Dodaj do ulubionych

B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała

• klara551 Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 11:32
      Nasi bonzowie mogą założyć męski burdel, dla bardzo potrzebujących pań i
      jeżeli nie mogą obejść sie bez seksu w pracy to jest dla nich idealne
      rozwiązanie. Jeżeli sa tak dobrzy to zarobią na interesie lepiej niż w
      sejmie.Zaden z naszych światłyh kacyków nie wspomniał o kodeksie etyki
      urzędników KomisjiEuropejskiej-cytat za Rzpl."urzędnik ma tak postepować w
      życiu prywatnym,żeby nie szkodzić wizerunkowi urzędu" A nasi, zachwują sie jak
      na swoich latyfundiach,z prawem pierwszej nocy. Rozbawił mnie I stada
      samoooo,mówiąc,że jego latorośl ma ministerialne stypendium naukowe,dlaczego
      nie pensaję. jak ten knur mógł to zrobić? Mało mu jeszcze?Cy nie mógł załatwić
      stypendium dziecku z biednej rodziny?Zacytuję chyba Parala-Dzieci prominentów
      dostają cienkie pęciny dopiero w 3 pokolenieniu,więc dpoiero jego prawnuki będą
      może inteligentni naprawdę a nie jak on inteligentni inaczej
    • 11tadeusz11 Co do Qrwy nędzy , był nie wyspany !! 09.12.06, 11:36
      Ale to plugastwo po obu stronach tego konfliktu . Czy ta Samoobrona składa się
      tylko z samych Qrew i złodziei . A ten cały porąbany PiS mieniący się partią
      odnowy moralnej , ma głowę schowaną w WuCecie ? Pewnie tak . Warci siebie
      nawzajem . Uzupełnia jeszcze tą koalicję naziLPR i naziMW . Odnowa moralna w
      duchu Adolfa H . No to mamy w rządzie skrajnych lewaków , katokomuchów i
      skrajnych faszystów . Pogratulować ścianie wschodniej wyboru !
    • keram1 Podawanie anonimowych informatorów to 09.12.06, 11:46
      chwyty poniżej pasa Albo pisze kto tak powiedział albo nie, anonimowy może być
      gzienikarz GW-wartej który ma obsesje do |V R.P.
    • terapia1 Zbadać Przewoniczącego!!! 09.12.06, 11:58
      Ze źródeł zbliżonych do "Wyborczej" dowiedzieliśmy się, że vicepremier Lepper
      jest właścicielem dwóch siusiaków i obu używa jednoczenie.
      Z niecierpliwością czekamy na komentarz red. Michnika. Czuwaj!
      • enedue3 Dziwne, że gw stała się gorliwym strużem moralnosc 09.12.06, 12:16
        czytajac artykuły dotyczące tej sfery życia odnosiłem zgoła inne wrażenie.
        GW była zawsze na pierwszej linni frontu postępu seksualnego, flekowania
        tradycyjnej rodziny, propagowania homoseksualizmu (homozwiazków), ect.
        A tu ogarneła GW litosc "wykorzystywanych" :)) wysokiej klasy prostytutek,
        których pupa jest najwazniejszym orężem w zdobywaniu pozycji i pieniędzy.

Na szczęście Kaczyńscy nie dali się złapać na prostacki plan odsunięcia ich od
        władzy. Który to był z rządu ? Trzeci od września!
        1. Akcja z begerową
        2. akcja nazisci
        3. akcja seksafera
        • patman To nie GW mówiła o moralności, tylko PiS i koledzy 09.12.06, 13:03
          GW tylko pokazała zakłamanie władz, które prowadzą rewolucję moralną. Ja, jako czołowy kontrrewolucjonista moralny nie mam nic przeciwko niemoralnemu prowadzeniu się, pod warunkiem, że nie jest łamane prawo, zwłaszcza zdesperowanych kobiet.
        • uchachany Nie bój, nie bój: w razie czego GW stanie się 09.12.06, 13:22
          bardziej pruderyjna od Naszego Dziennika :-)). A to nie pamiętasz, jak na wieść
          o zamiarze Axela Springera wydawania w Polsce konkurencyjnego Dziennika (i to
          za - o zgrozo - 1,50 PLN!) załkała "Rodacy - Niemce atakują dumpingiem cenowym!
          Do broni, precz z teutońskim naporem na nasz narodowy rynek medialny" :-)).
          Chocia taka ona postępowa, jewropejska i umiłowanie wolnego rynku idei, ludzi i
          towarów promująca :-))...

Taka jest ("wicie, rozumicie...") DIALEKTYKA WALKI politycznej - tu każdy jest
          gotów z siebie zrobić całkowitego idiotę, aby tylko ugrać coś w
          oczach "ciemnego ludu" swoich wyznawców, słusznie rozumując, że jego podstawowy
          rdzeń to również idioci, którzy to kupią :-))...

enedue3 napisał:

> czytajac artykuły dotyczące tej sfery życia odnosiłem zgoła inne wrażenie.
          > GW była zawsze na pierwszej linni frontu postępu seksualnego, flekowania
          > tradycyjnej rodziny, propagowania homoseksualizmu (homozwiazków), ect.
          > A tu ogarneła GW litosc "wykorzystywanych" :)) wysokiej klasy prostytutek,
          > których pupa jest najwazniejszym orężem w zdobywaniu pozycji i pieniędzy.
          >
          > Na szczęście Kaczyńscy nie dali się złapać na prostacki plan odsunięcia ich od
          >
          > władzy. Który to był z rządu ? Trzeci od września!
          > 1. Akcja z begerową
          > 2. akcja nazisci
          > 3. akcja seksafera
    • polok3 B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała 09.12.06, 12:10
      Nie wiem o co tyle krzyku, oczywiscie nie popieram lyzwinskiego( zwykły
      prostak, ktory dorwał sie do "władzy") ale nie moge pojac jak te kobiety mogły
      dawac ciała za prace. Jak to wygladało? Na rozmowie o prace była mowa o seksie?
      Jesli tak to widocznie te kobiety sie na to godziły i miały z tego korzysci
      majatkowe. Nie lubie prostakow ktorzy dorwali sie do stanowisk, ale chyba
      bardziej nie lubie kariery przez łozko.
      Pozdrawiam
      • kwicolek Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 13:25
        polok3 napisał:

> Nie lubie prostakow ktorzy dorwali sie do stanowisk, ale chyba
        > bardziej nie lubie kariery przez łozko.

Dla kobiet nie ma innego dojścia do władzy,stanowisk i pieniędzy.
        Tylko nie wszystkie są takie głupie jak Aneta K.
    • silesius.monachijski22 kralik111, slyszalem, ze zonka zostala "asystentka 09.12.06, 12:14
      Lyzwinskiego; prawda li to?

kralik111 napisał:

• kralik111 Re: kralik111, slyszalem, ze zonka zostala "asyst 09.12.06, 15:32
        silesius.monachijski22 napisał:

> Lyzwinskiego; prawda li to?
        >
        > kralik111 napisał:
        >

Nie sil, moja zona nie ma mentalnosci twojej matki...;)))
    • coolbabe B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała 09.12.06, 12:15
      Ludzie ja mam już dość słuchania o tych aferach seksualnych, czy wy jesteście
      tak naiwni i myślicie że w innych partiach pracują sami świeci i świętoszki
      mylicie się .Nie lubie Lepara , ale Pani" K "tak robi z siebie cierpientnicę ,
      za swoje usługi była dobrze wynagradzana kupiła sobie mieszkanie, ma trójkę
      dzieci ,każde z innym mężczyzną , i czy ta kobieta nie pomyślała na co naraza
      swoje dzieci , przecież one też chodzą do przedszkola czy szkoły i tam będą
      narażone na różńe szykany.Prostytutka ma swojego menela i musi ciężko pracować
      na niego , czasami jest bita i poniżana , wiec niech nikt nie mówi że ta pani
      była wykorzystywana.Ja też zostałam sama z 2dzieci miałam wtedy 28lat i nie
      zeszłam na szmatlawą drogę , skończyłam studia i wychowałam dzieci które też
      skoczyły studia i nie raz w pracy mówiono : no wdowa to napewno potrzebuje
      faceta, A ja nigdy nie zaprzeczałam , tylko mówiłam wtedy że ja mam taki zwyczaj
      że tych facetów wybieram sobie sama. pomyślcie czy ta pani naprawdę jest w
      porżądku ,chciała wejśc do chlewa to weszła na własme życzenie i ubabrała się w
      oborniku.
      • enedue3 Kraj się rozwija 09.12.06, 12:23
        wymarzone stołki w instytucjach rządowych oddalają się w daleka przyszłość,
        stąd ataki lewactwa. Trzeba przyznać prymitywne.
        Na szczęście Kaczyńscy nie dali się złapać na prostacki plan odsunięcia ich od
        władzy. Który to był z rządu ? Trzeci od września!
        1. Akcja z begerową
        2. akcja nazisci
        3. akcja seksafera
        • 6666q Re: Kraj się rozwija 09.12.06, 12:51
          A te afery już niedługo się wszystkim znudzą. Ja bym jeszcze dodał artykuły ze
          szmatławca niemieckiego szkalujące naszego prezydenta.
        • jjr44 Tja, Kraj się rozwija 09.12.06, 16:43
          Jest koniunktura w gospodarce ale:
          1. podatki nie maleją
          2. zadłużenie kraju rośnie
          3. biurokracja rośnie
          4. Wydatki państwa rosną (tzw. tanie panstwo)
          5. Prawo tworzone jest instrumentalnie pod interesy rządzącej koalicji
          (ordynacja samorządowa, służba cywilna, ograniczenia samodzielności samorządów
          w decyzjach o inwestycjach)
          6. reforma finansów dopiero ma być (na razie sie nie zanosi)

W swietle stworzenia krajowego zasobu kadrowego przyszli rządzący powinni się
          cieszyć bo o stołki będzie duzo dużo łatwiej. Nie trzeba sie będzie męczyć ze
          studiami. Kaczory nie będą rządziły wiecznie ale właśnie takie łajno pozostawia
          dla potomności.
          ja sie wyżywię bo mam dobrą pracę i gdyby mi zależało to mógłbym emigrować. Nie
          potrzebuję partyjnego koryta. No ale ktoś tu zostanie w tej 4rp...
          to będziesz ty.

• patman ============Jola w końcu powie prawdę============= 09.12.06, 12:41
      Kazirodztwo jest karalne. Jolka, jak mogłaś z tatą Stasiem? Ponoć tata Andrzej też brał w tym udział?
    • meg303 Po grzechu pierworodnym wszystko jest możliwe... 09.12.06, 12:46
      Nie martwcie się chłopcy Wielebny wam wszystko wybacza.Bo też są gorsze postępki
      np zapalenie goleni glowy państwa.Coz tego, że było to dawno,ale było!
    • 6666q Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 12:48
      Czy te kobiety są normalne. Aby dla takiej marnej pracy iść do łóżka z takim
      trollem.
      Jeżeli większość działaczek w samoobronie tak postępuje, to SO jest wielkim
      burdelem.
      • meg303 Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 12:52
        Masz rację.Lepszy wibrator lub własny wskazujący od tego pana.Powinni go
        pokazywać jako ilustrację słowa"szpetota"
        • 6666q Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 13:02
          Nie wiem jak to jest z wibratorem bo jestem facetem:))))
        • 6666q Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 13:07
          Ja się tym trollom nie dziwię że chcą sobie poużywać z młodymi i ładnymi
          dziewczynami bo ich żony to potworzyce. Tylko dlaczego to robią w tak prymitywny
          sposób. Jest mnóstwo burdeli to po co robili to z takimi mało rozgarniętymi
          panienkami.
    • kwakwarakwa Samoobora: Żywią Y Gwałcą 09.12.06, 12:55
      Niziołkom gratulujemy koalicjantów-reproduktorów! w PiSie na czele partii stoi
      Pierwszy Sekretarz (Prezes), a w Samcoobronie będzie Naczelny Inseminator i
      Vicezapylacze.
      Chamy! Trzeba siać, siać - jak mawia jeden znany ojciec manipulator! A nasienia
      w Samcoobronie jest mnóstwo, jak widać! I jakie yurne te kmiecie, hohoho!

Alleluja i do przodu... potem do tyłu... potem znowu do przoduu... i do tyłu...
      i takie ruchu frykcyjne wykonywać ku chwale ojczyzny! a po zakończeniu: Panie
      Prezesie, melduję wykonanie zadania (Sex-misja).
      • terapia1 Re: Samoobora: Żywią Y Gwałcą 09.12.06, 13:47
        Przeczytałem- nawet do końca...:) Pewnie jesteś dumny z siebie...(?!) Pęczak
        kradł, Jakubowska ponoć też- jaki stąd wniosek dla ich pobratymców partyjnych?
        Aha- zapomniałbym o niezwykle obrotnym b.prezydencie Warszawy: P. Piskorskim.
        Ten jasnowidz miał widzenia z warszawskiej giełdy. na milion PLN ..:)
        Do boju rajtarzy GW- wyjaśniać "cuda"!!!
    • bogdantes B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała 09.12.06, 13:29
      Jola!! gdzie Ty. Kto ich weżmie w samoobronę!! Czytasz i nic!!. A sorry,
      przecież to sobota, Ty nie czytasz, Szef Cię wezwał, hm ...do roboty.
      • neptus Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 13:32
        No właśnie, gdzie jest Jola? Pewnie płacze, że się nie załapała...
    • watzke B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała 09.12.06, 13:34
      Jak to kazał z nim spać? A gdyby kazał kogoś obrabować lub zamordować to też by
      było wykonane? Rozumiem, że wiele można poświęcić dla pozyskania i utrzymania
      pracy, ale chyba są jakieś granice - rozsądku, etyki.
    • ra2er Kolejna ku.. 09.12.06, 13:39
      Niemal codziennie dowiadujemy się, że Łyżwiński maczał swojego penisa w
      kolejnych kobietach. Potępia się tylko tego prosiaka, a zapomina się, że również
      one są winne. Kobiety o mentalności dziwek nie są bez winy.

ra2er.blox.pl/2006/12/Polityczne-ku..two.html
      • pies_na_lewizne Re: Kolejna ku.. 09.12.06, 13:44
        ra2er napisał:

> Niemal codziennie dowiadujemy się, że Łyżwiński maczał swojego penisa w
        > kolejnych kobietach. Potępia się tylko tego prosiaka, a zapomina się, że
        > również one są winne. Kobiety o mentalności dziwek nie są bez winy.

Dokladnie. Jak bedziemy oczyszczac zycie polityczne to nie zapominajmy zeby
        takze powyrzucac wszystkie dziwki.
        • kralik111 Re: Kolejna ku.. 09.12.06, 15:31
          pies_na_lewizne napisał:

> ra2er napisał:
          >
          > > Niemal codziennie dowiadujemy się, że Łyżwiński maczał swojego penisa w
          > > kolejnych kobietach. Potępia się tylko tego prosiaka, a zapomina się, że
          > > również one są winne. Kobiety o mentalności dziwek nie są bez winy.
          >
          > Dokladnie. Jak bedziemy oczyszczac zycie polityczne to nie zapominajmy zeby
          > takze powyrzucac wszystkie dziwki.

Dlaczego wiec te kobiety sa nielegalnie zatrudniane i wykorzystywane przez
          partie ktora wspolrzadzi krajem ???
          • pies_na_lewizne Re: Kolejna ku.. 10.12.06, 16:43
            kralik111 napisał:

> Dlaczego wiec te kobiety sa nielegalnie zatrudniane i wykorzystywane przez
            > partie ktora wspolrzadzi krajem ???

Zatrudniane byc moga bo byc moze byly zatrudniane jako sekretarki,
            recepcjonistki, ksiegowe itp.

jesli byly wykorzystywane seksualnie przedz poslow (to poslowie mieli z nim
            uprawiac seks a nie partie jako takie) to tych poslow trzeba oczywiscie ukarac.
            Oni powinni odejsc z polityki. Ale to wpierw trzeba udowodnic. Nie wystarczy ze
            jaka pani tak twierdzi.
      • jjr44 Re: Kolejna ku.. 09.12.06, 16:50
        Wiesz, w aferze pedofilów z dworca centralnego linia obrony była podobne: to
        nie dzieci - to prostytutki - my jesteśmy niewinni. Co mnie obchodza te panie?
        rozmawiamy o sytuacji w której Stanisław Knur Łyżwiński rozdaje pracę i
        stanowiska w samorządzie kobietom które mu swiadcza usługi seksualne. Niech sie
        nie tłumaczy że same chciały. Za to sie idzie do pierdla tym bardziej że pan
        Stanisław miał już wcześniej problemy z prawem.
        • pies_na_lewizne Re: Kolejna ku.. 10.12.06, 16:47
          jjr44 napisał:

> Wiesz, w aferze pedofilów z dworca centralnego linia obrony była podobne: to
          > nie dzieci - to prostytutki - my jesteśmy niewinni. Co mnie obchodza te
          panie?
          > rozmawiamy o sytuacji w której Stanisław Knur Łyżwiński rozdaje pracę i
          > stanowiska w samorządzie kobietom które mu swiadcza usługi seksualne. Niech
          > sie nie tłumaczy że same chciały. Za to sie idzie do pierdla tym bardziej że
          > pan Stanisław miał już wcześniej problemy z prawem.

jesli robil jak piszesz to zgadzam sie ze powinien za to odpowiadac sadownie i
          wyleciec ze swojej partii i Sejmu. Ale to wpier trzeba mu odowodnic. Na razie
          swiadek oskarzenia okazal sie niewiarygodny. Ale moze inni beda bardziej
          wiarygodni.

N.B. jesli by prokurator uznal ze sa podstawy do postawienia oskarzenia, juz
          wtedy posel powinien przynajmniej zawiesic swoja dzialalnosc w swojej partii i
          Sejmie, co najmniej do czasu roztrzygniecia sprawy przez sad.
    • wojtek2784 - Pamięć z opóźnionym zapłonem ? 09.12.06, 14:03
      Teraz okaże się ze Walewska była zmuszoana do seksu przez Napoleona , tylko nie
      żdążyła o tym powiedzieć , bo nie było Gazety i Super Expresu ?
    • o90 kogo to interesuje ????????????????? 09.12.06, 14:20
      ktora pani dzialaczka sie puszcza ? z kim i gdzie ?
      nikogo to nie powinno interesowac ?
      sie nie podobalo trzeba bylo sie zatrudnic w normalnej pracy

w Polsce nie ma bezrobocia
      a to ze jest powszechne krestwo to przeciez wszycy dobrze wiemy

teraz prokurator za moje podatnika pieniedza bedzie sprawdzal gdzie kto z kim

PARANOJA
    • michnix2 To w Polsce jest tyle prostytutek? 09.12.06, 14:39
      A swoja droga - to jest wlasnie demokracja. Ludzie glosuja na bandytow w rodzaju Leppera i Lyzwinskiego nie ze wzgledu na ich poglady polityczne, tylko ze wzgledu na prace.

Tylko czy Michnik kiedykolwiek stwierdzi, ze sie mylil co do demokracji? Watpie, tak jak inni komunisci bedzie bronil III RP do upadlego, czyli do bankructwa ZUS-u za kilka lub kilkanascie lat.
      • jjr44 Re: To w Polsce jest tyle prostytutek? 09.12.06, 16:57
        Michnix, przecież lepper wszystkich swoich wyborców nie zatrudnia i pomysł że
        głosują na niego ze względu na pracę jest ciut naiwny :-)
        Co do Michnika, 3rp i demokracji: w 4rp tez teoretycznie ma być demokracja? Czy
        może ja czegoś nie wiem a ty zdradziłeś niechcy zamiary szefa?

Ciężko się połapać w twoich skrótach myślowych i nadużyciach sematycznych :-)

Co tam u twojej córki? Już chyba podrosła? Lejesz w dupę czy nadal tylko
        krzyczysz? w sumie już chyba można zacząc ją wychowywać dając jej z miłości
        klapsy?
    • yxcv B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała 09.12.06, 14:58
      Ja ci wszyscy postkomuchy co piszac pluja na Samoobrone beda sie czuli jak to
      wszystko okarze sie prowokacja?Czy wowczas beda mieli tyle odwagi aby wziasc
      lusterko i sie opluc?.Wine trzeba wpierw udowodnic o pozniej wydawac osondy.
      • polonus3 Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 15:27
        Samo zrobienie propozycji seksualnej w Stanach Zjednoczonych przez przelozonego
        jest karalne natychmiastowym zwolnieniem z pracy. W takim przypadku jak ten
        w Polsce to bylaby od razu sprawa sadowa i faceci byliby skonczeni do konca
        zycia jako managerowie i skonczeni finansowo! Takie rzeczy sa nie do pomyslenia!
        We wojsku jakiekolwiek kontakty przelozonego z podwladnym na linii
        "mesko-damskiej" SA REGULAMINOWO ZAKAZANE. Tak jest we wszystkich cywilizowanych
        krajach. Polska to kraj hipokryzji kleru i koltunstwa spoleczenstwa.
    • pl2512 Mala rada dla GW! Chcecie kolejnych swiadkow? 09.12.06, 15:00
      Postawcie samochod redakcyjny w srodku miasta a za wycieraczka znajdziecie
      adresy kolejnych pan-swiadkow w seks-aferze. Moze sie nawet dowiecie o
      czlonasach innych partii. Za wywiad pol godzinny po francusku panie biora 150
      zl, a po polsku godzinny wywiad z redaktorkiem 300zl. Czy sa chetne do wywiadow
      w idysz? Trzeba sprawdzic, ale z reguly osoby mowiace tym jezykiem nie musza
      szukac pracy w Samoobronie!
    • andrzejzb Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 09.12.06, 15:53
      Matko, ile można... Wymyślcie coś nowego...
    • swiniotop B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała 09.12.06, 18:07
      Nie bądzcie takie święte dziewice. Jak by miała bardzo dobre wykształcenie to
      nie musiałaby się na to godzić, Jest coś za coś. najgorzej mają te które ani
      wykształcenia ani urody. Wtedy mogą iść do supermarketu. Tylko, że tam nasz
      dzielny NSZZ SOLIDARNOSC ich nie obroni przed wyzyskiem bo się musi angażować w
      politykę. A o tym ,że jest taka 100-letnia metoda pikiet przed zakładami czy
      sklepami to już zapomniano.
      • 1group Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 10.12.06, 00:45
        Dobra wiadomość dla erotomanów.Nie musicie się starać wystarczy KAZAĆ babie żeby
        z wami spała !!!
        Czy te pismaki myślą,że w tym kraju są sami idioci?
    • marek802 Aneto K. ty k.urwo chyba z koniem żeś spała dziwko 09.12.06, 19:51
      .
    • arab-semita Kolejna dz...ka 10.12.06, 00:57
      To co? Zmusili ja by pracowala w tej agencji? I nadal zmuszaja by w niej
      pracowala? Smieszne. A poziom GW spada z kazdym dniem.
    • iokepine Re: B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim sp 10.12.06, 01:36
      Samoobrona przed płaceniem alimentów:P

Oto cel tej partii:/
    • zdzich_12 B. działaczka: Łyżwiński kazał, abym z nim spała 10.12.06, 09:07
      Druga Jarucka się objawiła? Nie jestem za Somoobroną ale ta sprawa śmierdzi.Zgnojono w ten sam sposób Cimoszewicza i nikt potem nie raczył Go przeprosić.Dzisiaj mamy z nową nagonke.Poziom FAKTU w GW mnie jako jej czytelnika poniża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka