util 08.10.06, 13:37 Wybory!!! Z g*wna bicza nie ukręcisz, Przeproście i Spie*dalajcie, rozwiazac ten Sejm w cholerę i dać głos obywatelom!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiomaryja1 głupoty opowiadają.... 08.10.06, 13:51 już sami się w tych pierdołach pogubili, gdyby nie mafijna atmosfera tych podchodów, to można by rzec, że są to bajki z mchu i paproci... Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: głupoty opowiadają.... 08.10.06, 14:03 Kuchcinski wasza praca polega na korupcji,dlatego jesteście tacy zmęczeni,to trzeba mieć we krwi takie kłamstwa,Pis to partia nicość,i karłowatość.Polakom nie potrzeba prawośći i sprawiedliwości bolszewickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: głupoty opowiadają.... 08.10.06, 14:18 Współpraca z PSL wydaje się nielogiczna. Nie wyobrażam sobie jak PiS może trwać bez Samoobrony?! Przecież to była prawdziwa romantyczna miłość. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Rządania PiS: PO bez Tuska, SO bez Leppera 08.10.06, 15:32 i już wiadomo w czym kaczor ma problem - inni liderzy. Facet domaga się władzy absolutnej, koalicji z partiami w których nie ma przywódców. Ja już nie mam wątpliwości co do przyczyn fisaka dotychczasowytch rozmów koalicyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzykamaczuk Cieniasom-Korytowcom Szlaban !! :)))))))) 08.10.06, 15:51 Naiwne są marzenia Cieniasów na szanse w ewentualnych wyborach dostania sie do koryta a potem na przwrócenie WSI i zatrzymanie naprawy RP PIS pozostanie przy władzy aby naprawiać Polske !!!! po mafijnych liberało-komuchach Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Do boju zespół K-0-R-U-P-C-Y-J-N-Y PiSu !!! 08.10.06, 16:25 może jeszcze dupy na stołkach sobie chwilę posiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
iq141 Samoobrona wyszła na najrozumniejsze ugrupowanie 08.10.06, 14:22 Bez marszów głupców.Lecz optująca za prawością. Pisiorki powinni ich prosić do rozgrywki. Czy będą na tyle mądrzy? Mali ludzie w wielkimi kompleksami nigdy nie wygrali ostatniej batali. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Towarzyszko JOLU Z D...nadal śpi?! 08.10.06, 14:52 Ależ towarzyszu, czy ktoś ma wątpliwości? Nasi ludzie spotkali sie w ciszy i spokoju, aby omówić problem weksli, gdyż niegodziwe nieloty , moga spowodować ,że nasi ludzie pójdom z torbami.Sam tow.Lepper jak było widać w tvp oddał swoje oszczędności powodzianom, i też ma chwilowe przejsciowe, tak ,że musiał pozyczyć od kolegi klasy, Mojsia, Pis nie chce naszego przewodniczącego, bo się boi ,że Leppera chłopski umysł przebija jego inteligencka klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Towarzyszko JOLU Z D...nadal śpi?! 08.10.06, 14:59 yole zostawcie ona za przystojna dla was Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Jola D. nie dostała nowych tekstów... 08.10.06, 15:27 ... do wklejania, front za szybko się zmienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 **S____A____M____0____0____B____R ____0____N____A 08.10.06, 18:27 Niestety obowiązki ! PSL strzelił PIS gola. Samoobrona znowu na przedzie koalicyjnego peletonu. Koalicja zapewne w środe. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jolka, masz ty gdzies jakis guzik zeby cie ... 08.10.06, 18:59 w y l a c z y c ????? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: głupoty opowiadają.... 08.10.06, 14:13 radiomaryja1 napisał: że są to bajki z mchu i paproci... ************************************ Owszem, ojciec Muchomorek już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
american.dream Re: Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 14:01 Podziwiam systematyczna i naukowa prace w tej "dziedzinie". Znam to z wielu powaznych projektow. Nalezy rozwazyc wszystkie opcje (trade-offs and constraints), niestety jedna zasada jest nie do pobicia "nie mozna z pustego w prozne..". Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Rozmowy z Samoobroną bez chama i warchoła. 08.10.06, 14:03 A także bez czołowych działaczy obu partii.Wtedy się dogadają.Wiem ,że to fantazja.Czym byłby PiS be chamstwa a Samoobrona bez warcholstwa.Straciliby swoje twarze.Nierozpoznawalni.Np.Maksymiuk stałby się Gosiem i odwrotnie,Beger stałaby się tą,co się kocha,bez spełnienia w Jarosławie,Wiśniowska stałaby się Markiem Jurkiem i odwrotnie.Pełna jedność.Pełna większość.Inaczej chała jak Polska cała.I wybory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 14:15 Władzy nie oddamy, choćby nie wiem co. Do poniedziałku kupa czasu, Wódz jeszcze coś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh będzie większość 08.10.06, 14:27 samabrona dokona samozagłady w imie ocalenia stołków. wysiudają endria i duża cześć stołkowców rozpłynie sie w "prawych i srawiedliwych" Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia SLD: rozmowy z PiS bez Genialnego Stratega... 08.10.06, 14:37 no, wiecie ktorego... naszego pulchnopalcego wodza! buuuhahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Nic nowego w polityce 08.10.06, 15:26 ale w sumie ciekawe, proba przejecia wplywow w partii poprzez eliminacje jej przywodcy. Taktyka bardzo ryzykowana, wyobrazmy sobie czym by byla PIS bez Kaczynskich? Odpowiedz Link Zgłoś
kzegota Re: Nic nowego w polityce 08.10.06, 17:07 taktyka salami. juz to przerabialismy w 46 i 47 r. ppr odcinala partie od swojego przywodcy (vide PSL-mikolajczyk) i przejmowala w niej wladze. jeszcze jeden dowod ze rzadza nami teraz czystej krwii komunisci... Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy To jest demokracja 08.10.06, 14:58 Obywatele również ci z PO i SLD wybierali sejm na kadencje 4-letnia. I to jest właśnie demokracja.Sejm to musi Rozwiązać wdług obowiązujących reguł. PS PO jest loserem i zachowuje jak mój 5-letni chrześniak: Jak widzi że zbliża sie klęska w grze to proponuje gre od nowa a jak przegra bórzy wszystko co jest na planszy i sie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: To jest demokracja 08.10.06, 15:21 Dobra rada. - zanim zaczniesz wtracac obce slowa naucz sie pisac w ojczystym jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: To jest demokracja 08.10.06, 15:41 Jedyny sens tom fakt, ze masz 5-letniego chrzestniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: To jest demokracja 08.10.06, 15:46 i to że PO zachowuje się jak 5=latek Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: To jest demokracja 08.10.06, 16:18 Wedlug twojej logiki PIS zachowuje sie jak dziecko w lonie matki... Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: To jest demokracja 08.10.06, 16:57 ja też zrozumiałem sens, dzieci i ryby głosu nie mają , więc cichoszzzaaaa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: To jest demokracja 08.10.06, 16:38 r.siwy napisał: > Obywatele również ci z PO i SLD wybierali sejm na kadencje 4-letnia. I to jest > właśnie demokracja.Sejm to musi Rozwiązać wdług obowiązujących reguł. > > PS > PO jest loserem i zachowuje jak mój 5-letni chrześniak: > Jak widzi że zbliża sie klęska w grze to proponuje gre od nowa a jak przegra > bórzy wszystko co jest na planszy i sie obraża. Nie wiem co to jest "loser".Natomiast wyraz "bórzy" prawdopodobnie oznacza "burzy".Czy mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: To jest demokracja 08.10.06, 17:21 > Nie wiem co to jest "loser".Natomiast wyraz "bórzy" prawdopodobnie Czlowiek nie zna poprawnie polskiej pisowni ale probuje "zaimponowac" slowem angielskim. Prawdopodobnie sam jest "loserem", czyli po swojskiemu zwyklym "nieudacznikiem"... Mowi o chrzesniaku, czyli wlasnych dzieci raczej nie ma. Wnioskujac dalej, chyba nie znalazla sie dotychczas zadna "odwazna", czyli wytlumaczenie jak powyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: To jest demokracja 08.10.06, 17:22 Wnioskujac dalej... chyba typowy profil poierajacego PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 15:01 util napisał: > Z g*wna bicza nie ukręcisz, Przeproście i Spie*dalajcie, > rozwiazac ten Sejm w cholerę i dać głos obywatelom!!! a gdzie tam... pokurcze kaczyńscy, krótkoręki edgar, posrany kuchciński, oszołom kur(w)ski... Spójrz na nich. czy te ściery odadzą władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Trollom należy odebrać władzę 08.10.06, 15:03 Polską nie powinni rządzić trolle pokroju Kuchcińskiego, Kaczyńskiego i innych. Dość!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Trollom należy odebrać władzę 08.10.06, 15:09 chwd.pis4 napisał: > Polską nie powinni rządzić trolle pokroju Kuchcińskiego, Kaczyńskiego i innych. > > Dość!!!!! Nie obrażaj troli :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd ^^^^^___S__A__M__O__O__B__O__R__A ___^^^^^ 08.10.06, 15:16 Skoro PiS nie chce rozmawiać z Lepperem, to może ponegocjuje z Begerową? Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Re: ^^^^^___S__A__M__O__O__B__O__R__A ___^^^^^ 08.10.06, 15:22 Próbowali podobno ale im nie wyszło cycuś? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ^^^^^___S__A__M__O__O__B__O__R__A ___^^^^^ 08.10.06, 19:29 chwd.pis4 napisał: > Próbowali podobno ale im nie wyszło cycuś? Tak bywa, teraz będzie druga tura. Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 Kuchcinski - profesorek z Rejsu o ćwierćinteligenc 08.10.06, 15:35 ji typowego Pisowca. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Kuchcinski - profesorek z Rejsu o ćwierćintel 08.10.06, 16:43 speed666 napisał: > ji typowego Pisowca. No szok, już mnie wkurzacie inteligenci - inaczej. To jak to jest ,ze PO takie madre a przegrywa wszystko? Doslownie wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 15:39 Ne chcą Leppera, bo się boją, że im wywinie jakieś draństwo; np: wchodzi Samoobrona do koalicji i w dniu głosowania nad samorozwiązaniem Sejmu głosują jak PO. PiS wykołowany, ich odszczepieńcy ukarani, bo w nowych wyborach nikt ich na listy nie wystawi, konkurencja (PSL) poza sejmemi po kaczkach, przepraszam po ptakach. Dla uczciwych z elektoratu PiS jest wyjście: wyrzucić ze swoich szeregów swoich pieniaczy takich jak Kaczyński, Kurski itp typów z 10-15 obecnych, z czołówki PiS, zrobić wreszcie koalicję PO-PiS i doprowadzić do realizacji obowiązków wynikających z mandatu udzielonego im przez Naród w ubiegłorocznych wyborach. Dalsze postępowanie PiS jak dotychczas wzmacniać będzie postkomunę i w przyszłych wyborach to oni wspólnie z Lepperem będą języczkiem u wagi. Więc przyjaciele (ale prawdziwi przyjaciele) z PiS - czas zabrać się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden samoobrona! 08.10.06, 15:44 koalicji nie ma bez samoobrony.wszystkie inne uklady nie maja sensu.wybory jak najszybciej.najlepsza rada dla kaczynskiego jest powrot do koalicji z samoobrona.bez samoobrony pis jest tylko klubem.polska potrzebuje narodowy rzad - nie klub! Odpowiedz Link Zgłoś
jurny_kosmita Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 15:46 Do rozmowy nadają się wszyscy politycy Samoobrony, ale pod warunkiem, że będzie ją prowadził dobry psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w jak mozna rozmawiac z jakas partia bez jej lidera 08.10.06, 16:10 jakis smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
leon_bystry Zjadłem biedronkę w groszku firmy Bonduelle . 08.10.06, 16:15 jadłem sobie obiadek, a tu w ustach coś dziwnego. Wyciągam, a tu biedronka. Poszedłem zwymiotować i spojrzałem do puszki, w której została resztka groszku. Spojrzałem, a tam... druga biedronka. Nie kupię już nigdy nic firmy Bonduelle! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zjadłem biedronkę w groszku firmy Bonduelle . 08.10.06, 16:34 on_bystry napisał: > jadłem sobie obiadek, a tu w ustach coś dziwnego. Wyciągam, a tu biedronka. > Poszedłem zwymiotować ********************************** Na przyszłość: patrz w talerz, a nie w telewizor. Unikniesz niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Proponuję rozmowy z rządem z pominięciem 08.10.06, 16:37 premiera i brata jego, prezydenta. a co, jak demoskratos, to demoskratos :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Proponuję rozmowy z rządem z pominięciem 08.10.06, 16:45 666kgb napisała: > premiera i brata jego, prezydenta. > a co, jak demoskratos, to demoskratos :)) Latwo skalada sie propozycje, jak sie niema nic do gadania? Niespelnione marzenia czy kompleksy wyłażą? Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: Proponuję rozmowy z rządem z pominięciem 08.10.06, 16:54 > Latwo skalada sie propozycje, jak sie niema nic do gadania? Niespelnione > marzenia czy kompleksy wyłażą? to jest odpowiedź na gadanie głupot przez "wielkich" i ich klakierów, w tym wypadku jak widzę, też i twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 16:39 Następny "mózg" w pis (dzie). Obok Gosiewskiego i Zawiszy itd itd... Żal d. ściska jak się ich słucha. Jeden obciach. Partia głupoli... Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 16:48 zhk napisał: > Następny "mózg" w pis (dzie). Obok Gosiewskiego i Zawiszy itd itd... > Żal d. ściska jak się ich słucha. Jeden obciach. Partia głupoli... "Partia głupoli", mowisz o PO, zgadzam się w całosci... Jeśli nie mowisz o PO to wytlumacz dlaczego ci inteligentni - inaczej z PO wszystko przegrywaja? Taka taktyka kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 17:43 Jesli PiS, przystapi do jakichkolwiek rozmow z Samoobrona, bedzie to swiadczylo o dlaszej kompromitacji tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 17:45 Szanowny Panie Ple,Ple Kuchciński! Rozmowy z Samoobroną bez p.Leppera to już były. Owej, pamiętnej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kuchciński: rozmowy z Samoobroną bez Leppera 08.10.06, 17:49 Coś "w tym temacie" mało Prawdziwy Polaków! Tylko jeden p."alojzykamaczuk? Ach gdzież, ach gdzież, mój ulubiony "silesius.monachijski. zero"? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofzchojnic zagadka 08.10.06, 18:13 A kto przed tygodniem mowil: "Nie bedziemy wiecej rozmawiac z ludzmi o niskiej reputacji!" ???? Nie ma dnia, by PiS sie jeszcze bardziej nie osmieszal. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Re: zagadka 08.10.06, 18:57 Pamietaj kolego, ze Samoobrona to nie tylko jakas abstrakcyjna grupa poslow w Sejmie. |Samoobrona - to czesc spoleczenstwa. Jesli PiS chce rozmawiac z rozsadnymi poslami Samoobrony - to znak, ze liczy sie z elektoratem tej partii, czyli kilkoma milionami ludzi. Ty natomiast widzisz tylko kilku oszolomow typu Lepper czy Berger. Z tymi PiS nie chce juz rozmawiac. krzysztofzchojnic napisał: > A kto przed tygodniem mowil: "Nie bedziemy wiecej rozmawiac z ludzmi o niskiej > reputacji!" ???? Nie ma dnia, by PiS sie jeszcze bardziej nie osmieszal. Odpowiedz Link Zgłoś