franek9915 Muze ma nawet fajną ale jaki on juz jest zdezelowa 03.09.06, 11:33 ze homo no cóż to jego sprawa. Giertych jest głupi i zachowuje sie jakby mu matka mózg przeprasowała żelazkiem No ale to jego wybór ze taki jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperxxx TVN nasza telewizja 03.09.06, 11:46 w końcu TVN się zdecydował na wypowiedzenie wojny kaczuchom i temu całemu rydzykowemu tłumowi, zagrywaka z Wałesą była b.dobra, zwłaszcza zapowiedź Mołek: przed Państwem Prezydent Rzeczpolpolitej Polskiej pan... Lech Wałęsa; to wam się udało! gratuluję pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: TVN nasza telewizja 03.09.06, 19:51 pepperxxx napisała: > w końcu TVN się zdecydował na wypowiedzenie wojny kaczuchom i temu całemu > rydzykowemu tłumowi, zagrywaka z Wałesą była b.dobra, zwłaszcza zapowiedź > Mołek: przed Państwem Prezydent Rzeczpolpolitej Polskiej pan... Lech Wałęsa; to > > wam się udało! gratuluję pomysłu Faktycznie .. Jaka telewizja, taki idol, taki pomysł !.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 12:05 powinien dostac "Zlotego Pisiorka",badz co badz nie mniej zasluzony na tym polu! Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 12:12 Koncert E.J.bardzo mi sie podobal..zwlaszczy to "tarabanienie"na fortepianie. Ale troche dziwne mi sie wydalo,ze te nagrode ,odbieral jakby " w locie",nieprofesionalne bylo zostawienie Walesy i E.J.bez tlumacza..mysle ze ktos jednak powinien tlumaczyc ,na zywo to co mowi Elton John.. Ta cala Pani Molek ,powinna chciaz pogratulowac czy cokolwiek powiedzic.. Kazdy tak chwali TVN..a mnie to sie nie podobalo. :))sama nie znam angielskiego ,ale wydaje mi sie ze na poczatku przemowy E.J.przepraszal ze mowi po angielsku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 19:56 borrka1 napisał: > powinien dostac "Zlotego Pisiorka",badz co badz nie mniej zasluzony na tym polu > ! Powinien dostać ,,Złoty kask''..,bądż co bądż bardzo przydatny ,,w polu'' ! www.dhm.de/lemo/html/wk2/kriegsverlauf/wehrmacht/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
damian_wro [...] 03.09.06, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: wstyd i hańba dla Polski by promować pedała ! 03.09.06, 12:14 damian_wro napisał: > wstyd i hańba dla Polski by promować pedała ! Moja noga w sopocie już nie > postanie. POLSKA przeprasza za sopot!!!! Elton mam nadzieje że już wyjechałeś, > nigdy nie wracaj Sopot sie zalamie..ze jakis pojedynczy anonimowy "ski"go nie odwiedzi.. A teraz pomysl sobie,ile E.J wzial za te wizyte..nie zarobisz tyle przez cale swoje zycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna98 Re: wstyd i hańba dla Polski by promować pedała ! 03.09.06, 12:26 SOPOT JEST SUPER ,ELTON JEST SUPER ,PANI MOLEK TEZ BYLA SUPER ,a TVN jest MEGA SUPER juz sie ciesze na dzisiejsza gale i koncert wspomnien ,dodam jeszcze ,ze ogladalam wszystko co tvn pokazal z Sopotu w programie "Dzien dobry tvn" jestescie swietni ,a KINGE RUSIN uwielbiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
odette Przestancie, to naprawdę fajny gej.Niestety, my 03.09.06, 13:06 nie mamy takiego artysty. I nie jestem facetem. Co się np. działo jak trzeba było zaśpiewać dla Papieża na żywo. Wszyscy mieli tremę jak amatorzy i byli denni. Elton na żywo i z własnym akompaniamentem jest mistrzem nawet na pogrzebie bliskiej osoby. Jest profesjonalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
we_dance_like_marionettes Re: wstyd i hańba dla Polski by promować pedała ! 03.09.06, 13:56 kliknelam juz na czerwony kosz koo twojej wypowiedzi. Pozostaje czekac na szybka reakcje moderatora... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin POLSKA przeprasza za sopot!!!! 03.09.06, 13:58 mow za siebie, Polska to nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
we_dance_like_marionettes Re: wstyd i hańba dla Polski by promować pedała ! 03.09.06, 14:04 Polska przeprasza za osobnika zwanego 'damian_wro', ktory, sadzac po nicku, mieszka we Wrocławiu. Wynocha stad, wszechpolaku. Odpowiedz Link Zgłoś
mistermister Re: wstyd i hańba dla Polski by promować pedała ! 03.09.06, 15:36 damian_wro napisał: > wstyd i hańba dla Polski by promować pedała ! Moja noga w sopocie już nie > postanie. POLSKA przeprasza za sopot!!!! Elton mam nadzieje że już wyjechałeś, > nigdy nie wracaj Zapoewniam cię, mały człowieczku, że dla Eltona johna po 40 latach pracy artystycznej, kilkudziesięciu sprzedanych płytach i dziesiątkach prebojów na najlepszych listach, wystep w Sopocie nie był żadna promocją. Pewnie sam pląsałes przy jego muzyce, i jak masz dzieci to im pewnie włączałeś Króla Lwa czy inne kreskówki do których muzykę tez napisał ten znienawidzony pedał.. i co, głupio ci teraz? Bo własnym dzieciom od najmłodszych lat wpajałeś homoseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Wałęsa ośmieszyłeś się, zostałeś użyty przez gejów 03.09.06, 12:24 Uczestniczyłeś w antypolskiej paradzie homoseksualnej w Sopocie. To co powiedział elton john było tak bardzo antypolskie, że aż nóż w kieszeni się otwiera. Bolek a ty z nimi szujo antypolska. Odpowiedz Link Zgłoś
fix11 ReA co takiego powiedział Elton?p. Mołek? 03.09.06, 12:29 Prowadząca stanęła na wysokości zadania i nie przetłumaczyła NIC! a ja nie znam angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna elton john powiedział że w Polsce łamane są prawa 03.09.06, 12:32 człowieka, że wobec gejów używana jest przemoc i jest to kraj ksenofobiczny i ma nadzieję, że już nigdy w Polsce geje nie będą prześladowani i cieszy się że z nimi jest Lech Wałęsa... Jednym słowem żenada......... Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: elton john powiedział że w Polsce łamane są p 03.09.06, 12:48 matkajoanna napisała: > człowieka, że wobec gejów używana jest przemoc i jest to kraj ksenofobiczny i > ma nadzieję, że już nigdy w Polsce geje nie będą prześladowani i cieszy się że > z nimi jest Lech Wałęsa... Jednym słowem żenada......... I za to pewnie dostanie złotą puderniczkę od Biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
mistermister Re: elton john powiedział że w Polsce łamane są p 03.09.06, 14:35 Nieststy, ale pan Elton powiedział prawdę... ja osobiście lubię jego muzykę, ponad 40 lat na scenie, facet ma klasę.. choć jest na swój sposób ekstrawagancki.. To, że jest gejem mnie mało obchodzi. Ja bym z nim "nie poszedł"... wolę kobiety... A co do wypowiedzi: procesy sądowe ciągną się latami a wyroki bywają tendencyjne: to przykład łamania podstawowych praw człowieka, geje są atakowani i jest to przemoc: znam osobiście historie, kiedy w moim mieście pobito chłopaków tylko z tego powodu.. ja tez mam nadzieję, że ten kraj będzie kiedyś normalny.. a Wałęsę tez bardzo cenię, choć się z nim w wielu sprawach nie zgadzam.. ale jest to nasz narodowy symbol... rozpoznawany na całym świecie.. ale my nigdy nie potrafiliśmy szanowac ani siebie, ani swoich symboli ali swojego kraju. Stąd tyle głupich wypowiedzi tutaj. Większośc krytykuje jak idioci wydarzenie, którego nawet nie widziało w TV tylko przeczytało notatkę na portalu. I juz za klawiature i pisać.. pisac.. a kto się liczy z Waszymi opiniami, barany? Bo na pewno nie Elton. On jest artystą, zawodowym. Wczoraj tez wystąpił dla kasy. Po co komentujecie coś, czego de facto nie było? :) Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: elton john powiedział że w Polsce łamane są p 03.09.06, 14:38 zgadzam sie poza jesnym - dla kasy to on raczej nie wystapil! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: elton john powiedział że w Polsce łamane są p 03.09.06, 14:49 Elton jest "warty" ok. 300 milionow dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 do szkoły, a nie na forum siedzieć!! 03.09.06, 12:43 fix11 napisała: > Prowadząca stanęła na wysokości zadania i nie przetłumaczyła NIC! a ja nie znam > > angielskiego... wiec zamiast marnować czas na forum na kursy jakieś się zapisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna98 Re: Wałęsa ośmieszyłeś się, zostałeś użyty przez 03.09.06, 12:32 Czy nie mozna spojrzec na wystep Eltona jak na wydarzenie kulturalne? Zostawcie ta polityke .W moich oczach Walesa sie nie osmieszyl,a wypadl bardzo naturalnie. /gratuluje Pani Molek znakomitej zapowiedzi/ Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna [...] 03.09.06, 12:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
odette Od Eltona mądrości,od Prezydenta -urody!Poziom że 03.09.06, 13:28 nady! matkajoanna napisała: > Polskę z błotem w obronie pedałów, gzdie rzekomo w Polsce jest używana przemoc > (violence) przeciwko pedałom. Toż to obelga dla Polski sprowadzić takiego pożal > > się Boże grajka by ubliżał Polsce i Polakom. TVN-nie jestes szują i kxxwą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
odette To że śpiewa świetnie,nie znaczy ze zna historię 03.09.06, 13:24 i realia. Poza tym on jest ciągle naćpany. Nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie wymagał od niego wiedzy politologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Dla was ciemniaki 03.09.06, 14:03 wszystko jest "antypolskie", jak sie nie zgadza z waszymi zacofanymi pogladami. Rozwijajac dalej te wasza definicje "antypolskosci", nie mialabys okazji swobodnej wypowiedzi tutaj w internecie. Przeciez internet to "pedalski" wynalazek, nie wiedzialas o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Czy M. Mołek zostawiła biust w domu ? 03.09.06, 12:29 Gdzie z taka deska do ludzi ? To chyba tylko na paradzie gejów w Sopocie coś takiego uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald [...] 03.09.06, 12:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fix11 Re:To jest forum LePeRu czy innego pisu? 03.09.06, 12:45 Każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy i walczyć o swoje prawa i dokonywać swoich wyborów. Gwarantuje to (jeszcze) konstytucja.A wybór był prosty -można było pstryknąć guziczek. Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Nie. To jest forum jajogłowych Platfusów 03.09.06, 12:48 Kaschuben uber alles !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiking69 Wałęsa faktycznie się Ośmieszył !!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 13:03 Na stare lata zapałał wielką miłością do gejów. No cóż kiedyś powiedział, że dla osiągnięcia celu będzie paktował nawet z diabłem. Teraz trzyma z pedałami. Ciekawe co na to jego małżonka Danuta ? Czy nie bęzie się brzydziła z nim sypiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Wałęsa faktycznie się Ośmieszył !!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 13:07 jak sie Was czyta,to wiadomo dlaczego Gazeta nie "bierze odpowiedzialnosci"za te mondre wpisy.. Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Wałęsa faktycznie się Ośmieszył !!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 13:09 wiking69 napisał: > Na stare lata zapałał wielką miłością do gejów. No cóż kiedyś powiedział, że > dla osiągnięcia celu będzie paktował nawet z diabłem. Teraz trzyma z pedałami. > Ciekawe co na to jego małżonka Danuta ? Czy nie bęzie się brzydziła z nim > sypiać ? Nie jest tak źle, mogło przecież dojść w świetle jupiterów do przyjacielskiego spotkania naszej byłej pary prezydenckiej (Wałęsów) z Eltonem i jego żonem. Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Re: Wałęsa faktycznie się Ośmieszył !!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 13:16 he, he dobre :)) ciekawe który to ŻON eltona ? Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Wałęsa faktycznie się Ośmieszył !!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 13:21 guma.donald napisała: > he, he dobre :)) ciekawe który to ŻON eltona ? Pierwszy legalnie poślubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
odette Re: Wałęsa ośmieszył sie wzorem Kwacha (Michel)- 03.09.06, 13:26 oni tak mają. Gdyby minister kultury, albo jego zastępca mu podał rękę, już byłby zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Mistrz Waligórski przewidział 03.09.06, 13:36 Mistrz Waligórski nie żyje już od lat kilkunastu, ale jakże trafnie przewidział w jakim kierunku pójdzie "postęp", "tendencje ogólnoświatowe" i "wprowadzanie Europy". Prekursor Czasza niebios jasna i czysta, Świerszcze grają w lnie i peluszce, Rolnik-homoseksualista Przysiadł sobie na chwilę przy dróżce. To on pierwszy się zdecydował, Przedtem tego nie było na wiosce... Ech, dziedzina trudna i nowa, Ech, niełatwo wprowadzać postęp... Nie wydzierży, kto mdły i słaby, Nie wprowadzi tutaj Europy, Gdy w dodatku ciągnie go do baby, A powinno go ciągnąć na chłopy! Zniechęcony jest i rozbity - Ot, jak wczoraj mrugnął na Michałka, To Michałek, cholerny prymityw, Mu odmrugnął i w krzyk: - Jest gorzałka? Gdy zaś Wojtka pogładził w przelocie, W oczy mu przy tym patrząc łagodnie, Wojtek zaraz na niego: - Ty młocie, Ręce sobie wycieraj w spodnie! Z Jaśkiem także nie wyszła rozmowa - Przez godzinę gadał do miernoty, Że tendencja ogólnoświatowa, A ten naraz: - Ty, pożycz sto złotych! Henio, bydlę płochliwe i durne, Usłyszawszy o tych nowych stylach Jęknął: - Nigdy! Jaż od tego umrę! I do lasu dał natychmiast dyla... ...wiejski dzionek zakwitał szeroko, Rolnik w sobie żal i gorycz zdusił, Splunął, mruknął: - Kit wam wszystkim w oko! Po czym z ulgą pobiegł. Do Magdusi. Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt80 Re: Wałęsa faktycznie się Ośmieszył !!!!!!!!!!!!! 03.09.06, 14:37 Wałęsa to człowiek nie wyznający żadnych wartości zwykły mały matacz i oportunista którego "wielkość" nadmuchały grupy interesów do własnych celów a on chytrze z tego korzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans [...] 03.09.06, 13:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
akirah Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 14:09 "i twoją matkę też" Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk "Wałęsa promuje homoseksualizm" 03.09.06, 14:17 Artykuł pod takim tytułem ukarze się niewątpliwie w "Naszym Dzienniku" lub innej, podobnej gazetce radiomaryjnych oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Obnoszenie się zboczeniem to grzech 03.09.06, 14:29 Dlatego Wałęsa obnoszący się z Matką Boską w klapie skoro chce być uważany za prawego katolika powinien grzesznika obnoszącego się publicznie ze swoimi grzechami napomnieć, a tu co ? Nagrodę mu wręcza oby mu na ręce pozostały choroby jakie są przez to środowisko roznoszone może wtedy zrozumie, że nagradzanie grzeszników to droga do Piekła. Odpowiedz Link Zgłoś
erpe Re: Obnoszenie się zboczeniem to grzech 03.09.06, 14:52 Taki sam grzesznik jak biskup Petz i inni księża (o OR nie wspominając). Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 kapitan_stopczyk.. JKaczyński też !.. w Brukseli 03.09.06, 16:05 przyznał,że w jego rządzie są geje! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Wałęsa popadł w relatywizm moralny. 03.09.06, 15:11 Jako prawowity katolik i gorliwy wyznawca JP2 powinien grzesznika napomnieć i ostrzec go przez grożącym mu ogniem piekielnym. A Lechu mu dał jakąs nagrodę. SODOMA I GOMORIA PANIE............ Odpowiedz Link Zgłoś
mistermister Re: Wałęsa popadł w relatywizm moralny. 03.09.06, 15:28 kapitan_stopczyk napisał: > Jako prawowity katolik i gorliwy wyznawca JP2 powinien grzesznika napomnieć i > ostrzec go przez grożącym mu ogniem piekielnym. > A Lechu mu dał jakąs nagrodę. > SODOMA I GOMORIA PANIE............ O ile dobrze rozumiem, to Elton John dostał tę nagrodę za niemalże 40 lat swojej pracy na scenie, kilkaset przebojów i tysiące koncertów: czyli za swoją pracę, bo to, co robi, robi doskonale, o niebo lepiej niż te inne pseudo-gwiazdeczki, ,które na tej samej scenie popląsają w rrytm muzyki z playbacku.. Natomiast na pewno nie była to nagroda za bycie homoseksualistą, do jasnej cholery, wy polskie zapienione oszołomki:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Błysnąłeś inteligencją.................. ;) 03.09.06, 16:14 Aż mnie oślepiło.......;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistermister Re: Błysnąłeś inteligencją.................. ;) 03.09.06, 16:31 kapitan_stopczyk napisał: > Aż mnie oślepiło.......;)))) Nie wątpię... zwykle inteligentne wypowiedzi ludzie przyjmuja jako normę.. dla ciebie to musiał być szok.. troche mi cię żal.. ale z druiej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Dobrze, że piszesz, że jesteś inteligentny. 03.09.06, 16:39 Po wypowiedzi trudno zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mistermister Re: Dobrze, że piszesz, że jesteś inteligentny. 03.09.06, 17:46 kapitan_stopczyk napisał: > Po wypowiedzi trudno zauważyć. Ale ja nic takiego nie napisałem.. ktoś ci źle podpowiada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Jarosław śpiewa piękniej od Eltona..marsz, marsz 03.09.06, 16:03 Dąbrowski, z ziemi Włoskiej do wolski! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 tak to prawda, ze Jego Zawsze Prezesowska Mosc 03.09.06, 16:07 spiewa przeslicznie Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Elton John Gratulacje! www.gs-arts.net 03.09.06, 16:02 a kaczorki to teatrzyk niedopracowanych kukielek Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk7 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 04.09.06, 00:27 szanuje wszystkich, ktiorzy lubia eltona, kazdy ma swoj gust, ale diwilo mnie tak duze uwielbienie dla takiego pedala i pijaka, ktory juz dawno stracxil glos.powinien juz przejsc na emeryture i zajmowac sie domowym ogniskiem wraz ze swoim (o boze)mezem... Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia dziwilo cie to uwielbienie? 04.09.06, 00:30 to musisz koniecznie do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald piękna zosia czy ty jesteś lesbą od biedronia ? 04.09.06, 00:31 a może gejem, dragqueenem ? Odpowiedz Link Zgłoś