skubi6 Dlaczego głosujemy na PiS 16.10.06, 09:08 mirek.zkanady napisała: > Hiena Gronkowiec-Przewalc? Moze jednak trzeba bylo nie odbudowywac tej > Warszawy?... Dla jej wlasnego dobra. Drogi wyborco PiS czy Marcinkiewicza, Dlaczego jesteś wyborcą PiS ? Pytam, bo na prawdę nie rozumiem, dlaczego tylu ludzi głosuje na PiS. Czy jedna trzecia Warszawiaków to takie jołopy jak ten powyżej, co kpią z nazwisk, obrażają i rucają mięsem ? Czy może jedna trzecia warszawiaków widzi coś pozytywnego w działalności PiS ? Bo ja nie. To pytanie nie jest obelgą ani kpiną, tylko wyrazem autentycznego zdziwienia. A dlaczego się dziwię: www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Dlaczego głosujemy na PiS 16.10.06, 09:15 A dlaczego głosować na HGW ??? Czy ona kiedykolwiek coś zrobiła, jest marionetką Tuska, w Londynie jej nie chcieli, w NBP też nic nie pokazała. A PO teraz oprócz krytyki, mówienia o "zagrozeniu demokracji" i żądzy władzy nie prezentuje żadnych pomysłów. Poza nieudacznictwem, krzykiem i agresłą Hanna nic nie potrafi. Na szczęście wbrew sondazom Warszawiacy to nie jełopy i dlatego większość zagłosuje ZA Marcinkiewiczem. Tylko jełop zagłosowałby na HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Dlaczego głosujemy na PiS 16.10.06, 09:32 no tak hania to marionetka tuska!! a w takim razie na kazia to juz wogule nie mozna znalezc okreslenia jaki jest jego stosunek do jarusia??? i jaki uklad ich laczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Naucz się pisać po polsku... 16.10.06, 10:21 zanim zaczniesz polemizować. Zacznij od "ó" Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Komuna wraca 16.10.06, 09:10 22 października rozpocznie sie ona naprawdę - publikacją Manifestu PKWN: pkwn.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Haneczka wraca ?? 16.10.06, 09:26 niema co sie dziwic ze haneczka wygrywa krzywousty gdzie tylko idzie tam zaraz obiecuje zlote gory , a gdzie na to kasa ?? PISowski baran mysli ze warszawiacy to buraki spod budki z piwem ze zaglosuja na picera!! Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 a kto wierzy w sondaże Gazety Wybiórczej 16.10.06, 09:16 KIEDYŚ BYŁ TAKI KAWAŁ: JAK DONOSI AGENCJA TASS I WSZYSCY WIEDZIELI O CO CHODZI, TERAZ WYBUCHAMY ŚMIECHEM JAK W MEDIACH ZDANIE ZACZYNA SIĘ OD: " JAK WSKAZUJĄ SONDAŻE .... DLA GAZETY WYBORCZEJ.... ... sprzedaż Gazety Wybiórczej spada na łeb na szyję , mimo, że Michnik goni ludzi po skrzyżowaniach. Oglądalność stacji konfidenckich (podobno niezależnych, ale od kogo, chyba nie od ich prezesów, którzy wiadomo czego bronią)wg niezależnych pracowni badań opinii publicznej - również leci. Nie mylić z sondażami postkomunistycznych pracowni jak OBOP, CBOS, czy innych. Dowód: jak przewidzieli ostatnie wyniki wyborcze do sejmu i na prezydenta,te ich prognozy skompromitowały te firmy sondażowe- skandal, Nauki statystyczne mówią o dopuszczalnym 3% błedzie, oni mieli bład w dziesiątkach % Hajka nie wygra na bank (eurpejski, skąd ją pogonili) Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: ponoć w ostatnich wyborach w sondażach ... 16.10.06, 09:21 prowadziło PO. Chyba Hania też tak prowadzi. A nawiasem mówiąc zajęłaby się ona już wnukami, bo już swoje latka ma i pomogła by rodzinie. Myslę że już sie kobiecina napracowała i nachapała za granicą - czyżby czuła się jeszcze niespełniona ?. Nie jest ona specjalnie medialna, a i pomysły czasami ma dzikie. Odrobinę lepiej prezentuje się od Beger, obie panie powinny w końcu zrozumieć gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
softeam Re: a kto wierzy w sondaże Gazety Wybiórczej 16.10.06, 09:45 gringo_w66 napisał: > KIEDYŚ BYŁ TAKI KAWAŁ: JAK DONOSI AGENCJA TASS I WSZYSCY WIEDZIELI O CO CHODZI, > TERAZ WYBUCHAMY ŚMIECHEM JAK W MEDIACH ZDANIE ZACZYNA SIĘ OD: " JAK WSKAZUJĄ > SONDAŻE .... DLA GAZETY WYBORCZEJ.... Może przeczytaj jeszcze raz. Chociaż po co i tak nie zrozumiesz. "PAP za "Życiem Warszawy" 2006-10-16 PRZEGLĄD PRASY: W stolicy cała władza może trafić w ręce Platformy Obywatelskiej - taki jest wniosek z analizy najnowszych badań Pentora przeprowadzonych na zlecenie "Życia Warszawy" na miesiąc przed wyborami samorządowymi " Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Który premier cieszył się najwiekszym zaufaniem ? 16.10.06, 09:20 Najwiekszym zaufaniem społecznym cieszył się Kazimierz Marcinkiewicz. Dobrze kierował naszym krajem. Yes.Yes.Yes. Pozostali premierzy (łącznie z obecnym) mieli niższe poparcie. Zagłosuje na Marcinkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Który premier cieszył się najwiekszym zaufani 16.10.06, 09:28 takie poparcie mial bo cuda obiecywal , a tak naprawde to mamy juz zatrzymanie wzrostu gospodarczego ,wiec udanego biegania w zimie w trampkach po zwyciestwie kazia w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Głupoty piszesz 16.10.06, 09:34 Twardo negocjował z UE, wytargował nam parę miliardów euro. Dobrze kierował rządem i w kraju i zagranicą. A Polacy umieją zobaczyć nierealne obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Głupoty piszesz 16.10.06, 09:35 wiec czemu jest tylko kandydatem na stanowisko prezydenta warszawy , czemu nadal nie wyrywa kasy od zydow z uni jak premierr??? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Monachus, ty naprawdę głupoty piszesz 16.10.06, 09:40 ile ty masz lat? 5, 10, 15? Stawiam na... 5 - zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Monachus, ty naprawdę głupoty piszesz 16.10.06, 09:43 wiem ze twa milosc do pisu spowodowane jest tym ze w mlodosci zachlystnoles sie kadzidlem , ale sa na to odtrutki PIS debilku Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa Kasę wyrwał dla Polaków, a nie dla siebie 16.10.06, 09:54 Skorzystamy z nich w latach 2007-2013. Może być inna władza. Skorzystamy jak żydzi i liberałowie nie wezmą ich do swojej kieszeni. To rząd Leszka Millera , na tych warunkach worowadził nas do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kasę wyrwał dla Polaków, a nie dla siebie 16.10.06, 09:56 dzieki Bogu za to komuch miller nas wogule tam ulokowal , bo teraznieszy rzad pewno nic by nie zrobil w tej sprawie , a pamietaj ze unia jest bogata i to on stawia warunki takim slabym krajom Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Warszawa Mostowym Zaglebiem Europy? 16.10.06, 09:21 Nie ma to jak logika tych "z krwi i kosci" Warszawiakow... HGW i praca w administracji wielkiego miasta...paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Prezydentem Warszawy niech będzie POLAK 16.10.06, 09:32 Po co nam Żydówka Waltz, po co nam Żyd Borowski vel. Berg Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Prezydentem Warszawy niech będzie POLAK 16.10.06, 09:33 moze ta rewelacje podaj na falach rydzyjka na 100% dostaniesz poklask takich samych debili jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Ty jesteś debil i liberał 16.10.06, 09:35 Ty jesteś debil i liberał żydowski Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Ty jesteś debil i liberał 16.10.06, 09:36 tak sie składa ze jestem polakiem a to ze jestem liberalem a nie walnietym oszolomem to tylko dlamnie powod do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Ty jesteś debil i liberał 16.10.06, 09:36 grzesiekgrzesiek napisał: > Ty jesteś debil i liberał żydowski a ty obskurant na dodatek obsesyjny paranoik! Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa Monachus debilu, kretynie 16.10.06, 09:38 Monachus debilu, kretynie. Ty żydzie Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Monachus debilu, kretynie 16.10.06, 09:42 no tak kiedy klerykalno PISowska holota niema nic do napisania to wali durnoty , takiej was milosci blizniego ksiadz dobrodziej nauczal?? czy moze za mocno pijany bywal na katechezach i raczej ogladal sie za ministrantami niz za gloszeniem slowa watykanskiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek monachus uroiłeś coś sobie z księdzem i katechezam 16.10.06, 09:47 monachus uroiłeś coś sobie z księdzem i katechezami . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: monachus uroiłeś coś sobie z księdzem i katec 16.10.06, 09:52 wiesz jakos mnie brzydzi poparcie dla PIS z jednego bardzo waznego powodu : od dziecka mam alergie na watykan i jego wlazidupy takie jak caly PIs czesc PO i reszta tej klerykalnej holoty!! przeraza mnie zycie w kraju w ktorym jakies wyznanie jest faworyzowane nie czuje sie bezpiecznie w kraju ktorego prezydent i premier caluje po lapach wtykanskiego mentora pedofili!! Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa Kolter od dziecka jesteś chory psychicznie 16.10.06, 10:01 Kolter od dziecka jesteś chory psychicznie. Wychowywali Cie chorzy opiekunowie . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter od dziecka jesteś chory psychicznie 16.10.06, 11:02 a moze bylem molestowany sexualnie przez zakonice i jej kochanka ksiedza ?? nie przyszlo ci to do zakadzonej gloweczki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Prezydentem Warszawy niech będzie POLAK 16.10.06, 09:35 MARCINKIEWICZ NA PROWINCJE DO GORZOWA! Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa Waltz i Borowski do Izraela 16.10.06, 09:52 Żydówka Waltz i Borowski(Żyd Berg) do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Waltz i Borowski do Izraela 16.10.06, 09:54 rodoa napisała: > Żydówka Waltz i Borowski(Żyd Berg) do Izraela. TY JESTES TAKIM SAMYM ZYDEM JAK ONI TYLKO BARDZIEJ GLUPI! SPIEPRZAJ Z POLSKI I TO OD RAZU GLUPI! Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa Jestem kobietą 16.10.06, 09:57 a w języku POLSKIM ma okreslenie kobieta używa się zaimków taką (nie takim). Nie żydem a Żydówką, Nie głupi, ale głupia. Zydówka to pani Waltz, a Żyd Borowski (Berg). Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Prezydentem Warszawy niech będzie POLAK 16.10.06, 09:35 grzesiekgrzesiek napisał: > Po co nam Żydówka Waltz, po co nam Żyd Borowski vel. Berg Właśnie, a w kościołach też powinni Polacy być, a nie tylko ten Żyd Jezus i Jego Matka, Żydówka! Nie może tak być, żeby prawdziwy Polak klękał przed Żydem! Człowieku, czy Ty naprawdę jesteś taki głupi, czy udajesz? To może zaproponujmy na prezydenta Warszawy kogoś o tak typowo polskim nazwisku jak Giertych? Albo Lepper? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Prezydentem Warszawy niech będzie POLAK 16.10.06, 09:39 moja 80 letnia ciotka kiedy uslyszala ze Maria byla zydowka malo zawalu nie dostala taki jest poziom edukacji polskich katolikow na temat wlasnej wiary {cokolwiek to slowo u nich oznacza} Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek 80 letnia osoba a zawał 16.10.06, 09:43 80 letnia osoba może dostać zawału w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: 80 letnia osoba a zawał 16.10.06, 09:45 no tak a w szczegulnosci jak dowie sie ze cale jej religijne zycie bylo zaklamane jak nauka kosciolu ktory ja zwodzil Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa I miała przez ponad 20 lat Papieża Polaka 16.10.06, 09:49 Ile ona mam pomógł. Papież Polakiem jakie to było dobro i Polak Prezydentem Warszawya Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: I miała przez ponad 20 lat Papieża Polaka 16.10.06, 09:54 a jakim obywatelstwem legitymuja sie np inni kandydaci niz kazek krzywousty czyzby izraelskim ??, a czy nie przeszkadza ci to ze minister obrony naszej ojczyzny jest tez poddanym krolowej brytyjskiej ?? bo mi tak !! Odpowiedz Link Zgłoś
rodoa Ty jestes poddany chorobie psychicznej. 16.10.06, 09:59 Ty jestes poddany chorobie psychicznej. Masz silne urojenia . Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Jezus i Maryja osoby święte duchowe 16.10.06, 09:42 A ty wybieramy osobę na prezydenta stolicy Polski. Niech żądzi Polak, a nie obcy Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 09:32 jorge.martinez napisał: > Kliniczny przykład manipulacji. > > 1% w sondażu na miesiąc przed wyborami, i to w sondażu telefonicznym to żadna > przewaga. > > Sondaż pokazuje że mamy 2 faworytów między którymi rozegra się walka o stołek. > I tyle. ALeż właśnie o to chodzi. Rzecz nie w tym, moi wy eksperci polityczni od siedmiu boleści, czy Gronkiweicz-Waltz mA 1% przewagi nad Marcinkiewiczem, czy 1% straty do niego (wiadomo, że to i tak w granicach błędu statystycznego). Mogą być kolejne sondaże na zmianę dające lekką przewagę jednemu lub drugiemu. Chodzi WŁĄŚNIE O TO, że mamy "dwoje faworytów" w sytuacji, kiedy jeszcze miesiąc temu przawaga Marcinkiewicza wydawała się druzgocąca. Powoływanie się na "pomyłkę sondażową" z osotanich wyborów dowodzi niezrozumienia trendów poparcia. Wtedy sytuacja była dokłądnie odwrotna: sondaże pokazywały przewagę PO, którea jednak topniała w miarę zbliżania się wyborów i ostatecznie wygrał PiS. Tu jest odwrotnie - wszystkie sondaże pokazywały przewagę Marcinkiewicza (...jakoś wtedy nie słyszeliśmy od Galby et consortes, że nie wierzą sondażom...), ale coraz mniejszą. WŁAŚNIE O TO CHODZI, że to będzie wyrównana walka. A swoją drogą - nnie wiem, gdzie mieszkają forumowicze krzyczący o tym, żeby głosować na Marcinkiewicza, ale chyba nie w Warszawie. Bo jakby mieszkali w Warszawie, to może by wiedzieli, że przez całą dumną prezydenturę Kaczyńskiegoi PiS nie zrobił w tym mieście ABSOLUTNIE NIC (OK, z wyjątkiem Muzeum Powstania - rzecz chwalebna, ale trochę mało). A "ten wstrętny ukłąd warszawski", o którym tak chętnie to się krzyczy, co by nie mówić zdążył jednak dwa mosty wybudować i parę ulic poprawić... Nie jestem fanem PO, ale zagłosuję przeciwko Marcinkiewiczowi. Nie mam nic przeciwko niemu - sympatyczny gość - ale rządy PiS w Warszawie to klęska. Kolejny człowiek, dla którego miasto będzie tylko odskocznioą do dalszej kariery politycznej... Nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 teraz nastąpi świński atak Kaczyńskich i PIS !!! 16.10.06, 09:39 zaczną tworzyć"fakty", na Gronkiewicz i PO! Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 09:47 > A "ten wstrętny ukłąd warszawski", o którym tak chętnie to się krzyczy, co by n > ie mówić zdążył jednak dwa mosty wybudować i parę ulic poprawić... > > Nie jestem fanem PO, ale zagłosuję przeciwko Marcinkiewiczowi. Nie mam nic prze > ciwko niemu - sympatyczny gość - ale rządy PiS w Warszawie to klęska. Kolejny c > złowiek, dla którego miasto będzie tylko odskocznioą do dalszej kariery polityc > znej... Nie, dziękuję. JESTEŚ FANEM??? TO NIE KONKURS PIĘKNOŚCI. A TEN UKŁAD POD DORADCTWEM SCHETYNYPISKORSKIEMU OKRADAŁ WARSZAWIAKÓW Z MIESZKAŃ I PIENIĘDZY... KTO MI ZAGWARANTUJE, ŻE TO SIĘ NIE POWTÓRZY. NIE WIEM CZY OSTNIO BYWASZ W STOLICY, ALE DROGI SĄ MODERNIZOWANE NA BIERZĄCO. PEWNIE NIE DOMYŚLASZ SIĘ KTO TO PRZYSPIESZYŁ??? PO JUŻ PSUŁO WIZERUNEK PREZYDENTA WARSZAWY: PROSIMY NIE PRZESZKADZAĆ... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Roznica wynoszaca 1 pkt procentowy miesci sie 16.10.06, 09:40 w granicy bledu statystycznego. Szanse HGW i Marcinkiewicza sa wiec identyczne. Prosze nie robic ludziom wody z mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogalfa Kochani Warszawiacy! Puście tych PiSowców na zielo 16.10.06, 09:57 ną trawkę! Pokażcie, że Warszawa to nie Ciemnogród. Że macie dość Marcinkiewiczów, Kaczyńskich, Kuchcińskich i Gosiewskich, a macie ich dość, bo źle Polską rządzą, ośmieszają ją w oczach obcych, i są bez skrupułów politycznymi kanciarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: Kochani Warszawiacy! Puście tych PiSowców na 16.10.06, 10:09 bogalfa napisał: > ną trawkę! Pokażcie, że Warszawa to nie Ciemnogród. Że macie dość > Marcinkiewiczów, Kaczyńskich, Kuchcińskich i Gosiewskich, a macie ich dość, bo > źle Polską rządzą, ośmieszają ją w oczach obcych, i są bez skrupułów > politycznymi kanciarzami. I wybierzcie Hanię.Głupiutkie to,ale sympatyczne.Powstaną kolejne mosty bez połaczeń z komunikacją Warszawy, ale zz dużą kasę,zwyzka 2-3 razy.I druga linia metra w cenie metra w Petersburgu(bagno)lub w Zakopanem(skała).I dużo nowych pięknych marketów np.na Rynku Starego Miasta.Warszawa stanie się prawdziwie europejską stolicą.Z Hanią wejdzie Warszawa w XXI wiek.I ta nienaganna wymowa... Odpowiedz Link Zgłoś
remis1 Mirku z Kanady 16.10.06, 10:08 Wykazles sie chamstwem, głupota i prymitywizmem. Moze bys nie odzywal sie, jezeli wszystko co umiesz, to przekrecic nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 nie wierzcie Gazecie Wybiórczej Hajka przegra 16.10.06, 10:44 te ich sondaże to są tylko ich zyczenia za które płacą "ośrodkom badania opini pubicznej" WG ZASADY: nasz klient nasz pan. sprzedaż Gazety Wybiórczej spada na łeb na szyję , mimo, że Michnik goni ludzi po skrzyżowaniach. Oglądalność stacji konfidenckich (podobno niezaleznych, ale od kogo, chyba nie od ich prezesów, którzy wiadomo czego bronią)wg niezależnych pracowni badań opinii publicznej - również leci. Nie mylić z sondażami postkomunistycznych pracowni jak OBOP, CBOS, czy innych. Dowód: jak przewidzieli ostatnie wyniki wyborcze do sejmu i na prezydenta,te ich prognozy skompromitowały te firmy sondażowe- skandal, Nauki statystyczne mówią o dopuszczalnym 3% błedzie, oni mieli bład w dziesiątkach % Odpowiedz Link Zgłoś
signal Szalony Kazimierz 16.10.06, 10:56 myślał, że "ciemny lud" Warszawy da się nabrać na tą jego socjotechnikę Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 11:30 No i trudno. Lepsza Hania "Klęcznik" niż Kazio "Blagier". A ja i tak zagłosuję na Borowskiego. Przynajmniej mogę być pewien, że jak on będzie prezydentem, to moje pieniądze nie będą marnowane na jakieś przykościelne fundacje... Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 14:25 PIS faktycznie wychodzi lepiej w wyborach niż w sondażach, ale nie dlatego, że instytuty badawcze "bronią układu". Tak mogą twierdzic tylko paranoicy, a nie wykształceni, myślący ludzie. Zagadka z sondażami ma proste wytłumaczenie, wśród inteligencji, która rzadziej głosuje na PIS, są też tacy, którzy jednak popieraja kaczorów, ale sie tego wstydzą. Poza tym poprzez sondaż truniej wyłapać starców, bo nie odbierają telefonów i nie otwierają drzwi, ale skoro proboszcz kazał biegną co sił w nogach do urn. Jeśli więc chcecie, aby PIS nie rzadził w Warszawie, rano idźcie do urn, a jeszcze przed msza zabierzcie dziadków na małą wycieczke poza miasto;) A poważnie, uważam, że mimo sindaży, gdyby dziś były wybory, Marcinkiewicz by wygrał kilkoma procentami, przynajmniej w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 14:50 mirek.zkanady napisała: > Hiena Gronkowiec-Przewalc? Moze jednak trzeba bylo nie odbudowywac tej > Warszawy?... Dla jej wlasnego dobra. Jeszcze jeden polaczek od fekaliów i azbestu, ziejący nienawiścią. Spadaj stąd, zajmij sie swoimi sprawami matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Warszawa: Gronkiewicz-Waltz faworytką sondaży 16.10.06, 17:11 Tak trzymać, Warszawiacy! Odpowiedz Link Zgłoś