duziabuzia 05.09.06, 13:26 śmiesznie na zydelkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cynik.pl PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji oblicz... 05.09.06, 13:27 Co to za łże-demokracja, jak trzeba wysłuchiwać publicznie lumpenprzedstawicieli przypadkowego społeczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 13:31 Ludzie stali się demokratami. Lubią sobie popyskować na przygłupów u władzy. Niewiele to pomoże, ale jeżeli wyborów nie skasują, to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Skasują skasują 05.09.06, 13:44 Raz zdobytej władzy nie oddaje się już nigdy Niechybnie będzie rewolucja albo wojna domowa Odpowiedz Link Zgłoś
moroux A na co ma być obliczone? 05.09.06, 13:47 Skoro nic innego nie da się zrobić, to trzeba działać w taki sposób... Nieh pisiacy nie manipulują i nie zmieniają znaczenia wydarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: A na co ma być obliczone? 05.09.06, 14:04 Jeśli prezydent ma podpisać to czego jeszcze nie ma to skąd on wie że to podpisze? A jak mu wstawią że prezydent Kaczyński działa na szkodę państwa polskiego i trzeba go usunąć to też to podpisze? A więc nie ma co się dziwić że generałowi Jarulelskiemu przyznał odznaczenie skoro nie interesuje go co podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: A na co ma być obliczone? 05.09.06, 14:35 Wie bo brat mu powiedzial. Chociaz masz racje, nigdy nie wiadomo co podpisze. Ale gdyby zadzialal na szkode panstwa polskiego, zawsze znajdzie sie pracujacy w kancelarii wieloletni czlonek ukladu, ktory chetnie wezmie na siebie wine. Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw To nam się opozycja bawi w teatrzyki "cieni"! 05.09.06, 16:17 "Cieniowanie" w gabinetach im nie wystarcza najwyraźniej. Nie zmienia to mojego zdania o PO, bo granice śmieszności to przekroczyli już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
puba m a r i o n e t k i w r e k a c h PiSu 05.09.06, 16:24 a ty marionetko nie bedziesz nawet wiedział na kogo własciwie głosowałes - i teraz nawet nie chodzi o konkretnego człowieka ale tez i partię - na PiS, SO czy LPR? czy serio Ci wsztsrko jedno? pewnie i teraz nie bardzo wiesz o co w tym wszystkim chodzi.. a najsmieszniejsze nie jest PO ktorego nie lubie a to ze jestes jak członek sekty - popierasz PiS bezkrytycznie na zasadzie nienawisci do komuchow i POkomuchów (jak to sobie cwano wymysliliscie) - i to jest apogeum twej głupoty. PiS gra na najniższych uczuciach i szkoda ze dając się nabrac pokazujesz swoją klasę - ja sie nie dam nabrac na gierki PO, nie jestem z SLDuchów - pewnie pomyslisz ze jesli nie z nami i nie z łże- opozycji to pewnie mason lub żyd.. :))) powodzenia pseudopolaku-pseudokatoliku i tak odburkniesz cokolwiek z kanonu PiSowszczyka i zadowolony POlak katolik bedzie dalej nienawidził kogo sie da:) lwaw napisał: > "Cieniowanie" w gabinetach im nie wystarcza najwyraźniej. Nie zmienia to mojego > zdania o PO, bo granice śmieszności to przekroczyli już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
carssc Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 13:31 cynik.pl napisał: > Co to za łże-demokracja, jak trzeba wysłuchiwać publicznie > lumpenprzedstawicieli przypadkowego społeczeństwa! Już to kiedyś słyszałem. Społeczeństwo było przypadkowe w władza wszechwiedząca i wszechwładna. Swoją drogą, ciekawe okreslenie "przypadkowe społeczeństwo", czym się opaliłeś, że bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: czym się opaliłeś, że bredzisz? 05.09.06, 13:44 Przecież on cytuje znane powiedzenia znanych polityków, to jest gra słowna, żart za pomocą, któregom ludzie z poczuciem humoru wyrażają swoje myśli. A dlaczego Ty obrażasz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: czym się opaliłeś, że bredzisz? 05.09.06, 13:50 Poprawiam treść, powinno być: Przecież on cytuje znane powiedzenia znanych polityków, to jest gra słowna, żart, za pomocą którego ludzie z poczuciem humoru wyrażają swoje myśli. A dlaczego Ty obrażasz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
carssc Re: czym się opaliłeś, że bredzisz? 05.09.06, 13:55 mt7 napisała: > Poprawiam treść, powinno być: > Przecież on cytuje znane powiedzenia znanych polityków, to jest gra słowna, > żart, za pomocą którego ludzie z poczuciem humoru wyrażają swoje myśli. > A dlaczego Ty obrażasz innych? Czym obraziłem? Widzisz gdzieś zaznaczenie, że to jest cytat? Jeśli jest napisane wprost, oznacza poglądy piszącego. Stwierdzenie "przypadkowe społeczeństwo" jest brednią. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: " Stwierdzenie "przypadkowe społeczeństwo" 05.09.06, 14:41 jest brednią" Oczywiście, że jest i dlatego - od czasu wypowiedzenia publicznie przez przedstawicielkę sejmu tej opinii - funkcjonuje w debacie publicznej jako żart, ośmieszający polityków. Wpisz w przeglądarkę "przpadkowe społeczeństwo" wyrzuci ci kilkadziesiąt tysięcy stron z tym tekstem. Już lepiej nie potrafię wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy Re: czym się opaliłeś, że bredzisz? 05.09.06, 14:41 a czy jak ktos napisze: łubudubu, okoliczności przyrody, plusy dodatnie i plusy ujemne, łże-elity,lumpenliberalizm, a gdyby tu było przedszkole, pytania są tendencyjne, dobrze gada wódki mu dajcie,...itd itd ine byłoby to ujęte w cudzysłów to też się nie zorientujesz, że to zapożyczenie??? Poza tym inteligentnych poznac po tym, że umieją dostrzec dobrze dobrany cytat z wplecioną ironią, a ty nie dostrzegasz i jeszcze obrażasz innych (tu się zgadzam z mt7) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: czym się opaliłeś, że bredzisz? 05.09.06, 14:06 mt7 napisała: > Przecież on cytuje znane powiedzenia znanych polityków, to jest gra słowna, > żart za pomocą, któregom ludzie z poczuciem humoru wyrażają swoje myśli. > A dlaczego Ty obrażasz innych? Ja też odniosłem wrażenie że cytuje myśli panów K. wcale się z nimi nie zgadzając. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: czym się opaliłeś, że bredzisz? 05.09.06, 15:39 stasi1 napisał: > mt7 napisała: > > > Przecież on cytuje znane powiedzenia znanych polityków, to jest gra słown > a, > > żart za pomocą, któregom ludzie z poczuciem humoru wyrażają swoje myśli. > > A dlaczego Ty obrażasz innych? > > Ja też odniosłem wrażenie że cytuje myśli panów K. wcale się z nimi nie > zgadzając. Dokładnie, to była ironia. Problem w tym, że dzieci neostrady zauważą to dopiero wtedy, gdy tekst zostanie okraszony smileyami. A co do określenia "przypadkowe społeczeństwo" to pochodzi ono od pani (wówczas chyba posłanki) Nowiny-Konopczyny Haliny, która przypadkiem reprezentuje tę samą opcję ideową, co obecna władza: ludzie.wprost.pl/cytaty/?O=34977 Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 14:40 carssc napisał: > cynik.pl napisał: > > > Co to za łże-demokracja, jak trzeba wysłuchiwać publicznie > > lumpenprzedstawicieli przypadkowego społeczeństwa! > > Już to kiedyś słyszałem. Społeczeństwo było przypadkowe w władza wszechwiedząca > > i wszechwładna. Swoją drogą, ciekawe okreslenie "przypadkowe społeczeństwo", > czym się opaliłeś, że bredzisz? Nie daj się ponosić - tak właśnie myśli PiS, bo co mu tam jakieś społeczeństwo będzie dupę zawracało, skoro "oni zadecydowali", że coś dla tego społeczeństwa jest lepsze. Co do pierwszego punktu twojego programu - masz rację, to już było i właśnie się powtarza! (przypadkowe społeczeństwo właśnie wtedy było - nie było podmiotem tylko przedmiotem. Do manipulowania - jak teraz) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian711 Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 15:49 Ja się dziwię że Olejniczak czy Tusk płaczą że nowa ustawa o wyborach do samorządu wejdzie w życie. Przecież wtedy, jak to dzisiaj mówł Olejniczak, społeczeństwo wystawi koalicji czerwoną kartkę i zagłosuje w większości na PO i SLD. To jest chyba powód do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 16:08 krystian711 napisał: > Ja się dziwię że Olejniczak czy Tusk płaczą że nowa ustawa o wyborach do > samorządu wejdzie w życie. Przecież wtedy, jak to dzisiaj mówł Olejniczak, > społeczeństwo wystawi koalicji czerwoną kartkę i zagłosuje w większości na PO i > SLD. To jest chyba powód do radości. Tak zrobiloby myslace spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Pośle Cymański, ja chce posłuchac i zdecydować 05.09.06, 16:02 To ja panu płace i inni, pan masz służyc narodowi, dyrdymały to pan opowiadaj w domu przy grillu.Jezeli pan tego nie rozumiesz to pan powiedz publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 ta banda pojdzie za 3 lata w niebyt polityczny 05.09.06, 13:29 ta banda pojdzie za 3 lata w niebyt polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
indianski PIS najchetniej by to zrobil w tajemnicy 05.09.06, 13:30 Wstydza sie jaki diabel ? Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza To że McKwacz ją podpisze to jasne. 05.09.06, 13:37 Jasne jest również dlaczego PIS unikał wysłuchania samorządowców.Jedyne co mnie trochę razi to to,że wynajduje się głupie wymówki co do czasu organizacji wysłuchania pozaparlamentarnego. Oczywiste jest również iż wysłuchanie to ma na celu wydżwiek medialny o to chodzi nagłośnić,upublicznić przekręt który wymyślił i wprowadził PIS,bez szerszej debaty społecznej, nie dając się wypowiedzieć obywatelom dla których są to często sprawy kluczowe,uznali się poprostu za wyrazicieli woli cacłego narodu którymi przecież nie są pomimo większości parlamentarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Prezydent dostał polecenie, więc podpisze. 05.09.06, 13:47 A na końcu powie: Panie Prezesie, melduję zadanie wykonane! Spocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
feretron Rzekomo słuchają ludzi... 05.09.06, 13:46 Mają takie parcie na władzę, że nie trafi do nich żaden argument, nie posłuchają nikogo. Besserwisserstwo obliczone tylko na dbanie o własny interes, własną dupę. Ustrój i przejrzystość zasad demokratycznych wyborów walcza w hierarchii wartości PiSu o 9 miejsce z lodówką i pralką. Szkoda gadać... Ale jak sobie wybraliśmy tak mamy. Mam nadzieję że społeczeństwo przejrzało na oczy, że ktos kradnie mu państwo i w wyborach samorządowych nie wesprze juz PiSu, tylko na jedyną dzisiaj alternatywę - PO Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_74 Re: Rzekomo słuchają ludzi... 05.09.06, 13:49 dlaczego myślisz że świat jest taki dychotomiczny i jedyną alternatywą dla PiSu jest PO? Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Rzekomo słuchają ludzi... 05.09.06, 14:51 feretron napisał: > Mają takie parcie na władzę, że nie trafi do nich żaden argument, nie posłuchaj > ą > nikogo. Besserwisserstwo obliczone tylko na dbanie o własny interes, własną > dupę. Ustrój i przejrzystość zasad demokratycznych wyborów walcza w hierarchii > wartości PiSu o 9 miejsce z lodówką i pralką. Szkoda gadać... > Ale jak sobie wybraliśmy tak mamy. Mam nadzieję że społeczeństwo przejrzało na > oczy, że ktos kradnie mu państwo i w wyborach samorządowych nie wesprze juz > PiSu, tylko na jedyną dzisiaj alternatywę - PO Plasujesz się na przeciwległym biegunie!! A przecież komuniżm upadł, komunistów nie ma bo nie było (no, może Gierek i stary dzierga!) - jest lewica i to ona jest alternatywa dla prawicy (pweudo bo pseudo ale jednak) A PO czym się różni od PiSu ? Tym, że są prawicą liberalną ? No! Nie całkiem! Takoż włażą kościołowi w dupę jak PiS&consortes a to już odsuwa ich od liberalizmu, tego prawdziwego. Czyli następna "pseudoprawica ? Jak chcesz, możemy użyć określenia: prawica liberalno-konserwatywna - tylko, że coś tu ... nie gra! Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile najwieksza tajemnica mundialu 05.09.06, 15:04 feretron napisał: > Mam nadzieję że społeczeństwo przejrzało na > oczy, że ktos kradnie mu państwo i w wyborach samorządowych nie wesprze juz > PiSu To jest najwieksza tajemnica mundialu: w jakim stopniu przejrzeli ci, ktorzy wczesniej tego nie dostrzegali? Druga jest taka: w jakim procencie pojda do wyborow ci, ktorzy dostrzegali to od samego poczatku? Odpowiedz Link Zgłoś
util Nie medialny, ale efekt demokracji... 05.09.06, 13:51 Bo jeszcze chyba mamy demokrację, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
carssc Re: Nie medialny, ale efekt demokracji... 05.09.06, 13:57 util napisał: > Bo jeszcze chyba mamy demokrację, prawda? > słowo "chyba" jest tu bardzo na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k nie pojde na wybory;jest mi obojetne kto kradnie 05.09.06, 13:55 a kradna jak jeden maz solidarnie - od prawa do lewa poprzez srodek a najlepsze jest to, ze jak jeden zwroci obecnie kradnacemu uwage, to ten kradnacy obecnie mowi - co podskakujesz sam kradles (w domysled teraz moja kolej) mam duza rodzine, wielu znajomych, ktorych trza powsadzac na stanowiska, to filozofia kazdego, KAZDEGO POLITYKA obojetnie z ktorej strony dopoki sie to nie zmieni, nie bed brala udzialu w zadnych wyborach; na razie nie widze politykow czy tez partii, ktora postepowalaby uczciwie i kierowala sie dobrem kraju, a nie checia zdobycia lupow Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: nie pojde na wybory;jest mi obojetne kto krad 05.09.06, 15:03 Zrób lepiej. Zagłosuj na tego, który, Twoim zdaniem, kradnie najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A może jeszcze inaczej: 05.09.06, 16:38 piwi77 napisał: > Zrób lepiej. Zagłosuj na tego, który, Twoim zdaniem, kradnie najmniej. Skoro wszyscy kradną - ergo: inaczej być nie może, należy zagłosować na tych, którzy - oprócz tego, że kradną - mają sensowne pomysły na rozwój gospodarczy, naprawę finansów państwa, i tp. sprawy. Wtedy - nawet jeśli ukradną, to jeszcze sporo zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: nie pojde na wybory;jest mi obojetne kto krad 05.09.06, 16:01 Żadna licząca się partia na świecie nie jest krystalicznie uczciwa i nie licz na to, że kiedykolwiek doczekasz się takiej w Polsce. Jak wyżej - głosuj na tych, którzy kradną najmniej. Nawet nie tych, którzy będą mieli na koncie najmniej afer. Na tych, którzy najmniej bedą chcieli wyciagnać bezpośrednio od Ciebie w postaci podatków, opłat, obowiązkowych świadczeń na rzecz państwa itp. Na tle obecnego parlamentu najkorzystniej wypada pod tym względem PO - ich rządy byłyby prawdopodobnie najmniej kosztowne dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji oblicz.. 05.09.06, 13:58 PISiorki sa coraz bardziej żałosne, wątroba sie przewraca, gdy sie obserwuje, że Lepper przy braciach to mąż stanu... A nieprzedyskutowanie ordynacji jest absolutną samowolą, przecież podobno jest demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pawlak-znawca prawa!! Coraz ciekawiej zaczyna być. 05.09.06, 14:16 w tej tzw "opozycji". A ja myślałem że że wszelkie sensowne propozycje będą przedkładane przez ten Gabinet Cieni (Cieniasów ?).Pamiętacie go jeszcze z "premierem" Rokita na czele i szum medialny tego "zjawiska". Gdie oni teraz są ?? Odpowiedz Link Zgłoś
stoicki_obserwator Re: Pawlak-znawca prawa!! Coraz ciekawiej zaczyna 05.09.06, 14:19 Rokitę i jego ludzi załatwił Schetyna i jego banda karierowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
stoicki_obserwator Olejniczak - a co SLD zrobiło dla samorządów? 05.09.06, 14:18 "Odnosząc się do wysłuchania, lider SLD Wojciech Olejniczak powiedział, że opozycja chce rozmawiać z samorządowcami o takich zmianach w prawie, by samorządy miały więcej do powiedzenia. Jego zdaniem, udowodniły one bowiem, że potrafią zadbać na przykład o szkoły i rozwój regionalny." Panie Olejniczak, a co pańskie SLD zrobiło dla zwiększenia roli samorządów w poprzedniej kadencji? NIC!!! Jedynie przerzucano zadania ze szczebla centralnego na samorządowy bez wskazania źródeł ich sfinansowania. Jeżeli samorządy udowodniły że potrafią skutecznie funkcjonować, to czy nie można było tego dostrzec kilka lat wcześniej tylko trzeba było przespać pod tym względem swoją kandecję, a skupić się na robieniu przekrętów? Najłatwiej jest szczekać teraz gdy się jest teraz w opozycji, że "co złego to nie my". Ale wyborcy pamiętają - więc nie bądź pan taki do przodu, panie Olejniczak! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Oczywiście, że pamiętają! 05.09.06, 16:47 stoicki_obserwator napisał: > > Najłatwiej jest szczekać teraz gdy się jest teraz w opozycji, że "co złego to > nie my". Ale wyborcy pamiętają - więc nie bądź pan taki do przodu, panie > Olejniczak! Pamiętają równiez i to, że SLD miało w swoim czasie pomysł na podobny "przekręt ordynacyjny", tyle tylko, że ówczesny marszałek sejmu (niejaki Cimoszewicz) schował projekt do szuflady i nie dopuścił nawet do dyskusji nad nim. A ówczesny prezydent (Kwaśniewski mu było) zapowiedział, że tak zmienionej ordynacji nie podpisze. A teraz - pytanie za sto punktów: Z jakiej opcji byli, bądź - z jaką opcją sympatyzowali w/w panowie? Mówi Ci to coś, Panie Stoicki_obserwatorze? Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 14:52 niektórzy uważają że nie należy brać udziału w wyborach błąd, należy pójść na wybory i wybrać mniejsze zło, a nie potem pluć sobie w brodę, lub opluwać rząd i forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Oni kombinuja niezle.... 05.09.06, 15:07 Zamaist sie zajac sprawami kraju to traca poparcie kontrowersyjnymi ustawami.... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Oczywiście, że to zabieg medialny. Wytrzyjcie 05.09.06, 15:12 pianę z ust, posłowie PiSu, tę metodę nie tylko Wy możecie stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Oczywiście, że to zabieg medialny. Wytrzyjcie 05.09.06, 15:15 Zawsze moga rzucic na łamy prasy swój dyzurny autorytet moralny Kurskiego który wytłumaczy ciemnemu ludowi dobroć i mądrość Przewodniej Siły Narodu. Po co masz się Wyborco martwić, My wybierzemy za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****Cymański ma rację**** 05.09.06, 15:12 Oczywiście chodzi o efekt medialny, o nagłośnienie przed opinią publiczną zakłamania Przewodniej Siły Narodu. Itak wszelkie argumenty o tym, ze nie pisze sie ordynacji pod siebie, nie zmienia sie ordynacji tuz przed wyborami, ze chodzi o upartyjnienie samorządów, rozciągnięcie macek wszechkontroli. Przewodnia Siłą narodu ma krytykę w głebokim poważaniu. Niech Wyborcy sie przekonają z kim mają do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Cymański - super-komediant IV RP 05.09.06, 15:14 Takiego chlapiącego trzy po trzy bałwana może mieć tylko PiS. On jest nawet za głupi dla LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 15:19 Zobaczymy, kto będzie najgłośniej krzyczał o "skandalicznej ordynacji wyborczej", kiedy w '09, lub później, zmieni się ekipa rządząca i układ sił. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 16:07 4 (poprzednia) kadencja, 26 posiedzenie, 2 dzień (18.07.2002) Poseł Przemysław Gosiewski: "Wprowadzenie natomiast proponowanej przez klub SLD i jego zbrojne ramię, klub Samoobrony, metody d'Hondta spowoduje całkowite zdominowanie organów samorządu przez partie polityczne, co będzie oczywistym zaprzeczeniem idei samorządności." " Klub Parlamentarny Prawo i Sprawiedliwość zgłosił również metodę przeliczania głosów na mandaty, tzw. metodę de Sainte-Lague, uważając, że zastosowanie tej metody umożliwi udział w organach stanowiących samorządu reprezentantów środowisk lokalnych." Dzień dobry i do wieczora. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 16:19 Tak, to było pytanie retoryczne, ale i tak dziękuję za cytat. Jesteś niezawodny. Warto sobie go jeszcze zatrzymać przynajmniej do następnych wyborów, bo mam jakieś niejasne przeczucie, że doświadczymy zwykłego deja vu. W ogóle możnaby pokusić się o listę rzeczy / ustaleń prawnych zmajstrowanych przez PiS, nad którymi w następnej kadencji lub kadencjach będą krzyczeć pełnym świętego oburzenia głosem. Dzień dobry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bbeverly PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji oblicz.. 05.09.06, 15:26 Panie Cymański, nie jest Pan głupim człowiekiem ale gawędzi Pan w stylu "Jasia pierdoły". Czy nie stać Pana na własne przemyślenia? Czy musi Pan ciągle cytować "złote mysli" wielkiego wodza lub je komentować ustami swojej Mamy? Za chwilę wielki wódz zdegraduje Pana do roli nadwornego błazna. Naprawdę szkoda Pana. Myśl Pan głową... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 15:51 gdybym miala takiego ojca to bym mu powiedziala co o nim mysle! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji obli 05.09.06, 16:54 bbeverly napisał: > Panie Cymański, nie jest Pan głupim człowiekiem ale gawędzi Pan w stylu "Jasia > pierdoły". Czy nie stać Pana na własne przemyślenia? Czy musi Pan ciągle > cytować "złote mysli" wielkiego wodza lub je komentować ustami swojej Mamy? Za > chwilę wielki wódz zdegraduje Pana do roli nadwornego błazna. "Wielki wódz" nie będzie się musiał fatygować. Pan Cymański zdążył go wyręczyć: już się sam zdegradował "do roli nadwornego błazna". Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Głupiomądry Cymański 05.09.06, 15:28 Zabiegiem "czysto socjotechnicznym i wielką manifestacją" określił w poniedziałek wiceszef klubu PiS Tadeusz Cymański zorganizowanie tego dnia przez opozycję tzw. wysłuchania publicznego. ******************************************** W czym problem? Koalicja wstydzi się tego, co uchwaliła? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax Re: Głupiomądry Cymański 05.09.06, 15:33 Oczywiscie ze sie nie wstydzi.. lepiej tylko zeby to po cichu przeprowadzic, bo niech sie okaze, ze ciemny lud nie jest tak do konca ciemny i caly szwindel diabli wezma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koninawburaczkach PiS: wysłuchanie publiczne ws. ordynacji oblicz.. 05.09.06, 15:35 Bang bang! --------------------------------- www.myspace.com/koelhybris Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Cymański niechaj się lepiej pomodli z mamusią 05.09.06, 15:46 Od dłuższego czasu mam wrażenie że poseł Cymański pobiera lekcje głupoty wypowiedzi i głupoty myślenia - tylko nie wiem u kogo i ile płaci za stawkę lekcyjną. Bo przecież nie można urodzić się takim bucem. Lepiej wychodzą mu modlitwy wraz z mamusią kierowane poprzez Radzyjo więc niech już tak pozostanie a poseł niechaj zrezygnuje z publicznego pieprzenia głupot jak jest taki bezradny intelektualnie wobec otaczające go rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Cymański niechaj się lepiej pomodli z mamusią 05.09.06, 17:04 No i ciekawe czy dobrze zabezpiecza sie przeciw AIDS? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Kabareciarz z Polski powiatowej wbrew swojemu 05.09.06, 16:33 hasłu -bliżej ludzi -nie chce się z nimi spotykać.Cymański dyżurny wesołek Kaczorów uprawia błazenadę.PO i w ogóle opozycja uprawia propagandę a pisuary praopaganę głupoty.Jak im Trybunał Konstytucyjny uchyli ustawę znowu się skompromitują i posądzą go ,że należy do układu i łże -elit.Pisuary należą do stada obłudników i toruńskich katilików.I tak keż pozostania,jak się ma takich błaznów jak Cymański. Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl I co Wy na to? 05.09.06, 16:43 Ewidentnie przedstawiciel PiS wyśmiewa opinię publiczną. Tak ejst za każdym razem! Według PiS kto nie jest z nimi jest przeciwko nim, ale to nie znaczy, ze należy kogokolwiek wyśmiewać! Odpowiedz Link Zgłoś