Dodaj do ulubionych

Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłego

24.10.06, 07:09
"Odpowiedzialność za kandydatów na poszczególnych listach ponoszą ich partie - mówi poseł Jacek Kurski"...hahahaha

PiS jest dziewicą i za nic nie ponosi odpowiedzialnosci
Obserwuj wątek
    • kropekuk1 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 07:19
      Kurski zawsze był głupkiem i zawsze głupki go przyciągają.
      • bajt52 Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 07:34
        Co do Kurskiego pełna zgoda ale pan doktor to chyba bardziej hiena?!
        • cyberdemokracja Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moralnej? 24.10.06, 08:54
          Społeczeństwu naprawdę tak trudno dostrzec, że dla PiS liczy się tylko prywatna
          vendetta? Koniec prywaty! Do roboty rządowe warchoły! A te bajeczki dla
          nierozgarniętych wyborców o odnowie moralnej opowiadajcie tak trochę ciszej,
          żeby się bardziej nie kompromitować.
          • uchachany To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobrony 24.10.06, 09:12
            ze strony Pani Poseł Hojarskiej :-))
            • piesek222 Re: To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobron 24.10.06, 09:43
              Precz z chamami! precz z Leperem!. precz z H..arską!Dokładnie to samo napisałam
              na forum ok 1 mies. temu. Niech prasa napisze jak w samobronie znajdzie
              jakiegoś uczciwego członka.
              • krasnov Głosując na PiS - głosujesz na Samoobronę! 24.10.06, 09:57
                Ciekawe, że - jak rozumiem - dziadek Tuska mieścił się w stawie pana Kurskiego? Jest takie stare przysłowie o źble i belce w oku… Moralność Kalego i tyle. Z tą różnicą, że Kali dał się wyedukować.
                • uchachany Spokojnie - jeśli blokowanie list przejdzie przez 24.10.06, 10:11
                  TK, to obowiązuje też i relacja odwrotna: głosując na Samoobronę, jeśli nie
                  przekroczy ona progu - głosujesz na PiS! To zapwne miał na myśli Kurski: jeśli
                  zblokują listy z Samoobroną, a będzie więcej takich kandydatów Samoobrony jak
                  ów protegowany Hojarskiej (d. Ch..arskiej), to właśnie PiS może na tym wyjść
                  lepiej zabierając te głosy na Samoobronę, które by się mogły zmarnować :-))

Czyżbyś nienawidził Kaczorów tak bardzo, że wolałbyś nawet samoobrońców zamiast
                  pisowców w samorządach...?
                  • mooomin Przeczytaj - dowiedz się czegoś 24.10.06, 10:17
                    Radziłbym wszystkim którzy wypowiadają się na forum poczytać choć odrobinę na
                    temat rozróżnień itp. Ważne pojęcia: redystrybucja dórb, państwo opiekuńcze,
                    wolność gospodarcza, wolności obywatelskie. W większości podręczników mogą być
                    przedstawione skale np. wolny rynek <------->interwencjonizm państwa. I tak we
                    wszystkich sferach. Również tych obyczajowych, jaks tosunek państwa do
                    kościoła, kara śmierci, związaki homoseksualne. Radze każdemu to przeglądnąć i
                    umieścić na każdej skali swoją partię. W ten sposób najłatwiej sprawdzić jaka
                    jest popierana przez nas partia. I tak np PiS: interwencja państwa, progi
                    podatkowe, pomoc najbiedniejszym, darmowe szkolnictwo i lecznictwo. Pakiety
                    socjalne dla górników, itd - to są postulaty państwa socjalistycznego.
                    Patriotyzm, dbałość o wartośći takie jak obrona życia, "normalny" model
                    rodziny, religijność, związek państwa i kościoła. A przede wszystkim
                    przedkładanie Polski nad inne kraje - to może być tylko prawicowy konserwatyzm.
                    I teraz poszukajmy analogii. Gdzie w ciągu XX wieku mieliśmy takie
                    połączenie??? Hmmm. Hiszpania? Jak ktoś uczył się historii to doszuka się wielu
                    analogii. Dalej: Włochy??? A może nawet Niemcy? Oczywiście u nas to nie jest aż
                    taka skala, ale historia już nazwała takie twory - Narodowy Socjalizm. Mam
                    nadzieję, że to ucina dyskusję, gdzie powinno umiejscawiać się PiS.
                    • akermanski Re: Przeczytaj - dowiedz się czegoś 24.10.06, 16:02
                      No dobrze, tylko co wątek o PISie ma do rzeczy do wątku o Samoobronie?

Samoobrona jest jeszcze bardziej radykalna w prawicowym konserwatyźmie niż PIS.
                      Bardziej na prawo jest tylko ściana

.................
                      Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl
                • wrojoz Re: Głosując na PiS - głosujesz na Samoobronę! 24.10.06, 10:46
                  Kaczyński musi odejść.
                • zbujowachata Re: Głosując na PiS - głosujesz na Samoobronę! 24.10.06, 12:27
                  Wodp. Swój -swojego zawsze znajdzie nawet u Arabiko !
                  A tak na poważnie co to wtej Gdyni to cała nacja Arabiko
                  leczy i masuje Syryjczyk sądzi też z nazwiska 50% arabiko
                  toż to Sodoma i Gomoria nie mówiąc o marsjanach i terrorystach !!!!
                  Old Hors.
              • jola_z_dywit6 **S____A____M____0____0____B____R ____0____N____A 24.10.06, 11:29
                Bezmyślnym spod znaku platfusa dedykuję wiecej myślenia konstruktywnego.
                Bo wszak złodziejstwo jest oczywistyn i skutecznie realizowanym programem PO.
                i kwiatki!

Gwałciciel 16 latki z PO w areszcie.

Chodzi o Andrzeja C., który szefuje jednemu z prywatnych poznańskich liceów i
                jest kandydatem Platformy Obywatelskiej na radnego (6. miejsce w okręgu I -
                Śródmieście i Wilda). W środę został zatrzymany we własnym mieszkaniu przez
                policjantów, w czwartek na trzy miesiące aresztował go sąd. Prokuratura
                podejrzewa go o wielokrotne zgwałcenie 16-letniej dziewczyny. - Mamy mocne
                dowody - przekonuje Mirosław Adamski, rzecznik Prokuratury Okręgowej. - Zeznania
                dziewczyny są logiczne i spójne, w dodatku ich autentyczność potwierdził biegły.
                Zebraliśmy też inny materiał, ale na tym etapie nie mogę o tym mówić.

Zatrzymanie 54-letniego Andrzeja C. miało niecodzienny przebieg. Oprócz
                policjantów brali w nim udział antyterroryści. To dlatego, że dziewczyna
                zeznała, że mężczyzna ma broń palną, którą groził jej przed gwałtami. Okazało
                się jednak, że dyrektor miał imitację broni - ręczny miotacz gazu obudowany w
                taki sposób, że wyglądał dokładnie jak pistolet glock.

Mężczyzna zaraz po zatrzymaniu został przesłuchany. Nie przyznał się do
                zarzucanych mu czynów. Mimo to, Sąd Rejonowy w Środzie Wielkopolskiej zdecydował
                się na zastosowanie aresztu, co potwierdza tezę, że dowody zebrane dotychczas
                przez prokuraturę sa mocne.

Dariusz Lipiński: - Nie możemy go wycofać, musi sam zrezygnować.

następne kwiatki
                120 osób odejdzie z warszawskiej PO?

Szefowa warszawskiej PO Małgorzata Kidawa-Błońska powiedziała, że liczy się z
                odejściem 120 działaczy. Odchodzący członkowie stołecznej PO zarzucają władzom
                partii brak przejrzystych zasad przy ustalaniu list przed zbliżającymi się
                wyborami samorządowymi.

Liczbę 120 działaczy wskazali radny sejmiku mazowieckiego Maciej Białecki i
                wiceprzewodnicząca rady dzielnicy Bielany Magdalena Zabłocka. Oboje wystąpili
                już ze struktur partyjnych.

Zawsze ktoś, kto odchodzi, czuje się pokrzywdzony i takie rzeczy opowiada. Liczę
                się z odejściem 120 osób, ale jak na razie to - z tego co wiem - jest ich około
                30 - powiedziała Kidawa-Błońska. Zastrzegła, że nie dysponuje listą osób, które
                złożyły legitymację.

Według Białeckiego, działacze odchodzą, bo są oburzeni stosowaniem
                niedemokratycznych metod. Platforma odeszła od idei prawyborów, od idei ruchu
                obywatelskiego - ocenił.

Przykładem tego - argumentował - jest sposób tworzenia list w zbliżających się
                wyborach samorządowych. Spotkałem się z taką sytuacją, że kiedy decydowano na
                radzie regionalnej PO o tym, czy mam się znaleźć na liście Platformy, to pani
                Hanna Gronkiewicz-Waltz publicznie zagroziła, że osoby, które zagłosują za moją
                kandydaturą, będą karnie skreślane z listy - mówił Białecki.

Także Zabłocka zarzuca władzom PO brak jasnych zasad układania list wyborczych.
                Jestem radną dwóch kadencji w dzielnicy Bielany. Byłam rekomendowana przez moje
                własne koło do kandydowania do rady dzielnicy. Zostałam rekomendowana również
                przez zarząd powiatu, zarząd regionalny także mnie zaakceptował. Dopiero w
                ostatniej chwili zostałam skreślona z listy. Nie wiadomo z jakiej przyczyny, bo
                nikt mi tego nie powiedział - podkreśliła.

Rada regionalna była. Selekcja kandydatów została przeprowadzona demokratycznie.
                Zawsze prowadzi się jakieś rozmowy, ale były one zgodne z demokratycznymi
                procedurami. Ten kto przegrywa wybory zazwyczaj jest rozżalony - odpowiada na te
                zarzuty Kidawa-Błońska.

Kroplą, która przelała czarę goryczy i zdecydowała o wystąpieniu grupy działaczy
                z partii - jak mówił Białecki - była decyzja władz szczecińskiej Platformy, by
                ukarać finansowo kandydatów w wyborach samorządowych, którzy 7 października nie
                pojechali do Warszawy na "Błękitny Marsz" i nie mogą usprawiedliwić swojej
                nieobecności. (bart)

• uchachany Na całe szczęście w Samoobronie panują w pełni 24.10.06, 11:54
                  demokratyczne metody i takie odejścia sfrustrowanych ich brakiem działaczy są
                  po prostu NIEMOŻLIWE :-))
                  • uchachany BTW: masz już jakiś prawomocny wyrok na koncie, 24.10.06, 11:57
                    Jolu, żebyś mogła startować w wyborach samorządowych...?
                    • akermanski Re: BTW: masz już jakiś prawomocny wyrok na konci 24.10.06, 16:08
                      Jola is the best, prawda :-))))))))))) ???

..............................
                      • tymon99 Jest cudna!! 24.10.06, 21:41
                        akermanski napisał:

> Jola is the best, prawda :-))))))))))) ???
                        >

uwielbiam ją!!
                        • uchachany Zdecydowanie cudna!! Proponuję tytułowanie Ją 25.10.06, 08:25
                          "Różą Gumna Samoobrony"!
                • elka1021 Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ 24.10.06, 15:17
                  jola jestes pewna ze kuracja sie udala??mysle ze nie powinnas wiecej leczyc sie
                  u Dr Totongi- zobacz jaki marny rezultat!!!, idz no do apteczki domowej i
                  wez "Relanium", zrob sobie kapiel w olejkach relaksujacych z rozmarynu i
                  lavendy podobno swietnie dziala na umysl:):):)
            • zigzaur Re: To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobron 24.10.06, 09:53
              A czego spodziewać się po babie, która sfałszowała przepustkę więzienną syna i
              zleciła zabójstwo męża?
              • akermanski Re: To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobron 24.10.06, 16:11
                Co Ty opowiadasz? Zleciła zabójstwo własnego męża? Trudno w to uwierzyć. Syna ma
                w więzieniu? Sfałszowała mu przepustkę? To chyba jakieś ploty

.......................
          • tomczyk6 Re: Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moral 24.10.06, 09:31
            Czy nikt nie zauważył ,że kandydat Hojarskiej jest ciut przyczarny.
            Ja rozumiem uwielbienie towarzyszki Hojarskiej dla tow.Leppera, ale bez
            przesady.
            A te drobne pare groszy co wzioł od zmarłego, to wcześniej pytał sie go czy
            może sobie zatrzymać, bo jemu i tak nie będą potrzebne.I jak mówila
            tow.Hojarska to ten denat wyraził na to zgode , a nawet prosił go o to , bo
            widząc czarnego mysłal,że jest w d..pie u murzyna, a miał byc w niebie.
            • frant3 Re: Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moral 24.10.06, 09:42
              Właśnie.
              - Pieniądze wziąłem, bo nie chciałem odmówić zmarłemu. Ale zostawiłem mu jedną monetę dla Charona.

--
              www.frant.tivi.pl
            • uchachany Słuszna uwaga. Czy to aby nie przykład rasizmu to 24.10.06, 09:57
              wyciąganie mu owego drobiazgu z przeszłosci?

tomczyk6 napisał:

> Czy nikt nie zauważył ,że kandydat Hojarskiej jest ciut przyczarny....
            • elka1021 Re: Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moral 24.10.06, 15:24
              tomczyk6 napisał:

> Czy nikt nie zauważył ,że kandydat Hojarskiej jest ciut przyczarny.
              > Ja rozumiem uwielbienie towarzyszki Hojarskiej dla tow.Leppera, ale bez
              > przesady.
              > A te drobne pare groszy co wzioł od zmarłego, to wcześniej pytał sie go czy
              > może sobie zatrzymać, bo jemu i tak nie będą potrzebne.I jak mówila
              > tow.Hojarska to ten denat wyraził na to zgode , a nawet prosił go o to , bo
              > widząc czarnego mysłal,że jest w d..pie u murzyna, a miał byc w niebie.

zeby wszystkie fora byly tak "pogodne" jak twoj wpis!!!!!czkawki dostalismy
              czytajac - dzieki
    • xxx52 Odnowa moralna? 24.10.06, 07:24
      Czy na tym polega odnowa moralna obiecywana przez PiS?
      • 1zorro Jak Kurski dostanie kiedys po mordzie to powiem 24.10.06, 07:28
        nie moja morda, nie moje zeby i bol.Uczmy sie od PISuarow nowej moralnosci!
        Brawo IV RP !
        • stara_twojej_starej Re: Jak Kurski dostanie kiedys po mordzie to powi 24.10.06, 09:07
          1zorro napisał:

> nie moja morda, nie moje zeby i bol.Uczmy sie od PISuarow nowej moralnosci!
          > Brawo IV RP !
      • sklis PiS jest wzorcem moralności. Podwójnej. 24.10.06, 10:09
        ...a najważniejsze dla nich to odsunięcie kogoś od władzy. Myślenie typowo
        destruktywne. A gdzie tu dobro Polski?
        • wrojoz Re: PiS jest wzorcem moralności. Podwójnej. 24.10.06, 10:47
          PiS to dno. Nie ma gorszych.
          • katrina_bush Miala byc Odnowa Moralna - a jest szambo. 24.10.06, 22:03
            Miala byc Odnowa Moralna - a jest szambo.

Nastepni w kolejce:

"Wicemarszałek Sejmu Marek Kotlinowski dokonał w przeszłości, gdy prowadził praktykę adwokacką,
            podejrzanej transakcji - poinformowały "Fakty" TVN.

"Fakty" podały, że polityk Ligi Polskich Rodzin reprezentował interesy krakowskiego oszusta Ryszarda
            Warykiewicza.

Według TVN, Warykiewicz do dzisiaj jest poszukiwany przez swoich wspólników za gigantyczne długi."

wiadomosci.onet.pl/1423158,11,item.html
    • krzych.korab J O L K A ! Oto twoja samoobrona.O pisie i Kurskim 24.10.06, 07:29
      nie warto pisać.
    • fraglesi67 Mój komentarz satyryczny 24.10.06, 07:34
      - Halo, Ania ?
      - Tak, A kto mówi?
      - No ja, Danusia Hojarska
      - A Danusia, a co u ciebie? Zdrowaś? Dzieciaki zdrowie? Jak tam w posłach jest?
      cd :
      fraglesi.wordpress.com/2006/10/18/rodzina-rzecz-swieta/
    • mario.osh byla juz burdelmama, czas na hienę cmentarną 24.10.06, 07:39
      quiz dla forumowiczów:

kogo jeszcze nie ma w koalicji?
      • krzych.korab Nie obrażaj burdelmamy oraz hieny. Ten niedomówie- 24.10.06, 08:29
        -nie nie ma nic wspólnego z żadną żywą istotą.
      • zigzaur Re: byla juz burdelmama, czas na hienę cmentarną 24.10.06, 09:16
        Nie było jeszcze homoseksualnego nekrofila.
        Ale do wyborów jeszcze trochę czasu.
      • katrina_bush Re: byla juz burdelmama, czas na hienę cmentarną 24.10.06, 22:08
        Pomyje i Szambo.
    • panteista Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 07:41
      no to zaczyna sie robic naturalna selekcja tych ktorzy czuja w sobie polityczne
      powolanie. Niedluga beda Polska zarzadzac same takie hieny. Dopoki nie zdechnie
      ostatni uczciwy czlowiek. A potem ci co sie ostoja, zaczna isc po rozum do
      glowy, no bo jak to, zeby hieny sie miedzy soba okradaly???!!!
    • marcin.bielicki Buhahahaha 24.10.06, 07:42
      i takich kandydatów ma sobie wybrać ciemny lud...
      • akermanski Re: Buhahahaha 24.10.06, 16:14
        To ja już wolę Biedronia, Wojewódzkiego i Szymona Niemca na dokładkę.

......................
    • ksks3 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 07:57
      Mniejsza o złodzieja ale ta Hojarska przekroczyła wszelkie granice.
      Zasady funkcjonowania w społeczeństwie są jej obce. W polityce jest wyłącznie
      dla bezkarności i kasy - to potworne.
      Najważniejsze jest jednak to, że jest koalicjantką PISu. Ludzie nie wstyd
      wam ????
    • 123zly przynależność do Samoobrony do czegoś obliguje. 24.10.06, 08:02

• maruda.r Najgorsza swołocz tworzy dziś koalicję 24.10.06, 08:12

Super. Aż dziw, że PiS, LPR i SO nie prowadzą naboru bezpośrednio w więzieniach.

• zigzaur Re: Najgorsza swołocz tworzy dziś koalicję 24.10.06, 09:17
        Do wyborów pozostało jeszcze trochę czasu. Wszystko jest możliwe.
    • demokrex Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 08:17
      Dzieńdobry.Ta koalicja już dawno przestała się wstydzić i liczyć się z opinią
      publiczną,i tylko zaslepiony elektorat tego marazmu twierdzi że nic niewidzi i
      nic sie nie stało.A z komuną dlatego tak walczą,żeby ludzie nie widzeli ile
      mają z nią wspólnego.Co do hieny (lekarza) Sama-brona szuka inteligencji bo ma
      za krótkie ławki,reszta to ćwole po zawodówkach,a że ma ryske na życiorysie -
      czepiacie się.
      marek król
    • ponury_drwiacy_szyderca A co na to Wszechpolacy? Brudas w ich koalicji??? 24.10.06, 08:36
      No proszę, jak to całe bydło potrafi się dostosować - mamy brudasa, który
      kandyduje do władz w ramach ich własnej koalicji i cisza, hehehehe
      • po_ile_stanowisko weszpolacy tez się nie myja...brudasy 24.10.06, 08:42
    • majster_g Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 08:37

"PIS+SO+LPR - lekarz, ktory okrada zmarlego".

Hm... niezly slogan wyborczy. Mam nadzieje, ze ten "zmarly" jednak sie
      otrzasnie.
    • jola5033 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 08:52
      A pani hojarska śmieje się wszystkim w nos!!!!
      Przecież oni są znowu u władzy.
      pani hojarska też ma chyba jakiś wyrok??
    • zfd3 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 08:53
      majątek zmarłej PRL też został rozkradziony s nikogo nawet nie ukarano
    • stara_twojej_starej Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 09:06
      Oczywiście... przecież kurski nie interesował się billboardami Tuska... Przecież kurski nie interesował się dziadkiem Tuska...
      Nie jego staw, nie jego ryby...

Każdego dnia PiS pokazuje, że naród ma w d... a głupi ludzie nadal lgną do PiSu niczym ćmy do światła...
      PiS i jego politycy to dno dna...
    • rys448 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 09:15
      na zdjęciu wygłąda taki biedaczek . A faktycznie to hiena i pewnie zagłosują na
      masażystę chorej !!
    • signal jaka koalicja tacy kandydaci 24.10.06, 09:20
      żałosne
      • wrojoz Re: jaka koalicja tacy kandydaci 24.10.06, 10:47
        Koalicja przestępców. Pod wodzą PiSu.
    • globetrotuar Gdy ma sie takiego bydlaka przed oczami... 24.10.06, 09:20
      Gdy ma sie takiego bydlaka przed oczami jak Kurski, to opadaja rece. Kurski
      chce czerpac z Urbana, albo nawet go przescignac. Urban, ten komuch przeszedl
      do historii powiedzieniam ,ze rzad sam sie wyzywi. Kurski niczego nie wymysli z
      wyjatkiem zbydleconych zamowien swojego szefa.
      W czym Kurski jest dobry? W podgryzaniu nogawek PO.
      • zgodnik1 Kurski, to symbol syfu który toczy PISokomune! 24.10.06, 09:49
        te bydle budzi tylko obrzydzenie!
        • stara_twojej_starej Re: Kurski, to symbol syfu który toczy PISokomune 24.10.06, 12:03
          zgodnik1 napisał:

> te bydle budzi tylko obrzydzenie!

przecież kurski jest niżej w hierarchii od bydląt.
          kurski to taka mała weszka, która szuka sposobności by kogoś pokąsać...
    • evident cała kadra polityczno - etatowa koalcji 24.10.06, 09:52
      jest tragiczna. Ani samoobrona ani pis ani lpr nie mają odpowiednich ludzi.
      Wstawiają do rządu, agent, województw, do wyborów ludzi przypdakowych bez
      odpowiedniego przygotowania metorycznego, moralnego obycia, z wyrokami. Aż
      strach pomyśleć co z tego będzie dalej.
    • dumny_jako_polak Lekarze są osobami nietyklanymi! Ratują nam... 24.10.06, 10:02
      ...życie i w związku z tym ich wynagrodzenie powinno kilkunastokrotnie
      przekraczać wynagrodzenie każdego innego specjalisty. Jeśli tego nie ma trzeba
      się liczyć z patologiami takimi jak łapówki i kradzieze.
    • krzak_agrestu Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 10:15
      salowa w karetce? czy ja dobrze rozumiem?
    • malgorzatab4 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 10:16
      hm, najpierw piszecie, ze przyjechal sanitariusz i pielegniarka. kapke nizej,
      ze pieniadze zostaly wreczone sanitariuszowi i .... salowej.... ? Co robila
      salowa w karetce ????!
      Odkąd jest państwo PiS-u, zaczęła się totalna prywata, kumoterstwo, oszustwa
      etc. Ani prawa ani sprawiedliwości i bezrozumne poniewieranie opozycją.
      :(
    • vox.populi.vox.dei Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 10:35
      A po co umarłemu pieniądze?? Kto może mi to racjonalnie wytłumaczyć? Przecież
      on już nie zyje i pieniądze nie są mu do niczego potrzebne. Skoro nie ma już
      właściciela to pieniądze są juz niczyje. A skoro są niczyje to mogę je przejąć
      logiczne??
      • malgorzatab4 Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 10:39
        Nie, nie jest to logiczne, ani takie proste ! A np. rodzina ?
        • akermanski Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 16:17
          ... no właśnie.
          Zmarłego trzeba za coś pochować.

Ładnie się ten lekarz Samoobronił. Złodziejaszek.

.......................
          Lubię humor absurdalny: ww.patafian.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka