Dodaj do ulubionych

''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych z...

26.08.06, 07:44
Każdy człowiek ma określone potrzeby...
jedną z nich jest także potrzeba seksualna...
państwo - a zwłaszcza nowoczesne państwo -
budowane na fundamentach społecznego solidaryzmu,
czyli np. także IV RP, powinno zapewniać seks
wszystkim potrzebującym :-)))

---
religiapokoju.blox.pl/2006/08/Chrzescijanin-wsrod-muzulmanow.html
Obserwuj wątek
    • baby1 Prostytutki były zawsze, więc nie ma co dyskutować 26.08.06, 08:07
      czy ten zawód jest potrzebny. Ja o czym innym. "Jedna z nich to były
      nauczyciel" - co znaczy to zdanie? Jakiej płci jest ten osobnik?
      • bujacznik już widzę te tłumy ludzi które sobie grupę... 26.08.06, 15:49
        ...inwalidzką załatwiają ;)
        • janek-007 [...] 26.08.06, 16:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • navaira Dziękujemy za poradę zawodowca 26.08.06, 17:12
            Niemniej jednak mam nadzieję, że wyrażę tu uczucia całego forumowego lewactwa,
            gdy stwierdzę, że wolimy seks w wykonaniu dwóch osób. Co nie znaczy, że
            potępiamy Twoje życie erotyczne. W końcu każdy lubi co innego.
            • ylemai dwie osoby to za mało 26.08.06, 17:41
              część forumowego lewactwa woli trzy.
              • uwolnic_cyce Re: dwie osoby to za mało 26.08.06, 22:14
                ylemai napisał:

> część forumowego lewactwa woli trzy.

Ciekawe z jakiego źródła pochodzą twoje informacje? Z doswiadczenia? Lubimy
                trójkąciki, co?
                • zupa_wolowa Lepsze są 4, 5 albo 6-kąty. 26.08.06, 23:40
                  Nie mówiąc już o szczęśliwej siódemce...
                  • frant3 Kulaski 27.08.06, 08:22
                    Dwie laski drewniane, a trzecia żywa!

--
                    www.frant.tivi.pl
                    • frant3 Re: Kulaski 27.08.06, 08:43
                      Zapomniałem o linku do tych lasek:
                      www.nagielaski.prv.pl/
                      • gregkopen Kiedyś biznes przeją imigrantki z Polski 27.08.06, 08:56
                        Rząd uzna to za sukces w walce z bezrobociem!
            • janek-007 Blach, blach, blach.... 26.08.06, 17:43
              nie wysilaj sie chlopku roztropku. Rada dla lewctwa nie koniecznie oznacza moja
              maksyme życiowa. Troche za szybko doszedłeś do konkluzji czyli; jak zwykle po
              lewacku 'schwaciles' sie przed czasem no ale co od lewaka mozna innego sie
              spodziewać.

PS. Wyjasnienie dla wszystkich lewakow. Moja maksyma jest taka, jezeli chodzi o
              te sprawy, 'Nigdy nie rob sam co mozesz robic z plcia odmienna we dwoje'. Jasne!
              • sumienie.lk Re: Blach, blach, blach.... 26.08.06, 18:05
                bardzo dużo słów musiałeś użyć na swoje usprawiedliwienie. A tak właściwie to
                dlaczego tak mocno tłumaczysz się ze swoich intencji?
                • janek-007 Wcale sie mocno nie tlumacze... 26.08.06, 18:10
                  chciałem tylko wyjaśnic w przystępny i zrozumiały sposób ażeby mogło to pojąc
                  zboczone seksualne lewactwo. Gdybyście byli bardziej inteligentni i rozgarnięci
                  to wystarczyło by kilka solw i problem rozwiązany a tak to trzeba pisać i pisać
                  żeby do was dotarło to co dla normalnych ludzi jest oczywiste.
                  • sumienie.lk Re: Wcale sie mocno nie tlumacze... 26.08.06, 19:11
                    Ale z jakiego powodu tyle tłumaczeń? Pewnie jednak masz coś na sumieniu...
                    • janek-007 Nie podniecaj sie tak bardzo lewacki onanisto. 26.08.06, 19:19
                      .
                  • uwolnic_cyce Re: Wcale sie mocno nie tlumacze... 26.08.06, 22:16
                    janek-007 napisał:
                    > zboczone seksualne lewactwo.

Tak złota myśl to jest hit!Czy stanie sie to hasłem przewodnim młodzieży
                    weszpolskiej?
              • michalng Re: Blach, blach, blach.... 26.08.06, 18:44
                janek-007 napisał:

> PS. Wyjasnienie dla wszystkich lewakow. Moja maksyma jest taka, jezeli chodzi o
                > te sprawy, 'Nigdy nie rob sam co mozesz robic z plcia odmienna we dwoje'. Jasne
                > !

Rozumiem :) jestes zwolennikiem walenia konia w towarzystwie płci przeciwnej :)
                • janek-007 No niestety ale zboczony lewak zawsze... 26.08.06, 18:57
                  pozostanie zboczonym lewakiem. Wyjasniam precyzyjnie ciolku ktorem jest 'chleb'
                  na mysli; pisalem 'z plcia odmienna we dwoje'. Jeszcze jedna uwaga plcie nie sa
                  przeciwne, sa odmiemnne. Przeciwny to jestes ty.
                  • michalng Re: No niestety ale zboczony lewak zawsze... 26.08.06, 19:12
                    Pisałeś 'z plcia odmienna we dwoje' ale o waleniu konia :) nie wykrecaj sie.
                    onanisto prawicowy :) Płec moze byc i odmienna i przeciwna :) Ja moze jestem
                    przeciwny ale ty jestes odmienny :P.
                    • janek-007 Odmienny od lewactwa? Tak. Przeciwny lewactwu. Tak 26.08.06, 19:15
                      .
                      • michalng Re: Odmienny od lewactwa? Tak. Przeciwny lewactwu 26.08.06, 19:55
                        Od lewactwa, od prawictwa, od normalnosci, od rozumu, po prostu odmienny :)
                        • janek-007 Wszystko juz wymieniles. A moze czegos jeszcze... 26.08.06, 20:15
                          zapomniales. Zastanow sie a moze juz myslec nie potrafisz bo onanizm padl ci na
                          mozg. No ale tak sie takie zabawy koncza. Jestes ofiara swojej wlasnej glupoty i
                          po co bylo ci to robic.
                          • michalng Re: Wszystko juz wymieniles. A moze czegos jeszcz 26.08.06, 23:13
                            Onanizm ? Nie mozesz wsystkich swoja miarą mierzyc :) W moim wieku juz tak łatwo
                            nie staje "do reki" :) Bez baby sie nie obejdzie :)
                            • janek-007 No to sie przeonanizowales za malenkosci. 27.08.06, 00:34
                              .
          • bio.mum Re: Rada dla postepowego seksualnego lewactwa... 26.08.06, 17:17
            janek-007 napisał:

> 'Sile malpy zwinnosc slonia da wam lewactwo ranne bicie konia'.

A dla dziewczyn też masz jakąś poradę?
            • janek-007 Mam. Przeczytaj co napisalem do lewaka naviry. 26.08.06, 17:45
              .
              • mark.parker Re: Mam. Przeczytaj co napisalem do lewaka naviry 26.08.06, 18:57
                janek-007 napisał:
                (nic nie napisał, bo nie umie; czytać też nie umie - pewnie w szkółce
                niedzielnej szkolony, a może raczej "nadużywany")

Ktoś, kto ma 0,07 cm w kroku i się tym chwali, nie powinien się odzywać i
                postponować ślicznego chłopca.
          • mohair.g.strings Radzisz brać przykład z Ojca Dyrektora? 26.08.06, 17:52
            Który trzepie kapucyna, turla dropsa, wali gruchę, jedzie na ręcznym itd.
            podobno nawet na antenie podczas rozmów ze zdewociałymi osiemdziesiątlatkami?
          • kapitan_s Re: Rada dla postepowego seksualnego lewactwa... 27.08.06, 09:55
            janek-007 napisał:

Oj Janku, Jaśku !
            Zbyt dobrze znam życie (także to z seminarium) aby wiedzieć, że nie tylko
            lewactwo "trzepie kapucyna"
          • kapitan_s Re: Rada dla postepowego seksualnego lewactwa... 27.08.06, 10:02
            janek-007 napisał:

Inna rada: "dla pieknego h... kształtu 10 minut samogwałtu (najlepiej 3 x
            dziennie po posiłkach)
        • geralt9 okazywaniu wrażliwości i zrozumienia za kase 26.08.06, 16:46
          Faktycznie to nie prostytucja sprzedawac oprocz dupy wrazliwosc i zrozumienie...
      • gmanchuel Re: osoba = albo kobieta albo mezczyzna 26.08.06, 21:41
        Jedna bo jedna OSOBA. Czyli moze byc kobieta ALBO mezczyzna. W tym przypadku,
        to mezczyzna.
    • bromba2 Niech wezma nasze tirowki - tanie i wrazliwe 26.08.06, 11:20
      ..
      • yeti323 Re: Niech wezma nasze tirowki - tanie i wrazliwe 26.08.06, 17:57
        Nawet spragnione milosci i poczucia ciepła i zrozumienia drugiego człowieka .
    • amdrzej11 ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych z.. 26.08.06, 13:00
      Po co szkolic? Lepiej wynajac z Amsterdamu!
    • aplus Re: Wreszcie jakis pomysl dla polskich agencji tow 26.08.06, 15:14
      arzyskich - otwiera sie i dla nich mozliwosc siegniecia po srodki finansowe z
      UE. A moze i Kosciol Katolicki rowniez przylaczylby sie do tej jakze
      szlachetnej ideii ?
      • wicary Re: Wreszcie jakis pomysl dla polskich agencji to 26.08.06, 16:12
        aplus napisał:

> arzyskich - otwiera sie i dla nich mozliwosc siegniecia po srodki finansowe z
        > UE. A moze i Kosciol Katolicki rowniez przylaczylby sie do tej jakze
        > szlachetnej ideii ?

ależ oczywiście - przyłączamy się jak najbardziej ale każda taka sex opiekunka
        musi uzyskać stosowny certyfikat od biskupa, b sprawdzał osobiście, potem od
        mojego proboszcza .... no i ja też b opiniował kandydatkę czy się nada
    • janek-007 Do alkuda... 26.08.06, 15:43
      To idz sie wy.....ol.
    • spokostudent ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych z.. 26.08.06, 15:46
      Pomysł godzi w sumienia katolików, ale seks jest bardzo potrzebny i jakby na to
      nie patrzec brak seksu rodzi negatywne emocje w człowieku. Moim zdaniem to dobry
      pomysł, jeżeli mozna tak nazwac zwykłą prostytucję...
      • michalng Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 17:28
        spokostudent napisał:

> Pomysł godzi w sumienia katolików, ale seks jest bardzo potrzebny i jakby na to
        > nie patrzec brak seksu rodzi negatywne emocje w człowieku.

Kosciół katolicki od setek lat twierdzi ze jest inaczej.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Wyspecjalizowane kurestwo 26.08.06, 16:00
      ...za przeproszeniem
      • sunny15 Re: Wyspecjalizowane kurestwo 26.08.06, 16:49
        Ten pomysł to objaw typowo germańskiego widzenia rzeczywistości.
    • wicary ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych z.. 26.08.06, 16:08
      Swietny pomysł może wreszcie nasz kaczorek z bardzo małym PiSiorkirm znajdzie
      swoją sex-opiekunkę.
    • rudy_rudolf a co na to niepełnosprawni? 26.08.06, 16:11
      a czy ktoś zapytał głównych zainteresowanych?czy ktoś przeprowadził wśród nich
      jakieś badania?być może wszyscy ci co zrzucili się na pomoc dla
      niepełnosprawnych zostali wyrolowani..

zrelaksuj się na
      www.asiaq.pl
    • ottakse ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych z.. 26.08.06, 16:19
      Polska jest narazie na etapie obnizania kraweznikow i usuwania schodkow w urzedach... niestety...
    • kapustka3 Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 16:25
      alkud napisał:

> Każdy człowiek ma określone potrzeby...
      > jedną z nich jest także potrzeba seksualna...
      > państwo - a zwłaszcza nowoczesne państwo -
      > budowane na fundamentach społecznego solidaryzmu,
      > czyli np. także IV RP, powinno zapewniać seks
      > wszystkim potrzebującym :-)))
      >
      > ---
      > religiapokoju.blox.pl/2006/08/Chrzescijanin-wsrod-muzulmanow.html
    • kapustka3 Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 16:25
      bosko , dymać dymać bo ciężko wyżyć w tym kraju
    • tertiom Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 16:28
      Może się mylę ale chyba większość ludzi pragnie seksu połączonego z bliskością,
      intymnością czy miłością, i rzucanie niepełnosprawnym ochlapów w postaci dobrych
      dziwek, które obsłużą wszystkich pacjentów danej kliniki... to jakieś naruszanie
      ich godności, uznanie że sie są w stanie zbudować nic więcej...
      • mg2005 Jednak to jest prostytucja i stręczycielstwo 26.08.06, 16:52
        - piękne słówka tego nie zasłonią...

Dotowane z pieniędzy publicznych ?...
      • michalng Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 17:33

> Może się mylę ale chyba większość ludzi pragnie seksu połączonego z bliskością,
        > intymnością czy miłością, i rzucanie niepełnosprawnym ochlapów w postaci
        dobrych > dziwek.

Dobra dziwka potrafi własnie dac bliskośc i intymnosc. (o ile tego klient
        oczekuje). Miłosci u dziwek raczej nie ma co szukac, podobnie zreszta jak u
        dziewczyn wyrwanych w dyskotece ;) Pozatym rozumiem ze niepełnosprawnym paniom
        tez bedzie udzielana pomoc :)
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 20:17
          > Dobra dziwka potrafi własnie dac bliskośc i intymnosc.

Ciekawi mnie, jak?? Na dzień dzisiejszy nie umiem sobie tego wyobrazić.
          Wytłumacz mi, w jaki sposób osoba świadcząca płatne usługi seksualne może dać
          bliskość i intymność? Krótkie, przemijające złudzenie bliskości - tak. Na pewno.
          Dlatego ludzie wolą prostytutki od dmuchanych lal. Ale rzeczywistą bliskość?

→ → → → → → → → → →
          Odkryjmy Białoruś!
          odkryjmybialorus.blox.pl
          • michalng Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 23:17
            W taki sam sposób jak bliskośc i intymnośc to dac "zwykła" kochanka. Nie ma tu
            zadnej róznicy. Inna sprawa ze nie wielu klientów tego szuka.
            • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 27.08.06, 11:00

Obawiam się, że to niemożliwe. Zwykła kochanka kocha - lub przynajmniej czuje
              bliskość - bezinteresownie. Prostytutka za pieniądze. Bliskość kupiona to atrapa
              bliskości.

→ → → → → → → → → →
              Odkryjmy Białoruś!
              odkryjmybialorus.blox.pl
              • michalng Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 28.08.06, 00:00
                Nie. Bliskosc kupiona to bliskosc kupiona.
      • demi77 i to jest JEDYNA sensowna wypowiedz w tym watku 26.08.06, 21:11
        .
        jeszcze jedno, niech okresla jakich niepelnosprawnych, bo niektorzy
        niepelnosprawni: KOBIETA i MEZCZYZNA radza sobie lepiej niz niejedny sprawny.

I nie niepelenosprawni, tylko niepelnosprawna KOBIETA i niepelnosprawny
        MEZCZYZNA
      • szarex 100 % racji 26.08.06, 21:50
        Zgadzam się w 100 %.

Poza tym, moim zdaniem prawdziwej bliskości nie można sobie "załatwić" ot tak, na poczekaniu od obcej osoby. To jakieś totalne nieporozumienie.
      • freeadamae2 Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 23:46
        No pewnie seks w polaczeniu z bliskoscia intymnoscia itp bylby lepszy, ale wiesz, jesli dla kogos jedyna alternatywa jest Renia Grabowska, to jest to pewne rozwiązanie :)) Z drugiej strony moze jednak lepszym rozwiazaniem byloby przeznaczenie tej kasy na jakis program poszukiwania stalych partnerow dla takich osob?? Wiele osob niepelnosprawnych jest samotnych poniewaz same nie potrafia sobie znaleźc kogos takiego.
        • demi77 ok, to niech skoncza z zenujacym promowaniem osob 27.08.06, 00:06
          niepelnosprawnych w mediach, tylko dadza im tam prace, zreszta polecam:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=36804760
    • abhaod z seksu po prostu kiedys sie wyrasta 26.08.06, 16:47
      a im wczesniej, tym lepiej
    • zwispokolana Ja potrzebuję asystentki za pieniądze rządowe i to 26.08.06, 17:01
      natychmiast. To już nie zwykłe bladzie ale "asystentki". Fajnie, lubię tę
      atmosferę liberalnej Europy. Mają zrozumienie dla każdego. I to szanuję
      najbardziej.
    • kon_by_sie_usmial Też mi rewelacja i sensacja 26.08.06, 17:12
      Polacy jak zwykle jak głupcy zachłystują się jak wieśniacy tym, co normą jest już od dobrych kilku lat w Holandii. W dodatku za publiczne pieniądze z podatków, w ramach terapii dla niepełnosprawnych. Szwajcarzy nie są żadnymi prekursorami tego typu zachowań.

Ale Polska to wiocha, zaściankowa, katolicka, nie pragmatyczna, nie rozumiejąca potrzeb mniejszości, także tej niepełnosprawnej. Wiocha, wiocha, wiocha.

koń
      • titta Re: Też mi rewelacja i sensacja 26.08.06, 17:57
        Widzisz, w tej wiosze wiele ludzi wierzy jeszcze, ze istnieje cos takiego jak
        milosc, wiez miedzyludzka i seks z niej odarty po prostu jest pusty i co tu
        durzo mowic dosc mechaniczny. Co za zacofanie i brak pujscia z postempem,
        nieprawdasz?
        • pilupilu Re: Też mi rewelacja i sensacja 26.08.06, 18:47
          ci co tak wierzą niech sobie uprawiają tę swoją miłość po swojemu ale nie
          zabraniaja innym korzystac z pustego mechanicznego radosnego seksu.
        • michalng Re: Też mi rewelacja i sensacja 26.08.06, 18:50
          Podobnie jak radosny bieg po plazy jedt duzo lepszy od przejazdzki na wózku.
          Tylko czy to oznacza zeby nid dawac wózków niepełnosprawnym ?
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Też mi rewelacja i sensacja 26.08.06, 20:23

Myślę, że z braku laku niejeden niepełnosprawny zdecydowałby się na seks z
            prostytutką. Ale uważam, że instytucja prostytutki refundowanej przez państwo
            jest dosyć głupia. Równie dobrze państwo mogłoby finansować "bezpłatne"
            prostytutki starym pannom i starym kawalerom w trosce o ich zdrowie. Hm. :-|

→ → → → → → → → → →
            Odkryjmy Białoruś!
            odkryjmybialorus.blox.pl
            • kon_by_sie_usmial Re: Też mi rewelacja i sensacja 26.08.06, 21:28
              anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:

>
              > Myślę, że z braku laku niejeden niepełnosprawny zdecydowałby się na seks z
              > prostytutką. Ale uważam, że instytucja prostytutki refundowanej przez państwo
              > jest dosyć głupia. Równie dobrze państwo mogłoby finansować "bezpłatne"
              > prostytutki starym pannom i starym kawalerom w trosce o ich zdrowie. Hm. :-|
              >
              >
              > ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
              > Odkryjmy Białoruś!
              > odkryjmybialorus.blox.pl

W Holandii terapią seksualną zajmują się nie prostytutki tylko ...... pielęgniarki. Funkcjonuje tzw. dodatek za terapię seksualną i pielęgniarka która godzi się na bycie seksualną terapeutką (i nie ma to nic wspólnego z prostytucją, bo często w wielu przypadkach o tradycyjnym stosunku seksualnym nawet nie może być mowy) dostaje dodatek do swoich apanaży, który refundowany jest pracodawcy przez państwo.

Holenderskie państwo należy bowiem do państw wyjątkowo pragmatycznych, które wychodza z prostego założenia: zadowolony obywatel, to dobry obywatel. Jeśli więc nie wiążą tej narodowości żadne przygłupawe moralno-kościelne nakazy, przeto są pragmatyczni i sięgają do rozwiązań, które innym mogą wydawać się amoralne i szokujące.

Wystarczy jednak spojrzeć na poziom zadowolenia z państwa u Holendrów i u Polaków by dostrzec, czyje rozwiązania są lepsze i skuteczniejsze.

koń
              • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Też mi rewelacja i sensacja 27.08.06, 11:11
                > nie wiążą tej narodowości żadne przygłupawe moralno-kościelne nakazy, przeto s
                > ą pragmatyczni i sięgają do rozwiązań, które innym mogą wydawać się amoralne i
                > szokujące.

A-moralne na pewno są. To znaczy - autonomiczne w stosunku do sfery moralności.
                To na tym polega problem w naszej dyskusji: nie chodzi o "nakazy", kościelne czy
                niekościelne. Chodzi o to, że część ludzi uważa, że seks nie jest czynnością
                czysto fizjologiczną - że uruchamia też pewne bardzo delikatne psychologiczne
                mechanizmy, jako to: bliskość, intymność, często - miłość. A te z kolei są
                sferami, w których można człowiekowi zrobić krzywdę, a więc mocno zahaczającymi
                o moralność. Ci ludzie stwierdzają, że traktowanie seksu jako płatnej czynności
                rozrywkowej lub terapeutycznej narusza tę delikatną otoczkę psychiczną i tym
                samym krzywdzi, w tym sensie narusza moralność.

Z drugiej strony są ludzie, którzy się z tym nie zgadzają. Może sami nie
                odczuwają tej otoczki, może nie mają jej? Stąd bierze się wzajemne
                niezrozumienie w tym sporze.

→ → → → → → → → → →
                Odkryjmy Białoruś!
                odkryjmybialorus.blox.pl
            • michalng Re: Też mi rewelacja i sensacja 26.08.06, 23:23
              > Myślę, że z braku laku niejeden niepełnosprawny zdecydowałby się na seks z
              > prostytutką. Ale uważam, że instytucja prostytutki refundowanej przez państwo
              > jest dosyć głupia.

Wielu niepełnosprawnych napewno sie zdecydowało, wielu nie. Tylko ze "zwykła"
              prostytutka nie jest przygotowana do obcowania z niepełnosprawnym. Czesto "takie
              wizyty" moga konczyc sie tylko niesmakiem i frustracją. Problem tyczy tez
              niepełnosprawnych pań, prostytucja meska jest duzo mniej rozpowszechniona.
        • kon_by_sie_usmial pUjście z postEMpem, nieprawdaSZ? 26.08.06, 21:23
          titta napisała:

> Widzisz, w tej wiosze wiele ludzi wierzy jeszcze, ze istnieje cos takiego jak
          > milosc, wiez miedzyludzka i seks z niej odarty po prostu jest pusty i co tu
          > durzo mowic dosc mechaniczny. Co za zacofanie i brak pujscia z postempem,
          > nieprawdasz?

> Co za zacofanie i brak pUjscia z postEMpem,
          nieprawdaŻ?

Prawdaż, jesteś analfabetką. Pójdź więc z postĘpem i kup sobie elementarz.

buziaki od konia
      • mpingo Re: Też mi rewelacja i sensacja 21.05.08, 18:07
        Koniu, a ładnie to tak tej "wiosze" zabierać pieniądze na tego typu uciechy?
        Ale co tam... rabunek to przecież kwintesencja lewicy.

I jeszcze stado pacanów z grzywami do poklaskiwania na pochodach.
    • pies_irasiad to edgar ma już z kim spać 26.08.06, 17:53
      "jupi!!" - pomyślał sobie Edgar.
      • sumienie.lk a co? urwało mu i teraz mu przyszyli atrapę? 26.08.06, 18:02

• lieft ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych z.. 26.08.06, 18:25
      światowe myślenie i działanie :) Jakby w polsce coś takiego powstało, to zaraz
      berety by się darły, że obraza boska.

Zapraszam na bloga: www.bruksizm-tomek.blog.onet.ploska.
    • zygmunte Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 18:33
      IV RP zapewni Ci co najwyżej osobistego księdza i osobistego cenzora oraz
      zapewni pracę służbom penitencjarnym
    • pc486 Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 20:04
      panstwo powinno zapewniac policje, wojsko, straz pozarna - nic wiecej
    • mahadeva Ja tez potrzebuje seksu! Czy ktos sie o mnie zatro 26.08.06, 20:55
      zatroszczy?
    • ivulspirit Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 21:02
      > czyli np. także IV RP, powinno zapewniać seks
      > wszystkim potrzebującym :-)))

nie da rady- chyba że każdy stosunek kończyłby się małżeństwem a później
      poczęciem
    • cynozura Noooo,kogoś tu dokładnie po..... 26.08.06, 21:07
      Czyż nię?
    • black.ok Re: ''Seksualni asystenci'' dla niepełnosprawnych 26.08.06, 21:32
      czy państwo będzie stręczycielem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka