Dodaj do ulubionych

LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego

• knowos LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:44
      to gnoje, rzygać sie chce
    • romar LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:46
      Gratuluje IPN, oklaski dla pomyslu LPR- Wszechpolakow (polityczna "mimikra" - trudne slowo, probuje kreować (jeszcze trudniejsze slowo)sie na WYROCZNIE
    • basiamk1 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:47
      brawo dla celnosci słów autora!nie znajdowałam już środków wyrazu na głupotę
      toczącą dzisiejszą rzeczywistość...żadnych świętości: Bartoszewski Kuroń kto
      jeszcze- "wara" Wam od tych ludzi, bo czymże Wy Panowie z LPR, piekielnego PiSu
      i "bzdetów" Samoobrony zasłużyliście się w tym kraju. Niczym a teraz jeszcze
      ten kraj psujecie.Nadzieja tylko,że już niedługo.....BMK
      • 1zorro Do taczek! I na smietnik z durniami! 30.08.06, 17:50
        kiedy to oszolomstwo sie opamieta???
    • pis_gniety Tchórze i kanalie 30.08.06, 17:50
      Trzeba przywrócić komunę (ale bez aparatu represji) aby ci wszyscy BOCHATERZY z
      LPR, PiS itp mogli wykazać się odwagą i bezkompromisowością i mogli ją ze swych
      zacisznych foteli obalić głaszcząc ukochanego kotka. Gdy był czas walki to
      wszystko na co ich było stać to wyskrobanie "anty" tekstu w kabinie publicznej
      ubikacji po czym umierali ze strachu u mamusi pod spódnicą. I do tego ci brutale
      komuniści tak głośno krzyczeli że można było od tego dostać rozstroju żołądka
      Szacunek dla prawdziwych bohaterów.
      • enedue3 Czerwiec 1992 i wkład J.Kuronia w obalenie rządu.. 30.08.06, 18:00
        Jana Olszewskiego pamiętacie? No właśnie! Dla tych trochę "kumatych" lewaków
        powinno wystarczyć. Szumowiny nie zrozumieją, oni "biją pjanę", bluzgają,
        wyzywają,pukaja się w czoło ... ect, nic nie wnosząc do poznania prawdy.

Były wielbiciel Jacka Kuronia, Bronka Geremka, ojca redaktora Adama Michnika i
        innych, okazuje się kretaczy politycznych. Do Nikodema Dyzmy vel Lecha Wałęsy
        TW Bolka zachowałem zawsze dystans.

Smutno, że takie ikony padają jak Jacek Kuroń!
      • 4bani Kiedyś można był sie poskarżyć w KC. 30.08.06, 18:56
        Dziś chyba tylko Panu Bogu.A i jego imię wywoływane jest przez nas tłuszczę
        niepotrzebnie.Bo czymżesz jestesmy wobec nieomylnych Lepperów Giertychgów i
        Kaczyńskich?Mam nadziejes ze ich sumieniem.
        • wiktoriaka Re: Kiedyś można był sie poskarżyć w KC. 30.08.06, 19:00
          4bani napisał:

> Dziś chyba tylko Panu Bogu.A i jego imię wywoływane jest przez nas tłuszczę
          > niepotrzebnie.Bo czymżesz jestesmy wobec nieomylnych Lepperów Giertychgów i
          > Kaczyńskich?Mam nadziejes ze ich sumieniem.

Myślisz, że oni potrzebują sumienia? Oni chcą tylko władzy nad wszystkim, nad
          przeszłością, teraźniejszością i przyszłością, nad naszymi czynami, słowami i
          myslami.
    • corgran NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.06, 17:51
      Łapy precz od jednego z najbardziej zasłużonych i uczciwych ludzi w tym chorym
      kraju! Nie pan Kaczyński, ale prezydent Kwaśniewski uhonorował Kuronia.
    • mike1976 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:52
      łapy precz od Jacka, szmaciarze!!!
    • ano666 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:52
      Już się tchórze z LPR-u dopie..ją....
    • kapitan_stopczyk Wysłać LPR na badania psychiatryczne. 30.08.06, 17:53
      Nawet im refundować 100% z budżetu państwa.
      A niech tam.
    • wuetend LPR i jego notowania 30.08.06, 17:53
      jestem przekonany, ze po tak smialej wypowiedzi mlodziezy peerelowskiej,
      przepraszm lepeerowskiej..to jest.. elpeerowskiej... poparcie tej partyjki
      skoczy z 0,9% na cale 1,2%. Po prostu prawdziwi patryjoci wypna sie na piss i
      skieruja swoje modre oczy w ich strone..
    • isa.stern LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:55
      żądam przyśpieszonych wyborów... w ten sposób pozbędziemy się z życia
      politycznego lpr...;)

util napisał:

> Idioci. To fakt,
    • noszfak Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 17:59
      Tak tak! Jestem całkowicie za!!! Odebrać Kuroniowi i wręczyć go
      przenajświętszemu, nieomylnemu i nieskończenie mądremu Romusiowi G.! Możemy
      tylko żałować, że Romuś urodził się trochę za późno. Przecież gdyby urodził się
      te 20 - 30 lat wcześniej sam w magiczny sposób rozwaliłby komunę "tym ręcami" w
      ogóle ich nie brudząc, nie zamieniając słowa z ówczesną władzą. W ogóle to
      najpewniej usunąłby ich zaocznie - pewnego dnia ówcześni politycy przyszliby do
      pracy i z przerażeniem stwierdzili, że już tu nie pracują, bo niejaki Romulus
      ich zwolnił.
      • enedue3 Wkład Jacka Kuronia w obalenie rządu w 1992 r 30.08.06, 18:03
        Jana Olszewskiego pamiętacie? No właśnie! Dla tych trochę "kumatych" lewaków
        powinno wystarczyć. Szumowiny nie zrozumieją, oni "biją pjanę", bluzgają,
        wyzywają,pukaja się w czoło ... ect, nic nie wnosząc do poznania prawdy.

Były wielbiciel Jacka Kuronia, Bronka Geremka, ojca redaktora Adama Michnika i
        innych, okazuje się kretaczy politycznych. Do Nikodema Dyzmy vel Lecha Wałęsy
        TW Bolka zachowałem zawsze dystans.

Smutno, że takie ikony padają jak Jacek Kuroń!
        Ale niestety padają!!!

• 1zorro Re: Wkład Jacka Kuronia w obalenie rządu w 1992 r 30.08.06, 18:17
          powiedz, a ile ty masz lat?
          • enedue3 mam 30.08.06, 20:26
            50lat
    • zygmunt55 Rynce opadajom i tylko ręce, bo nima juz co... 30.08.06, 18:02
      ... ..waspiesizmem ich potraktuję, bo mnie palce zesztywniały.
    • 1korektor dwa wszawe gnojki z lpr 30.08.06, 18:11
      przepraszam za naruszenie norm ale nie mogłem wytrzymać

treść jest wyrazem moich dogłębnych odczuć
    • lehoo LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:12
      Masin ? Czy to ten sam szczyl, który próbował sie dobierać do Polańskiego ?
      Działania tego gnojka jako żywo kojarzą mi się z pewną anegdotką, kiedy to do
      Pewnego Sławnego Aktora przychodzi Szczyl (ausgerechnet jak Masin) i nawija,że
      ma na imię Antek i że jest w teatrze z panienką, która nie bardzo go uważa, i że
      bardzo by było dobrze, żeby Mistrz przechodząc przez westybul w czasie
      następnego antraktu podszedł do palmy i tam on, Antek będzie stał z panienką i
      żeby Mistrz pozdrowił go słowami "Cześć, Antek! ". Co sie też i stało, gdyż
      Mistrz był dobrotliwy dla szczyli. I kiedy juz pozdrowił gó..arza, tamten na
      mu to: "A weź się odpie.. Nie widzisz, ze jestem zajęty ?"
      • 1zorro Te dwa mohery z sejmu to maja chyba g... zamiast 30.08.06, 18:14
        mozgu!
    • morfeusz_1 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:14

"Jak mi robili zastrzyki,tato opowiadał o jakimś rewolucjoniście,którego
      torturowali,a on sobie gwizdał.Więc jak mnie bolało,też gwizdałem"
      Jacek Kuroń

wygwizdać pajaców
      nic to Jacku,
      nic to
    • d.grobelna LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:14
      to juz granda! slysze wypowiedzi Giertycha o koniecznosci weryfikacji
      podrecznikow do hstorii i jezyka polskiego - to juz przestaje byc smieszne i
      zalosne - a staje sie naprawde niebezpieczne i wymaga jakies odpowiedzi,
      rowniez spolecznej..
      • 1korektor gdybym był Jarkiem K to w ten sposób bym załatwił 30.08.06, 18:20
        LPR.

Po paru takich tekstach to już nie bedzie LPR a odnoga PiS.
        Ale wolę wierzyć że to głupota 2 gnojków a nie makiawelliczny plan pisu.

Jak kończą się emocje to zaczyna działac rozum.
        • morfeusz_1 Re: gdybym był Jarkiem K to w ten sposób bym zała 30.08.06, 18:43
          1korektor napisał:

> LPR.
          >
          > Po paru takich tekstach to już nie bedzie LPR a odnoga PiS.
          > Ale wolę wierzyć że to głupota 2 gnojków a nie makiawelliczny plan pisu.
          >
          > Jak kończą się emocje to zaczyna działac rozum.

"Mogłem mieć wtedy cztery,pięć lat,bo to było przed wojną.W Teatrze Wielkim
          we Lwowie wystawiano "O dwóch takich co ukradli księżyc".
          W pewnym momencie,kiedy czarownik wsadzał Jacka i Placka do worka,zerwałem się
          i z rykiem ruszyłem na scenę,żeby ich ratować.Pamiętam ten paraliżujący strach
          i taką niesłychaną siłę,żeby go opanować.Krzyczałem,żeby ten strach zagłuszyć w
          sobie.
          Pędziłem na scenę.Już byłem przy czarnoksiężniku,widziałem jego twarz - koszmar.
          Ryczącego wyniesiono mnie na rękach do foyer,gdzie siedziała babcia.Bileterki
          mnie pocieszały,że z tymi chłopcami wszystko jest dobrze.A ja płakałem
          rozpaczliwie płakałem...
          Zacząłem od zdarzenia,które uważam za swoje największe życiowe
          osiągnięcie.Wszystko co robiłem potem,jest tylko powtórzeniem tamtego."

Fragment artykułu z Dużego Formatu GW - 21.06.2004r
          Jacek Kuroń opowiada o sobie.
    • aaron.szechter1 Order dla Balcerowicza, Gieremka, Michnika, Waltz 30.08.06, 18:17
      Balcerowicz, Gieremek, Michnik, Waltz i inni mają jeszcze święte prawo do
      orderu. Polska będzie dla nas niewdzięczna jak nie da nam orderów.
    • ellla5 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:17
      Co "oni" jeszcze wymyślą, przecież ja stąd nie chcę wyjechać, a nie chcę żyć
      obok/w bagnie, chce mi się wyć, siadam więc do pilnej pracy i będą robić swoje.
      Zastanawiam się jednak, kiedy wyjdziemy na ulicę.
    • bogda35 LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:18
      draństwo LPR i idiotyzm przechodzi ludzkie pojęcie. Może przyjrzeliby się
      swojemu przywódcy-synowi kolaboranta wykształconemu w Londynie za moskiewskie
      pieniądze.
    • jerber LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:23
      Brak mnie słów dla określenia poziomu wniosków LPR. Ale używając "skrótu
      myślowego" - powiem, że jest to kompletne dno. Nie dziwię się, że ich wielki
      wódz RG wszedł do Sejmu "na czworakach" - bo do ostatniej chwili obliczania
      głosów wyborczych, NIE było pewności czy przekroczył "próg wyborczy".
    • krul_pszestforzy Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:23
      Sku*&&^$ co za banda idotow rzadzi tym krajem , za mi sie rzygac chce jak czytam
      wiadomosci :/
      • mariola9915 Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:24
        krul_pszestforzy napisał:

> Sku*&&^$ co za banda idotow rzadzi tym krajem , za mi sie rzygac chce jak
        czyta
        > m
        > wiadomosci :/
        No to zrobmy im wspolne rzyganko
        • krul_pszestforzy Re: LPR: Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:27
          zbieramy ekipe i zarzygamy im sejm ??
    • silesius.monachijski0 Odebrać Kuroniowi order Orła Białego 30.08.06, 18:27
      i dac mu lepij termos na dluga wedrowke do krainy wiecznych lowow; czy to
      prawda, ze Kuronia pochowano w okraglej trumnie?
    • piwi77 Gratuluję odwagi, katoliccy posłowie! Rzucanie 30.08.06, 18:27
      pomówień na żyjących, to jednak ryzyko procesów o zniesławienie, więc
      zmieniliście taktykę. Wizyta u Matki Bożej tak Was natchnęła?
    • rudy_rudolf odbierzmy posłom LPR prawo do głosu 30.08.06, 18:27
      niech nie odzywają się ci, co nie maja nic ciekawego do powiedzenia.Niech nie
      odzywaja się ci, co weszli do partii i rządu po znajomości albo z braku laku!

zrelaksuj się na
      www.asiaq.pl
    • 4bani Oto Polska właśnie 30.08.06, 18:28
      Czy amoralność musi dominować? Czy bardzo tani populizm należy propagować?Do
      k... nędzy partykularne interesy zwyciężają, zróbmy coś, by polityka obrosła
      patyną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka