muslik 17.11.06, 09:45 To ja tez to wszytko pieprzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Religa: jak chcecie to mnie rozliczajcie 17.11.06, 09:46 powiedział czemu tak długo rozporządzenie o tym lezało u niego? Odpowiedz Link Zgłoś
sheepkeeper Re: Religa: jak chcecie to mnie rozliczajcie 17.11.06, 09:58 Pewnie rozporządzenie leżało nie u niego a na biurku jego sekretarki. Religa nie jest politykiem ani tym bardziej urzędnikiem, do ministerstwa pasuje jak lewy but na prawą nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_kane żałosny Minister............. 17.11.06, 09:55 ..jak każdy alkoholik ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: żałosny Minister............. 17.11.06, 10:46 Dobry człowiek, tylko nie w rządzie i nie w PiSie. Bo w PiSie stał się sługusem. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Są osoby o patologicznej psychice 17.11.06, 10:03 Jedna z nich na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Są osoby o patologicznej psychice 17.11.06, 10:08 Moim zdaniem Religa to jeden z niewielu politykoqw,ktorzy chca pracowac dla wspolnego dobra a nie dla kariery i finansow.On juz to wszystko ma i nawet dziwie sie,ze chce ryzykowac swoja opinie w takim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Są osoby o patologicznej psychice 17.11.06, 10:46 A są. Powinny odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Ja też to pieprzę, i pewnie wielu 17.11.06, 10:08 innych również, tylko że nic to nie zmieni. Gdzieś trzeba żyć, pracować. Szkoda, że spełniła się klątwa ("Obyś żył w ciekawych czasach, bez jakichkolwiek znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ja też to pieprzę, i pewnie wielu 17.11.06, 10:48 Ale dlaczego.? W Polsce mogłoby być naprawdę rozwojowo. Ale nez PiSu, Kaczynskich i tym podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Ano widzisz panie Religa... 17.11.06, 10:29 Ministerstwo to jednak nie 'wlasna' klinika. W klinice sie wlada i nie odpowiada za porazki, w ministerstwie trzeba zarzadzac i ODPOWIADAC za dzialania calosci. Nie chce Pana linczu, Panie profesorze, ale niestety od poczatku ludzie mowili, ze sie Pan do tego nie nadaje, wiec nie trzeba bylo nawet probowac. A jesli juz, to widzac jak mocna pozycje polityczna ma wiceminister Piechna trzeba bylo dostrzec i fakt, ze nie bedzie mial Pan wplywu na te czesc ministerstwa (m.in. polityka lekowa), wiec po pierwszym konflikcie, trzeba bylo podziekowac i odejsc. Z koniem sie nie kopie Panie profesorze...... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Religa: jak chcecie to mnie rozliczajcie 17.11.06, 10:43 Panie Premierze! Minister Religa rozpaczliwie poszukuje pretekstu do wyjścia z rządu, ponieważ nie ma żadnego pomysłu na prowadzenie resortu zdrowia. Dobry jest tylko w krytykanctwie. Proszę więc zaoszczędzić męczarni zarówno Panu Profesorowi, jak i nam - podatnikom i przyjąc potencjalną dymisję Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Religa: jak chcecie to mnie rozliczajcie 17.11.06, 11:04 Znowu głupki od propagandy starają się wmówić ludziom, że za bałagan lub jakies celowe działanie w prywatnej firmie rzekomo odpowiada minister w rządzie PiS. W cos takiego mogą uwierzyć tylko jakies żałosne antyPiSiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 tylko żałosne pisiaki wierzą w ... 17.11.06, 11:15 to że winą za nieudolność urzędników w ministerstwie zdrowia jest ... producent leku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Religa: jak chcecie to mnie rozliczajcie 17.11.06, 10:45 Sam sie podaj do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 tak, chcemy!!! 17.11.06, 11:12 nie chodzi o pomylenie ampłułek tylko reakcję odpowiedzialnych urzędników ministerstwa zdrowia! a ta była skandaliczna!!!! niech teraz nie mydli oczu winą jelfy bo nikt nie próbuje mówić, że jest inaczej. niech po prostu odpowie za swoich pracowników, którzy od stycznia wiedzieli o pomyłce i nie zrobili nic a nawet próbowali załatwić to po cichu!!! to jest skandal!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leo111 Religa: jak chcecie to mnie rozliczajcie 17.11.06, 12:23 Nie lubię pana Religi jako ministra i polityka, ale w tej "aferze" nie on jest winny. Reszta to bicie piany wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś