zawrat2 Re:Pierwszy buhaj IV RP 04.12.06, 17:49 Co to się porobiło? W IV RP miało być tak ładnie i tak po bożemu moralnie i oto mamy dwa buhaje. Który z nich jest pierwszm,a który drugim buhajem IV RP. Może drodzy internauci wybieżemy kolejność w głosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 no a co tej ... 04.12.06, 17:50 tej pani co uprawiala przez jakis czas nastarszy zawod swiata ujdzie na shucho. Przeicez nie musiala a kase zrbila wiec cheba trzeba by jej przynajmniej odebarc kase ktroa zarobila w sposob nielagalny. Kak Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: no a co tej ... 04.12.06, 17:56 dlaczego nielegalny. przeciez podobno ja zmuszano do tego, czym sie wkrotce ma zajac prokurator. przypuszczam, ze ktos tej pani lepiej zaplacil za ujawnienie tej afery niz placili lepper i ten drugi, rzekomy ojciec jej dziecka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Kto mowi o molestowaniu 04.12.06, 17:51 lepper podobnie jak bill clinton, nie mial z nia seksu. nie mial z nia seksu w sensie doslownym, jedynie seks oralny i od czasu do czasu ona mu laske zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Już widzę wyborcze reklamy "z Andrzejem leppiej" 04.12.06, 17:56 Już widzę te reklamy - jakiś wyzywający dekolt i pończoszki z podpisem: "z Andrzejem leppiej..." i dla równowagi handelek w szkolnych kioskach - czerwona przepaska na ramię z białą okrągłą tarczą, w środku sugestywną czarną czcionką: LPR i dookoła "5 piw - wojskowy dryll" Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 18:02 GW kłamie, wszczęto postępowanie w sprawie, a nie wobec. Prawie robi wielką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Faszyści i molestanci - łączcie się,"koalicjanci"! 04.12.06, 18:07 Hahaha pieknie, pięknie! :P z Leppera taki Clinton, jak z Giertycha Adenauer :P Odpowiedz Link Zgłoś
jotelbe Słodka zemsta Kaczyńskich..... 04.12.06, 18:17 Jak "ujają" Leppera i innych wodzów Samoobrony osierocone owieczki w odruchu SAMOOBRONY przy- biegną do inngo wodza.I nie będzie już żadnej niepewnej koalicji, tylko jedna zwarta i wio- dąca przewodnia partia. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr na to wygląda... 04.12.06, 18:45 Może jurny Lepper znów zostanie przeczołgany dymisją, aby po miesiącu powrócić na stanowisko, haha... bo Wielki Brat poleci pisrezydentowi dymisję wręczyć, a zaraz potem wręczyć nominację :P Odpowiedz Link Zgłoś
kpoplik Widocznie już jej NIE dają 04.12.06, 18:18 No cóż- taka jest natura że mężczyźni z czasem nie są już w stanie zadowolić kobiety- najwyraźniej ten czas już nastąpił. Tak jej było dobrze. Ale co dobre nie trwa wiecznie Przydało by się chomonto to wtedy by pomyślała dwa razy (zresztą nie tylko ona/oni) Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Przy tej wiadomości blednie nawet to 04.12.06, 18:20 nawet to dla kogo dzisiaj i za ile 'pracuje' Aneta K Bolek z kapciowym zakładają nową partię : Polityczne zaplecze dla byłego prezydenta Lecha Wałęsy przygotowuje szef jego kancelarii w latach 90., Mieczysław Wachowski. Tworzona właśnie partia nosi roboczą nazwę "Polska Zdrowego Rozsądku". Ma działać na rzecz powrotu Lecha Wałęsy do polityki. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8629618&rfbawp=1165251674.716 Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: Przy tej wiadomości blednie nawet to 04.12.06, 18:54 Nie no Lechu moglby sobie dac spokoj :( Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Przy tej wiadomości blednie nawet to 04.12.06, 19:28 Pe-Zet-eR? Ojej... jak to dziwnie brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
evident Dawała d... im 04.12.06, 18:22 a oni dawali jej stanowiska , podarunki, przestali dawać to się wkurzyła i opowiedziała co wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 18:26 Józef Zych powiedział w Sejmie "Nie pierwszy raz mi staje...". Ale że im staje....To jest co najmnie dziwne. Jurne te chłopy z polskiej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Andrzejku- pośliznoleś sie na dupie 04.12.06, 18:28 taki już twój chłopski los, strajki i zadymy wyniosły cie na szczyty, ale zwyczajna, pospolita dupa sprowadzi na swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
biceratops Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 18:45 Czy Jola z Dywit chociaż wie kto jest ojcem jej dzieci? Jak dokładnie jest w stanie zawęzić grono potencjalnych dawców? Lokalne struktury partii, czy ktoś z centrali też się trafił? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Gratulacje 04.12.06, 18:51 PiSowi gratulujemy koalicjantów!!! No ale, jaki pan taki kram. Prawo i Sprawiedliwośc dla wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 19:06 owszem, wszczac postepowanie. Jeśli potwierdza sie zarzuty - jednego i drugiego do tiurmy. Jeśli nie - co najmniej owa kobiete do więzienia. A poza konkursem: od razu sprawe tym kobitkom, co to ponoć wiedziały, ale dziwnym trafem pamięć teraz im się odświezyła. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
babette663 K_O_N_D_O_L_E_N_C_J_E !!!! 04.12.06, 19:16 Moje kondolencje dla Joli-z dywit6 - gumo filco karate la morda solare Andy Lepper beretto furmano politycznie f i n i t o !!!!a biedna jola musi zmienic forum Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 19:33 "Erotyczne immunitety" część II Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Pani Aneto K... 04.12.06, 19:45 Siedziała pani tyle lat cicho! dlaczego? Bo była pani radną?Pracowała pani w biurze?i kasa była? czytam w "DF" że teraz pani nie ma pieniędzy! To co pani robiła przez ostatnie 4 lata z pieniędzmi? 2600 diety radnej plus 1200 za pracę w biurze...daje nam to 3800 na miesiąc. To ładnei sie pani rządziła...a trzeba było odkładać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 knury z samejbrony pokazaly ryje prawdziwe 04.12.06, 19:53 jeszcze inne rzeczy wyjda Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: knury z samejbrony pokazaly ryje prawdziwe 04.12.06, 19:56 zobaczysz że to jest nagonka na SO!!! ze strony "GW" a na LPR ze strony "Dziennika" a za tym wszystki stoi PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 taaaaaaaaaaaa - nagonka - faktycznie 04.12.06, 20:00 - po prostu LPR to zawsze byli faszysci i dopiero sie teraz o tym mowi a samabrona to zawsze byly prostaki - ale nie jest to nagonka tylko wyciaganie znanych rzeczy - a ze PiS za tym stoi to masz racje - przystawki zjedzone to sie trzeba pozbyc ogryzkow Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: taaaaaaaaaaaa - nagonka - faktycznie 04.12.06, 20:03 Oczywiście że nagonka.A po czym wnioskujesz ze LPR to faszyści? Samoobrina to dla Ciebie prostaki..to kim Ty jesteś? Widzisz oni się chociaż do Sejmu dostali, takie prostaki...A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 LPR to faszysci to kazdy widzi i niedlugo 04.12.06, 20:16 znikna jak g..no w przereblu - a samabrona to chamy i prostaki - a ze do sejmu sie dostali - takich mamy wyborcow - naiwnych co na faszostow i prostakow glosuja - bo im obiecuja zlote gory Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: LPR to faszysci to kazdy widzi i niedlugo 04.12.06, 20:18 Jasne..zniknie to PO i si eprzeksztłci w coś nowego...Od Unie Demokratycznej,przez Unie Wolnośc, Partie demokratyczna, PO i jeszcze wiele wiecej...ciekawe ile parti jeszcze PO zalozą?? Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_kloss Kochaja seks jak kon owies 04.12.06, 20:18 Alez o co chodzi z ta afera ? Przeciez juz poslanka Samoobrony Renata Beger publicznie wyjawiala ze kocha seks jak kon owies. Nie jest to zadna tajemnica. Byc moze przewodniczacy Lepper i posel Lyzwinski po prostu mysla tak samo. Nota bene, wyglada na to ze "kochamy seks jak kon owies" byc moze powinno sie stac oficjalnym mottem Samoobrony. No i ten kon i ten owies maja w dodatku taki rolniczy wydzwiek ... Poza tym, jesli pani Renata tak bardzo lubi seks dlaczego sie po prostu nie parowali wewnatrz partii. Wszystko pozostaloby w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 20:19 Gilowska została odwołana w sprawie o lżejszym ciężarze gatunkowym. Co zrobi Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Ej kaczorki, i za sutenerów 04.12.06, 20:23 zaczynacie robić. Kartofel ? sutenerem ? A łyżka na to - niemożliwe. Ale czy można Łyżkowińskiemu wierzyć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:31 a jaką Julke? bo nie kojarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
po.kurcz_donald Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:33 rusz głową, nie mogę tak wprost Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:34 hahahah juz wiem:D no ja Cie bardzo prosze....Myslisz ze Julka się daje Tuskowi za to że jest posłanka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:35 laziorzymss napisał: ...Myslisz ze Julka się daje Tuskowi > za to że jest posłanka ?? no ja Cie bardzo prosze... o co Ty go podejrzewasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:40 Tuska o co podejrzewam? Jego o wszystko!!!nawet o to że jest pedałem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po.kurcz_donald Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:42 on jest raczej "BI", to u nich modne vide Młodzieżówka PO tam co trzeci ma taki orient :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:44 po.kurcz_donald napisał: > on jest raczej "BI", to u nich modne vide Młodzieżówka PO tam co trzeci ma taki > > orient :))) ha ha ha...pewnie masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: czy wiesz że Donald posuwa w sejmie Julkę ? 04.12.06, 20:52 laziorzymss napisał: > Tuska o co podejrzewam? Jego o wszystko!!! Przeczytaj jeszcze raz mój post! nawet o to że jest pedałem!!!! Znów błąd. Nie interesują mnie Twoje preferencje seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 20:36 Po raz pierwszy naprawdę szczerze współczuję premierowi Kaczyńskiemu. Ani chwili spokoju! Tacy koalicjanci to dopust Boży. Myślę, że mimo licznych wad na coś takiego nawet Kaczyński nie zasłużył. Panie premierze, rozpędź pan jak naprędzej te durne faszystowskie pleciugi z LPR, co nawet wyborów z gamoniami i krasnalami wygrać nie potrafią i tych pożal sie Boże ogierów z SO, a wyjdzie to na dobre wszystkim - PiS-owi, opozycji i przede wszystkim Polsce. Trzymanie takich ludzi u żłobu to hańba, naprawdę można się porządnie ubrudzić, a i w lustrze się przeglądać rano jakoś niemiło. Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 20:41 A myslisz że jak by niebyło LPR-u i SO w koalicjii to taki fajny rząd by był? Mniejszościowy?Albo z PO? nie wyobrażam sobie takiego rządu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 20:55 Nie o to mi chodziło, nie o politykę, która przysłania zwykłe poczucie przyzwoitości. Nie wiem, jaki byłby ten rząd bez LPR i SO. Po prostu nie można w nieskończoność popierać chołoty w imię jakichś niby "wyższych" racji, bo to się źle kończy. To obłęd! Mamy ohydny skandal (nie pierwszy w wykonaniu polityków SO i LPR), a ty myślisz tylko o polityce i żeby broń Boże POP coś nie dostała. Ja nawet nie myślałam o tym przez chwilę. Naprawdę nadchodzi momemt, gdy tolerowanie łajdactwa nie uchodzi. Inaczej można sie ubrudzić. O to mi chodziło, nie o politykę, bo sa od niej rzeczy ważniejsze. Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 20:57 ale czy coś udowodnili Lepperowi i LPR-owi ?nic. to wszystko jest nieudowodnione!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 21:00 Przepraszam za błąd, oczywiście "hołota". Niepotrzebne chyba moje emocje, bo jak widać z poniższych wypowiedzi - polityka ważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk Politpoprawne antyposlkie medium pod patronatem 04.12.06, 20:40 "Św." Judasza, znalazło kolejną "afere" ... posunięcia salonowych dziennikarzyn są godne politowania i zwyczajnej pogardy ... teraz wynaleźli zwyczajną dziwke ... która jeżeli to prawda była opłacana przez posłów Leppera i Łyżwińskiego z kasy publicznej i tylko to jest skandalem ... dziewczyna porzadna by się na taki układ nie zgodziła tylko zwykła DZIWKA ... co poświadcza fakt iż każde dziecko ma z innym chłopem ... ona tego chciała, nikt jej nie zmuszał. Czyli tu nie ma żadnej sprawy ani skandalu .... poza tym iz dziwke opłacano z kasy publicznej i panowie mają żony. Acz aby dokopać siłom narodowym - konserwatywnym i patriotycznym medialne hieny będą się nawet podpierać prostytutką. Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: Politpoprawne antyposlkie medium pod patronat 04.12.06, 20:42 jewropejczyk napisał: > "Św." Judasza, znalazło kolejną "afere" ... posunięcia salonowych dziennikarzyn > > są godne politowania i zwyczajnej pogardy ... teraz wynaleźli zwyczajną > dziwke ... która jeżeli to prawda była opłacana przez posłów Leppera i > Łyżwińskiego z kasy publicznej i tylko to jest skandalem ... dziewczyna > porzadna by się na taki układ nie zgodziła tylko zwykła DZIWKA ... co > poświadcza fakt iż każde dziecko ma z innym chłopem ... ona tego chciała, nikt > jej nie zmuszał. Czyli tu nie ma żadnej sprawy ani skandalu .... poza tym iz > dziwke opłacano z kasy publicznej i panowie mają żony. > > Acz aby dokopać siłom narodowym - konserwatywnym i patriotycznym medialne hieny > > będą się nawet podpierać prostytutką. zgadzam się z Toba w 100%.. obce siły chcą zniszczyć Polskę!!!ale My nie pozwolimy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carlos4444 Re: Politpoprawne antyposlkie medium pod patronat 05.12.06, 01:35 > zgadzam się z Toba w 100%.. obce siły chcą zniszczyć Polskę!!!ale My nie > pozwolimy!!!! Pewnie te obce siły to Żydzi i masoni, nie? :) A może cykliści? Dobre dobre, ależ się z was uśmiałem :)))) I jeszcze piszecie o sobie My z dużej litery :DDDD Pluralis maiestaticus hahaha :] Poznajcie się bliżej z Jolą z Dywit! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: laziorzymss 06.12.06, 15:22 Masz racje. To jest uderzenie ponizej pasa w opcje propolska. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
po.kurcz_donald Re: Politpoprawne antyposlkie medium pod patronat 04.12.06, 20:55 100% racji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Lepper: my sa jurne chlopy 04.12.06, 21:46 nie wiadomo czy jurne chlopy sluza narodowi w przerwach na dupcenie czy tez dupca tylko w przerwach w sluzbie narodowi i partii. Odpowiedz Link Zgłoś