Dodaj do ulubionych

Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj...

• matrioszka25 Wraca stare, czyli polska koltunska kakofonia 27.11.06, 01:14
      i znowu zatoki czerwonych swin, ordynackie, jakabowskie, tak to Polacy, znowu wjechali taczka w gowno, cieszyc sie ze bedzie lepiej, bo wygrala rozpadajaca sie PO, razem z PZPR. Wicie co, was naprawde cos pokaralo. Z dzumy w cholere, ale i tak innego wyjscia dla was nie ma.
      Ale, please, nie cieszcie sie, bo za dwa miesiace, znow bedziecie narzekac, bo taka macie nature, a to sie odbije i na cenach ropy, gazu i stosunkow miedzynarodowych. Jedyne co moze wasza Hania, to podpisac partnerski uklad z Moskwa, jako zaprzyjaznione mista. Wlasciwie, to ino na to licze, bo i znajomosci tam hania ma.
    • kozaczek3 Dlaczego muj post pierwszy o Hani zniknął 27.11.06, 01:32
      To ja pierwszy.
      Na internecie ogłosiłem zwycięstwo Pani Hani.
    • liberau Panie Prezesie, meldujem, żem wtopił w stolycy! 27.11.06, 01:33
      to śpiewałem ja, Marcinkiewicz Kazmirz...
    • australopitecus Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 01:42
      "Premier ocenił też, że "wraca stare i temu musimy się przeciwstawić".
      Czy powyzej zacytowane slowa premiera oznaczaja budowe obozow koncentracyjnych
      dla przeciwnikow politycznych?
    • kozaczek3 Na takiego ponczusia każdy zdrowy chłop da głos 27.11.06, 01:45
      I oto jest geneza przegranej krzywoustego.!!!
      • anty_chirlider Warszawo - wyrazy wspolczucia 27.11.06, 02:09
        --------------------------------------------------------------------------------
        Wspolczuje warszawiakom,
        bo za poparcie Kwacha i Borowskiego ci dwaj wystawia hanulce slony rachunek.
        A kto bedzie placil ?

Warszawiacy z wlasnych kieszen.

Obesrwujecie Wasza prezydentowa bardzo uwaznie, bo teraz sie zacznie rabunek.
    • koloratura1 Strach się bać? 27.11.06, 03:17
      "Premier ocenił też, że: >>wraca stare i temu musimy się przeciwstawić.<<"

Niby jak?
      Ktoś się domyśla?
      • anty_chirlider Re: Strach się bać? 27.11.06, 03:23
        Kwach i Borowski beda mieszac, jak kiedys

koloratura1 napisała:

> "Premier ocenił też, że: >>wraca stare i temu musimy się przeciwstawić.
        > <<"
        >
        > Niby jak?
        > Ktoś się domyśla?
        • sisius.monachomachijski tak jak sapiący... 27.11.06, 03:33
          ...ciamkacz kręci w kraju?...
    • magdateclaw polityczni zboczeńcy wreszcie pokonani 27.11.06, 04:27
      Do Marcinkiewicza nie miała od samego poczatku zaufania.
      Przypominał mi jednego z bohaterów filmu "Anna i wilki" Carlosa Saury,
      myślę o Jose - apodyktucznym kolekcjonarze militariów i mundurów,
      miłośniku drylu i przemocy, a jednoczesniej mami synku, który staje się
      małym chłopcem gdy tylko pogłaszcze go sie w odpowiednim miejscu.

Ludzie rządzący obecnie Polską są wałsnie niedojrzałymi chłopcami ze starymi
      metrykami. Gdy patrzę na Jarka Kaczyńskiego, który - jak z godnie z prawda
      napisał "die tageszeitung" po dzień dzisiejszy żyje z matką i kotem,
      gdy patrze na dziwnie wygladajacego Gosiewskiego który ma albo rece za krótkie,
      alop nogi - nie mam pojęcia - coś w kazdym razie jest nie tak - i gdy patrze
      wykrzywaiajacego usta AMrcinkiewicz z miną sadysty Jose, to boje się o Polskę.

To śa ludzie, któzy nie mieli normalnego życia prywatnego, pokrzywdzeni przez
      los odpłacają zaciekłością. Te układy, cuda niewidy - to są własnie efekty
      traumatycznych przeżyć.

Cieszę się, że od Warszawy zaczynją się zmiany, zaczynają rozświetlać sie mroki
      tej cudacznej IV RP.

Wielkie dzięki,

Magda Teclaw
      Nowy Jork

• alterparch Zwracasz zbyt duzo uwagi na wyglad 27.11.06, 05:28
        Jesli dla ciebie wykladnikiem wartosci czlowieka jest czy ma dlugie czy krotkie
        rece,
        lub czy jest blondynem czy szatynem,
        to masz dziewczyno problem.

Wiekszosc porzywodcow z PRL i post PRL -u,
        mialo wyglad w miare ok i ustabilizowane zycie malzenskie ,
        ale nie przeszkadzalo im to okradac Polakow i ich oklamywac .

• australopitecus Re: Zwracasz zbyt duzo uwagi na wyglad 27.11.06, 06:41
          Nieprawda - obecni przywodcy sa bardzo podobni do pierwszych sekretarzy, pan
          Gosiewski to wrecz klasyczny typ I sekretarza KPPZPR. Patrzac na fotografie
          dzialaczy PiS doznaje szoku, to ludzaco podobne twarze, ktore pamietam z
          PRLowskich gazet. Wyglad oczywiscie nie swiadczy o niczym, ale mowa tak. Jezyk
          PiSu do zludzenia przypomina jezyk PZPR. Dookola wrog, z ktorym nalezy walczyc.
          My tzn PiS jestesmy dobrem ci co nas nie popieraja to zlo. Jedynie nasz wodz JK
          wie gdzie jest dobro i cel narodu. Tak pisano o Bierucie, Gomolce, moze trochu
          mniej o Gierku. Reszty nie slyszalem od wielu lat nie mieszkam w Polsce.
    • jjjnjankowski Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 04:56
      no i nareszcie koniec pisowych kpin z demokracji w warszawie
    • jjjnjankowski Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 05:01
      ale i tak widze ze wielu twierdzi ze ma amnezje i nie pamieta ze bankiem centralnym rzadzila dobrze
    • koloratura1 Odetchnęłam... 27.11.06, 05:16
      Ponieważ zawsze PiS ma w sondażach gorszy wynik niż faktyczny (a swoją drogą -
      ciekawa to partia, której wyborcy wstydzą się przyznać, że na nią głosowali),
      bałam się, że i tym razem będzie podobnie i - ostatecznie - wygra Marcinkiewicz.

Ale wszystko OK!

Gratuluję Pani Hannie, gratuluję Warszawiakom!

wrocławianka
      • alterparch A ja wspolczuje warszawiakom 27.11.06, 05:31
        no coz,
        pozostaje tylko dobrze przygladac sie rzadom smiesznej hani,
        bo moze okazac sie , ze ta smieszna pani zadnych cudow nie zrobi
        i bolaczki mieszkancow stilicy pozostana dalej mimo jej obietnic wyborczych,
        a pare afer zubozy szarego Kowalskiego.

Obserwujecie Warszawiacy jej rzady uwaznie, bo SLD juz sie kolo niej kreci,
        a to znaczy smrod i kretactwo.
        • koloratura1 Re: A ja wspolczuje warszawiakom 27.11.06, 05:47
          alterparch napisał:

> no coz,
          > pozostaje tylko dobrze przygladac sie rzadom smiesznej hani,
          > bo moze okazac sie , ze ta smieszna pani zadnych cudow nie zrobi
          > i bolaczki mieszkancow stilicy pozostana dalej mimo jej obietnic wyborczych,
          > a pare afer zubozy szarego Kowalskiego.

Zanim "zuboży", to może wyjaśni parę pisowskich afer z fałszowanymi podpisami, a
          nawet może uda jej się trochę forsy od złodziei odzyskać.

> Obserwujcie Warszawiacy jej rzady uwaznie, bo SLD juz sie kolo niej kreci,
          > a to znaczy smrod i kretactwo.

Mam nadzieję, że będą. I dobrze.

Jeśli mam być całkiem szczera, to dobro Warszawy jako takiej leży mi na sercu
          tak sobie, a HGW i cała Platforma też nie jest największym bohaterem mojej bajki.

A mój entuzjazm bierze się stąd, że Warszawiacy dali po nosie PiSowi, którego
          szczerze, serdecznie i z całej duszy nienawidzę (porównać to mogę tylko z
          uczuciem, jakim ongiś darzyłam PZPR).

I za tę radość, jaką mi sprawili, ogromnie jestem Warszawiakom wdzięczna!
        • bardu Re: A ja wspolczuje warszawiakom 27.11.06, 10:22
          > ta smieszna pani zadnych cudow nie zrobi
          Ale tu nikt nie spodziewa się cudów - oczekujemy tylko solidnego wywiązywania
          się z obowiązków, co niestety nie udawało się rządzącym miastem przez ostatnie
          4 lata.
    • kubaszymanski1 Hura 27.11.06, 05:58
      Boże jak ja się ciesze.Wreszcie jakiś sukces,wygrała Hania!!!
    • tenare HGW powinna powyrzucać wszystkich kolesiów z PIS 27.11.06, 06:48
      którzy za Kaczora i Marcinkiewicza poinstalowali się na stołkach w Warszawie.
      Teraz kolej na kolesiów z PO.
      • mniklas5 Re: HGW powinna powyrzucać wszystkich kolesiów z 27.11.06, 07:02
        obserwuje te farse wyborcza z poza Polski , jestem wrecz zdumiony ile czasu i
        energi media w Polsce poswiecaja wyborom ktore i tak pewnie nie zmienia zycia
        samego spoleczenstwa wielkich miast w Polsce, moze w przyszlosci, tak samo o
        wypadku w kopalni telewizja nie przestawala nadawac prze dwa dni , czy to
        pomoglo rodzinom tych zabityxh, uderzylo mnie rowniez paranoiczne pokrycie
        czasu jak zmarl papiez(tak sie zlozylo ze sam jestem katolikiem ale nie
        bigotem), paranoja w Polsce dosiegnela nieba, nie rozumiem o co chodzi w tym
        kraju
      • palestrina2005 A w to miejsce zatrudnić kolesi z PZPR 27.11.06, 09:12
        i mamy nowy TKM...
        Niech HGW weźmie "fachowców" z PZPR kórzy aktualnie są bezrobotni.
        W ten sposób odwdzięczy się "Magistrowi" Kwasniewskiemu za poparcie.
        Całe szczęście że jest Prokurator Ziobro - on nie pozwoli na przekręty nowego
        Układu Warszawskiego PO-SLD.
    • woodbridge Drodzy Warszawiacy: Warszawa legla !!! 27.11.06, 07:02
      Jak przylece do tego miasta kolejny raz i taksowkarz na lotnisku mi powie po
      raz kolejny ze ma juz dosc komuny w stolicy to kopne w dupe tak ze wyleci przez
      przednia szybe.
      • p.s.j Re: Drodzy Warszawiacy: Warszawa legla !!! 27.11.06, 09:24
        > Jak przylece do tego miasta kolejny raz

...chyba z Włoszczowej.
      • koloratura1 Re: Drodzy Warszawiacy: Warszawa legla !!! 27.11.06, 23:33
        woodbridge napisał:

> Jak przylece do tego miasta kolejny raz i taksowkarz na lotnisku mi powie po
        > raz kolejny ze ma juz dosc komuny w stolicy to kopne w dupe tak ze wyleci przez
        > przednia szybe.

To Cię przymkną. I po co Ci to?
    • wlodeusz Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 07:26
      uważają się za Warszawiaków z krwi i kości,to ja protestuję.To warszawiacy z
      pierwszego,najdalej drugiego, post robotniczego pokolenia.Ci z krwi i
      kości,popierają PiS.
      • mniklas5 Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 07:40
        HGW to pyskata baba , kiepski technokrata, w banku eropejskim wycierala kurze,
        byla osoba ds organizacji i administracji , zadnej bankierskiej funkcji, wiec
        ja usuneli po kadencji, jak szef banku centralnego , nie umial prowadzi
        polityki pienieznej aby ruszy gospodarke izmniejszyc bezrobocie i napedzic
        inwestycje, kredyty konsumpcyjne byly wrecz na zydowskim procencie, w sumie
        mierna profesjonalistka, djae jej kredyt zaufania na pol roku na wawe, ciekawe
        czego dokpona, nie ma tez tu wielkiej gimnasytki, bo pieniadze sa ogromne z
        uni, wiec jaki problem dobrze je wydac , trzeba byc glupim zeby je roztwonic ,
        o to ja nie podejrzewam
        • chirlider a kazio pakuje walizeczke 27.11.06, 07:49
          Jakkolwiek wygrała.
          a kazio pakuje walizeczke i pospiesznym z przesiadką w Krzyżu do Gorzowa ;)))))
      • p.s.j Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 09:26
        Protestuj, pewnie taki z ciebie Warszawiak, że parę razy widziałeś tabliczkę
        "Warszawa" jak jechałeś z tego swojego Karczewia czy innej Zielonki (bez urazy
        dla wszystkich sympatycznych mieszkańców tych miast, w poczet których wlodeusza
        nie zaliczam)
        • wlodeusz Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 10:32
          Czytuj wizytówki,tych którzy się nie mają czego wstydzić.Ośle!.
      • koloratura1 Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 23:34
        wlodeusz napisał:

> uważają się za Warszawiaków z krwi i kości,to ja protestuję.To warszawiacy z
        > pierwszego,najdalej drugiego, post robotniczego pokolenia.Ci z krwi i
        > kości,popierają PiS.

I Kazia z importu!
    • pibi62 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 07:47
      zaglądnij tu...

pl.indymedia.org/pl/2006/11/24589.shtml
    • rudy_rudolf Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 07:49
      Brawo Hanka,
      szkoda tylko, że wyborcy podzieli się niemal po połowie. Oznacza to, ze
      Warszawkę czeka sporo antagonizmów i prób polaryzacji lokalnej sceny
      politycznej.
      A ponieważ na stolicę patrzy każdy no to pewnie w innych miastach będziemy
      obserwować "przerzuty"
      www.grupa-kreatywna.pl/doradztwo/porady.html
      • chirlider Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 07:53
        wysoki wynik marcinkiewicza to efekt kampanii medialnej we wszystkich kanałach
        TVP. z realnym poparciem dla kandydata marcinkiewicza ma to niewiele wspólnego.
        jak za pół roku zapytasz sie na ulicy czy ktoś go pamieta, ludzie nie bedą
        pamietali o kogo chodziło.

rudy_rudolf napisał:

> Brawo Hanka,
        > szkoda tylko, że wyborcy podzieli się niemal po połowie. Oznacza to, ze
        > Warszawkę czeka sporo antagonizmów i prób polaryzacji lokalnej sceny
        > politycznej.
        > A ponieważ na stolicę patrzy każdy no to pewnie w innych miastach będziemy
        > obserwować "przerzuty"
        > www.grupa-kreatywna.pl/doradztwo/porady.html
    • palestrina2005 Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 08:20
      W imieniu inteligencji warszawskiej i wszystkich Urodzonych Warszawiaków
      chciałbym przeprosić wszystkich obywateli RP za to co się wczoraj stało w
      naszym pięknym mieście.
      Chciałbym zaznaczyć, że na Hanusię Bufetową głosował głównie czerwony beton,
      któremu na wybory kazał iść Towarzysz „Magister” Kwaśniewski i element
      napływowy, który poprzez głosowanie na osobę z Warszawy, chciał wyleczyć swoje
      kompleksy i potwierdzić status pełnoprawnego mieszkańca Warszawy.
      Warszawiacy z krwi i kości, tacy jak Ja, nie mają kompleksów i nie muszą
      udowadniać swojego warszawskiego pochodzenia – dlatego głosowaliśmy na lepszego
      kandydata – Kazimierza Marcinkiewicza.
      Jeszcze raz przepraszam za tych mieszkańców, którzy głosowali na Panią
      Bufetową.
      • chirlider palestrina zmień zleceniodawce 27.11.06, 08:23
        twój obecny niedługo nie bedzie wypłacalny.

a poza tym zastanawiam sie za co ci płacą. ja za takie wypociny centa bym nie
        dał.
        • palestrina2005 Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wypocin 27.11.06, 08:27
          Towarzysz "Magister" kazał iść, Towarzysz Borowski kazał to poszliście.
          Czerwony beton stanowi jakieś 10% mieszkańców Warszawy. Jak ich zmobilizowali
          towarzysze Kwasniewski i Borowski to poszli wszyscy i stanowili 20% wyborców.
          To rozstrzygnęło sprawę.
          Ciekawe ile posadek obiecała Hanusia "fachowcom" z PZPR, których nie da się
          gdzie indziej wcisnąć z powodu ich wybitnej "fachowości"...
          • chirlider Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 08:28
            palestrina, przestań sie błaźnić.
            schodzisz na psy.

palestrina2005 napisał:

> Towarzysz "Magister" kazał iść, Towarzysz Borowski kazał to poszliście.
            > Czerwony beton stanowi jakieś 10% mieszkańców Warszawy. Jak ich zmobilizowali
            > towarzysze Kwasniewski i Borowski to poszli wszyscy i stanowili 20% wyborców.
            > To rozstrzygnęło sprawę.
            > Ciekawe ile posadek obiecała Hanusia "fachowcom" z PZPR, których nie da się
            > gdzie indziej wcisnąć z powodu ich wybitnej "fachowości"...
            >
            • palestrina2005 Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 08:33
              Ty już dawno zszedłeś na psy...
              Teraz przez 3 lata możecie sobie "poszczekać" bo i tak w Polsce rządzi PiS.
              • chirlider Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 08:36
                no niestety piś rządzi.
                przeczekaliśmy niemca, przeczekaliśmy bolszewika, przeczekamy i pis.
                głowa do góry.

palestrina2005 napisał:

> Ty już dawno zszedłeś na psy...
                > Teraz przez 3 lata możecie sobie "poszczekać" bo i tak w Polsce rządzi PiS.
                • koloratura1 Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 23:43
                  chirlider napisał:

> no niestety piś rządzi.
                  > przeczekaliśmy niemca, przeczekaliśmy bolszewika, przeczekamy i pis.
                  > głowa do góry.

Poza tym, gdzie jest napisane, że to musi potrwać jeszcze trzy lata?
                  • palestrina2005 Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 28.11.06, 07:35
                    SO i LPR są słabe - nie będą ryzykować rozpadu koalicji.
                    PiS ma na 90% pewne rządy przez trzy lata.
                    Koalicja PO+SLD może tylko obszczekiwać...
      • chirlider Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 08:25
        oraz do życi sobie wsadź swoje idiotyczne przeprosiny. nikt na nie nie czeka.
        warszawa sie cieszy.

palestrina2005 napisał:
        > Jeszcze raz przepraszam za tych mieszkańców, którzy głosowali na Panią
        > Bufetową.
        >
        • palestrina2005 Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 08:31
          Muszę przeprosić bo wstyd mi za ten element napływowy który siedzi tu od 3-5
          lat i uważa się za Warszawiaków i aby się dowartościować głosuje na HGW.
          Wstyd mi też że w Warszawie jest tyle czerwonego betonu.
          Przyjechli tu z miasteczek ściągnieci przez Towarzysza Millera i "Magistra",a
          także wcześciej ściągani w latach 70tych i 80tych, pokupowali sobie
          za "uczciwie" zarobione pieniądze mieszkanka w "Zatoce Czerwonych Świń", czyli
          w Wilanowie. Towarzysz Kwaśniewski kazał głosować to zagłosowali...
          • chirlider syndrom premiera 27.11.06, 08:35
            następny chory z nienawiści i oderwany od rzeczywistości. ta jednostka
            chorobowa będzie sie kiedyś nazywała: "syndrom premiera"

palestrina2005 napisał:

> Muszę przeprosić bo wstyd mi za ten element napływowy który siedzi tu od 3-5
            > lat i uważa się za Warszawiaków i aby się dowartościować głosuje na HGW.
            > Wstyd mi też że w Warszawie jest tyle czerwonego betonu.
            > Przyjechli tu z miasteczek ściągnieci przez Towarzysza Millera i "Magistra",a
            > także wcześciej ściągani w latach 70tych i 80tych, pokupowali sobie
            > za "uczciwie" zarobione pieniądze mieszkanka w "Zatoce Czerwonych Świń",
            czyli
            > w Wilanowie. Towarzysz Kwaśniewski kazał głosować to zagłosowali...
            • palestrina2005 Syndrom "Magister" + Bufetowa 27.11.06, 08:45
              Mam nadzieję że HGW poprzez swoją miłośc do SLD rozwali PO.
              Teraz PO staje się łatwym celem ataku ze strony PiS. Zacznie się koalicja PO-
              SLD w Warszawie, PiS nagłośni sprawę i PO zacznie tracić prawicowy elektorat,
              kytóry nie trawi SLD.
              PiS ucierpiał na koalicji z SO, tracąc w miastach, PO ucierpi na koalicji z SLD
              w Warszawie, tracąc część prawicowego elektoratu. Już PiS zadba o to żeby
              wykorzystać medialnie koalicję PO-SLD
          • koloratura1 Przyjmij wyrazy współczucia... 27.11.06, 23:48
            palestrina2005 napisał:

> Muszę przeprosić bo wstyd mi za ten element napływowy który siedzi tu od 3-5
            > lat i uważa się za Warszawiaków i aby się dowartościować głosuje na HGW.
            > Wstyd mi też że w Warszawie jest tyle czerwonego betonu.
            > Przyjechli tu z miasteczek ściągnieci przez Towarzysza Millera i "Magistra",a
            > także wcześciej ściągani w latach 70tych i 80tych, pokupowali sobie
            > za "uczciwie" zarobione pieniądze mieszkanka w "Zatoce Czerwonych Świń", czyli
            > w Wilanowie. Towarzysz Kwaśniewski kazał głosować to zagłosowali...

Ja to Ci się nawet nie dziwię.
            Jak by mnie takie nieszczęście spotkało, jak Ciebie, też może bym się miotała
            bez sensu.
      • bardu Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 10:27
        > Warszawiacy z krwi i kości, tacy jak Ja
        Megaloman a nie warszawiak.
        • palestrina2005 Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:14
          A ty pewnie element napływowy dowartościowujący się głosowaniem na HGW...
          Znam ja takich....
          • yeellow Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:22
            sloma Ci z butow wystaje, "inteligencie". Zaraz zaczniesz sciagac spodnie, jak
            Kurski...
            • palestrina2005 Głosowałeś jak Towarzysze kazali ????? 27.11.06, 11:52
              Rozumiem że głosowałeś jak kazał Towarzysz "Magister" (Hahaha) Kwasniewski i
              Towarzysz Borowski.
              Tak tak, czerwony beton wyjątkowo się zmobilizował w niedzielę.
              • iedsupo Imbecyle nadal popierają PiS 27.11.06, 14:26
                palestrina2005 napisał:

> Rozumiem

Do tego trzeba mieć rozum, koteczku. Ty nie możesz "rozumieć", bo rozumu bozia
                ci poskąpiła.

• yeellow Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:20
        Mowisz za inteligencje? Czyli wyksztalciuchow i lze-elity? Nie osmieszaj sie,
        Wy, pisuary, nie lubicie inteligencji, a ona odplaca Wam sie tym samym.
        Wystarczy zobaczyc na wyniki wyborow i przekroj spoleczny pisuarowego
        elektoratu.
        Poza tym co to za piekne miasto, gdzie ponad polowa to "czerwony beton"? :)
        Moze powinienes wyjechac za Kaziem do Gorzowa, chociaz tam dopiero wygral
        lewicowiec...
        • palestrina2005 Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:56
          czerwony veton (do którego się pewnie zaliczasz) to ok. 10% Warszawiaków.
          Ale poszli wszyscy, zmobilizowali się bo Towarzysz "Magister" kazał więc
          stanowili 20% wyborców, co po doliczeniu sfrustrowanych "przyjezdnych" chcących
          się dowartościować głosowaniem na mieszkańca Warszawy i odreagować stresy po
          tyraniu 12-14 godz. dziennie dało zwycięstwo Hanusi Bufetowej.
    • jareckiim2 Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 08:22
      Jak nie kaczystan to gronkowiec. Same plagi.
    • e.gajowa Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 08:27
      Gratuluję wyborcom HGR, to zły wybór, ale wasz wybór. Pozwólcie że wam powróże:
      powtaną mosty budowane przez zaprzyjażnione firmy 3 razy drożej, jak w
      przetargach wygranych. Ostatnie działki na Wilanowie zostaną sprzedane za
      bezcen firmie związanej z p.JK, to poparcie nie wzieło się z nieba. Żony Mazura
      nareszcie zarobią na terenach Dworca Głównego. Wreszcie pojawią się roszczenia
      pozytywnie rozpatrywne o zwrot kamienic od naszych współbraci. Wogóle będzie
      wspaniale, wraca stare i to w wydaniu 100 razy gorszym, argument że to już 17
      lat transormacji przemawia do mnie o tyle że ne udało się rozliczyć, ani
      nepotyzmu, ani przekrętów, ani zwyczjnego łajdactwa widocznie dla was drodzy
      wyborcy to daje wam satysfakcję. Powodzenia.
    • normalkk Kamień spadł mi z serca! 27.11.06, 08:31
      Kamień spadł mi z serca gdy dowiedziałem się że wygrała pani Waltz! Mimo, że
      Marcinkiewicz jest chyba jeszcze najlepszy z wszystkich ludzi w PiSie i byłby
      pewnie dobrym prezydentem to ciesze sie że nie został prezydentem bo należało
      mu się zapłacić za przynależnośc do PiS-u. I przyznam racje premierowi,
      powiedzial, że "wraca stare" - i chwała Bogu!!!!!!!!
      • palestrina2005 Widocznie za mało "Bufetowych" w Warszawie 27.11.06, 08:36
        Żeby takiego "fachowca" od siedmiu boleści jak HGW wybrać.
        Widać za mało mamy Pań Bufetowych w Warszawie.
        • chirlider lepsza bufetowa 27.11.06, 08:39
          lepsza sympatyczna bufetowa niż bezoosobowy twór pisowego PR z nieszczerym
          licem.
          • palestrina2005 Re: lepsza bufetowa 27.11.06, 08:46
            Hahaha "sympatyczna" bufetowa. Szczególnie w hospicjum ....
            Dziwne masz upodobania w stosunku do kobiet....
            • signal pisowcy, do pięt jej nie dorastają 27.11.06, 11:04
              całe szczęście, że tego socjotechnika i bezjajowca nie będzie.
              • palestrina2005 Bufetowa to "fachowiec" od siedmiu boleści 27.11.06, 11:15
                Wszystkie posadki dostawała po "politycznej" linii, a teraz wygrała dzieki
                poparciu czerwonego betonu PZPR.
                • yeellow Re: Bufetowa to "fachowiec" od siedmiu boleści 27.11.06, 11:24
                  a Marcinkiewicz to po jakiej linii zostal premierem i komisarzem? Bo w wyborach
                  polegl. I jakie sa jego kompetencje?
                  Nasmieszniejsze jest, ze tak tutaj narzekasz na "element naplywowy", a
                  zachwycasz sie przywiezionym w teczce nauczycielem z Gorzowa :).
                  • palestrina2005 Re: Bufetowa to "fachowiec" od siedmiu boleści 27.11.06, 11:57
                    Napływowi głosowali na mieszkankę Warszawy żeby się dowartosciować i podnieść
                    swój status.
                    Ja jako Urodzony Warszawiak, nie muszę się dowartościowywać i zagłosowałem na
                    lepszego kandydata - Marcinkiewicza.
                    • evident lepszy od picowania 27.11.06, 12:32
                      kandydat braci Kaczyńskich, Lepera i Giertycha
        • prezertation1 palestrina2005.. ty bolszewicki chamie ! 27.11.06, 10:00
          ty łajzo SB-cka.. ciągle toczysz pianei srasz po kątach!.. to przez takich
          łaJDAKÓW, jak ty przegrał Marcinkiewicz!
          • koloratura1 Re: palestrina2005.. ty bolszewicki chamie ! 28.11.06, 00:21
            prezertation1 napisał:

> ty łajzo SB-cka.. ciągle toczysz pianei srasz po kątach!.. to przez takich
            > łaJDAKÓW, jak ty przegrał Marcinkiewicz!

Niech żyje palestrina, skoro przez niego Marcinkiewicz przegrał!

• koloratura1 Gubisz się w swoim bełkocie. 28.11.06, 00:02
          palestrina2005 napisał:

> Żeby takiego "fachowca" od siedmiu boleści jak HGW wybrać.
          > Widać za mało mamy Pań Bufetowych w Warszawie.

Chyba - za dużo, skoro jedną przesunięto do innej pracy? :)
      • koloratura1 Re: Kamień spadł mi z serca! 28.11.06, 00:00
        normalkk napisał:

>
        > Marcinkiewicz jest chyba jeszcze najlepszy z wszystkich ludzi w PiSie i byłby
        > pewnie dobrym prezydentem

Na pewno nie byłby dobrym prezydentem. Dlatego, że jest w PiSie, MUSIAŁBY być
        marionetką Jarka. A już braciszek tego ostatniego - też, zresztą, marionetka -
        pokazał, jak się "rządzi" w Warszawie.
        • palestrina2005 HGW marionetką Tuska 28.11.06, 07:37
          Tusk gadał z Borowskim nad głowiną HGW...
    • grzegorzlowicki Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 08:38
      no to teraz Towarzysz Gazeta Wyborcza ma swoje uzywanie ?! szczególnie, że
      kwasior poparł hanke, a kiedy kwasniewscy dostana prace u was ? w tvn spada
      ogladalnosc gdy zatrudnili kwasiorów wiec długo tam nie pociagna, wspolczuje
      temu krajowi gdzie rzady jednej bandy PiSAMOOLPR zastepuje druga banda POSLDPSL
      a do tego na prezydenta stolicy wybiera sie kobiete tylko dlatego, ze jest
      kobieta, zal przyznac ale to marcinek mial lepszy program wyborczy ale na
      szczescie nie mieszkam w stolicy,
    • grzegorzlowicki Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 08:41
      skoro pani hanka to taki wspanialy specjalista o miedzy narodowej słąwie to
      dlaczego po odejsciu z EBOIR nikt jej w europie niechciał? i musiala skonczyc
      jako posel oraz prezydent najwiekszej europejskiej dziur ? tusk ma sie z pyszna
      bo wygrala hanka ale PO przegralo wybory - nie zadzi zamodzielnie w zadnym
      wojewodztwie ani radzie powiatu lub gminy
      • sceptyk40 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 08:53
        Zapominasz, że to efekt manipulacji wyborcami, jakim jest grupowanie list w
        pierwszej turze. Gdyby nie to, trochę inaczej wyglądałyby wyniki w terenie.
        • grzegorzlowicki Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 09:00
          tylko dziwne, ze zawsze jak PO przegrywa - PiS to samo - to zrzucaja wine na
          manipulowanie opinia wyborcza, na szczescie ja swiadomie glosuje choc nie
          zawsze wygrywa\moja opcja - nie jestem pisowcem
          • acentymaz5 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 10:23
            a na pomysł grupowania list to wpadła Platforma?????
    • alka_xx yesssss,yessss,yesss 27.11.06, 10:02
      ;)
    • michalparadowski Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 10:10
      Lubię ogromnie takie wybory,
      Kiedy po dupie biorą Kaczory,
      A jak Platformę borówka wspomoże,
      To Trwam z Rydzykiem niewiele może
      W sumie kraj cały, ma radości kupę
      Wreszcie Kaczory dostały w dupę!
      • baska52 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 13:29
        Panie Michale,
        Jedna sugestia:
        Zamiast borówka - inne słowko. A wtedy i rym zgrabniejszy, i prawdzie bliżej.
        Zyczliwa
        B.
        A jak Platformę Berman wspomoże,
        > To Trwam z Rydzykiem niewiele może
        • koloratura1 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 28.11.06, 00:35
          baska52 napisała:

> Panie Michale,
          > Jedna sugestia:
          > Zamiast borówka - inne słowko. A wtedy i rym zgrabniejszy,

Masz rację, choć problemem jest tu rytm, nie - rym.

Moja propozycja zmiany tego wersu, przy zachowaniu sensu (co Tobie się,
          niestety, nie udało):

...A jak borówka PO wspomoże...
          Oczywiście, wymawiamy pe-o.
    • arzika Marcinkiewicz wygrałby gdyby nie był z PISu 27.11.06, 11:11
      • yeellow Re: Marcinkiewicz wygrałby gdyby nie był z PISu 27.11.06, 11:25
        gdyby nie byl z PiSu, dalej uczylby w szkole :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka