Dodaj do ulubionych

Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro...

• fotomik Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 15:49
      A jednak nasze społeczeństwo jest ślepe(żeby nie powiedzieć inaczej i
      dosadniej). Przecież od roku widzimy wszyscy złodzieja i słyszymy głośny
      okrzyk:"łapać złodzieja!". Wygląda na to, że obudzimy się z ręką w nocniku. A
      swoją drogą, z tą inwigilacją wszystkich, to nie jest prawda. Gdyby tak było,
      jak majaczy kaczka, to nie dopuszczono by do zarżnięcia przez "brudną
      czwórkę"(czyli J. i L. Kaczyńscy, Dorn oraz Lipiński) tak opiniotwórczej i
      bezkompromisowej gazety jaką był Expres Wieczorny! To jest dopiero bomba smrodu!
      Moim zdaniem wielki błąd popełnił rząd Leszka Millera, nie wyciągając wszystkich
      spraw związanych z PC i E.Wieczornym. Prawda mogła wyjść na jaw, że to kaczor
      inwigilował i korumpował a także poprzez prowokacje zbierał haki na polityczną
      konkurencję. A teraz działania kaczego gabinetu to już jawna zdrada interesów
      polskich. Przyjdzie czas, a na pewno zostaną rozliczeni. I tylko szkoda, że tyle
      narobią do tego czasu szkód.
    • edi54 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 15:51

Choc jeden oficer zachowal sie profesjonalnie i honorowo wobec
      tych pajacow z tzw.komisji weryfikacyjnej.Taka komisja z takimi
      procedurami mogla sie pojawic jedynie w folwarku blizniakow.
    • niewyjasnione pucz w wojsku 19.11.06, 15:59
      Niezwykla jest zajadlosc z jaka niektorzy uzytkownicy forum bronia WSI i
      polskiego wojska.
      Widac dlugie rece propagandy PRL-u, az przyjemnie widziec ciagle w akcji nasza
      podatkowa zlotowka sprzed 1989.
      Tak jak nie lubie obecnej koalicji, to trudno im nie przyznac, ze likwidacja
      WSI jest sukcesem.
      To byl rak dlugo toczacy panstwo Polskie, przed 1989 odpowiednik sowieckiego
      GRU kontrolowany przez ZSRR, a pozniej organizacja zbrojna o charakterze
      przestepczym poza jakakolwiek kontrola.
      Likwidacje GRU mozna porownac do wyprowadzenia wojsk radzieckich z Polski, krok
      moze mniej widowiskowy, ale strategicznie bardziej istotny. Nastepnym krokiem
      powinna byc doglebna reforma wojska, bo ono w obecnej formie nie bardzo sluzy
      obronie Polskiej suwerennosci.
      Ten artykul potwierdza, ze kontroli jak nie bylo, tak nadal nie ma, ze
      organizacja sprawnie przeszla do podziemia, a lokalny dowodca wojskowy moze
      sprzeciwiac sie bezkarnie swojemu przelozonemu i zadnej kary sie nie boi. I
      akurat temu sie nie dziwie, bo dowodca MW jest tak ustosunkowany ze nikt go nie
      ruszy. Podobnie jak wielu innych lokalnych dowodcow jednostek wojskowych w
      Polsce, ktorzy uwiklali w swoje lewe interesy wystarczajaca liczbe notabli,
      zeby juz nie obawiac sie zadnej kontroli.
      • jankbh Re: pucz w wojsku 19.11.06, 16:28
        niewyjasnione napisał:

> Niezwykla jest zajadlosc z jaka niektorzy uzytkownicy forum bronia WSI i
        > polskiego wojska.
        Zadalem sobie trud przeczytania niemal wszystkich wpisów - nie znalazlem nikogo
        broniacego WIS. Sa osoby broniace honoru zolnierskiego i im sie nie dziwie,
        choc dla innych to moze sie wydac podejrzane: "miec honor". Zreszta wojsko
        zawsze mialo duze zaufanie spoleczne, nawet w stanie wojennym. Jedynie
        dzisiejsza ekipa usiluje podwazyc zaufanie do wszystkich instytucji nie
        opanowanych jeszcze przez kacza mafie: samorzadów, sadownictwa, niezaleznych
        mediów itp. Jest to krótkowzroczne, bo nie da sie rzadzic spoleczenstwem które
        nie ma zaufania do nikogo. Najwazniejsze jednak, ze ponad polowa spoleczenstwa
        nie ma zaufania do kaczek.
        A o co ci chodzi z tym "puczem"?
      • zenutek Niewyjasnione - ale jesteś ciemny.... 19.11.06, 22:11
        ..jak tabaka w rogu.... A wiesz dlaczego??? Dlatego, że WSI, tak jak BOR, muszą
        byc ponadpartyjne... Muszą umieć dostosować się do każdej władzy, bez względu
        na ich polityczne ukierunkowania. Muszą wykonywać swoją pracę do jakiej zostali
        powołani... To co obecnie zrobili PiSowcy odbije się im czkawką i to już
        niedługo... Najlepszym tego dowodem jest obecne spotkanie służb USA z innymi
        państwami w sprawie Iraku, a wyobraź sobie - bez Polaków... Tak nas ostatnio
        postrzegają sojusznicy....
    • olias Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 16:00
      tak, było sprawną. Agenturą GRU.
    • pl Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 16:17
      pazdrawlaju wsiech polskich towariszczi rabotajuszczich siewodnia na etim forumie

Smirno
      • polonus3 Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 16:37
        Otto Bismarck : Chcac Polakom zrobic na zlosc to pozwolic im sie samym rzadzic.
        Karol Marks : Polacy nie sa zdolni do posiadania wlasnego panstwa.
        Winston Churchill : Ja juz mam dosc tych Polakow.
        Poczytajcie to sobie i wyciagcie z tego wnioski!
      • zlotarybka8 Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 17:37
        napisz jeszcze ,ze prawdziwi polscy patrioci'
        je zlikwidowali i chca ujawnić agenturę
        to sie na Kremlu ucieszą
    • w.baszczynski Aresztowany Dyrektor Departamentu MF 19.11.06, 16:35
      Aresztowany przez CBŚ w dniu 15.05.06 Andrzej Żelechowski Dyrektor
      Departamentu Systemu Podatkowego
      Ministerstwa Finansów posiada powiązania rodzinne z firmą sprzedającą kasy
      fiskalne do taksówek. Syn
      Andrzeja Ż. - Maciej Żelechowski jest mężem Anny Cieślak (obecnie
      Żelechowskiej) córki właściciela
      firmy CB Electronics (Bogdana Cieślaka) - słynnej (firmy) swego czasu ze
      sprzedaży rekordowej ilości
      kas fiskalnych i taksometrów instalowanych w taksówkach. Interesująca jest
      również obecność firmy
      CB Electronics w Warmińsko-Mazurskiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej i
      uzyskiwane przez nią ulgi
      podatkowe z tego tytułu. Firma CB Electronics zasługuje także na uwagę z innego
      powodu. A ściślej
      rzecz biorąc jej przybudówka kierowana przez Michała Cieślaka (syna Bogdana
      C.), a mianowicie
      Fundacja Promocji i Innowacji Technicznych "TachoForum" wcześniej działająca
      jako fundacja
      "Tacho-Tech". Fundacja miała i ma nadal duży wpływ na Główny Urząd Miar (oraz
      podlegające mu
      Okręgowe Urzędy Miar) -
      odpowiadający miedzy innymi za dopuszczenie do oficjalnego obiegu taksometru
      Cezar Fiskalny.
      Taksometr Cezar Fiskalny współpracuje z kasami fiskalnymi, co ciekawe istnieje
      również
      wersja "nie fiskalna" tego taksometru przeznaczona dla jak to określa Firma CB
      Electronics na swojej
      stronie internetowej tzw. przewozu okazjonalnego. Czyli dla taksówkarzy, którzy
      z różnych powodów
      (miedzy innymi brak świadectwa o niekaralności) nie mogli otrzymać licencji
      taksówkarza i zmuszeni
      byli założyć jednoosobowe firmy znane jako Przewóz Osób. Nie to jednak
      zadecydowało o olbrzymiej
      popularności, jaką cieszy się Cezar Fiskalny. Wśród taksówkarzy korzystających
      z taksometru Cezar
      Fiskalny tajemnicą poliszynela jest łatwość, z jaką można zdjąć z niego plomby
      zabezpieczające (tzw.
      cechy legalizacji wstępnej oraz cechy legalizacji ostatecznej), co pozwala na
      zmianę ustawień
      taksometru. Polega to na takim uszkodzeniu tzw. koszyczka plombowniczego, aby
      można było wyjąc
      plomby nie uszkadzając ich. Koszyczek plombowniczy jest zastępowany nowym (jest
      to element ogólnie
      dostępny) a
      plomby ponownie umieszczane na swoich pierwotnych miejscach po dokonaniu zmian
      w konfiguracji
      taksometru. Pozwala to miedzy innymi na reset pamięci taksometru i
      wyczyszczenie rejestrów
      zawierających liczbę przejechanych kilometrów płatnych i niepłatnych oraz
      numerów unikatowych kas
      fiskalnych podłączanych do danego taksometru. Zabieg taki umożliwia wielokrotne
      podłączanie rożnych
      kas fiskalnych. Najczęściej stosowana konfiguracja to dwie kasy fiskalne. Jedna
      pracująca w trybie
      fiskalnym druga
      pracująca w trybie szkoleniowym, która nie zapisuje uzyskiwanych obrotów trwale
      do pamięci
      fiskalnej. Inna równie popularna metoda jest ingerencja w złącze impulsowe.
      Polega to na takim
      nałożeniu ołowianej cechy zabezpieczającej, aby możliwe było rozkręcenie złącza
      DB9 i wstawienie w
      obwód impulsowy multiplikatora (mnożnika). Proszę zauważyć, że złącza impulsowe
      DB9 stosowane przez
      CBE są rozbieralne. Tego typu praktyki maja miejsce od wielu juz lat i
      stosowane były również we
      wcześniejszych
      generacjach taksometrów produkowanych przez CBE. Na uwagę zasługuje również
      przychylność, jaką
      cieszyła się firma CB Electronics w Głównym Urzędzie Miar, jeśli chodzi o
      legalizację tachografów
      oraz łatwość, z jaką CB Electronics uzyskała certyfikat pozwalający na
      otworzenie tzw. Laboratorium
      Pomiarowego, co pozwalało na legalizacje tachografów bez obecności urzędników z
      Urzędu Miar.
      Czy rozbicie układu w Min. Finansów przyczyni się również do skierowania swej
      troski przez
      Państwo na stosunki panujące w Głównym Urzędzie Miar i podległych mu Okręgowych
      Urzędach Miar oraz
      spojrzenia czujniejszym okiem na "partnerstwo", różnych firm i fundacji oraz
      Urzędu Miar?

• irini Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 16:49
      1. Nie znaczy to, że WSI kontrolowały totalnie życie publiczne - nie?????
      2. Może by mi też kogoś podstawili, bo nie mam kandydata na męża? Ale musi być
      inteligentny, musi być we mnie zakochany, musi sobie dawać radę ze mną i moim
      potomstwem w wieku gimnazjalnym i musi być kompatybilny. Tylko tyle, więcej nie
      wymagam.
    • zwiatrem1 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 16:59
      A niech w koñcu rozwala to promoskiewskie bagno.
      Monopol mówi zw WSI bylo bardzo sprawne, oczywiscie w mordowaniu Polakow!!!!!!
      • zenutek A kogoż to WSI zamordowało??? 19.11.06, 22:35
        A kogoż to w ciągu 10 lat swojego istnienia WSI zamordowało?????
    • mmikki co ten astronom pitoli? 19.11.06, 17:11
      cuyt: "Woyciechowski ujawnił, że komunistyczne służby wojskowe inwigilowały też
      pisarzy: gdy Roman Brandsttaetter pracował w 1946 r. w ambasadzie w Rzymie
      wywiad wojskowy "podstawił" mu sekretarkę, która miała wyjść za niego za mąż."

co słowo to nieprawda
      Brandstatter (o jedno t za duzo w artykule) pracowal w ambasadzie w Rymie w
      latach 1947-48
      był attache kulturalnym - a więc musiał być sprawdzony przez słuzby przed
      przyjeciem do pracy w dyplomacji, chyba że astronom Woyciechowski jest zdania,
      że wtedy zatrudniali z konkursu albo brali ludzi z ulicy
      nie "podstawiano mu" sekretarki - ona juz pracowała jako sekretarka ambasadora
      polskiego w Rzymie, gdy ja poznał
      czy to dziwne, że miała związki z wywiadem? może dla astronoma Woyciechowskiego
      dziwne
      Brandsteatter dla niej zostawił zonę, uzyskał rozwód, ochrzcił sie a nastepnie
      sie z nia ożenił, a nie "miał sie ożenić".
      Takie pierdoły o perfidii wywiadu patrzącego na ręce pisarzon (mniejsza, że
      dyplomatom) sadzi Woyciechowski przy milczącej aprobacie historyka Cenckiewicza.
      Historyka "z tezą", a więc nie przeszkadza mu, że jego kompan głupoty opowiada,
      byle by mu się zgadzało z załorzeniami, jakie ma udowodnic.
      • irini Zamordowali 19.11.06, 23:42
        Jak to kogo zamordowali? Ja podejrzewam, że chociażby tego kandydata Partii
        Pracy na prezydenta, który niby zginął w wypadku samochodowym przed wyborami. a
        synowie Kuklińskiego? I jeszcze masa innych osób.
        • irini Re: Zamordowali 19.11.06, 23:44
          irini napisała:

> Jak to kogo zamordowali? Ja podejrzewam, że chociażby tego kandydata Partii
          > Pracy na prezydenta, który niby zginął w wypadku samochodowym przed wyborami.
          a
          >
          > synowie Kuklińskiego? I jeszcze masa innych osób.
          No i mnie już kilka razy prawie.
    • mt7 Naprawdę, tego jeszcze na świecie nie było! 19.11.06, 17:20
      KaŻde normalne państwo, jak ma jakieś problemy z tajnymi służbami to je
      załatwia po cichu, żeby nikt nie wiedział. Tu ośmieszaniu państwa nie ma końca.
      Co i raz jakiś członek rządu publicznie opowiada, co mu się wydaje, na temat
      najbardziej tajnej służby OBRONNEJ PAŃSTWA. Ja nie wiem, chyba są to już
      przypadki medyczne. Mają winnych, niech im udowodnią winę i ukarzą! Nie oglądam
      telewizji, za chwilę przestanę czytać wiadomośco krajowe. Świat i ja nie mamy
      innych problemów, tylko co o 10-tej powiedział pan ten, a 11-tej tamten. Co to
      mnie obchodzi, niech w domu z rodzinami dzielą się swoimi cennymi myślami.
    • panbuk1 Ja też byłem agentem WSI 19.11.06, 17:32
      I działałem w strukturach Kościoła rzymskokatolickiego.
      Było nas tylu ile kościołów.
      Nr panbuka wskazywał na określony Kościół.
      Przez takich kaczorów Kościoły w tej chwili nie są inwigilowane przez polskie
      służby specjalne.
      Amen.
      • raven40p Re: Ja też byłem agentem WSI 19.11.06, 17:41
        tra la la la. oczywiscie Kaczory sa winne wszystkiemu.
        inwigilacja czego i kobo by nie bylo jest twoim zdaniem calkiem normalna
        rzecza. ciekaw jestem ile ci placili, ty diabelskie nasienie ;)))
        • panbuk1 Re: Ja też byłem agentem WSI 19.11.06, 17:51
          raven40p napisał:

"> tra la la la. oczywiscie Kaczory sa winne wszystkiemu.
          > inwigilacja czego i kobo by nie bylo jest twoim zdaniem calkiem normalna
          > rzecza. ciekaw jestem ile ci placili, ty diabelskie nasienie ;)))"

Jesteś taki yntelygentny jak moherowe ludziki.
          WSI nic mi nie płaciło!!!!!!!!!!
          Wierni przynosili mi prezenty przeróżne i przy okazji i nawet bez okazji.
          Ludzie jaka fucha!!
          Niektóre prezenty, szczególnie te małej wartości oddawałem biednym.
          Tymi bardziej wartościowymi obdarowywałem księży.
          Te najbardziej wartościowe posłużyły mi do obdarowywania najwyższych dostojników
          Kościoła w celu uzyskania poparcia przy awansach na najwyższe szczeble w
          państwie Watykan.
          Amen.

• raven40p Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 17:38
      Dzieki Bogu, ze go rozwala.
      Sprawnosc oznadz w tym przypadku totalna konktrole wszystkich i wszystkiego.
      • u_bolt Re: rewelacje Woyciechowskiego.... 19.11.06, 18:00
        Niesamowity jest poniższy fragment z artykułu w GW:

"Woyciechowski ujawnił, że komunistyczne służby wojskowe inwigilowały też pisarzy: gdy Roman Brandsttaetter pracował w 1946 r. w ambasadzie w Rzymie wywiad wojskowy "podstawił" mu sekretarkę, która miała wyjść za niego za mąż."

Zaiste o niesamowitym odkryciu z działań operacyjnych komunistycznego wywiadu donosi wszystkim astronom Woyciechowski. Niesamowita sensacja sprzed 50 lat.
        Facet chyba nie czuje, ze wygląda na takiego, który otwiera najtajnieszy z tajnych sejfów, w którym nie ma absolutnie nic poza......jedwabną rękawiczką Arsena Lupin...:)
    • dobroslawa2 Wojciechowski, Kaczyński, GGKO Ochota W-wa 19.11.06, 17:40
      Czy tego Wojciechowskiego nie chciał swego czasu usunąć Lech Kaczyński z
      administracji domów GGKO w Warszawie (Gminna Gospodarka Komunalna Ochota) za
      jakieś malwersacje?
      A facet jednocześnie był szefem GGKO gdzie się raczej nie przemęczał i jescze
      jednej czy dwóch innych firm - zarabiał chyba jakieś 15-20 tys. miesięcznie.
      • mmikki Re: Wojciechowski, Kaczyński, GGKO Ochota W-wa 19.11.06, 18:15
        on ci to
    • flyb52 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 18:16
      Ci panowie w barwach pis rozkladaja panstwo polskie na lopatki. I twierdza przy
      tym, ze dzialaja dla dobra kraju. Wszyscy, nawet naj mniej grozni dla nas
      przeciwnicy maja doskonaly przeglad jak polski "burdel" funkcjonuje. W
      normalnym kraju Kaczynscy Macierewicz i te inne "czlonki" wisialby za zdrade
      stanu. Wyborco obudz sie.
      • starduster Re: Likwidatorzy WSI... 19.11.06, 18:27
        Takie wpisy potwierdzają że kończy się epoka GRU w "polskim"wywiadzie..
        wreszcie...
        • andrexp Re: Likwidatorzy WSI... 19.11.06, 23:34
          starduster napisał:

> Takie wpisy potwierdzają że kończy się epoka GRU w "polskim"wywiadzie..
          > wreszcie...
          chyba dopiero sie zaczyna...
          Z raportu wynika, że Maciarewicz nie znalazł haków, na które tak bardzo liczyły
          kaczory. Jedynym wyjściem jest wiec insynuacja, że agentura nie byla
          rejestrowana lub, że "wyciekła" z rejestrów... Czy ktoś się dał nabrać na te
          insynuację???
    • antonioni1 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 18:28
      Służby wywiadowcze są i powinny być apolityczne. Ich niszczenie to tak jak
      niszczenie płotu, który odgradza moją posesję. Przy takich przemianach, jakie
      dokonały się w Europie Srodkowo-Wschodniej pierwszą rzeczą jest niszczenie akt.
      Zniszczono te najcenniejsze. Być może odzyskamy je w archiwach jakiegoś
      mocarstwa. To co teraz znajduje się w IPN to ścierwo rzucone jak za PRL-u na
      rynek a nazywało się podobno mięsem. Martwią się tym co poniektórzy biskupi,
      niektórzy księża i tak chodzący z resztą już dzisiaj o laseczce z powodu wylewu
      (być może nadmiaru uczuć?!) no i któż jeszcze? W tym całym cyrku nawet Urban się
      postarzał i już sam nie wie o czym pisać. Zmyśla swoje felietony, w których
      treść on sam prawdopodobnie nie wierzy. Służby wywiadowcze to czujne oko
      mocarza, które trzeba chronić. Wszystkim pieniaczom zalecam lekturę "Zemsty"
      • emeryt21 Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wyp 19.11.06, 18:51
        To co dzieje sie w komisji Macierewicza to dziecinna zabawa.Od samego poczatku
        nie wierzylem,ze wywiad i kontrwywiad pozwola sobie "grzebac w
        papierach".Przeciez kazde dziecko wie,ze w takich sluzbach pracuja mistrzowie
        przekretow.Nie mozna powiedziec,ze "tak latwo oddali swoje".Oni poprostu nigdy
        takiego zamiaru nie mieli i nie maja.Na tym polega ich sluzba.Ujawniaja to co
        chca,co jest im juz niepotrzebne.Wszyscy t.j.ci ujawnieni jaki ci nieujawnieni
        wiedza,ze trzon sluzby musi byc nienaruszony.Nikt myslacy nie jest tak
        naiwny,zeby uwierzyc,ze jakas partia w tym nawet tak silna obecnie jak PiS moze
        zlamac tajne sluzby,ktore graja im na nosie.Gdyby udalo sie PiSowi wykonac
        swoje zamiary to oznaczaloby,ze mamy slabe sluzby i to jest dobry krok,bo sa
        one nieprzydatne dla obrony panstwa.Jestem jednak przekonany,ze tak nie jest,bo
        to byloby nieszczescie dla Polski.
        • starduster Re: Likwidatorzy WSI: najcenniejszych ..... 19.11.06, 19:10
          Masz niestety rację...Spec-służby każdego państwa,podkreślam każdego..to bardzo profesjonalnie zorganizowane struktury przestępcze...a żeby mieć nad nimi kontrolę
          trzeba być super-intrgantem...wedle zasady divide et impera...
    • zimowa1 wsi-cbś - śędziowie - prokuratorzy ...- to jedno . 19.11.06, 18:57
      To wszystko to jedno wielkie bagno ! układów, przestępczości polityczno-
      gospodarczych, kolesi-kolesi-klanów-przestępców w białych rękawiczkach
      niszczących Polskę i ludzi żyjących dzięki nim w totalnej biedzie !
      To jedna wielka banda bandytów, gdzie dla pieniędzy i układów gangów
      politycznych zrobią i robili wszystko i nic się dotychczas nie zmieniło !
      Nikt z przestępców nie odpowiedział karnie i nikomu nie odebrano zgromadzonych
      fortun ot co !
      Już ludzie uczciwie żyjący i normalni nie uwierzą w żadną sprawiedliwość -
      praworządność i godne życie !
      Polska stała się jednym bagnem przestępczości politycznej !
      Po prostu żyjemy wśród bandytów i grożnych dla nas wszystkich politycznych
      przestępców, których nikt jeszcze nie rozliczył i nie ma nawet zamiaru
      rozliczyć ! tak wygląda smutna rzeczywistość narodzie !
    • zenutek O Boże, jakie to chore...... 19.11.06, 18:59
      No tak, brak dokumentów w aferze PZU - gorzej dla dokumentów, brak agentów w
      kartotece WSI - agenci wyprowadzeni poza WSI.... O Bosze, ci mali ludzie mają
      ogromną manię prześladowczą... To są bardzo chorzy ludzie.... Kiedy to się
      skończy... czy naprawdę trzeba będzie zrównać z ziemią kraj, aby wreszcie te
      histeryki z PiSu zrozumiały, że na nich i ich histerii oraz manii
      prześladowczej świat się nie kończy???
    • pan_krzysio Najcenniejszych agentów wyprowadzono... 19.11.06, 19:01
      Cha cha cha cha cha cha cha!!!!!!!
    • douglasmclloyd Byli tam jacyś cenni agenci? 19.11.06, 19:09
      Najcenniejszy został zdemaskowany przez Antka Maciore.
    • tarura Agentów wyprowadzono ze WSI 19.11.06, 19:37
      w pole...
      • douglasmclloyd Re: Agentów wyprowadzono ze WSI 19.11.06, 19:40
        tarura napisała:

> w pole...

Po co nam jakiś wywiad? Antek Maciora sam da radę.
    • drogibronislaw A co na to drogi red. Adam M.?!! 19.11.06, 19:39
      ...?
      • marcowsky Re: A co na to drogi red. Adam M.?!! 19.11.06, 19:42
        Ja moze w imieniu redaktora AM cos napisze-a spieprzaj dziadu!
        • gentoo1 Re: A co na to drogi red. Adam M.?!! 19.11.06, 19:53
          Nie pij tyle....marcowy..
        • drogibronislaw To wy red. Leszek Maleszka? 19.11.06, 22:52
          ...
    • swan_ganz a kaczyści myśleli, że na "gotowe"? 19.11.06, 19:53
      i będą sobie spijać piankę z sukcesów cudzej pracy?
      Do roboty pasożyty się weźcie i sami sobie zorganizujcie swoje kanały
      informacji i wpływu. W życiu nie ma nic za darmo.

Polacy chętnie popatrzą jak sobie radzi z tą robotą świeży zaciąg aktywistów z
      PIS-u.
      Będą jaja :-)
      • gentoo1 Re: a kaczyści myśleli, że na "gotowe"? 19.11.06, 20:05
        Weteranom z GRU podziękowali za ofiarną pracę..wywalić na bruk....
        A za nielegalne działania karać jak kryminalistów...
    • mlody-inwestor Agenci sa zapewne w PO ! 19.11.06, 19:53
      ;)
    • valdi126 Likwidatorzy WSI: najcenniejszych agentów wypro.. 19.11.06, 19:59
      dzieci,chlopcy ,smarkacze a zarazem ich mocodawcy czy tez pracodawcy nie powinni
      bawic sie takimi zabawkami.Ci chlopcy St.Cenckiewicz i P.Woyciechowski jezeli
      znaja sie na rzeczy i na histori powinni wiedziec co ze soba zrobic.Wybor
      sposobu nalezy do ich .samych.Czesc ich pamieci.
    • cyklista Jak widać bełkot jest zaraźliwy. 19.11.06, 19:59
      Zaleca się unikanie kontaktów z szalonym Antkiem, dla własnego zdrowia psychicznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka