niewazne_kto 13.10.06, 17:51 super. Chociaz czy Putin zauwazy roznice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsultacje Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 17:51 w sumie co za roznica Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Put 13.10.06, 18:17 Kogo to obchodzi, roznia sie pieprzykiemi tym, ze jeden ma zone a drugi nie i jest bardziej klotliwy... arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 Jakby nie napisano nikt by się nie domyślił 13.10.06, 18:25 o ile w ogóle ktoś tego karzełka zauważy :| Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Oby nas znów nie kompromitowal, jak ma w zwyczaju 13.10.06, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __chyba będzie 'znaczące' pominięcie... 13.10.06, 19:05 Wołodia pewnie spotka się ze starymi/nowymi kolegami Chirakiem i Merkelową, a rezydent chyba będzie u klamki wisiał... Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Zakompleksiony Kaczyński znowu bedzie ujęty i_____ 13.10.06, 21:11 i na wszystko się zgodzi, tak samo jak było z Bushem - tak negocjował, że posłał naszych chłopaków na wojne do afganistanu... w zamian NIC nie dostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Cyberdemokracja vs Technototalitaryzm :)) 13.10.06, 19:30 cyberdemokracja napisał: >CYBERDEMOKRACJA vs. TECHNOTOTALITARYZM - już wkrótce będziesz uczestniczył w tym starciu... Znaczy się Pan Premier to CYBERDEMOKRACJA a Pan Prezydent to TECHNOTOTALITARYZM??? Niezłe starcie! :))) Masz jeszcze jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Re: Cyberdemokracja vs Technototalitaryzm :)) 13.10.06, 19:35 Jeśli chcesz się doiedzieć co to cyberdemokracja zapraszam na bloga, zakładka cyberdemokracja. A bracia K. nie reprezentują ani jednego ani drugiego... im bliżej do zwykłego, prostackiego totalitaryzmu. zbyt niekumaci są na technototalitaryzm - który tak czy tak nas kiedyś czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Cyberdemokracja vs Technototalitaryzm :)) 13.10.06, 19:38 Wow! Aleś przywalił... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __Rezydent wchodzi do gry... 13.10.06, 20:20 ciekawe czy już mu kupili tabletki/węgiel na wstrzymanie ;-)) że jest taki chojrak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: __Rezydent wchodzi do gry... 13.10.06, 22:13 Pajacyk i Ślimaczek pełzaczek, wciąż ślimaczą mamusi śliniaczek. Nasz ślimak na wyjazd się nie skusi, tam gdzie nie karmią jak u mamusi. On dyplomatycznie tak pomlaska, że wpatrzona w niego Polska klaska. Nie jedzie natomiast tam gdzie musi, choćby na przykład do Białorusi, gdzie Polacy wywalczą samotnie, przydeptani przez genseckie sotnie. Co jemu car albo bojar ruski, jemu u nas w kraju wadzą Tuski! Kala, wzywa , wyzywa, powiada, że z ojcem eR pokutę im zada i swe oraz ich nagrywa słowa. Dla moherów audycja gotowa. Nie będzie dziadek Kaszub pluł mu w twarz, ty u mnie swoją więźnia pryczę masz! Tworzymy sieć, partyjne układy, znajdziemy klucz, skopiemy wam zady! Przecież przyszły rząd niby Tuskowy, wątpię by wyraźnie postępowy, niech rządzi z pomocą rozporządzeń, będę hamulcowym z przednich siedzeń! Bo ja z nim apetyt na wszystko mam i jako ślimak sałatkę wcinam. Gdzie przepełznę zostawiam ślad lepki. Coś się przyklei i brak tobie klepki! Ślimaczek winniczek W oczkach kamerki W pupce głośniczek! Ślimaczek winniczek W oczkach kamerki W pupce głośniczek! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czyżby Putin miał jakieś buty do wyczyszczenia? 13.10.06, 21:19 A może w Federacji pucybuci zastrajkowali... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Trzy sapnięcia, cztery bzdnięcia... 13.10.06, 21:21 chlapnięcie ozorem kolejnej bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit9 protestuję! powinien pojechać kol. Lepper! 13.10.06, 21:24 To jemu należy się zaszczyt uściśnięcia dłoni wielkiego Puttina. Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski to jest zaleta systemu TwinDucks!!! 13.10.06, 17:52 Można zmienić w ostatniej chwili, można nie zmieniać i posłać drugiego. Nadmiarowość zabezpiecza nas przed zagrożeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: wlasciwie to dobrze 13.10.06, 19:32 eexmd2 napisał: > ale czy sie nie posrra? Fuj! Jakież niepolityczne określenie! Dyplomatycznie postawione pytanie: "Zachodzi medyczne podejrzenie niespodziewanego nawrotu zaburzeń gastrycznych". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miro99 Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 17:53 A jakie to ma znaczenie? Wołodia i tak się nie zoorientuje prezydent to czy premier. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Put 13.10.06, 18:00 miro99 napisał: > A jakie to ma znaczenie? Wołodia i tak się nie zoorientuje prezydent to czy > premier. Ma ogromne znaczenie, poniewaz powstaje tutaj sytacja, ze w przyszlosci jak brat prezydenta nie bedzie premierem, lecz ich wrog nr. 1 (kiedys przyjaciel nr.1 ), to kaczynsci bedzie wyreczal premiera w najwazniejszych sprawach panstwowych, a to niestety doprowadzi do bardzo powaznych konfliktow dyplomatycznych i ekonomicznech w naszym pieknym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
roblyn Re: W zamian 1000 żołnierzy do Czeczenii!!! 13.10.06, 18:51 Za 5 minutowe spotkanie z Putinem nasz prezydent obieca wysłać 1000 naszych żołnierzy na misję stabilizacyjną w Czeczenii! :) To już taka nasza piękana, świecka tradycja! Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 17:54 > Podczas przyszłotygodniowego szczytu UE w Finlandii Polskę będzie > reprezentował prezydent, a nie - jak dotychczas na szczytach przywódców państw > UE - premier. I tak nikt nie zauważy... Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal czy ? 13.10.06, 19:20 sothis666 napisał: > > obaj zaszkodzą Polsce tak samo. czy pogoninie esbekow ze WSI to nojwieksza szkoda ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: czy ? 13.10.06, 19:22 moze i to nie szkoda ale zatrzymanie gospodarki co ma teraz miejsce juz jest !! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Re: czy ? 13.10.06, 19:32 nie zatrzymanie tylko zrujnowaie... ale to i tak jest mniej istotne niż np. podeptanie demokracji i nazywanie wstydliwych działań, do których się wcześniej nie mieli odwagi przyznać, standardową demokratyczna praktyką. to sankcjonowanie patologii w polityce i pryzwyczajanie społeczeństwa do tego, że wszystko PiSiorom wolno. że nie wspomnę o walce z wolnością słowa (gdyby to miało miejsce w cywilizowanym kraju z wysoką kulturą demokratyczną Kaczory już by były historią. niechlubną i zapomnianą... Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal Re: czy ? 13.10.06, 19:51 cyberdemokracja napisał: > nie zatrzymanie tylko zrujnowaie... jezeli piszemy o sankcjach Rosji po objęciu przez PiS rządu. Bo chyba o tym okresie rujnowania piszecie a nie o wcześniejszym ? To widzimy jak szybko Rosja podejmuje działanie rujnujace naszą polską gospodarkę . Robi to w odpowiedzi na wolę polskiego narodu by wybrać takich a nie innych ludzi. Dzialanie Rosji jest więc karą dla większej cześci narodu za to że ośmielił się głosowac na stanowczego Kaczyńskiego a nie tego drugiego lizusa . a tu na forum widziemy rozweselone posty tych co taki stan czy to cieszy czy nie widzą jaka jest jego przyczyna. Czy chcą widzieć a jeżeli to co im przeszkadzą. Chyba nie brak rozumu bo jest to proste do zrozumienia . Teraz gdy akcja Rosji nie przyniosla skutku, mimo szkodzenia gospodarka nasza się nie rozleciala, gdy juz więcej nie mozę zdziałać( a może podpalic rafinerie tam mają jeszcze wtyki) systemowo, to teraz czas na pewną poprawę by nie przegiąć. Liczy się też wizerunek Rosji w świecie a dobry uklad z Polska ma tu znaczenie. W Rosji jest też sporo ludzi co widzą potrzebę dobrych układów, tylko Rosja ma jeszcze długą drogę by podać kontroli swą agenturę taki proces jak rozwiazanie WSI u nich musi trwać pare pokoleń chyba, ale pewnie też by chcili się oczyścić od tego czego się bzydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: czy ? 13.10.06, 19:54 kara jest to ze ten maly gnom zostal prezydentem , przykurcz msciwy Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: czy ? 13.10.06, 19:42 kolter napisał: > moze i to nie szkoda ale zatrzymanie gospodarki co ma teraz miejsce juz jest !! Putin już jakieś więcej niż pół roku temu cieszył się z naszego długu publicznego. Może to atut? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: czy ? 13.10.06, 19:41 zdrajcy.na.pal napisał: > sothis666 napisał: > > > > > obaj zaszkodzą Polsce tak samo. > > czy pogoninie esbekow ze WSI to nojwieksza szkoda ? W przypadku rozmów z Putinem, starym wyjadaczem z KGB, nie musi to być przesłanką pozytywną efektywnych rozmów, toczących się w przyjaznej atmosferze. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Put 13.10.06, 17:56 A moze to jest tak, ze kaczynscy doskonale wiedza, ze jaro do tego czasu nie bedzie juz premierem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion1 Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 17:56 po co to ogłaszaja - przecież i tak Piutin by sie nie zorientował marnuja tajna broń Polski Odpowiedz Link Zgłoś
ecot Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 17:59 premier prezydent jeden czort! Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Re: Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Put 13.10.06, 17:59 niewazne_kto napisał: > super. Chociaz czy Putin zauwazy roznice? E, no jasne, jedna kaczka ma nozki krotsze a druga takie same... ten gatunek lubi sie babrac w blocie... Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 18:01 "Te same źródła nie potwierdziły, że w kuluarach szczytu może dojść do dwustronnego spotkania Lech Kaczyński - Władimir Putin." Problemy: 1. Czy urzędnicy Kancelarii Prezydenta prawidłowo zlokalizują "kuluary szczytu"?? 2. Czy urzędnicy z Kancelarii Pana Prezydenta chcą się wyłgać z organizacji oficjalnego spotkania Panów Prezydentów w przyszłym roku na bliżej niesprecyzowanym gruncie? 3. Czy Urzędnicy Kancelarii Pana Prezydenta i Minister Fotyga będą na tyle szybcy by zlokalizować w "kuluarach szczytu"Prezydenta Putina i dostarczyć na miejsce rozmów Prezydenta Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Niech obaj pojadą, z mamą i z Alikiem ! 13.10.06, 18:03 /www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 no to zlikwidowac jedno stanowisko - oszczedna 4RP 13.10.06, 18:08 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
forum_wyborcza Polacy nie potrafią się połapać w bliźniakach... 13.10.06, 18:09 Polacy nie potrafią się połapać w bliźniakach, a co dopiero obcokrajowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Pojedzie, siebie zbłaźni,Polskę ośmieszy!! 13.10.06, 18:18 Mam nadzieję, że jego układ trawienny nas ocali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka przeca to jedno i to samo... 13.10.06, 18:25 i juz niedlugo beda sie mogli zamieniac z Andrzejem i Romanem, ci ostatni juz tworza jedno cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa a czemu nie Kwaśniewski>?? 13.10.06, 18:28 Zdaje się, że Putin potrzebuje kogos do polerowania butów! tow. mgr byłby idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 18:30 dyplomatyczna i kulturalna, jak to kobieta.. No i Putinowi będzie mniej wypadało ją pogonić, zwłaszcza, że ona nic mu nie dokuczała w przeciwieństwie do synków.. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 18:33 Najlepiej wysłać p. Kaczyńską sen. z kotem. Głaskanie kota (najlepiej mruczącego) bardzo uspakaja nerwy i obniża ciśnienie - to dowiedzione jest naukowo, nie żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 18:44 eva15 napisała: > Najlepiej wysłać p. Kaczyńską sen. z kotem. Głaskanie kota (najlepiej > mruczącego) bardzo uspakaja nerwy i obniża ciśnienie - to dowiedzione jest > naukowo, nie żartuję. Nie żartujesz tylko ...Gdzie Ciebie wysłać?Tobie kot niepotrzebny już go masz. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 18:47 Widzę, że poczucie humoru u ciebie godne Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 18:48 eva15 napisała: > Widzę, że poczucie humoru u ciebie godne Kaczorów. Kwa kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 19:34 amanasunta53 napisała: > eva15 napisała: > > > Widzę, że poczucie humoru u ciebie godne Kaczorów. > Kwa kwa kwa Nie podlizuj się forumowiczom. I tak każdy wie, że jesteś "kaczkopodobna". Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 21:33 > Najlepiej wysłać p. Kaczyńską sen. z kotem. kot da vinci, dama z lasiczka... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: A może wysłać ich mamę?? Może będzie bardziej 13.10.06, 21:28 ..odpukaj w niemalowane drzewo Ewa, o ile przyslowie dobrze pamietam..;) Odpowiedz Link Zgłoś
century211 A gdzie Jareczek zastapi prezydenta? Moze w lozku? 13.10.06, 18:32 eee. chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kyrre_sk Naszły mnie czarne myśli 13.10.06, 18:36 W perspektywie mamy jeszcze 19 lat kaczych rządów. Po dwóch kadencjach Lecha, prezydentem zostanie Jarosław. 4+5+5+5=19 - straszna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
kerry1 Re: Naszły mnie czarne myśli 13.10.06, 22:12 Kaczki tak dlugo nie zyja. Poza tym czasem zdarzaja sie polowania. Na miejscu kaczorow zdelegalizowal bym Polski Zwiazek Lowiecki i odstrzelil wszystkich klusownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Put 13.10.06, 18:39 Myślę, że nie pojedzie nikt - pierwszy ma być zastąpiony przez drugiego a drugi, tuż przed wyjazdem, się zesra... Co innego, gdyby to miała być wizyta w Watykanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 18:39 moze Lech zna rosyjski? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 18:47 helmut.berlin napisał: > moze Lech zna rosyjski? To za komuny nie uczyli przymusowo?Moi rodzice ,młodsi od Kaczyńskich o 8 lat, uczyli się rosyjskiego od V kl do I roku studiów.Tak samo Rokita,Tusk,Schetynia nawet Gertych. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:00 Tak uczono i mialo to pare "zalet", np. na studiach. Angielskie podreczniki byly nieosiagalne, a rosyjskie "tlumaczenia" za grosze. Bylo to w czasach jak Rosja (ZSRR) nie uznawala zadnych praw autorskich. Poniewaz nauczanie jezyka rosyjskiego nie bylo "dobrowolne", wielu staralo sie "zapomniec" i czesto skutecznie zapomnialo. Ironia losu taka, ze teraz znajomosc rosyjskiego jest bardzo pozyteczna np. w biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:02 helmut.berlin napisał: Ironia losu taka, ze teraz znajomosc rosyjskiego jest > bardzo pozyteczna np. w biznesie. Zgoda.Mnie nie uczono i teraz te ,,bukwy''to dla mnie tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:38 Helmut, a nie przyszło Ci do głowy, że uczenie się rosyjskiego mogło być nakazem starego przysłowia pszczół: "trzeba znać język wroga"? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 21:26 > "trzeba znać język wroga"? A moze tak, najwiekszym wrogiem Kaczorow sa chyba Kaczory;) Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: a ja mysle, Helmut 13.10.06, 22:19 helmut.berlin napisał: > > "trzeba znać język wroga"? > A moze tak, najwiekszym wrogiem Kaczorow sa chyba Kaczory;) że to do nich jeszcze nie dotarło i chyba się na to nie zanosi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 18:48 Chyba żartujesz. Nawet jakby znał/znali to i tak czekaliby, aż się Putin po polsku nauczy. Porządek i hierarchia muszą być zachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 18:50 eva15 napisała: > Chyba żartujesz. Nawet jakby znał/znali to i tak czekaliby, aż się Putin po > polsku nauczy. Porządek i hierarchia muszą być zachowane. Jakie języki zna Tusk lub Rokita? Angielski na poziomie Millera. Kwa kwa kwa. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 18:57 Tusk chodzil do dobrego liceum, angielski musi znac. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:00 helmut.berlin napisał: > Tusk chodzil do dobrego liceum, angielski musi znac. Ja chodziłam do bardzo dobrego-Rejtan Warszawa.Ale angielskiego to u Metodystów nauczyli. Kaczory chodziły do zawodówki? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:02 Tusk chodzil do Jedynki w Gdansku, jezyk angielski byl na bardzo wysokim jak na liceum poziomie. Wynikalo to ze specyfiki "gdanskiej", porty, stocznie, okno na swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:07 helmut.berlin napisał: > Tusk chodzil do Jedynki w Gdansku, jezyk angielski byl na bardzo wysokim jak na > liceum poziomie. Wynikalo to ze specyfiki "gdanskiej", porty, stocznie, okno na > swiat. Warszawa to była ,,wiocha'' w stosunku do Gdańska w latach 1999-2004?Mam koleżanki i kolegów z Gdańska i doświadczenia te same-jężyk to na kursach a nie w szkole. Poziom nauczania języków w średniej to porażka ,reguła ,,ogólnopolska''. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:15 > Poziom nauczania języków w średniej to porażka ,reguła ,,ogólnopolska''. Nie wiem jaki jest teraz poziom w sredniej, ale znam wielu absolwentow z ostatnich lat. Najlepiej mowia ci, ktorzy sie "odwazyli" (bylo ich albo rodzicow stac) na rok au-pair albo sprzedawania hamburgerow w USA, po liceum i przed studiami. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:22 helmut.berlin napisał: Najlepiej mowia ci, ktorzy sie "odwazyli" (bylo ich albo rodzico > w > stac) na rok au-pair albo sprzedawania hamburgerow w USA, po liceum i przed > studiami. Mnie na au-pair albo USA nie było stać.Wystarczyła Europa i zmywak a potem awans na kelnerkę i dalej laborantkę w laboratorium analitycznym we Francji.Ci Metodyści naprawdę dobrze uczą,metoda bardzo ,,szkolna'', ale skuteczna.Nie polecam warszawiakom małolatom ...i tak to wiedzą warszawiacy od kilku pokoleń.Moich rodziców też nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Zapomniales o swoim "przypadku" 14.10.06, 05:02 Najpierw uczyles sie bardzo pilnie niemieckiego, bo ci lojciec powiedzial cos o jezyku wroga, pozniej w szkole sredniej przebebniles pare lat na niemieckim z lenistwa no i w ostatnim etapie szkoly zycia w Polsce zaczales sie znowu pilnie uczyc niemieckiego, kiedy wyczules, ze mozesz zalapac sie na socjal "wie vertriebene" po psie rasy owczarek niemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Amanasunta, zgadzam się z Tobą! 13.10.06, 19:55 amanasunta53 napisała: > Poziom nauczania języków w średniej to porażka ,reguła ,,ogólnopolska''. I tu się z Tobą zgodzę!!! Większość pisze testy z wydukanych na pamieć tekstów czytankowych i odpowiada na pytania z tychże. Jedynym miarodajnym sprawdzianem jest "wypuszczenie" abiturienta na obcokrajowca i rozmowa z tymże obcokrajowcem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Amanasunta nie kwacz. :)) 13.10.06, 19:48 amanasunta53 napisała: > Jakie języki zna Tusk lub Rokita? > Angielski na poziomie Millera. > Kwa kwa kwa. A Panowie Bliźniacy? Kwaaaa, kwa, kwa, kwaaaa. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:18 > Chyba żartujesz. Nawet jakby znał/znali to i tak czekaliby, aż się Putin po > polsku nauczy. Porządek i hierarchia muszą być zachowane. Niby drobna sprawa, ale Putinowi znajomsoc niemieckiego bardzo pomaga, chociaz na oficjalnych wystepach, zgodnie z protokolem, mowi po rosyjskiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 19:46 eva15 napisała: > Chyba żartujesz. Nawet jakby znał/znali to i tak czekaliby, aż się Putin po > polsku nauczy. Porządek i hierarchia muszą być zachowane. Bardzo przepraszam. Zapomniałam o właściwej hierarchii. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kerry1 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 22:14 Jak to nie zna, przeciez dziela Lenina do pracy doktorskiej przeczytal w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: a ja mysle, ze chodzi o jezyk 13.10.06, 22:21 kerry1 napisał: > Jak to nie zna, przeciez dziela Lenina do pracy doktorskiej przeczytal w orygin > ale. To On tak twierdził??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ps.gruber Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 18:40 kakaja raznica! Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Putinem 13.10.06, 18:50 zeby tylko kaczka nie siorbała i nie pluła na gosci.Widelcem i nozem to chyba umie jesc? Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Re: Prezydent zastąpi premiera na spotkaniu z Put 13.10.06, 19:13 Napisz o koniu; co tam w Mojzejkach Oljek? Miales choc sluzbowe zapalki? Odpowiedz Link Zgłoś