Dodaj do ulubionych

Michalkiewicz, nowy publicysta Polskiego Radia:...

08.09.06, 10:06
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • joella.r dziś widzimy, że premier J. Kaczyński 08.09.06, 15:21
      przyjaźnił się z funkcjonariuszem MSW i zapewnił mu stanowisko ministra w swoim rządzie
    • amrik Michalkiewicz to tuba LPRu 08.09.06, 15:25
      to taka szuja ze nie warto sie znizac i z nim dyskutowac. To kompromitacja
      (kolejna) rzadzacego obozu, chyba ze radio maryja ma zamiar stanc sie I
      programem PR. Wtedy ja zrzekam sie obywatelstwa
      • pruss2003 Re: Michalkiewicz to tuba LPRu 09.09.06, 05:58
        Ja obywatelstwa się nie zrzeknę tym bardziej że od 20 lat mieszkam poza Polską,
        Ale 40 lat przeżyłem w Warszawie. Boleję nad tym co się wydarzyło w ostatnich
        wyborach, jaka chołota dorwała się do władzy, jakie nędzne kreatury w rodzaju
        Michalkiewicza czy Jacka Kurskiego ujadają niczym parszywe kundle spuszczone ze
        smyczy przez Bliżniaczych treserów. Oczywiście polemizowanie z tak nędznymi
        kreaturami nie wchadzi w rachubę. Przypomina mi się stare powiedzenie: gdy
        byłem na dnie usłyszałem pukanie od spadu - kto pukał? ano kurski z
        michalkiewiczem. Ale drodzy rodacy, macie przecież szansę pokazać tej całej lpr-
        pisamobronie przy wyborach samorządowych zą miejsce ich naśmietniku a nie na
        sałonach. Wykorzystajcie internet, SMS-y. Przecież oni mają poparcie ledwo 30%
        spłeczeństwa i to w wiekszości starych ludzi tej mocherowaj gwardii ojca
        dyrektora. Stać Was na to. Powodzenia
        Pruss
        • scolopetarius Foxman i ADL chcą wprowadzić zamordyzm 09.09.06, 21:00
          ".. Wydaje się, że obecnie syjonizm, który w międzyczasie nabrał wyraźnych cech
          szowinistycznych, (Żydom nie wystarcza być "normalnym" narodem; oni są "narodem
          wybranym" przez samego Boga Wszechmocnego) przestał być jedną z wielu ideologii
          występujących w żydowskiej diasporze, a stał się ideologią dominującą, przyjętą
          niemal powszechnie i bez zastrzeżeń. Ale szowinistom ta sytuacja najwyraźniej
          nie wystarcza. Dążą oni do narzucenia tego punktu widzenia reszcie świata
          przypomocy postawienia znaku równości między antysemityzmem i antysyjonizmem.
          Można to uznac za niezwykle interesuącą aplikację teorii Ludwika Gumlowicza w
          warunkach globalizacji. " O tym właśnie pisze Finkelstein w najnowszej książce
          ze wstępem Michalkiewicza Wielka Hucpa.
          Z tego powodu ta mściwość i ta zawziętość w sekowaniu Michalkiewicza.
          Q... a gdzie wasza tolerancja dla odmiennych niż wasze poglądy? Gdzie?
      • scolopetarius Zrzekaj się obywatelsta Izrael czeka na ciebie 09.09.06, 20:51
        Syjoniści właśnie na to czekają. Poczytaj Finkelsteina nie bądź marionetką.
    • t-800 Michalkiewicz, nowy publicysta Polskiego Radia: Ku 09.09.06, 15:05
      > Stanisław Michalkiewicz poza tym jednym niemądrym felietonem

Jakim niemądrym?

Dobrze, że narobili wrzawy, przynajmniej ludzie - w tym ja - bardziej
      zainteresowali się Michalkiewiczem.
    • scolopetarius Łapy precz od Michalkiewicza ADL na księżyc 09.09.06, 20:53
      ADL nie może negować demokracji, wolności słowa i prawa do oceny faktów,
      komentowania histori.
      Żydowski punkt widzenia to nie musi obowiązywać wszystkich! .. a może myślą że
      musi?
    • mieczyslaw.koluszki Upolitycznione Polskie Radio S.A 09.09.06, 21:18
      Nie zycze sobie, aby z abonamentu, ktory place szly pieniadze na placenie
      honorariow komus takiemu jak Michalkiewicz. Ten czlowiek powiedzial
      kiedys: "Portki w dol i zobaczymy kto jest kto". To odpowiednio o nim swiadczy,
      wiecej nie trzeba.
    • indris A co z Ikonowiczem ? 11.09.06, 14:46
      Jestem za wolnością słowa (równiez takiego z który sie nie zgadzam). Ale jestem
      tez za AUTENTYCZNYM pluralizmem i równouprawnieniem szerokiego spektrum opinii.
      Dla Michalkiewicza odpowiednikiem z lewej strony nie jest Michał Ogórek, ale
      radykalna lewica, np. Piotr Ikonowicz, Zuzanna Dąbrowska albo Agnieszka Wołk
      Łaniewska. A o nich w PR jakoś nie słyszałem
      • herr7 masz rację 11.09.06, 19:01
        Ogórek to "salon".
    • alter82 Wolę inteligenta, który rozmawia z SB... 12.09.06, 13:43
      ...niż bratobojczą wojnę domową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka