co.ty.powiesz 08.12.06, 20:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarura Szkoda ze tych imamów nie wyrzucono z samolotu 08.12.06, 20:56 podczas lotu.... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolności? 08.12.06, 20:59 "Wolność inaczej" - znamy to z kołtuńskiej Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 08.12.06, 21:09 Ciekawa dyskusja!Ja tez nie chcialbym leciec samolotem z takimi typami.To zadne przesladowania religijne.To dbalosc o bezpieczenstwo ludzi.Sami doprowadzili do takiej sytuacji i niech sie nie dziwia,ze ludzie tak reaguja. Odpowiedz Link Zgłoś
75alicja A ja to przeżyłam! 08.12.06, 21:15 11 września tego roku, w piątą rocznicę zamachów na WTC leciałam z Puketu do Bangkoku. Na lotnisku we wszytkich telewizorach pokazywano obchody tej rocznicy i mowiono o grozbach ich powtorzenia. Do mojego samolotu wladowalo sie kilku Arabow, jeden zwlaszcza wygladal strasznie podejrzanie i podejrzanie sie zachowywal. To byla zdecydowanie najgorsza podroz mojego zycia... Caly czas myslalam o tym, ze Ci ktorzy zgineli 11 wrzesnia przeciez w najczarniejszych snach nie przewidywali, ze w taki sposob soncza swe zycie...Dopiero gdy samolot dotknąl ziemi poczulam spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb jak zobaczysz Araba, to lepiej od razu uciekaj. 08.12.06, 21:33 75alicja napisała: > 11 września tego roku, w piątą rocznicę zamachów na WTC leciałam z Puketu do > Bangkoku. Na lotnisku we wszytkich telewizorach pokazywano obchody tej > rocznicy > > i mowiono o grozbach ich powtorzenia. Do mojego samolotu wladowalo sie kilku > Arabow, jeden zwlaszcza wygladal strasznie podejrzanie i podejrzanie sie > zachowywal. To byla zdecydowanie najgorsza podroz mojego zycia... Caly czas > myslalam o tym, ze Ci ktorzy zgineli 11 wrzesnia przeciez w najczarniejszych > snach nie przewidywali, ze w taki sposob soncza swe zycie... To straszne ;) > Dopiero gdy samolot dotknąl ziemi poczulam spokoj. Jaki z tego morał? Nie oglądaj telewizji, będziesz zdrowsza na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Pozadne polskie dziewuchy po Bangkoku sie .... 09.12.06, 00:14 ...nie szlajaja.......lataja z Ojcem Dyrektorem do Watykanu... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Porzadne polskie dziewuchy po Bangkoku sie .... 09.12.06, 00:15 ...nie szlajaja.......lataja z Ojcem Dyrektorem do Watykanu.... Odpowiedz Link Zgłoś
g.v.kanzow Re: A ja to przeżyłam! 09.12.06, 00:47 Gorzej jesli w czasie lotu nadchodzi pora modlitwy. Rzucaja wtedy zarcie na podloge i jazda walic czacha w kierunku Mekki. Zawsze zastanawialem sie, w jakim kierunku wala lbami, jak znajda sie gdzies na Oceanie Spokojnym, dokladnie po drugiej stronie kuli ziemskiej. Chyba wtedy karuzele potrzebuja zeby nie zgrzeszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
milet1 Re: A ja to przeżyłam! 09.12.06, 06:06 Jeżeli jade metrem i widzę podejrznego Araba z plecakiem to nie wsiadam. W smolotach też powinno tak być. Niech zapewniają bezpieczeństwo i spokój. to że oni nie maja bomby to nie wsztstko. Kilka godzin lotu ze świadomoscia że ktos moze próbowac porwac samolot to koszmar. Ale pare procesów o odszkodowanie to załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 09.12.06, 02:43 emeryt21 napisał: > Ciekawa dyskusja!Ja tez nie chcialbym leciec samolotem z takimi typami.To zadne > > przesladowania religijne.To dbalosc o bezpieczenstwo ludzi. Twierdzisz, ze modlitwa i dyskusja polityczna zagrazaja bezpieczenstwu ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
saturn5 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 09.12.06, 03:09 > Twierdzisz, ze modlitwa i dyskusja polityczna zagrazaja bezpieczenstwu ludzi? a czy ty byles tam, widziales i slyszales ta modlitwe? To nie wypisuje bzdur. slyszalem swiadka tego incydentu - z opisu wynikalo ze to bylo bardzo prowokacyjne zachowanie z celowym zamiarem zwrocenia na siebie uwagi a znajac co sie dzialo 9/11 ludzie sobie dospiewali reszty, co trudno im sie dziwic. Takich plitycznie-correct dupoli jak ty niestey jest troche. Tak fajna mi "modlitwa", panie jajo-glowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 09.12.06, 03:42 Tak, bo terrorysci slyna z tego, ze zachowuja sie prowokacyjnie przed swoimi atakami. Pomyslcie troche ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 09.12.06, 04:24 > Tak, bo terrorysci slyna z tego, ze zachowuja sie prowokacyjnie przed swoimi at > akami. Pomyslcie troche ludzie... Odroznij terrorystowe od prowokatorow, i jedni i drudzy sa nie do przyjecia w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 09.12.06, 04:37 O ile modlitwa w miejscu publicznym (obojetnie jaka) moze byc uznana za prowokacje, to dyskusja na tematy polityczne absolutnie nie. Bush to swieta krowa w Stanach? Jezeli tak to nie ma tam juz demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 09.12.06, 04:53 wot duren, nic a nic nie kapuje. Nie Bush to nie swieta krowa a ty masz zero inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
daamich Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 09.12.06, 05:19 ja wlasnie tak twierdze, modlitwa ( a w szczegolnosci fanatyzm religijny) oraz dyskusja polityczna ( oraz polityka sama w sobie) moga zagrazac bezpieczenstwu ludzi. ogolnie jedni ludzie zagrazaja innym.... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 08.12.06, 21:13 Sam jesteś koł. A tak w ogóle, wszystkich przebierańców w kobiecych szatkach powinno się mieć na oku, szczególnie zaś tych koronkowych. Na ulicach są niebezpieczni i się im zabrania paradowania, to co dopiero wsiadania do samolotu. Chyba że w kalendarzu w sam raz jest na czerwono - to co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Krytyka zabroniona w kraju przodującej wolnoś 08.12.06, 23:51 vitabravo napisał: > "Wolność inaczej" - znamy to z kołtuńskiej Gazety Wyborczej. Ty debilu to samolot widziałeś w telewizji. A swoja droga to ciekawe: popierasz PiS i jesteś przeciw Ameryce? Schizofrenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag LOT pozwala imamom krytykowac Kaczynskiego! 09.12.06, 04:18 vitabravo napisał: > "Wolność inaczej" - znamy to z kołtuńskiej Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Benzyna z imamów? 08.12.06, 21:00 maruu5 napisał: > Tobie tez by wywietrzaly durnoty ze lba, gdybys pomyslal przez chwile > skad bierze sie wiekszosc benzyny dla tzw. "swiata cywilizowanego".. > > wspomnij te slowa, gdy bedziesz lal benzyne do auta lub wsiadal do samolotu > idioto. Masz rację... Nie wiedziałam, że benzynę robi się z imamów... Ale skoro tak, to tym bardziej nie należy przewozić ich samolotami, bo mogą wybuchnąć... Ciekawe, ilu imamów hodują Rosjanie, od których kupujemy ropę... Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: Odrzucono skargę imamów wyrzuconych z samolot 08.12.06, 21:12 Czy latanie jest zgodne z Koranem? Mahomet przecież nie latał. Może to jest powód dla którego islamiści od razu chcą skończyć lot? Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: Odrzucono skargę imamów wyrzuconych z samolot 08.12.06, 21:16 Do Emeryta: To - z kołem - było do św. Vita (bravo!), nie - uchowaj boże - do Ciebie. Tak się zbiegło. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta powinni byli na kopach ich wywalić 08.12.06, 21:19 do puchy na 48h, a następnie deportacja do Arabii czy innego Pierdzistanu , niech wracają do swej przodujacej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 postapili niewlasciwie 08.12.06, 21:21 powinni wystartowac i wyprosic podczas lotu nic by sie nie stalo przeciez maja te swoje dywaniki Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Czytając te komentarze... 08.12.06, 21:30 Czytając te komentarze tak właściwie cieszę się, że stąd wyjeżdżam. Sorry, ale te chamskie teksty to tym razem nie wybryk forumowych idiotów (jola z dywit etc.), a ludzi "normalnych". Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: Czytając te komentarze... 08.12.06, 21:40 lmblmb napisał: > Czytając te komentarze tak właściwie cieszę się, że stąd wyjeżdżam. Wyjeżdżasz, czy wylatujesz? Jeśli to ostatnie, to - mimo zasadniczej różnicy poglądów - nie życzę Ci 10 imamów na pokładzie. Choćby dlatego, że będą jeszcze inni pasażerowie, którzy być może nie chcą przenosić się tak szybko do Allacha... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Czytając te komentarze... 08.12.06, 22:52 > Czytając te komentarze tak właściwie cieszę się, że stąd wyjeżdżam. ja tez ci to radze - wyjedz do jakiego bardzo tolerancyjnego panstwa muzulmanskiego - naprzyklad do Iranu, od razu poczujesz sie jak u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
saturn5 Re: postapili niewlasciwie 08.12.06, 22:33 > powinni wystartowac i wyprosic podczas lotu > nic by sie nie stalo przeciez maja te swoje dywaniki a nawet jakby stalo ... czekaloby na nich w niebiosach 72 dziewic ... Odpowiedz Link Zgłoś
g.v.kanzow Re: postapili niewlasciwie 09.12.06, 01:03 A z tymi 72-oma dziwicami to czemu oni wymyslili? Czy to jest przecietna do ktorej kazdy muslimek umie liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Amerykanie mają cierpliwość tolerując ich u siebie 08.12.06, 21:24 Dla mnie sprawa jest jasna: jeśli nie podoba im się w USA, w Arabii Saudyjskiej, Iraku czy Sudanie zostało jeszcze trochę niezamieszkanej pustyni... Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Odrzucono skargę imamów wyrzuconych z samolot 08.12.06, 21:25 benzyna to wynalazek imamów produkowany w fabrykach przodujacej cywilizacji islamskiej i dawany nam za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Rady dla amerykanskich Arabow 08.12.06, 21:31 "....głośno krytykowali politykę prezydenta Busha, a zwłaszcza wojnę w Iraku. ....pasażerowie zaalarmowali załogę. Ta wezwała policję która nakazała duchownym opuścić samolot". Instrukcja dla posazerow arabskiego pochodzenia, ktorzy maja zyczenie przeleciec sie US Airways: 1. zgolic brody 2. zalozyc garnitur lub dla pelnego kamuflazu spodnie khaki i niebieska koszule. Na nogach loafers lub tenisowki Nike (najlepiej kupione w Wall Mart). 3. trzymac w reku Biblie 4. glosno chwalic prezydenta Busha a zwlaszcza wojne w Iraku. Z entuzjazmem. 5. za bilet zaplacic American Express Przyjemnego lotu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Re: Rady dla amerykanskich Arabow 08.12.06, 23:23 nie latac samolotami tylko latajacymi dywanami. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: Rady dla amerykanskich Arabow 08.12.06, 23:47 w Walmarcie ciezko bedzie ci kupic buty Nike Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Rady dla amerykanskich Arabow 09.12.06, 05:03 3m05 napisała: > Instrukcja dla posazerow arabskiego pochodzenia, ktorzy maja zyczenie przelecie > c > sie US Airways: Pozwol, ze troche to rozszerze: Instrukcja dla pasazerow, a takze rezydentow krajow cywilizowanych, ktorym sie nie podoba "zgnily moralnie Zachod" i ktorzy domagaja sie koniecznie zapanowania islamu nad swiatem: 1. Zebrac manatki i udac sie czym predzej na najblizsze lotnisko. 2. Kupic bilet w jedna strone do Damaszku, Teheranu, czy Rijadu. 3. Udac sie tam i nie probowac ponownie wypadow do krajow Europy Zachodniej lub Ameryki. .... I wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
irini Jak się leci US Airways 08.12.06, 21:59 to nie wypada krytykować gospodarza. Ale bardzo dobrze ich rozumiem, bo też nie mogłabym się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Teraz nie bedzie podejrzen 08.12.06, 22:06 Beda za to dzialania (lub proby takowych) ze strony imamow i ich ludzi. W kocu sprawiedliwosc musi byc. Jak nie byli podejrzani (a tylko podejrzewano ich) to teraz nalezy wyrownac bilans. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Mniemam, że słusznie 08.12.06, 22:11 Niech podziękują wojującym współbraciom za tę fobię i uprzedzenie _ zwierzęta nieczyste Odpowiedz Link Zgłoś
saturn5 [...] 08.12.06, 22:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat noelkabat 08.12.06, 22:29 trzeba ich wyrzucic z USA i Europy, niech sie modla u siebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Lekka manipulacja GW 08.12.06, 22:35 NIe podano tutaj, ze imamowie zajeli miejsca dwojkami przy wyjsciach awaryjnych. Miejsca ktore nie byly przypisane. Odpowiedz Link Zgłoś
mitffoch Re: Lekka manipulacja GW 09.12.06, 06:44 www.cnn.com/2006/US/11/21/passengers.removed/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 [...] 08.12.06, 22:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anarcho-emeryt Zdecydowane NIE modlacym sie w samolotach 08.12.06, 22:51 Jetem zdecydowanie przeciwny modleniu sie w samolotach!!! Lecac z USA do Europy Lufthansa mialem tego pecha, ze kolo mnie siedziala rodaczka klepiaca "zdrowaski" jak nakrecona (glosno!!!!). Zawolalem stewardese i poprosilem ja o przeniesienie tej paniusi na inne miejsce. W koncu o ile nie bylo zagrozo to zdrowie na pewno! (robilo mi sie niedobrze i rzygac sie chcialo). Prosba moja zostala wysluchana i reszte podrozy spedzilem w spokoju delektujac sie niemeckim piwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Modlic nalezy sie wylacznie lecac Aeroflotem! 09.12.06, 04:21 anarcho-emeryt napisał: > Jetem zdecydowanie przeciwny modleniu sie w samolotach!!! > Lecac z USA do Europy Lufthansa mialem tego pecha, ze kolo mnie siedziala > rodaczka klepiaca "zdrowaski" jak nakrecona (glosno!!!!). Zawolalem stewardese > i > poprosilem ja o przeniesienie tej paniusi na inne miejsce. W koncu o ile nie > bylo zagrozo to zdrowie na pewno! (robilo mi sie niedobrze i rzygac sie > chcialo). Prosba moja zostala wysluchana i reszte podrozy spedzilem w spokoju > delektujac sie niemeckim piwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Re: Niech żrą piasek 09.12.06, 00:04 ....polska swinia sie lepiej do tego nadaje......... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Minnesota to nie stan dla krytykow wojny w Iraku.. 09.12.06, 00:02 .....bo choc to stan tolerancyjny w wielu sprawach (jeden z bastionow Demokratow, bez kary smierci i dosc uczciwy i praworzadny)...to jednak w kazdej rodzinie blizszej lub dalszej ktos jest zwiazny z US Military......... ..tam sa setki zakladow produkujacych bron i wyposazenie wojska. kilometrami ciagna sie baraki, bez okien, za drutami kolczastymi setki kamer i punktow kontroli......... W Minnesocie, wsrod niezliczonych jezior sa rowniez setki silosow z rakietami balistycznymi....w Minneapolis znajduje sie centrum kierowania ruchem samolotow w calej USA, cywilnym i nie tylko..... Dlatego w Minnesocie dobrze wiedza kiedy mysz piernie, a co tu dopiero o Arabach mowic..... W Minnesocie, w oknach stoja swieczki, ktore zapala sie kazdy wieczor, a ktore oznaczaja, ze ktos z rodziny jest nieobecny w kraju..... .....one zawsze tam byly, ale teraz jest duzo wiecej niz kiedys.... ...wojskowych pogrzebow tez teraz nie brakuje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Minnesota to nie stan dla krytykow wojny w Ir 09.12.06, 00:11 > w Minneapolis znajduje sie > centrum kierowania ruchem samolotow w calej USA, Guzik prawda. ATCCS (Air Traffic Command Center) znajduje sie w Herndon, Virginia. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: Minnesota to nie stan dla krytykow wojny w Ir 09.12.06, 00:24 za to znajduje sie tam jedno z wiekszych skupisk muzulmanow Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak25 bla bla bla 09.12.06, 00:36 ostatnio czytalem ze taksowkarze muzulmanscy nie chca wozic niemuzulman i jakos nikt im sprawy nie wytacza wiadomo wolnosc gospodarcza kazdy wozi kogo chce ale jak jest na odwrot ktos nie chce przetransportowac muzulmanow to juz wielka tragediai wychodzi na to ze w usa mieszkaja sami rasisci Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek To prawda....to swiadczy o tolerancyjnosci stanu.. 09.12.06, 00:46 ....choc zasadniczo religijni, potomkowie skandynawow do religijnych szwirow nie naleza........ Pytanie jest, co pcha tych delikwentow z goracych krajow do tego bieguna zimna w USA..... Zreszta w czasie silnych mrozow Minnesotanczycy wygladaja podobnie do Arabow......... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Nie chodzilo mi o centrum ale o instalacje........ 09.12.06, 00:37 W Herndon, Virginia znajduje Air Traffic Control System Command Center, czyli centrum kontroli, ktore, przy obecnej technice, moze sie znajdowac w kazdym miejscu w USA..... ....w Minnesocie znajduja sie instalacje, olbrzymie radary, ktore tych informacji dostarczaja.....panimajesz........ ...a propos, te radary monitoruja nie tylko USA ale takze Kanade i czesc Meksyku......... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Nie chodzilo mi o centrum ale o instalacje... 09.12.06, 00:48 > ....w Minnesocie znajduja sie instalacje, olbrzymie radary, ktore tych > informacji dostarczaja.....panimajesz........ Nastepne bzdury wypisujesz .. radary do kontroli lotow w USA sa rozsiane rownomiernie po calym USA. Nie pisz bdzur jak nie masz o ATC zielonego pojecia. O pociskach balistycznych w Minnesocie tez wypisjuesz bzdury. Jest ich duzo wiecej w Wyoming czy w obu Dakotach. Radze ci skup sie na muzulmanach i daj sobie spokoj z technika wojenna czy radarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Gdzie znalazles informacje o tych pociskach..... 09.12.06, 01:20 ...w przydroznym McDonaldzie...... poza tym mowisz o silosach czy pociskach, czesc silosow jest zawsze pusta.... Poza tym o wiele wiecej niz wypada gadac na forum...... Bywalem nie jeden raz w takich miejscach jak Minneapolis, Aberdeen, Sioux Falls, Fargo czy Grand Forks, jeszcze przed wiosenna powodzia.....i niejedno piwo wypilem sluchajac ich historii... Co do radarow, to rusz dupe do Minnesoty, wez dobra lornetke, bo blizej niz 5 mil nie podejdziesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Gdzie znalazles informacje o tych pociskach.. 09.12.06, 01:26 > Co do radarow, to rusz dupe do Minnesoty, wez dobra lornetke, bo blizej niz > 5 mil nie podejdziesz..... no wlasnie, sam sobie dales odpowiedz. Do radarow FAA podejdziesz na 10 metrow. Te twoje radary jakoby one nie byly nic z FAA i kontrola samolotow cywilnych nie maja wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Ja wcale nie twierdzilem, ze te radary sa dla 09.12.06, 01:39 ....celow wylacznie cywilnych....wiem tylko od znajomych, ktorych krewni tam pracuja, ze sluza do sledzenia ruchu lotniczego na calym kontynencie.......znajduja sie terenie plaskim jak talerz, bez drzew i zamknietym.....That's all... I tam Arabow zapewne nie ma ...i Polakow tez..... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 zmien znajomych ...... 09.12.06, 01:54 heraldek napisał: > ....celow wylacznie cywilnych....wiem tylko od znajomych, ktorych > krewni tam pracuja, ze sluza do sledzenia ruchu lotniczego na > calym kontynencie. RADZE ci ZMIEN znajomych i to szybko. NIE MA RADAROW sluzacych do sledzenia ruchu lotniczego na calym kontynencie czy calym USA czy nawet na terytorium calego stanu (wielkosci Minnesoty). Boze, co za ludzka ignorancja. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Masz racje...czas na zmiany..juz niedlugo pozegnam 09.12.06, 02:12 ..to forum i polskich przyglupow, ktorzy zwykle w DUPIE byli i tylko GOWNO widzieli.....a wszystko wiedza..... ...i wroce tam, gdzie o Polakach opowiada sie tylko dowcipy (pollack jokes)...... a co sie tyczy tych radarow, to nie jestem radarowym guru, to sa konstrukcje ksztaltu radaru, moga byc anteny do kontaktu satelitarnego, czy cos podobnego... ....ale nie jestem glupim polaczkiem by twierdzic, ze cos nie istnieje, skoro kazdy to moze sprawdzic.... Zegnam, szkoda czasu........... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Masz racje...czas na zmiany..juz niedlugo poz 09.12.06, 02:18 > ksztaltu radaru, moga byc anteny do kontaktu satelitarnego, czy cos podobnego.. no wlasnie moga byc ... dla polskich przyglupow na tym forum czy radar czy antena satelitarna - wsio rawno, nie ma to jak wypisywanie co slina na usta przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Zawsze sie znajdzie jakis upierdliwy polaczek..... 09.12.06, 21:41 ....co sie czepia wszystkiego jak rzep psiego ogona............. Przeczytaj jeszcze raz dokladnoe moj pierwszy post..... Powiedzialem tylko, ze w Minnesocie jest centrum kontroli przestrzeni powietrznej USA i Kanady...nie wnikam czy cywilne, wojskowe czy dla sledzenia UFO...... ....reszte to czyste spekulacje na uzytek jakiegos niedowiarka............ Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 macisz bez sensu 09.12.06, 02:46 Wojsko jest od wykonywania rozkazow a nie od dyktowania spoleczenstwu jak ma myslec. Wedlug ciebie Minnesota to jakis bastion ciemnoty. A ja twierdze, ze trzeba byc bezmyslnym aby mylic krytyke wojny w Iraku z krytyka zachowania sie tam zolnierzy. Choc ja nie rozumiem jak myslaca osoba moze z wlasnej woli isc do wojska to jednak dostrzegam roznice miedzy tymi dwoma sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Co ty pieprzysz, kolego................. 09.12.06, 21:57 .....Minnesota to nie ciemnota, ale standardy zbyt wysokie dla przecietnego polaczka, dlatego jest ich tam niezbyt wielu w odroznieniu np. od Illinois..... ....to ich duma i patriotyzm w polaczeniu z durnym przywodztwem Busha.... powoduje frustracje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Co ty pieprzysz, kolego................. 11.12.06, 01:55 Wybacz ale wiekszosc zycia spedzilem w Ameryce Polnocnej i mowienie o "wysokich standardach" Minnesoty po prostu mnie smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mark063 Imamowie 09.12.06, 00:45 Dlaczego Gazeta podaje tylko niektore z powodow wyrzucenia z samolotu? Dlaczego nie jest napisane co mowili, jak siedzieli - tak samo, parami, jak ci z 11 wrzesnia, itd, itd. To byla prowokacja. O tym Gazeta nie pisze. Wyglada na to ze biednych Muzulmanow nieslusznie rasistowski kraj wyrzucil z samolotu. Gazeta, shame on you. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Imamowie 09.12.06, 02:04 Odkad siedzenie parami jest zabronione? Czy podejrzane? Czy malzenstwa tez sie ma rozdzielac i sadzac na przeciwleglych koncach samolotu? Czy we wszystkim widziec musimy konspiracje, badz prowokacje? Przypominam, ze atak 9/11 przeprowadzili fanatycy zupelnie nie wygladajacy na muzulmanow. Nie imamowie... Odpowiedz Link Zgłoś
mitffoch To nie konspiracja kolego 09.12.06, 06:54 Siedzenie parami nie jest podejrzane (choc ja juz bym mial ich tam na oku), jednak jesli podzielili sie na dwie grupy i nie siedzieli w wyznaczonych dla siebie miejscach to juz zaczyna byc dosc dziwne. To ze jeden z nich poprosil o dluzszy pas (taki dla grubasow) mimo ze sam byl szczuply to juz zupelnie jest podejrzane. To plus te modlitwy na lotnisku - ciekawy jestem czy nie mialbys zadnych oporow wyslac swojej rodziny tym samolotem PS A imamowie wygladali "normalnie" wiec Twoje przypomnienie jest niczego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden muzulmanie i swiat. 09.12.06, 01:12 w obecnej sytuacji politycznej na swiecie powinien byc tymczsowy zakaz dla muzulmanow na przeloty liniami pasarzerskimi w usa i eu.muzulmanscy terorysci wypowiedzieli wojne dla z usa i europy.powinno sie wprowadzic izolacje tych "ludzi" deportowac muzulmanow z eu i usa i odebrac turcji zagrabione europejskie tereny .danie dla turcji czlonkostwo w eu bedzie oznaczac koniec kutury europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: muzulmanie i swiat. 09.12.06, 02:00 Jesli kultura europejska ma sie charakteryzowac Twoim sposobem myslenia, to niech sie konczy jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Bush boi sie krytyki 09.12.06, 02:39 Uwazam, ze to skandal. Imamowie zostali usunieci za przekonania religijne i polityczne. W demokratycznym kraju to sie nie powinno zdarzac. O ile na pewno nie jestem zwolennikiem praktyk religijnych w miejscach publicznych, to wyglaszanie pogladow na temat politykow jest czyms jak najbardziej normalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Faceci w papmpersach na glowie to lekka groza! 09.12.06, 04:24 xs550 napisał: > Uwazam, ze to skandal. Imamowie zostali usunieci za przekonania religijne i po > lityczne. W demokratycznym kraju to sie nie powinno zdarzac. O ile na pewno n > ie jestem zwolennikiem praktyk religijnych w miejscach publicznych, to wyglasza > nie pogladow na temat politykow jest czyms jak najbardziej normalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 nie wszyscy 09.12.06, 02:52 Amerykanie sa bardzo roznorodni i nie mozna ich wszystkich wrzucac do jednego worka. Jednak ci ktorzy krzycza "support our troops" i rzadaja ograniczen wolnosci to bez watpienia faszysci. Nie ma zadnego usprawiedliwienia dla ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: nie wszyscy 09.12.06, 15:37 zobacz gamoniu w encyklopedii, co oznacza termin faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: nie wszyscy 11.12.06, 01:58 gieroy_asfalta napisał: > zobacz gamoniu w encyklopedii, co oznacza termin faszyzm Typowa "kultura" i "klasa" prawicowego prawdziwka, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: a ty jestes lewicowy duren 09.12.06, 03:44 Widze, ze radykalna prawica potrafi tylko wyzywac innych od durni... Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: a ty jestes lewicowy duren 09.12.06, 06:20 i od lewicy :D przeciez to obelga, nie?... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: a ty jestes lewicowy duren 11.12.06, 01:59 Dla mnie "lewica" to raczej komplement. Natomiast jeszcze nie spotkalem myslacego prawicowca... Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl Jakos sie nie dziwie reakcji ludzi... 09.12.06, 03:22 Poprawnosc polityczna poprawnoscia polityczna, ale o swoje zycie sie bali. I slusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
mitffoch Rada na Arabow w samolocie 09.12.06, 06:59 Lecialem kiedys samolotem obok kilku wyznawcow pokojowej religii. Gdy zblizalismy sie do Washington DC, nagle zaczeli sie modlic i wychodzic jeden po drugim do lazienki. Nie byli terrorystami, ale czekam na opinie ze to zupelnie normalne zachowanie... Natomiast kiedy jeden pozniej w nocy spal i troche za bardzo sie przesuwal na moj fotel. Nalalem do kubka wina, podstawilem mu pod nos, a jeszcze otworzylem magazyn z gola baba na wlasciwej stronie. Opary alkoholu i gola baba spowodowala komfortowa reszte podrozy. Polecam metode. Odpowiedz Link Zgłoś