bokassa Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 23:24 Czy to prawda, że Tusk w czasach młodości chmurnej i durnej postulował absolutną autonomię dla kaszubów,a słowo Polska kojarzyło mu się tylko z wszetcznictwem,intelektualną i kulturalną czarną dziurą,którą mógł wypełnić tylko germański kulturkampf. Czytałem kiedyś taki post z jego wypowiedziami na zjeżdzie organizacji kaszubów.Będę wdzięczny za szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 23:54 giuseppe53 napisał: > Przestępcy i Samowola Witam towarzyszy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog towarzysze z SB 18.11.06, 10:18 Blizniaki sa czyste.... bo wyczyscily teczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
grajag Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 18.11.06, 08:42 Nawet jeśli przesadzili,to wkrótce ten spot okaże się prawdą.Gilowska bardzo nad tym pracuje.Po odejściu Balcerowicza PiSiory dorwą się do złotówki i okaże się,że przewidywania PO były bardzo skromne. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog juz sa niestety 18.11.06, 09:41 nie wiem gdzie robicie zakupy i jakie, ja kupowalem troche rzeczy budowlanych, wiekszosc od zeszlego roku poszla o 100% do gory - te "miliony mieszkan" beda bardzo drogie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 von Tuske do lodówki historii 18.11.06, 10:40 i zabierz ze sobą resztę swoich POLONOFOBÓW Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog do gringo 18.11.06, 11:19 a powaznie, taki poziom dyskusji swiadczy o Tobie. Na jakiej podstawie odmawiasz Tuskowi polskosci, a ludzi ktorym nie podoba sie socjalistyczna i klerykalna zarazem polityka kaczek obrzucasz obelgami? Czy cos Ci sie zacielo w malym kaczym mozdzku? Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobiony_premier_z_krakowa POpłuczyny PO Wehrmachcie 18.11.06, 11:22 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog kolejny z wariatkowa 18.11.06, 11:29 Jakos nie pamietasz, ze dziadek Tuska uciekl z wehrmachtu do polskiej armii. Rzygac sie chce jak widze takich idiotow jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 18.11.06, 11:57 giuseppe53 napisał: > Przestępcy i Samowola Czyli Sąd to "Przestępcy i Samowola"??? Bo przecież skomentowałeś nic innego, jak wyrok Sądu. TYLKO O TYM mówi artykuł, który komentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś