gole_cyce_dody Ruuudooolf, nie ekscytuj sie zlotko 10.09.06, 21:19 Rudy, strasznie sie podekscytowales, dawno ci zadna nie dala czy co .. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwit74 Re: Politycy o decyzji Balcerwicza 10.09.06, 21:20 Ma dobry przykład, sam PAN PREZYDENT pokazuje jak należy szanować prawo nie wykonując prawomocnego wyroku sądu. Przecież każda sprawa jest wyjątkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofzchojnic Politycy o decyzji Balcerwicza 10.09.06, 21:21 Nie rozumiem, czemu nie mozna poczekac na ostateczne orzeczenie Trybunalu Konstytucyjnego. Dobrym zwyczajem byloby wstrzymanie sie z wzywaniem swiadkow do czasu wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e gdybym byl ...balcerowiczem 10.09.06, 21:22 ...ja ba da ba da ba ja ba da ba du ... www.ewa.bicom.pl/karaoke2/k242.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dwpp Politycy o decyzji Balcerwicza 10.09.06, 21:32 To,ze bank jest niezalezny nie oznacza,ze jego prezes moze robic przekrety. A to wlasnie ma zbadac miedzy innymi komisja.Unikajac stawiennictwa przed komisja Balcerowicz stawia sie w roli podejrzanego. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Składać zeznania przed Zawiszą 10.09.06, 21:33 to tak jakby robić wykład z chemii kwantowej w chlewie, przed trzodą. Człowiekowi pokroju Zawiszy uczciwy człowiek nie powinien nawet podawać ręki a co dopiero składać zeznania na tak poważne tematy. Kolejnym kłamstwem Zawiszy jest też twierdzenie że wzywa Balcerowicza tylko po to by wyjaśnić sprawe CASE. Biedny balcerowicz byłby rozliczony nie tylko z ostatnich 17 lat ale i z całego swego życia. Poczekajmy do wyroku TK. Niech szczeźnie Zawisza i jego łże-komisja. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e premier o balcerowiczu... 10.09.06, 21:37 ...niestawienia się Leszka Balcerowicza na wezwanie komisji śledczej byłoby złamaniem prawa. Jarosław Kaczyński powiedział, że Kodeks Karny zobowiązuje osoby wezwane do stawienia się na świadka nawet gdy mają immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: premier o balcerowiczu... 10.09.06, 21:40 prawo stanowi, że każdy obywatel ma obowiązek przyjęcia prawomocnego wyroku sądowego nawet jeśli jest premierem Jarosławem Kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: premier o balcerowiczu... 10.09.06, 21:42 ...spokojnie rozwcieczony bolszewiku...jest jeszcze wolnosc slowa...i prywatne opinie...o sedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: premier o balcerowiczu... 10.09.06, 21:46 me-eeee, wracaj do norki z której wylazłeś. szkoda tego czasu i kosztów łącza internetowego na te wypociny. Sobie oszczędź wstydu publicznej kompromitacji a nam swojej obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Niech JK najpierw swoja teczke opublikuje, tchorz! 10.09.06, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: premier o balcerowiczu... 10.09.06, 21:57 Stawiennictwo w sądzie, po otrzymaniu wezwania, jest obowiązkowe. Pan prezesopremier nie miał nic do powiedzenia na temat J. Kurskiego. Nie wzywał do ukarania lekarza, który wystawił zwolnienie. Ani J. Kurskiego, który w ramach zwolnienia poleciał do Islandii. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Taniec lekkich goryli 10.09.06, 22:00 W tumanach kurzu, przy wtórze drzew Brunatne ciała unoszą się Leciutka mgiełka drga wokół nich Chciałbym ją dotknąć, lecz brak mi sił Są bardzo blisko tuż obok mnie Czuję jak w słońcu płonie ich sierść Kosmate łapy spuszczają w dół I słyszę tylko cichutki mruk: "Ra ra ra ra ra ra ra ra ..." Spłoszone nagle znikają gdzieś I pryska szybko brunatny sen Żylasta ręka uderza mnie Tak budzi ojciec, gdy długo śpię Jest bardzo wściekły i głośno klnie Jego drużyna przegrała mecz Potężne ręce opuszcza w dół I słyszę znowu znajomy mruk: "Ra ra ra ra ra ra ra ra ..." Słowa: J. Janiszewski Muzyka: J. Janiszewski Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Ten facet ciagle stawial siebie ponad prawo i 10.09.06, 21:55 balcerowicz pewnie sie bał że przewodniczący komisji zacznie sie obnażać i pokazywać palcem miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 powinni go zamkac jak Chodorowskiego 10.09.06, 22:00 tez stawal sie ponad prawem / obojetne czy sprawiedliwym czy manipulowanym przez Putina / i nie stawial sie na wezwania. Skonczyl w obozie na Syberii. My Syberii nie mamy ale Wronki, Rakowiecka.. czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider no, robił te notatki na szkoleniu.... 10.09.06, 22:03 troche zatłuszczone, bo rybe w to owijał, ale dał rade doczytać Odpowiedz Link Zgłoś
me-e dobre naprawde dobre...odwracanie kota ogonem... 10.09.06, 22:06 ...chadrowski nigdy nie byl bolszewikiem... to bolszewicy go zamkneli i skonfiskowali mu mienie...czy ty uwazasz ,ze NBP nalezy do balcerowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider dziwnych masz bożków 10.09.06, 22:09 uważasz, że chodrokowskiego skazali za damski ch.... ? naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e masz bożków...masz 10.09.06, 22:10 ...wy wiecie...kogo skazywac...a kogo bronic... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Ej mitomanie, a gdzie ty kołtunstwo studiowałeś? 10.09.06, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Ej mitomanie, a gdzie ty kołtunstwo studiował 10.09.06, 22:14 kursy przez radio odbywał :P Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Nie kumaj tyle, on jest jeszcze głupszy od ciebie! 10.09.06, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat re...odwracanie kaczki ogonkiem... 10.09.06, 23:03 dlaczgo me-eeee? powinno byc kwa-kwa... Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody Chirlider jest wulgarny fe i damskimi ch.. rzuca 10.09.06, 22:12 Chirlider - to ty naprawde masz damskiego ch..ja ? To ty jestes dziewczyna czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody Dobrej nocy 10.09.06, 22:16 Dobrej, ale nie ze mna, dzis na recznym jedziesz skarbenku. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e tylko ...dekomunizacja jest gwarantem...swiezego 10.09.06, 22:21 ...powietrza ...„Balcerowicz musi odejść” każdy znał, ale nikt nie traktował poważnie. Bo rządzili różowi – był Balcerowicz, rządziły prawiczki – był Balcerowicz, rządzili czerwoni – nadal był Balcerowicz. Pan profesor stał się jakoby żywym dogmatem Trzeciej i Najjaśniejszej, trwalszym nawet do „Prezia wszystkich Cwaniaków”, czy „Partii Rozumnych Ludzi” (której, nota bene, kiedyś przewodził, aby ją porzucić dla lepiej płatnego stołka herszta banku narodowego)! Trwał nie jak drewniany bałwan ciemnego luda, ale prawdziwy Bóg Nieśmiertelny, co w demokracji zdarza się niezwykle rzadko i zazwyczaj kończy krwawą rewolucją. U nas, ofiarą rewolucji, padły na razie tylko ikony świętych autorytetów moralnych, ale skoro profesor Barbara Skarga wróży Jarosławowi Kaczyńskiemu karierę Robespierra, to pan Leszek powinien się bać. Być może, już niedługo, Balcerowiczowi odejść nie pozwolą – zatrzymają siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: tylko Balcerowicz jest gwarantem... 10.09.06, 23:15 ... prawidlowego dzialania polskiego systemu bankowego. Nie mozemy sprawy naszych pieniedzy oddawac w rece ludzi nieuczciwych (jak slugus mafiozow ze SKOK-U, Zawisza) i niekompetentnych (tez Zawisza, dzisiejszy Min. Finansow i reszta poddanych wodzusia Kaczynskiego). A cala ta (anty) Bankowa Komisja to cyrk polityczny dla odwrocenia uwagi od rzeczywistych problemow Polski i Balcerowicz ma racje nie chcac brac udzialu w tej hecy. Natomiast zwolennik ...niewiadomo czego niejaki me...eee powinien zmienicmelodie i spiewac: kwa - kwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Politycy o decyzji Balcerwicza 10.09.06, 22:26 Jest prawdą, że wzywanie Balcerowicza przed komisję teraz, przed orzeczeniem TK, to złośliwość. Nie mam też wątpliwości, że poseł Zawisza i koalicyjna większość są z góry przekonani o winie Balcerowicza, choć być może wciąż jeszcze zastanawiają się o co go oskarżyć. Poseł Zawisza, jak zresztą znakomita większość towarzystwa z tej strony sceny politycznej, to mały, małostkowy, zakompleksiony człowiek. Tym niemniej póki TK nie orzeknie o niekonstytucyjności komisji, działa ona w sposób legalny, a więc Balcerowicz powinien się przed nią stawić - choćby po to, żeby nie dawać posłowi Zawiszy i jego kolegom dodatkowych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: O decyzji Balcerwicza 10.09.06, 23:22 Nie stawiac sie na te "komisje"! Te kreatury nie zrozumieja znaczenia takiego "protestu". Te nasze sejmowe komisje sa poprostu zalosne jesli np. porownac je z komisjami amerykanskiego Kongresu! Poslowie polskiego Sejmu przestancie kompromitowac sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody pfg - czy to chodzi o feniga - niemiecka walute 10.09.06, 22:36 pfg- cos cie gryzie koteczku, caly jestes roztrzesiony, chodz do mnie ja cie ululam Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Balcerowicz - karierowicz !!!!!!!! 10.09.06, 23:32 Z wypowiedzi Balcerowicza - "karierowicza" wynija, że to ja "prof." Balcerowicz jestem najmądrzejszym Polakiem , wszyscy pozostali jesteście głupki - mam racje p.Balcerowicz. A teraz powiem dosadniej znanym powiedzeniem:- "wyżej pan sra niz dupe ma " Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Brynk.. ty jesteś głupkiem, na bank! 11.09.06, 00:19 bolszewicki obesraniec... Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Brynk.. ty jesteś głupkiem, na bank! 11.09.06, 06:05 "pierot6" a ty jestes chamski, polsko-jezyczny Zyd plujacy na Polakow i Polske ktorej zresz chleb. Jezeli takie organizacje jak ABW i AW jeszcze sa pod rozkazami Polakow to niech zabezpiecza aby ten Balcerowicz i jego rodzina nie mial okazji zwiac do Izraela przed osadzeniem jak te Bagsiki czy Morele! Odpowiedz Link Zgłoś
malutki.kutasek.z.platformy Balcerek myśli, że zdjadł wszystkie rozumy 11.09.06, 19:51 co za pyszałek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Re: Politycy o decyzji Balcerwicza 12.09.06, 14:54 Nie ma obowiazku... a mowic o nieposluszenstwie to tu nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś