Dodaj do ulubionych

Blog Wierzejskiego

13.09.06, 06:18
Przywódcy państw, duchowni, pisarze, profesorowie. Oni nas nienawidzą i prędzej czy później będą chcieli zniszczyć. Wiek XX był wiekiem totalitaryzmów. Oby wiek XXI nie był wiekiem rzezi na cywilizacji zachodniej. Cywilizacja Białego Człowieka musi walczyć. Nie takimi metodami, jak PODGNIŁA, ZLEWACZAŁA, IMPOTENTNA, ZGEJOWANA i OBŁA Unia Europejska. Ale jak Ameryka. Twardo, a nawet bezwzględnie.
Czy ktos zajmie sie tymi rasistowskimi wypowiedziami, czy po raz kolejny dowiem się że są równi i równiejsi? Jeśli nie to domagam sie od gazety prawa do nazywania idiotami i ch...mi- idiotów i ch...w. Choćby nawet przede wszystkim byliby ludźmi. Mam takie same prawa jak inni. Prawda?? Przepraszam, za ton. Z poważaniem Lee
Obserwuj wątek
    • nnxx Cóż tu komentować ? 13.09.06, 06:36
      Biedny , chory , intelektualny kastrat...

------------------------------
      To był skrót myślowy obywatela IV RP
      • ubu_roy Re: Cóż tu komentować ? 13.09.06, 07:11
        Po co wogole upowszechniac wydzieliny tej kreatury ? A co do choroby to uwazam,
        ze cierpi na przedwczesny wytrysk i dlatego ma ochote zgwalcic caly swiat wraz z
        podobnymi mu niedopieszczonymi samczykami. To co pisal o wyrozumialej zonie
        zaczyna miec sens.
        • borow4 to on ma żone? a ktory jest tą żoną? 13.09.06, 08:10
          wyrozumiely ten pedzio to musi byc przeciez Wierz to ekscentryk
    • b.ojciec Re: Blog Wierzejskiego 13.09.06, 06:50
      Oto jakich dorobiliśmy się władz. Jawnych faszystów. Widocznie na nich
      zasługujemy. Paradoksalne i zdumiewające: ci ludzie zasłynęli niedawno używaniem
      faszystowskich pozdrowień publicznie i nikt im nic nie zrobił. Ich rodziców
      kiedyś ludzie używający tych pozdrowień mordowali i planowali wymordować
      całkowicie. Paranoja
      • cybulski.t a morze nie mordowali... 13.09.06, 08:47
        Napisane było: "Ich rodziców kiedyś ludzie używający tych pozdrowień mordowali i
        planowali wymordować całkowicie."
        A może włąsnie w tym jest problem,że Oni się wywodzą z tej części uwczesnego
        społeczeństwa, które popierało najeźdzców... Wyjaśniało by to kwestję
        paranoicznej nienawiści do komunistów.
    • me1100 Re: Blog Wierzejskiego 13.09.06, 06:51
      Pomijając to co reprezentuje sobą Wierzejski, tu niestety jest więcej niż ziarno
      prawdy. Polecam "SIŁĘ ROZUMU" ORIANY FALLACI.
      • rejestr1 Już zaczynamy wojnę? 13.09.06, 07:49
        Ciekawe czy ktoś odgadnie, kto wypowiedział te słowa:
        "Jeśli nasza dusza, wola, duch są zdrowe, to wygramy tę wojnę według praw
        historii i natury, ponieważ reprezentujemy wyższe wartości ludzkie i wyższe i
        silniejsze wartości w naturze."
        Dla ułatwienia dodam, że był to znany przestawiciel Cywilizacji Białego
        Człowieka i nie Wierzejewski.
    • mark.parker Re: Blog Wierzejskiego 13.09.06, 07:13
      Z taką twarzą Wierzejski chce występować jako kto? - podgniły, zlewaczały w
      stronę nazizmu, impotentny, obły i prawdopodobnie zgejowany :)) Czekam, kiedy
      zacznie się walić sam pałą bejsbolową po tym głupim ryju - jak tylko wyciągnie
      ją sobie z d.
    • kapitan_stopczyk Pomijając już samą osobę Wierzejskiego..... 13.09.06, 07:34
      ...i patrząc na coraz większą ofensywę islamu na Europę Zachodnią - coś w tym
      jest co on pisze.
      Przecież paranoją jest, że np. Anglicy płacą rentę socjalną imamowi, który
      wzywa do wymordowania "niewiernych" i zrównania Londynu z ziemią....
      • speed666 Psychiatrzy moga na nim nauczac. typowy przyklad 13.09.06, 08:00
        czlowieka z kompleksami, poszukujacego silnej reki, ktora bedzie nim rzadzila
        (dlatego tak zakochany jest w Romusiu)i wskaze, jak zyc. Zapewne jakis uraz z
        dziecinstwa i prawdopodobnie ukryte popedy homoseksualne, bowiem zbyt czesto o
        homoseksualizmie wspomina i zbyt mocno sie zarzeka, jak to odmiennosci
        seksualnej nienawidzi. Typowy objaw wypierania i potrzeba publicznego
        zaprzeczania swych popedow. Szkoda tylko, ze tak mialki i uposledzony czlowiek
        zajmuje miejsce w zyciu publicznym.
        • minkal twoja pseudopsychoanaliza dla ubogich jest żałosna 13.09.06, 09:01
          nic mnie bardziej nie śmieszy jak ludzie, którzy parę książek z zakresu
          psychologii przeczytają, czy parę haseł rozrózniają i potem przystawiają
          stereotypwoy szblonik, który narodził się w małej główce przy wszystkich
          potrzebnych okazjach. przekonanie prostaczków o swojej wiedzy(pseudowiedzy) to
          najgorsza zmora ludzkości.
          Bynajmniej nie jestem zwolennikiem LPR ani tympodobnych ale Wierzejski ma
          całkowitą rację. Najlepszy dowód na "zoblenie" przynajmniej tych komentujących
          to ich przeprane mózgi, co się przejaiwa w odpowiedziach zalatujących
          europejską, niby-wolnościową, gejowską indoktrynacją. I nie jestem facetem, bo
          zaraz głupki zaczną mi pisać , ze pewnie jestem ukrytym gejem albo inne bzdury
          jakieś.
          Wystawcie troche gęby ze swoich nor, pojeździjcie po świecie i zobaczcie jak to
          w Europie na ostracyzm narazeni są ludzie żyjący tradycyjnymi wartościami, w
          jakiej mniejszości żyją, jeśli chcą mieć spokój to jakie bzdury muszą deklarować
          (tolerancja dla homoseksualistów w kwestii adopcji, aborcja gdy płód nie w porę)
          Pedofile w Holandii zarejestrowali pierwszą w historii legalną partię domagając
          się tolerancji.
          Tego bronicie ? Taka wolność się Wam podoba? Tak Wam przeprano gąbki, ze nie
          dostrzegacie żadnych niebezpieczeństw z tego płynących?
          Ewolucja moich poglądów nt Europy odbyła się w okresie kilku lat poznawania
          tamtejszych ludzi i poglądów in vivo, przedtem byłam baaardzo "tolerancyjna" ale
          w praktyce widzę, ze tamto pojęcie tolerancji jest fałszywe, bo ustalone wg
          szablonu europejskiego, określającego, co jest politycznie poprawne i co modne.
          co wypada mówić i sądzić, jakie są "trendy", bez względu na wartość moralną.

• speed666 no comments mozna by skomentowac 13.09.06, 09:16
            tak sie sklada, ze pracuje w turystyce (a skonczylem psychologie i socjologie(i
            duzo podrozuje i dziwnie mam inne niz ty obserwacje. Jakos trudno mi zauwazyc w
            Europie gejowska indoktrynacje, zauwazam zas kretynstwo Wierzejskiego, ktory
            nie potrafi wyjsc poza swoj zasciankowy mozg i nie uznaje innych niz narzucone
            mu sila przez faszyzm poglady. A co do jego ulubionego USA, to w San Francisco
            jest dzielnica Castro, gdzie roi sie od gejow i jakos USA nie upada. Nic mnie
            tak nie smieszy, jak ludzie, ktory nie potrafia myslec, minkal
            • minkal typowe- skończona psychologia 13.09.06, 12:18
              i pełna umiejętność przylepiania łatek na podstawie kilku haseł z kilku
              podręczników, które się czytało aby poznać siebie. a teraz służą do
              kategoryzowania innych. ahh jaka nuda. TYPOWE.
              A propos podróżowania łaaaał naprawdę mi zaipmonowałeś. skończona turystyka
              etc. No i zrozum człowieku o co mi chodzi. Bynajmniej nie o podrózowanie,
              zwiedzanie, rozomowy z przygodnymi ludżmi i tym podobne pierdoły tylko o ŻYCIE,
              takie na 100 % w innych krajach, kiedy stykasz się z rzeczywistością, klimatem,
              poglądami, jakie są tam zakorzenione. a to są dwie różne rzeczy.
              A propos zacofania- ciesz się, ze Twoja mama wykazała się takowym i wydała Cię
              na świat. W innym kraju większe prawdopodobieństwo, ze by Cię nie było. Więc
              myśl, to przestaniesz siebie śmieszyć.
              • speed666 Nie chce mi sie z toba gadac. 13.09.06, 12:50
                I tak nie zrozumiesz. Kochaj swego Wierzejskiego i urodz mu duzo dzieci.
                Bedziesz super i moze Giertych nawet do ciebie sie usmiechnie.
              • speed666 I jeszcze jedno 13.09.06, 12:52
                Naucz sie czytac ze zrozumieniem: skonczona turystyka - nic takiego nie pisalem,
                zacofanie - nic takiego nie pisalem i tak mozna by dalej. premier Giertych
                daje jednak przyklad, iz nie matura, lecz chec szczera zrobi z ciebie elpeera
              • speed666 odpowiadam ratami 13.09.06, 12:58
                W innym kraju większe prawdopodobieństwo, ze by Cię nie było. Więc
                > myśl, to przestaniesz siebie śmieszyć.
                Najbardziej odkrywcza mysl swiata - zaistniejesz w annałach, jako ta, ktora
                udowodnila, ze tylko w Polsce rodzi sie dzieci, a poza nia jest to tak
                prawdopodobne, jak wygrana w totka. Kurcze, jak oni tam zyja? Albo geje albo
                nie rodza sie wcale. Chyba same cyborgi spotykamy w swiecie. jak dobrze, ze
                jest jednak posel Wierzejski. Chyba napisze petycje, o uczynienie go swietym z
                urzedu.
                • gmxx Re: odpowiadam ratami 13.09.06, 22:24
                  uuu szczekacz jakiś Laska cie zjadla czy co Nie pisz łomie ze nie chce Ci sie
                  gadac skoro potem odpisujesz
            • scolopetarius W d.. byłem g.. widziałem tylko nie pomyślałem 13.09.06, 12:22
              Ocena Europy jest prawidłowa, widać to podczas pobytu Papieża w Niemczech.
              Ocena możliwości chrześcian niedostateczna.
              Religie "jednej księgi" w/g niektórych wystąpią razem przeciwko lewicy laickiej.
              Nie przeciw sobie. Połączy ich marsz Chińczyków na Europę.
              • lze_elita.71 I co? Twoj psychiatra zrezygnowal? /nt 13.09.06, 22:34

• lze_elita.71 Minkal, a GDZIE ty w Europie bywalas? W Hull? Na 13.09.06, 22:33
            zjezdzie lokalnych nazioli?
            A co sie tyczy wartosci moralnych, to gdybys pojezdzila po swiecie (wliczajac w
            to tzw. kraje egzotyczne) to bys wiedziala, ze nie ma na swiecie nic bardziej
            RELATYWNEGO, kulturowo zrelatywizowanego, nizli owe wartosci:)
        • scolopetarius Komuchy zawsze odsyłali do psychuszki teraz tu też 13.09.06, 12:21
          jest takich paru. Sio czerwone dziadostwo , sio.
          • lze_elita.71 "Prawicowiec" za komuny wykarmiony sie znalazl:) 13.09.06, 22:35
            czlowieku, ty nawet nie wiesz czym te prawicowosc sie je:)
    • a.k.traper Che, che, che, zawsze tylko o sobie 13.09.06, 08:07
      Nic skromnosci, czy posłowie maja aktualne badania i zaswiadczenie o
      poczytalności? a tak prywatnie, facet, powinieneś dostać porządnie w morde
      polska pięscią, co daj ci Boze nie jeden raz.
    • fnoll jak "twardo" walczy USA... 13.09.06, 08:10
      warto przeczytać:
      wiadomosci.onet.pl/1358073,2678,1,kioskart.html
      • lze_elita.71 Nie denerwuj - to najbardziej przereklamowana 13.09.06, 22:37
        armia swiata (a de facto nawet nie armia - nie ma skladu osobowego
        wystarczajacego na armie - te na Zachodzie jako ostatni mial Hitler).
        • gmxx Re: Nie denerwuj - to najbardziej przereklamowana 14.09.06, 13:28
          iza spadaj do kuchni ujadaczko Jaki masz fantastyczny nick "elyta" to raczej
          kabaret jest dziewucho w twoim przypadku. chłop Ci nie daje? nie dziwie sie jak
          szczekasz jak pies a on nie jest zoofilem. a pewnie geba głupia jak i wypowiedzi
    • j00la Re: Blog Wierzejskiego 13.09.06, 08:29
      politycy nie istnieją bez mediów, proponuję medialną smierć p. "posła"
    • arahat1 ten facet ma jakies problemy ze swoja psychika... 13.09.06, 08:43
      mam pytanie: czyzby nie sparwdzil sie jako facet z facetem tylko to moze zrobic???
    • mathias_sammer Re: Blog Wierzejskiego 13.09.06, 09:21
      bylem kiedys na jego blogu. mysle, ze jego slowa oddaja mysli narodu:)hihi
      m.s.
    • scolopetarius Re: Blog Wierzejskiego 13.09.06, 12:20
      Ocena Europy jest prawidłowa, widać to podczas pobytu Papieża w Niemczech.
      Ocena możliwości chrześcian niedostateczna.
      Religie "jednej księgi" w/g niektórych wystąpią razem przeciwko lewicy laickiej.
      Nie przeciw sobie. Połączy ich marsz Chińczyków na Europę.
    • terence Re: Blog Wierzejskiego 14.09.06, 14:39
      o kurcze, wszedłem poczytałem i zdębiałem, taki sfrustrowany gościu z takimi
      poglądami jest w koalicji rządzącej? Boże, toż to powinien być margines przecież...
      "jakiegoś patałacha z SLD" "Nic tylko pobór do armii im urządzić i wysłać na
      pustynie irackie, niech trochę prochu powąchają." to o nawiedzonych
      liberałach...i wiele innych "perełek"
      Wierzejski, SPIEPRZAJ DZIADU Z POLTYKI! Sam se powąchaj prochu gnido...
      Boże te ciecie z Ligi Polskich Romanów myślą że mają mandat do głoszenia swoich
      poglądó chorych bo ich społeczeństwo wybrało! A ile na nich głosowało ludzi?
      7-8% przy frekwencji trzydziestoparoprocentowej uprawnionych!
      • ubu_roy Re: Blog Wierzejskiego 14.09.06, 15:06
        Przeciez o to chodzi, ze ta kreatura chetnie wyslalaby cudze dzieci na wojne by
        zabijaly w imie Jego rasy. Wierzejski bedzie pisal glupoty i szarpal skore do
        zdjec zolnierzy ale ginac za swoje poglady napewno nie bedzie, zabijanie go
        podnieca ale w cudzym wykonaniu. On jest z tych szlachetnych i lepszych ktorzy
        oddzialowuja na gorszych i chorych bo taka ma misje naznaczona przez CHOROBE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka