grzesiekgrzesiek Onet: "SLD: Majchrowski za Gronkiewicz-Waltz" 14.11.06, 14:19 Onet od ponad godziny umiescił artykuł "SLD: Majchrowski za Gronkiewicz-Waltz" a gazeta wyborcza jeszcze nie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Biogram Kobylańskiego 14.11.06, 16:03 Jan Kobylański, ur. 1923 (?) - szmalcownik warszawski, dziś biznesmen. Podczas wojny łapał w bramach zaglądał im do majtek w celusprawdzenia przyrodzenia, a następnie wydawal do Gestapo. Zatrudniony w Auschwitz jako kapo, dorobił się fortuny na wyrywaniu złotych zębów więźniom. Po wojnie znalazł się w Ameryce Łacińskiej, gdzie został sekretarzem Adolfa Eichmanna. Po złapaniu Eichmanna przez Mosad Kobylańskiemu udało się uciec do Urugwaju, gdzie założył organizację polonijną szmalcowników i kolaborantów, która się rozrosła i zaczęła propagować swą ideologię. Ścigany obecnie za współpracę z Gestapo,został przez Adolfa Rydzyka odznaczony Krzyżem Wielkim Orderu im. Adolfa Eichmanna, którą przekażą dziś polscy senatorowie. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Kobyla.. 14.11.06, 16:40 Nihil novi. Kilka lat temu grupa "sprawiedliwych" pojechała do znanego w świecie mordercy - Pinocheta aby mu dać wyrazy hołdu. Niektórzy z nich dzisiaj są w najwyższych władzach naszej ojczyzny. Takie same gnidy dworskie jadą dzisiaj do znanego łobuza w tym samym celu. Nie wiem tylko dlaczego ośmielają się jechać jako senatorzy RP. Hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 14.11.06, 19:01 krychola napisał: > cóż PiS mogą tylko takie kreatury popierać No coz masz racje . "Senatorzy" jada do swojego sponsora na spowiedz , dlaczego nie wygrali wyborow . UE daje duzo duzo wiecej pieniedzy i chce wiedziec na co poszly , facet z Urugwaju ma coraz mniejszy wplyw na rozwoj wydarzen w Polsce , to cieszy , ale nie cieszy ze jeszcze ma . Ciemnogrodzcy "o malo co wladcy" , niedoszlej IV RP beda musieli sie spowiadac gdzie indziej i to nie bedzie dla nich mile . Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Ale super FORUM - czy obozy zagłady były Polskie 14.11.06, 19:02 Czytając wypowiedzi forumowiczów--"biały" wywiad obcych państw nie ma najmniejszej wątpliwości, że Hitler wiedział gdzie dokonać eksterminacji Żydów. Dla "fanów" tematyki polecam stronki: www.polonica.net/ www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm Ciekawe gdzie mieszkają administratorzy serwerów i sponsorzy - czyżby Pan Bender ze swoją świtą do nich własnie leciał po instrukcje....... Liberałowie i inna masoneria zaczyna podnosić się z "popiołów" i trzeba wypracować strategię ........ -------------- "teraz i zawsze, niech będzie pochylony ciemny lud, przez o.dyrektora zniewolony..." Odpowiedz Link Zgłoś
zagatka8 Re: Ale super FORUM - czy obozy zagłady były Pol 14.11.06, 20:47 milo_1 napisał: > Czytając wypowiedzi forumowiczów--"biały" wywiad obcych państw nie ma > najmniejszej wątpliwości, że Hitler wiedział gdzie dokonać eksterminacji Żydów. > Dla "fanów" tematyki polecam stronki: > www.polonica.net/ > www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm > Ciekawe gdzie mieszkają administratorzy serwerów i sponsorzy - czyżby Pan Bende > r > ze swoją świtą do nich własnie leciał po instrukcje....... > Liberałowie i inna masoneria zaczyna podnosić się z "popiołów" i trzeba > wypracować strategię ........ > -------------- > > "teraz i zawsze, niech będzie pochylony ciemny lud, przez o.dyrektora zniewolon > y..." plus na deser maly fragmnecik radosnje tworczosci ze strony usopal: www.usopal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=579&Itemid=1 i jeszcze maly cytacik "Potem następowały kolejne akty zdrady polskiej racji stanu przez prezydenta Wałęsę, który podczas wizyty w USA, na skutek nacisków żydowskiego lobby, doprowadził do zerwania kontraktu na sprzedaż do Pakistanu 100 czołgów T-72M - w czasie, kiedy ich setki stały na placu fabrycznym w Łabędach. Tenże Wałęsa, ciągle w roli prezydenta, podczas wizyty w Izraelu spowodował zerwanie kontraktu na sprzedaż 300 tych czołgów do Syrii." zrodlo www.uspoal.com Odpowiedz Link Zgłoś
opiniapollpressagency Kongres to wielkie wydarzenie w zyciu Polonii 14.11.06, 19:27 Pan Kobylanski filantrop i czlowiek "o sercu na dloni" jest w tej chwili Polonusem No.1 a trzeba pamietac, ze " Jest nas na swiecie 100 milionow". Kongresy organizowane przez Pana Kobylanskiego to woda zrodlana dla Polski i Narodu Polskiego. Na Kongresie beda prawie wszystkie organizacje Polonii Swiata w tym nasi kochani Weteranii z Polskiej Wielkiej Armii na Zachodzie. Bedzie wiec Pokolenie Platynowe. Na pewno bedzie fenomenalne Radio Maryja, najwieksze katolickie radio na swiecie, ktorego slucha ponad 17 milionow. Beda tez przedstawiciele parafii z calego swiata "Moherowe Berety" - nazwani od najpiekniejszego nakrycia glowy jak mowia Francuzi. Taki Kongres Polonii Swiata jest w stanie tylko zorganizawac Pan Kobylanski. Serce sie raduje ! Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Kongres to wielkie wydarzenie w zyciu Polonii 14.11.06, 20:05 ty chyba kpisz hehehe ...czy nienawisc to cale twoje dobro Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Kongres to wielkie wydarzenie w zyciu Polonii 14.11.06, 21:53 tak nienawiść to całe ich "dobro" które mają do zaoferowania robaki... Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Kongres to wielkie wydarzenie w zyciu Polonii 16.11.06, 03:06 Powiesiles sobie juz jego zdjecie na scianie. I przylekasz przyklekasz przechodzac? Kazdy ma idoli na ktorych zasluguje. Wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
terence LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Kobyla.. 14.11.06, 21:05 sukinsyny jadą do sukinsyna i chcą jeszcze to robić z naszych pieniędzy... Koblański to chory człowiek z chorą ideologią, stary nienawistnik Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 14.11.06, 21:34 a na forum jak zwykle zlot szumowin, nienawistników i pieniaczy którzy patrotyzm łączą nierozerwalnie z antysemityzmem, ksenofobią i nienawiścią do innych... Zamierzamy sprawdzić, jakimi jesteście obywatelami Czy są pedały w teatrze tego wieczoru? Postawcie ich pod ścianą! A ten, w świetle reflektorów, też mi się nie podoba! Postawcie go pod ścianą! Ten wygląda na Żyda! A tamten na czarnucha! Kto pozwolił tu wejść tej całej hołocie! Ten pali skręta A ten ma pryszcze! Gdybym mógł Rozstrzelałbym ich wszystkich! Czekając na przyjście przyjście robaków Czekając na wycięcie wymarłego lasu Czekając na oczyszczenie miasta Czekając na przyjście robaków Czekając na włożenie czarnej koszuli Czekając na odchwaszczenie z cherlaków Czekając na rozbicie ich okien I roztrzaskanie ich drzwi Czekając na sąd ostateczny By wzmocnić rasę Czekasz, podążając za robakami Czekając na włączenie pryszniców I rozpalenie pieców Czekając na pedałów i czarnuchów i na czerwonych i Żydów By podążyć za robakami Czy chcesz zobaczyć Polskę* Znów u władzy, przyjacielu Wszystko, co musisz robić, to podążać za robakami Czy chcesz wysłać naszych kolorowych kuzynów ponownie do domu, przyjacielu? Wszystko, co musisz robić, to podążać za robakami... The Wall Pink Floyd (w oryginale Brytanie ale tekst jest przecież uniwersalny) Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 14.11.06, 22:08 Parę lat temu polscy parlamentarzyści - Marek Jurek i Michał Kamiński - w towarzystwie redaktora Tomasza Wołka - pojechali złożyć hołd zbrodniarzowi i złodziejowi - chilijskiemu gen. Augusto Pinochetowi. Teraz inni "przedstawiciele narodu" jadą do Urugwaju. Też złożą hołdy, wiadomo komu. PS. Nie ulega wątpliwości, że 100 % składu Gestapo stanowili Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 14.11.06, 22:56 charybdis napisał: > Parę lat temu polscy parlamentarzyści - Marek Jurek i Michał Kamiński - w > towarzystwie redaktora Tomasza Wołka - pojechali złożyć hołd zbrodniarzowi i > złodziejowi - chilijskiemu gen. Augusto Pinochetowi. > Teraz inni "przedstawiciele narodu" jadą do Urugwaju. Też złożą hołdy, wiadomo > komu. No właśnie..- to skandal !.. Nie lepiej było pojechać jak zwykle do NY i pokłonić się władzom ŚKŻ ?!..;( > > PS. Nie ulega wątpliwości, że 100 % składu Gestapo stanowili Niemcy. Oczywiście..;( www.polonica.net/zydzi_w_wehrmachcie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 14.11.06, 23:02 no i co z tego! były także jednostki SS holenderskie duńskie norweskie nawet turecka... w kazdym narodzie znajdzie się odpowiednia liczba zbrodiarzy i morderców... w każdym narodzie znajdują się ludzie dobzi jak i bardziej źli... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 14.11.06, 23:08 Oczywiście żydzi to Ci... ,,dobzi''...;) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 14.11.06, 23:19 pfff parskam na cię z daleka... jasne że nie .. ale widze ze ty lubisz rozgraniczać ludzi, wszyscy Polacy są dobzi, wszyscy Niemcy źli, wszyscy Żydzi to krętacze i chcą zguby Polski? w kazdym narodzie są ludzie dobrzy i źli, tak jak w kazdej religii... daj se siana i pomyśl czy dobrze chcesz swoim myśleniem czy tylko dopatrujesz się uproszczeń i nie puszczaj do mnie oka Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 14.11.06, 23:40 > i nie puszczaj do mnie oka.. Piszesz tak zachęcająco, że nie mogłem się oprzeć..; - ,,dobzi''- miałaś na myśli ,,dobrzy'', czy...,,dobuzi''?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 16.11.06, 03:04 Na Twoim przykladzie widzimy ze mozna byc naraz glupim i Polakiem? Na szczescie nie oznacza to, ze wszyscy jestesmy glupi... Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 14.11.06, 23:57 trudny99 napisał: > Nie lepiej było pojechać jak zwykle do NY i pokłonić się władzom ŚKŻ ?!..;( ---------------------------------------------------------------- To Państwo Kaczyńscy się ostatnio kłaniali, jak byli w NY... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Jaki parlament - tacy przedstawiciele. 15.11.06, 00:12 charybdis napisał: > To Państwo Kaczyńscy się ostatnio kłaniali, jak byli w NY... To był odruch zupełnie naturalny, by nie rzec ,,bezwarunkowy'' :) forum.o2.pl/temat.php?id_p=4757077 Odpowiedz Link Zgłoś
parq LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Kobyla.. 15.11.06, 02:21 coż tu dodać, muł, dno same paskudstwa Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Re: LPR i PiS to antysemici polscy 15.11.06, 02:30 zolniezy daja, ale nie unikna kary za swoj antysemicki sojusz. koniec ich bedzie podobny do konca Pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 15:49 trzeba utrzymywać kontakty z polonią na calym świecie a nie ni,ą gardzić jak to do tej pory robily lże elity Odpowiedz Link Zgłoś
zuercher Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 20:03 Problem tkwi w tym, ze ludzie pokroju kobylanskiego repreyentuja jedynie mala acz halasliwa grupke Polonusow. Na pewno nie wiekszosc. Tak jest najwyrazniej w Ameryce Poludniowej, tak jest w USA tak i bywa w Europie. Mam niestety przykre doswiadczenia w tej dziedzinie. I w pelni podpisuje sie pod tym co napisal na ten temat autor bloga Podroz na Poludnie, tierralatina.blox.pl/2006/11/Niesmak-i-obrzydzenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 22:42 zuercher napisał: > Problem tkwi w tym, ze ludzie pokroju kobylanskiego repreyentuja jedynie mala > acz halasliwa grupke Polonusow. Na pewno nie wiekszosc. Tak jest najwyrazniej w > > Ameryce Poludniowej, tak jest w USA tak i bywa w Europie. Mam niestety przykre > doswiadczenia w tej dziedzinie. I w pelni podpisuje sie pod tym co napisal na > ten temat autor bloga Podroz na Poludnie, > tierralatina.blox.pl/2006/11/Niesmak-i-obrzydzenie.html I czym się zachwycasz ?..: ,,Tym razem jednak, po lekturze tego tekstu w Gazecie Wyborczej, nie mogę się powstrzymać aby dać tu upust poczuciu niesmaku i obrzydzenia...'' ..do GW oczywiście.. ,,I to nie tylko ze względu na fakt, że jakichś trzech oszołomów uważających się za polityków, jedzie spotkać się z czwartym oszołomem bespodstawnie uzurpującym sobie od lat tytuł naczelnego Polonusa Latynoameryki.'' 1.O ile mi wiadomo Kobylański nie jest przewodniczącym samozwańczym !.. 2.O ŚKŻ też można napisać z użyciem wielu i do tego bardziej usprawiedliwionych epitetów, jak również postawić pytanie : kogo właściwie reprezentuje ?!.. ,,Nawet nie chce mi się tego komentować...'' Mnie też.. Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:20 trudny99 napisał: > 2.O ŚKŻ też można napisać z użyciem wielu i do tego bardziej usprawiedliwionych > epitetów, jak również postawić pytanie : kogo właściwie reprezentuje ?!.. Co ma piernik do wiatraka. Mnie SKZ wstydu nie przynosi. Bo po prostu mnie nie dotyczy. A za USOPAL sie wstydze... Bo z reprezentowana przez ta organizacje forma #polskosci# nie chce miec nic wspolnego. Jest mi ona obca i sie nia brzydze. PdV Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:22 valdivia napisał: Jest mi ona obca i sie nia > brzydze. I cieszy mnie to, ze najwyrazniej nie jestem sam. PdV Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:34 valdivia napisał: > valdivia napisał: > Jest mi ona obca i sie nia > > brzydze. > > > I cieszy mnie to, ze najwyrazniej nie jestem sam. > PdV Czy pijąc do lustra uważasz, że jest Was dwóch ?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:49 Nie mam w zwyczaju pijac z lustrem. Wogole raczej nie pije... A odnosilem sie do cytowanego i komentowanego powyzej bloga... Myslalem ze to jasne, ale widze ze chyba nie dla wszystkich... PdV Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:31 valdivia napisał: > Co ma piernik do wiatraka. Mnie SKZ wstydu nie przynosi. Bo po prostu mnie nie > dotyczy... Czyżby ?!.. Jeśli jesteś Żydem - przynosi Ci wstyd ! Jeśli jesteś Polakiem - jest dla Ciebie tak jak dla każdego Polaka największym zagrożeniem (!).. poprzez nieustające i nieuzasadnione pod adresem Polski : - Aj! Waj! Daj! Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:43 Jesli rzeczywiscie uwazasz SKZ za takie zagrozenie to zglos sie do psychiatry, moze pomoze? Dla mnie to tylko grupa nacisku. Jedna w wielu. W dodatku o ograniczonej mozliwosci szkodzenia. Jesli nadajesz jej jakies wyolbrzmione znaczenie to juz Twoj problem... PdV Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:46 valdivia napisał: > Jesli rzeczywiscie uwazasz SKZ za takie zagrozenie to zglos sie do psychiatry, > moze pomoze?.. Wątpię... - też Żyd !..;( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 22:49 s.k.i.n napisał: > trzeba utrzymywać kontakty z polonią na calym świecie a nie ni,ą gardzić jak to > > do tej pory robily lże elity Stosunek kolejnych po 89-tym ,,elyt'' do polonii, szczególnie amerykańskiej, to jest po prostu skandal ! Można jedynie domyślać się dlaczego takie osoby jak Moskal, czy Kobylański były dla ,,polskich'' przywódców wręcz ,,niestrawne'' !.. Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:17 Moskal. On byl po prostu niestrawny dla ludzi choc troche (samodzielnie) myslacych. Jedyne co robil to przynosil wstyd nam Polakom i naszej Ojczyznie. PdV Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 19.11.06, 23:22 Czym mianowicie przynosił wstyd ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
latinbrand Re: LPR i PiS jadą na kontrowersyjny kongres Koby 21.11.06, 17:19 Wstyd mi za takich poslow. Naprawde. karola Odpowiedz Link Zgłoś