ryszard461 Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Krawczy 07.12.06, 16:12 Faktem niezaprzeczalnym jest bliska komitywa tych trzech osob co sugeruje iz Lyzwinski jest ojcem dziecka. Niestety dalej to same nie wiadome rzeczy: Lyzwinski zaprzecza i nie boi sie badan genetycznych, Krawczyk potencjalnego zabojce dziecka bierze na ojca chrzestnego, nie wie ile razy byla w pokoju Leppera od 2 do 8 to szalona roznica, ale dla mnie najwieksze zaskoczenie to te 60tys ktore dostala za wywiad z GW widocznie tam bardzo zalazl za skore im ten wiesniak Andrzej Lepper. Poczekajmy ja stawiam na polskiego chlopka rozstropka ze wyjdzie zwyciesko z tej walki. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: ciekawe ile jej zapłaciło GW/ za te zeznania? 07.12.06, 16:23 slon2002 napisała: > podobno 60 tys. zł? ???! Tak malo? To chyba cienka sprawa, albo ta pani ma taki niski cennik. Za taka afere powinna wolac od 600 tys w gore. GW nie ma serca dla "pokrzywdzonej" kobiety, traktuje ja jak platna ... . Odpowiedz Link Zgłoś
6666q Re: ciekawe ile jej zapłaciło GW/ za te zeznania? 07.12.06, 16:56 Jak w biurze poselskim zarabiał podobno 1200 zł i jeszcze świadczyła usługi seksualne to nie jest zbyt rozgarnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 czytal Mario Puzo...i Ojcem Chrzestnym chcial byc! 07.12.06, 18:14 az strach od takiego buziaka dostac! haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Czyli wszystko zostaje w mafii eee... "rodzinie" 07.12.06, 20:17 Samoobrona podszywa się pod ligę ? :D --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: ciekawe ile jej zapłaciło GW/ za te zeznania? 07.12.06, 21:23 Ciekawe ile Tobie zaplacono, zeby pisac takie brednie. Zreszta, nick na forum chyba niewiele kosztuje. I dokladnie tyle samo jest warta kazda Twoja denna wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Krawczy 07.12.06, 16:23 a matka chrzestną SAMOOBRONA! Odpowiedz Link Zgłoś
gzeju Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 07.12.06, 16:25 nie chce mi sie czytac wszystkich komentarzy, ale to jest dobre... "W środę Aneta Krawczyk została dzisiaj przesłuchana w prokuraturze po raz drugi." Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Weterynarze to podobno niezłe ogiery. 07.12.06, 17:23 W Samoobronie to powazny atut. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Przydałaby się jeszcze afera homoseksualna.... 07.12.06, 16:25 Np. poseł Samoobrony molestujący jakiegoś przystojnego chłopca z Młodzieży Wszrchpolskiej. Dobre, co? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Przydałaby się jeszcze afera homoseksualna... 07.12.06, 16:32 jestem za, może ktoś z innej partii,bo w SO raczej nie ma gejów. Może raczej na odwrót,ktoś z LPR albo MW molestujący kogoś z PiS albo SO w hotelu sejmowym upojną nocą... Tylko jaka korzyść prywatna danej osoby to trudno powiedzieć, reklama wątpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Albo posłanka SLD gwałcąca posła LPR-u..... 07.12.06, 16:35 ..wspólnie z biseksualnym posłem z PO. Ale byłaby jazda.... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Albo posłanka SLD gwałcąca posła LPR-u..... 07.12.06, 16:50 to byłoby dobre, ona dojrzała,energiczna kobieta,spragniona młodszych mezczyzn ponieważ ci starzy z SLD są już passe, idzie nocą korytarzem sejmowym i wkrada się cicho do łózka w celu odmłodzenia partii.Jest ciemno,rano widzi z kim zacz. Mogą być homo, po ciemku nie widać i tym lepsza niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Do tego jakieś elementy sodomii..... 07.12.06, 16:55 ...oraz pedofilii. np. U posła Saoobrony ląduje w łózku panienka, a potem okazuje się, że jest nieletnia, np. tydzień jej brakuje do 18-lat. I jest w ciąży , którą natychmiast zaczynają chronić posłowie PiSu i Ojciec Rydzyk. Może by to jakoś rozwinąć? Robi się coraz ciekawiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
6666q Re: Przydałaby się jeszcze afera homoseksualna... 07.12.06, 16:36 Gejów to pewno jest trochę w SLD ale oni teraz nie są na topie. Z gejami to być może by nie wypaliło bo wybiórcza musi być poprawna politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Przydałaby się jeszcze afera homoseksualna... 07.12.06, 17:06 Osobiście czuję coraz większy niesmak. Jakaś krawcowa "kupuje" stanowisko dyrektora + inne profity w zamian za świadczenie pewnych "usług". Patrząc na kwalifikacje zawodowe, raczej trudno uwierzyć, że jej przydatność zawodowa sprowadza się do czegoś więcej. Otoczenie i rodzina podziwiają i zazdroszczą jej "zaradności". Ale w kolejce czekają już następne "kandydatki na stanowisko" i pani Aneta przegrywa z konkurentkami. Ciekawe jest również to, że nawet NA ZEMŚCIE MOŻNA ZAROBIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ...a wystarczyło założyć kondoma...... 07.12.06, 17:09 ...i dobrze zaplacić tej pani za milczenie. Kondoma nie załozył, bo mu zabrania tego wyznawany system wartości ;)))), zapłacić też nie chciał bo chytry - jak to chłop. No to teraz dostanie za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
6666q Re: ...a wystarczyło założyć kondoma...... 07.12.06, 17:55 Ten facio to niezły ryzykant, jak ona lubi ten "JOB" to lepiej żeby zrobili mu badania bo mógł coś załapać od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Albo poseł współżyjący z kotem premiera... 07.12.06, 16:28 To byłaby afera, nie? Bo taki zwykły heteroseksualizm jest mało ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Zarzucam Łyzwinskiemu brzydotę 07.12.06, 16:36 Gdyby był przystojniejszy, cały harem zadowolonych pań miałby w biurze. Ten rząd musi upaść bo są za mało przystojni, ja jako kobieta uwazam że to skandal na skale międzynarodową. Taki Tusk z Olejniczakiem to dobiero "ladna chlopaka" Odpowiedz Link Zgłoś
6666q Re: Zarzucam Łyzwinskiemu brzydotę 07.12.06, 16:40 A jakie ładne chłopaki Olek.K i Olechowski:)))) Tylko Olkowi to pewnie już organ nie "dyga" po takiej ilości wody ognistej jaką obalił. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Organ nie jest potrzebny. Wystarczy portfel. 07.12.06, 16:42 Portfel to dla większości kobiet najlepszy afrodyzjak:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Z buzią Łyżwińskiego współżyje się portfelem..... 07.12.06, 16:41 ...a nie członkiem. Im grubszy portfel tym bardziej zaspokojona kobieta. Stare to jak świat. Odpowiedz Link Zgłoś
6666q Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 07.12.06, 16:32 To coraz bardziej nie trzyma się kupy. Jak kobieta która ma dziecko z człowiekiem którego jak wynika z zeznań nienawidzi zgodziła się na to aby ojcem chrzestnym jej dziecka był człowiek który chciał przerwać jej ciąże na polecenie ojca dziecka. Szczerze to niedobrze mi się robi jak tego słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
ra2er Sku..syn? 07.12.06, 16:46 Fajnego ojczulka chrzestnego wybrała Aneta Krawczyk dla swojego bachora, nie ma co. Być może nawet większego sku..sna niż Lepper i Łyżwiński. Ale czego się spodziewać po mentalnej prostytutce. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Krawczy 07.12.06, 16:52 Jeśli dla tego weterynarza jedynym środkiem na usunięcie ciąży jest oksytocyna, to ja nie dał bym mu nawet świniaka wyczyścić, co dopiero babę... No, chyba że ktoś tu mocno kręci - to wtedy nie wiem.;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Nie szkodzi. Ważne, że był seks. 07.12.06, 16:57 Może jeszcze troche przemocy? Kiedyś jakaś pani skakała z okna w hotelu sejmowym, ale to było dawno..... Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Re: Nie szkodzi. Ważne, że był seks. 07.12.06, 17:06 To się nie liczy, bo wtedy rządziła postkomuna. "Agora" oraz ITI wtedy były przy żłobie a "niezależne" i "opiniotwórcze" było Radyjo.:-D Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Czy Aneta K. chciała zabić swoje dziecko ?... 07.12.06, 17:14 - za pomocą zastrzyków. Ciekawe jak zeznała w tej sprawie na prokuraturze... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Nie szkodzi. Ważne, że był seks. 07.12.06, 17:16 trochę przemocy ? Na posiedzenie komisji nie stawiają się czlonkowie,poszuki wania w hotelu sejmowym,a tam w 5 pokojach leżą związani posłowie, wokół pelno butelek,nie wiadomo czyich ubrań,jakieś przedmioty wyniesione z sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka UWAGA! uwaga, zemsta za jakiś czas będzie straszna 07.12.06, 17:26 Łyżwiński i ludzie od niego są zdolni do wszystkiego, a przecież Aneta połozyła kres tak pięknie rozwijającej się karierze i to chyba niejednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina2005..PC Kaczyńskich i ich afery... 07.12.06, 17:38 coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrewent Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 07.12.06, 17:43 WITAM! rocznik 1951 Mam 55 lat, nigdy bym nie przypuszczał że zabiorę głos na tym Forum chociaż czytam je od dwóch lat. Czytając wypowiedzi forumowiczów w wiekszości negatywne wobec Samoobrony, zacząłem przypominać sobie moje doświadczenia z dzieciństwa. Ja do Pierwszej Komunii Świętej byłem przygotowywany w szkole podstawowej (wtedy religia jeszcze była w szkole).Z perpektywy czasu wiem że już wówczas stosowana była niestety podwójna moralność w procesie wychowania - chociaż jeszcze wtedy o tym nie wiedziałem. O księdzu proboszczu który nas uczył wszyscy wiedzieli że ma córkę niezabardzo to rozumiejąc, bo jak taki człowiek - Ksiądz który nie ma żony może miec dziecko. Wiele lat później okazało sie to prawdą. Wszyscy dorośli o tym mówili, również moi rodzice. Przypominając sobie tamte czasy z dzisiejszej perspektywy, nie rozbiło to na nich żadnego wrażenia. Wiele lat poźniej, w roku 1979 chodząc na nauki przedmałżeńskie do mojej parafii znowu spotkałem się z dziwną sytuacją, po przyjeździe na plebanię z moją przyszłą żoną o godzinę wcześniej niż mielismy być (grudzień 79 bardzo śnieżny) zobaczyliśmy księdza który prowadził przygotowania do małżeństwa naprawdę w niedwuznacznej sytuacji. W rok później już nie był księdzem. Dwa lata temu ogladałem zdjęcia proboszcza sąsiedniej parafii z pobytu w Afryce z Panią Naczelnik ZUS (bardzo ciekawe zdjęcia). Po co to wszystko piszę? Otóż, ludzie z takich parafii w większości uważają że to za bardzo nie jest w porządku, ale też nie tragedia. Toteż mamy takie wydarzenia z posłami z Samoobrony i wypowiedzi obrońców tych "bohaterów" Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 07.12.06, 18:34 fakty i mity dziadku... i czemu ma sluzyc ta konfabulacja stary czlowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 08.12.06, 09:15 Grudzień 1979 roku wcale nie był śnieżny, pierwsze opady śniegu tzw. "zimy stulecia" zaczęły się dokładnie 31 grudnia a 1 stycznia '80 r. cały kraj był już zablokowany, pamiętam... Może to starcza demencja?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Dlaczego kobieta nie może wystąpić o alimenty? 07.12.06, 17:58 Wreszcie, gdyby Łyżwiński łożył na utrzymanie dziecka nie byłoby całej afery. Co roku robi to tysiące kobiet i nikogo to nie dziwi. Posłwie SO są pnad prawem? Wreszcie dziewczyna złożyła pozew w Sądzie a nie w gazecie. Dziennikarze polują na takie rodzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Dlaczego kobieta nie może wystąpić o alimenty 07.12.06, 18:14 przed wyborami samorządowymi nie mogła wystąpić,ponieważ liczyła na większe profity z ramienia SO, ale nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Dlaczego kobieta nie może wystąpić o alimenty 07.12.06, 21:27 To, ze tak sobie myslisz, nie zmienia w tej sprawie NIC. Ani troche. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 07.12.06, 18:36 ta kobieta jest bezczelna prostytutka... jest taka sama Joanne d'Arc jaka swego czasu byla poslanka Beger... Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite Trzymaj sie Anetko :) Podziwiam odwagę. 07.12.06, 18:37 Błądzą wszyscy, ale tylko najsilniejsi potrafią się do błędów przyznać. Życzę Pani i dzieciakom dużo zdrówka i energii :) Nie będzie to na forum dobrze przyjęte, ale przy okazji tego samego życzę dziennikarzom GW. Odwalają kawał potrzebnej Polsce, dobrej roboty. Trzeba przewietrzyć ten kraj, który coraz bardziej przypomina bardachę w podrzędnej spelunie. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Trzymaj sie Anetko :) Podziwiam odwagę. 07.12.06, 20:04 co to jest bardacha ? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Trzymaj sie Anetko :) Podziwiam odwagę. 07.12.06, 23:02 stalactite napisał: > Błądzą wszyscy, ale tylko najsilniejsi potrafią się do błędów przyznać. > Życzę Pani i dzieciakom dużo zdrówka i energii :) > > Nie będzie to na forum dobrze przyjęte, ale przy okazji tego samego życzę > dziennikarzom GW. Odwalają kawał potrzebnej Polsce, dobrej roboty. > Trzeba przewietrzyć ten kraj, który coraz bardziej przypomina bardachę w > podrzędnej spelunie. Ech aleś ty głupi osioł. Jakaś prostytutka msci się na swoim długoletnim klijencie a ty przygłupi osle zachwycasz się tym. No cóż. Wyznawcy Wybiórczej to skarajni idioci a ty jesteś tego klinicznym przykładem. A pani Anetka stoi na progu kariery. Wywiady ,książki ,itd. A idioci zachwycają sią prostytutką... Boże. Skad ci idioci się biorą w takich ilościach? Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite Re: Trzymaj sie Anetko :) Podziwiam odwagę. 08.12.06, 00:17 Pani Aneta wytrzeźwiała, a ty nadal będziesz wyrośniętym plemnikiem, barani łbie :) i to się chyba nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 jak zatem do Ciebie Ojcze mowic: capo czy capie? 07.12.06, 18:45 jesli nalezysz do leperowej 'rodziny' to capo - a jesli tylko jestes kumpel Stasia od wybrykow no to chyba wtedy przysluguje - capie... haha haha - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Chrzestny zabijaka? 07.12.06, 18:48 I to tłumaczy biedną dziewczyne dlaczego dawała mu sie szprycować! To podwójny sku..el! Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Poziom polskiego katolicyzmu PORAŻA 07.12.06, 18:52 To nie jest odosobniony przypadek. To norma. Gratulujemy Polakom wartości. Boże, broń Europę przed zalewem katolickiehj obłudy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 rząd oszalał 07.12.06, 18:59 to wszystko doszło do takiej granicy, że chcę płakać, a w załatwianiu spraw zagranicznych,ważniejszy rydzyk, a w sprawie palących spraw w wewnątrz kraju, CICHO, CICHO,CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myślę że cały rząd oszalał, odejdźcie w siną dal, ale to są marzenia,marzenia, marzenia marzenia , marzenia!!! szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: rząd oszalał 07.12.06, 20:01 w kraju nic się nie dzieje, a oni debatują jak gdyby leciała na nas bomba atomowa. Ktoś oszalał,że jedna pani z biura spała z drugim panem posłem,któ ry lubi podszczypywać panienki jak wypije i od tego zależą losy Polski,bo "to wszystkich oburza". Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Gratuluję wyborcom tego marginesu społecznego 07.12.06, 19:08 który zadomowił sie w sejmie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Weterynarz ojcem chrzestnym 07.12.06, 19:15 Ciekawe czy badania DNA potwierdza ojcostwo chrzestne weterynarza?Musza miec taka technologie. A swoja droga, jak Anetka twierdzi , ze facet chcial wywolac u niej poronienie, to jak mogla wziac go na ojca chrzestnego i to w kosciele katolickim katolickiego kraju. No , chyba ze mowa o mafijnym ojcu chrzestnym. Ooo, i maja ogladac CIALO ciagle zywego Leppera na okolicznosc czy prawda jest ze on tez dmuchal Anetke. Teraz biedula mowi , ze szczegolow anatomicznych nie pamieta bo bylo ciemno. Moze to nie byl Lepper, moze to byl Jarek Kaczor co sie urwal od mamusinego nadzoru? P.S. podobno Andrzej Rosiewicz przerabia tekst piosenki O Lewiskiej i Clintonie. Oj, bedzie karnawal w tym sesonie zimowym. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pogubiła sie centrala w waszych numerach i stąd 07.12.06, 19:25 pewnie ta literka a.Zawsze musisz plunąc na jakiegoś kaczorka bez względu na temat art.Patrz symptomy "małpiej choroby"(Rafał Ziemkiewicz) no chyba że jesteś w tzw "fazie sierżanta" któremu wszystko kojarzy sie z d..ą jak tobie z Kaczyńskimi! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Pogubiła sie centrala w waszych numerach i st 07.12.06, 19:36 rsrh napisał: > pewnie ta literka a.Zawsze musisz plunąc na jakiegoś kaczorka bez względu na > temat art.Patrz symptomy "małpiej choroby"(Rafał Ziemkiewicz) no chyba że jeste > ś > w tzw "fazie sierżanta" któremu wszystko kojarzy sie z d..ą jak tobie z Kaczyńs > kimi! No, nie na JAKIEGOS kaczorka ale na jednego z dwoch i bardzo podobnych do siebie, co kiedys zapier...ksiezyc. Inni Kaczynscy sa mi obojetni, a Bogusia Kaczynskiego opowiesci o primadonnach , primabalerinach, tenorach, etc. to lubie nawet posluchac. I nie o nazwisko czy szczegoly biografii tu chodzi ale o fakt , ze Jednojajowi sprowadzili polityke polska do poziomu nedznego kabaretu- czas plynie, jest to czas STRACONY dla kraju i ludzi , ktorzy spierd... do miejsc NORMALNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Przypomne ci literko a ,słowa prof Kępińskiego 07.12.06, 19:39 (sprawdz w Encyklopedii kto zacz) "Dyskusja z panem jest sprzeczna z higiena osobista" - Żegnam plujko internetoewa ! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Przypomne ci literko a ,słowa prof Kępińskie 07.12.06, 19:51 rsrh napisał: > (sprawdz w Encyklopedii kto zacz) > "Dyskusja z panem jest sprzeczna z higiena osobista" - Żegnam plujko internetoe > wa ! Slusznie , chyba ze sie przywoluje profesora by zaslonic swoj brak argumentow w dyskusji. Mysle , ze o fizyczna higiene tu nie chodzi bo nawet Zygmunt Kaluzynski, znany nie tylko z lupiezu, byl dla wielu swiatlych wspanialym partnerem w dyskusjach. Wesolych swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
mekagojira A to do wyboru chrzestnego tez byla zmuszona? 07.12.06, 19:28 Sory, ale wiarygodnosc tej pani (lekkich obyczajow) jest delikatnie mowiac niska. Skoro koles chcial zabic jej dziecko to dlaczego wziela go na chrezstnego? Jak glupia ***** trzeba byc zeby cos takiego zrobic? Nie watpie ze Lyzwinski mogl ja dymac (za jej zgoda zreszta), ale juz sprawa z ojcostwem i probami usuniecia ciazy jest mocno naciagana. Przypomina mi sie scena z misia jak jedna pani z dzieckiem probuje wmowic rezysrow ze to na pewno dziecko tego aktora ze zdjecia;) Ale poczekajmy do testow DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Krawczy 07.12.06, 19:43 W moim katolickim kosciele z polskim , katolickim ksiedzem Anetka z dzieckiem mieli by przeje..... Moj klecha nie chrzci BEKARTOW, a jak gdzies taki bekart zostal ochrzczoy to nie nie mowy o I-szej komunii czy nauce religii a o slubie zapomnij.Klecha byl ksztalcony, oczywiscie, w polskim seminaium duchownym w Polsce. To tak na marginesie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Nie zauważyłeś że to ty jesteś marginesem tej 07.12.06, 19:53 rsrh napisał: > wy!! Mialem racje to nie obawa o higiene ale brak inteligencji, o , przepraszam, argumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Krawczy 07.12.06, 20:33 Nie ma (albo tylko nie zauważyłem) komentarza do fragmentu wczorajszej rozmowy. Aneta K. powiedziała, że "Łyżwiński, gdy sie tylko dowiedział, kazał ciążę usunąć. Na szczęście było JUŻ za późno ciąża miała 6 miesięcy. To przez 6 miesięcy mu nie powiedziała że jest w ciąży??? Jej kłamstwa biją w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 07.12.06, 20:51 pam Lyżwiński jest mało spostrzegawczy i nie wie,jak wygląda kobieta w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Kra 07.12.06, 21:32 wj_2000 napisał: > Nie ma (albo tylko nie zauważyłem) komentarza do fragmentu wczorajszej rozmowy. > > Aneta K. powiedziała, że "Łyżwiński, gdy sie tylko dowiedział, kazał ciążę > usunąć. Na szczęście było JUŻ za późno ciąża miała 6 miesięcy. > > To przez 6 miesięcy mu nie powiedziała że jest w ciąży??? > Jej kłamstwa biją w oczy! Nie tylko to. Facet nie widzial ze kobitka jest w 6 miesiacu i dmuchal dalej??? Moze myslal ze jak sie kobitke dmucha to nadmucha powietrzem, jak balon.A moze myslal , ze kobitka zapadla na chroniczne wzdecie? Tak seksafera kupy sie nie trzyma. Nie jest istotne kto dostarczyl feralny plemnik, ale faktem jest ze pani Anetka nie lubila zakladac nogi na noge, a taka pozycja zapobiega ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwertyuiop7890 Prostytutka oskarza o wykorzystanie seksualne? 07.12.06, 21:33 Wedlug definicji prostytucji, ta pani jak najbardziej sie prostytuowala seksualnie dla pieniedzy, a wiec byla prostytutka. Przez tak dlugi okres jej to pasowala, bo miala za to (nie)godziwe pieniadze, a teraz jak sie zlob skonczyl, to oskarza. Nikt jej tego nie kazal robic, tylko byla lapczywa na szybki i prosty zysk. Znam wiele kobiet, ktore by wolaly isc na laske Caritasu oraz zyczliwych ludzi i jesc chleb z maslem, niz sprzedac w ten sposob swoje cialo. Jesli to prawda, co ona mowi, to oni niech pojda siedziec za naklanianie do nierzadu, ale ona niech idzie siedziec za prostytucje i korupcje, ktorej sie dopuscila. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Prostytutka oskarza o wykorzystanie seksualne 07.12.06, 21:42 qwertyuiop7890 napisała: > Wedlug definicji prostytucji, ta pani jak najbardziej sie prostytuowala > seksualnie dla pieniedzy, a wiec byla prostytutka. Przez tak dlugi okres jej to > pasowala, bo miala za to (nie)godziwe pieniadze, a teraz jak sie zlob skonczyl, > to oskarza. > > Nikt jej tego nie kazal robic, tylko byla lapczywa na szybki i prosty zysk. Zna > m > wiele kobiet, ktore by wolaly isc na laske Caritasu oraz zyczliwych ludzi i jes > c > chleb z maslem, niz sprzedac w ten sposob swoje cialo. > > Jesli to prawda, co ona mowi, to oni niech pojda siedziec za naklanianie do > nierzadu, ale ona niech idzie siedziec za prostytucje i korupcje, ktorej sie > dopuscila. Droga(i)qwertyuiop7890, ta pani nie byla i nie jest prostytutka! Prostytutka to zawod/ nawet czysty bo sie nie kurzy/, gdzie za oplata robi sie dobrze klientowi/czasem klientce/.Po wykonaniu pracy pani chowa kase, pan/i/ podciaga spodnie i po wszystkim! Prostytutke obowiazuja przepisy BHP-dla jej i klienta dobra i zdrowia. Dyskrecja jest rowniez zapewniona. Pani Anate zaniedbala stosowania srodkow zabezpieczajacych i zrobila to swiadomie. Jej celem nie bylo wykonanie uslugi ale albo poslubienie faceta albo szantaz. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Weterynarz ojcem chrzestnym dziecka Anety Krawczy 07.12.06, 21:38 Facet nawet tak wyglada. The Godfather. Kapelusz powinien sobie na dynie wsadzic. Ale poza tym wypisz wymaluj, il padrino. Meki majcher z Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Obowiązkowe badanie na HIV całego Sejmu i Senatu 07.12.06, 22:21 Natychmiast!Jezeli wśród posłów(a moze i posłanek)króluje sex bez zabezpieczeń z przypadkowymi partnerami to są oni(one)potencjalnymi nosicielami HIV.Badania rozpocząć od samobrony a skończyć na PiS.Natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś