Dodaj do ulubionych

Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono część...

• kozaczek3 PiS nigdy nie zdelegalizuje SLD!!! 08.10.06, 22:36
      Bo z kim by wtedy walczył?
      Chyba sam by się unicestwił.
      • r0b0l Re: PiS nigdy nie zdelegalizuje SLD!!! 08.10.06, 22:39
        może jeszcze z bozią wziąć się za łby

czego szczerze życzę
        i lączę się w modlitwie o nagły szlag
    • brokowisko Kto probuje zakrzyczec TASMY prawdy ? 08.10.06, 22:36
      JK i jego brat ze spolka !
      • r0b0l pożar krzyknął podpalacz 08.10.06, 22:44
        wejdą ruscy i utopią gnoja w szczynie

a co z polską???
        • maria10344 Re: pożar krzyknął podpalacz 08.10.06, 22:45
          r0b0l napisał:

> wejdą ruscy i utopią gnoja w szczynie
          >
          > a co z polską???
          "a to Polska właśnie"
          • r0b0l Re: pożar krzyknął podpalacz 08.10.06, 23:04
            a niech się pali, to już nie jest mój kraj
    • silesius.monachijski0 Teraz juz wiem, dlaczego tak bardzo cenie 08.10.06, 22:39
      J. Kaczynskiego, i dlaczego dla mnie malo strawny jest i pozostanie Tusk;
      cytuje z raportu - odtajnionego - ABW o J. Kaczynskim:
      .
      "Do jego ulubionych powieści należą: "Czarodziejska góra" T.Manna..."; ktos,
      kto zna i ceni "Czarodziejska gore" Manna, wie, gdzie i co znajduje sie w
      Davos, itd., itp..., zawsze bedzie moim komilitonem; Tusk jest na to za glupi
      • r0b0l cenisz jak wszyscy UBecy na kaczej smyczy 08.10.06, 22:42
        i oddaj kasę coś ją dostał na kapowanie polonii w niemczech
      • r0b0l a historii wkpb nie potrafiłeś przeczytać 08.10.06, 22:46
        i dlatego nigdy nie awansowaleś

• pogromca_gamonia [...] 08.10.06, 22:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • silesius.monachijski0 Odezwali sie tragarze bagazy z "Czarodziejskiej go 08.10.06, 22:57
          ry"; podobni jak nic do wehrmachtowego wnuka

pogromca_gamonia napisała:

> ty porypana przybledo!
          • pogromca_gamonia sil, kulawy Turek zajął twój barłóg w rynsztoku! 08.10.06, 23:03
            no i gdzie ty pojdziesz spac, Bundesministrze?
            • silesius.monachijski0 J. Kaczynski mial ulubiona lekture; 08.10.06, 23:11
              "Zauberberg" T. Manna; to powiesc tylko dla filozoficznie i politycznie
              wyrafinowanyhc czytelnikow; przede wszystkim postac Naphty wiele wyjasnia;
              glupki poktoju r0b0la tudziez pogromcy_gamonia, typowe Tuskowe nasienie, i tak
              nie sa w stanie niczego zrozumiec.

> no i gdzie ty pojdziesz spac, Bundesministrze?
              • pogromca_gamonia sil , twoje jedyne lektury to etykietki z jabola!! 08.10.06, 23:12
                buuuhahahaha! expercie lizbonsko-genewski!
                • silesius.monachijski0 hej, POwski bejsbolowcu; czy ty wogole wiesz, 08.10.06, 23:18
                  kto byl Thomas Mann? Czytales kiedykolwiek "Bruddenbrokow" czy "Zauberberg"?;
                  pewnie nie; pewnie ruchales swoja "goske" na prl-owskiej sofie (jak Tusek
                  swoja), i takie tez twoje wyobrazenie o kulturze i o polityce; powiedz no,
                  POlszewicki ruchaczu, co wiesz o Nafcie z "Czarodziejskiej Gory"; do kogo
                  T.Mann odnosi te postac? co wiesz o krytyce i upadku kultury europejskiej, i
                  skad te´n Mannowski pesymizm w ocenie? ale: jako wyznawca tego dupka Tuska,
                  wehrmachtowego wnusia, za glupi jestes, zeby cokolwiek zrozumiec; J.Kaczynski
                  jest zbyt inteligentny dla ciebie

> buuuhahahaha! expercie lizbonsko-genewski!
                  • silesius.monachijski0 Michnik, jak 15 lat temu chlal wode tutaj w 08.10.06, 23:24
                    Monachium, w mieszkaniu blisko kosciola sw.Pawla, i blisko Theresienwiese
                    (teren Oktoberfestu), to duzo "pieprzyl" o demokracji; teraz to tylko delirium
                    tremens: ciagle "nabity" Michnik krzani, co mu slina na jezyk przyniesie; a
                    rownie glupi alkoholicy, pokroju r0b0la i pogromcy_gamonia, tego pijaka
                    popieraja; glupole nawet nie wiedza, o co biega z ta "Czarodziejska Gora"
                    (Michnik - nawet nawalony w trupa, wiedzialby, o co chodzi); takich to
                    sobie "poplecznikow" Adasiek zgromadzil; same zboki i alkoholicy;
                    slowem:forumowy rynsztok

silesius.monachijski0 napisał:

> kto byl Thomas Mann? Czytales kiedykolwiek "Bruddenbrokow" czy "Zauberberg"?;
                    > pewnie nie; pewnie ruchales swoja "goske" na prl-owskiej sofie (jak Tusek
                    > swoja), i takie tez twoje wyobrazenie o kulturze i o polityce; powiedz no,
                    > POlszewicki ruchaczu, co wiesz o Nafcie z "Czarodziejskiej Gory"; do kogo
                    > T.Mann odnosi te postac? co wiesz o krytyce i upadku kultury europejskiej, i
                    > skad te´n Mannowski pesymizm w ocenie? ale: jako wyznawca tego dupka Tuska,
                    > wehrmachtowego wnusia, za glupi jestes, zeby cokolwiek zrozumiec; J.Kaczynski
                    > jest zbyt inteligentny dla ciebie
                    >
                    > pogromca_gamonia napisała:
                    >
                    > > buuuhahahaha! expercie lizbonsko-genewski!
                  • pogromca_gamonia Co to,nerwki puściły, Bundesministrze od Gnojówki? 08.10.06, 23:24
                    Hehe, jak tam twoja portrugalska arystokratka- przyjaciolka, kałmenie?

A kumple-prawnicy z Kanady?

BUUUUHAHAHAHA... denny pajacu....
                    • helmut.berlin Re: Co to,nerwki puściły, Bundesministrze od Gnoj 08.10.06, 23:29
                      > Hehe, jak tam twoja portrugalska arystokratka- przyjaciolka, kałmenie?

Pomyliles chyba z pania profesor z San Francisco, Silos wedrowal z nia po
                      gorkach w butach marki Meindel (najlepsze)...
                      • silesius.monachijski0 Re: Co to,nerwki puściły, Bundesministrze od Gnoj 08.10.06, 23:35
                        zle cie kwachowe abw wyszkolilo: pomyliles marke butow; potrzebujesz
                        dodatkowych kursow; tylko: kto za to zaplaci?

helmut.berlin napisał:

> > Hehe, jak tam twoja portrugalska arystokratka- przyjaciolka, kałmenie?
                        >
                        > Pomyliles chyba z pania profesor z San Francisco, Silos wedrowal z nia po
                        > gorkach w butach marki Meindel (najlepsze)...
                        • pogromca_gamonia ale jaja, ten debil tak sie daje pompowac.... 08.10.06, 23:37
                          hihihi, co za kretynek! Silek, czołem, harcerzyku!
                        • helmut.berlin Re: Co to,nerwki puściły, Bundesministrze od Gnoj 08.10.06, 23:39
                          > zle cie kwachowe abw wyszkolilo: pomyliles marke butow; potrzebujesz
                          > dodatkowych kursow; tylko: kto za to zaplaci?

to rozczarowales mnie, bo ja tylko w Meindlach wedruje. Skad wiesz, ze "kwachowe
                          ABW" dalej kursy prowadzi? Nie przyjeli cie na zaoczny?
                          • silesius.monachijski0 Ja kupuje buty tylko w Portugalii; 09.10.06, 00:14
                            Produkuja najlepsze buty ze skory (nie tylko Ecco); ale o tym ktos tak glupi, i
                            miernie yntelygentny, jak twoj kumpel, pogromca gamonia, moze jedynie pomazyc;

helmut.berlin napisał:

> > zle cie kwachowe abw wyszkolilo: pomyliles marke butow; potrzebujesz
                            > > dodatkowych kursow; tylko: kto za to zaplaci?
                            >
                            > to rozczarowales mnie, bo ja tylko w Meindlach wedruje. Skad wiesz,
                            ze "kwachow
                            > e
                            > ABW" dalej kursy prowadzi? Nie przyjeli cie na zaoczny?
                            • helmut.berlin Re: Ja kupuje buty tylko w Portugalii; 09.10.06, 00:29
                              > Produkuja najlepsze buty ze skory (nie tylko Ecco); ale o tym ktos tak glupi, i
                              > miernie yntelygentny, jak twoj kumpel, pogromca gamonia, moze jedynie pomazyc;

Ja kupuje moje Budapestery w USA, tam cie chyba nie wpuszczaja... ale ty jako
                              wielki pisarz i publicysta slasko-bawarsko-pisowski zbyt czesto robisz bledy w
                              ortografii. Nawet6 Tomek Urban lepiej pisze.

>>>>>>>>>moze jedynie pomazyc; <<<<<< a moze pomazac???
                              • silesius.monachijski0 Re: Ja kupuje buty tylko w Portugalii; 09.10.06, 00:37
                                to "pomazyc" bylo tutaj specjalnie, zeby sprawdzic resztki Twojej inteligencji;
                                no, bo skoro nic o Herlingu-Grudzinskim (nota bene: jeden z najwiekszych
                                polskich pisarzy XX wieku) i jego zwiazkach z "Czarodziejska gora" nie wiesz,
                                to moze chociaz zwrocisz uwage na ortogarfie; stad te moje male prowokacje
                                z "baldahimem" i "pomozeniem"; przynajmniej jestes cwiercinteligentny; niewiele
                                to, ale zawsze cos

helmut.berlin napisał:

> > Produkuja najlepsze buty ze skory (nie tylko Ecco); ale o tym ktos tak gl
                                > upi, i
                                > > miernie yntelygentny, jak twoj kumpel, pogromca gamonia, moze jedynie pom
                                > azyc;
                                >
                                > Ja kupuje moje Budapestery w USA, tam cie chyba nie wpuszczaja... ale ty jako
                                > wielki pisarz i publicysta slasko-bawarsko-pisowski zbyt czesto robisz bledy w
                                > ortografii. Nawet6 Tomek Urban lepiej pisze.
                                >
                                > >>>>>>>>>moze jedynie pomazyc; <<&#
                                > 60;<<< a moze pomazac???
                                • helmut.berlin Re: Ja kupuje buty tylko w Portugalii; 09.10.06, 01:15
                                  tak jak twoj "idol" masz odpowiedz na wszystko, niestety malo przekonywujaca.
                                  Zalosny jestes ale wybaczam ci, takich sierot spotkalem wiele w Monachium, jak
                                  wam RWE zamkneli to czlowiek zostal na lodzie, nieprawdaz?
                    • silesius.monachijski0 Re: Co to,nerwki puściły, Bundesministrze od Gnoj 08.10.06, 23:33
                      Znawco "PO-rynsztokowej kultury" napisz co wiesz o pogladych Nfty
                      z "Czarodziejskiej gory", i napisz, kto byl tam jego adwersarzem; przeciez to
                      jedna z najwazniejszych powiesci w kulturze europejskiej XX wieku, wiec cos,
                      mierny POlszewiski deblku, powinienes o tym slyszec; no tak: ale czego tu
                      oczekiwac od tuskoludow: tylko wehrmachtowskiej glupoty i "walenia" goski na
                      prlowskiej wersalce

> Hehe, jak tam twoja portrugalska arystokratka- przyjaciolka, kałmenie?
                      >
                      > A kumple-prawnicy z Kanady?
                      >
                      > BUUUUHAHAHAHA... denny pajacu....
                      • pogromca_gamonia silek, zetrzyj kał z ust i idz do garkuchni... 08.10.06, 23:36
                        starozakonny kawalerze siwojajny!!! buuuhahahaha...
                      • helmut.berlin Re: Co to,nerwki puściły, Bundesministrze od Gnoj 08.10.06, 23:42
                        Ciekawy jestem co tak ciebie (i innych) w "czarodziejskiej.." zafascynowalo?
                        Moze watki erotyczne albo homoseksualne?
              • helmut.berlin Re: J. Kaczynski mial ulubiona lekture; 08.10.06, 23:26
                Jesli Kaczynski cos pzreczytal, to moze "Czarodziejska gore", "Zauberberga"
                raczej nie czytal bo z Googlem raczej trudno. Przy tej okazji nasuwa mi sie
                pytanie, czy pan premier potrafi sam wyslac emaila.
                • silesius.monachijski0 "Podyskutuj" z pogromca_gamonia; to typowy 08.10.06, 23:48
                  POszolomski cwiercinteligent; on nie wie ani co to jest "Zauberberg", ani co to
                  jest "Czarodziejska gora"; zas przywolanie postaci Nafty (czyli w istocie
                  rzeczy Sprenglera oraz krytyke Benedetto Croce Europy Zachodniej po I wojnie
                  swiatowej), wywoluje u polglowka typu pogromca_gamonia jedynie obfity pot
                  wstydu, wynikajacy z niewiedzy; moze nasz POlszewicki "koryfeusz"
                  pogromca_gamonia, powie nam - bez zagladania do wikipedii i googla, kogo
                  tesciem byl Benedeto Croce; czekam na odpowiedz w ciagu 1 minuty; inaczej bede
                  juz na zwsze przekonany, ze mam do czynienia z wyjatkowym POszolomskim debilem
                  (a la Tusk), ktory ma "zero" pojecia o europejskiej i polskiej kulturze

helmut.berlin napisał:

> Jesli Kaczynski cos pzreczytal, to moze "Czarodziejska gore", "Zauberberga"
                  > raczej nie czytal bo z Googlem raczej trudno. Przy tej okazji nasuwa mi sie
                  > pytanie, czy pan premier potrafi sam wyslac emaila.
                  • sisius.monachomachijski ciągle czekasz na odpowiedź z kancelarii... 08.10.06, 23:52
                    ...czekaj na Godota pis-pieprzu...
                    • silesius.monachijski0 POszolomski glupcze: wyjasnij mi prosze, co ma 08.10.06, 23:56
                      Settembrini wspolnego z Gustawem Herlingiem_Grudzinskim? znajac Twoja
                      POlszewicka poseudo-yntelygencje, jestem pewien, ze nie zrozumiesz, o co
                      chodzi; za glupis na to;

sisius.monachomachijski napisał:

> ...czekaj na Godota pis-pieprzu...
                      • sisius.monachomachijski o pisdziochowata mądralo... 09.10.06, 00:03
                        silesius.monachijski0 napisał:

> Settembrini wspolnego z Gustawem Herlingiem_Grudzinskim? znajac Twoja
                        > POlszewicka poseudo-yntelygencje, jestem pewien, ze nie zrozumiesz, o co
                        > chodzi; za glupis na to;
                        >
                        > sisius.monachomachijski napisał:
                        >
                        > > ...czekaj na Godota pis-pieprzu...
                        • sisius.monachomachijski nie odwracaj kota Jarka ogonem...odpowiedz... 09.10.06, 00:05
                          ...jest atwiet czy nietu, jeśli tak...to co ty tutaj robisz...taki IV-ty
                          pishonor?
                          • silesius.monachijski0 Re: nie odwracaj kota Jarka ogonem...odpowiedz... 09.10.06, 00:11
                            widac, ze POszolomstwu brakuje i wiedzy i kultury (podobnie jak i glupiemu
                            Tuskowi); w zwizku z tym pozwole sobie wasza holote conieco "podkulturalnic";
                            Settembrini z "Czarodziejskiej gor" Thomasa Manna to Bemedetto Croce, wloski
                            liberal (POszolomy glupie, nawet tego dupki nie wiecie), i wolnomularz, jeden z
                            najwazniejszych wolskich myslicieliI polowy XX wieku, ktorgo corka zostala
                            druga zone Gustawa Herlinga-Grudzinskiego (to z nia zyl do konca swojego zycia
                            w Neapolu); kazdy, kulturalny, i jako tako wyksztalcony polski inteligent, o
                            tym wie; tylko wy i cale tuskowe POszolomstwo, o tym nie wie; na to jestescie
                            zwyczajnie zbyt prymitywni, i zbyt glupi

> ...jest atwiet czy nietu, jeśli tak...to co ty tutaj robisz...taki IV-ty
                            > pishonor?
                            • sisius.monachomachijski me-e by powiedział: muuuu.... 09.10.06, 00:16
                              jak na barana przystało...marnujesz waść atrament...a podkulturalnij raczej np.
                              pana Suskiego, chętnie posłucha wykładu waszej filozofowośći....
                              • silesius.monachijski0 Obnazyl sie glupek sisius do cna; brak argumentow 09.10.06, 00:21
                                i podstawowej wiedzy o polskiej i europejskiej kulturze, stad tez i chamskie i
                                glupie komentarze; stara, "dobra" tuskowo-wehrmachtowa szkola

> jak na barana przystało...marnujesz waść atrament...a podkulturalnij raczej
                                np.
                                >
                                > pana Suskiego, chętnie posłucha wykładu waszej filozofowośći....
                                • sisius.monachomachijski Obnazyl sie sisius do cna; brak argume 09.10.06, 00:23

• sisius.monachomachijski ntów...hm kto tu się obnaża palanciku silsiku... 09.10.06, 00:26
                                    ...odpowiedz na pytanie, masz ten papier od Leszka czy nie...
                        • silesius.monachijski0 Re: o pisdziochowata mądralo... 09.10.06, 00:06
                          odpowiedz na pytanie, tuskowy chlystku: co ma wspolnego Herling-Grudzinski
                          z "Czarodziejska Gora" i z Settembrinim; J.Kaczynski juz dawno by odpowiedzial;
                          Glupi Tusek i jego glupia ferajna sa na to za malo iteligentni

> silesius.monachijski0 napisał:
                          >
                          > > Settembrini wspolnego z Gustawem Herlingiem_Grudzinskim? znajac Twoja
                          > > POlszewicka poseudo-yntelygencje, jestem pewien, ze nie zrozumiesz, o co
                          > > chodzi; za glupis na to;
                          > >
                          > > sisius.monachomachijski napisał:
                          > >
                          > > > ...czekaj na Godota pis-pieprzu...
                          >
                          >
                          • sisius.monachomachijski jak tam Trabancik...naprawion, czy... 09.10.06, 00:11
                            spaliną w tętnice kontynuacja?...pokaż odpowiedź od Pana Prezydenta honorze IV
                            RP...
                  • jasiek.pl Re: "Podyskutuj" z pogromca_gamonia; to typowy 08.10.06, 23:58
                    Bawarczyk z Lizbony wchodzi na orbitę okołoziemską bo zbliża się godz. 24. Pa!
                    • silesius.monachijski0 A moze ty madralo wiesz, co ma Settembrini 09.10.06, 00:04
                      wspolnego z Herlingiem-Grudzinskim? dla niewtajemniczonych uczestnikow forum,
                      przypominam, ze "Czarodziejska gora" to jedna z tych najwazniejszych powiesci
                      XX wieku, ktora powinien znac kazdy, kto mieni sie czlowiekiem "kulturalnym"; i
                      kzady, kto zna te powiesc, i zna Herlinga-Grudzinskiego, musialby w mig
                      odpowiediec na moje pytanie, co ma wspolngo Settembrini z Herlingiem-
                      Grudzinskim; od polglowkow z POszolomstwa odpowiedzi nie oczekuje: sa na to za
                      glupi; ale, moze ktos inny?

jasiek.pl napisał:

> Bawarczyk z Lizbony wchodzi na orbitę okołoziemską bo zbliża się godz. 24.
                      Pa!
                      • sisius.monachomachijski zgaduje: naprawiałeś Trabanta i niuchnąłeś... 09.10.06, 00:08
                        ...spalinek?...a może zioło w donicy dojrzało...inne opcje? (wiemy: forumowy
                        filozof nie pije)...
                      • sisius.monachomachijski "Poglądu na to, że Żydzi wywierali na życie pol.. 09.10.06, 00:33
                        ...skie...wpływ destrucyjny nie zmieniłem"...zgadka - kto jest autorem tych
                        pięknych słów?...(podpowiedź: niestety nie Ty, chodź pewnie bardzo byś
                        chciał...). Odpowiedz pislozofie....
                  • helmut.berlin Re: "Podyskutuj" z pogromca_gamonia; to typowy 09.10.06, 00:25
                    > > Jesli Kaczynski cos pzreczytal, to moze "Czarodziejska gore", "Zauberberg
                    > a" raczej nie czytal bo z Googlem raczej trudno. Przy tej okazji nasuwa mi s
                    > ie pytanie, czy pan premier potrafi sam wyslac emaila.

Nie odpowiedziales na moje pytanie!
                    • silesius.monachijski0 Re: "Podyskutuj" z pogromca_gamonia; to typowy 09.10.06, 00:28
                      nie zaslugujesz na odpowiedz; jestestypowym POszolomskim propagandysta; i tez
                      nie wiedziales nic o Nafcie i Settembrinim z "Czarodziejskiej gory"; na to
                      trzeba byc tak inteligentynm jak J. Kaczynski, ja i inni kulturalni ludzie;
                      dobranoc; i zacznij sie uczyc europejskiej kultury poczatku XX wieku

helmut.berlin napisał:

> > > Jesli Kaczynski cos pzreczytal, to moze "Czarodziejska gore", "Zaub
                      > erberg
                      > > a" raczej nie czytal bo z Googlem raczej trudno. Przy tej okazji nasuwa m
                      > i s
                      > > ie pytanie, czy pan premier potrafi sam wyslac emaila.
                      >
                      > Nie odpowiedziales na moje pytanie!
                      • helmut.berlin Re: "Podyskutuj" z pogromca_gamonia; to typowy 09.10.06, 00:33
                        No widzisz, ty dalej wierzysz, ze "wodz" czyta Manna w oryginale. Sam nie
                        zasluzyles na buty marki Alden. Jakbys kupil to musialbys 4 lata bez Lizbony
                        przezyc.
                • palestrina2005 Może jakieś konkrety pseudoNiemcu 09.10.06, 07:45
                  Bo na razie to tylko rzucasz inwektywami w Kaczyńskiego.

Co tak bronisz tych służb specjalnych.

Może Ciebie komuchy wysłały kiedyś do Berlina Zachodniego na przeszpiegi,
                  załatwili robotę, ustrój się zmienił a Ty już tak tam zostałeś w tym Berlinie ??
                  Może teraz każą Ci pisać głupie maile szantażując dekonspiracją ?????
          • r0b0l renegacie dopadniemy cie mamy twoje raporty 08.10.06, 23:03
            i będziesz miał swoje wielkie dni, może cie pokażą jak galbę i jolkę
            • pogromca_gamonia e tam,na takie badziewie to i hycel nie spojrzy... 08.10.06, 23:09
              przeciez silek to debilek!
    • maria10344 Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono część.. 08.10.06, 22:42
      No i okazuje się,że rację mieli ci którzy kazali inwigilować
      tzw."prawicę".Gdyby ich porządnuie inwigilowali i wyciągali z tego wnioski to
      nie błoby tego obecnego nieszczęścia .
    • kozaczek3 Sidział w tej szafietrupPiS-u,.po co go wskrzeszać 08.10.06, 22:43
      Nich sobie z Marysi radiem twi w martwychwstaniu.
    • malykack Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono część.. 08.10.06, 22:43
      teraz wreszcie wszystko sie składa jak puzell. Kaczyńskiego teczkę UOP
      zmanipulował, podrobiono dokumenty i inwigilowano biednego kaczuszkę. Naprawdę
      nie rozumię skąd w tym kraju tyle niezrozumienia dla ptactwa. Chyba nie wszyscy
      wiedzą że kaczka najlepsza jest w buraczkach. Było czytać Brzechwę.Kaczka
      powinna być w buraczkach!!!!!

• sklis "...i w konsekwencji ustanowić dyktaturę" 08.10.06, 22:44
      Nie sposób się z tym nie zgodzić. Trudno się dziwić, że służby powołane do
      ochrony bezpieczeństwa demokratycznego państwa interesowały się działaniami
      wrogów Polski. Niestety, mimo to wrogwie Polski są na dobrej drodze, by "w
      konsekwencji ustanowić dyktaturę"...
    • kozaczek3 Z PiS-em nie należy walczyć.On sam się unicestwi 08.10.06, 22:51
      I tak mi dopomóż bóg.
      Recytowali jego członkowie.
      Bóg jak wszystkim wiadomym jest, to jacarz nad jajcarze, wydyma wszystkich wierzących w niego.
    • darekte PO-wcy, jestescie przerazajacy! 08.10.06, 23:04
      Mowia Wam, ze rzad dziala wbrew legalnie istniejacym srodowickom politycznym, a
      Wy - czytacie, ze to kryminalisci i mafiozi.
      Mowia Wam, kto wykorzystywal demokratyczna wladze dla bolszewickich metod walki
      politycznej, a Wy - czytacie, ze cacy (moze Beria tez byl wg. Was idealem
      praworzadnosci)
      Mowia Wam, ze obecna opozycja nie ma kompletnie, poza warcholstwem, nic do
      zaproponowania, a Wy - widzicie ich jako swoich przywodcow!
      Brawo! Goebels by sie za Was nie powstydzil!
    • alaskanka3 tajne raporty mafijne mowia ze mafia jest wszedzie 08.10.06, 23:16
      Odtajniono tajne raporty sporzadzane przez mafie dzialajaca w ramach UOP.
      Mafia raportuje ze wszedzie wokol widzi mafie.

Szczegolnym zagroeniem dla mafii sa ludzie normalni, mafii sie nie bojacy.

Swoja droga podziwiam Kaczynskich, Wassermana i Ziobro za te odwage, .... a moze
      jest to tylko brak wyobrazni ?
    • alaskanka3 tajne raporty mafijne mowia ze mafia jest wszedzie 08.10.06, 23:18
      Odtajniono tajne raporty sporzadzane przez mafie dzialajaca w ramach UOP.
      Mafia raportuje ze wszedzie wokol widzi mafie.

Szczegolnym zagroeniem dla mafii sa ludzie normalni, mafii sie nie bojacy.

Swoja droga podziwiam Kaczynskich, Wassermana i Ziobro za te odwage, .... a moze
      jest to tylko brak wyobrazni ?
    • princealbert Lesiak był wizjonerem. Chylę czoła. 08.10.06, 23:22
      Szkoda, że się nie udało spacyfikować kaczego ruchu już wtedy...
      • darekte Re: Lesiak był wizjonerem. Chylę czoła. 08.10.06, 23:28
        princealbert napisała:

> Szkoda, że się nie udało spacyfikować kaczego ruchu już wtedy...

Zupelnie, jakbym slyszal neofaszystow! Szkoda, ze Zydow juz wtedy do nogi nie
        wymordowano... Gratuluje, bracie, logiki.
    • kozaczek3 Ta szafa to trumna PiS-U 08.10.06, 23:26
      Jakieś trupy z tej szafy będą nas straszyć tylko do końca tego roku.
      Po tym czasie powiemy im:
      Witajcie bracia w naszym wirtualnym świecie.
      Jak wiecie tym światem rządzą inne wartości.
      Nie te kiedzowskie podłości.
    • zwiatrem1 Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono część.. 08.10.06, 23:27
      Wreszcie te smieci ujrzaly swiatlo dzienne
    • malgoska_k odtajnic inwigilacje dziennikarzy rzeczpospolitej 08.10.06, 23:30
      q
      • malgoska_k przez bylego min spr lecha kaczynskiego 08.10.06, 23:31
        jak kalego inwigilowac to be, ale jak Kali inwigilowac to bylo cacy
    • alaskanka3 Czynności dezintegracyjne będą kontynuowane 08.10.06, 23:35
      "Czynności dezintegracyjne będą w miarę operacyjnych możliwości kontynuowane" -
      brzmi konkluzja notatki."

Pytanie za 2 pkt.: czy czynnosci te sa nadal kontynuowane, czy tez mafia
      nawrocila sie ?

Nie pamietajacy czasow PRL-u mogli zapoznac sie z probka belkotu owczesnych
      wlascicieli Polski podczas ostatniego wywiadu z Milczanowskim w TVN24.
      W odpowiedzi na na proste pytania prowadzacej Wiadomosci wydawal z siebie
      glownie belkot i wsciekle dyszenie w mikrofon, nie potrafil sklecic 2 zdan z sensem.
    • antysalon Trup z szafy Lesiaka PO dlugo bedzie sie wietrzyc! 08.10.06, 23:35
      Szafa plk Lesiaka a rola Rokity! Ale sie narobilo!Jedynie mlodoscia i
      brakiem rozwagi uzasadnialem zachowanie Rokity w czasie zwalczania prawicowej
      opozycji w czasach gdy Rokita byl szefem URM za rzadow Suchockiej!Oczywsicie
      nie znalem zawartosci dzisiaj ujawnionych szczatkowych informacji z szafy
      Lesiaka!No to masmy chyba juz ???po karierze zdolnego krasomowcy!Ale nie
      szkodzi jest jeszcze Piwnica pod Baranami!tam tez potrzebny jest zdolny
      intrygant po zdemaskowaniu Ronikiera!Jak to chlopcy z PO brzydko lubia sie
      bawic.Rokita nazywal sdrp konstruktywna opozycja a te spod znaku PC, RdR
      zwalczal rekloma UOP!Potem wladze PO skorzystaly z prezentu b. asystentki
      Cimoszewicza Przygotowanej przez niejakiego Brochwicza.Nastepnie zbratanie
      sie Tuska z Leperem i posluzenie sie Mata Hari-Renate Beger przy udziale
      innego specjalisty od sluzb specjalnych Maksymiuka i pomoca <chlopcow
      walterowcow> z tvn...
    • oracz_prawdziwy Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono część.. 08.10.06, 23:40
      Dlaczego zmarł Anatol Lawina ?
    • oracz_prawdziwy Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono część.. 08.10.06, 23:48
      Scenariusz prawie zrealizowany. Premier J.K., prezydent L.K. Wojskowych służb
      nie ma, nad całością tajnych służb pan W., nad wymiarem sprawiedliwości pan Z.
      Większość parlamentarną kupi się za każdą cenę. Społeczeństwo popiera i wie że
      media kłamią. Do pustych głów nic już nie dotrze. Lewica rozbita i chyba dłogo
      się się nie podniesie. Konkurencją dla dyktatury są jedynie liberałowie,
      których społeczeństwo ma dosyć. Niestety tak rodził się faszyzm.
    • rzabba bolek, sprobuj medytacji 08.10.06, 23:55
    • zygfryd.okrutny Porozmawiajmy spokojnie, bez zwierzecych emocji 08.10.06, 23:58
      czyz normlany, racjonalnie myslacy czlowiek, moze uwierzyc w te cigle rewelacje? a to teczki, a to wsi, a to marcinkiweicz, a to gilowska, czyz to nie jakis wybitny kamuflaz i wieczne igrzyska organizowane przez rzad. Trudno nie pwoiedziec ze jestem juz zmeczony, smiertelnie zmeczony tym zyciem w takim rozgardiaszu, bez ladu i skladu. o robic, kogo, winic i najwazniejsze kogo w takim razie wybierac, kto jest komusnista, kto z lewa, kto z prawa, wszystcy maja taki sam program zeby mnie okrasc, a rodzina pozbawic przyszlosci. Co robic.
    • hardy01 Re: Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono czę 09.10.06, 00:22
      Ten lesiak to miał łeb... już wtedy wszystko przewidział z tego, co robią
      obecnie politycy koalicji rządzącej.
    • mika68 i co teraz powie naczelny PO_kemom Jasiu Maryś 09.10.06, 00:37
      Trzeba będzie sztandar wyprowadzić towarzysz Cieniasy:)))
      • krzysztofowicz1 Re: i co teraz powie naczelny PO_kemom Jasiu Mary 09.10.06, 00:55
        Opinie do wiadomości: Wałęsa: to Kaczyńscy byli wykonawcami inwigilacji prawicy

<< Poprzedni wątek | Następny wątek >>

Oj Panie Prezydencie, teraz Pan poszedł ostro

Zibi 2006.10.09 00:02
        jako prawnik powiem Panu, że jeżeli nie ujawni Pan żadnych dowodów, to możesz
        Pan mieć kłopot. Oskarżanie Prezydenta, czy Premiera o zdradę stanu
        (internowanie demokratycznie wybranego prezydenta)...tuataj żaden słowotok, czy
        wolna interpretacja Pana nie uratują, to najpoważniejsze z wyobrażalnych
        zarzuty- NIE TYLKO POLITYCZNE, za to za dawnych czasów spadały koronowane
        głowy, upadały mocarstwa. To już nie walka polityczna to oskarżenie czołowych
        postaci w Państwie o usiłowanie, a przynajmniej przygotowywanie ciężkich
        zbrodni. Tutaj trzeba mieć żelazne dowody, albo być pierońsko naiwnym. Życzę
        Panu, żeby Pan był w stanie te dowody przedstawić.

• nicanicnierozumiem łubudubu, łubudubu 09.10.06, 01:03
      twardy fighter pogromca naszego klubu

To pisałem ja, Lesiak pułkownik, agent drugiej kategorii.

• pmonroe Re: łubudubu, łubudubu 09.10.06, 01:45
        Polecam - ciekawe

video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980
    • majster_g Re: Jak UOP inwigilował opozycję - odtajniono czę 09.10.06, 01:55
      "Politycy ci nie potrafią lub nie chcą zachowywać się jak konstruktywna
      opozycja, a swoimi działaniami celowo dążą do rozbicia konstytucyjnych struktur
      państwa, aby w powstałym chaosie przejąć władzę, wyeliminować znaczących
      polityków innych partii i w konsekwencji ustanowić dyktaturę" - głosi dokument.

Przepraszam, ale czy to nie jest prawda? Dlaczego to bylo tajne?! Jaka szkoda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka