po_ile_stanowisko 24.10.06, 07:09 "Odpowiedzialność za kandydatów na poszczególnych listach ponoszą ich partie - mówi poseł Jacek Kurski"...hahahaha PiS jest dziewicą i za nic nie ponosi odpowiedzialnosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk1 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 07:19 Kurski zawsze był głupkiem i zawsze głupki go przyciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
bajt52 Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 07:34 Co do Kurskiego pełna zgoda ale pan doktor to chyba bardziej hiena?! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moralnej? 24.10.06, 08:54 Społeczeństwu naprawdę tak trudno dostrzec, że dla PiS liczy się tylko prywatna vendetta? Koniec prywaty! Do roboty rządowe warchoły! A te bajeczki dla nierozgarniętych wyborców o odnowie moralnej opowiadajcie tak trochę ciszej, żeby się bardziej nie kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobrony 24.10.06, 09:12 ze strony Pani Poseł Hojarskiej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
piesek222 Re: To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobron 24.10.06, 09:43 Precz z chamami! precz z Leperem!. precz z H..arską!Dokładnie to samo napisałam na forum ok 1 mies. temu. Niech prasa napisze jak w samobronie znajdzie jakiegoś uczciwego członka. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Głosując na PiS - głosujesz na Samoobronę! 24.10.06, 09:57 Ciekawe, że - jak rozumiem - dziadek Tuska mieścił się w stawie pana Kurskiego? Jest takie stare przysłowie o źble i belce w oku… Moralność Kalego i tyle. Z tą różnicą, że Kali dał się wyedukować. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Spokojnie - jeśli blokowanie list przejdzie przez 24.10.06, 10:11 TK, to obowiązuje też i relacja odwrotna: głosując na Samoobronę, jeśli nie przekroczy ona progu - głosujesz na PiS! To zapwne miał na myśli Kurski: jeśli zblokują listy z Samoobroną, a będzie więcej takich kandydatów Samoobrony jak ów protegowany Hojarskiej (d. Ch..arskiej), to właśnie PiS może na tym wyjść lepiej zabierając te głosy na Samoobronę, które by się mogły zmarnować :-)) Czyżbyś nienawidził Kaczorów tak bardzo, że wolałbyś nawet samoobrońców zamiast pisowców w samorządach...? Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin Przeczytaj - dowiedz się czegoś 24.10.06, 10:17 Radziłbym wszystkim którzy wypowiadają się na forum poczytać choć odrobinę na temat rozróżnień itp. Ważne pojęcia: redystrybucja dórb, państwo opiekuńcze, wolność gospodarcza, wolności obywatelskie. W większości podręczników mogą być przedstawione skale np. wolny rynek <------->interwencjonizm państwa. I tak we wszystkich sferach. Również tych obyczajowych, jaks tosunek państwa do kościoła, kara śmierci, związaki homoseksualne. Radze każdemu to przeglądnąć i umieścić na każdej skali swoją partię. W ten sposób najłatwiej sprawdzić jaka jest popierana przez nas partia. I tak np PiS: interwencja państwa, progi podatkowe, pomoc najbiedniejszym, darmowe szkolnictwo i lecznictwo. Pakiety socjalne dla górników, itd - to są postulaty państwa socjalistycznego. Patriotyzm, dbałość o wartośći takie jak obrona życia, "normalny" model rodziny, religijność, związek państwa i kościoła. A przede wszystkim przedkładanie Polski nad inne kraje - to może być tylko prawicowy konserwatyzm. I teraz poszukajmy analogii. Gdzie w ciągu XX wieku mieliśmy takie połączenie??? Hmmm. Hiszpania? Jak ktoś uczył się historii to doszuka się wielu analogii. Dalej: Włochy??? A może nawet Niemcy? Oczywiście u nas to nie jest aż taka skala, ale historia już nazwała takie twory - Narodowy Socjalizm. Mam nadzieję, że to ucina dyskusję, gdzie powinno umiejscawiać się PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: Przeczytaj - dowiedz się czegoś 24.10.06, 16:02 No dobrze, tylko co wątek o PISie ma do rzeczy do wątku o Samoobronie? Samoobrona jest jeszcze bardziej radykalna w prawicowym konserwatyźmie niż PIS. Bardziej na prawo jest tylko ściana ................. Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Głosując na PiS - głosujesz na Samoobronę! 24.10.06, 10:46 Kaczyński musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Głosując na PiS - głosujesz na Samoobronę! 24.10.06, 12:27 Wodp. Swój -swojego zawsze znajdzie nawet u Arabiko ! A tak na poważnie co to wtej Gdyni to cała nacja Arabiko leczy i masuje Syryjczyk sądzi też z nazwiska 50% arabiko toż to Sodoma i Gomoria nie mówiąc o marsjanach i terrorystach !!!! Old Hors. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S____A____M____0____0____B____R ____0____N____A 24.10.06, 11:29 Bezmyślnym spod znaku platfusa dedykuję wiecej myślenia konstruktywnego. Bo wszak złodziejstwo jest oczywistyn i skutecznie realizowanym programem PO. i kwiatki! Gwałciciel 16 latki z PO w areszcie. Chodzi o Andrzeja C., który szefuje jednemu z prywatnych poznańskich liceów i jest kandydatem Platformy Obywatelskiej na radnego (6. miejsce w okręgu I - Śródmieście i Wilda). W środę został zatrzymany we własnym mieszkaniu przez policjantów, w czwartek na trzy miesiące aresztował go sąd. Prokuratura podejrzewa go o wielokrotne zgwałcenie 16-letniej dziewczyny. - Mamy mocne dowody - przekonuje Mirosław Adamski, rzecznik Prokuratury Okręgowej. - Zeznania dziewczyny są logiczne i spójne, w dodatku ich autentyczność potwierdził biegły. Zebraliśmy też inny materiał, ale na tym etapie nie mogę o tym mówić. Zatrzymanie 54-letniego Andrzeja C. miało niecodzienny przebieg. Oprócz policjantów brali w nim udział antyterroryści. To dlatego, że dziewczyna zeznała, że mężczyzna ma broń palną, którą groził jej przed gwałtami. Okazało się jednak, że dyrektor miał imitację broni - ręczny miotacz gazu obudowany w taki sposób, że wyglądał dokładnie jak pistolet glock. Mężczyzna zaraz po zatrzymaniu został przesłuchany. Nie przyznał się do zarzucanych mu czynów. Mimo to, Sąd Rejonowy w Środzie Wielkopolskiej zdecydował się na zastosowanie aresztu, co potwierdza tezę, że dowody zebrane dotychczas przez prokuraturę sa mocne. Dariusz Lipiński: - Nie możemy go wycofać, musi sam zrezygnować. następne kwiatki 120 osób odejdzie z warszawskiej PO? Szefowa warszawskiej PO Małgorzata Kidawa-Błońska powiedziała, że liczy się z odejściem 120 działaczy. Odchodzący członkowie stołecznej PO zarzucają władzom partii brak przejrzystych zasad przy ustalaniu list przed zbliżającymi się wyborami samorządowymi. Liczbę 120 działaczy wskazali radny sejmiku mazowieckiego Maciej Białecki i wiceprzewodnicząca rady dzielnicy Bielany Magdalena Zabłocka. Oboje wystąpili już ze struktur partyjnych. Zawsze ktoś, kto odchodzi, czuje się pokrzywdzony i takie rzeczy opowiada. Liczę się z odejściem 120 osób, ale jak na razie to - z tego co wiem - jest ich około 30 - powiedziała Kidawa-Błońska. Zastrzegła, że nie dysponuje listą osób, które złożyły legitymację. Według Białeckiego, działacze odchodzą, bo są oburzeni stosowaniem niedemokratycznych metod. Platforma odeszła od idei prawyborów, od idei ruchu obywatelskiego - ocenił. Przykładem tego - argumentował - jest sposób tworzenia list w zbliżających się wyborach samorządowych. Spotkałem się z taką sytuacją, że kiedy decydowano na radzie regionalnej PO o tym, czy mam się znaleźć na liście Platformy, to pani Hanna Gronkiewicz-Waltz publicznie zagroziła, że osoby, które zagłosują za moją kandydaturą, będą karnie skreślane z listy - mówił Białecki. Także Zabłocka zarzuca władzom PO brak jasnych zasad układania list wyborczych. Jestem radną dwóch kadencji w dzielnicy Bielany. Byłam rekomendowana przez moje własne koło do kandydowania do rady dzielnicy. Zostałam rekomendowana również przez zarząd powiatu, zarząd regionalny także mnie zaakceptował. Dopiero w ostatniej chwili zostałam skreślona z listy. Nie wiadomo z jakiej przyczyny, bo nikt mi tego nie powiedział - podkreśliła. Rada regionalna była. Selekcja kandydatów została przeprowadzona demokratycznie. Zawsze prowadzi się jakieś rozmowy, ale były one zgodne z demokratycznymi procedurami. Ten kto przegrywa wybory zazwyczaj jest rozżalony - odpowiada na te zarzuty Kidawa-Błońska. Kroplą, która przelała czarę goryczy i zdecydowała o wystąpieniu grupy działaczy z partii - jak mówił Białecki - była decyzja władz szczecińskiej Platformy, by ukarać finansowo kandydatów w wyborach samorządowych, którzy 7 października nie pojechali do Warszawy na "Błękitny Marsz" i nie mogą usprawiedliwić swojej nieobecności. (bart) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Na całe szczęście w Samoobronie panują w pełni 24.10.06, 11:54 demokratyczne metody i takie odejścia sfrustrowanych ich brakiem działaczy są po prostu NIEMOŻLIWE :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany BTW: masz już jakiś prawomocny wyrok na koncie, 24.10.06, 11:57 Jolu, żebyś mogła startować w wyborach samorządowych...? Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: BTW: masz już jakiś prawomocny wyrok na konci 24.10.06, 16:08 Jola is the best, prawda :-))))))))))) ??? .............................. Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Jest cudna!! 24.10.06, 21:41 akermanski napisał: > Jola is the best, prawda :-))))))))))) ??? > uwielbiam ją!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Zdecydowanie cudna!! Proponuję tytułowanie Ją 25.10.06, 08:25 "Różą Gumna Samoobrony"! Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ 24.10.06, 15:17 jola jestes pewna ze kuracja sie udala??mysle ze nie powinnas wiecej leczyc sie u Dr Totongi- zobacz jaki marny rezultat!!!, idz no do apteczki domowej i wez "Relanium", zrob sobie kapiel w olejkach relaksujacych z rozmarynu i lavendy podobno swietnie dziala na umysl:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobron 24.10.06, 09:53 A czego spodziewać się po babie, która sfałszowała przepustkę więzienną syna i zleciła zabójstwo męża? Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: To piękny wyraz umiłowania tradycji Samoobron 24.10.06, 16:11 Co Ty opowiadasz? Zleciła zabójstwo własnego męża? Trudno w to uwierzyć. Syna ma w więzieniu? Sfałszowała mu przepustkę? To chyba jakieś ploty ....................... Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Re: Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moral 24.10.06, 09:31 Czy nikt nie zauważył ,że kandydat Hojarskiej jest ciut przyczarny. Ja rozumiem uwielbienie towarzyszki Hojarskiej dla tow.Leppera, ale bez przesady. A te drobne pare groszy co wzioł od zmarłego, to wcześniej pytał sie go czy może sobie zatrzymać, bo jemu i tak nie będą potrzebne.I jak mówila tow.Hojarska to ten denat wyraził na to zgode , a nawet prosił go o to , bo widząc czarnego mysłal,że jest w d..pie u murzyna, a miał byc w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moral 24.10.06, 09:42 Właśnie. - Pieniądze wziąłem, bo nie chciałem odmówić zmarłemu. Ale zostawiłem mu jedną monetę dla Charona. -- www.frant.tivi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Słuszna uwaga. Czy to aby nie przykład rasizmu to 24.10.06, 09:57 wyciąganie mu owego drobiazgu z przeszłosci? tomczyk6 napisał: > Czy nikt nie zauważył ,że kandydat Hojarskiej jest ciut przyczarny.... Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: Złodziejska Samoobrona gwarantem odnowy moral 24.10.06, 15:24 tomczyk6 napisał: > Czy nikt nie zauważył ,że kandydat Hojarskiej jest ciut przyczarny. > Ja rozumiem uwielbienie towarzyszki Hojarskiej dla tow.Leppera, ale bez > przesady. > A te drobne pare groszy co wzioł od zmarłego, to wcześniej pytał sie go czy > może sobie zatrzymać, bo jemu i tak nie będą potrzebne.I jak mówila > tow.Hojarska to ten denat wyraził na to zgode , a nawet prosił go o to , bo > widząc czarnego mysłal,że jest w d..pie u murzyna, a miał byc w niebie. zeby wszystkie fora byly tak "pogodne" jak twoj wpis!!!!!czkawki dostalismy czytajac - dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
xxx52 Odnowa moralna? 24.10.06, 07:24 Czy na tym polega odnowa moralna obiecywana przez PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jak Kurski dostanie kiedys po mordzie to powiem 24.10.06, 07:28 nie moja morda, nie moje zeby i bol.Uczmy sie od PISuarow nowej moralnosci! Brawo IV RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Jak Kurski dostanie kiedys po mordzie to powi 24.10.06, 09:07 1zorro napisał: > nie moja morda, nie moje zeby i bol.Uczmy sie od PISuarow nowej moralnosci! > Brawo IV RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
sklis PiS jest wzorcem moralności. Podwójnej. 24.10.06, 10:09 ...a najważniejsze dla nich to odsunięcie kogoś od władzy. Myślenie typowo destruktywne. A gdzie tu dobro Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS jest wzorcem moralności. Podwójnej. 24.10.06, 10:47 PiS to dno. Nie ma gorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Miala byc Odnowa Moralna - a jest szambo. 24.10.06, 22:03 Miala byc Odnowa Moralna - a jest szambo. Nastepni w kolejce: "Wicemarszałek Sejmu Marek Kotlinowski dokonał w przeszłości, gdy prowadził praktykę adwokacką, podejrzanej transakcji - poinformowały "Fakty" TVN. "Fakty" podały, że polityk Ligi Polskich Rodzin reprezentował interesy krakowskiego oszusta Ryszarda Warykiewicza. Według TVN, Warykiewicz do dzisiaj jest poszukiwany przez swoich wspólników za gigantyczne długi." wiadomosci.onet.pl/1423158,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab J O L K A ! Oto twoja samoobrona.O pisie i Kurskim 24.10.06, 07:29 nie warto pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Mój komentarz satyryczny 24.10.06, 07:34 - Halo, Ania ? - Tak, A kto mówi? - No ja, Danusia Hojarska - A Danusia, a co u ciebie? Zdrowaś? Dzieciaki zdrowie? Jak tam w posłach jest? cd : fraglesi.wordpress.com/2006/10/18/rodzina-rzecz-swieta/ Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh byla juz burdelmama, czas na hienę cmentarną 24.10.06, 07:39 quiz dla forumowiczów: kogo jeszcze nie ma w koalicji? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie obrażaj burdelmamy oraz hieny. Ten niedomówie- 24.10.06, 08:29 -nie nie ma nic wspólnego z żadną żywą istotą. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: byla juz burdelmama, czas na hienę cmentarną 24.10.06, 09:16 Nie było jeszcze homoseksualnego nekrofila. Ale do wyborów jeszcze trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Re: byla juz burdelmama, czas na hienę cmentarną 24.10.06, 22:08 Pomyje i Szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
panteista Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 07:41 no to zaczyna sie robic naturalna selekcja tych ktorzy czuja w sobie polityczne powolanie. Niedluga beda Polska zarzadzac same takie hieny. Dopoki nie zdechnie ostatni uczciwy czlowiek. A potem ci co sie ostoja, zaczna isc po rozum do glowy, no bo jak to, zeby hieny sie miedzy soba okradaly???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.bielicki Buhahahaha 24.10.06, 07:42 i takich kandydatów ma sobie wybrać ciemny lud... Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: Buhahahaha 24.10.06, 16:14 To ja już wolę Biedronia, Wojewódzkiego i Szymona Niemca na dokładkę. ...................... Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 07:57 Mniejsza o złodzieja ale ta Hojarska przekroczyła wszelkie granice. Zasady funkcjonowania w społeczeństwie są jej obce. W polityce jest wyłącznie dla bezkarności i kasy - to potworne. Najważniejsze jest jednak to, że jest koalicjantką PISu. Ludzie nie wstyd wam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Najgorsza swołocz tworzy dziś koalicję 24.10.06, 08:12 Super. Aż dziw, że PiS, LPR i SO nie prowadzą naboru bezpośrednio w więzieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Najgorsza swołocz tworzy dziś koalicję 24.10.06, 09:17 Do wyborów pozostało jeszcze trochę czasu. Wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrex Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 08:17 Dzieńdobry.Ta koalicja już dawno przestała się wstydzić i liczyć się z opinią publiczną,i tylko zaslepiony elektorat tego marazmu twierdzi że nic niewidzi i nic sie nie stało.A z komuną dlatego tak walczą,żeby ludzie nie widzeli ile mają z nią wspólnego.Co do hieny (lekarza) Sama-brona szuka inteligencji bo ma za krótkie ławki,reszta to ćwole po zawodówkach,a że ma ryske na życiorysie - czepiacie się. marek król Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca A co na to Wszechpolacy? Brudas w ich koalicji??? 24.10.06, 08:36 No proszę, jak to całe bydło potrafi się dostosować - mamy brudasa, który kandyduje do władz w ramach ich własnej koalicji i cisza, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 08:37 "PIS+SO+LPR - lekarz, ktory okrada zmarlego". Hm... niezly slogan wyborczy. Mam nadzieje, ze ten "zmarly" jednak sie otrzasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 08:52 A pani hojarska śmieje się wszystkim w nos!!!! Przecież oni są znowu u władzy. pani hojarska też ma chyba jakiś wyrok?? Odpowiedz Link Zgłoś
zfd3 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 08:53 majątek zmarłej PRL też został rozkradziony s nikogo nawet nie ukarano Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 09:06 Oczywiście... przecież kurski nie interesował się billboardami Tuska... Przecież kurski nie interesował się dziadkiem Tuska... Nie jego staw, nie jego ryby... Każdego dnia PiS pokazuje, że naród ma w d... a głupi ludzie nadal lgną do PiSu niczym ćmy do światła... PiS i jego politycy to dno dna... Odpowiedz Link Zgłoś
rys448 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 09:15 na zdjęciu wygłąda taki biedaczek . A faktycznie to hiena i pewnie zagłosują na masażystę chorej !! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: jaka koalicja tacy kandydaci 24.10.06, 10:47 Koalicja przestępców. Pod wodzą PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
globetrotuar Gdy ma sie takiego bydlaka przed oczami... 24.10.06, 09:20 Gdy ma sie takiego bydlaka przed oczami jak Kurski, to opadaja rece. Kurski chce czerpac z Urbana, albo nawet go przescignac. Urban, ten komuch przeszedl do historii powiedzieniam ,ze rzad sam sie wyzywi. Kurski niczego nie wymysli z wyjatkiem zbydleconych zamowien swojego szefa. W czym Kurski jest dobry? W podgryzaniu nogawek PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Kurski, to symbol syfu który toczy PISokomune! 24.10.06, 09:49 te bydle budzi tylko obrzydzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Kurski, to symbol syfu który toczy PISokomune 24.10.06, 12:03 zgodnik1 napisał: > te bydle budzi tylko obrzydzenie! przecież kurski jest niżej w hierarchii od bydląt. kurski to taka mała weszka, która szuka sposobności by kogoś pokąsać... Odpowiedz Link Zgłoś
evident cała kadra polityczno - etatowa koalcji 24.10.06, 09:52 jest tragiczna. Ani samoobrona ani pis ani lpr nie mają odpowiednich ludzi. Wstawiają do rządu, agent, województw, do wyborów ludzi przypdakowych bez odpowiedniego przygotowania metorycznego, moralnego obycia, z wyrokami. Aż strach pomyśleć co z tego będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
dumny_jako_polak Lekarze są osobami nietyklanymi! Ratują nam... 24.10.06, 10:02 ...życie i w związku z tym ich wynagrodzenie powinno kilkunastokrotnie przekraczać wynagrodzenie każdego innego specjalisty. Jeśli tego nie ma trzeba się liczyć z patologiami takimi jak łapówki i kradzieze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzak_agrestu Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 10:15 salowa w karetce? czy ja dobrze rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatab4 Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zmarłeg 24.10.06, 10:16 hm, najpierw piszecie, ze przyjechal sanitariusz i pielegniarka. kapke nizej, ze pieniadze zostaly wreczone sanitariuszowi i .... salowej.... ? Co robila salowa w karetce ????! Odkąd jest państwo PiS-u, zaczęła się totalna prywata, kumoterstwo, oszustwa etc. Ani prawa ani sprawiedliwości i bezrozumne poniewieranie opozycją. :( Odpowiedz Link Zgłoś
vox.populi.vox.dei Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 10:35 A po co umarłemu pieniądze?? Kto może mi to racjonalnie wytłumaczyć? Przecież on już nie zyje i pieniądze nie są mu do niczego potrzebne. Skoro nie ma już właściciela to pieniądze są juz niczyje. A skoro są niczyje to mogę je przejąć logiczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatab4 Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 10:39 Nie, nie jest to logiczne, ani takie proste ! A np. rodzina ? Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: Kandydat Samoobrony będąc lekarzem okradł zma 24.10.06, 16:17 ... no właśnie. Zmarłego trzeba za coś pochować. Ładnie się ten lekarz Samoobronił. Złodziejaszek. ....................... Lubię humor absurdalny: ww.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś