zyks 25.10.06, 00:18 "Niepunktualność jest niedobra". Ależ mają problemy... Politkowską zabili punktualnie, więc o tym nie wspominają ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujek_wojtek4 Re: A ty dlaczego się dzisiaj spóźniłeś? 25.10.06, 07:49 Najwyższy czas, żeby ktoś zajął się tymi spóźnieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.kovalsky A ty dlaczego się dzisiaj spóźniłeś? 25.10.06, 08:18 spóźniłem się dzisiaj do roboty, bo wczoraj zalałem pałe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: A ty dlaczego się dzisiaj spóźniłeś? 25.10.06, 08:24 Samochód chłodnia!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cenobite Re: A ty dlaczego się dzisiaj spóźniłeś? 25.10.06, 09:04 ja tez..i rano bolala mnie bardzo glowa..obiecuje nie pic w tygodniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnie4 Lesio 25.10.06, 09:09 Mistrzem usprawiedliwień i tak jest Lesio. On do "zbrodni" sie prawie posunął aby uniknąć wpisów do książki spóźnien :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: A ty dlaczego się dzisiaj spóźniłeś? 25.10.06, 17:31 Eee, tam z tymi spóźnieniami. To nie niepunktualność jest niedobra, to reżim przychodzenia co do sekundy na określoną godzinę jest nieludzki! Człowiek to nie mikrofalówka, wbudowanego zegarka nie posiada. Jeśli ktoś nie pracuje na przy taśmie produkcyjnej albo "w okienku", gdzie naprawdę trzeba być na czas, to po co go gnębić za spóźnienia? Przyszedł 10 minut później, wyjdzie też 10 minut później, robota zostanie wykonana... Dość terroru sekundowego! Dość rozliczania spóźnień w minutach! Odpowiedz Link Zgłoś