wladekpytin [...] 18.10.06, 21:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Portret Giertycha na ścianie w liceum 18.10.06, 22:07 Oni powiesili ten portret, żeby mieć gdzie popluwać.Nie denerwujcie się.Mołodziez nie jest taka głupia.Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio A ja mam na ścianie portret Pana Premiera! 18.10.06, 22:20 Niestety, pomieszczenie w którym wisi jest małe. Jego oblicze kontempluję zwyklena stojąco (gdy siedzę, mam go za ...powiedzmy: plecami) Odpowiedz Link Zgłoś
ania8010 Re: A ja mam na ścianie portret Pana Premiera! 18.10.06, 22:24 stary....komplikacie możesz mieć trawienne.... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Portret Giertycha na ścianie w liceum 18.10.06, 22:24 Pomysł częściowo zapożyczony od Nieznalskiej, ale ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kryster Ludzie opamietajcie sie 18.10.06, 22:54 Boze, czy to naprawde Polska? obok jego podobizny radze powiesic Lenina, Stalina, Marksa, Engelsa, Brezniewa i cala znana Polakom swite. Bedzie piekny poczet IDIOTOW Odpowiedz Link Zgłoś
ss85 Super!!!! 18.10.06, 23:07 Ja też chcę powiesić Giertycha!!! I to nie w szkole ale na rynku, publicznie! Na takim specjalnym stelażu, tzw. szubienicy... Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Re: Portret Giertycha na ścianie w liceum 18.10.06, 23:14 Co się dzieje z tym krajem??? Portret Stalina, portret Mao, portret Gomułki. Niech te totalitarne osły w końcu pójdą się leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciorek Duce ! Słoneczko Karpat ! 18.10.06, 23:17 gdzie mogę zakupić taki portrecik ? chętnie sobie powieszę Giertycha. Jeszcze nie wiem gdzie, ale z przyjemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Portret Giertycha na ścianie w liceum 18.10.06, 23:34 > mam nadzieje ze to jakis makabryczny zart! uczniowie nigdy sie do niego nie przyznaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_pis_dy No i co z tego??? 19.10.06, 17:40 A ja noszę jego portret w portfelu(*) i co??? To pisałem ja, Jarząbek, obywatel 2. kategorii. (*) A portfel w kieszeni na du.ie. Odpowiedz Link Zgłoś