amszel 14.10.06, 14:07 Aby odszedł jak naszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amszel Giertych musi odejść! 14.10.06, 14:10 Choćby i dziś! Niech odchodzi i zapomnijmy o nim i jego gwardii wszechpolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I niech zabiera swoich wszechpolskich oszołomów! 14.10.06, 14:54 Won tałatajstwo z polskich szkół! Odpowiedz Link Zgłoś
soach cztery razy P - ulubiona litera Romana Piertycha 14.10.06, 14:55 powtarzam moją opinię z innego linku: porządek, prestiż, prawda, patriotyzm - o rany. a w ministerstwie R.G. na razie jest tylko patriotyzm [rozumiany specyficznie - ośmieszanie polskiej edukacji przez Orzechowskiego], bo prestiżu - nie ma [kompetencje urzedników i samego ministra - kiepskie], porządku - od dawna [jeszcze wiekszy balagan po "amnestii"], co do prawdy - to jaka jest, każdy widzi [R.G. popiera kłamstwa Braci]. to mają być "prawdziwe zmiany w szkole"? na lepsze? czy na gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Wrzaski POstKomuny najmilsza melodia do sluchania 14.10.06, 15:07 soach napisała: > to mają być "prawdziwe zmiany w szkole"? na lepsze? czy na gorsze? Mirmat: mam nadzieje, ze dla ciebie na gorsze. No boobojetnie co myle o przeszlosci Giertycha (a raczej jego rodzicieli) to znikniecie ze szkol przywileji dla homoseksualistow, wprowadzenie z powrotem Sienkiewicza zamiast bolszewickiej makulatury pokazuje, ze grupka anty-Giertychowskich zadymiarzy ma sluszne powody by sie obawiac o swoja przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a Wyborcza Zamordcza 14.10.06, 15:14 nigdy już tej gazety nie kupię,z powodu stronniczości,tak jakby dziennikarze zamordczej do szkół dziennikarskich nie chodzili Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Po zarzyciu "trawki" w oczach sie im mnozy 14.10.06, 15:18 80662270a napisał: > nigdy już tej gazety nie kupię,z powodu stronniczości,tak jakby dziennikarze > zamordczej do szkół dziennikarskich nie chodzili Mirmat: nawet TVN-WSI podala, ze bylo tylko "kilkudziesieciu" zadymiarzy. No ale dla Gadziny Wybiorczej nastapilo "cudowne" rozmnozenie sie oszolomiarstwa do 150 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: Po zarzyciu "trawki" w oczach sie im mnozy 14.10.06, 17:05 Żeby wiedzieć, trzeba widzieć! Byłem tam, zrobiłem kilka fotek. Jednak to Wyborcza ma rację. Na początku zebrało się ok. 70 osób z flagami i transparentami a potem zaczęli dołączać inni, tak młodzi jak i w średnim wieku. Spod MEN-u ruszyło w pochodzie ponad 150 osób a widziałem jak dołączały nowe osoby. Dalej już im nie towarzyszyłem z braku czasu............................ A więc niektórzy liczą sposobem działaczy Przekrętu i Sitwy, czyli, zależnie od potrzeby dzielimy lub mnożymy. Tak było z imprezą pisuarów po pałacem stalina - policzyli mniej więcej, przemnożyli X 2 - wyszło im ok. 9 tys. A kiedy pojawiły się protesty obecnych na wiecu mediów - grzecznie zjechali do 4 tys. szczując jednocześnie przeciw nim swoje mocherowe oddziały. Co się tam działo, opisałem w sobotę w jednym z postów. Podobnie było z wiecem elpeeru - liczyli, liczyli i nie mogli uwierzyć włsnym oczom. W końcu, żeby jakoś błysnąć w mediach, ich fotograf zrobił częściowo upozowane zdjęcia "tłumu". Tak, tak nie ma problemu z wykonaniem fotografii kilkuset osób, tak by wyglądało na kilka tysięcy(tzw. foto z niedomówieniem). Potem te zdjęcia powiesili w internecie lecz oficjalnie nie ryzykowali już opowiadania jak w czasie imprezy, że jest ich ponad 4 tysiące. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Tak więc najpierw sprawdź w kilku źródłach, zanim zrobisz publicznie(w internecie) z siebie "konia" z klapkami na oczach i uszach(ups, przepraszam konie). Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 ha ha ha ale ilu was dokładnie było? 14.10.06, 18:02 154 czy 149 bo to straszne ciekawe a ja ciekawski jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta A z całej Polski było 3.000 z LPR i WszechPijaków 15.10.06, 13:25 A czy to nie wstyd że jak przyszło pokazać poparcie w poprzednią sobotę to frekwencja lojalnościowa wobec Giertycha wyniosła 3 tysiące z całej Polski? Z całej Polski! Czyli spośród 40 milionów ludzi! 3 tysiace, uaHaHaHaa :-))) To już ta nielubiana - przez Kościelnych Rady-Kałów z LPR i bojówkarzy z ligowych Wszech-Pijaków - Platforma miała 5-cio krotną wyższą frekwencję. Mało tego na pochodzie pierwszomajowym Ligi pełno było odpustowych figurek i różnych paciorków które nanieśli jakieś staruszki stojące już nad grobem a na wiec Platformy przyszły tysiace młodych i swiatłych obywateli Rzeczpospolitej. Mówi wam to coś? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Po zarzyciu "trawki" w oczach sie im mnozy 14.10.06, 20:56 Było 150 osób, z tego 50 reporterów i pracowników(robili "sztuczny" tłok) GW, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo rodzina Giertychow 14.10.06, 18:11 a co to k.. za roznica? jest ich niewiele i tyle. a rodzina Giertychow karierowicze i hipokryci. Maciej Giertych najpierw dogadal sie z Jaruzelskim kiedy wprowadzal stan wojenny a teraz bluzga na przeciwnikow ze to komunisci. Zawsze obaj wspierali Rosje od ktorej nic dobrego do Polski nie przyszlo. W koncu obaj walczyli z Unia Europejska po to zeby na koniec ojcu zalatwic tam stolek. Obrzydliwcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Po zarzyciu "trawki" w oczach sie im mnozy 14.10.06, 18:14 dodajmy jeszcze ze na demonstarcji LPR bylo 5 razy mniej uczestnikow niz podal Roman Giertych. Nie pomylil sie o 50 osob tylko o kilka tysiecy. taki z niego cwany matematyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kazyyoshi78 Re: Wrzaski POstKomuny najmilsza melodia do sluch 14.10.06, 15:16 Obawiam się że te demonstracyjki nie mają wiele wspólnego z POstKomuną ale raczej z lewicowymi fanatykami z pod znaku Nowej Lewicy oraz Zielonych 2004 - pewno za niedługo 2006. Zenująco niska liczba protestantów, no ale jak od tych lewusów wymagac jakiegokolwiek zorganizowania. Czekam na rzuty koktajlami Mołotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: Wrzaski POstKomuny najmilsza melodia do sluch 14.10.06, 17:18 W tej dyscyplinie najlepsi są jednak wszechpolacy do spółki z szalikowcami i od czasu do czasu górnikami(jak ktoś nadepnie im na odcisk). Odnoszę nieodparte wrażenie, że "kazyyosi", w momencie zmiany systemu w Polsce, nosił majtki w zębach. Dla niego termin "postkomuna" to słowo klucz. Czyli, nie rozumiem ale chlapnę. Na zasadzie, rzuć błotem a zawsze coś się przyklei - tylko, że o tym wiedzą już gó..arze(przepraszam dzieci - mają prawo do nieświadomości). Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 A Giertych to zboczony polglowek 14.10.06, 16:03 Niech wyjasni, dlaczego LPR ochrania pedofili ? Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: Wrzaski POstKomuny najmilsza melodia do sluch 14.10.06, 17:53 Do pana Giertycha dołączył wiceminister edukacji IVRP: Cytat: Mirosław Orzechowski: Powiedziałem, że teoria ewolucji to kłamstwo. Mam przekonanie, że to pomyłka, którą zalegalizowano jako obowiązującą prawdę. Dla mnie to opowieść o charakterze literackim, mogłaby np. stać się kanwą filmu science fiction. To smutne, a tego uczy się w polskiej szkole.Ale są jeszcze inne kłamstwa. Następnym na przykład jest to, co nam długo wmawiano: że człowiek poczęty nie jest człowiekiem, tylko bezduszną zygotą... A gdzie miejsce na tolerancję światopoglądową? - O, świat sobie już radził bez tolerancji i poradzi sobie dalej.Nie może być tak, że kilku maniaków będzie decydowało o losach cywilizacji... Święte słowa pana ministra Nie może być tak, że kilku maniaków będzie decydowało o losach cywilizacji Szkoda tylko że Polskie wykształcenie po rządach PiSuaru będzie ważne tylko w Polsce i w kilku krajach arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Wrzaski POstKomuny najmilsza melodia do sluch 14.10.06, 20:20 hmm. jeszcze się uczę, a przywilejów dla homoseksualistow tak nie bylo, jak nie ma, i pewnie nie bedzie. Chyba, że gnojenie kogoś za orientacje przez nauczycieli i uczniow to dla ciebie przywilej... Odpowiedz Link Zgłoś
ona.pomylona Re: Wrzaski POstKomuny najmilsza melodia do sluch 14.10.06, 20:25 Przywileje homoseksualistow w szkole? Masz urojenia. Leczysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
telly123 Re: Tak jest! Brudasy i flejtuchy won ze szkół! 14.10.06, 16:14 Voila: bi.gazeta.pl/im/5/3684/z3684325X.jpg Lewackie chłystki i głupkowate przymuły. Pfej! Odpowiedz Link Zgłoś
telly123 Re: Giertych musi odejść! 14.10.06, 16:13 A myć się i do nauki, lenie i brudasy! Nie podoba się, ze teraz za strzelenie szczyla w ucho, rąbnięcie mu drobnych z kieszeni, albo zwyzywanie nauczyciela możesz oberwać po łbie, matole jeden z drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Giertych musi odejść! 14.10.06, 20:26 smieszne. ciekawe gdzie moge oberwac po lbie od nauczyciela. Chyba w Kazachstanie... A tak btw. to mlodziez sama sie myje. nie trzeba jej gonic do tego- ale nie wiem, jak z toba... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Kilkudziesięciu manifestantów?Ha,ha ha!I to z ZNP? 14.10.06, 14:17 Jakaż to siła, ho, ho! ...Lewicowa i lewacka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lu_tzy Re: Kilkudziesięciu manifestantów?Ha,ha ha!I to z 14.10.06, 14:47 Tak to jest, ze gdy brakuje tepych uproszczonych hasel do wywrzaskiwania, trudno zebrac masowe poparcie. Przeciwko glupocie zawsze protestuja nieliczni. Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix ++++++ Banda okolczykowanych bachorów + ZNP ++++++ 14.10.06, 14:51 Czyli smarkate lewactwo z lewackim próchnem. ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazyyoshi78 Re: Kilkudziesięciu manifestantów?Ha,ha ha!I to z 14.10.06, 15:17 N o nie było ich 150 wraz z ochraniającą policją. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: Kilkudziesięciu manifestantów?Ha,ha ha!I to z 14.10.06, 15:25 I znowu coś sie romkowi pop....ło! Gdyby, jak twierdzi, przyszli komuniści(obojętnie co to znaczy)czy lewica, to by musiał na nowo nauczyć się liczyć. Fakt, jako komentarza użyję cytatu: "wysoki do nieba a głupi jak trzeba"! Z tego samego filmu pochodzi też inny cytat, jakże przystający do postępowania całego towarzystwa Przekrętu i Sitwy: "prawo, prawem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Tyle lat śmialiśmy się z Pawlaka uosabiającego najgorsze cechy narodowe(chyba tylko oprócz zdrady) a tymczasem zafundowaliśmy sobie pawlaków i ich przydupników na najważniejszych stanowiskach w kraju. Wiele ich posunięć śmierdzi nawet zdradą narodową - a więc przerośli swój pierwowzór!!!........... Najwyższy już czas przerwać to psucie Polski! "Wykształciuchy" obudźcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ona.pomylona Protest: Szkoła zdycha przez Giertycha! 14.10.06, 14:22 Trzymam kciuki, jestem z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Protest: Szkoła zdycha przez Giertycha! 14.10.06, 14:29 ona.pomylona napisała: > Trzymam kciuki, jestem z Wami! Ja też! (Choć z komuną ani postkomuną nie mam nic wspólnego.) Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Protest: Szkoła zdycha przez Giertycha! 14.10.06, 20:28 ja tez. wspieram z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Roman ma za mało czasu na pracę , a za dużo na... 14.10.06, 14:35 On się marnuje jako minister. Szkoda chłopa do takiej roboty. Czas na karierę w Hollywood . Odpowiedz Link Zgłoś
teka62 jest jeszcze głupszy 14.10.06, 14:36 od swego ojca - ale ich dwóch ponoć stworzył Bóg. Coś Mu nie wyszło w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: jest jeszcze głupszy 14.10.06, 15:29 Gdy jedni stali po rozum, giertychowie stali chyba po wzrost - no i widać efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Protest przed MEN-em: Giertych musi odejść! 14.10.06, 14:44 Giertych i jego ciemniak wiceminister precz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Hasła godne proweniencji manifestantów-lewackiej 14.10.06, 14:46 oczywiście?! Odpowiedz Link Zgłoś
henrykblajet Re: Hasła godne proweniencji manifestantów-lewack 14.10.06, 15:02 Jak patrzę na tą małpę to zgadzam się z ewolucją DARWINA.Rozumu to ma tyle co małpa, wygląd całkowicie mu odpowiada,ten krok,długie ręce prawie do kolan,cofnięte czoło.Jak jego tatuś może wypowiadać bzdurne teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski A gdzie hasło z poprzedniej manifestacji? 14.10.06, 15:04 Poprzednio "młodzież" wznosiła hasło "Giertych do wora, wór do jeziora!". Co ewidentnie sugerowało postąpienie z ministrem na wzór zabójstwa Popiełuszki. Dorośli mentorzy "młodzieży" widocznie tym razem nie zaakceptowali tego hasła, bo ewidentnie jest to groźba karalna. Aż dziw że uprzednio policja nie wszczęła śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: A gdzie hasło z poprzedniej manifestacji? 14.10.06, 15:48 Zrówwnywanie Giertycha-faszysty z ks. Popiełuszką? "szczy-piorkowskiemu" chyba już całkiem mózg wygnił i nastąpiło zapętlenie toku myślowego!!! Wiecie dlaczego koń ma klapki przy oczach?... Żeby, gdy dostanie batem po zadzie, szedł do przodu i nie kombinował! Próba myślenia, jak widać, spowodowała awarię w zwojach mózgowych. Felernych Przekręt i Sitwa tolerują, dopóki mogą się przydać. I po co było czytać Wyborczą? Przecież to jest gazeta dla myślących, u których szare komórki pracują bez zacięć i bez klapek na oczach i uszach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Hasła na następną demonstrację 14.10.06, 20:05 Nawiązując do negowania dotychczasowych inicjatyw min. Giertycha proponuje następujące hasła: 1) Więcej minispódniczek w gimnazjum! 2) Tyle samo historii Polski co historii Francji w szkołach! 3) Precz z gniotami Sienkiewicza i Mickiewicza w kanonie lektrur! 4) Patriotyzm w szkole to przedsionek nacjonalizmu! 5) Więcej gejów i lesbijek wśród kadry pedagogicznej! 6) Żądamy marychy w bufecie szkolnym! Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Kaczynski = Giertych = .........! 14.10.06, 15:02 najbardziej aferalnej partii w Polsce zamieszanej w FOZZ, Art-B i sprzedawanie koncesji na paliwa (dowody w częściowo odtajnionej szafie Lesiaka), zrobią wszystko aby utrzymać się przy korycie. "Złodzieje z PC" weszliby z każdym w koalicję Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: Kaczynski = Giertych = .........! 14.10.06, 15:04 najbardziej aferalna partia to SLD. ilosc afer? Kilkadziesiat. ilosc afer z udziałem PiS? Na razie 0 :D Debilu Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: Kaczynski = Giertych = .........! 14.10.06, 15:56 Jeśli stosujesz w życiu zasadę trzech małp(Hannuman) to bądź konsekwentny! "Nic nie widzieć(!), nie słyszeć(!), nie mówić(?!)". Oczywiście, myślenie nie jest obowiązujące!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazyyoshi78 150 osób żenada 14.10.06, 15:05 Nikomu sie nie chce protestować - przyszli tylko zawodowi kontestatorzy. Co innego gdyby to było w czasie lekcji byłyby trzy setki. Żenujące jest że prostestuje sie p-ko Giertychowi a robi się to przy udziale ZNP organizacji związanej z SLD,SdRP zawsze w sojuszu/ Przykre jest też wykorzystywanie dzieciaków to gry politycznej. 150 osób no to mozna pokusić się o liste obecność. Kazia ? Hołdys - obecny Borowski - Ilkowski -? Odpowiedz Link Zgłoś
aksa101 Re: 150 osób żenada 14.10.06, 18:21 czytam, co napisałeś i radzę : odrzuć stereotyp, spróbuj samodzielnie przeanalizować fakty; choc wierzę, że łatwiej z gotową matrycą pogladów, tylko, że to ślepa uliczka. A faktem jest, że każdy kolejny owoc umysłu Giertycha i Orzechowskiego przyspiesza przemianę Ministerstwa Oświaty w Ministerstwo Ciemnoty. Ze wszystkimi konsekwencjami, jakich nie jesteś chyba w stanie sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
kazyyoshi78 Re: Protest przed MEN-em: Giertych musi odejść! 14.10.06, 15:07 amszel napisał: > Aby odszedł jak naszybciej!!! A na jego miejsce komunistka Łybacka, chociaż profesor sado-maso Synyszyn byłaby OK. Odpowiedz Link Zgłoś
milosz.a Giertych nie zgadza się z teorią ewolucji??? 14.10.06, 15:10 I ma racje, zgodnie z nią taka kreatura jak on powinna dawno temu wyginąć. Widać, że ta teoria kupy się nie trzyma :)) Chyba, że giertych jest gatunkiem endemicznym, a wobec tego należy mu się ochrona prawna, a jakiekolwiek protesty przeciwko niemu odczytywać należy jako zamach na środowisko naturalne i potępiać z całą stanowczością! Jedynym wyjściem z sytuacji jest umieszczenie ministra w klatce w zoo, gdzie zapewniona mu będzie opieka i bezpieczeństwo. Kto wie, może za kilka lat okaże się, że giertych jest brakującym ogniwem łączącym szympansy z człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
cortez91 Re: Giertych nie zgadza się z teorią ewolucji??? 14.10.06, 15:12 Gdybym spotkał Giertycha to bym go dźgną ^^ jeeee SLD rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
kazyyoshi78 Re: Giertych nie zgadza się z teorią ewolucji??? 14.10.06, 15:20 cortez91 napisał: > Gdybym spotkał Giertycha to bym go dźgną ^^ jeeee SLD rulez! Co Ty synku dzisiaj paliłeś.SLD zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
kazyyoshi78 Re: Giertych nie zgadza się z teorią ewolucji??? 14.10.06, 15:13 milosz.a napisał: > I ma racje, zgodnie z nią taka kreatura jak on powinna dawno temu wyginąć. > Widać, że ta teoria kupy się nie trzyma :)) Chyba, że giertych jest gatunkiem > endemicznym, a wobec tego należy mu się ochrona prawna, a jakiekolwiek protesty > > przeciwko niemu odczytywać należy jako zamach na środowisko naturalne i > potępiać z całą stanowczością! Jedynym wyjściem z sytuacji jest umieszczenie > ministra w klatce w zoo, gdzie zapewniona mu będzie opieka i bezpieczeństwo. > Kto wie, może za kilka lat okaże się, że giertych jest brakującym ogniwem > łączącym szympansy z człowiekiem! Jak czytam Twój post to tez zaczynam wątpić w ewolucję. Jad sączy Ci się z ust, mózg zawłaszczyła slepa nienawiść, post jest stekiem obelg - jako młody człowiek mógłbys się chociaż wysilić. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz NIE jestem komunistką 14.10.06, 15:18 Nie rozumiem dlaczego wiec jestem obrażana i wrzucana do jednego worka z czerwonymi. Smieszne ze ludzie z rocznika 88 i 89 nazywani sa komunistami. Dlatego ze dzialania pana Romana mi nie pasuja i chce spokojnie zdawac mature? Odpowiedz Link Zgłoś
kazyyoshi78 Re: NIE jestem komunistką 14.10.06, 15:23 gabrielafrancuz napisała: > Nie rozumiem dlaczego wiec jestem obrażana i wrzucana do jednego worka z > czerwonymi. Smieszne ze ludzie z rocznika 88 i 89 nazywani sa komunistami. > Dlatego ze dzialania pana Romana mi nie pasuja i chce spokojnie zdawac mature? Nie wiedziałem że nazwanie kogoś komunistą jest obraźliwe. Osoby biorące udział w tej demonstracyjce ( raptem koło setki ) sa raczej ofiarami prania mózgu które to pranie zafundowały im upadłe autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: NIE jestem komunistką 14.10.06, 16:17 kazyyoshi78 napisał: > Nie wiedziałem że nazwanie kogoś komunistą jest obraźliwe. > Osoby biorące udział w tej demonstracyjce ( raptem koło setki ) sa raczej > ofiarami prania mózgu które to pranie zafundowały im upadłe autorytety. ................................................................................. Zanim nazwiesz kogoś "komunistą", powinieneś rozumieć znaczenie tego pojęcia. W Polsce nie było nigdy komunizmu, za to panował częściowy totalitaryzm. Ale żaden z poprzednich rządów(także po zmianie systemu) tak bardzo się nie zbłaźnił przed Narodem i światem jak obecny. I dlatego to ok. 70% naszego społeczeństwa(nie mylić z sejmem!) mówi: każdy inny rząd, byle nie ten!!! I chyba zauważyłeś, że tu wcale już nie chodzi o SLD czy PO lub jakiś jeszcze inny kolor? Chodzi o Polskę Demokratyczną dla jej Obywateli - jeśli to ci coś jeszcze mówi! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: NIE jestem komunistką 14.10.06, 16:32 przeciez mozesz zdawac tylko sie ucz a nie politykuj powodzenia , to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
sidney12 Protest przed MEN-em: Giertych musi odejść! 14.10.06, 15:18 no coz Roman,ja ciebie tez nie rozumie,ale w koncu wychowywales sie w Korniku Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba giertych musi pozostac i zrobic porzadek z 14.10.06, 15:24 rozwydrzona mlodzieza Odpowiedz Link Zgłoś
pendykmim Re: giertych musi pozostac i zrobic porzadek z 14.10.06, 15:55 biedenyś ty, oj biedny Odpowiedz Link Zgłoś
wpa Ciemnota giertychowa musi odejść! 14.10.06, 15:31 Po tylu latach starania sie o wolną Polskę musze znosić takie faszystowskie figury w polskim rządzie. To straszne! Giertych, R.Maryja, PiS i wiadomy kosciół to są nieszczęścia Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.beata Re: Ciemnota giertychowa musi odejść! 14.10.06, 16:05 wpa napisał: > Giertych, R.Maryja, PiS i wiadomy kosciół to są nieszczęścia Polski. nieszczęściem Polski są tacy debile jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Ciemnota giertychowa musi odejść! 14.10.06, 20:30 oj, nie zgodzilabym sie z toba, tw.beata, ale za to jako nieszczescie wskazalabym kogo innego... Odpowiedz Link Zgłoś
pendykmim Giertych - durny jełop, 14.10.06, 15:54 brunatny kretyn w każdym, kto chce normalności w oświacie widzi czerwoną zarazę. Najłatwiej jest schować głowę w piasek, Romcio Giertych to kutasek. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia trzeba jakieś miejsce za miastem dać tym dewiantom 14.10.06, 16:05 aby tam mogli sią spokojnie degenerować do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
valhala Re: Protest przed MEN-em: Giertych musi odejść! 14.10.06, 16:28 Ja bym się wstydził takiego medalu. Nauczyciele powinni je wyrzucać tak jak amerykańscy żołnierze wracający z Wietnamu. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Protest przed MEN-em: Giertych musi odejść! 14.10.06, 16:43 Giertych stracił resztki zdrowego rozsądku, o ile kiedykolwiek takowe posiadał. Ci 15-latkowie, którzy nie pamiętają nawet wyborów czerwcowych, nie mówiąc już o "komunie" to są ci postkomuniści? Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Protest przed MEN-em: Giertych musi odejść! 14.10.06, 16:45 Więc ja komunista w/g kryteriów pana ministra mówię: Faktycznie szkoła zdycha ale nie przez Giertycha,Zdycha przez p.Handke i tej jego następczyni,nie pomnę nazwiska. Szkoła ma po długich latach możliwość powrotu do normalności. Zmiana programów jest konieczna jak również mentalności nauczycieli by wreszcie przestali realizować program ,a zaczęli uczyć. Jedna rada dla ministra jak opracują nowe podręczniki to proszę je dac do oceny psychologom rozwojowym a nie nauczycielom.Dość fobi szkolnych.I to by było na tyle a może aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Protest przed MEN-em: Giertych musi odejść! 14.10.06, 16:45 ty giertych romus z wielkim lbem....ja nie jestem komunistom a uwazam ze jestes nikim innym jak DEBILEM jedyny rowny tobie to druga polowa twojej dupy lepper....:( przykre ze cos takiego jest ministrem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Pisze się: komunistą. Dopiero po sprawdzeniu 14.10.06, 17:04 pisowni należy słać inwektywy polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Ten tłum, ta ciżba ludzka niech będzie groźnym 14.10.06, 16:50 memento dla rządzących!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Kpiny nie na miejscu. Ruchy wolnościowe też 14.10.06, 16:53 zaczynały skromnie i brali w nich udział najodważniejsi z odważnych: Michnik, Kuroń, Geremek, Lityński, bracia Smolarowie, Wałęsa, Rokita, Tusk, i wielu innych. Dziś 150 osób jutro miliony. Takie są bezlitosne prawa dziejowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Kpiny nie na miejscu. Ruchy wolnościowe też 14.10.06, 17:45 Tusk najodważniejszy z najodważniejszych? - oj, tyś chyba aktywista młodzieżowy (ciut nierozgarnięty pewnie, bo takimi łatwo manipulować) PD albo PO, co? Padłem ze śmiechu! "Dziś 150 osób jutro miliony. Takie są bezlitosne prawa dziejowe" - mitomanie, nie te czasy! Daj se na luz z tymi komunistycznymi hasełkami, bo popuścisz! Odpowiedz Link Zgłoś