gw_ubecja44 08.09.06, 10:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joella.r dziś widzimy, że premier J. Kaczyński 08.09.06, 15:21 przyjaźnił się z funkcjonariuszem MSW i zapewnił mu stanowisko ministra w swoim rządzie Odpowiedz Link Zgłoś
amrik Michalkiewicz to tuba LPRu 08.09.06, 15:25 to taka szuja ze nie warto sie znizac i z nim dyskutowac. To kompromitacja (kolejna) rzadzacego obozu, chyba ze radio maryja ma zamiar stanc sie I programem PR. Wtedy ja zrzekam sie obywatelstwa Odpowiedz Link Zgłoś
pruss2003 Re: Michalkiewicz to tuba LPRu 09.09.06, 05:58 Ja obywatelstwa się nie zrzeknę tym bardziej że od 20 lat mieszkam poza Polską, Ale 40 lat przeżyłem w Warszawie. Boleję nad tym co się wydarzyło w ostatnich wyborach, jaka chołota dorwała się do władzy, jakie nędzne kreatury w rodzaju Michalkiewicza czy Jacka Kurskiego ujadają niczym parszywe kundle spuszczone ze smyczy przez Bliżniaczych treserów. Oczywiście polemizowanie z tak nędznymi kreaturami nie wchadzi w rachubę. Przypomina mi się stare powiedzenie: gdy byłem na dnie usłyszałem pukanie od spadu - kto pukał? ano kurski z michalkiewiczem. Ale drodzy rodacy, macie przecież szansę pokazać tej całej lpr- pisamobronie przy wyborach samorządowych zą miejsce ich naśmietniku a nie na sałonach. Wykorzystajcie internet, SMS-y. Przecież oni mają poparcie ledwo 30% spłeczeństwa i to w wiekszości starych ludzi tej mocherowaj gwardii ojca dyrektora. Stać Was na to. Powodzenia Pruss Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Foxman i ADL chcą wprowadzić zamordyzm 09.09.06, 21:00 ".. Wydaje się, że obecnie syjonizm, który w międzyczasie nabrał wyraźnych cech szowinistycznych, (Żydom nie wystarcza być "normalnym" narodem; oni są "narodem wybranym" przez samego Boga Wszechmocnego) przestał być jedną z wielu ideologii występujących w żydowskiej diasporze, a stał się ideologią dominującą, przyjętą niemal powszechnie i bez zastrzeżeń. Ale szowinistom ta sytuacja najwyraźniej nie wystarcza. Dążą oni do narzucenia tego punktu widzenia reszcie świata przypomocy postawienia znaku równości między antysemityzmem i antysyjonizmem. Można to uznac za niezwykle interesuącą aplikację teorii Ludwika Gumlowicza w warunkach globalizacji. " O tym właśnie pisze Finkelstein w najnowszej książce ze wstępem Michalkiewicza Wielka Hucpa. Z tego powodu ta mściwość i ta zawziętość w sekowaniu Michalkiewicza. Q... a gdzie wasza tolerancja dla odmiennych niż wasze poglądy? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zrzekaj się obywatelsta Izrael czeka na ciebie 09.09.06, 20:51 Syjoniści właśnie na to czekają. Poczytaj Finkelsteina nie bądź marionetką. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Michalkiewicz, nowy publicysta Polskiego Radia: Ku 09.09.06, 15:05 > Stanisław Michalkiewicz poza tym jednym niemądrym felietonem Jakim niemądrym? Dobrze, że narobili wrzawy, przynajmniej ludzie - w tym ja - bardziej zainteresowali się Michalkiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Łapy precz od Michalkiewicza ADL na księżyc 09.09.06, 20:53 ADL nie może negować demokracji, wolności słowa i prawa do oceny faktów, komentowania histori. Żydowski punkt widzenia to nie musi obowiązywać wszystkich! .. a może myślą że musi? Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Upolitycznione Polskie Radio S.A 09.09.06, 21:18 Nie zycze sobie, aby z abonamentu, ktory place szly pieniadze na placenie honorariow komus takiemu jak Michalkiewicz. Ten czlowiek powiedzial kiedys: "Portki w dol i zobaczymy kto jest kto". To odpowiednio o nim swiadczy, wiecej nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A co z Ikonowiczem ? 11.09.06, 14:46 Jestem za wolnością słowa (równiez takiego z który sie nie zgadzam). Ale jestem tez za AUTENTYCZNYM pluralizmem i równouprawnieniem szerokiego spektrum opinii. Dla Michalkiewicza odpowiednikiem z lewej strony nie jest Michał Ogórek, ale radykalna lewica, np. Piotr Ikonowicz, Zuzanna Dąbrowska albo Agnieszka Wołk Łaniewska. A o nich w PR jakoś nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
alter82 Wolę inteligenta, który rozmawia z SB... 12.09.06, 13:43 ...niż bratobojczą wojnę domową. Odpowiedz Link Zgłoś