wmiesciejakrybytramwaje Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:09 nie, absolutnie ,mnie tu nie ma. W zasadzie już od półgodziny robię wylog, ale cos mi słabo idzie... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:22 Flirtek, zabrzmiało tak, jakby tu niektórzy na zawsze byli... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:28 Cicho, bo mi spłoszysz zbłąkane owieczki ! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:34 Ty?? ale, że jak? przecież oni jak te ćmy...do ognia....za Tobą Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:36 Onyksia Tutaj? Eeeee, tutaj nikt za mną I nie podpuszczaj Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:48 Onyksia, a widzisz tu gdzieś te ćmy? Nie ma ich Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:59 bo ćmy do małego światełka lecą...... a teraz to po kątach się czają Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:42 tiaaaaaaaaaaaaaaaaaa... jestem, jak zwykle zmęczyłam się walką z excelem... spać mi się chce, bo jednak 3,5h snu na dobę to za mało, czekam aż się pranie skończy, papieros, prysznic i spać. aby do piątku do 19:30 przeżyć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:45 podoba mi się Twoja sygnaturka... i ciągle sobie to powtarzam...i zapominam za chwilę... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:54 powtarzaj, powtarzaj... włącz siłę przyciągania wizualizacje i takie tam pierdoły Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:55 żeśmy się dzisiaj nawzajem męczyli doszłam do wniosku, że muszę odpocząć od cielesnych uciech na rzecz rozwoju intelektualnego Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 21:58 Helka I akurat trafiło na Exela jako rozwój intelektualny? Te cielesne uciechy zabrzmiały bardzo intrygująco Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Hop, Hoooooop 07.12.11, 22:03 tastefully7 napisała: > Helka I akurat trafiło na Exela jako rozwój intelektualny? jakoś tak wyszło, akurat rzeczywiście się trafiło - dzięki temu, co się dzisiaj działo stwierdziłam, że nie jestem taka głupia na jaką wyglądam... > Te cielesne uciechy zabrzmiały bardzo intrygująco no cóż ja na to poradzę... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 00:17 A skąd ja - mały żuczek - mam to wiedzieć? Odpowiedz Link
green.amber Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 00:20 mały i żuczek... śnieg... zima... kryj się Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 00:23 U nas nie ma śniegu Odsłuchałaś ten kawałek Metalliki? Uszy nie odpadły? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 00:39 Twój nick kojarzy mi się z jednym ich kawałkiem Wcześniej już wkleiłem w jakimś wątku, ale nie miałaś dźwięku i (chyba słusznie) przypuszczałaś, że to raczej Lesiowi się spodoba Odpowiedz Link
green.amber Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 00:44 hihi przeżyłam)) gorzej z jakim tykaniem w kaloryferze... ale spróbuję... dobranoc się z Państwem Odpowiedz Link
lesher Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 00:58 Eee tam, Metallica po Master of Puppets to już nie to... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 08:18 St. Anger i Death Magnetic moim zdaniem nie były złe. No i And Justice For All też, bo jakby nie patrzeć - też wydali ją po Master of Puppets. A tak ogólnie - to witamy na pokładzie Odpowiedz Link
lesher Re: Hop, Hoooooop 08.12.11, 17:36 > St. Anger i Death Magnetic moim zdaniem nie były złe Eee, mnie jakoś nie podeszły. > No i And Justice For All > też, bo jakby nie patrzeć - też wydali ją po Master of Puppets. No niech będzie - żeby nie było, że kłótliwy jestem > A tak ogólnie - to witamy na po > kładzie A z tym to dokładnie trafiłeś - jak tak dalej pójdzie to chyba tylko wakacje w takim przybytku mi pozostaną... Odpowiedz Link