knowos LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:44 to gnoje, rzygać sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
romar LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:46 Gratuluje IPN, oklaski dla pomyslu LPR- Wszechpolakow (polityczna "mimikra" - trudne slowo, probuje kreować (jeszcze trudniejsze slowo)sie na WYROCZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
basiamk1 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:47 brawo dla celnosci słów autora!nie znajdowałam już środków wyrazu na głupotę toczącą dzisiejszą rzeczywistość...żadnych świętości: Bartoszewski Kuroń kto jeszcze- "wara" Wam od tych ludzi, bo czymże Wy Panowie z LPR, piekielnego PiSu i "bzdetów" Samoobrony zasłużyliście się w tym kraju. Niczym a teraz jeszcze ten kraj psujecie.Nadzieja tylko,że już niedługo.....BMK Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Do taczek! I na smietnik z durniami! 30.08.06, 17:50 kiedy to oszolomstwo sie opamieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_gniety Tchórze i kanalie 30.08.06, 17:50 Trzeba przywrócić komunę (ale bez aparatu represji) aby ci wszyscy BOCHATERZY z LPR, PiS itp mogli wykazać się odwagą i bezkompromisowością i mogli ją ze swych zacisznych foteli obalić głaszcząc ukochanego kotka. Gdy był czas walki to wszystko na co ich było stać to wyskrobanie "anty" tekstu w kabinie publicznej ubikacji po czym umierali ze strachu u mamusi pod spódnicą. I do tego ci brutale komuniści tak głośno krzyczeli że można było od tego dostać rozstroju żołądka Szacunek dla prawdziwych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Czerwiec 1992 i wkład J.Kuronia w obalenie rządu.. 30.08.06, 18:00 Jana Olszewskiego pamiętacie? No właśnie! Dla tych trochę "kumatych" lewaków powinno wystarczyć. Szumowiny nie zrozumieją, oni "biją pjanę", bluzgają, wyzywają,pukaja się w czoło ... ect, nic nie wnosząc do poznania prawdy. Były wielbiciel Jacka Kuronia, Bronka Geremka, ojca redaktora Adama Michnika i innych, okazuje się kretaczy politycznych. Do Nikodema Dyzmy vel Lecha Wałęsy TW Bolka zachowałem zawsze dystans. Smutno, że takie ikony padają jak Jacek Kuroń! Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Kiedyś można był sie poskarżyć w KC. 30.08.06, 18:56 Dziś chyba tylko Panu Bogu.A i jego imię wywoływane jest przez nas tłuszczę niepotrzebnie.Bo czymżesz jestesmy wobec nieomylnych Lepperów Giertychgów i Kaczyńskich?Mam nadziejes ze ich sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Kiedyś można był sie poskarżyć w KC. 30.08.06, 19:00 4bani napisał: > Dziś chyba tylko Panu Bogu.A i jego imię wywoływane jest przez nas tłuszczę > niepotrzebnie.Bo czymżesz jestesmy wobec nieomylnych Lepperów Giertychgów i > Kaczyńskich?Mam nadziejes ze ich sumieniem. Myślisz, że oni potrzebują sumienia? Oni chcą tylko władzy nad wszystkim, nad przeszłością, teraźniejszością i przyszłością, nad naszymi czynami, słowami i myslami. Odpowiedz Link Zgłoś
corgran NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.06, 17:51 Łapy precz od jednego z najbardziej zasłużonych i uczciwych ludzi w tym chorym kraju! Nie pan Kaczyński, ale prezydent Kwaśniewski uhonorował Kuronia. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:52 łapy precz od Jacka, szmaciarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ano666 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:52 Już się tchórze z LPR-u dopie..ją.... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Wysłać LPR na badania psychiatryczne. 30.08.06, 17:53 Nawet im refundować 100% z budżetu państwa. A niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend LPR i jego notowania 30.08.06, 17:53 jestem przekonany, ze po tak smialej wypowiedzi mlodziezy peerelowskiej, przepraszm lepeerowskiej..to jest.. elpeerowskiej... poparcie tej partyjki skoczy z 0,9% na cale 1,2%. Po prostu prawdziwi patryjoci wypna sie na piss i skieruja swoje modre oczy w ich strone.. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:55 żądam przyśpieszonych wyborów... w ten sposób pozbędziemy się z życia politycznego lpr...;) util napisał: > Idioci. To fakt, Odpowiedz Link Zgłoś
noszfak Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:59 Tak tak! Jestem całkowicie za!!! Odebrać Kuroniowi i wręczyć go przenajświętszemu, nieomylnemu i nieskończenie mądremu Romusiowi G.! Możemy tylko żałować, że Romuś urodził się trochę za późno. Przecież gdyby urodził się te 20 - 30 lat wcześniej sam w magiczny sposób rozwaliłby komunę "tym ręcami" w ogóle ich nie brudząc, nie zamieniając słowa z ówczesną władzą. W ogóle to najpewniej usunąłby ich zaocznie - pewnego dnia ówcześni politycy przyszliby do pracy i z przerażeniem stwierdzili, że już tu nie pracują, bo niejaki Romulus ich zwolnił. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Wkład Jacka Kuronia w obalenie rządu w 1992 r 30.08.06, 18:03 Jana Olszewskiego pamiętacie? No właśnie! Dla tych trochę "kumatych" lewaków powinno wystarczyć. Szumowiny nie zrozumieją, oni "biją pjanę", bluzgają, wyzywają,pukaja się w czoło ... ect, nic nie wnosząc do poznania prawdy. Były wielbiciel Jacka Kuronia, Bronka Geremka, ojca redaktora Adama Michnika i innych, okazuje się kretaczy politycznych. Do Nikodema Dyzmy vel Lecha Wałęsy TW Bolka zachowałem zawsze dystans. Smutno, że takie ikony padają jak Jacek Kuroń! Ale niestety padają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wkład Jacka Kuronia w obalenie rządu w 1992 r 30.08.06, 18:17 powiedz, a ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt55 Rynce opadajom i tylko ręce, bo nima juz co... 30.08.06, 18:02 ... ..waspiesizmem ich potraktuję, bo mnie palce zesztywniały. Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor dwa wszawe gnojki z lpr 30.08.06, 18:11 przepraszam za naruszenie norm ale nie mogłem wytrzymać treść jest wyrazem moich dogłębnych odczuć Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:12 Masin ? Czy to ten sam szczyl, który próbował sie dobierać do Polańskiego ? Działania tego gnojka jako żywo kojarzą mi się z pewną anegdotką, kiedy to do Pewnego Sławnego Aktora przychodzi Szczyl (ausgerechnet jak Masin) i nawija,że ma na imię Antek i że jest w teatrze z panienką, która nie bardzo go uważa, i że bardzo by było dobrze, żeby Mistrz przechodząc przez westybul w czasie następnego antraktu podszedł do palmy i tam on, Antek będzie stał z panienką i żeby Mistrz pozdrowił go słowami "Cześć, Antek! ". Co sie też i stało, gdyż Mistrz był dobrotliwy dla szczyli. I kiedy juz pozdrowił gó..arza, tamten na mu to: "A weź się odpie.. Nie widzisz, ze jestem zajęty ?" Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:14 "Jak mi robili zastrzyki,tato opowiadał o jakimś rewolucjoniście,którego torturowali,a on sobie gwizdał.Więc jak mnie bolało,też gwizdałem" Jacek Kuroń wygwizdać pajaców nic to Jacku, nic to Odpowiedz Link Zgłoś
d.grobelna LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:14 to juz granda! slysze wypowiedzi Giertycha o koniecznosci weryfikacji podrecznikow do hstorii i jezyka polskiego - to juz przestaje byc smieszne i zalosne - a staje sie naprawde niebezpieczne i wymaga jakies odpowiedzi, rowniez spolecznej.. Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor gdybym był Jarkiem K to w ten sposób bym załatwił 30.08.06, 18:20 LPR. Po paru takich tekstach to już nie bedzie LPR a odnoga PiS. Ale wolę wierzyć że to głupota 2 gnojków a nie makiawelliczny plan pisu. Jak kończą się emocje to zaczyna działac rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: gdybym był Jarkiem K to w ten sposób bym zała 30.08.06, 18:43 1korektor napisał: > LPR. > > Po paru takich tekstach to już nie bedzie LPR a odnoga PiS. > Ale wolę wierzyć że to głupota 2 gnojków a nie makiawelliczny plan pisu. > > Jak kończą się emocje to zaczyna działac rozum. "Mogłem mieć wtedy cztery,pięć lat,bo to było przed wojną.W Teatrze Wielkim we Lwowie wystawiano "O dwóch takich co ukradli księżyc". W pewnym momencie,kiedy czarownik wsadzał Jacka i Placka do worka,zerwałem się i z rykiem ruszyłem na scenę,żeby ich ratować.Pamiętam ten paraliżujący strach i taką niesłychaną siłę,żeby go opanować.Krzyczałem,żeby ten strach zagłuszyć w sobie. Pędziłem na scenę.Już byłem przy czarnoksiężniku,widziałem jego twarz - koszmar. Ryczącego wyniesiono mnie na rękach do foyer,gdzie siedziała babcia.Bileterki mnie pocieszały,że z tymi chłopcami wszystko jest dobrze.A ja płakałem rozpaczliwie płakałem... Zacząłem od zdarzenia,które uważam za swoje największe życiowe osiągnięcie.Wszystko co robiłem potem,jest tylko powtórzeniem tamtego." Fragment artykułu z Dużego Formatu GW - 21.06.2004r Jacek Kuroń opowiada o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaron.szechter1 Order dla Balcerowicza, Gieremka, Michnika, Waltz 30.08.06, 18:17 Balcerowicz, Gieremek, Michnik, Waltz i inni mają jeszcze święte prawo do orderu. Polska będzie dla nas niewdzięczna jak nie da nam orderów. Odpowiedz Link Zgłoś
ellla5 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:17 Co "oni" jeszcze wymyślą, przecież ja stąd nie chcę wyjechać, a nie chcę żyć obok/w bagnie, chce mi się wyć, siadam więc do pilnej pracy i będą robić swoje. Zastanawiam się jednak, kiedy wyjdziemy na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:18 draństwo LPR i idiotyzm przechodzi ludzkie pojęcie. Może przyjrzeliby się swojemu przywódcy-synowi kolaboranta wykształconemu w Londynie za moskiewskie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
jerber LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:23 Brak mnie słów dla określenia poziomu wniosków LPR. Ale używając "skrótu myślowego" - powiem, że jest to kompletne dno. Nie dziwię się, że ich wielki wódz RG wszedł do Sejmu "na czworakach" - bo do ostatniej chwili obliczania głosów wyborczych, NIE było pewności czy przekroczył "próg wyborczy". Odpowiedz Link Zgłoś
krul_pszestforzy Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:23 Sku*&&^$ co za banda idotow rzadzi tym krajem , za mi sie rzygac chce jak czytam wiadomosci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:24 krul_pszestforzy napisał: > Sku*&&^$ co za banda idotow rzadzi tym krajem , za mi sie rzygac chce jak czyta > m > wiadomosci :/ No to zrobmy im wspolne rzyganko Odpowiedz Link Zgłoś
krul_pszestforzy Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:27 zbieramy ekipe i zarzygamy im sejm ?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:27 i dac mu lepij termos na dluga wedrowke do krainy wiecznych lowow; czy to prawda, ze Kuronia pochowano w okraglej trumnie? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Gratuluję odwagi, katoliccy posłowie! Rzucanie 30.08.06, 18:27 pomówień na żyjących, to jednak ryzyko procesów o zniesławienie, więc zmieniliście taktykę. Wizyta u Matki Bożej tak Was natchnęła? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf odbierzmy posłom LPR prawo do głosu 30.08.06, 18:27 niech nie odzywają się ci, co nie maja nic ciekawego do powiedzenia.Niech nie odzywaja się ci, co weszli do partii i rządu po znajomości albo z braku laku! zrelaksuj się na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Oto Polska właśnie 30.08.06, 18:28 Czy amoralność musi dominować? Czy bardzo tani populizm należy propagować?Do k... nędzy partykularne interesy zwyciężają, zróbmy coś, by polityka obrosła patyną. Odpowiedz Link Zgłoś