sw.patryk Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 02:24 Tak , jak tej baby nie lubilem , tak przyznaje, ze mi zaimponowala. Nawet jesli , to nie jest zemsta Andego , to warto bylo sluchac o tych " kur...ch " w oczach . Tym Panom z PIS- u dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
tmp1 Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 02:32 Mnie ciekawi kiedy Pani Renata nauczyła się posługiwania się ukrytą kamerą (jej wideo jest bezbłędne) oraz jak to się stało że zaraz po wyemitowaniu jej materiału w TVN odbyły się 2 konferencje prasowe w Sejmie (z PO byli wszyscy ważni). A Pan Lepper zniknął nie wiadomo gdzie, żeby w mediach mogła królować Pani Beger... Odpowiedz Link Zgłoś
michal-jerzynski Wyznanie Kryminalistki :)))))))))))))))))))))))))) 27.09.06, 02:44 > dwóch idiotów prowokatorów > z antypolskiej TVN > za sprawą agenta Herr Tuska, > przestępcy Leppera, > kryminalistki Berger > oraz wrogiej zagranicy > dopuściło się prowokacji przeciw PIS !!! > celem przeprowadzenia puczu !! > > zamachowcy bardzo się starali > obciążyć PIS ale udowodnili tylko > nieskazitelność i nieprzekupność > Jarosława Kaczyńskiego !!!! puczysta herr Tusk za zagraniczne pieniądze długo przygotowywał tę prowokację wymierzoną w legalny rząd RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
muflonex <a href="http://img295.imageshack.us/img295/2921/dnoer8.jpg" targe 27.09.06, 06:40 Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Czas wyjść na ulice. Precz z PiSem! 27.09.06, 08:33 Raczej nie będzie trzeba wychodzić na ulice. Pójdziemy do komisji wyborczej zagłosować na... -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Tzw. "IV RP" spalona, a kartofle ugotowane :)) 27.09.06, 09:10 terazmy.onet.pl/index.html Ktoś jeszcze wierzy w tzw. "IV RP" i tzw. "dnowę moralną"? :)) Wygląda na to, że moralnie odnowiła się tylko posłanka Beger ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix O co wszystkim chodzi? Z choinki sie urwaliscie? 27.09.06, 10:02 A gdy PO żebrało o stanowiska w zamian za koalicję to było co? Też korumpowanie polityczne? Jak Chelsea zabiegała kilka razy o Ballacka wciąż stawiajac lepsze warunki to też korumpowała Bayern? Puknijcie sie niektórzy w głowę. Nie dopuścimy do nocnej zmiany II. Odpowiedz Link Zgłoś
susanoo25 Re: O co wszystkim chodzi? Z choinki sie urwalisc 27.09.06, 10:23 Kupczenie stanowiskami jest obrzydliwe, ale do usprawiedliwienia. Niestety o propozycjach finansowych i sugestiach możliwości interwencji w sprawach wymiaru sprawiedliwości już tego powiedziec nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
karl Pis: przecież takie kamerki mozna kupic w sklepie 27.09.06, 10:53 sprzęt można kupić w każdym sklepie , ale przeciez wszedzie są agenci jarku, w pis równiez, ten lipinski na pewno został przekupiony przez układ, zeby cie skompromitowac...wziął pieniądze, by IV RP legła w gruzach, albo SB ma papiery i szantażowała go.. nie wierz tez swojej matce, nie wierz nikomu.... tylko mnie, bo ja ci zawsze prawde powiem.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Lepper moglby sie uczyc od Beger samokrytyki. 27.09.06, 15:30 Ciekawa sytuacja, gdy poslanka Beger chce zlozyc do Prokuratury doniesienie o probie zakwalifikowania jej jako osoby godnej pelnic funkcje Sekretarza Stanu w Ministerstwie Rolnictwa. Co, jak co, ale zeby ja - reprezentantke rolnikow powolywac na wysokie stanowisko w Ministerstwie Rolnictwa, to nie graniczy, ale wprost, to juz jest kryminal! Tak dalekiej samokrytycznej oceny mogliby jej pozazdroscic inni klubowi koledzy poslowie, a szczegolnie jej szef Andrzej Lepper. A swoja droga, to podobna oferta bylaby przyjeta przez prase owacyjnie, gdyby chodzilo o szefa PO, Donalda Tuska. Oczywiscie nie chodzi o jakiegos tam tuzinkowego sekretarza stanu, ale cos na miare ambicji kadydata na Prezia. Slusznie wiec oburza sie prasa, gdy jej pupilowi nikt nie raczy podsuwac zachecajacych propozycji. Maluczkim wciskaja wysokie stanowiska, a o wielkich zapominaja. Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie. www.prawy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja.demkow Re: Lepper moglby sie uczyc od Beger samokrytyki. 27.09.06, 20:39 ...ciebie, poszeklu, to już chyba dawno po.....(?) *** w PiSdu...!!! - i wylądował... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.demkow Re: Lepper moglby sie uczyc od Beger samokrytyki. 27.09.06, 21:01 miało być POJEBAŁO....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: O co wszystkim chodzi? Z choinki sie urwalisc 27.09.06, 10:33 Żebrała to polska dyplomacja w Ameryce. Żebrała w imieniu Jarosława Kaczyńskiego. I wyżebrała 5 minut. A teraz nie będzie musiała żebrać. Bo po takiej aferze nieuczciwy PiS przegra wybory. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
ursullaaa Re: O co wszystkim chodzi? Z choinki sie urwalisc 27.09.06, 10:55 chce mi się wymiotować jak słyszę tłumaczenia PiS-u!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: O co wszystkim chodzi? Z choinki sie urwalisc 27.09.06, 12:08 Nie powstrzymuj tego naturalnego odruchu, rozłóż zdjęcie z Kaczyńskimi i do dzieła! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
trollskog Begger Gollumem naszych czasow :) 27.09.06, 14:08 Tak wzgardzana, a tu bach, pare rozmow i zrobila wiecej niz opozycja przez wiele miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wyznanie Kryminalistki :))))))))))))))))))))) 27.09.06, 02:47 Tak trzymac! przegonic przebierancow - niech wracaja do "swojego" kraju ,dla ktorego w rzeczywistosci pracuja! Bo na pewno nie zalezy im na Polsce. Wildstein - pod sad! Powinien odpowiedziec za zdrade istotnych interesow panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazista blue911,jesteś pijany ? 27.09.06, 03:18 Wildstein nie pracuje w TVN. To żenujące skądinąd,że osoba skazana za fałszowanie list wyborczych najpierw jest politycznym partnerem dla polityków,rządzącej partii,a potem pozytywnym bohaterem liberalnych mediów i wyborców PO. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Napewno mieli na nia... 27.09.06, 03:22 jeszcze jakies inne haki wiec robila to co jej kazali. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Napewno mieli na nia... 27.09.06, 05:31 Czyli to co mogliśmy zobaczyć to montaż? Żadnych propozycji nie było? Nikt Beggerowej nie proponował bezkarności i stanowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Napewno mieli na nia... 27.09.06, 09:04 Niestety - to jest miara upadku tego kraju. Kobieta, która jest mocna na bakier z prawem, w porównaniu z przedstawicielami partii rządzaćej wychodzi na i tak uczciwą. Nie mam żadnej sympatii do pani Beger, ale w tym wypadku zrobiła dobrą robotę. A jeżeli mówię, żektoś taki jak Beger "zrobił dobra robotę" to pokazuje, jak nisko upadliśmy pod rządami Kaczyńskich. Czekam na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 **Ludzie uczciwi są z S_a_m_o_o_b_r_o_n_ą*** 27.09.06, 10:11 Samoobrona kolejny raz udowodniła że jest ugrupowaniem prawym i realizującym politykę która służy naprawie państwa. Otwartość i odpowiedzialność to cechuje Panią Beger.Ta niezłomna i prawa kobieta jest wzorem niedościgłej prawości dla PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
patman I ku..ki z owsem wykończą PiS 27.09.06, 13:35 Jolu, twe wzruszające słowa o posłance Beger chwytają za serce. Co prawda, ja bym je wziął jeszcze w cudzysłów, zwłaszcza jeśli chodzi o prawość, ale i tak Renia tymi cechami góruje nad PiSem, partią pseudo-rewolucjonistów moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mysikrolik39 Re: Wyznanie Kryminalistki 27.09.06, 12:34 Mam wątpliwości, czy Pani Renata zrobiła to w trosce o "dobre imie naszego parlamentaryzmu". Według mnie chciała po prostu znowu wkraść się w łaski "super guru" Lepera ;-)No i udało się :-)Zdała sobie biedactwo sprawę, że bez niego nie znaczy NIC ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
zibbys Re: Wyznanie Kryminalistki :))))))))))))))))))))) 27.09.06, 04:53 Zmień psychiatrę bo cię oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jachu25 Re: Wyznanie Kryminalistki :))))))))))))))))))))) 27.09.06, 11:44 Jezu jak można takie bzdury wypisywać - idź się leczyć i to najlepiej na nogi bo na głowę to już raczej za późno...! Odpowiedz Link Zgłoś
jachu25 Re: Wyznanie Kryminalistki :))))))))))))))))))))) 27.09.06, 11:48 Jak można pisać takie bzdury?!!!!!! Mam nadziję że PIS-iuarski Rząd upadnie i to z wielkim hukiem!!!! A ty sie lecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: Wyznanie Kryminalistki :))))))))))))))))))))) 27.09.06, 13:51 michal-jerzynski napisał: > > zamachowcy bardzo się starali > > obciążyć PIS ale udowodnili tylko > > nieskazitelność i nieprzekupność > > Jarosława Kaczyńskiego !!!! Cóż dodać do wypowiedzi jerzynskiego? Chyba tylko to, że jest kretynem i nie rozumie podstawowych spraw. Nieskazitelność i nieprzekupność Kaczyńskiego? Właśnie pokazano jego kupczenie Polską!Jerzynskiego do psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Wyznanie Kryminalistki :))))))))))))))))))))) 27.09.06, 14:42 puczysta herr Tusk za zagraniczne pieniądze długo przygotowywał tę prowokację wymierzoną w legalny rząd RP ! I żadne krzyki nie pomogą ze białe jest białe a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.demkow Re: Wyznanie Kryminalistki :))))))))))))))))))))) 27.09.06, 20:59 ...tyś się chyba z ch..em na łby pozamieniał....(?) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin nareszcia ludzie, ktorzy potrafia cos zorganizowac 27.09.06, 02:49 u Kaczorow trwa latami i nic nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 08:28 Gdybyś chociaż trochę się interesował tym, co się dzieje w kraju, wiedziałbyś że Lepper pojechał na Białoruś tudzież do Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 08:31 Po co Lepper pojechał na Białoruś i do Rosji? Po dalsze instrukcje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 dobrze ze sa uczciwi poslowie 27.09.06, 08:55 Dobrze ze sa uczciwi poslowie w tym kraju, np. Taka Beger ktora nie dostala o co prosila wiec wrobila Lipinskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Za ile sprzedała się Renata Pegeer, komu to widać! 27.09.06, 09:37 Tak się spalić, to trzeba nie mieć już wyjścia lub rozumu. PO i TVN potraktowało ją jak przedmiot. Czy w hotelu sejmowym można nagrywać rozmowy posła na Sejm, czy to nie jest czasem przstępstwo. Renatko recydywa. Donald i Grzegorz śmieją się z rozróby jaką zaplanowali. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Za ile sprzedała się Renata Pegeer, komu to w 27.09.06, 10:31 scolopetarius napisał: > Tak się spalić, to trzeba nie mieć już wyjścia lub rozumu. PO i TVN > potraktowało ją jak przedmiot. > Czy w hotelu sejmowym można nagrywać rozmowy posła na Sejm, czy to nie jest > czasem przstępstwo. > Renatko recydywa. > Donald i Grzegorz śmieją się z rozróby jaką zaplanowali. ciekawe czy maja nagrania z dalszej czesci nocy, te ku..ki, koń i owies... Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 02:31 witam !! no i proszę ! tak się śmiali z P.Beger - że nie wykształcona , że to i tamto - a tu okazało się że Genialny Strateg i jego ludziki to po prostu amatorzy . tylko podziękować odwagi bo teraz to oczywiśie rzucą się na nią jak wściekłe psy . no i gdzie jest słynne CBA ? - panowie z CBA - DO DZIEŁA !! Odpowiedz Link Zgłoś
s77777 Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 02:38 Pani Reniu Bravo- nie mogłem juz patrzeć na tych z PIS-u. Niech dorabiają się uczciwą pracą a nie przy pomocy wygodnych stołków. Idę w końcu na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Cos chyba za wczesnie sie cieszycie... 27.09.06, 02:42 Poczekajcie pare dni z ta wasza radoscia. To slomianna radosc szybko spolonie a potem bedzie czarna rozpacz i prozak. Odpowiedz Link Zgłoś
zibbys Re: Obelgami dodajemy sobie animuszu? 27.09.06, 04:55 helmut ma rację, spier...aj. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek cos ci sie pomylilo pisdziochu 27.09.06, 07:27 powinienes powiedziec "spieprzaj dziadu" :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca2 Nie dziwię się że PiS 27.09.06, 07:28 błagał o poparcie inteligencję,ma wsród siebie samych baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Cos chyba za wczesnie sie cieszycie... 27.09.06, 10:48 Zgadzam się, odkreca kota ogonem, Radio Maryja zacznie piać o "łżemediach" i ich "montażach",zaraz sie dowiemy, że to wszystko jest normalne, a Beger to wróg publiczny zaprzedany "neoliberałom i żydokomunie".Elektorat PIS po 50 -tce na to pójdzie (przynajmniej Ci słabo wykształceni i skrzywieni psychicznie), młodzi ludzie są zagranicą, a Ci co nie są znowu będą "dumnie" bojkotować, i nawet, jeśli stanie się cud nowych wyborów, znów będziemy mieli PIS, LPR i odrobinę więcej Samoobrony za zasługi Beger. Aż drzę przed powtórką tego roku. A prozac wycofali, więc nic tylko się powiesić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 04:56 Co za wspanialy zbieg okolicznosci. !!!Tepawa Begerowa sama, z wlasnego poczucia przyzwoitosci i bez niczyjej wiedzy zorganizowala kamery, magnetofon, zaprosila do siebie na " wieczor zwierzen" PiSowcow, postawila im wlasciwe pytania, we wlasciwym czasie i juz nie ma k....ow w oczach, juz nie ma kryminalnej przeszlosci, juz jest pierwsza prawdomowna sprawiedliwa, gwiazda mediow,a przede wszystkim TVN, ktora to stacja przez oczywisty przypadek znalazla sie namiejscu " zwierzen". A wszystko to dzieje sie akurat w chwili gdy Wegrzy wyszli na ulice protestujac przeciw socjalistycznym oszustom, gdy PO chwyta sie ostatniej deski ratunku, bo spoleczenstwo ma juz dosyc opluwania wlasnego, demokratycznie wybranego rzadu, itd.,itp. Obrzydliwoscia zieje................. Teraz i Leper bedzie cacy i Begerowa podziwu godna , no i Polacy nareszcie beda mieli to, na co sobie zasluzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
zibbys Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 04:58 Ale co to ma za znaczenie.Ważne tylko jest to co zrobiły pisiory-łaskawcy Rzeczpospolitej.Na pochybel. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 07:07 Oczywiście, że nadal ma ku..ki w oczach, nadal ma na sumieniu swoje przekręty i chyba wyroki. Nie w tym rzecz. RZECZ W TYM, ŻE: PiS dowaci namaszczeni przez Rydzola wcale nie są tacy święci jakimi się za wszelką cenę starają przedstawić. Są również , podkreślam również zwykłymi prosiakami rwącymi się do koryta i na dodatek chcącymi sobie zapewnić to koryto na wyłączność na długie lata. Też naszym kosztem. Więc całą energię, mierny intelekt i jedyne umiejętności jakie posiadają czyli knucie i intryganctwo poświęcają temu celowi a sprawy Państwa i nas obywateli leżą odłogiem a im wiszą martywm kalafiorem. TO JEST SEDNO I ISTOTA SPRAWY. Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 07:20 nie zauwazylem zeby handlowali firmami jak to roblilo SLD? Inna sprawa ze komuchy juz wszystko kolesiom rozdaly wiec za wiele nie pozostalo Odpowiedz Link Zgłoś
leilak Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 08:47 pc 486 napisał:"nie zauwazylem zeby handlowali firmami jak to roblilo SLD? Inna sprawa ze komuchy juz wszystko kolesiom rozdaly wiec za wiele nie pozostalo" I co w związku z tym że mieliśmy przez tyle lat rządy komunistów? Czyli na tle rządu sld pis prezentuje sie odrobinę lepiej tak? Chyba należy odciąć się od przeszłości i nie porównywać rządu pis do rządów postkomunistów bo to nie ma sensu. Mamy prawo oczekiwać uczciwości w rządzeniu, niezależnie od tego czy rządzi pis, czy po. Tak bardzo pis obawia się utraty władzy że wolał pertraktować z osobami pokroju p. Beger? W moich oczach to porażka pisu. Nie ma wytłumaczenia na "handel" stanowiskami z ludźmi z samoobrony, pis nie chciało dogadać się z po, a werbuje w swoje szeregi ludzi Leppera? To koniec pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
ascofer Prymitywna Zagrywka UB Samoobrony i PO !!! 27.09.06, 05:18 Tworzy nam sie nowa koalicja , PO-Samoobrona z poparciem SB-UB i SLD , tak trzymac !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Brawo dla człowieka, który przełamał swoją słabość 27.09.06, 09:10 Podziwiam cię, że z twoim upośledzeniem umysłowym byłeś w stanie nauczyć się obsługi komputera. Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Brawo, brawo pani Begier - kobitka wyglada, ze do 27.09.06, 02:39 trzech nie umie zliczyc, z wyruchala i wpuscila w maliny prawa reke kaczora - cos fantastycznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Brawo, brawo pani Begier - kobitka wyglada, z 27.09.06, 02:55 cyndyndanda napisał: > trzech nie umie zliczyc, z wyruchala i wpuscila w maliny prawa reke kaczora - > cos fantastycznego!!! T:Skoro nie umie liczyc to raczewj wychodzi ,ze sama na to nie wpadla, jesli juz cokolwiek udalo sie jej udowodnic .Trzeba sie temu na spokojnie przyjzec . Tacy ludzie sa latwym narzedziem w rekach manipulatorow,a kto tu byl mocodawca to mozna POmyslec ? Kto czuje sie najbardziej zagrozony dzialaniami PiSu ? Odpowiedz Link Zgłoś
nexen Re: Brawo, brawo pani Begier - kobitka wyglada, z 27.09.06, 03:11 tychik1 napisał: > Kto czuje sie najbardziej zagrozony dzialaniami PiSu ? Opwoiem Ci. Najbardziej zagrozeni czują się normalni, zwykli Polacy chcący po prostu NORMALNIE egzystwać w TYM kraju. NORMALNY człowiek chce SAM ZARABIAĆ na SIEBIE, czasem MIEĆ WŁASNĄ FIRMĘ dzieki NORMALNEMU SYSTEMOWI PODATKOWEMU. NIE POTRZEBUJE łaski w postaci becikowego, ani działki za 1zł - CHCE by było go NORMALNIE STAĆ na tą działkę i na dzieci właśnie dzieki JEGO PRACY. Czemu chcecie mi dać to co w normalnym kraju dała by mi moja praca, ale za wszelką cene chceci mi odebrać moją pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Brawo, brawo pani Begier - kobitka wyglada, z 27.09.06, 04:16 nexen napisał: > tychik1 napisał: > > > > Kto czuje sie najbardziej zagrozony dzialaniami PiSu ? > Opwoiem Ci. > Najbardziej zagrozeni czują się normalni, zwykli Polacy chcący po prostu > NORMALNIE egzystwać w TYM kraju. > NORMALNY człowiek chce SAM ZARABIAĆ na SIEBIE, czasem MIEĆ WŁASNĄ FIRMĘ dzieki > NORMALNEMU SYSTEMOWI PODATKOWEMU. NIE POTRZEBUJE łaski w postaci becikowego, an > i > działki za 1zł - CHCE by było go NORMALNIE STAĆ na tą działkę i na dzieci > właśnie dzieki JEGO PRACY. > Czemu chcecie mi dać to co w normalnym kraju dała by mi moja praca, ale za > wszelką cene chceci mi odebrać moją pracę? T:Kto ci odbiera twoja prace ? jak PiS obejmowal rzady bezrobocie bylo wieksze , prokowaliscie upadek gospodarki,zlotego , izolacje miedzynarodowa i tym podobne bzdury. To zagrozony jest uklad zlodzieji z WSI na czele i to od niego odbija sie teraz wszystko rykoszetem. Za te pieniadze ktore oni kradna mozna by wybudowac nie jedna atostrade,szkoly, przeznaczyc na badania naukowe i wiele wiele wiecej. Jak sie sami nie pozbedziemy tego wrzodu to mozey liczyc tylko na budowe nowych tzw "get"(osiedli ochronionych)a resz ? reszta bedzie skazana na niebyt. PO niczego Polsce nie proponuje poza tym ze bogaci maja byc jeszcze bogatsi a biedni biedniejsi,a sama Polske najchetniej by rozmyli(juz mowia o decentralizacji panstwa) pomiedzy domyslacie sie kogo. Chca slabej Polski niezdolnej do obrony przed zlodziejami i wrogami ! Ktos kto tego dzisiaj nie widzi nierozumie dzisiaj to nie daj Panie Boze jutro poczuje jutro. Sam popieram LPR becikowe jest tylko symboliczne (na wiecej nas nie stac) i ma za zadanie zwrocic uwage na malejaca populacje narodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
zibbys Re: Brawo, brawo pani Begier - kobitka wyglada, z 27.09.06, 05:08 I oto chodzi.Jak ktoś mleczarnią kierował to , nie bój się, łeb ma nie od parady.I dobrze , że tych pożal się boże profesorów , co to za komuny narobili sobie jakich chcieli dyplomów i medali za referaty i doktoraty o Leninie, a pózniej odgrywali opozycjonistów /w domyśle Kaczyniaki/ a teraz ich wydudkała prosta kobicina.Strasznie się cieszę.Wreszcie będą musieli za to odpowiedzieć bo z tego się już nie wyślizgają przypomocy dziadka z wermachtu.Na pochybel Kaczyniakom z ich przydupasami, co Polskę mają głęboko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Brawo, brawo pani Begier - kobitka wyglada, z 27.09.06, 07:28 zibbys napisał: > I oto chodzi.Jak ktoś mleczarnią kierował to , nie bój się, łeb ma nie od > parady.I dobrze , że tych pożal się boże profesorów , co to za komuny narobili > sobie jakich chcieli dyplomów i medali za referaty i doktoraty o Leninie, a > pózniej odgrywali opozycjonistów /w domyśle Kaczyniaki/ a teraz ich wydudkała > prosta kobicina.Strasznie się cieszę.Wreszcie będą musieli za to odpowiedzieć > bo z tego się już nie wyślizgają przypomocy dziadka z wermachtu.Na pochybel > Kaczyniakom z ich przydupasami, co Polskę mają głęboko w dupie. T:Beger nawet gdyby kierowala calym kolchozem, to sma nie miala by powodu do takej prowokacji. Ktos musial jej dobrze to wszystko przygotowac. Zostala uzyta (jak i cale SO)jako narzedzie i to przez tych co pare miesiecy tem zapierali sie ze z SO nie moga miec nic wspolnego. Najprawdopodobniej dojdzie do wyborow mysle,ze spoleczenstwo ma dobry instykt i potrafi rozroznic ziarno od plewa. Jedynymi przegranymi tu moga byc wlasnie ze SO,PSL,SLD i moja LPR jesli nie wejdzie w koalicje z PiSem. Zostana dwa moze??trzy bloki i bedzie przezysciej. Tak idzmy na te wybory i zadajmy lewym hopsztaplerom ostatwczna kleske ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk4 No, no, pani od ku..ków z WSI rośnie 27.09.06, 02:41 nam na narodową bohaterkę. Zaraz po panu od negocjacji - Kuroniu. Brawo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 02:43 Nie znosze cIE i twojego "klubu". Ale GRATULUJE i DZIEKUJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l fikały kaczki i leper z beger ich przefiknął 27.09.06, 02:47 chwała samoobronie za to i starczy, teraz już nic PISiorów nie uratuje tak się kończą rządy prawie sprawiedliwych debili Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski Begerowa - czysta jak lza dziewica orleanska 27.09.06, 02:49 Ciekawe na co teraz liczy ta sprzedajna kobieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Zeby takie tluki jak ty oduczyly sie z wiesniaczek 27.09.06, 22:00 kpic. Z Reni od Qrwikow zrobila sie Mata Hari, a ty nigdy nie zostaniesz Bondem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nexen Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 02:57 Oczywiście nie z tak dobrych powodów jak mówi, ale trzeba powiedziec: Dobra Robota. Wyśmiewana, olewana, stawiana jako symbol głupoty polityków SO i wszystkich innych - wyrolowała wielkie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Beger, Lepper = dno totalne 27.09.06, 03:00 |Samoobrona - zgnilizna: www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=1456 Odpowiedz Link Zgłoś
popapruch czy mamy jakis wybor???? 27.09.06, 03:01 i badz tomadry :(( www.youtube.com/watch?v=r_Xp9tDiTqc Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Szanowna Pani, 27.09.06, 03:03 Popieram wszelkie Pani działania - śledzę je uważnie. Mam jedno pytanie - może ma Pani córkę? Proszę o jej zdjęcie. Zobaczę, co da się zrobić. Cichy wielbiciel (potencjalnej córki). Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 03:07 nio Pani Renato pełne uznanie... Odpowiedz Link Zgłoś
a_imie_moje_legion Manifestacja w czwartek o 17 27.09.06, 03:26 Rząd do dymisji! Rozwiązać Sejm! Precz z polityczną korupcją! PiS przekroczył granice i musi za to odpowiedzieć. W czwartek o 17 manifestacja pod Sejmem i pod urzędami wojewódzkimi. Protestujmy do skutku. Oni muszą odejść. Teraz! Przyjdź i prześlij dalej. -- Leszek Jażdżewski 501-164-737 Odpowiedz Link Zgłoś
golass Renia 27.09.06, 03:44 raczej nie zorganizowala sama tej akcji, i to nie bylo poswiecenie, bo ona sama na tym raczej swietnie wyjdzie. ale przynajmniej tym razem jej kolejny medialny rozblysk nie bedzie tylko dla smiechu tluszczy rechoczacej nad koniem i owsem, za to ewentualnie brzemienny w skutki dla panow przy korytku i bardzo dobrze! (oby) polaczyla pozyteczne partykularnie z pozytecznym ogolnie. wcale nie taka glupia. oj, begerka, begerka. zawsze gdzies Cie tam lubilem... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Manifestacja w czwartek o 17 27.09.06, 05:35 a_imie_moje_legion napisał: > Rząd do dymisji! Rozwiązać Sejm! > Precz z polityczną korupcją! PiS przekroczył granice i musi za to odpowiedzieć. > W czwartek o 17 manifestacja pod Sejmem i pod urzędami wojewódzkimi. > Protestujmy do skutku. Oni muszą odejść. > Teraz! > > Przyjdź i prześlij dalej. > -- > Leszek Jażdżewski > 501-164-737 TWOJE IMIE TO DEBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 03:48 Zjezdzaj ty plotkaro! Pomscila w ten sposób kopniecie w tylek swojego proroka! Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele18 Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 03:53 Oj Renia - kogo ty chcesz nabrac? I w ogóle, co to niby za afera? Przecież tak jest od lat, a ta rozmowa nie jest wcale szczególna. Chcecie skorzystać na sytuacji na Węgrzech? Nie uda się, za prostackie zagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 03:55 jedynataka napisała: > BRAWO RENIA! Nigdy nie myślałem, że się pod tym podpiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
beiramar Re: PiS zadało się z Samooborą 27.09.06, 04:30 a to dopiero. o malo sie nie udlawilem herbata. i to do tego jeszcze kto, renia! kto by pomyslal... Nogi za pas i w las... Odpowiedz Link Zgłoś
airwire eee tam przeciez pan A.L. uzyl skrotu myslowego 27.09.06, 04:52 eee tam przeciez pan A.L. uzyl skrotu myslowego... Jaroslaw go rozgrzeszy ja mu zlozy wyjasniena... lze elita jak zwykle sie czepia:PP Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 05:24 Oszustka karana za fałszerstwa dopuściła się kolejnej prowokacji przy czynnej współpracy SLD,PO oraz komunistycznej tuby propagandowej TVN i starej WSI.A na dodatek jest z tego dumna,to nie do opisania. Będziecie mieli Polacy piękny rząd wspaniały i cudowny: PO,SLD,SO,PSL.Oni wszyscy już przed programem w TVN wiedzieli o pseudoprowokacji,nawet Pawlak specyjalnie przełożył rozmowy na środę-bo wie że posmarkani ludowcy mają miejsce gwarantowane u Tuska a on do PIS-u nie dołączy.Ale przy tej koalicji za dwa miesiące będą kolejne wybory.Tylko kolejny rozbiór Polski przez Niemców lub Ruskich może wprowadzić spokój w Polsce.Bo Polacy nie są w stanie rządzić własnym krajem.Chyba że poleje się krew i wytną postkomunę i liberałów w pień wtedy może???????????? zapanował by spokój.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek nie wiem co pijesz, ale przestan dla swojego dobra 27.09.06, 07:29 moze rano na trzezwo zobaczysz jaki debilny tekst popelniles MEGA ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1946 Re: Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 11:57 Może i karana oszustka, ale przebiegła i cwana. Dała do wiwatu wszystkim cwaniakom z pisowskiej watwchy i takim jak ty Leszku.Musisz przyznać, że zabolało Cię mocno coś taki "rozbiorowy" artykuł napisał. Nie martw się, głowa do góry i tak już popisie. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Beger: Zrobiłam to, co uważałam za słuszne 27.09.06, 05:36 Pani Beger to podpuszczalska i jak sama mówi ciągnie ją do owsa. Taka sobie popuszczalska. Od paru dni sam Endrju głosił, że nie zdziwiłby się, gdyby Beger przeszła do PiS. Intryga grubymi nićmi szyta jak powróz u drabiniastego wozu Leppera. Ze Borowski to wykrzystuje to się nie dziwię. Ale żeby Tusk i Rokita? Odpowiedz Link Zgłoś
no_guts_no_glory Lipinski ma ALIBI!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.09.06, 05:38 W czasie nagrywania falszywej tasmy w hotelu - min lipinski byl u imiweninach u szwagra w lomzy. Potwierdzi to szwagier jak i jaroslaw k. ktory przebywal w tym samym czasie na tej samej imrezie! smierc ukladowi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może by s 27.09.06, 05:51 sprawdziła przepływy finansowe tej kobiety... Oszustka w roli Rejtana... Ubecja ciągnie już ostatkiem sił... Nie tak szybko... Wałęsa też swego czasu miał podobne nagranie... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 05:59 "Fałszywka. Na 'mur beton' fałszywka!!!!!!!!!!!!!!" :) Proponuję Ci zamknąć oczy, zasłonić rękami i jeszcze zacząć tupać. Może to ci pozwoli zachować wizję czystego i nieskalanego żadną głupotą czy świństwem PiSu. > Ubecja ciągnie już ostatkiem sił... No tu się zgadzam. PiS miał typowo UBecką mentalnoś. Tylko służby, układy, tajne działania ich interesowały. No i o to ten UBecki rząd właśnie pada... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 06:09 A zastanów się z kim jeszcze beger rozmawiała... może nagrywała rozmowy ze wszystkimi? Może każdy z kim rozmwiała powinien się bać? Może ona powinna się bać?? :-) Ja za stara jestem na takie numery, ja pamiętam dziennik TV i opowieści o tym jak wszystko pięknie rośnie i się udaje, a w sklepach były tylko wibratory. Ja tego, co pokazało TVN nie kupuję... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 06:18 typowa reakcja obronna.Jest coś czego nie akceptuję albo się boję, toznaczy że tego nie ma i koniec. Czyli <Ja tego, co pokazało TVN nie kupuję...> Poniekąd zrozumiała reakcja, kiedy cała Polska patrzy na moralny upadek i degenerację tych jedynych rzekomo sprawiedliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 06:23 Nie rozumiesz co to jest manipulacja, zmontowany materiał. Nie wiesz jak łatwo jest zmienić znaczenie zdań wycinając poszczególne wyrazy? Nie zastanawiasz się skąd taki matoł jak beger wpadł na pomysł by cokolwiek nagrywać? Nie zastanawiasz się skąd w ciemym pokoju taka dobra jakość nagrania? I nie zastanawiasz się czy baba ze wsi, która fałszowała podpisy może cokolwiek zrobić bezinteresownie? Ja mam otwarte oczy, Ty masz klapki i widzisz tylko to, co ci pokazuje TVN. Czasem warto używac rozumu, a nie tylko pozwalać by inni wypełniali ci go propagandą. Czy myślisz, że posłowie nie rozmawiaja w taki sposób? Jak sie niby zawiązuje porozumienia? Nie dokonując podziału władzy??? Jestes dzieckiem? Upadli ci, co to zorganizowali i upublicznili angażując taką szmatę w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 06:38 to że Renata nie jest w stanie wymyślic i zrealizować takie nagranie,wierzę. To przekracza jej techniczną edukację.Niezależnie od intencji i zamiarów " producentów" filmu, niezależnie od posługiwania się rozumem czy klapkami na oczach,fakty są jakie są. Z faktami się dyskutuje. To co pokazała TVN to sa fakty które miały miejsce i nie ma to nic wspólnego z propagandą. Trza się umieć pogodzić z porażką, Zuzka 111... Porażką totalną PIS-u jako partii od prawa i sprawiedliwośći. W wydaniu PIS-u sprawiedliwiośćprzybiera barwy Łukaszenki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 06:44 NIe. Przeczytaj kilka książek o prowadzeniu walki. To jest walka. Bezkrwawa wojna i PIS jej jeszcze nie przegrał mam nadzieję. Jeżeli wroga nie można pokonać, trzeba go wykorzystać. Tyle. Faktem jest, ze ktoś ustawił takie nagranie po to by odsunąć 2 niekomunistyczny rzad od wladzy. Faktem jest, że odsuniety uklad walczy o ogromne wplywy i pieniadze. wiec posuwa sie do takich wlasnie aktow desperacji. Ale... upubliczniac mozna wiele. Jezeli w hotelu poselskim sa kamery... no to sie teraz zacznie :) Nie porownuj Lukaszenki do Kaczynskiego, bo tu wszystcy żyją. U łukaszenki trup słał by się gęsto. Porażke jak na razie poniosła Samoobrona i PO... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 06:52 cos Ci sie zaczyna mieszać dobra kobieto.Porażkę to poniosła Polska, polska demokracja, polska kultura polityczna,moralność,etyka i co tan jeszcze, ale na pewno nie PO i Samoobrona.PO nie ma z tym nic wspólnego,tyle że notowania im mocno wzrosną, co jest logiczne.A kto to wymyślił ? może warto zapytać Leppera kiedy wróci. Lepper znalazł się nieciekawej sytuacji, wyautowany z koryta,z perspektywą weksli i prokuratora, a więc PIS-u na karku i groźbą realną odsiadki za czas jakiś odwieszonych wyroków.Kto wczoraj i dzisiaj mówi o wekslach ? o przestępstwie karno-skarbowym Leppera / VAT !!! / nikt, wszyczy trąbia i będą trąbić że hej o Renacie,tej nowej Watergate, a właściwie RENATAGATE. Pisząc o Łukaszence miałem na myśli żadzę władzy o podobnych wymiarach zarówno u Łukaszenki jak i Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: ile za to dostała pieniędzy? - skarbówka może 27.09.06, 07:09 Mnie się nic nie miesza. (erystyka??? - jak się nie ma argumentów to trzeba obrażać??) Polska poniosła klęskę gdy głupi ludzie prezydentem wybrali... Kwaśniewskiego... i to na ile?? na 8 lat :-))) To jest klęska tego narodu. Głupota, bezmyślnośc i potrzeba smyczy. Rządy SLd to jest porażka. Pozbawienie ludzi wiary we własne możliwości - to jest porażka. Pokazanie, że nie ma norm i prawa i wpojenie tego całemu, nowemu pokoleniu... Wyprzedanie majątku i zadłużenie kraju, umożliwienie karmienie się czerwonych tyłków w państwowym żłobie przez te ubiegłe lata - to jst porażka. Poparcie dla Leppera - to jest porażka. A rządza władzy ... :-) - po co się walczy o władzę??? po to by ją sprawować, a nie oddawać. Jak się ma pomysł na zmianę, to trzeba mieć w ręku władzę... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek rodzice poznanskich slowikow 27.09.06, 07:32 tez nie mogli uwierzyc, ze dyrygent posuwal ich dzieci. W twoim przypadku jest podobnie - ty nie mozesz uwierzyc w to, ze pisdziochy wydymaly ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: rodzice poznanskich slowikow 27.09.06, 09:12 to o czym piszesz zrobił jakiś menel twojej matce i powstałes ty... ja takiego języka nie używam... reszta nie jest sprawą wiary, a faktów... Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: rodzice poznanskich slowikow 27.09.06, 11:36 Jakich faktów? Nawet nie wiesz, co to fakt. Ostatni twój post ukazał, ze czytasz bez zrozumienia, a piszesz agresywnie i bez sensu.Ukłądy były , są i zawsze będą, ale twierdzenie, że PISowcy mają pomysł i sugerowanie ich uczciwości w świetle ostatnich wydarzeń jest kpiną. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: rodzice poznanskich slowikow 27.09.06, 11:56 Kpina to wiara w słowa oszustki... A ja nie piszę agresywnie, ja odpowiadam na agresję... widzisz różnicę? Owszem PiS ma pomysł i go realizuje. Stąd na przykład to co sie stało... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: rodzice poznanskich slowikow 27.09.06, 16:39 To nie były słowa a nagranie. Zimne nagranie bez emocji. Ciekaw jestem co PiS musiał by zrobić byś uwierzyła, że nie są tacy jak sobie wyobrażasz. Bo podejrzewam że nawet morderstwo w wykonaniu któregoś z czołowych polityków PiS, które by się odbyło na twoich oczach, uznała byś za celową prowokację w wykonaniu sobowtóra... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa zuzka stuknij sie w czolo 27.09.06, 12:14 a za nazwanie begerowej "szmata" mozesz miec prokuratora na karku, chyba, ze liczysz na wszechmoc Zioberka, ale uwazaj lepiej i ostrozniej dobieraj slowa. Strasznie was musialo to ukluc w dupe, ze prosta Renia Pegeer zrobila w ch..ja "samego" Jarka- cudooooooowne.Ugotowany jest, umarl w butach. Tu juz nawet Jola szczypinska ze swoim poswieceniem dla sprawy nie pomoze ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: zuzka stuknij sie w czolo 27.09.06, 12:56 ok, będę mówić flanelcia... no więc Flanelcia nikogo w nic nie zrobiła (licz się ze słowami, bo lżysz głowę państwa...) Flanelcia nie ma rozumu, więc nic nie mogła wymyślić i wszyscy to wiedzą. Oczywiste jest, że flanelci ktoś pomógł i podpowiedział co ma mówić. I zapewne jak się flanelci pieniązki z tej awanturki skończą będzie szukała innego sponsora, ale czy to się obecnemu spodoba??? No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś