langston Ten rzad chociaz reaguje natychmiast! 09.11.06, 00:04 Ten rzad chociaz reaguje natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Ten rzad chociaz reaguje natychmiast! 09.11.06, 00:08 langston napisał: > Ten rzad chociaz reaguje natychmiast! zgadza sie na wszystkie malo wzne wyssane z palca sensacje - bo trzeba jas odwrococ uwage od niumnosci wykazywanych w gospodarce, finansach, budownictwie - zreszta to jak woda na mlyn - nareszcie nastepny uklad - a juz zaczynalo byc tak jakos podejrzanie cicho - prawo i piesc Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Śmiać się czy płakać? Jedno i drugie 09.11.06, 00:06 Jak to czytam, to mi się chce płakać: poważny kraj rządzony dziś przez takich dupków jak Macierewicz i Kaczyńscy, poprzednio przez Parysa. A na forum wszyscy się zastanawiają, który to kot Jarosława pracuje dla ruskich (może to ten zamordowany przez Gosiu Perona). I chce mi się śmiać. Śmiać i płakać naraz. O Kaczkach i agentach: www.skubi.net/subotic.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Dlaczego Parys poszedl z tym do TVN? 09.11.06, 00:09 Dlaczego Parys poszedl z tym do TVN? To zdecydowanie podwaza wiarygodnosc jego tezy ale nie mozna wykluczyc ze on ma racje. Tak czy inaczej jego teza jest juz analizowana i na pewno wkrotce poznamy prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Dlaczego Parys poszedl z tym do TVN? 09.11.06, 00:12 pies_na_lewizne napisał: > Dlaczego Parys poszedl z tym do TVN? > > To zdecydowanie podwaza wiarygodnosc jego tezy ale nie mozna wykluczyc ze on ma > > racje. bo kaczynscy chca sie odegrac na TVN za Renatke > > Tak czy inaczej jego teza jest juz analizowana i na pewno wkrotce poznamy > prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Trzymajcie mnie! 09.11.06, 00:16 Ludzie, ratunku, na tym forum są tacy, co biorą Parysa na poważno: > Tak czy inaczej jego teza jest juz analizowana i na pewno wkrotce poznamy > prawde! www.skubi.net/nieoddaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
carlos4444 Re: Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 00:16 A ja znam kogoś, kto twierdzi, że ktoś będący blisko premiera jest agentem Monako. Ostatnio był widziany w samochodzie rządowym Polski z flagą tego państwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To oczywiste. I wszyscy pozostali ministrowie SZ 09.11.06, 00:26 takoż - jak wiadomo wszyscy ciągle się plączą "w otoczeniu" Pana Premiera... Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma to straszne!!! agent, i to obcy!!! 09.11.06, 00:21 ani chybi, ida wybory. wzbudzic troche wspolczucia, pokazac, ze uklad sie jeszcze trzyma, i ze juz juz uda sie go zlapac. rok temu wykazano "czujnosc" udaremniajac rzekomy zamach bombowy w metrze. co za przypadek, ze tez tuz przed wyborami. a dzisiaj moze ujawnia agenta z najblizszego otoczenia premiera. ojej, to straszne. swoja droga, strasznie amatorskie mamy teraz te sluzby, ze cokolwiek sie pojawi, to zaraz wszyscy trabia o tym na prawo i lewo. ;-) (ojejku, czyzby zostala ujawniona jakas tajemnica? ciekawe, czy beda mnie sledzic...) Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 I znowu "dowcipne" matołki sie odezwały 09.11.06, 00:24 Jak zwykle na tym forum, przy byle okazji. Centrolewicowy szlam Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Nie ma zabawy lepszej niz z prawica 09.11.06, 00:31 A pomyslec ze rok temu bylo juz tak nudno. Narod wiedzial kogo wybrac i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A potem chodzi taki Pietrzak i jojczy, że mu 09.11.06, 00:40 kabaret plajtuje... Kto będzie płacił za słuchanie starych dowcipów o Breżniewie na tranzystorach, jak wystarczy tylko wiadomości poczytać by się za darmo uchachać...? l005 napisał: > A pomyslec ze rok temu bylo juz tak nudno. Narod wiedzial kogo wybrac i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 uważaj,byś od tej zabawy nie porobił sobie odciskó 09.11.06, 01:03 w na tej prawicy, he, he! Niby lewaki, a robią "to" prawicą, hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: uważaj,byś od tej zabawy nie porobił sobie od 09.11.06, 01:44 he, he! nie podejrzewałem Cię o takie debilne teksty, no ale po prawakach to można się spodziewać prymitywizmu, cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
carlos4444 Re: Wg Parysa agent toAgamemnon, Menelaos lub Ach 09.11.06, 01:03 Agentem jest Parys. Hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Wg Parysa agent to Helena ps. Piękna 09.11.06, 02:17 wprowadziła konia trojańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A na tym koniu siedział Koszałek-Opałek w 09.11.06, 07:15 charakterze łącznika... mt7 napisała: > wprowadziła konia trojańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mat691 Parys to znany czubek i bufon 09.11.06, 01:17 Do dziś pamiętam jak jego żona za jego ministrowania przedstawiała go w te słowa: "Jan preferuje styl angielski, na śniadanie jaja na bekonie". Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: czubek i bufon bardzo pasuje do konfiguracji. 09.11.06, 02:20 Świetnie zna się na agenturze, zupełnie jak obecne władze. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.073 Na armii takoz;) Ale najlepiej to zna sie na taxi 09.11.06, 02:36 A przynajmniej tak na Saskiej 111 mowia. Zemsta bylej? Odpowiedz Link Zgłoś
mamila29 Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 01:37 Takie rzeczy,jakie ujawnil czesciowo Parys powinny byc do konca zalatwone,; nie powinno byc zadnych niedomowien. Jest to sprawa zbyt powazna,aby ja zlekcewazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 chodzi o M_A_Z_U_R_A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.06, 01:37 mazur to amerykanski agent i USA teraz wszystko robi aby zaklucic postepowanie wobec mazura i zaklucic stosunki z polska. Oni poprostu chca aby kaczynskim puscily nerwy. najpierw samoloty za pozno przylecialy ,potem agent wiceambasdor sprowokowal rzad PISu ,do tego problemy z offsetem ,krytyka polakow w nowym jorku jako robactwo ,krytyk polskiego MON ze za duzo rzada za tarcze itd... USA juz polski poprostu nie potrzebuje ..teraz maja niemcy ,i interesy w azji oraz na bliskim wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody to Lepper - nie ma watpliwosci 09.11.06, 02:11 lepper - to sprawa jasna Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: człowieku marku naucz się polskiego pierwej, 09.11.06, 02:24 a później pisz. Pozdrówko! I AGENT PREMIERA Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz oj tam. Parysek chciał zaistnieć chwilę w 09.11.06, 01:39 wielkiej polityce a wy od razu robicie rejwach. Teraz przynajmniej każdy mógł sobie przypomnieć postać dawnego ministra Parysa i jego osiągnięcia zawodowe. Jak był kretynem to takim pozostał.... Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: A kto przy zdrowych zmysłach chciałby 09.11.06, 02:26 zajmować się w Polsce polityką? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa TVN24 kompromituje się kompletnie!!! 09.11.06, 02:03 Media na czele z TVN znowu chciały zrobić aferę z niczego i znowu się skompromitowały. Parys który dzisiaj nie istnieje w polityce chlapnnął coś w TV a dziennikarze któzy za wszelką cenę chcą obalić rząd robią hałas. I znowu czerwony pasek na ekranie alejuż nie ci aktorzy. Sprawa nie była tak zorganizowana jak z Renatą. bpkw napisał: > O Bozeeeeeeeeeeeeee.... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 02:40 Parys ma racje. Agentem jest Odyseusz, wymyslony przez niego Kon trojanski w rzadzie juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 03:04 australopitecus napisał: > Parys ma racje. Agentem jest Odyseusz, wymyslony przez niego Kon trojanski w > rzadzie juz jest. mam nadzieje, ze w nagrode premier zafundowal parysowi wakacje i odwiozl go limuzyna do tworek Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Parys, czy ty zdziecinniałes do reszty ? 09.11.06, 03:18 To jest zabawa takie wywiady z panami owładniętymi obsesjami ? Na punkcie agentów , byłych agentów, przyszłych agntów można dostać pożądnego swira ? Do roboty się zabrać i zbudować 3 mln mieszkań i drogi , to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
aap.sa Re: Parys, czy ty zdziecinniałes do reszty ? 09.11.06, 04:04 TO JA, TO JA!!!! Wołam Ciebie, ja Brzoza. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 04:37 To co wyprawiaja oszolomy ( w rodzaju Macierewicza,Parysa) w tym naszym Panstwie wola o pomste do Nieba.Blizniaki w zadnym stopniu nie dorosli do stanowisk jakie dzis zajmuja.Wina ,niestety,tkwi w Narodzie ,ktory pozwolil im sie otumanic slowami o prawdzie i sprawiedliwosci.Narod sam sobie zgotowal ten Los.Wniosek stad plynie tylko jeden - ten Narod nie zasluguje na lepsze rzady.Nie dorosl mentalnie i intelektualnie do wyzwan XXI wieku.Tworzy swoisty zascianek Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofpiotr1 Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 05:02 Zawsze podejrzewałem że Parys,to ciężki przypadek, były minister MON czekał 14 lat aby za pomocą TVN poinformować stosowne władze o tym że wie kto jest agentem obcego wywiadu. Obrono Narodowa w czyich ty byłaś rękach?. Odpowiedz Link Zgłoś
uciekaj_kwachu_po_drabinie Nie wiem czy jest ale na pewno byl i uciekl po dra 09.11.06, 05:16 byl kiedys taki agent , ktory spotkal sie z Alganowem, a potem po drabinie spier..alal. Zagadka - kto wie o kim mowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mhensler Obcy agent 09.11.06, 06:45 A ja Jankowi wierzę, tylko że nie jest to obcy agent, ale swój. Prawdziwy Polak! Każdy z biskupów piszący na Wzgórza Watykańskie od setek lat donosi i donosi... I co? Nic! Donosić na premiera, phi... Że ciężko pracuje? Że wyżera placek z lodówki? Że wisi w oknie? Odpowiedz Link Zgłoś
qc "4rp" potrzebuje egzorcyste 09.11.06, 07:08 gdzie nie popatrzyc zle duchy, czary mary, nawiedzeni ewolucjonisci i inni agenci. Czy ktos z episkopatu byl z kropielnica gdy ten twor sie naradzal, czy moze ktos zawalil, mamrotal pacierze niezbyt szczerze albo ten facet z Torunia nie ma znow tak wielkich chodow w niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Agent 09.11.06, 09:19 Myślę a nawet jestem głęboko przekonany, że agentem jest bliżej nikomu nieznany wiceminister w kancelarii premiera o pseudonimie 'Koziołek Matołek z Pacanowa'. Jedno jest pewne, Premier powinien odesłać go natychmiast do Pacanow. ?! Ale chwilke ... kogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Agent 09.11.06, 09:44 A i jeszcze jedno teraz rozumiem dlaczego rząd nie może się przebić do telewizji i notowania tak spadają. To jest fakt oczywisty i porażający. Za szybkie wykrycie agenta p. Parysowi należy się stanowisko Koordynatora Służb Specjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
zpkw Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 07:35 Parys, Macierewicz ...to co się w tej chwili dzieje, kolejne "rewelacje" chorych ludzi, dookoła agenci, układy - czy to faktycznie jest prawda? Taka jest polska rzeczywistość w 21 wieku? Przed wpuszczeniem na antenę każdy zaproszony gość powinien pokazać aktualne badania od psychiatry. To by było śmieszne w kabarecie ale jeśli od rana wszystkie media żyją słowami znanego z przeszłości niezrównoważonego oszołoma to jest to po prostu przerażające. Przecież my wszyscy chcemy być dumni z naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Parys - on nawet z wyglądu jest nieodpowiedzialny 09.11.06, 07:48 Jak się wie coś na ten temat to trzeba powiadomić prokuratora, w przeciwnym przypadku jest się współ winnym Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 08:00 W rządzie nie pracował i nie pracuje agent to się jeszcze okaże ,ale jak na razie to jestem skłonny w to uwierzyć agenci to ludzie inteligentni Odpowiedz Link Zgłoś
dubiduu Parys: W otoczeniu premiera jest obcy agent 09.11.06, 08:15 To by dopiero było.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś