janow5 PO i SLD - obalcie ten rząd 30.10.06, 11:11 Ratujcie, obalcie jak najprędzej ten rząd, bo nas wymacają jak ulęgałki. Robi się ciepło. Ja już nie mogę przez nich spać po nocach. Zróbcie coś, bo nasz kraj upadnie. Zróbcie po prostu drugą nocną zmianę i to wszystko zablokujcie. Potem zarządźcie drugą grubą krezkę. Błagam. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh ta janow! Czerwone zwierzątka nie moga spać,sły- 30.10.06, 11:17 sza juz nagonke a i mysliwych widać.Czas ochronny sie skończył i nie wszyscy zdążyli przed zima zmienic sierść na ochronna Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 rsrh, racja!..wykopki tuż,tuż.. wykopiemy kartofle 30.10.06, 11:19 i buraki!.. koniec z bolszewizmem kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Kartofle i buraki bedziecie kopać jak was wsadza 30.10.06, 11:49 a oddziałowym bedzie Pęczak a dla kobiet Jakubowska Odpowiedz Link Zgłoś
upandup uważaj, żeby się tylko nie rozpędzili 30.10.06, 11:56 bo i Ciebie wsadzą. Tak to już jest z miłośnikami wsadzania. Wcześniej czy później to ich wsadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: uważaj, żeby się tylko nie rozpędzili 30.10.06, 11:59 A i często częstują ołowiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Macierewicz: W TVP były struktury mafijne 30.10.06, 14:19 Czy należy cytować wszystkie sny tego pana? Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Macierewicz: W TVP były struktury mafijne 30.10.06, 15:08 niech ktos tego czubka wsadzi do tworek Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Macierewicz: W TVP były struktury mafijne 30.10.06, 15:57 Co ty wiesz dziewczynko o bagnie komunistycznym??? Na szczescie ktos wreszcie tego dotknal! Odpowiedz Link Zgłoś
brukselek Re: Macierewicz: W TVP były struktury mafijne 30.10.06, 16:11 zwiatrem1 napisała: > Co ty wiesz dziewczynko o bagnie komunistycznym??? Na szczescie ktos wreszcie > tego dotknal! chłopczyku, chyba dotknął nie tego co trzeba i dlatego mu padło na mózg,więcej mam wrazenie że się tego cały czas trzyma bo minę ma wyjątkowo błogą Odpowiedz Link Zgłoś