matrioszka25 Wraca stare, czyli polska koltunska kakofonia 27.11.06, 01:14 i znowu zatoki czerwonych swin, ordynackie, jakabowskie, tak to Polacy, znowu wjechali taczka w gowno, cieszyc sie ze bedzie lepiej, bo wygrala rozpadajaca sie PO, razem z PZPR. Wicie co, was naprawde cos pokaralo. Z dzumy w cholere, ale i tak innego wyjscia dla was nie ma. Ale, please, nie cieszcie sie, bo za dwa miesiace, znow bedziecie narzekac, bo taka macie nature, a to sie odbije i na cenach ropy, gazu i stosunkow miedzynarodowych. Jedyne co moze wasza Hania, to podpisac partnerski uklad z Moskwa, jako zaprzyjaznione mista. Wlasciwie, to ino na to licze, bo i znajomosci tam hania ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Dlaczego muj post pierwszy o Hani zniknął 27.11.06, 01:32 To ja pierwszy. Na internecie ogłosiłem zwycięstwo Pani Hani. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Panie Prezesie, meldujem, żem wtopił w stolycy! 27.11.06, 01:33 to śpiewałem ja, Marcinkiewicz Kazmirz... Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 01:42 "Premier ocenił też, że "wraca stare i temu musimy się przeciwstawić". Czy powyzej zacytowane slowa premiera oznaczaja budowe obozow koncentracyjnych dla przeciwnikow politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Na takiego ponczusia każdy zdrowy chłop da głos 27.11.06, 01:45 I oto jest geneza przegranej krzywoustego.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider Warszawo - wyrazy wspolczucia 27.11.06, 02:09 -------------------------------------------------------------------------------- Wspolczuje warszawiakom, bo za poparcie Kwacha i Borowskiego ci dwaj wystawia hanulce slony rachunek. A kto bedzie placil ? Warszawiacy z wlasnych kieszen. Obesrwujecie Wasza prezydentowa bardzo uwaznie, bo teraz sie zacznie rabunek. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Strach się bać? 27.11.06, 03:17 "Premier ocenił też, że: >>wraca stare i temu musimy się przeciwstawić.<<" Niby jak? Ktoś się domyśla? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider Re: Strach się bać? 27.11.06, 03:23 Kwach i Borowski beda mieszac, jak kiedys koloratura1 napisała: > "Premier ocenił też, że: >>wraca stare i temu musimy się przeciwstawić. > <<" > > Niby jak? > Ktoś się domyśla? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski tak jak sapiący... 27.11.06, 03:33 ...ciamkacz kręci w kraju?... Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw polityczni zboczeńcy wreszcie pokonani 27.11.06, 04:27 Do Marcinkiewicza nie miała od samego poczatku zaufania. Przypominał mi jednego z bohaterów filmu "Anna i wilki" Carlosa Saury, myślę o Jose - apodyktucznym kolekcjonarze militariów i mundurów, miłośniku drylu i przemocy, a jednoczesniej mami synku, który staje się małym chłopcem gdy tylko pogłaszcze go sie w odpowiednim miejscu. Ludzie rządzący obecnie Polską są wałsnie niedojrzałymi chłopcami ze starymi metrykami. Gdy patrzę na Jarka Kaczyńskiego, który - jak z godnie z prawda napisał "die tageszeitung" po dzień dzisiejszy żyje z matką i kotem, gdy patrze na dziwnie wygladajacego Gosiewskiego który ma albo rece za krótkie, alop nogi - nie mam pojęcia - coś w kazdym razie jest nie tak - i gdy patrze wykrzywaiajacego usta AMrcinkiewicz z miną sadysty Jose, to boje się o Polskę. To śa ludzie, któzy nie mieli normalnego życia prywatnego, pokrzywdzeni przez los odpłacają zaciekłością. Te układy, cuda niewidy - to są własnie efekty traumatycznych przeżyć. Cieszę się, że od Warszawy zaczynją się zmiany, zaczynają rozświetlać sie mroki tej cudacznej IV RP. Wielkie dzięki, Magda Teclaw Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
alterparch Zwracasz zbyt duzo uwagi na wyglad 27.11.06, 05:28 Jesli dla ciebie wykladnikiem wartosci czlowieka jest czy ma dlugie czy krotkie rece, lub czy jest blondynem czy szatynem, to masz dziewczyno problem. Wiekszosc porzywodcow z PRL i post PRL -u, mialo wyglad w miare ok i ustabilizowane zycie malzenskie , ale nie przeszkadzalo im to okradac Polakow i ich oklamywac . Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Zwracasz zbyt duzo uwagi na wyglad 27.11.06, 06:41 Nieprawda - obecni przywodcy sa bardzo podobni do pierwszych sekretarzy, pan Gosiewski to wrecz klasyczny typ I sekretarza KPPZPR. Patrzac na fotografie dzialaczy PiS doznaje szoku, to ludzaco podobne twarze, ktore pamietam z PRLowskich gazet. Wyglad oczywiscie nie swiadczy o niczym, ale mowa tak. Jezyk PiSu do zludzenia przypomina jezyk PZPR. Dookola wrog, z ktorym nalezy walczyc. My tzn PiS jestesmy dobrem ci co nas nie popieraja to zlo. Jedynie nasz wodz JK wie gdzie jest dobro i cel narodu. Tak pisano o Bierucie, Gomolce, moze trochu mniej o Gierku. Reszty nie slyszalem od wielu lat nie mieszkam w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 04:56 no i nareszcie koniec pisowych kpin z demokracji w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 05:01 ale i tak widze ze wielu twierdzi ze ma amnezje i nie pamieta ze bankiem centralnym rzadzila dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Odetchnęłam... 27.11.06, 05:16 Ponieważ zawsze PiS ma w sondażach gorszy wynik niż faktyczny (a swoją drogą - ciekawa to partia, której wyborcy wstydzą się przyznać, że na nią głosowali), bałam się, że i tym razem będzie podobnie i - ostatecznie - wygra Marcinkiewicz. Ale wszystko OK! Gratuluję Pani Hannie, gratuluję Warszawiakom! wrocławianka Odpowiedz Link Zgłoś
alterparch A ja wspolczuje warszawiakom 27.11.06, 05:31 no coz, pozostaje tylko dobrze przygladac sie rzadom smiesznej hani, bo moze okazac sie , ze ta smieszna pani zadnych cudow nie zrobi i bolaczki mieszkancow stilicy pozostana dalej mimo jej obietnic wyborczych, a pare afer zubozy szarego Kowalskiego. Obserwujecie Warszawiacy jej rzady uwaznie, bo SLD juz sie kolo niej kreci, a to znaczy smrod i kretactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A ja wspolczuje warszawiakom 27.11.06, 05:47 alterparch napisał: > no coz, > pozostaje tylko dobrze przygladac sie rzadom smiesznej hani, > bo moze okazac sie , ze ta smieszna pani zadnych cudow nie zrobi > i bolaczki mieszkancow stilicy pozostana dalej mimo jej obietnic wyborczych, > a pare afer zubozy szarego Kowalskiego. Zanim "zuboży", to może wyjaśni parę pisowskich afer z fałszowanymi podpisami, a nawet może uda jej się trochę forsy od złodziei odzyskać. > Obserwujcie Warszawiacy jej rzady uwaznie, bo SLD juz sie kolo niej kreci, > a to znaczy smrod i kretactwo. Mam nadzieję, że będą. I dobrze. Jeśli mam być całkiem szczera, to dobro Warszawy jako takiej leży mi na sercu tak sobie, a HGW i cała Platforma też nie jest największym bohaterem mojej bajki. A mój entuzjazm bierze się stąd, że Warszawiacy dali po nosie PiSowi, którego szczerze, serdecznie i z całej duszy nienawidzę (porównać to mogę tylko z uczuciem, jakim ongiś darzyłam PZPR). I za tę radość, jaką mi sprawili, ogromnie jestem Warszawiakom wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: A ja wspolczuje warszawiakom 27.11.06, 10:22 > ta smieszna pani zadnych cudow nie zrobi Ale tu nikt nie spodziewa się cudów - oczekujemy tylko solidnego wywiązywania się z obowiązków, co niestety nie udawało się rządzącym miastem przez ostatnie 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kubaszymanski1 Hura 27.11.06, 05:58 Boże jak ja się ciesze.Wreszcie jakiś sukces,wygrała Hania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tenare HGW powinna powyrzucać wszystkich kolesiów z PIS 27.11.06, 06:48 którzy za Kaczora i Marcinkiewicza poinstalowali się na stołkach w Warszawie. Teraz kolej na kolesiów z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: HGW powinna powyrzucać wszystkich kolesiów z 27.11.06, 07:02 obserwuje te farse wyborcza z poza Polski , jestem wrecz zdumiony ile czasu i energi media w Polsce poswiecaja wyborom ktore i tak pewnie nie zmienia zycia samego spoleczenstwa wielkich miast w Polsce, moze w przyszlosci, tak samo o wypadku w kopalni telewizja nie przestawala nadawac prze dwa dni , czy to pomoglo rodzinom tych zabityxh, uderzylo mnie rowniez paranoiczne pokrycie czasu jak zmarl papiez(tak sie zlozylo ze sam jestem katolikiem ale nie bigotem), paranoja w Polsce dosiegnela nieba, nie rozumiem o co chodzi w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 A w to miejsce zatrudnić kolesi z PZPR 27.11.06, 09:12 i mamy nowy TKM... Niech HGW weźmie "fachowców" z PZPR kórzy aktualnie są bezrobotni. W ten sposób odwdzięczy się "Magistrowi" Kwasniewskiemu za poparcie. Całe szczęście że jest Prokurator Ziobro - on nie pozwoli na przekręty nowego Układu Warszawskiego PO-SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Drodzy Warszawiacy: Warszawa legla !!! 27.11.06, 07:02 Jak przylece do tego miasta kolejny raz i taksowkarz na lotnisku mi powie po raz kolejny ze ma juz dosc komuny w stolicy to kopne w dupe tak ze wyleci przez przednia szybe. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Drodzy Warszawiacy: Warszawa legla !!! 27.11.06, 09:24 > Jak przylece do tego miasta kolejny raz ...chyba z Włoszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Drodzy Warszawiacy: Warszawa legla !!! 27.11.06, 23:33 woodbridge napisał: > Jak przylece do tego miasta kolejny raz i taksowkarz na lotnisku mi powie po > raz kolejny ze ma juz dosc komuny w stolicy to kopne w dupe tak ze wyleci przez > przednia szybe. To Cię przymkną. I po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 07:26 uważają się za Warszawiaków z krwi i kości,to ja protestuję.To warszawiacy z pierwszego,najdalej drugiego, post robotniczego pokolenia.Ci z krwi i kości,popierają PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 07:40 HGW to pyskata baba , kiepski technokrata, w banku eropejskim wycierala kurze, byla osoba ds organizacji i administracji , zadnej bankierskiej funkcji, wiec ja usuneli po kadencji, jak szef banku centralnego , nie umial prowadzi polityki pienieznej aby ruszy gospodarke izmniejszyc bezrobocie i napedzic inwestycje, kredyty konsumpcyjne byly wrecz na zydowskim procencie, w sumie mierna profesjonalistka, djae jej kredyt zaufania na pol roku na wawe, ciekawe czego dokpona, nie ma tez tu wielkiej gimnasytki, bo pieniadze sa ogromne z uni, wiec jaki problem dobrze je wydac , trzeba byc glupim zeby je roztwonic , o to ja nie podejrzewam Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider a kazio pakuje walizeczke 27.11.06, 07:49 Jakkolwiek wygrała. a kazio pakuje walizeczke i pospiesznym z przesiadką w Krzyżu do Gorzowa ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 09:26 Protestuj, pewnie taki z ciebie Warszawiak, że parę razy widziałeś tabliczkę "Warszawa" jak jechałeś z tego swojego Karczewia czy innej Zielonki (bez urazy dla wszystkich sympatycznych mieszkańców tych miast, w poczet których wlodeusza nie zaliczam) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 10:32 Czytuj wizytówki,tych którzy się nie mają czego wstydzić.Ośle!. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jeśli głosujący na Waltza..... 27.11.06, 23:34 wlodeusz napisał: > uważają się za Warszawiaków z krwi i kości,to ja protestuję.To warszawiacy z > pierwszego,najdalej drugiego, post robotniczego pokolenia.Ci z krwi i > kości,popierają PiS. I Kazia z importu! Odpowiedz Link Zgłoś
pibi62 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 07:47 zaglądnij tu... pl.indymedia.org/pl/2006/11/24589.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 07:49 Brawo Hanka, szkoda tylko, że wyborcy podzieli się niemal po połowie. Oznacza to, ze Warszawkę czeka sporo antagonizmów i prób polaryzacji lokalnej sceny politycznej. A ponieważ na stolicę patrzy każdy no to pewnie w innych miastach będziemy obserwować "przerzuty" www.grupa-kreatywna.pl/doradztwo/porady.html Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 07:53 wysoki wynik marcinkiewicza to efekt kampanii medialnej we wszystkich kanałach TVP. z realnym poparciem dla kandydata marcinkiewicza ma to niewiele wspólnego. jak za pół roku zapytasz sie na ulicy czy ktoś go pamieta, ludzie nie bedą pamietali o kogo chodziło. rudy_rudolf napisał: > Brawo Hanka, > szkoda tylko, że wyborcy podzieli się niemal po połowie. Oznacza to, ze > Warszawkę czeka sporo antagonizmów i prób polaryzacji lokalnej sceny > politycznej. > A ponieważ na stolicę patrzy każdy no to pewnie w innych miastach będziemy > obserwować "przerzuty" > www.grupa-kreatywna.pl/doradztwo/porady.html Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 08:20 W imieniu inteligencji warszawskiej i wszystkich Urodzonych Warszawiaków chciałbym przeprosić wszystkich obywateli RP za to co się wczoraj stało w naszym pięknym mieście. Chciałbym zaznaczyć, że na Hanusię Bufetową głosował głównie czerwony beton, któremu na wybory kazał iść Towarzysz „Magister” Kwaśniewski i element napływowy, który poprzez głosowanie na osobę z Warszawy, chciał wyleczyć swoje kompleksy i potwierdzić status pełnoprawnego mieszkańca Warszawy. Warszawiacy z krwi i kości, tacy jak Ja, nie mają kompleksów i nie muszą udowadniać swojego warszawskiego pochodzenia – dlatego głosowaliśmy na lepszego kandydata – Kazimierza Marcinkiewicza. Jeszcze raz przepraszam za tych mieszkańców, którzy głosowali na Panią Bufetową. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider palestrina zmień zleceniodawce 27.11.06, 08:23 twój obecny niedługo nie bedzie wypłacalny. a poza tym zastanawiam sie za co ci płacą. ja za takie wypociny centa bym nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wypocin 27.11.06, 08:27 Towarzysz "Magister" kazał iść, Towarzysz Borowski kazał to poszliście. Czerwony beton stanowi jakieś 10% mieszkańców Warszawy. Jak ich zmobilizowali towarzysze Kwasniewski i Borowski to poszli wszyscy i stanowili 20% wyborców. To rozstrzygnęło sprawę. Ciekawe ile posadek obiecała Hanusia "fachowcom" z PZPR, których nie da się gdzie indziej wcisnąć z powodu ich wybitnej "fachowości"... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 08:28 palestrina, przestań sie błaźnić. schodzisz na psy. palestrina2005 napisał: > Towarzysz "Magister" kazał iść, Towarzysz Borowski kazał to poszliście. > Czerwony beton stanowi jakieś 10% mieszkańców Warszawy. Jak ich zmobilizowali > towarzysze Kwasniewski i Borowski to poszli wszyscy i stanowili 20% wyborców. > To rozstrzygnęło sprawę. > Ciekawe ile posadek obiecała Hanusia "fachowcom" z PZPR, których nie da się > gdzie indziej wcisnąć z powodu ich wybitnej "fachowości"... > Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 08:33 Ty już dawno zszedłeś na psy... Teraz przez 3 lata możecie sobie "poszczekać" bo i tak w Polsce rządzi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 08:36 no niestety piś rządzi. przeczekaliśmy niemca, przeczekaliśmy bolszewika, przeczekamy i pis. głowa do góry. palestrina2005 napisał: > Ty już dawno zszedłeś na psy... > Teraz przez 3 lata możecie sobie "poszczekać" bo i tak w Polsce rządzi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 27.11.06, 23:43 chirlider napisał: > no niestety piś rządzi. > przeczekaliśmy niemca, przeczekaliśmy bolszewika, przeczekamy i pis. > głowa do góry. Poza tym, gdzie jest napisane, że to musi potrwać jeszcze trzy lata? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Ile Towarzysz "Magister" Ci płaci za Twoje wy 28.11.06, 07:35 SO i LPR są słabe - nie będą ryzykować rozpadu koalicji. PiS ma na 90% pewne rządy przez trzy lata. Koalicja PO+SLD może tylko obszczekiwać... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 08:25 oraz do życi sobie wsadź swoje idiotyczne przeprosiny. nikt na nie nie czeka. warszawa sie cieszy. palestrina2005 napisał: > Jeszcze raz przepraszam za tych mieszkańców, którzy głosowali na Panią > Bufetową. > Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 08:31 Muszę przeprosić bo wstyd mi za ten element napływowy który siedzi tu od 3-5 lat i uważa się za Warszawiaków i aby się dowartościować głosuje na HGW. Wstyd mi też że w Warszawie jest tyle czerwonego betonu. Przyjechli tu z miasteczek ściągnieci przez Towarzysza Millera i "Magistra",a także wcześciej ściągani w latach 70tych i 80tych, pokupowali sobie za "uczciwie" zarobione pieniądze mieszkanka w "Zatoce Czerwonych Świń", czyli w Wilanowie. Towarzysz Kwaśniewski kazał głosować to zagłosowali... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider syndrom premiera 27.11.06, 08:35 następny chory z nienawiści i oderwany od rzeczywistości. ta jednostka chorobowa będzie sie kiedyś nazywała: "syndrom premiera" palestrina2005 napisał: > Muszę przeprosić bo wstyd mi za ten element napływowy który siedzi tu od 3-5 > lat i uważa się za Warszawiaków i aby się dowartościować głosuje na HGW. > Wstyd mi też że w Warszawie jest tyle czerwonego betonu. > Przyjechli tu z miasteczek ściągnieci przez Towarzysza Millera i "Magistra",a > także wcześciej ściągani w latach 70tych i 80tych, pokupowali sobie > za "uczciwie" zarobione pieniądze mieszkanka w "Zatoce Czerwonych Świń", czyli > w Wilanowie. Towarzysz Kwaśniewski kazał głosować to zagłosowali... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Syndrom "Magister" + Bufetowa 27.11.06, 08:45 Mam nadzieję że HGW poprzez swoją miłośc do SLD rozwali PO. Teraz PO staje się łatwym celem ataku ze strony PiS. Zacznie się koalicja PO- SLD w Warszawie, PiS nagłośni sprawę i PO zacznie tracić prawicowy elektorat, kytóry nie trawi SLD. PiS ucierpiał na koalicji z SO, tracąc w miastach, PO ucierpi na koalicji z SLD w Warszawie, tracąc część prawicowego elektoratu. Już PiS zadba o to żeby wykorzystać medialnie koalicję PO-SLD Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Przyjmij wyrazy współczucia... 27.11.06, 23:48 palestrina2005 napisał: > Muszę przeprosić bo wstyd mi za ten element napływowy który siedzi tu od 3-5 > lat i uważa się za Warszawiaków i aby się dowartościować głosuje na HGW. > Wstyd mi też że w Warszawie jest tyle czerwonego betonu. > Przyjechli tu z miasteczek ściągnieci przez Towarzysza Millera i "Magistra",a > także wcześciej ściągani w latach 70tych i 80tych, pokupowali sobie > za "uczciwie" zarobione pieniądze mieszkanka w "Zatoce Czerwonych Świń", czyli > w Wilanowie. Towarzysz Kwaśniewski kazał głosować to zagłosowali... Ja to Ci się nawet nie dziwię. Jak by mnie takie nieszczęście spotkało, jak Ciebie, też może bym się miotała bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 10:27 > Warszawiacy z krwi i kości, tacy jak Ja Megaloman a nie warszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:14 A ty pewnie element napływowy dowartościowujący się głosowaniem na HGW... Znam ja takich.... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:22 sloma Ci z butow wystaje, "inteligencie". Zaraz zaczniesz sciagac spodnie, jak Kurski... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Głosowałeś jak Towarzysze kazali ????? 27.11.06, 11:52 Rozumiem że głosowałeś jak kazał Towarzysz "Magister" (Hahaha) Kwasniewski i Towarzysz Borowski. Tak tak, czerwony beton wyjątkowo się zmobilizował w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Imbecyle nadal popierają PiS 27.11.06, 14:26 palestrina2005 napisał: > Rozumiem Do tego trzeba mieć rozum, koteczku. Ty nie możesz "rozumieć", bo rozumu bozia ci poskąpiła. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:20 Mowisz za inteligencje? Czyli wyksztalciuchow i lze-elity? Nie osmieszaj sie, Wy, pisuary, nie lubicie inteligencji, a ona odplaca Wam sie tym samym. Wystarczy zobaczyc na wyniki wyborow i przekroj spoleczny pisuarowego elektoratu. Poza tym co to za piekne miasto, gdzie ponad polowa to "czerwony beton"? :) Moze powinienes wyjechac za Kaziem do Gorzowa, chociaz tam dopiero wygral lewicowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Warszawa przeprasza za Hanusię G-W 27.11.06, 11:56 czerwony veton (do którego się pewnie zaliczasz) to ok. 10% Warszawiaków. Ale poszli wszyscy, zmobilizowali się bo Towarzysz "Magister" kazał więc stanowili 20% wyborców, co po doliczeniu sfrustrowanych "przyjezdnych" chcących się dowartościować głosowaniem na mieszkańca Warszawy i odreagować stresy po tyraniu 12-14 godz. dziennie dało zwycięstwo Hanusi Bufetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jareckiim2 Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 08:22 Jak nie kaczystan to gronkowiec. Same plagi. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 08:27 Gratuluję wyborcom HGR, to zły wybór, ale wasz wybór. Pozwólcie że wam powróże: powtaną mosty budowane przez zaprzyjażnione firmy 3 razy drożej, jak w przetargach wygranych. Ostatnie działki na Wilanowie zostaną sprzedane za bezcen firmie związanej z p.JK, to poparcie nie wzieło się z nieba. Żony Mazura nareszcie zarobią na terenach Dworca Głównego. Wreszcie pojawią się roszczenia pozytywnie rozpatrywne o zwrot kamienic od naszych współbraci. Wogóle będzie wspaniale, wraca stare i to w wydaniu 100 razy gorszym, argument że to już 17 lat transormacji przemawia do mnie o tyle że ne udało się rozliczyć, ani nepotyzmu, ani przekrętów, ani zwyczjnego łajdactwa widocznie dla was drodzy wyborcy to daje wam satysfakcję. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Kamień spadł mi z serca! 27.11.06, 08:31 Kamień spadł mi z serca gdy dowiedziałem się że wygrała pani Waltz! Mimo, że Marcinkiewicz jest chyba jeszcze najlepszy z wszystkich ludzi w PiSie i byłby pewnie dobrym prezydentem to ciesze sie że nie został prezydentem bo należało mu się zapłacić za przynależnośc do PiS-u. I przyznam racje premierowi, powiedzial, że "wraca stare" - i chwała Bogu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Widocznie za mało "Bufetowych" w Warszawie 27.11.06, 08:36 Żeby takiego "fachowca" od siedmiu boleści jak HGW wybrać. Widać za mało mamy Pań Bufetowych w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider lepsza bufetowa 27.11.06, 08:39 lepsza sympatyczna bufetowa niż bezoosobowy twór pisowego PR z nieszczerym licem. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: lepsza bufetowa 27.11.06, 08:46 Hahaha "sympatyczna" bufetowa. Szczególnie w hospicjum .... Dziwne masz upodobania w stosunku do kobiet.... Odpowiedz Link Zgłoś
signal pisowcy, do pięt jej nie dorastają 27.11.06, 11:04 całe szczęście, że tego socjotechnika i bezjajowca nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Bufetowa to "fachowiec" od siedmiu boleści 27.11.06, 11:15 Wszystkie posadki dostawała po "politycznej" linii, a teraz wygrała dzieki poparciu czerwonego betonu PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Bufetowa to "fachowiec" od siedmiu boleści 27.11.06, 11:24 a Marcinkiewicz to po jakiej linii zostal premierem i komisarzem? Bo w wyborach polegl. I jakie sa jego kompetencje? Nasmieszniejsze jest, ze tak tutaj narzekasz na "element naplywowy", a zachwycasz sie przywiezionym w teczce nauczycielem z Gorzowa :). Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Bufetowa to "fachowiec" od siedmiu boleści 27.11.06, 11:57 Napływowi głosowali na mieszkankę Warszawy żeby się dowartosciować i podnieść swój status. Ja jako Urodzony Warszawiak, nie muszę się dowartościowywać i zagłosowałem na lepszego kandydata - Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
evident lepszy od picowania 27.11.06, 12:32 kandydat braci Kaczyńskich, Lepera i Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 palestrina2005.. ty bolszewicki chamie ! 27.11.06, 10:00 ty łajzo SB-cka.. ciągle toczysz pianei srasz po kątach!.. to przez takich łaJDAKÓW, jak ty przegrał Marcinkiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: palestrina2005.. ty bolszewicki chamie ! 28.11.06, 00:21 prezertation1 napisał: > ty łajzo SB-cka.. ciągle toczysz pianei srasz po kątach!.. to przez takich > łaJDAKÓW, jak ty przegrał Marcinkiewicz! Niech żyje palestrina, skoro przez niego Marcinkiewicz przegrał! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Gubisz się w swoim bełkocie. 28.11.06, 00:02 palestrina2005 napisał: > Żeby takiego "fachowca" od siedmiu boleści jak HGW wybrać. > Widać za mało mamy Pań Bufetowych w Warszawie. Chyba - za dużo, skoro jedną przesunięto do innej pracy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kamień spadł mi z serca! 28.11.06, 00:00 normalkk napisał: > > Marcinkiewicz jest chyba jeszcze najlepszy z wszystkich ludzi w PiSie i byłby > pewnie dobrym prezydentem Na pewno nie byłby dobrym prezydentem. Dlatego, że jest w PiSie, MUSIAŁBY być marionetką Jarka. A już braciszek tego ostatniego - też, zresztą, marionetka - pokazał, jak się "rządzi" w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 HGW marionetką Tuska 28.11.06, 07:37 Tusk gadał z Borowskim nad głowiną HGW... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlowicki Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 08:38 no to teraz Towarzysz Gazeta Wyborcza ma swoje uzywanie ?! szczególnie, że kwasior poparł hanke, a kiedy kwasniewscy dostana prace u was ? w tvn spada ogladalnosc gdy zatrudnili kwasiorów wiec długo tam nie pociagna, wspolczuje temu krajowi gdzie rzady jednej bandy PiSAMOOLPR zastepuje druga banda POSLDPSL a do tego na prezydenta stolicy wybiera sie kobiete tylko dlatego, ze jest kobieta, zal przyznac ale to marcinek mial lepszy program wyborczy ale na szczescie nie mieszkam w stolicy, Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlowicki Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 08:41 skoro pani hanka to taki wspanialy specjalista o miedzy narodowej słąwie to dlaczego po odejsciu z EBOIR nikt jej w europie niechciał? i musiala skonczyc jako posel oraz prezydent najwiekszej europejskiej dziur ? tusk ma sie z pyszna bo wygrala hanka ale PO przegralo wybory - nie zadzi zamodzielnie w zadnym wojewodztwie ani radzie powiatu lub gminy Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 08:53 Zapominasz, że to efekt manipulacji wyborcami, jakim jest grupowanie list w pierwszej turze. Gdyby nie to, trochę inaczej wyglądałyby wyniki w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlowicki Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 09:00 tylko dziwne, ze zawsze jak PO przegrywa - PiS to samo - to zrzucaja wine na manipulowanie opinia wyborcza, na szczescie ja swiadomie glosuje choc nie zawsze wygrywa\moja opcja - nie jestem pisowcem Odpowiedz Link Zgłoś
acentymaz5 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 10:23 a na pomysł grupowania list to wpadła Platforma????? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał Maj.. 27.11.06, 10:10 Lubię ogromnie takie wybory, Kiedy po dupie biorą Kaczory, A jak Platformę borówka wspomoże, To Trwam z Rydzykiem niewiele może W sumie kraj cały, ma radości kupę Wreszcie Kaczory dostały w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
baska52 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 27.11.06, 13:29 Panie Michale, Jedna sugestia: Zamiast borówka - inne słowko. A wtedy i rym zgrabniejszy, i prawdzie bliżej. Zyczliwa B. A jak Platformę Berman wspomoże, > To Trwam z Rydzykiem niewiele może Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sondażowe wyniki wyborów: w Krakowie wygrał M 28.11.06, 00:35 baska52 napisała: > Panie Michale, > Jedna sugestia: > Zamiast borówka - inne słowko. A wtedy i rym zgrabniejszy, Masz rację, choć problemem jest tu rytm, nie - rym. Moja propozycja zmiany tego wersu, przy zachowaniu sensu (co Tobie się, niestety, nie udało): ...A jak borówka PO wspomoże... Oczywiście, wymawiamy pe-o. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Marcinkiewicz wygrałby gdyby nie był z PISu 27.11.06, 11:25 gdyby nie byl z PiSu, dalej uczylby w szkole :) Odpowiedz Link Zgłoś