Dodaj do ulubionych

Co za odrażajace forum- link

15.08.06, 12:37
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28377
Może nie sama nazwa ale wypowiedzi tych kobiet.
Ze tez Polska wydała na swiat tyle głupich kobiet
Polka + nigeryjczyk
Polka + mauretańczyk(tam wciąz dozwolone jest niewolnictwo)
Polka chcaca odwiedziec rodzinne strony swego mena a mianowicie pakistan
Polka + senegalczyk
Polki kochace turków

I najwazniejsze , w kółko ta sama spiewka ze generalizowanie i wkładanie do
jednego worka jest niesprawiedliwe a jaka jest rzeczywistość?

Dziesiątki tysięcy kobiet z europy zachodniej ktore swego czasu sie
zafascynowały egzotykami(imigrantami) walczy o swoje dzieci ktore tatuśko
porwał i ukrywa:)))
Non stop sie coś dzieje , ostatnio np. młodzi sympatyczni "anglicy" o dziwnie
brzmiących pakistanskich imionach i nazwiskach chcieli zabić "tylko" kilka
tysięcy ludzi poprzez wysadzenie samolotów.
We francji ci sympatyczni i bardzo tolernacyjni chłopcy spalili swego czasu
kilkanaście tyś samochodów:))) Pominmy to ze codziennie dochodzi w tym kraju
to kilku gwałtów zbiorowych popełnianych przez imigrantów na białych kobietach.

I tak mozna by było pisać i pisac ale no poprawnie politycznie powiedzmy sobie
ze "nie wolno generalizować"
:)
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: Co za odrażajace forum- link 15.08.06, 12:41
      Oczywiście - nie wolno generalizować. Napisz jeszcze, że wszyscy Polacy to
      brudasy i złodzieje. Bo to prawda?

:-/////
      • boski.zawodowiec weźmy pod uwage odsetek ludzi z danego kraju 15.08.06, 12:45
        Fakt polaków brudasów i oszustów jest sporo a wsrod imigrantów bardzo dużo
        jednak jest to liczba poniżej 50% wszystkich Polaków
        Agresywnych i netolerancyjnych muzułmanów jest jednak % o wiele wiecej,
        muzułmanów bijacych swoje zony jest bardz bardzo dużo.
        Czarnych rasistów jest takze bardzo dużo.
        • asiunia311 Re: weźmy pod uwage odsetek ludzi z danego kraju 15.08.06, 12:52
          Wiesz co, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
          • boski.zawodowiec acha czyli to nie muzułmanie sie wysadzają? 15.08.06, 12:59
            kosmici?
            wsrod niemców tez jest sporo niedomytków i flejtuchów.
            Holendrzy to total porazka , ludzie pozbawieni jakich kolwiek zasad i norm.
            Kazda nacja ma sporo wad jednak stawiając obok siebie rasy biała wypada bardz ,
            bardzo pozytwynie przy reszcie.
            • asiunia311 Re: acha czyli to nie muzułmanie sie wysadzają? 15.08.06, 13:07
              Cokolwiek bym Ci nie naisała, Ty uparcie będziesz tkwił przy swoim zdaniu. Może
              to i dobrze, nie zamierzam Cię przekonywać do zmiany poglądu. Przy ocenie "rasy
              białej", jak to określiłeś, byłabym jednak nieco bardziej wstrzemięźliwa.
              • boski.zawodowiec Nie lubisz swego koloru skóry? 15.08.06, 13:15
                Uwazasz swoich przodków za ludzi gorszy niz czarni, sniadzi i jeszcze inni?

Dziewczyno, poczytaj o afryce czy oby amerykach co sie tam wyprawiało zanim
                przyszli biali!
                Poczytaj o tych "dobrych" Indianach do czego byli zdolni i jak urpawiali
                niewolnictwo.
                Zainteresuj sie dzisiejszą afryką ile milionów sie zabiło miedzy sobą ze
                względów religijnych czy plemiennych.
                Wyszukaj sobie ile milionów hindusów zabili muzułmanie w sredniowieczu gdy
                "promowali" tam swoją religie.
                Poczytaj co islam wyprawiał z afryka północną, bliskim wschodem i południowa
                europa na długo przed pierwsza krucjatą.
                Przyjrzyj sie pod względem historycznym chionom, Japoni czy tez co sie działo
                jeszcze niedawno temu na półwyspie Indochinskim(poczytaj o niejamik Pol Pocie)

I jak dopiero sie doedukujesz to próbuj sił ze mną!
                • asiunia311 Re: Nie lubisz swego koloru skóry? 15.08.06, 13:25
                  Wiesz, skarbuś, właśnie dlatego, że poczytałam wiele na ten temat i pojęcie
                  mam, nie będę z Tobą dyskutować. Ty nawet pojęcia "dyskusja" nie znasz.
                  Poczytałam inne Twoje posty i nie będę się z Tobą przegadywać. Pozostań w
                  błogości swoich nienaruszalnych poglądów.
                  Żegnam
                  • boski.zawodowiec czytałas ale chyba napisanych przez... 15.08.06, 13:26
                    jakis podobnych tobie oszołomów mających uraz do rasy białej.

Przemaluj się i wyjedz do Afryki:)))
                    • asiunia311 Re: czytałas ale chyba napisanych przez... 15.08.06, 13:29
                      Oczywiście - niech Ci będzie lepiej, skoro tak myślisz, chłopcze. Musisz
                      jeszcze dorosnąć, żeby zrozumieć, że obrażanie ludzi to nie jest sposób na
                      dyskusję.
                      • boski.zawodowiec widze ze masz jakiś problem do mojej skóry 15.08.06, 13:33
                        wiec nie dam sobie w kasze dmuchać i przy pomocy prawdziwych argumentów(twoje to
                        czyste bajery miłośników multikulturalizmu) odbijam ataki.

Jesli jesteś taka mądra to obal przy pomocy rzeczowych słów to co napisałem.
                        • asiunia311 Re: widze ze masz jakiś problem do mojej skóry 15.08.06, 13:44
                          Problemy to Ty masz - sam ze sobą. Juz pisałam, że nie będę obalać
                          Twoich "argumentów", bo walenie grochem o ścianę mnie nie interesuje. Jak na
                          razie nie napisałeś niczego odkrywczego, poza jakimś pseudointelektualnym
                          bełkotem i obrażaniem mnie. Może sięgnij do encyklopedii, co znaczy
                          zwrot "kultura osobista". Dopiero wtedy zacznij prowadzić dyskusję.
                          • boski.zawodowiec Re: widze ze masz jakiś problem do mojej skóry 15.08.06, 13:45
                            No pisz!!!
                            obejrzał twa wizytówke, jesteś juz nie młoda i pewnie wiesz ze skonczysz z
                            jakimś kolorowym imigrantem gdzieś w londynie:)
    • marychna83 Re: Co za odrażajace forum- link 15.08.06, 13:03
      ha, niebywale! musze sie z toba zgodzic :-)

naprawde nie uwazam zeby zwiazek z mezczyzna innej rasy byl czyms zlym. sama
      mialam chlopaka murzyna z wysp zielonego przyladka mieszkajacego obecnie w
      szwecji. cudowny facet, do dzis mam kontakt ze soba.
      problemem jest to, ze wiele dziewczyn nie zastanawia sie nad klopotami, jakie
      moga wywolac roznice kulurowe. na poczatku z reguly jest pieknie. oni maja
      kase, urode, potrafia pieknie zbalamucic. ale niestety, wystarczy przejrzec
      koran aby dowiedziec sie ze kobieta jest istota nizszej rangi. mezczyzna
      wychowany w kulturze gloszacej tego typu madrosci nie pozbedzie sie zbyt latwo
      swoich nawykow. nie wyobrazam sobie zwiazku z muzulmaminem nie ze wzgledu na
      kolor ich skory (polak-muzulmanin tez odpada) ale dlatego, ze islam obraza moje
      wartosci.
      i prosze mi nie pisac, ze czerpie swoja wiedze z tendencyjnej telewizji.
      specjalnie kupilam sobie koran, i choc nie zdazylam go jeszcze przeczytac w
      calosci, bardzo mnie on zaniepokoil. glosi on idee dla mnie nie do przyjecia,
      oraz zawiera tresci, ktore bardzo latwo wyrwac z kontekstu aby manipulowac przy
      ich pomocy nierozgarnietymi owieczkami. doceniam wielki wklad ludzi bliskoego
      wschodu w nauke, ale nie potrafie zaakceptowac ich kultury. szanuje ich jako
      istoty ludzkie, ale nie widze plaszczyzny porozumienia.
      dlatego uwazam, ze dziewczyny naprawde powinny sie zastanowic zanim wpakuja sie
      w tego rodzaju trudny zwiazek.
      pozdrawiam
      • boski.zawodowiec a wsrod białych to nie ma urodziwych? 15.08.06, 13:16
        Sadze ze jeseśmy o wiele bardziej urodziwi niz reszta.

Kasy to oni tez za wiele nie mają:)
        • marychna83 Re: a wsrod białych to nie ma urodziwych? 15.08.06, 13:30
          sa urodziwi. i to wielu. nie zmiwnia to faktu, ze powiew egzotyki moze zawrocic
          dziewczynie w glowie.
        • marychna83 Re: a wsrod białych to nie ma urodziwych? 15.08.06, 13:31
          swoja droga to ciekawe, ja sie z toba zgadzam, a ty i tak musisz sie przyczepic.
          majac w pamieci twoje poprzednie wypowidzi moglam sie tego spodziewac, eh...
          • boski.zawodowiec nie czepiam się ciebie tylko pisze co mysle o 15.08.06, 13:35
            urodzie i kasie.
            Biali sa pod jednym i drugim względem lepsi od reszty:)

NIe podoba mi sie jednak ta twoja fascynacja egzotyką i ze niby to moze zawrocic
            w głowie dziewczynie. Jesli coś takie moze zawrócić to taka dziewczyna jest mało
            wartościowa osobą.
            • krakoma Re: nie czepiam się ciebie tylko pisze co mysle o 15.08.06, 13:39

• boski.zawodowiec rasista stosuje przemoc fizyczną 15.08.06, 13:42
                ksenofobami za to sa przedstawiciele wszystkich ras i okazuje sie ze kazdy
                praktycznie człowiek nim jest, nawet ci ktorzy walczą z rasistami podswiadomie
                sa ksenofobami.
                Pokazac ci linka?
                • krakoma Re: rasista stosuje przemoc fizyczną 15.08.06, 14:04
                  • boski.zawodowiec lecz to sie ty z politycznej poprawności 15.08.06, 14:16
                    Byłas kiedykolwiek gdzies w południowej cześci afryki? Gdyby biały facet wsiadł
                    do autobusu pełnego miejscowych mógłby o wiele gorzej skonczyć niz ten czarny o
                    ktorym piszesz! Wiec jak widac biali stworzyli o wiele lepszy system w ktorym
                    prwo jest przestrzegane.

Słowa "Polaczek" uzywają tez swego rodzaju prostaki ktore chcą sie
                    dowartościować w ten sposob.

Wnioskuje tez po twoim tekście ze zacinasz za granica bo w Polsce zarabiac nie
                    potrafisz:))

Słabi mają kompleksy do ludzi z zachodu, ty jak sądze tez i przez to wolisz sie
                    totalnie podporządkować i wyznawać poprawność polityczną.

Mnie bys gdzieś wysłała przymusowo? Czyli jednak jesteś nietolerancyjna bo
                    chcesz mnie zmuśic na siłe do tego abym coś poznawał wbrew swej woli. I chcobys
                    co robiła to i tak nie ukryjesz swej agresji i ietolerancji.
                    • krakoma Re: lecz to sie ty z politycznej poprawności 15.08.06, 14:31
                      • boski.zawodowiec Re: lecz to sie ty z politycznej poprawności 15.08.06, 14:48
                        Po przeczytaniu tej stery idiotyzmów nie mam wątpliwości- jesteś głupia i dośc
                        ograniczona umysłowo.
                        Studia za granica i tak nie pomoga bo na studiach nie ucza inteligencji!!
                        zresztą studiowanie w anglii uwazam za dość załosne i płytkie bo zapewne liczysz
                        ze dzieki temu bedziesz jakas "lepsza".
                        Nie mozna być tolerancyjnym i jednoczesniej nietolerancyjnym, nie ma czegoś takiego.
                        Ilu jest rocznie napaści na kolorowych w polsce? ostatnio była jedna to
                        wszystkie gazety o tym pisały. Ile jest dziennie napaści kolorowych na białych w
                        Anglii?
                        Wiesz dlaczego polska nie przyciąga kolorowych? bo nie przyznaje im zasiłków ,
                        mieszkania i jest prawo przy ktorym aby zostac trzeba sobie znalesc za własne
                        pieniądze mieszkanie. Eurpa zachodnia ma za to zupełnie na odwrót wiec sie
                        egoztyki pchają i zyja na koszt miejscowych:))

Na zakonczenie tej "fascynujacej" wymiany zdań musze cie delikatnie zmartwic,
                        tolerancja dla kolorowych w europie zachodniej coraz bardziej spada. Terror,
                        fundamentalizm, przestępczośc oraz brak checi do pracypowodują ze ludzie
                        zaczynają sie domagac odsyłania imigrantów:)))
                        I co zrobisz gdy ich odeślą? zmienisz poglądy?
                        • krakoma Re: lecz to sie ty z politycznej poprawności 15.08.06, 15:07

• boski.zawodowiec Re: lecz to sie ty z politycznej poprawności 15.08.06, 15:19
                            wiec ty chyba nie jesteś za granica skoro nie wiesz podstawowych rzeczy.
                            Skąd sie wzieło w ciągu 20 lat 20 milionów kolorowych imigrantów w europie?
                            Najpierw jest azyl, potem prawo stałego pobytu i szybko na zasiłek:)
                            Taka była rzeczywistość jeszcze 2-3 lata temu i stąd tylu imigrantów.
                            Obecnie wiekszośc panstw sie z tego wycofuje ale Hiszpania i włochy legalizują,
                            wystarczy tylko ze kolorowemu uda sie dostać do hiszpani i juz sie nie musi martwić.
                            To ze kolorowi są na zachodzie najwiekszymi przestępcami mozna znaleść w
                            statystykach odnośnie więzniów. Dominują a we francji stanowią 80% wieźniów.

NIkt ich nie odeśle? Gdzie ty zyjesz? w polit poprawnej bajce z ktorej sie
                            bedziesz kiedyś musiała obudzić. A co robi Dania od kilku lat? wiesz ilu musiało
                            wyjechać? Holanida tez juz zaczyna i jeszcze kilka zamachów i bedą sie musieli
                            spakować wszyscy ktorzy zyją w europie:))

ps. to ja cie juz wczesniej pożegnałem.
                            • krakoma Re: lecz to sie ty z politycznej poprawności 15.08.06, 15:31

• boski.zawodowiec te "dzieciaki" próbowały porwać samoloty 15.08.06, 16:01
                                te "zasymilowane" i urodzone w europie dzieciaki sie rok temu w metrze
                                londynskim wysadziły.
                                Te dzieciaki są wiekszymi fundamentalistami niz ich dziadkowie. Te dzieciaki
                                wcale nie pracują jak to opisujesz. Niestety musze cie zmartwić , jeszcze troche
                                fundamentalizmu i pogorszenia w gospodarkach europejskich a nikt nie bedzie
                                zwracał uwagi gdzie sie ci imigranci urodzili.
                                Historia kołem sie toczy, nie jest powiedziane czy w sposob pokojowy sie to
                                skonczy. Ciekawi mnie tylko co wtedy takie matołki jak ty bedą mówić.
                                • krakoma Re: te "dzieciaki" próbowały porwać samoloty 15.08.06, 16:14

• boski.zawodowiec no zachód jest "przechcrzścijanski" 15.08.06, 16:18
                                    wiara tam zanikła dawno temu.
                                    A co do porywaczy to dlaczego wszyscy byli muzułmanami i dlaczego tylko 2 miało
                                    angielskich rodziców a reszta imigranckich?
                                    • krakoma Re: no zachód jest "przechcrzścijanski" 15.08.06, 16:44

• boski.zawodowiec dlaczego nie komentujesz tego mordercy 15.08.06, 16:28
                                    ktory zabił corke.
                                    Czyzby sie okazało ze mam racje?
                              • boski.zawodowiec o coś dla ciebie ,na pierwszej strnoie gazety: 15.08.06, 16:07
                                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3550692.html
            • marychna83 Re: nie czepiam się ciebie tylko pisze co mysle o 15.08.06, 13:40
              a kto ci powiedzial ze ja sie fascynuje egzotyka? mialam faceta murzyna bo
              poprostu to byl wspanily czlowiek.
              co do kasy, coz, chcial bys miec jej tyle co szajkowie arabscy i ich
              bratankowie.
              uroda? wszedzie znajda sie super faceci i super brzydale. norma.
              • boski.zawodowiec ile % arabów stanowią szejkowie arabscy ?:) 15.08.06, 13:44
                mało, bardzo mało.
                Białych miliarderów i milionerów jest kilkadziesiąt razy wiecej.
                Nie chodziło mi akurat o to ze ty sie fascynujesz ale o to ze uwazasz ze coś
                takiego może zawrócic w głowie.
                • marychna83 Re: ile % arabów stanowią szejkowie arabscy ?:) 15.08.06, 13:55
                  ale ci ktorych spotykamy w polsce choc szjkami nie sa, to nie sa tez
                  algierskimi zebrakami. poruszyles problem fascynacji polek muzulmanami. one nie
                  wybieraja sobie biedakow tylko bogatych studentow, ktorym tatus przesyla
                  pieniazki na blondynki. trzymajmy sie moze tematu, ok?
                  • boski.zawodowiec chodzi m o imigrantów z europy zachodniej 15.08.06, 14:04
                    i polki ktore własnie tam ich poznają. NIe miałem na mysli naszego kraju, tutaj
                    to faktycznie rzadkosć do tego wielu tych sudentów jest przysyłanych do
                    krzewienia islamu:)))
                    Na dzień dzisiejszy w europie zachodniej miszka około 20 milionów muzułmanów ,
                    50% tych ludzi zyje z pomocy społecznej czyli bogaci to nie są.
                    • simply_z Re: chodzi m o imigrantów z europy zachodniej 15.08.06, 14:27
                      to ty Boski cos studiujesz? czy tak sobie wydedukowałeś
                  • aniiatka boski co tam z pania z tramwaju powiedz ty lepiej 15.08.06, 14:04
                    • boski.zawodowiec no ciągle sie nie widzieliśmy:((( 15.08.06, 14:17
                      cierpie:(
                      • aniiatka wyślij jej kwiotki 15.08.06, 14:22
                        • boski.zawodowiec :( hmm 15.08.06, 14:33
                          ona ponoc teraz jest w rodzinnym domu(daleko od krakowa).

Prawda jest niestety taka ze to od NIEJ zalezy czy sie jeszcze zobaczymy.
                          • aniiatka daj jej czas :) 15.08.06, 14:37
                            • boski.zawodowiec myslisz ze w koncu się zmieni? 15.08.06, 14:38

• aniiatka konieta zmienna jest...Podobno. 15.08.06, 16:55
    • pinup Re: Co za odrażajace forum- link 15.08.06, 14:23
      wez ty sie lepiej zajmij nowym klipem paris hilton a nie badaniami nad
      roznorodnoscia kultur.
      • boski.zawodowiec Jak widac P. Hilton jest o wiele mądrzejsza 15.08.06, 14:33
        bo z kolorowym jeszcze sie nie spotykała.
        • simply_z Re: Jak widac P. Hilton jest o wiele mądrzejsza 15.08.06, 14:35
          widze ,ze wnikliwie studiujesz kolorową prasę;)
        • pinup Re: Jak widac P. Hilton jest o wiele mądrzejsza 15.08.06, 14:36
          ujme to tak: jest ogromna przepasc miedzy madroscia paris i wielu innych
          kobiet:)))
          • boski.zawodowiec ona jest napewno mądrzejsza od tych Polek ktore... 15.08.06, 14:37
            tutaj poruszyłem.
            Wiem ze one i tak sie uwazają za super inteligentki ale niestety .....
            • simply_z Re: ona jest napewno mądrzejsza od tych Polek kto 15.08.06, 14:38
              rożnica polega głównie mna tym,że Paris czerpie z gigantycznego majątku swoich
              przodków.
              • boski.zawodowiec i myslisz ze przez to nie spotyka sie z kolorowymi 15.08.06, 14:41
                ?
                • simply_z Re: i myslisz ze przez to nie spotyka sie z kolor 15.08.06, 14:43
                  nie wiem czy sie spotyka czy nie ,nie sledze jej życia .
    • khaki3 Czy mozna ten rasistowski watek wywalic? 15.08.06, 17:13
      Czy trzeba poczekac,az czybek wyzwie kogos od czarnuchow i obrazi jeszcze wiecej
      osob?
      • zdzichu-nr1 Ten wątek nie jest rasistowski n/t 15.08.06, 20:15
      • mmagi kazdy moze pisac to co chce i wyrazac swoje poglad 15.08.06, 21:13
        y,nieprawdaz:/

a ze to robi po raz setny no cóż:-)
      • magnusg Re: Czy mozna ten rasistowski watek wywalic? 15.08.06, 22:47
        To jest wlasnie postepactwo-wszystkie niewygodne tematy wycinac zaslaniajac sie
        polityczna poprawnoscia.
    • mmagi Re: Co za odrażajace forum- link 15.08.06, 20:50
      Boski a co Ciebie to ku.. obchodzi kto z kim śpi lub kto z kom dzieci ma,juz
      walisz taka gruche 3 rok:-)
    • ciarna_87 Re: Co za odrażajace forum- link 15.08.06, 22:38
      :O o maj gasz, też nie twierdzę, ze wszystkie związki sa idealne ale to chyba
      ich sprawa z kim śpią i raczej są świadome jakie są konsekwencje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka