fotomik Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 15:49 A jednak nasze społeczeństwo jest ślepe(żeby nie powiedzieć inaczej i dosadniej). Przecież od roku widzimy wszyscy złodzieja i słyszymy głośny okrzyk:"łapać złodzieja!". Wygląda na to, że obudzimy się z ręką w nocniku. A swoją drogą, z tą inwigilacją wszystkich, to nie jest prawda. Gdyby tak było, jak majaczy kaczka, to nie dopuszczono by do zarżnięcia przez "brudną czwórkę"(czyli J. i L. Kaczyńscy, Dorn oraz Lipiński) tak opiniotwórczej i bezkompromisowej gazety jaką był Expres Wieczorny! To jest dopiero bomba smrodu! Moim zdaniem wielki błąd popełnił rząd Leszka Millera, nie wyciągając wszystkich spraw związanych z PC i E.Wieczornym. Prawda mogła wyjść na jaw, że to kaczor inwigilował i korumpował a także poprzez prowokacje zbierał haki na polityczną konkurencję. A teraz działania kaczego gabinetu to już jawna zdrada interesów polskich. Przyjdzie czas, a na pewno zostaną rozliczeni. I tylko szkoda, że tyle narobią do tego czasu szkód. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 15:51 Choc jeden oficer zachowal sie profesjonalnie i honorowo wobec tych pajacow z tzw.komisji weryfikacyjnej.Taka komisja z takimi procedurami mogla sie pojawic jedynie w folwarku blizniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
niewyjasnione pucz w wojsku 19.11.06, 15:59 Niezwykla jest zajadlosc z jaka niektorzy uzytkownicy forum bronia WSI i polskiego wojska. Widac dlugie rece propagandy PRL-u, az przyjemnie widziec ciagle w akcji nasza podatkowa zlotowka sprzed 1989. Tak jak nie lubie obecnej koalicji, to trudno im nie przyznac, ze likwidacja WSI jest sukcesem. To byl rak dlugo toczacy panstwo Polskie, przed 1989 odpowiednik sowieckiego GRU kontrolowany przez ZSRR, a pozniej organizacja zbrojna o charakterze przestepczym poza jakakolwiek kontrola. Likwidacje GRU mozna porownac do wyprowadzenia wojsk radzieckich z Polski, krok moze mniej widowiskowy, ale strategicznie bardziej istotny. Nastepnym krokiem powinna byc doglebna reforma wojska, bo ono w obecnej formie nie bardzo sluzy obronie Polskiej suwerennosci. Ten artykul potwierdza, ze kontroli jak nie bylo, tak nadal nie ma, ze organizacja sprawnie przeszla do podziemia, a lokalny dowodca wojskowy moze sprzeciwiac sie bezkarnie swojemu przelozonemu i zadnej kary sie nie boi. I akurat temu sie nie dziwie, bo dowodca MW jest tak ustosunkowany ze nikt go nie ruszy. Podobnie jak wielu innych lokalnych dowodcow jednostek wojskowych w Polsce, ktorzy uwiklali w swoje lewe interesy wystarczajaca liczbe notabli, zeby juz nie obawiac sie zadnej kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: pucz w wojsku 19.11.06, 16:28 niewyjasnione napisał: > Niezwykla jest zajadlosc z jaka niektorzy uzytkownicy forum bronia WSI i > polskiego wojska. Zadalem sobie trud przeczytania niemal wszystkich wpisów - nie znalazlem nikogo broniacego WIS. Sa osoby broniace honoru zolnierskiego i im sie nie dziwie, choc dla innych to moze sie wydac podejrzane: "miec honor". Zreszta wojsko zawsze mialo duze zaufanie spoleczne, nawet w stanie wojennym. Jedynie dzisiejsza ekipa usiluje podwazyc zaufanie do wszystkich instytucji nie opanowanych jeszcze przez kacza mafie: samorzadów, sadownictwa, niezaleznych mediów itp. Jest to krótkowzroczne, bo nie da sie rzadzic spoleczenstwem które nie ma zaufania do nikogo. Najwazniejsze jednak, ze ponad polowa spoleczenstwa nie ma zaufania do kaczek. A o co ci chodzi z tym "puczem"? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Niewyjasnione - ale jesteś ciemny.... 19.11.06, 22:11 ..jak tabaka w rogu.... A wiesz dlaczego??? Dlatego, że WSI, tak jak BOR, muszą byc ponadpartyjne... Muszą umieć dostosować się do każdej władzy, bez względu na ich polityczne ukierunkowania. Muszą wykonywać swoją pracę do jakiej zostali powołani... To co obecnie zrobili PiSowcy odbije się im czkawką i to już niedługo... Najlepszym tego dowodem jest obecne spotkanie służb USA z innymi państwami w sprawie Iraku, a wyobraź sobie - bez Polaków... Tak nas ostatnio postrzegają sojusznicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 16:00 tak, było sprawną. Agenturą GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
pl Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 16:17 pazdrawlaju wsiech polskich towariszczi rabotajuszczich siewodnia na etim forumie Smirno Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 16:37 Otto Bismarck : Chcac Polakom zrobic na zlosc to pozwolic im sie samym rzadzic. Karol Marks : Polacy nie sa zdolni do posiadania wlasnego panstwa. Winston Churchill : Ja juz mam dosc tych Polakow. Poczytajcie to sobie i wyciagcie z tego wnioski! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 17:37 napisz jeszcze ,ze prawdziwi polscy patrioci' je zlikwidowali i chca ujawnić agenturę to sie na Kremlu ucieszą Odpowiedz Link Zgłoś
w.baszczynski Aresztowany Dyrektor Departamentu MF 19.11.06, 16:35 Aresztowany przez CBŚ w dniu 15.05.06 Andrzej Żelechowski Dyrektor Departamentu Systemu Podatkowego Ministerstwa Finansów posiada powiązania rodzinne z firmą sprzedającą kasy fiskalne do taksówek. Syn Andrzeja Ż. - Maciej Żelechowski jest mężem Anny Cieślak (obecnie Żelechowskiej) córki właściciela firmy CB Electronics (Bogdana Cieślaka) - słynnej (firmy) swego czasu ze sprzedaży rekordowej ilości kas fiskalnych i taksometrów instalowanych w taksówkach. Interesująca jest również obecność firmy CB Electronics w Warmińsko-Mazurskiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej i uzyskiwane przez nią ulgi podatkowe z tego tytułu. Firma CB Electronics zasługuje także na uwagę z innego powodu. A ściślej rzecz biorąc jej przybudówka kierowana przez Michała Cieślaka (syna Bogdana C.), a mianowicie Fundacja Promocji i Innowacji Technicznych "TachoForum" wcześniej działająca jako fundacja "Tacho-Tech". Fundacja miała i ma nadal duży wpływ na Główny Urząd Miar (oraz podlegające mu Okręgowe Urzędy Miar) - odpowiadający miedzy innymi za dopuszczenie do oficjalnego obiegu taksometru Cezar Fiskalny. Taksometr Cezar Fiskalny współpracuje z kasami fiskalnymi, co ciekawe istnieje również wersja "nie fiskalna" tego taksometru przeznaczona dla jak to określa Firma CB Electronics na swojej stronie internetowej tzw. przewozu okazjonalnego. Czyli dla taksówkarzy, którzy z różnych powodów (miedzy innymi brak świadectwa o niekaralności) nie mogli otrzymać licencji taksówkarza i zmuszeni byli założyć jednoosobowe firmy znane jako Przewóz Osób. Nie to jednak zadecydowało o olbrzymiej popularności, jaką cieszy się Cezar Fiskalny. Wśród taksówkarzy korzystających z taksometru Cezar Fiskalny tajemnicą poliszynela jest łatwość, z jaką można zdjąć z niego plomby zabezpieczające (tzw. cechy legalizacji wstępnej oraz cechy legalizacji ostatecznej), co pozwala na zmianę ustawień taksometru. Polega to na takim uszkodzeniu tzw. koszyczka plombowniczego, aby można było wyjąc plomby nie uszkadzając ich. Koszyczek plombowniczy jest zastępowany nowym (jest to element ogólnie dostępny) a plomby ponownie umieszczane na swoich pierwotnych miejscach po dokonaniu zmian w konfiguracji taksometru. Pozwala to miedzy innymi na reset pamięci taksometru i wyczyszczenie rejestrów zawierających liczbę przejechanych kilometrów płatnych i niepłatnych oraz numerów unikatowych kas fiskalnych podłączanych do danego taksometru. Zabieg taki umożliwia wielokrotne podłączanie rożnych kas fiskalnych. Najczęściej stosowana konfiguracja to dwie kasy fiskalne. Jedna pracująca w trybie fiskalnym druga pracująca w trybie szkoleniowym, która nie zapisuje uzyskiwanych obrotów trwale do pamięci fiskalnej. Inna równie popularna metoda jest ingerencja w złącze impulsowe. Polega to na takim nałożeniu ołowianej cechy zabezpieczającej, aby możliwe było rozkręcenie złącza DB9 i wstawienie w obwód impulsowy multiplikatora (mnożnika). Proszę zauważyć, że złącza impulsowe DB9 stosowane przez CBE są rozbieralne. Tego typu praktyki maja miejsce od wielu juz lat i stosowane były również we wcześniejszych generacjach taksometrów produkowanych przez CBE. Na uwagę zasługuje również przychylność, jaką cieszyła się firma CB Electronics w Głównym Urzędzie Miar, jeśli chodzi o legalizację tachografów oraz łatwość, z jaką CB Electronics uzyskała certyfikat pozwalający na otworzenie tzw. Laboratorium Pomiarowego, co pozwalało na legalizacje tachografów bez obecności urzędników z Urzędu Miar. Czy rozbicie układu w Min. Finansów przyczyni się również do skierowania swej troski przez Państwo na stosunki panujące w Głównym Urzędzie Miar i podległych mu Okręgowych Urzędach Miar oraz spojrzenia czujniejszym okiem na "partnerstwo", różnych firm i fundacji oraz Urzędu Miar? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 16:49 1. Nie znaczy to, że WSI kontrolowały totalnie życie publiczne - nie????? 2. Może by mi też kogoś podstawili, bo nie mam kandydata na męża? Ale musi być inteligentny, musi być we mnie zakochany, musi sobie dawać radę ze mną i moim potomstwem w wieku gimnazjalnym i musi być kompatybilny. Tylko tyle, więcej nie wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 16:59 A niech w koñcu rozwala to promoskiewskie bagno. Monopol mówi zw WSI bylo bardzo sprawne, oczywiscie w mordowaniu Polakow!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek A kogoż to WSI zamordowało??? 19.11.06, 22:35 A kogoż to w ciągu 10 lat swojego istnienia WSI zamordowało????? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki co ten astronom pitoli? 19.11.06, 17:11 cuyt: "Woyciechowski ujawnił, że komunistyczne służby wojskowe inwigilowały też pisarzy: gdy Roman Brandsttaetter pracował w 1946 r. w ambasadzie w Rzymie wywiad wojskowy "podstawił" mu sekretarkę, która miała wyjść za niego za mąż." co słowo to nieprawda Brandstatter (o jedno t za duzo w artykule) pracowal w ambasadzie w Rymie w latach 1947-48 był attache kulturalnym - a więc musiał być sprawdzony przez słuzby przed przyjeciem do pracy w dyplomacji, chyba że astronom Woyciechowski jest zdania, że wtedy zatrudniali z konkursu albo brali ludzi z ulicy nie "podstawiano mu" sekretarki - ona juz pracowała jako sekretarka ambasadora polskiego w Rzymie, gdy ja poznał czy to dziwne, że miała związki z wywiadem? może dla astronoma Woyciechowskiego dziwne Brandsteatter dla niej zostawił zonę, uzyskał rozwód, ochrzcił sie a nastepnie sie z nia ożenił, a nie "miał sie ożenić". Takie pierdoły o perfidii wywiadu patrzącego na ręce pisarzon (mniejsza, że dyplomatom) sadzi Woyciechowski przy milczącej aprobacie historyka Cenckiewicza. Historyka "z tezą", a więc nie przeszkadza mu, że jego kompan głupoty opowiada, byle by mu się zgadzało z załorzeniami, jakie ma udowodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Zamordowali 19.11.06, 23:42 Jak to kogo zamordowali? Ja podejrzewam, że chociażby tego kandydata Partii Pracy na prezydenta, który niby zginął w wypadku samochodowym przed wyborami. a synowie Kuklińskiego? I jeszcze masa innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Zamordowali 19.11.06, 23:44 irini napisała: > Jak to kogo zamordowali? Ja podejrzewam, że chociażby tego kandydata Partii > Pracy na prezydenta, który niby zginął w wypadku samochodowym przed wyborami. a > > synowie Kuklińskiego? I jeszcze masa innych osób. No i mnie już kilka razy prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Naprawdę, tego jeszcze na świecie nie było! 19.11.06, 17:20 KaŻde normalne państwo, jak ma jakieś problemy z tajnymi służbami to je załatwia po cichu, żeby nikt nie wiedział. Tu ośmieszaniu państwa nie ma końca. Co i raz jakiś członek rządu publicznie opowiada, co mu się wydaje, na temat najbardziej tajnej służby OBRONNEJ PAŃSTWA. Ja nie wiem, chyba są to już przypadki medyczne. Mają winnych, niech im udowodnią winę i ukarzą! Nie oglądam telewizji, za chwilę przestanę czytać wiadomośco krajowe. Świat i ja nie mamy innych problemów, tylko co o 10-tej powiedział pan ten, a 11-tej tamten. Co to mnie obchodzi, niech w domu z rodzinami dzielą się swoimi cennymi myślami. Odpowiedz Link Zgłoś
panbuk1 Ja też byłem agentem WSI 19.11.06, 17:32 I działałem w strukturach Kościoła rzymskokatolickiego. Było nas tylu ile kościołów. Nr panbuka wskazywał na określony Kościół. Przez takich kaczorów Kościoły w tej chwili nie są inwigilowane przez polskie służby specjalne. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Ja też byłem agentem WSI 19.11.06, 17:41 tra la la la. oczywiscie Kaczory sa winne wszystkiemu. inwigilacja czego i kobo by nie bylo jest twoim zdaniem calkiem normalna rzecza. ciekaw jestem ile ci placili, ty diabelskie nasienie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
panbuk1 Re: Ja też byłem agentem WSI 19.11.06, 17:51 raven40p napisał: "> tra la la la. oczywiscie Kaczory sa winne wszystkiemu. > inwigilacja czego i kobo by nie bylo jest twoim zdaniem calkiem normalna > rzecza. ciekaw jestem ile ci placili, ty diabelskie nasienie ;)))" Jesteś taki yntelygentny jak moherowe ludziki. WSI nic mi nie płaciło!!!!!!!!!! Wierni przynosili mi prezenty przeróżne i przy okazji i nawet bez okazji. Ludzie jaka fucha!! Niektóre prezenty, szczególnie te małej wartości oddawałem biednym. Tymi bardziej wartościowymi obdarowywałem księży. Te najbardziej wartościowe posłużyły mi do obdarowywania najwyższych dostojników Kościoła w celu uzyskania poparcia przy awansach na najwyższe szczeble w państwie Watykan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 17:38 Dzieki Bogu, ze go rozwala. Sprawnosc oznadz w tym przypadku totalna konktrole wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: rewelacje Woyciechowskiego.... 19.11.06, 18:00 Niesamowity jest poniższy fragment z artykułu w GW: "Woyciechowski ujawnił, że komunistyczne służby wojskowe inwigilowały też pisarzy: gdy Roman Brandsttaetter pracował w 1946 r. w ambasadzie w Rzymie wywiad wojskowy "podstawił" mu sekretarkę, która miała wyjść za niego za mąż." Zaiste o niesamowitym odkryciu z działań operacyjnych komunistycznego wywiadu donosi wszystkim astronom Woyciechowski. Niesamowita sensacja sprzed 50 lat. Facet chyba nie czuje, ze wygląda na takiego, który otwiera najtajnieszy z tajnych sejfów, w którym nie ma absolutnie nic poza......jedwabną rękawiczką Arsena Lupin...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa2 Wojciechowski, Kaczyński, GGKO Ochota W-wa 19.11.06, 17:40 Czy tego Wojciechowskiego nie chciał swego czasu usunąć Lech Kaczyński z administracji domów GGKO w Warszawie (Gminna Gospodarka Komunalna Ochota) za jakieś malwersacje? A facet jednocześnie był szefem GGKO gdzie się raczej nie przemęczał i jescze jednej czy dwóch innych firm - zarabiał chyba jakieś 15-20 tys. miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 18:16 Ci panowie w barwach pis rozkladaja panstwo polskie na lopatki. I twierdza przy tym, ze dzialaja dla dobra kraju. Wszyscy, nawet naj mniej grozni dla nas przeciwnicy maja doskonaly przeglad jak polski "burdel" funkcjonuje. W normalnym kraju Kaczynscy Macierewicz i te inne "czlonki" wisialby za zdrade stanu. Wyborco obudz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Likwidatorzy WSI... 19.11.06, 18:27 Takie wpisy potwierdzają że kończy się epoka GRU w "polskim"wywiadzie.. wreszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
andrexp Re: Likwidatorzy WSI... 19.11.06, 23:34 starduster napisał: > Takie wpisy potwierdzają że kończy się epoka GRU w "polskim"wywiadzie.. > wreszcie... chyba dopiero sie zaczyna... Z raportu wynika, że Maciarewicz nie znalazł haków, na które tak bardzo liczyły kaczory. Jedynym wyjściem jest wiec insynuacja, że agentura nie byla rejestrowana lub, że "wyciekła" z rejestrów... Czy ktoś się dał nabrać na te insynuację??? Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 18:28 Służby wywiadowcze są i powinny być apolityczne. Ich niszczenie to tak jak niszczenie płotu, który odgradza moją posesję. Przy takich przemianach, jakie dokonały się w Europie Srodkowo-Wschodniej pierwszą rzeczą jest niszczenie akt. Zniszczono te najcenniejsze. Być może odzyskamy je w archiwach jakiegoś mocarstwa. To co teraz znajduje się w IPN to ścierwo rzucone jak za PRL-u na rynek a nazywało się podobno mięsem. Martwią się tym co poniektórzy biskupi, niektórzy księża i tak chodzący z resztą już dzisiaj o laseczce z powodu wylewu (być może nadmiaru uczuć?!) no i któż jeszcze? W tym całym cyrku nawet Urban się postarzał i już sam nie wie o czym pisać. Zmyśla swoje felietony, w których treść on sam prawdopodobnie nie wierzy. Służby wywiadowcze to czujne oko mocarza, które trzeba chronić. Wszystkim pieniaczom zalecam lekturę "Zemsty" Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 18:51 To co dzieje sie w komisji Macierewicza to dziecinna zabawa.Od samego poczatku nie wierzylem,ze wywiad i kontrwywiad pozwola sobie "grzebac w papierach".Przeciez kazde dziecko wie,ze w takich sluzbach pracuja mistrzowie przekretow.Nie mozna powiedziec,ze "tak latwo oddali swoje".Oni poprostu nigdy takiego zamiaru nie mieli i nie maja.Na tym polega ich sluzba.Ujawniaja to co chca,co jest im juz niepotrzebne.Wszyscy t.j.ci ujawnieni jaki ci nieujawnieni wiedza,ze trzon sluzby musi byc nienaruszony.Nikt myslacy nie jest tak naiwny,zeby uwierzyc,ze jakas partia w tym nawet tak silna obecnie jak PiS moze zlamac tajne sluzby,ktore graja im na nosie.Gdyby udalo sie PiSowi wykonac swoje zamiary to oznaczaloby,ze mamy slabe sluzby i to jest dobry krok,bo sa one nieprzydatne dla obrony panstwa.Jestem jednak przekonany,ze tak nie jest,bo to byloby nieszczescie dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych ..... 19.11.06, 19:10 Masz niestety rację...Spec-służby każdego państwa,podkreślam każdego..to bardzo profesjonalnie zorganizowane struktury przestępcze...a żeby mieć nad nimi kontrolę trzeba być super-intrgantem...wedle zasady divide et impera... Odpowiedz Link Zgłoś
zimowa1 wsi-cbś - śędziowie - prokuratorzy ...- to jedno . 19.11.06, 18:57 To wszystko to jedno wielkie bagno ! układów, przestępczości polityczno- gospodarczych, kolesi-kolesi-klanów-przestępców w białych rękawiczkach niszczących Polskę i ludzi żyjących dzięki nim w totalnej biedzie ! To jedna wielka banda bandytów, gdzie dla pieniędzy i układów gangów politycznych zrobią i robili wszystko i nic się dotychczas nie zmieniło ! Nikt z przestępców nie odpowiedział karnie i nikomu nie odebrano zgromadzonych fortun ot co ! Już ludzie uczciwie żyjący i normalni nie uwierzą w żadną sprawiedliwość - praworządność i godne życie ! Polska stała się jednym bagnem przestępczości politycznej ! Po prostu żyjemy wśród bandytów i grożnych dla nas wszystkich politycznych przestępców, których nikt jeszcze nie rozliczył i nie ma nawet zamiaru rozliczyć ! tak wygląda smutna rzeczywistość narodzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek O Boże, jakie to chore...... 19.11.06, 18:59 No tak, brak dokumentów w aferze PZU - gorzej dla dokumentów, brak agentów w kartotece WSI - agenci wyprowadzeni poza WSI.... O Bosze, ci mali ludzie mają ogromną manię prześladowczą... To są bardzo chorzy ludzie.... Kiedy to się skończy... czy naprawdę trzeba będzie zrównać z ziemią kraj, aby wreszcie te histeryki z PiSu zrozumiały, że na nich i ich histerii oraz manii prześladowczej świat się nie kończy??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_krzysio Najcenniejszych agentów wyprowadzono... 19.11.06, 19:01 Cha cha cha cha cha cha cha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Byli tam jacyś cenni agenci? 19.11.06, 19:09 Najcenniejszy został zdemaskowany przez Antka Maciore. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agentów wyprowadzono ze WSI 19.11.06, 19:40 tarura napisała: > w pole... Po co nam jakiś wywiad? Antek Maciora sam da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: A co na to drogi red. Adam M.?!! 19.11.06, 19:42 Ja moze w imieniu redaktora AM cos napisze-a spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
gentoo1 Re: A co na to drogi red. Adam M.?!! 19.11.06, 19:53 Nie pij tyle....marcowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz a kaczyści myśleli, że na "gotowe"? 19.11.06, 19:53 i będą sobie spijać piankę z sukcesów cudzej pracy? Do roboty pasożyty się weźcie i sami sobie zorganizujcie swoje kanały informacji i wpływu. W życiu nie ma nic za darmo. Polacy chętnie popatrzą jak sobie radzi z tą robotą świeży zaciąg aktywistów z PIS-u. Będą jaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gentoo1 Re: a kaczyści myśleli, że na "gotowe"? 19.11.06, 20:05 Weteranom z GRU podziękowali za ofiarną pracę..wywalić na bruk.... A za nielegalne działania karać jak kryminalistów... Odpowiedz Link Zgłoś
valdi126 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 19:59 dzieci,chlopcy ,smarkacze a zarazem ich mocodawcy czy tez pracodawcy nie powinni bawic sie takimi zabawkami.Ci chlopcy St.Cenckiewicz i P.Woyciechowski jezeli znaja sie na rzeczy i na histori powinni wiedziec co ze soba zrobic.Wybor sposobu nalezy do ich .samych.Czesc ich pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Jak widać bełkot jest zaraźliwy. 19.11.06, 19:59 Zaleca się unikanie kontaktów z szalonym Antkiem, dla własnego zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś