palekh "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:15 Będą się kierować solidarnością narodową,Jakoś blisko to wszystko jednak narodowego socjalizmu i jedynie słusznej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 20:16 Program PiS został przez PiS odrzucony. Cóż bowiem ostało się po pobieżnej analizie - mało co z tego programu PiS wprowadza w życie a to co wprowadza to gdy zostanie przegłosowany głosami opozycji. A i to mają za złe, że opozycja wprowadza w życie program PiS wbrew PiS. Może jest jakiś drugi PiS - w równoległej rzeczywistości i oni tam wprowadzają swój program bez którego Polska byłaby w stanie klęski. Tymczasem tutaj - w rzeczywistej Polsce - nie tej równoległej - pisiorki rozbijają się o najprostsze sprawy z którymi szlu do wyborów - dekomunizacja, lustracja, autostrady, mieszkania, niższe podatki, tańszy rząd, uczciwi ludzie w rzadzie. Ani jedno z tych założeń niespełnione! Dekomunizacja i lustracja - aparatczycy komunistyczni zatrudnieni przez Kaczyńskiego w jego rządzie, Autostrady - dokończyli zaczęte przez poprzedników 7 km autostrady, mieszkania - na razie walczą o jedno - ministra od wody, wanny i żółtej rurki - i to z opłakanym skutkiem - a to wanna źle podłączona, a to robotnik spadł z dachu Podatki? Nadal niezmienione, Tańszy rząd? Droższy rząd! Uczciwi ludzie? Gdyby begerowa nie wyklepała dziś miałaby posadę dyrektora departamentu, ugrany pozytywny wyrok w sprawiew fałszowania wyborów, dotację finansową z kasy sejmowej, posadki dla znajomków Na razie wprowadzili komunistyczny podział - My i oni, zniechęcili patriotów do współpracy z polskim wywiadem, marnują przez niewykorzystanie fundusze unijne - wykorzystane 3% na komputeryzacjhę urzędów! 97% przepadło! Zaniedbanie spraw zagranicznych, gospodarki, rozrzutne budowanie pomników - Świątynia Opaczności i Edgar Peron. Prowadzenie takiego programu PiS musi zakończyć się klęską Polski. Dlatego uważam, że pisuary należy wieszać. Im szybciej tym lepiej. Miejsce pisuarów jest w kiblu a nie na salonach! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 20:52 Wielogłowy KaczymenGeLe. Kto to jest w naszym narodzie KaczymenGeLe? To gospodarcze i ekonomiczne ciele! To ten co za Buzka hamulcowym w AWueSie będąc, cierpiał za władzą siedząc na sedesie. Ten co utorował drogę rządom Millera. Ten co krzyczał ,że pan Be schładza i zabiera! Wszystko tak kombinował ten KaczymenGeLe, by Polska przy komuchach albo przy kościele! Miał program, Be ma odejść z tymi reformami, krzyczał z wrogami Polski, razem z komuchami. Próżno pan Be ostrzegał potrzebne reformy, percepcją KaczymenGeLe nie osiąga normy. Normą jest służyć ludziom gospodarki rozwojem, oszołom chce władzy, wejść w salon w butach z gnojem. Zwidami jak Kwachu głuchy na ostrzeżenie, że przez podpis młodzież naraża na cierpienie. Traumę emigracji, przecięcie narodu żył, niech Polska krwawi, byle tuman u władzy był! Jak zaleczyć ranę, już u schyłku komuny znalazły sposób na bum światlejsze rozumy, lecz wszaka, rydzola, buraka KaczymenGeLe fałszem, zdradą usadził na młodzieży ciele. Won trzy razy piętnaście, pokazał pluszaka, niech rośnie łżekołtun, zahoduj rydzowszaka! KaczymenGeLe, układ nazikatolicji co ma opium kościoła i siłę policji! Wyrabia raporty, zbiera oszczercze haki, to oszołoma władzy jadowite znaki. Nasz towar eksportowy, młodzi kanonicy. Pusto jest na biochemii, ucichli fizycy. On ma pełną lodówkę, pokaże pajaca. Chleje w Ogrodzie Saskim, ale ty masz kaca! Chleje za swoje zdrowie razem z tym burakiem, wchłania rydzomoheroinę wydzielaną wszakiem! Prof. Leszek Balcerowicz ostrzegał, młodzież będzie bez pracy, jak nie będzie reform i co Kwaśniewski nie podpisał, a hamulcowi nie podjęli? Smerfy Kaczymena, Gorzejtycha i Leppieja, niech wśród pingwinów tworzą tę swoją Jezuitopolonię! Może się od pingwinów nauczą, że litości nie ma jak tyłek marznie i trzeba się zamienić na miejsca. Nie można wystawiać wszystkich do wiatru, a sami sterczeć w ciepełku stworzonym przez innych! To ciepełko to też od Leszka Balcerowicza! Kiedy z PZPR światli ludzie przechodzili do Solidarności, to była odnowa moralna. Teraz pora na przejście światłych z PiS do opozycji, niech ci co przechodzą z Samoobrony i LPR pozostaną w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
remis1 Jurek ogórek kiełbasa i sznurek 28.10.06, 20:19 Jeszcze jeden od "jedynie słusznej drogi" "z której nie damy sie zawrócić". Mniej sloganów a więcej pokory panie Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
pitur1900 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:21 Z wynikow glosowania widac, jak Polacy sa oglupieni lewactwem, komunizmem. Widac jak brakuje im samodzielnego myslenia, indywidualnosci. Przypominaja mnie chlopkow panszczyznianych co lubia chlac, i boja sie uwlaszcznia ze zmieni im to codzienny porzadek zycia. Wola narzekac, biadolic niz zmieniac swoje zycie na lepsze, ciesza sie ze robia niechiane prace zagranica bedac upokarzanymi zamiast cos w zyciu osiagnac gdy nareszcie mamy rzad, ktory chce stworzyc takie warunki. Idiotow nie sadza sami sie rodza, nawet holenderski trener reprezentacji zauwazyl to glupie krytykowanie i narzekanie zamiast szukania rozwiazan. Najwyzszy czas oglosic lewactwo choroba umyslowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pitur1900 Re: Popieranie lewactwa to ciemnogrod. 28.10.06, 20:23 Z wynikow glosowania widac, jak Polacy sa oglupieni lewactwem, komunizmem. Widac jak brakuje im samodzielnego myslenia, indywidualnosci. Przypominaja mnie chlopkow panszczyznianych co lubia chlac, i boja sie uwlaszcznia ze zmieni im to codzienny porzadek zycia. Wola narzekac, biadolic niz zmieniac swoje zycie na lepsze, ciesza sie ze robia niechiane prace zagranica bedac upokarzanymi zamiast cos w zyciu osiagnac gdy nareszcie mamy rzad, ktory chce stworzyc takie warunki. Idiotow nie sadza sami sie rodza, nawet holenderski trener reprezentacji zauwazyl to glupie krytykowanie i narzekanie zamiast szukania rozwiazan. Najwyzszy czas oglosic lewactwo choroba umyslowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Popieranie lewactwa to ciemnogrod. 28.10.06, 22:15 > zamiast cos w zyciu osiagnac gdy nareszcie mamy rzad, ktory chce stworzyc takie > warunki. a konkretnie? jakies przyklady stworzenia takowych warunkow przez kaczystow? > Idiotow nie sadza sami sie rodza to prawda. jestes zywym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo to najbardziej lewacki rzad od 16 lat 28.10.06, 20:32 przeciw wolnosci osobistej i gospodarczej, przeciw wolnemu rynkowi, podwyzszajacy podatki, zwiekszajacy kontrole wszechwladnego panstwa nad wszystkimi dziedzinami zycia, przeciw prywatyzacji. Czyste lewackie poglady a w przypadku koalicjantow (LPR i Samoobrony) to juz ultralewackie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitur1900 Re: to najbardziej lewacki rzad od 16 lat 28.10.06, 20:37 Poniewaz jest lewakiem w ciemie bitym i nie umiesz samodzielnie myslec, wierzysz co poda ci na misce propaganda, nigdy nie zrozumiesz ze prywatyzacja jaka przeprowadzla Kaws i Miller byla kradzieza, kryminalnym zachowaniem gdzie przefarbowani komunistyczni oligarchowie okradali reszte. Czy wiesz co to jest konflikt interesow, czy prywatyzowane mienie powinno byc oglaszane w mediach gazetach i zatwierdzone poprzez ludzi tam pracujacych? Ty z komunisty i chlopka panszczyznianego chcesz wskoczyc w wolny rynek z niewiedza i komunistyczna glupota a tak sie nie da Chlopku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: to najbardziej lewacki rzad od 16 lat 28.10.06, 20:41 juz dawno takiego belkotu nie czytalem. Moze odnies sie merytorycznie nastepnym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: to najbardziej lewacki rzad od 16 lat 28.10.06, 22:13 nie przejmuj sie, jeszcze niejeden przeczytasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: to najbardziej lewacki rzad od 16 lat 28.10.06, 20:43 rozumiem twoje emocje, ale jeszcze chcialbym tylko zapytac co to jest Kaws i czy prywatyzacja FSM przez rzad Olszewskiego tez byla zlodziejska ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Nie strasz, nie strasz... kleska Polski! 28.10.06, 20:22 Prawdziwa kleska aktualnie ma miejsce w Polsce,a jej skutki czuc i widac nawet golm okiem poza granicami, szczegolnie w krajach sasiednich. Konczcie badziewiaki, oszczedzcie wstydu kompletnego! Odpowiedz Link Zgłoś
pitur1900 Re: Nie strasz, nie strasz... kleska Polski! 28.10.06, 20:29 Lewi wywodza sie z niezaradnych chlopkow panszczyznianych, ich silna bronia jest biadolenie i narzekanie. Ja brzydze sie lewych, postkomuchow, komunistow, zlodzieji, narzekaczy i glupich z niskim iq. Lewactwo to choroba psychiczna i wymaga leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 20:34 pitur1900 napisał: > Lewi wywodza sie z niezaradnych chlopkow panszczyznianych, ich silna bronia > jest biadolenie i narzekanie. > > Ja brzydze sie lewych, postkomuchow, komunistow, zlodzieji, narzekaczy i > glupich z niskim iq. Lewactwo to choroba psychiczna i wymaga leczenia. Fajna diagnoze ci lekarz wystawil. Dobrze jest byc swiadomym wlasnej choroby!Od kiedy wiec zaczynasz leczenie? Brzydzic sie KIMS to nieladnie(wg niektorych grzech). A moze to paranoja, ktora cie opetala? Odpowiedz Link Zgłoś
pitur1900 Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 20:42 Jak nie mozesz zrozumiec pozytywnych poczynan Kaczynskich to musisz byc ograniczony umyslowo, ja w80 latach opuscilem Polske bo zle sie czulem wsrod narzekaczy i lewych. Teraz nie musze pracowac za 1200 zlotych na miesiac i narzekac tworze wlasne szczescie i nabijam sie z lewych ciemniakow co glosowali na zbrodniarzy komunistycznych jak Kwas, lewi to ciemny motloch, nie znajacy prawa i ronosci wobec niego. Nie dziwie sie ze reformy tak slabo ida poniewaz idiotow w pzpr bylo ponad 3 miliony, teraz ich zidiociale dzieciaki dalej maca i zyja jak trutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 20:48 pitur1900 napisał: > Jak nie mozesz zrozumiec pozytywnych poczynan Kaczynskich to musisz byc > ograniczony umyslowo, ja w80 latach opuscilem Polske bo zle sie czulem wsrod > narzekaczy i lewych. Teraz nie musze pracowac za 1200 zlotych na miesiac i > narzekac tworze wlasne szczescie i nabijam sie z lewych ciemniakow co glosowali > Pieprzysz, jak potluczony, nie za bardzo wiem, jakie pozytywne dzialania przebiegaja w Polsce. Ciekawi mnie na jakiej podstawie myslisz, ze lewak jest potomkiem chlopa, panszyznianego w dodatku? Idac tym tropem to PIS jest typowa lewibzna, poniewaz ok 80 procent poparcia ma wsrod niewyksztalconych i chlopow ze wsi. P.S. Ja tez nie mieszakm w Polsce, dosc dlugo, aby obiektywnie widziec, co sie tam dzieje. Ale nie musze tym sie chwalic. Mrtwie sie tylko, ze ten kraj chyba nigdy nie bedzie nromalny, zwasze to jest jakies extremum.Koniec. > na zbrodniarzy komunistycznych jak Kwas, lewi to ciemny motloch, nie znajacy > prawa i ronosci wobec niego. Nie dziwie sie ze reformy tak slabo ida poniewaz > idiotow w pzpr bylo ponad 3 miliony, teraz ich zidiociale dzieciaki dalej maca > i zyja jak trutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitur1900 Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 20:58 Wszelkie socjalizmy to wstecznictwo, to ciemnogrod, pograzona jest w nim Europa. Jak narod co wybral zbrodniarza komunistycznego czlonka KC PZPR Kwasa syna zbrodniarza Stolzmana moze byc inteligetny? Jak narod co dopuscil i pozwolil sie okrasc moze byc inteligetny, elity PZPR w prostej lini wywodzily sie z niezaradnych chlopkow panszcyznianych a oni nic mundrego Polsce ni e moga zaoferowac. wladze uwazaja za liceje do kradziezy. Ja tam wierze ze w Polsce moglaby byc spraiwedliwosc gdyby rozwiazano PO, SLD zbrodniarzy komunistycznych skuto by w lancuchy i zagoniono do budowy autostrad, pierwsza pitka Jaruzelski, Kiszczak , Kwas, Jolka i Miller. Narodowi co nie umial rozliczyc takich zbroodniarzy nie nalezy sie lepsza przyszlosc. Brzydze sie lewych, sympatykow socjalizmow, nierobstwa, narzekania i braku samodzielnego myslenia. Lewactwo jest choroba patalogiczna i psychiczna tak samo jak przyzwyczajenie do narzekania. Waznych sektorow dla bezpiecznestwa panstwa nie wolno pochopnie prywatyzowac i dawac sie uzaleznic innym oddajac im kontrole nad swoja przyszloscia, takich durakow juz mielismy co doprowadzili do rozbiorow Polski. Wygladasz na malolata co niewiele sie nauczyl z historji. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Z chorymi i nawiedzonymi nie dyskutuje! 28.10.06, 21:04 Nacjo-szowinizm az kapie, jestes gorszy, niz komunista, mozna chyba cie zdefiniowac jako faszystowskiego endeka. Czy Twoja zabojcza choroba pozwala na "widzenia" i oceniania mojego wieku i poziomu IQ na tej podstawie? pitur1900 napisał: > Wszelkie socjalizmy to wstecznictwo, to ciemnogrod, pograzona jest w nim Europa > . > Jak narod co wybral zbrodniarza komunistycznego czlonka KC PZPR Kwasa syna > zbrodniarza Stolzmana moze byc inteligetny? > > Jak narod co dopuscil i pozwolil sie okrasc moze byc inteligetny, elity PZPR w > prostej lini wywodzily sie z niezaradnych chlopkow panszcyznianych a oni nic > mundrego Polsce ni e moga zaoferowac. wladze uwazaja za liceje do kradziezy. > > Ja tam wierze ze w Polsce moglaby byc spraiwedliwosc gdyby rozwiazano PO, SLD > zbrodniarzy komunistycznych skuto by w lancuchy i zagoniono do budowy > autostrad, pierwsza pitka Jaruzelski, Kiszczak , Kwas, Jolka i Miller. > > Narodowi co nie umial rozliczyc takich zbroodniarzy nie nalezy sie lepsza > przyszlosc. > > Brzydze sie lewych, sympatykow socjalizmow, nierobstwa, narzekania i braku > samodzielnego myslenia. > > Lewactwo jest choroba patalogiczna i psychiczna tak samo jak przyzwyczajenie do > > narzekania. Waznych sektorow dla bezpiecznestwa panstwa nie wolno pochopnie > prywatyzowac i dawac sie uzaleznic innym oddajac im kontrole nad swoja > przyszloscia, takich durakow juz mielismy co doprowadzili do rozbiorow Polski. > > Wygladasz na malolata co niewiele sie nauczyl z historji. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 21:18 Co za belkot .Typowa pisowska propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 22:23 to nawet nie jest propaganda - ot, takie wymiociny umyslowe. Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 21:26 Skad biorą się tacy prymitywni ludzie jak ten Pitur. To moralnośc na poziomie Starego Testamentu i język spod budki z piwem.Jesten trochę jednak technokratą i sądzę że trzeba mówić o tym, na czym się znamy Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 22:24 > Jestem trochę jednak technokratą i sądzę że trzeba mówić o tym, na czym się > > > znamy zartujesz? chcesz zdziesiatkowac forum? :D Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 21:15 Mysle ze koles pitur zamieszkuje w chicagowskim Jackowie,gdzie wszyscy sa tak "yntelygentni jak un". Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 21:26 polakmoronslayer napisał: > Mysle ze koles pitur zamieszkuje w chicagowskim Jackowie,gdzie wszyscy sa > tak "yntelygentni jak un". Dzieki za wsparcie, ja nerwowo czasami wysiadam przy takich argumentach, jakie ma ten koles pitur. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 22:22 bardzo mozliwe. niestety, wolny rynek jest wymagajacy, a obrobka azbestu zrywaniem nie zapewnia naszemu glupolowi dochodow wystarczajacych na skorzystanie z pomocy kompetentnego lekarza od glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czarek62 28.10.06, 22:56 czarek62 napisał: > Pieprzysz, jak potluczony, nie za bardzo wiem, jakie pozytywne dzialania > przebiegaja w Polsce. Ciekawi mnie na jakiej podstawie myslisz, ze lewak jest > potomkiem chlopa, panszyznianego w dodatku? Idac tym tropem to PIS jest typowa > lewibzna, poniewaz ok 80 procent poparcia ma wsrod niewyksztalconych i chlopow > ze wsi. > P.S. Ja tez nie mieszakm w Polsce, dosc dlugo, aby obiektywnie widziec, co sie > tam dzieje. Ale nie musze tym sie chwalic. Mrtwie sie tylko, ze ten kraj chyba > nigdy nie bedzie nromalny, zwasze to jest jakies extremum.Koniec. > > na zbrodniarzy komunistycznych jak Kwas, lewi to ciemny motloch, nie znaj > acy > > prawa i ronosci wobec niego. Nie dziwie sie ze reformy tak slabo ida poni > ewaz > > idiotow w pzpr bylo ponad 3 miliony, teraz ich zidiociale dzieciaki dalej > > maca > > i zyja jak trutnie. Czytajc twoje wypowiedzi nie ma sie najmniejszych watpliwosci, ze lewactwo jest ciezka choroba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pitur, fajnie, ze wiesz na co jestes chory! 28.10.06, 22:19 fajnie masz. ja opuscilem Polske kilka lat temu, bo zle sie czulem wsrod dogmatykow, nawiedzonych przyglupow i tobie podobnych paranoikow. teraz nabijam sie z ciemniakow, ktorym sie wydaje, ze "rozliczanie" kaczych obsesji jest gwarantem powodzenia duzego kraju w centrum Europy. albo raczej: nabijalbym sie, gdyby nie bylo mi zal tych nieszczesnych gluptakow. Odpowiedz Link Zgłoś
esperanta Re: Nie strasz, nie strasz... kleska Polski! 29.10.06, 20:29 > Ja brzydze sie (...) i > glupich z niskim iq. Czyli brzydzisz sie sam siebie. Dziwny objaw. :? Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Aż mię włosy dęba stanęły.. to PIS ma program???? 28.10.06, 20:24 ciekawe jaki? póki co PIS zajmuje sie skutecznie destrukcją i wojnami ze wszystkimi wokół..Pardon! nie zatakowali jeszcze Towarzystwa opieki nad zwierzetami.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 PIS ma program kompletnej destrukcji kraju! 28.10.06, 20:26 gilu33 napisał: > ciekawe jaki? póki co PIS zajmuje sie skutecznie destrukcją i wojnami ze > wszystkimi wokół..Pardon! nie zatakowali jeszcze Towarzystwa opieki nad > zwierzetami.. To ich program! Zniszczyc wszystko, poklocic sie ze wszystkimi, a to wszystko w imie boga i hipokryzyjnego polskiego kosciola katolickiego! Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl A PO ma program? 28.10.06, 21:03 Kompromitacji PO i Tuska ciąg dalszy: www.polskieradio.pl/trojka/salon/default.asp?ID=2644 Przygotowali raport "Media publiczne według koalicji rządowej" hahahahaha : M.K.: - W tym studiu to, co Pan mówi jest absurdalne. Jeśli tak jest, granica z tego co wiem, z tego, co widzę, granica tych intencji jest na progu Programu III Polskiego Radia. Możemy prześledzić listę gości Programu III, listę gości politycznych. Pełen parytet, pełna równowaga. Nie mam wrażenia, żebyśmy kogokolwiek w tym radiu zabijali czy chwalili. Strona 10. Chyba największy skandal tego raportu - kupowanie przychylności dziennikarzy. Nic gorszego poza pedofilią i korupcją polityczną powiedzieć o dziennikarzu nie można. Od prowadzenia głównej audycji publicystycznej w Jedynce - "Sygnałów Dnia" - odsunięto dziennikarzy Polskiego Radia, zatrudniając przychylnych partii rządzącej dziennikarzy z TVP i "Dziennika". Jest to element polityki personalnej - uwaga - która polega na tym, że dziennikarze bezkrytyczni wobec PiS otrzymują nowe propozycje pracy zwiększając swoje zarobki i obecność w mediach. Pada tam m.in. moje nazwisko i jest stwierdzenie takie: "Dotychczas dziennikarze otrzymywali 300 zł za program. Teraz dostają 1200 zł. Dotyczy to m.in. Michała Karnowskiego z Programie III." Dostaję za program 225 zł netto. Jest to połowę mniej niż moja poprzedniczka. To jest kłamstwo. To jest potężny zarzut. Co ja mam teraz zrobić? D.T.: - Za wszystkie te nieścisłości - jeśli to się potwierdzi - z góry przepraszam. Szczególnie jeśli dotyczą konkretnych osób. M.K.: - Siedmiu. Bo oni też nie zarabiają po 1200 zł za program. D.T.: - Wydaje mi się, że pełna informacja w tej kwestii będzie najlepszym wyjaśnieniem. M.K.: - Dobrze, tylko czy suma znosi zarzut? Kupowanie przychylności dziennikarzy? Bo ja mam wrażenie, że tak. D.T.: - Tak, jak powiedziałem, Panie redaktorze, jeśli mogę coś Panu dzisiaj radzić, to trochę większy spokój, ponieważ tak, jak zapowiedziałem będziemy starali się cyklicznie monitorować to, co się dzieje w mediach publicznych. I żeby Pan nie miał wątpliwości, tak naprawdę naszą intencją i my ją skutecznie przeprowadzimy do końca, jest ochrona niezależności dziennikarzy przed władzą. A nie dokuczanie niektórym dziennikarzom. M.K.: - Jestem w tej intencji, Panie przewodniczący, całym sercem z Panem. Ale gdy czytam kolejny dowód - rozmowę z Joanną Lichocką z Tomaszem Markowskim z PiS-u - czytam tak: Joanna Lichocka zadaje pytanie: "Donald Tusk jest draniem?". Pan Tomasz Markowski odpowiada: "Zgadzam się z tym w zupełności". I tu się urywa cytat. Natomiast jak podaje dzisiaj "Rzeczpospolita" był dalszy ciąg rozmowy. Pani Joanna Lichocka mówi: "Jestem zaskoczona tym językiem i myślałam, że pan się od niego zdystansuje". To jest manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Marszalek m. Jurek ma absolutana racje... 28.10.06, 20:25 O, czyżby sam marszałek na forum? A może tylko jego wyborca, który nigdy nie uwierzy, że "czarne jest czarne i białe jest białe"? A takiej marginalizacji Polski i takich z niej śmiechów i międzynarodowej kompromitacji jak za obecnych rządów, to ja nie pamiętam. Pewnie jako dobry i patriotyczny wszechpolak siedzisz u siebie na wsi, w swojej parafii, przekonany, że Polska jest pępekiem świata. Zainwestuj w przyszłym roku w krótki wyjazd za granicę. Gdziekolwiek. Wstyd się przyznać do pochodzenia. Od razu się śmieją. I co, wszyscy, co nie z PiS są głupimi liberałami, złodziejami i agentami? Nie wiem, skąd sie bierze to dobre samopoczucie PiS-u i jego wyborców. Bo partyjny marszałek walczy albo o stołek, albo o realizację swoich chorych wizji. Mam nadzieję, że PiS przerżnie te wybory równo. I wszystko jedno kto je wygra - byle nie ta opętane manią prześladowczą i kompleksami, zacofane towarzystwo, które dręczy nasz kraj obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Kto sie smieje cieciu... 28.10.06, 20:34 przeciez to PO, SLD z Olejniczkiem i PD z Geremkiem latali do brukselki z donosami a neoliberalne srodowiska wlaczjac w to srodowisko GW obstalowywalo w Niemczech, Belgii, Francji, Holandi artykuly na zamowienie szkallujace Polske i Polakow wiec o czym ty piszesz hipokryto. PiS i kolalicja zdziesiatkuje PO, SLD, SdPl i PDecje, ide o zaklad. Polacy zrozumieli o co jest gra i kto nimi tak naprawde manipuluje. Mysle ze kazdy myslacy w Polsce zdaje sobie sprawe w jak perfidny i wyrafinowany sposob sposob PO, SLD,SdPl i PD staraja sie jeszcze raz zmanipulowac Polakow, tonacy brzytwy sie chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Kto sie smieje cieciu... 28.10.06, 20:44 janek-007 napisał: > przeciez to PO, SLD z Olejniczkiem i PD z Geremkiem latali do brukselki z > donosami a neoliberalne srodowiska wlaczjac w to srodowisko GW obstalowywalo w > Niemczech, Belgii, Francji, Holandi artykuly na zamowienie szkallujace Polske i > Polakow wiec o czym ty piszesz hipokryto. PiS i kolalicja zdziesiatkuje PO, SLD Czy widziales moronie ten sondaz w GW??? Tak Polacy bedom mieli w d..pie twoj kurduplowaty PiS. > , > SdPl i PDecje, ide o zaklad. Polacy zrozumieli o co jest gra i kto nimi tak > naprawde manipuluje. Mysle ze kazdy myslacy w Polsce zdaje sobie sprawe w jak > perfidny i wyrafinowany sposob sposob PO, SLD,SdPl i PD staraja sie jeszcze raz > zmanipulowac Polakow, tonacy brzytwy sie chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Tak sadze w GW sa bardzo ale to bardzo... 28.10.06, 20:51 'miarodajene' 85% optujacych przeciw Polsce ,to tak jak piszesz, morons i powinienes ich juz dawno wykonczyc moronie. Najlepiej byloby gdybys zaczal od siebie i 'slay' sie sam moronie. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Tak sadze w GW sa bardzo ale to bardzo... 28.10.06, 21:03 And I think that you are typical idiot which dosn't see further than the end of his shitty exsistance.Have you ever been abroad? For sure not. Yove been only in the ass and seen shit. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Kto sie smieje cieciu... 28.10.06, 20:53 janek-007 napisał: > przeciez to PO, SLD z Olejniczkiem i PD z Geremkiem latali do brukselki z > donosami a neoliberalne srodowiska wlaczjac w to srodowisko GW obstalowywalo w > Niemczech, Belgii, Francji, Holandi artykuly na zamowienie szkallujace Polske i > Polakow wiec o czym ty piszesz hipokryto. PiS i kolalicja zdziesiatkuje PO, SLD > , > SdPl i PDecje, ide o zaklad. Polacy zrozumieli o co jest gra i kto nimi tak > naprawde manipuluje. Mysle ze kazdy myslacy w Polsce zdaje sobie sprawe w jak > perfidny i wyrafinowany sposob sposob PO, SLD,SdPl i PD staraja sie jeszcze raz > zmanipulowac Polakow, tonacy brzytwy sie chwyta. Myślę, że tytułem tego postu sam sobie wystawiłeś cenzurkę "myślący" wyborco PiS. Na takim poziomie polemizować nie będę. Do widzenia. PiS-wi wyborców gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Ty nawet nie kumasz co to slowo... 28.10.06, 20:59 'polemizuje' ktorego uzywasz znaczy. Jestes smieszny w tej twojej nie swiadomej ignorancji, moze kiedys do ciebie dotrze na jak kiepskim poziomie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Ty nawet nie kumasz co to slowo... 28.10.06, 21:04 Poćwicz ortografię, bo facet na taaakim "poziomie" powinien chyba ja znać. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Kto sie smieje cieciu... 28.10.06, 21:06 Jak tak będziesz mówił wstrętnie to Ci bozia język u.....i Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: A tobie juz u...a rozum. 28.10.06, 21:17 Ktoś już powiedział wcześniej, ja mówię po raz drugi.Temu panu dzięki za miłą rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Myslisz ze to milo 'rozmawiac' z takimi typami... 28.10.06, 21:24 jak ty, jestes w bledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich Re: Myslisz ze to milo 'rozmawiac' z takimi typam 28.10.06, 22:05 drogi jasiu. zazwyczaj nie karmie trolii ale tym razem postanowilem podeslac cie lekture do poduszki. milych snow i oczywiscie gratuluje wyboru:)zastanow sie jednak- czy mozna ufac takiemu facetowi? moze facetowi to za duzo powiedziane. a teraz oddajmy glos twojemu wodzowi. "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." J.K. 10.2005 "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." powiedział Jarosław Kaczyński. "Życie Warszawy", 10 lipca 2006 "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." Jarosław Kaczyński, 2002.11.15, Trójka W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". W serwisie PAP-u z 2004.03.25, Jarosław Kaczyński potwierdził: "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". Jarosław Kaczyński, 2004.02.16, PR3: "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." "..nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy.." - J. Kaczyński - Sejm IV RP, expose premiera Kaczyńskiego: "Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" "budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest niechęć obywateli do zakupywania mieszkań." i jeszcze: 1. Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami 4. Nie podniesiemy akcyzy na paliwo. 5. Trzy miliony mieszkań 6. Niższe podatki 7. Tanie państwo i redukcja administracji 8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję. 9. Afera bilboardowa. 10. Chcemy koalicji z PO. 11. PO jest w koalicji z SLD. 12. Nie bedzie TKMu. 13. Moja teczka jest sfałszowana. 14. W rządzie nie będzie przestępców! 15. Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Myslisz ze to milo 'rozmawiac' z takimi typam 28.10.06, 22:29 Bardzo dobrze wypunktowane krętactwa prezesa czyli samego PiS, bo to partia stalinowska oparta na wodzu - jedynym świetle prawdy. I coś bardzo długo nie ma odpowiedzi. Zawsze tak jest, gdy pojawiają się konkretne argumenty, a w tekście nie padają słowa "agent" i "układ". Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Ciekawe ktory wodz ci to skompilowal. 28.10.06, 23:59 jeżeli chodzi o ciebie to powinieneś juz wiedziec ze nie można wycinać z kontekstu zdań takich ktore tobie odpowiadają. Kazdy piątoklasista może powycinać jakieś nie powiazane zdania i powklejać sobie. W wypowiedziach krytykantów PiSu i koalicji nie ma żadnych merytorycznych punktów czy mysli ale tylko luźne składanki jakichś roztrzęsionych myśli ludzi chorujących na ptasia grypę i będących w ostatnim już stadium gdzie pojawiają sie majaki i zwidy. Ty jako super-troll powinieneś to wiedzieć a jak nie to się zapytaj twojego wodza może on bedzie wiedział, chociaż wątpię, ale probować możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kto sie smieje cieciu... 28.10.06, 22:08 > przeciez to PO, SLD z Olejniczkiem i PD z Geremkiem latali do brukselki z > donosami a neoliberalne srodowiska wlaczjac w to srodowisko GW obstalowywalo w > Niemczech, Belgii, Francji, Holandi artykuly na zamowienie szkallujace Polske i > Polakow dowody, przyglupie, dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:25 Odrzucenie Kaczyńskich, Jurków i pozostałych PiSowskich oszołomów jest jedyną nadzieją dla Polski! Kłamcy, cyniczni oszuści i hochsztaplerzy a są oni nimi bez jakichkolwiek wątpliwości powinni jak najszybciej wylądować na śmietniku historii.Z drugiej strony, niestety nie widzę nikogo na kogo można by głosować.Jeżeli chodzi o najbliższe wybory samorządowe to jestem w niezwykle komfortowej sytuacji.Mieszkam w Bielsku-Białej. Obecny i mam nadzieję - przyszły prezydent zasłynął tym, że wy...ł wszystkich politykierów z Ratusza. Dla niego liczy się dobro mieszkańców miasta.PiSdzielec Pięta zrezygnował z kandydowania prędzej niż zamierzał.Oszołomy w moim mieście są marginesem.Wiedzą o tym i siedzą na ogół cicho. I tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 20:46 wlodwoz napisał: > Odrzucenie Kaczyńskich, Jurków i pozostałych PiSowskich oszołomów jest jedyną > nadzieją dla Polski! Kłamcy, cyniczni oszuści i hochsztaplerzy a są oni nimi be > z > jakichkolwiek wątpliwości powinni jak najszybciej wylądować na śmietniku > historii.Z drugiej strony, niestety nie widzę nikogo na kogo można by > głosować.Jeżeli chodzi o najbliższe wybory samorządowe to jestem w niezwykle > komfortowej sytuacji.Mieszkam w Bielsku-Białej. Obecny i mam nadzieję - przyszł > y > prezydent zasłynął tym, że wy...ł wszystkich politykierów z Ratusza. Dla niego > liczy się dobro mieszkańców miasta.PiSdzielec Pięta zrezygnował z kandydowania > prędzej niż zamierzał.Oszołomy w moim mieście są marginesem.Wiedzą o tym i > siedzą na ogół cicho. I tak trzymać! Mój Boże, jak ja ci zazdroszczę!!! W Łodzi nie ma kogo wybrać. Z bilboardów szczerzy zęby pan Kropiwnicki, którego specjalnością jest ostatnio przecinanie wstęg i przypisywanie sobie cudzych zasług. Zapomniał już, że Della do miasta ściągnął niejaki Marek Belka a nie on. Że walczył dwa-trzy lata temu niczym lew z Manufakturą i gdyby nie perspektywa, że kary, które miasto by musiało zapłacić Francuzom za niewywiązanie się z umowy, doprowadziłyby do jego bankructwa, to Manufaktury by nie było. Teraz dowiadujemy się z lokalnych mediów, że nie byłoby jej bez pana Kropiwnickiego. Nieudolny (już się "sprawdzał" wcześniej) pan Kwiatkowski z PO przerażą chudością, szczególnie widoczną na tle dobrze prezentującej się małżonki a zwłaszcza dzieci. Dodatkowo straszą nas jeszcze chyba sztuczne białe zęby kandydata lewicy (też nie kryształowego), a bodajże wczoraj rozwiesił sie po całym mieście pan Misztal łamiący belkę z napisem "polityka" i hasłem "czas na menedżera". Powinien był dodać "pracującego wyłącznie dla siebie". Naprawdę nie wiadomo, co zrobić. Z wyborami na radnych jest trochę lepiej. Ale i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż warszawiacy, którzy wybierają pomiędzy przysłowiowa "dżumą a cholerą" czyli panią Hanią i panem Kaziem. Współczuję! Pożyjemy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 21:24 Niestety masz racje nie ma na kogo glosowac.PO jest rtowniez katolicko zidiociala i do prawdziwych liberalow im daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:26 Kleska dla Polski jest fakt, ze pis doszedl do wladzy mimo, ze UOP robilo wszystko, zeby te elementy nigdy nie przekroczyly progow budynku przy ul, Wiejskiej. Szefem Trybunalu Konstytucyjnego ma zostac facet, ktorego przeszlosc ma wiele do zyczenia a i Jurek jest kawal czlonka. Chorzy psychicznie, niezrownowazeni, nie majacy pojecia o polityce ignoranci z "wyksztalceniem" leninowskim" "czubkiem" polskiego panstwa. Good morning Vietnam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartloo "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:27 No coz wypranie mozgów i waskie myslenie dziala :( Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Amputacja mozgu 28.10.06, 20:35 Amputowali wam lewacy resztki mozgu to jasne, ale ze nie macie odrobiny świadomosci politcznej i godnosci narodowej to niespodzianka. Zapiszcie sie do p. Steinbach Volsdeutsche. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Amputacja mozgu 28.10.06, 21:46 Podziwiam Erike St. Fajna kobita mowi prosto z Mostu. Bravo Erika!!! Co z Polakami sie stalo.. Nie maja Wielkiego Przywodcy jak np. GIEREK. Od kilku lat same miernoty... Moze Tylko Cimoszko byl w miare chlop z jajami....szkoda ze nie mial wiekszego w Sparca w srod Towarzyszy... Jak Erika Lepiej zna mentalnosc Polakow nizli sami polacy.... OJ.. Co sie stalo z Polskim narodem????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Marszalek m. Jurek ma absolutana racje... 28.10.06, 20:28 marginalizacja Polski - prezio Kaczynski i minister Fotyga przyczynili sie do tego najbardziej w ciagu ostatnich 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Kochani rodacy,wypunktujmy ich(PO) raz jeszcze-3:0 28.10.06, 20:30 Wtedy może naprawdę bedziemy wolni i bezpieczni we własnym kraju! Trochę wyzej na www.gazeta.pl jest informacja, że Erika Steinbach liczy na zmianę rządu, czyli z czerwonymi i czerwonoróżowymi "dogadałaby się i robiłaby co chciała, a z PiSem może tylko sobie POpyszczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Kochani rodacy,wypunktujmy ich(PO) raz jeszcz 28.10.06, 20:34 To ciekawe czemu nie dogadala sie wczesniej przez ostatnie 16 lat czerwono- rozowej zarazy? A moze czerwona zaraza dopiero teraz nastala - bolszewicy z Samoobrony, narodowi socjalisci z LPR i socjaldemokraci z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re:Do kogo mówisz: Rodacy? 28.10.06, 21:49 Popatrz sobie na wyniki tabelki obok i może przenieś się na stronę, gdzie "rodacy" występują w większość, będziesz miał miłe poczucie akceptacji. Odpowiedz Link Zgłoś
otosiu "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:32 Większej BZDURY nie słyszałem!!!! Klęską Polski są rządy PiS'u!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frei10 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:35 spoko, co PIS potrafi pokazał w warszawie... wolę klęskę od tego co widać..... szkoda gadać:( Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 do Autora artykułu 28.10.06, 20:36 zwykle nie robie dziennikarzom przytyków. ale uprzejmie Pana prosze, aby sie zastanowić zanim sie zatytułuje artykuł. czy sobie Pan w ogóle zdaje sprawę: -jak się ściera wyparsknięte na ekran laptopa piwo? -co potem z klawiaturą?? -ile w szwecji (skąd pisze) kosztuje butelka Żywca??? jesli taki tytuł zobaczy dentysta, elektryk albo saper przy pracy, grozi Panu pozew o odszkodowania. no i ktoś na sumieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 to pisdzielce sa kleska Polski 28.10.06, 20:36 i ich bolszewickie zagrania - niszczenie dotychczasowych dokonan - bratanie sie z faszystami z LPR i komuchami z Samejbrony Odpowiedz Link Zgłoś
prenditore "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:39 Partia przewodnią siłą narodu! Naród z Partią, Partia z Narodem! Kto nie jest z nami, jest przeciwko nam! itp... Czyżby powtórka z rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_flash "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:43 A w zasadzie to jaki program miałby być przyjęty ? Bo z tego co pamiętam to PiS owszem ma program tylko ze nie ma zamiaru go realizować. 3 miliony mieszkań ? Może w najbliższym 50cio leciu. Hasło solidarnej (PiSowskiej czytaj komunistycznej?) Polski ? To już przerabialiśmy z nie najlepszym skutkiem od 1945 roku. Rozumiem że częsć społeczeństwa nie rozumie że bogactwo bierze się z pracy a nie z dzielenia. Ostatecznie wmawiano nam to przez chyba 40 lat. Cały czas straszy się nas liberalną Polską. Ale Polacy chyba jednak cenią "liberalne" pieniądze jakie zarabiają w Anglii czy Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
arturpiotr Sa pewne plusy rządów PiS... 28.10.06, 20:45 ..takie, że banda zecietrzewionych macha listami agentów i na szczęście nie ma czasu na zepsucie gospodarki, która kwitnie. Niech babrzą się w tym szambie przez całą kadencję... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 20:45 Polityk mówił, że od swoich samorządowców PiS oczekuje przede wszystkim "solidarności społecznej" i podkreślił, że samorząd ma "potężną odpowiedzialność" w sprawach polityki społecznej, oświaty, wychowania i zdrowia, a także w sprawach bezpieczeństwa i inwestycji publicznych. Nie polityk tylko funkcjonariusz ORPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pikieta3 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:49 "walczyć o porządek, o sprawiedliwość, dostatek, odpowiedzialne i uczciwe inwestycje, uczciwą władze w gminach, miastach, powiatach, w województwach" - za pomoca kulawych pajacykow i zeszmaconych kukielek Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:51 Marszałek bez nazwiska - największy ekstremista kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Dłuższe rządy PiS byłyby klęską Polski... 28.10.06, 20:54 Zacofanie, polityczna izolacja w Europie wrodzona tępota braci prowadzi nas do nikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Dłuższe rządy PiS byłyby klęską Polski... 28.10.06, 20:59 chris12 napisał: > Zacofanie, polityczna izolacja w Europie wrodzona tępota braci prowadzi nas do > nikąd. Niebiosa nie daly i uczelnie nie wpoily nawyku samodzielnego myslenia, polsko jezyczne robaki. Odpowiedz Link Zgłoś