irena1949 22.09.06, 15:04 wyrzuconych z LPR i SO.Pis zrobi wszystko,żeby nie oodać władzy.Nawet jest w stanie podpisać pakt z diabłem a rozgrzeszenie i tak dostanie od Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herr7 musi mieć jeszcze Rydzyka 22.09.06, 15:19 gdyż to daje tak z milion głosów więcej. Z drugiej strony, jeżeli będzie miał większość to PSL może do rządu nie wchodzić. W interesie PSL-u jest przetrwać te trzy lata w Sejmie, raz rządowi pomagając, raz nie. Wariant Belki jest skutecznym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
feretron Re: PIs zebrał 15 posłów 22.09.06, 22:10 Na nic zda im sie tych 15 posłów. Koalicji większościowej nie stworzą i wyborów nie odroczą. A wybory owe sromotnie przegrają. Ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
anty-platfus Re: PIs zebrał 15 posłów 22.09.06, 22:20 Wybory jak zwykle wygra Platforma. Oczywiście wygra w TVNie, bo w rzeczywistości Looser-Tuske jak zwykle da ciała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: PIs zebrał 15 posłów 22.09.06, 22:31 a potem znowu będzie pięknie i wspaniale w rzeczpospolitej kaczej. nic nie będzie zrobione z gospodarką oprócz podniesienia podatków; znowu oskarży się multum ludzi nie wiadomo o co, a co sąday o tym powiedzą to już nie ważne, bo to nie medialne, a nawet kaczo-zero-burcze, bo o wyrokach jakoś nie słychać. ---------------- ulubione danie: kaczka z ziemniakami w mundurkach ? . . . nieeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: PIs zebrał 15 posłów 22.09.06, 22:34 tak przy okazji: miały pisiorki przewagę dzięki koalicji - "blokowali" listy, nie mają kolalicji większościowej, to grają wabank-wygrywający bierze wszystko / licząc na mochery/ to jest . . . no, słów brak na takie kurestwo polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran222 PIS już podpisało pakt z diabłem :) 22.09.06, 22:19 PIS już podpisało pakt z diabłem :) tym na L i źle się to skonczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 walesa i kur*on przeciez tez z diablem rozmawiali. 22.09.06, 22:21 ... Odpowiedz Link Zgłoś
anty-platfus Re: walesa i kur*on przeciez tez z diablem rozmaw 22.09.06, 22:39 ale to są wielkie autorytety moralne, polityczne, komputerowe, artystyczne, inżynieryjne, dziennikarskie, europejskie, światowe, masońskie....i we WSZELKICH możliwych dziedzinach. Tak samo jak wszyscy redaktorzy GW i ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: walesa i kur*on przeciez tez z diablem rozmaw 22.09.06, 22:47 anty-platfus napisał: > ale to są wielkie autorytety moralne, polityczne, komputerowe, artystyczne, > inżynieryjne, dziennikarskie, europejskie, światowe, masońskie....i we > WSZELKICH możliwych dziedzinach. Tak samo jak wszyscy redaktorzy GW i ich > rodziny. jo, słyszałem jak poseł cymbalski powiedział że NAWET /wyraźny akcent/ prezio mała kaczka czegoś nie potrafi rodzi się nowi autorytet... ludzi nieudanych, zakompleksionych, mających problem z własną osobowością, seksualnością, a co najgorsze, odreagowującą swoje fobie na narodzie. czas na wybory.... przydały by się także prezydenckie. skończyłby się okres ochronny na jednostronną moralność. Odpowiedz Link Zgłoś