, 17:02 Jak łatwo się zapomina na fali emocji o świństwach i przekrętach. No ale w końcu Lepperowi też zapomniano... Taka to polska rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:Widze ze komuchom brakuje komuny!! 25.08.06, 14:40 Komuchy zgincie przepadnijcie,zdrajcy i zlodzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re:Widze ze komuchom brakuje komuny!! 25.08.06, 16:47 toberson napisał: > Komuchy zgincie przepadnijcie,zdrajcy i zlodzieje!!! Madre slowa glupcze, tyko, ze te slowa sa kierowane w strone koalicji PiS-SO- LPR bo tam wlasnie sie usadowily wszystkie komuchy i zlodzieje, wygolony glupcze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: próg 5 procent ? 25.08.06, 12:41 antipis napisał: > a PO na złość przystawkom powinna poprzec ten projekt z tym progiem 5% bo > wtedy LPR i Samoobrona poległyby w wyborach! czy próg 5% dotyczy 5% głosów oddanych na blok , czy też 5% wszystkich głosów ? To jest znacząca różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
tajne1 Oszołomy u władzy... 25.08.06, 10:30 "Muchy obsrały portret najjaśniejszego pana" uwaga nie obrażać na forum ważnych dostojników państwowych bo policja sciga i CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Policja pilnuje prawa 25.08.06, 10:38 ...nie podoba Ci się prawo - wystąp z inicjatywą społeczną popartą odpowiednią listą podpisów - to jest demokracja. Nie podoba Ci się demokracja - jedź na Białoruś P.S. Co ma do sprawy CBA ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 10:48 moherku75 owszem, mogę wystąpić z inicjatywą obywatelską, ale one utykają gdzieś w Sejmie i zazwyczaj albo nigdy nie są przegłosowywane, albo natychmiast odrzucane. Ja płacę zreszta potężną pensję z mojej malutkiej wielu panom i panim, aby przygotowywali korzystne dla mnie i dla mojego kraju prawo, a nie latali moimi samolotami za moje pieniądze na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 10:52 lucusia3 napisała: > moherku75 owszem, mogę wystąpić z inicjatywą obywatelską, ale one utykają > gdzieś w Sejmie [...] Nie sądzę aby miłujący swój kraj obywatel wpadł jednak na pomysł dopuszczenia lżenia z najwyższych władz swojego kraju - jekiekolwiek by one nie były - wybranych jednak w demokratycznych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh [...] 25.08.06, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 11:17 Nie widzę związku twojej wypowiedzi z zacytowanym kawałkiem mojej. Moża ja jestem mało rozgarnieta, ale według mnie stwierdzenie faktu, bez użycia obraźliwych, słów nie ma żadnych znamion lżenia najwyższych władz. No chyba, że przyjmiemy, że nie jest ważne co robią najwyższe władze,a dopuszczalne jest by mówić tylko o tym co robią zgodnie z prawem i zasadami demokratycznego państwa. Gdy mówi się o tym co robią co jest niezgodne z demokracją, to to jest karalne. Niestety ten rodzaj logiki zupełnie mi nie odpowiada, więc nie będę popierac łamiących zasady, nawet jeżeli się w jakiś sposób dostali do najwyższych władz. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 11:42 lucusia3 napisała: > Moża ja jestem mało rozgarnieta, ale według mnie stwierdzenie faktu, bez użycia > obraźliwych, słów nie ma żadnych znamion lżenia najwyższych władz. Krytyka władzy nie jest w Polsce karana... Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 11:48 moher75 napisał: > Krytyka władzy nie jest w Polsce karana... Widocznie, właśnie dlatego śgany jest bezdomny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 11:58 nadziezda_krupskaja napisała: > Widocznie, właśnie dlatego śgany jest bezdomny ;) Widocznie dlatego taką poczytność ma GW... ;-) Od kiedy ściga się ludzi którzy nie złamali prawa ? Ja tam nie czytałem o krytyce ale o wulgarnym znieważaniu Policji i władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 16:56 moher75 napisał: > nadziezda_krupskaja napisała: > > > Widocznie, właśnie dlatego śgany jest bezdomny ;) > > Widocznie dlatego taką poczytność ma GW... ;-) > > Od kiedy ściga się ludzi którzy nie złamali prawa ? > Ja tam nie czytałem o krytyce ale o wulgarnym znieważaniu Policji i władzy... Ponizej drogi moherku podaje ci link, przeczytaj sobie, a jak juz przeczytasz to prosze, odszczekaj te swoje PiSpierdolki ktore wypisujesz. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3571420.html Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 11:20 moher75 napisał: > lucusia3 napisała: > > > moherku75 owszem, mogę wystąpić z inicjatywą obywatelską, ale one utykają > > > gdzieś w Sejmie [...] > > Nie sądzę aby miłujący swój kraj obywatel wpadł jednak na pomysł dopuszczenia > lżenia z najwyższych władz swojego kraju - jekiekolwiek by one nie były - > wybranych jednak w demokratycznych wyborach. To przestęcą, lżącym urzędującego prezydenta, był Jarosław Kaczyński, kiedy w 1992 brał udział w paleniu kukły przedstawiającej ówczesnego prezydenta RP Lecha Wałęsę... Tak na marginesie, jest żałosne, że ściga się bezdomnego, zwyczajnego pijaczka... kompleksy jakieś macie czy berety z moheru uciskają głowy ? Normalni ludzie odpuściliby, co się będą szarpać z takimi... Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 11:48 q_vw napisał: > > To przestęcą, lżącym urzędującego prezydenta, był Jarosław Kaczyński, kiedy w > 1992 brał udział w paleniu kukły przedstawiającej ówczesnego prezydenta RP > Lecha Wałęsę... > Nie wypowiem się w tym temacie - byćmoże masz rację > Tak na marginesie, jest żałosne, że ściga się bezdomnego, zwyczajnego > pijaczka... kompleksy jakieś macie czy berety z moheru uciskają głowy ? > Normalni ludzie odpuściliby, co się będą szarpać z takimi... Nie kpij sobie z rzeczywistości - to nie politycy kazali ścigać bezdomnego. Przestępstwo jakiego się dopuścił jest ścigane z urzędu. Miał pecha - złamał prawo w obecności policji - ta nie miała innego wyjścia jak złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa... Co oznacza w Twojej wypowieci "macie" ? Podzieliłeś sobie już adwersaży którzy pieprzą farmazony tak jak ty i na "moherowe berety" ? Gratuluję szerokości horyzontów... Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 12:06 Policja nie miała innego wyjscia - padłem na plecy i kwicze. Widzisz teraz istnieje przyzwolenie w Polsce na brak wolności slowa i widać to choćby w działaniach policji. Drugą sprawą jest to że prokuratura (marionetka na usługach naszej obecnej władzy) wszczyna postępowanie i dochodz do procesu sądowego. Wiesz oczywiście można powiedzieć że to policjanci są winni całes sytuacji ale najwyraźniej nie wiesz co policjant (krawężnik) może napisać w swoim raporcie i na jakie ciekawe pomysły może wpaść - to są zwykła chłopaki ze wsi często odrabiające wojsko krawężnikowaniem więc to mnie nie dziwi ale jeśli całą sprawę podejmuje prokuratura i sąd to chyba świadczy to o tym że jest pogoda na "usłużnych głupców" którzy jak za komuny wyczuwają kompleksy władzy i starają sie z wazeliną w doope wchodzić - a nuż jakiś awansik... albo choć łaskawe spojżenie "wielkiego" stratega Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 12:19 anvill napisał: > Policja nie miała innego wyjscia - padłem na plecy i kwicze. Widzisz teraz > istnieje przyzwolenie w Polsce na brak wolności slowa i widać to choćby w > działaniach policji. Policja Twoim zdaniem miała inne w obliczu popełnienia przestępstwa ściganego z urzędu na dodatek w miejscu publicznym i przy świadkach ? Ciekawa teoria... Dziwi mnie jednak fakt ze sprawy nie rozpatruje Sąd Grodzki - może przy okazji delikwent przeskrobał coś więcej o czym szanowna Gazeta jak zwykle "zapomniała" Odpowiedz Link Zgłoś
arbeitagent Ooo !.. A to akurat mozliwe :-)).. 25.08.06, 13:46 ..Calkiem mozliwe :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 16:58 moher75 napisał: > anvill napisał: > > > Policja nie miała innego wyjscia - padłem na plecy i kwicze. Widzisz tera > z > > istnieje przyzwolenie w Polsce na brak wolności slowa i widać to choćby w > > > działaniach policji. > > Policja Twoim zdaniem miała inne w obliczu popełnienia przestępstwa ściganego z > > urzędu na dodatek w miejscu publicznym i przy świadkach ? Ciekawa teoria... > Dziwi mnie jednak fakt ze sprawy nie rozpatruje Sąd Grodzki - może przy okazji > delikwent przeskrobał coś więcej o czym szanowna Gazeta jak zwykle "zapomniała" Jeszcze raz moher podaje ci link: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3571420.html Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:42 Akurat nie o tę sprawę tu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:50 moher75 napisał: > Akurat nie o tę sprawę tu chodzi... A o jakie moherek, o jakie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:52 kralik111 napisał: > A o jakie moherek, o jakie ??? O bezdomnego ściganie za szarpaninę z policją i za bluzgi pod adresem urzędującego Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:55 moher75 napisał: > kralik111 napisał: > > > A o jakie moherek, o jakie ??? > > O bezdomnego ściganie za szarpaninę z policją i za bluzgi pod adresem > urzędującego Prezydenta Prezydet nie prezydet jest takim samym urzednikiem panstwowym jak i policjant, w czym wiec masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
arbeitagent Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 13:38 O ! Ale Obronca Praworzadnosci i Godnosci Osobistej ! :-)))) Gdy juz Kmiot jeden z drugim dorwali sie do wladzy i zostali DOSTOJNIKAMI PANSTWOWYMI - to juz automatycznie splynelo na Nich ODIUM Nietykalnosci, prawda ? :-)). I wesolo ciagna sobie na kumoterskie stolki nastepnych kmiotow, laczac sie w "bloki", za nic sobie majac to, co DLA CIEBIE swiete - czyli PRAWO i Praworzadnosc, w dodatku pod auspicjami grupy, ktora nazwala sie sama SZYDERCZO chyba - "Prawem i Sprawiedliwoscia" ?.. To masz na mysli ? :-)))).. Ze - jak w wojsku. Moze byc nas.ane, byle w RZADEK ?.. Taki Porzadek ? :-). A przy okazji. LZYC mozna KOGOS (kogo ? Co ? - biernik), a nie Z KOGOS ( dopelniacz). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 13:51 > Nie sądzę aby miłujący swój kraj obywatel wpadł jednak na pomysł dopuszczenia > lżenia z najwyższych władz swojego kraju Moherku - a znasz takie powiedzenie: "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"? Skoro te patałachy mają nas za nic - to niech liczą na wzajemność. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 15:38 O ile pamiętam, to "spieprzaj dziadu" to kwestia obecnego prezydenta do bezdomnego - może więc rzeczywiście, jak Kuba...? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:44 abstracto napisał: > > Nie sądzę aby miłujący swój kraj obywatel wpadł jednak na pomysł dopuszcz > enia > > lżenia z najwyższych władz swojego kraju > > Moherku - a znasz takie powiedzenie: "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"? Skoro te > patałachy mają nas za nic - to niech liczą na wzajemność. Ale tu nie chodzi o lżenie z patałacha ale z urzędu - kumasz delikatną różnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 19:07 moher75 napisał: > abstracto napisał: > > > > Nie sądzę aby miłujący swój kraj obywatel wpadł jednak na pomysł do > puszcz > > enia > > > lżenia z najwyższych władz swojego kraju > > > > Moherku - a znasz takie powiedzenie: "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"? Skor > o te > > patałachy mają nas za nic - to niech liczą na wzajemność. > > Ale tu nie chodzi o lżenie z patałacha ale z urzędu - kumasz delikatną różnicę Nie widzisz roznicy pomiedzy urzedem o osoba zajmujaca ten urzad? Bezdomny okreslil L.Kaczynskiego epitetami jakie akurat nasunelymu sie na mysl, a ze prostak to i nazwal go doslownie po imieniu, jakies 70% spoleczenstwa robi to na codzien w zaciszach swoich domow i to nie jest atak na urzad prezydecki, tylko na L.Kaczynskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 16:52 moher75 napisał: > lucusia3 napisała: > > > moherku75 owszem, mogę wystąpić z inicjatywą obywatelską, ale one utykają > > > gdzieś w Sejmie [...] > > Nie sądzę aby miłujący swój kraj obywatel wpadł jednak na pomysł dopuszczenia > lżenia z najwyższych władz swojego kraju - jekiekolwiek by one nie były - > wybranych jednak w demokratycznych wyborach. Najwyzsze wladze w kraju, bezwzgledu jakie one byly, to wladze PZPR, jezeli jestes na tyle mlody zeby tego nie pamietac, zapytaj rodzicow jak to bylo, a jezeli jestes na tyle stary i wiesz co "najwyzsze wladze" znacza, to jestes poprostu smierdzacym komunistycznym PiSdzielcem, poniewaz w demokracji wladze nie sa swietoscia narodowa tylko zwyklymi panstwowymi urzednikami i to jest cala roznica pomiedzy demokracja a totalitaryzmem ktorynam za nasze wlasne pieniadze fundujecie PiSzlodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:46 kralik111 napisał: > Najwyzsze wladze w kraju, bezwzgledu jakie one byly, to wladze PZPR, jezeli > jestes na tyle mlody zeby tego nie pamietac, zapytaj rodzicow jak to bylo To nie były władze wybierane demokratycznie, niedoczytałeś Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:52 moher75 napisał: > kralik111 napisał: > > > Najwyzsze wladze w kraju, bezwzgledu jakie one byly, to wladze PZPR, jeze > li > > jestes na tyle mlody zeby tego nie pamietac, zapytaj rodzicow jak to bylo > > To nie były władze wybierane demokratycznie, niedoczytałeś Moherek, tyalbo faktycznie jestes glupcem, albo glupca udajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 17:12 moher75 napisał: > lucusia3 napisała: > > > moherku75 owszem, mogę wystąpić z inicjatywą obywatelską, ale one utykają > > > gdzieś w Sejmie [...] > > Nie sądzę aby miłujący swój kraj obywatel wpadł jednak na pomysł dopuszczenia > lżenia z najwyższych władz swojego kraju - jekiekolwiek by one nie były - > wybranych jednak w demokratycznych wyborach. A niby dlaczego nie? Na Kwacha też ludzie psioczyli, ale facet miał klasę i się nie miotał jak w ukropie i nie robił z siebie błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 12:40 moher75 napisał: > ...nie podoba Ci się prawo - wystąp z inicjatywą społeczną popartą odpowiednią > listą podpisów - to jest demokracja. przypominam, ze przepisy nakladajace kary za 'lzenie prezydenta' pochodzą z czasów PRL-u (tam bylo to lzenie 'Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej, jej ustroju lub naczelnych organow'. Lzenie ustroju nie jest juz Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:51 critto napisał: > lub naczelnych organow'. Lzenie ustroju nie jest juz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 18:54 moher75 napisał: > critto napisał: > > lub naczelnych organow'. Lzenie ustroju nie jest juz Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Policja pilnuje prawa 25.08.06, 17:10 to już nie jest demokracja - coraz bliżej tu do dyktatury moherto 75 napisał: > ...nie podoba Ci się prawo - wystąp z inicjatywą społeczną popartą odpowiednią > listą podpisów - to jest demokracja. > > Nie podoba Ci się demokracja - jedź na Białoruś > > P.S. Co ma do sprawy CBA ? Odpowiedz Link Zgłoś
nic.szczegolnego Lepper to lepszy cwaniak 25.08.06, 10:31 hahahaha Juz widac dlaczego Lepper chce odwolanie Maciarewicza. Nie zeby mu takie oskarzenia przeszkadzaly - sam jest przeciez specjalista od takich pomwien :- ))) No i zaczely sie targi - moze sobie nawet kolejne ministerstwo wytarguje Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Człowiek z wyrokami żąda dymisji oszołoma IV RP 25.08.06, 10:31 Jest okazja ubić własny interes. Tak. Własny. Samoobron chce dla siebie jak najwięcej bron i pól. PeGeeRokracja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 10:32 Oszołomy koalicyjne zaczynają się gryźć. Co to będzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Kryminalista obszczekuje psychola.. 25.08.06, 10:36 jest fest, właśnie program III TVP nadaje 659 odcinek telenoweli z Lepperem w roli głównej pt: "Jak z bandyty zrobić wicepremiera.." Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Kryminalista obszczekuje psychola.. 25.08.06, 10:50 gilu33 napisał: > jest fest, właśnie program III TVP nadaje 659 odcinek telenoweli z Lepperem w > roli głównej pt: "Jak z bandyty zrobić wicepremiera.." Maciarewicz psycholem ? Na "aferę teczkową" pracował sztab ludzi - wszyscy byli nienormalni ? Trzeba było otworzyć rewelacje "psychola" i obśmiać a nie w nocnym posiedzeniu obalać rząd aby jak mówił Wałęsa ("Oni nie mogą rano wejść do biura...") Lepper bandytą ? - Może prostakiem - bandytą jest np. brat szanownego redaktora naczelnego tej gazety... Nie myl pojęć - Lepper nikogo nie zabił - walczył na swój prostacki sposób o swoiście pojętą sprawiedliwość - podobnie jak "bandyta" Wałęsa czy "bandyta" Tusk... Metody jakie stosował były adekwatne do poziomu jego i jemu sprzyjającym. Wyrok za pomówienia ? Okazuje się powoli że nie były to pomówienia - no ale cóż / kto by o tym pamietał. Platforma powiedziała "kryminalista" - prosty elektorat szczeka "bandyta"... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Kryminalista obszczekuje psychola.. 25.08.06, 12:44 do poziomu jego i jemu sprzyjającym. Wyrok za pomówienia ? Okazuje się powoli > że nie były to pomówienia - no ale cóż / kto by o tym pamietał. > Platforma powiedziała "kryminalista" - prosty elektorat szczeka "bandyta"... bandyta moze nie. Ale PRZESTĘPCA to na pewno i to PRAWOMOCNIE SKAZANY Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Kryminalista obszczekuje psychola.. 25.08.06, 13:00 Za pobicie komornika też został skazany, ale wyrok już się zatarł-formalnie więc już jest za to niekarany. Za wysypywanie zboża zdaje się też miał wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Kryminalista obszczekuje psychola.. 25.08.06, 17:35 moher75 napisał: > gilu33 napisał: > > > jest fest, właśnie program III TVP nadaje 659 odcinek telenoweli z Lepper > em w > > roli głównej pt: "Jak z bandyty zrobić wicepremiera.." > > Maciarewicz psycholem ? Na "aferę teczkową" pracował sztab ludzi - wszyscy byli > > nienormalni ? Trzeba było otworzyć rewelacje "psychola" i obśmiać a nie w > nocnym posiedzeniu obalać rząd aby jak mówił Wałęsa ("Oni nie mogą rano wejść > do biura...") > > Lepper bandytą ? - Może prostakiem - bandytą jest np. brat szanownego > redaktora naczelnego tej gazety... Nie myl pojęć - Lepper nikogo nie zabił - > walczył na swój prostacki sposób o swoiście pojętą sprawiedliwość - podobnie > jak "bandyta" Wałęsa czy "bandyta" Tusk... Metody jakie stosował były adekwatne > > do poziomu jego i jemu sprzyjającym. Wyrok za pomówienia ? Okazuje się powoli > że nie były to pomówienia - no ale cóż / kto by o tym pamietał. > Platforma powiedziała "kryminalista" - prosty elektorat szczeka "bandyta"... Och nie denerwuj się, nikt nie chciał obrazić twojego idola :) To w gruncie rzeczy całkiem fajny facet i naprawdę go lubię, ale wolałabym żeby był szołmenem w typie Majewskiego niż wicepremierem. Wicepremier powinien być politykiem a nie gwiazdorem, który może sobie radośnie chlapać językiem ku uciesze gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Kryminalista obszczekuje psychola.. 25.08.06, 18:55 makmag napisała: > > Och nie denerwuj się, nikt nie chciał obrazić twojego idola :) To w gruncie > rzeczy całkiem fajny facet i naprawdę go lubię, ale wolałabym żeby był > szołmenem w typie Majewskiego niż wicepremierem. Wicepremier powinien być > politykiem a nie gwiazdorem, który może sobie radośnie chlapać językiem ku > uciesze gawiedzi. Nie jest moim idolem i co więcej zgodzę się z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Rawicz i Tworki dla Leppera i Macierewicza 25.08.06, 19:44 Moher 75 napisał : <Maciarewicz psycholem ? Na "aferę teczkową" pracował sztab ludzi - wszyscy byli nienormalni ? Trzeba było otworzyć rewelacje "psychola" i obśmiać a nie w nocnym posiedzeniu obalać rząd aby jak mówił Wałęsa ("Oni nie mogą rano wejść do biura...")> .. nie trzeba kończyć psychologii, żeby zdiagnozować paranoję maniakalną Macierewicza. Moja uwaga dotyczyła obecnego Macierewicza i pomówień a raczej błota którym raczył był obrzucić szefów MSZ. Afera teczkowa ma z obecną wspólny mianownik : tego samego, chorego psychicznie autora. Osobiście wolałbym, aby szefem ważnego ministerstwa był normalny ,rozsądny i trzeźwo myślący polityk a nie facet z przylepionym uśmieszkiem Jacka Nicholsona z „ Lotu nad ...”oznajmujący światu, że właśnie wystartował rakiety na Kirgistan. Lepper prostakiem ? tylko? Słownik Kopalińskiego : dla słów kryminalista, bandyta : kryminalista przestępca, zbrodniarz. Etym. - ang. gangster 'bandyta' od gang 'drużyna (robocza), grupa; banda, szajka'. Lepper jest kryminalistą, bo popełnił wiele przestępstw za które został skazany i tylko nadzwyczajnej łaskawości a może obawom o własny los sędziów, żaden z nich nie odważył się odwiesić wszystkich pozostałych, zawieszonych wyroków. Liczba wyroków Leppera idzie w dziesiątki, uzasadnienia jego działań typu „walczył na swój prostacki sposób o swoiście pojętą sprawiedliwość” są żenujące. Menel który tłucze żonę i dzieciaki, też mówi : „ bo żem się wku.wił,tom dał po pysku, jo tu rządzę”.. Wku.wienie menela nie jest usprawiedliwieniem jego przestępstwa. Za wysypanie zboża, czyli jego zniszczenie, w średniowieczu Bolka Chrobrego była jedna kara: śmierć w ciężkich meczarniach. Zboże to żywność, kto niszczy żywność jest albo chorym psychicznie albo zwyczajnym bandziorem, i tłumaczenia typu: bo tam były robaki, jest tłumaczeniem debila z ograniczonym aparatem umysłowym. Lepper debilem nie jest, aparat ma sprawny, czego dowodzi fakt, że został wicepremierem i jak dotąd, tak naprawdę, nie zapłacił za zło które rozsiewa wokół!!! Lepper tak naprawdę jest emanacją czystego zła, zesłanym na naszą polską ziemię przez Belzebuba albo diabła, jak kto woli. Rząd to ludzie , których my jako społeczeństwo wybieramy po to aby nami rządzili. Czy naprawdę jest Ci to obojętne, że rządzą nami : kryminalista, psychopata? Jednostka, która rządzi społecznością powinna wyróżniać się : wysokim poziomem moralnym, wiedzą, umiejętnościami! Jakie dobro w rozwój naszego kraju wniósł i wnosi Lepper czy Macierewicz? Dla mnie żadne! Prostactwo, palone opony na blokadach, zlinczowany zarządca PGR-u, niszczona żywność, pomówienia i oszczerstwa rzucane na innych ludzi, ile jeszcze można wyliczać ??? Miejsce Leppera to cela we Wronkach czy Rawiczu a potem własne gospodarstwo, miejsce Macierewicza to zakład dla psychicznie chorych i głęboka terapia. Ale nie rząd ! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Kryminalista obsikuje psychola.. 25.08.06, 13:16 To właśnie jest IV RP. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Na tle Kaczyńskich Lepper jest wzorem praworządne 25.08.06, 10:37 go obywatela. Kiedyś sam rzucal oszczerstwa ale po sprawie Klewek wyciągnąl chyba pewne wnioski. Kaczyńscy ze swoim nominatem Macierewiczem są niestety zupelnie niepoprawni. Kiedy wreszcie wezmiemy karetkę by odwieźć Kaczyńskich z Macierewiczem i Kurskim (najnowsze jego oszczerstwo - PBS na uslugach PO!) w PiS-du do szpitala wariatów ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Na tle Kaczyńskich Lepper jest wzorem prawor 25.08.06, 11:49 wlodzimierz.ilicz napisał: > go obywatela. > Kiedyś sam rzucal oszczerstwa ale po sprawie Klewek wyciągnąl chyba pewne > wnioski. > Kaczyńscy ze swoim nominatem Macierewiczem są niestety zupelnie niepoprawni. > Kiedy wreszcie wezmiemy karetkę by odwieźć Kaczyńskich z Macierewiczem i > Kurskim (najnowsze jego oszczerstwo - PBS na uslugach PO!) w PiS-du do szpitala > > wariatów ? Wołodia! Karetki czekają na Twój rozkaz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Lepper coś bredził o rozmowach z Rusami... 25.08.06, 10:37 Jest to bardzo niepokojące!Wzywam Premiera do wezwania na dywanik Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Lepper coś bredził o rozmowach z Rusami... 25.08.06, 10:41 a ponadto zaimportował obce polskim wzorcom hodowlanym bizony z prerii amerykańskich.Nie miał na to certyfikatu z ABW,WSI,MON-u,NATO i Stowarzyszenia Ręcznych Inseminatorów Krów rasy czerwonej. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Lepper coś bredził o rozmowach z Rusami... 25.08.06, 11:52 amanasunta53 napisał: > Jest to bardzo niepokojące!Wzywam Premiera do wezwania na dywanik Leppera! ....... Pewno, już to zrobił...ale z powodu ultimatum dotyczącego Macierewicza...! Odpowiedz Link Zgłoś
introligator_snu Czyzby Lepper zrobil cos dobrego w koncu? 25.08.06, 10:42 Jezeli bedzie blokowal uchwalenie nowej ordynacji do momentu odwolania Macierewicza, to sa tylko dwa pozytywne wyjscia. Albo odwolaja Macierewicza, albo nie zdaza uchwalic ordynacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
binczyk1 Warcholstwo opozycji 25.08.06, 11:04 Może niech wyjdą z Sejmu na dobre?! Jak się słucha Niesiołowskiego, to ma sie jasne rozumienie pojęcia "warchoł". Ale że mają za sobą całą grupę ITI, w tym Onet i TVN oraz GW - to pyszczą na każdym kroku. Przypominają mi tow. Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Warcholstwo opozycji 25.08.06, 11:10 binczyk1 napisał: > Może niech wyjdą z Sejmu na dobre?! Jak się słucha Niesiołowskiego, to ma sie > jasne rozumienie pojęcia "warchoł". Ale że mają za sobą całą grupę ITI, w tym > Onet i TVN oraz GW - to pyszczą na każdym kroku. Przypominają mi tow. Urbana Tia, opozycja miała szansę siedzieć cicho i nie przeszkadzać, ale z niej nie skorzystała. PS: Lepper nie jest w opozycji, coś Ci się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Warcholstwo opozycji 25.08.06, 11:13 Podwójna moralność ?! Biedaku, w poprzedniej kadencji, kiedy SLD chciało przeforsować swoją wersję ordynacji, PiS w tym Kaczyński czy Jurek, wychodzili z sali plenarnej w geście protestu. Nikt wówczas nie mówił o warcholstwie... tak na marginesie, ówczesny marszałek Sejmu, Cimoszewicz, sprzeciwił się takiemu postepowaniu i w przeddzień wyborów do zmiany ordynacji nie doszło. Obecny marszałek jest zaledwie komisarzem politycznym PiS... Jeśli więc dzisiaj opozycja jest warcholska, to obecni rządzący też są warchołami, a Polska nierządem stoi. Czasem więc warto myśleć, zanim się będzie agitpropy PiS cytowało... Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 sam żeś warchoł binczyk 25.08.06, 11:14 całe szczescie, że jest jeszce tvn i polsat, gdzie mozna zobaczyc obiektywne wiadomości, programy szymona, ale jak patrze na posuniecia pisdeuszy to zaczyam sie powoli bac to co pisal czarnecki o solorzu i potencjalnym wywaleniu lisa bo jest on anty- pis (czytaj: nie przepada za miernotami, głupolami, megalomanami) pewnie zawiera w sobie jakis pierwiastek prawdy taktyka pisuaru jest taka: to co im sie nie podoba (czyli cos czego ze wzgledu na swoje ograniczenia intelektualne nie rozumieja, od razu probuja zniszczyc) pozdrawiam normalnych, cały czas wierze, ze doczekamy szybkiego krachu pisiorów i giertychow Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: Warcholstwo opozycji 25.08.06, 12:17 no no... bo Ty myslisz, ze lepiej siedziec cicho, nie "pyszczyc" nirch robia co chca, bo to co zrobia, to zrobia dobrze... TAK??? Widac odpowiada Ci dyktatura, powrot do komuny i socjalizmu... Nie widzisz, ze banda klamcow zawladnela Polska i zmienia ja pod swoja partie, tak aby albo to co mowi PiS albo nic!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikustaw Re: Warcholstwo opozycji 25.08.06, 14:11 "banda klamcow zawladnela Polska i zmienia ja pod swoja partie" Dlaczego nie protestowales jak poprzednia "banda klamcow" (SLD - dzisiaj koalicjant PO), wbrew spoleczenstwu, wciskala nam swoje histeryczne wizje o dyskryminacji pedalow czy wyzwoleniu kazdej nieszczesnej kobiety spod wyzysku meskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Warcholstwo opozycji 25.08.06, 15:20 Misiu, jaki z SLD koalicjant PO ? Bycie w opozycji to nie koalicja, naucz się tego. Co do reszty wypowiedzi, to głupota... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Warcholstwo opozycji 25.08.06, 17:53 dziennikustaw napisał: > "banda klamcow zawladnela Polska i zmienia ja pod swoja partie" > Dlaczego nie protestowales jak poprzednia "banda klamcow" (SLD - dzisiaj > koalicjant PO), wbrew spoleczenstwu, wciskala nam swoje histeryczne wizje o > dyskryminacji pedalow czy wyzwoleniu kazdej nieszczesnej kobiety spod wyzysku > meskiego ? Nie lzyj smierdzacy PiSklamco, wszyscy "krzyczelismy" jak SLD okradalo kraj, a przypomnij sobie tylko zaklamana mendo kto byl parlametarnym koalicjantem SLD w poprzedniej kadecji, podejrzewam ze przypomniec sobie nie bedziesz chcial, wiec jak ci przypomne, to bylo PiS z bracmi przekretami w roli glownej, a teraz te przekrety wraz z przekretami jak ty PiSdziochu, klamia o niby koalicji PO-SLD, czegos takiego jak na razie nie ma, jest za to koalicja PiS-Samoobrona (ktora zreszta jest kolebka PZPR i SB) oraz faszystowskie LPR ktorego korzenie rowniez sa gleboko w strukturach i doktrynach PZPR. Sam widzisz PiSdzielcze glupi, ze to co piszesz kompromituje tylko ciebie ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Warcholstwo opozycji 25.08.06, 17:42 binczyk1 napisał: > Może niech wyjdą z Sejmu na dobre?! Jak się słucha Niesiołowskiego, to ma sie > jasne rozumienie pojęcia "warchoł". Ale że mają za sobą całą grupę ITI, w tym > Onet i TVN oraz GW - to pyszczą na każdym kroku. Przypominają mi tow. Urbana O nie!!! Onet jest PiSowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 Uwaga Kaczyzm nadchodzi 25.08.06, 11:08 Bandzior Lepper, Faszysta Giertych, Edgar, i Kaczorki. Zestaw MakKaczka: Hepi Mil :D Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:Tow. Miller ograbil Polske i nikt go nie sciga! 25.08.06, 14:43 Wszystkich czerwonych zdrajcow pod sciane i kalachem przejechac!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva.sta Re: Uwaga Kaczyzm nadchodzi 25.08.06, 15:37 uwazaj, bo tez Cie beda scigac jak Henryka H. kaczyzm nie nadchodzi - juz nadszedl, najwyrazniej ktos z duzymi koneksjami 'na gorze' zyczyl nam abysmy zyli w ciekawych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosowan.. 25.08.06, 11:12 Teraz trzeba tylko uświadomic wszystkim potencjalnym wyborcom PiSu, że w głosowaniu oddają głos na Samoobronę. Niech będzie pełna jasnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 11:16 Już widzę te głosy na forum upajające się zwycięstwem PiS w wyborach. Do tej pory ludzie już zapomną, jak to zostało załatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 11:17 A jak wynik wyborów nie zadowoli PiS ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 11:22 Zadowoli. Ciemny lud ich nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 15:44 To się powtórzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 15:54 I tak do skutku. Jak Jurek w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
poohdrummer taka ordynacja wyborcza 25.08.06, 11:27 to bojkot demokracji!!! Ludzie nie idzcie na wybory bo nie mamy juz kontroli kto sie dostanie do samorzadu! Przeciez chodzi o to ze blok bedzie mogl rozdzielic liczbe mandatow proporcjonalnie do liczby glosow. A jak ktos kogo ludzie nie chca bedzie w partii, ktora sie zalapie tylko z powodu udzialu w takim bloku to i ta niechciana osoba dostanie "manadat" mimo, ze ludzie go nie wybrali!!!! Nasza polityka schodzi na psy!!! Ludzie, trzeba zbojkotowac ta wladze bo inaczej czarne chmury nad Polska zawisna... I jeszcze ta hamerykanska baza rakietowa... ehhh... chyba przyjdzie mi wyjechac z tego pieknego kraju (pieknego pod wzgledem flory i fauny oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: taka ordynacja wyborcza 25.08.06, 11:39 poohdrummer napisał: > to bojkot demokracji!!! Ludzie nie idzcie na wybory bo nie mamy juz kontroli > kto sie dostanie do samorzadu! Bojkot wyborów to nie jest dobry pomysł. Jeżeli normalni ludzie nie pójdą głosować, to PiS i s-ka wygrają w 100%. Dla mnie nie ma w tej chwili partii naprawdę wartej poparcia. Nie podoba mi się ani PO z pajacowatym Rokitą, ani skompromitowana SLD. Ale pójdę i zagłosuję na jedną z nich. Uważam, że sytuacja jest dziś podobna jak w 1990 r., gdy trzeba było wybierać między Wałęsą a Tymińskim. Znam ludzi, którzy Wałęsy bardzo nie lubili, ale wtedy na niego zagłosowali, bo inaczej z kraju zrobiłby się dom wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kłócą sie, a nikt ludziom tego nie tłumaczy.... 25.08.06, 11:39 przecież nasz statystyczny obywatel za cholerę nie rozumie, jakie konsekwencje bedzie miala ta nowa ordynacja... 70% nie kuma nic z Wiadomosci w skrócie: głosując na samąoborę wybierzemy na wiosce kolesia z pisdy, ktory w zyciu krowy i świnie widział tylko w postaci zafoliowanych kawałków w tesco... a głosując na pisdę w duzym miescie wybierzemy oszołoma z ligi poje**nych rodzin, ktorej poparcie ostatnio mierzyć trzeba w promilach... taki i tylko taki jest sens tej odrynacji, czyli WIECEJ WŁADZY, WIECEJ!!! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Remonster1972zacznij sie leczyc,bo jestes komuchu 25.08.06, 14:54 A co wy czerwone szuje robiliscie kiedy byliscie u wladzy???Tylko afery i korupcje zadnego postepu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 każdy kto nie cierpi nazi-katoli jest komuchem? 26.08.06, 10:23 dziwne myslenie ja w kazdym razie nie jestem i na komuchów nie glosuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh NIE PIER.... ! idź i oddaj głos na partie spoza 25.08.06, 11:45 faszystowsko-bolszewickiego bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
stary13 Re: taka ordynacja wyborcza 25.08.06, 14:22 Niechby wreszcie wszystkie partie odp.... od samorządów.Jedynym na to sposobem są okręgi jednomandatowe, gdzie wybierasz CZŁOWIEKA a nie jakąś tam partię. Szlak mnie trafia jak czytam, że radni głosowali przeciwko rozsądnemu projektowi, bo zgłosił to opozycyjny radny. Nowa ordynacja doprowadzi do tego, że samorządy nie będą w stanie rządzić, a wtedy "jedynie słuszna władza" wyznaczy komisarzy i wróci nowe jak za Wujka Józia. Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: taka ordynacja wyborcza 26.08.06, 12:30 Spadaj prowkatorze pisoski. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mastalerek Plan zmian w edukacji 25.08.06, 11:35 Witam Nazywam się Łukasz Mastalerek I jestem z Piły. Moja propozycja ma na uwadze głównie szkoły średnie które według mnie nie spełniają do końca swojej roli jeżeli chodzi o przygotowywanie uczniów do dalszej edukacji a także do dorosłego życia gdzie ceni się głównie wiedzę praktyczną i wobec szybko zmieniającej się rzeczywistości istnieje potrzeba zmian, ale do rzeczy, oto mój plan: szkoły średnie,a szczególnie te sprofilowane są profilowane jedynie z nazwy, bo jaki jest sens mieć dwa razy w tygodniu chemie i fizyke w klasie humanistycznej do której nawiasem mówiąc ja uczęszczam?,podobnie jest z klasą matematyczną gdzie są trzy lekcje języka polskiego w tygodniu.Ja proponuję aby w klasach sprofilowanych dominowały przedmioty z danego profilu a nie tak jak ma miejsce to teraz w szkole np. w klasie humanistycznej powinny w 90% tydzień szkolny wypełniać takie przedmioty jak polski, historia, wos,a przedmioty scisłe powinny być ograniczone do minimum lub całkowicie usunięte,bowiem takie przedmoty jak chemia czy fizyka mimo wielkiego prestiżu nie cieszą się uznaniem wśrod uczniów którzy wybrali kierunek humanistyczny bowiem wiążą oni swoją przyszłość z przedmiotami humanistycznymi , podobnie myślę jeżeli chodzi o klasy matematyczno-fizyczne, tam jak i w powyższym przypadku powinno się ograniczyć do minimum lub całkowicie wyelminować przedmioty humanistyczne, a co do niezdecydowanych to moim zdaniem dla nich najlepsze byłyby klasy zwykłe tzn. niesprofilowane gdzie wszystkie przedmioty szkolne były by wykładane bez problemu,jednak ja idę dalej i proponuję przekfalifikowanie całych szkół na szkoły humanistyczne,matematyczno-fizyczne oraz biologiczno-chemiczne i oczywiście te dla niezdecydowanych czyli zwykłe, były by one prowadzone na tych samych zasadach co klasy wyżej przezemnie opisane,jestem zwolennikiem zdrowego wysiłku i dlatego proponuję aby lekcje wf-u były wszędzie i to w zwiększonej dawce. Bardzo proszę o rozpatrzenie mojej inicjatywy ,mam nadzieje na jej wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mastalerek [...] 25.08.06, 11:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Demokracja, to nie gwałt większości na mniejszości 25.08.06, 11:42 jak chce tego PiS. Tak rozumiana, to demokracja typu leninowskiego. Czy Pan Profesor Kaczyński studiował wyłącznie dzieła Lenina, że tak bezkrytycznie przejął tylko jego punkt widzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Chlopcy szykuja przewrot majowy? 25.08.06, 11:48 Moze PISowczykom chodzi cos takiego po glowie, no bo przeciez musza sobie zdawac sprawe, ze czas tyka nieublagalnie. Na ich niekorzysc. A za trzy lata zostana tylko taczki. I smietnik historii.... Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 koalicja przestępców ,SB-ków, tryumfuje ! 25.08.06, 11:52 czy to już partia reżimowa? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 tles01.. wszystko na reżim partiiPIS! 25.08.06, 12:03 te bolszewickie metody! Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamcy111 [...] 25.08.06, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Demokracja, to nie gwałt większości na mniejs 25.08.06, 11:57 piwi77 napisał: > jak chce tego PiS. Tak rozumiana, to demokracja typu leninowskiego. Czy Pan > Profesor Kaczyński studiował wyłącznie dzieła Lenina, że tak bezkrytycznie > przejął tylko jego punkt widzenia? ... No, właśnie, jak sięgam pamięcią do początku XX wieku, to coś mi to przypomina.... Odpowiedz Link Zgłoś
lmark PiS- wbrew Polakom woli"aby gó.. pływało" 25.08.06, 11:50 I reprezentowało Polaków z flagą na wierzchu i wkłada sobie watę do uszu by móc pieprzyć- "wybrano nas demokratycznie " więc zmieniamy reguły demokracji tak by jeśli g...o tonie to zwiększymy ciężar właściwy cieczy w którym pływa i PiS zawsze górą... To jest właściwy obraz tej mafii spod znaku Fałszu, Obłudy i Przekrętów uzurpującej sobie reprezentację polaków... To nieprawda, że śmietanką Naszego Narodu jest g...o Musimy zawiązać nową Solidarność i ....pozamiatać by Polska była Polską a słowa Prawo i Sprawiedliwość miały prawdziwe a nie Orwelowskie znaczenie. Wybory to będzie Polaków czas prawdy.... i powrotu do wartości i demokracji gdzie każdy ma swych przedstawicieli i gdzie zwyciężają racje Narodu a nie ambicyjki i interesy fagasów i plugawców chćby używali najszczytniejszych sztndarów ale tylko po to by móc realizować swe plugawe cele wbrew hasłom i sztandarom Odpowiedz Link Zgłoś
qc Przygotuj sie na wiecej frustracji 25.08.06, 11:56 oferta pisdecji jest dokladnie wymierzona w przecietnego wspolczesnego mieszkanca Polski. Przyzwoici ludzie wiec niech szukaja ratunku w kroplelkach waleriana. Odpowiedz Link Zgłoś
tecra700 Re: Przygotuj sie na wiecej frustracji 25.08.06, 17:20 Frustracja dopiero będzie, gdy rozpocznie się lustracja majątkowa, drżyjcie łapówkarze i inni "zaradni". Polska obecna samorządność to niezdrowa mieszanka lokalnych układów towarzysko-mafijno-urzędniczo-alkoholowych i należy to szybko zmienić. Lokalni bogacze tworzą tak zwane obywaletskie komitety wyborcze a potem przez 4 lata czerpią konkretne korzyści z piastowania stanowiska wójta, czy starosty. Tak niestety wygląda polska samorządność - to wylęgarnia korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: PiS- wbrew Polakom woli"aby gó.. pływało" 25.08.06, 11:57 tylko jak chcesz zmusic ten tepy narod, zeby chodzil naprawde glosowac??? A potem wszyscy nazekaja. To najprostrze. Byli Sowieci - sie narzekalo, a teraz jest kto? Marsjanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 11:55 tzetze1 napisał: > Bandzior Lepper - twoje miejsce jest w pierdlu! ! ! Uważaj co piszesz . On jest wicepremierem, bo go społeczeństwo wybrało. Taki premier jakie społeczeństwo. Sam do sejmu nie wszedł , ktoś na niego głosował ,oraz oczywiście wszyscy ci, co głosować nie poszli. Teraz znów zwyciężą ,bo ludzie na wybory nie pójdą. Takie to będzie polityczne nadanie. Kiedyś się mówiło " nie o to chodzi ,o co chodzi, ale o to jak podane" dziś wg starej piosenki Młynarskiego "ludzie to kupią , byle na chama, byle głośno, byle głupio" i to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 11:59 Adolfa tez spoleczenstwo wybralo... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 12:42 nie musi uwazac, ja tez nie bede, choc Lepper nie zostal chyba skazany za bandytyzm. Ale mozna OTWARCIE powiedziec, ze Andrzej Lepper to PRAWOMOCNIE SKAZANY PRZESTĘPCA Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 18:16 rozowykot napisała: > tzetze1 napisał: > > > Bandzior Lepper - twoje miejsce jest w pierdlu! ! ! > Uważaj co piszesz . On jest wicepremierem, bo go społeczeństwo wybrało. Taki > premier jakie społeczeństwo. Sam do sejmu nie wszedł , ktoś na niego > głosował ,oraz oczywiście wszyscy ci, co głosować nie poszli. Teraz znów > zwyciężą ,bo ludzie na wybory nie pójdą. Takie to będzie polityczne nadanie. > Kiedyś się mówiło " nie o to chodzi ,o co chodzi, ale o to jak podane" dziś > wg starej piosenki Młynarskiego "ludzie to kupią , byle na chama, byle głośno, > byle głupio" i to Polska właśnie. Spoleczenstwo Leppera nie wybralo, wybrali go bracia Kaczynscy a to juz demokracja nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 12:01 brawo lepper zwalczaj zlodzieji z pisuaru Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Lepper żąda dymisji Macierewicza przed głosow 25.08.06, 12:03 a ty sie dzisiaj z Jola z Dywit widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 I znów Gazeta zrobiła forumowiczów w.... 25.08.06, 12:02 Wasze posty są już jak zwykle pod innym artykułem niż pierwotnie się wypowiadaliście... Ale jakie to ma znaczenie - przynajmniej dla redakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Zamordyzm i dyktatura PiS-taków czytaj prostaków! 25.08.06, 12:08 Ludzie obudźcie się przed dyktaturą i zawłaszczaniem władzy! To faszyzaccja "demokracji" Odpowiedz Link Zgłoś
qc Tutaj sami nawroceni 25.08.06, 12:13 Sprzedaj ta mysl komus kto potencjalnie zmarnuje swoj glos, glosujac na pisdecje na falszywych przeslankach ignorancji. Powtorz to codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Odkąd rola opozycji w Sejmie jest marginalizowana, 25.08.06, 12:17 partie opozycyjne powinny bojkotować wszystkie posiedzenia na Wiejskiej, az do odwołania. Trzeba dać widoczny sygnał sprzeciwu zamachowi na demokrację. Zmierzamy ku temu, że to ulica będzie musiała przejąc rolę parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Odkąd rola opozycji w Sejmie jest marginalizo 25.08.06, 12:48 tez tak uwazam. Demokracja polega na poszanowaniu mniejszosci, a NIE zamykaniu jej ust piescia. Swoja droga, ciekawe, jak sie bedzie czul PiS w odwroconej roli, po nastepnych wyborach parlamentarnych, gdy wreszcie Sejm przejma PO i SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson [...] 25.08.06, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Oj boję się że obawa okazana 25.08.06, 12:20 Oj boję się że obawa okazana przez autora tego postu może się ziścić. Oby jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś