mordzinas No i co Wybiórcza szmato? 09.12.06, 19:10 Kłamiesz szamto od zawsze. Jedynym twoim esbeckim celem jest zniszczenie Kaczyńskich - ludzi ,którym Polacy będą stawiać kiedyś pomniki. Kłamiesz esbecka szmato bo bronisz łajdaków z PZPR u z którymi podpisałas kontrakt okrągłego stołu. Pogarda dal ciebie wybiórczy psie. Współczucie dla twoich wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Te ich pomniki już stoją. To śmietniki. 09.12.06, 19:18 Pie.. się sam ubecki śmieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia A robale na tych śmietnikach mają moherowe berety. 09.12.06, 19:20 Buuuhahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos no to wyborcza i TVN znowu umoczyly :))))))))) 09.12.06, 19:10 wyglada na to, ze ta kobieta jest zwykla kur..... Sorry za jezyk, ale to co wyprawiaja wyborcza i TVN, wczesniej z podobnego pokroju kobieta Beger, a teraz z kilkoma innymi z bylego srodowiska samoobrony jest zwyklym kure...... Oba media osmieszyly sie poraz kolejny :))))))))))))) I taki powinien byc JEDYNY wniosek z calej tej sprawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos wykapany Luzwinski :))))))) 09.12.06, 20:06 mowia sasiadki A.K. Wyborcza i TVN powoluja sie na ich "zeznania". Oto zrodla wyborczej i TVN. A co mowia rozsadnie myslacy? Zrobic test DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 GW i tvn24 to hieny żyjące padliną 09.12.06, 22:22 Wiarygodność GW równa ZERO. "Dziennikarstwo" TVN ,szukające za wszelką cenę sensacji,jątrzące wprowadzające zamęt w kraju . Te poważne miny wypindrzonych siusiumajtek, rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pisofil Ha, ha! Wybiórcza zmieniła profil. Publikuje teraz 09.12.06, 19:11 wynurzenia pospolitych k*rewek. Jak można dawać wiarę opowiastkom pani, która nawet nie wie komu d**y dawała i z kim zmajstrowała bachora? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne No to teraz sie Platformie i Wybiórczej dostanie!! 09.12.06, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: No to teraz sie Platformie i Wybiórczej dosta 09.12.06, 19:34 niby za co sie dostanie? Nawet jak facet nie jest ojcem nie zmienia wiele w calej sprawie (praca za seks). To ojcostwo to najwyzej dodatkowy pikantny ale bez znaczenia watek. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: No to teraz sie Platformie i Wybiórczej dosta 10.12.06, 06:40 helmut.berlin napisał: > niby za co sie dostanie? Nawet jak facet nie jest ojcem nie zmienia wiele w > calej sprawie (praca za seks). To ojcostwo to najwyzej dodatkowy pikantny ale > bez znaczenia watek. jesli ta praca za seks rzeczywiscie byla. fakt ze baba twierdzila ze Lyzwiski jest ojcem jej dziecka podczas gdy badania DNA wykzaly ze nim nie jest... powaznie podwaza wiarygodnosc tej pani. Ta "pani" byc moze w innych sprawach nie klamie, ale trudniej juz bedzie brac na powaznie jej oskarzenia. jesli jednak dalsze dzialania prokuratury wykaza czesc lub pozostala reszta jej pozoskarzen sa prawdziwe to rzeczywiscie PO i GazWyb moga wyjsc obronna reka. Jesli i "seks za prace" to tez pic, to PO i GazWyb bekna, bo nie tylko referowaly co mowi oskarzona ale same mowily ze tak jest. Szeczegolnie Ewa Milewicz w swoim komentarzu poszla na calego. Teraz pewno drzy i modli sie aby te orgie rzeczywiscie byly prawda bo jak nie to puscila Ewa GazWyb z torbami! Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 19:14 Nie ma jak obiektywne media polskojęzyczne TVN,Polsat,rasistowska GW z naczelnym szpiclem i donosicielem!!!Wczoraj pisałe że gw zchodzi na psy!!!adaśku jak masz trochę godnoiści podaj się do dymisji!!! ,,Ale jak może mieć donosiciel godność'' Odpowiedz Link Zgłoś
kpoplik Polskie media 09.12.06, 19:19 Większości mediom w naszym Polski kraju można zarzucić brak obiektywności. Sprawy nie są RELACJONOWANE tylko KOMENTOWANE. Warto wziąć dobre wzorce chociażby z BBC, która stosuje się do określonych zasad (maksimum relacji). Szczerze mówiąc polska szkola dziennikarska jest najlepsza na świecie, ale dziennikarze źle odrabiają swoje lekcje. Z polskich mediów- ufam Trójce Polskiego Radia. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Wiesz silek, lubimy sie tobą podcierać... 09.12.06, 19:15 wiwat PO, ty zakompleksiony stary kawalerze. Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 A N I E M Ó W I Ł E M ! ! ! 09.12.06, 19:15 "A NIE MÓWIŁEM!" - tylko to ciśnie mi się na usta (twierdziłem to juz 2 dni temu), chociaż jest jeszcze troszkę za wcześnie i tzw. "fakt prasowy" może stwierdzić, iz jednak poseł Łyżwiński JEST ojcem najmłodszej córki p. Anety K. Póki co jednak zostanę przy wersji najnowszej - nieoficjalnej. Jakie ona niesie ze sobą skutki... 1. Pani Aneta K. wyszła na osobę "lekkich obyczajów", sama sobie będąc winną, gdyż najwidoczniej starała się o pracę u innych posłów i straciła rachubę u którego najbardziej. 2. Gazeta Wyborcza coraz bardziej stacza się na bruk i przekazywane przez nią informacje coraz częściej okazują się być "niepotwierdzonymi", mówiąc delikatnie. 3. Propozycja pomocy ze strony PO, która korzystając z afery i ukazując jaka zdegenerowana jest Samoobrona i jak bardzo PiSowi NIE zależy na "oczyszczeniu życia publicznego", jest całkowicie bezsensowna, gdyż sens jej nadawało ojcostwo posła Łyżwińskiego. Jest to kolejny z jej strony strzał "kulą w płot". To tylko pierwsze skutki, które przychodzą mi do głowy. Nie będę się rozwodził na temat tego, co TERAZ będą mówić Komorowski i Schetyna, którzy przez ostatnich kilka dni prawili morały na wywyższy temat, podciągając ową "seks-aferę" pod "oczyszczenie życia publicznego" całkowicie niesłusznie (o tym również mówiłem już wcześniej). Proponuję teraz oglądać WSZYSTKIE serwisy informacyjne, aby ŻADNA nawet najdrobniejsza informacja się nie zagubiła - śmiechu będzie całe mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 nastepny ciołek-matołek 09.12.06, 22:39 janjas2 napisał: > 1. Pani Aneta K. wyszła na osobę "lekkich obyczajów", sama sobie będąc winną, wychodzi z tego ,ze gdyby byl ojcem to by nie "wyszła na osobę "lekkich obyczajów" ?? i pomyslec ze twoj "logiczny wniosek" zalezal tylko od gumki ktora Łyżwiński zalozyl hehehe ty to chlopie masz ŁEB jak bania :-(( > 2. Gazeta Wyborcza coraz bardziej stacza się na bruk i przekazywane przez nią > informacje coraz częściej okazują się być "niepotwierdzonymi", mówiąc > delikatnie. mowiac mniej delikatnie bredzisz clopie - to nie w GW pisali o ojcostwie Łyzwinskiego to w TVN o tym mowila sama A.K (duzo pozniej niz ukazal sie tekst w GW) PS przestaniesz wreszcie zmyslac fakty do ktorych tak "madrze" i logicznie starasz sie ustosunkowac ,czy trzeba zadzwonic po pogotowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Re: nastepny ciołek-matołek 10.12.06, 10:58 Tak - zadzwoń po pogotowie, bo będzie ci potrzebne. Pani AnetKa tak czy siak wyszła na osobę "lekkich obyczajów", ale GDYBY Łyżwiński okazał się ojcem, to uwaga cała zwróciłaby się na niego, natomiast p. AnetKa byłaby traktowana jako ofiara "molestowania". Dokładnie to miałem na myśli, więc się ciołku podrap w główkę zanim mi coś napiszesz. Po drugie nie od początku śledzę tą aferkę, więc być może się pomyliłem. Ja pierwszy raz spotkałem się z informacją o ojcostwie posła Łyżwińskiego na GW, stąd mój stosunek do niegdyś pierwszego dziennika w RP. I po trzecie, faktów nie zmyślam, bo są one dostępne i wałkowane setki razy we WSZYSTKICH środkach masowego rażenia, matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzieci? 09.12.06, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzi 09.12.06, 21:05 pies napisał: > Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzieci? Jesteś synem prostytutki i skarżysz się na pochodzenie czy masz tylko zwyczajne zdrowe faszystowsko-katolskie ciągoty? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzi 10.12.06, 06:42 rs_gazeta_forum napisał: > pies napisał: > > Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzieci? > Jesteś synem prostytutki i skarżysz się na pochodzenie czy masz tylko > zwyczajne zdrowe faszystowsko-katolskie ciągoty? Ani jedno ani drugie. Chodzi mi o dobro ich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzi 10.12.06, 08:49 pies_na_lewizne napisał: > Ani jedno ani drugie. > Chodzi mi o dobro ich dzieci. O rany, wreszcie prawdziwy komunista się trafił, a już myślałem, że ten gatunek wyginął. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzi 10.12.06, 11:49 rs_gazeta_forum napisał: > pies_na_lewizne napisał: > > Ani jedno ani drugie. > > Chodzi mi o dobro ich dzieci. > > O rany, wreszcie prawdziwy komunista się trafił, a już myślałem, że ten > gatunek wyginął. alez sa przeciez przypadki odbierania praw rodzicielskich w krajach kapitalistycznych, solcjaldemokratycznych czy bardziej prawicowych. zazwyczaj dochodzi do tego jak rodzice regularnie znecaja sie fizycznie nad dzieckiem lub wykorzystuja dziecko seksualnie. a ja jedynie zadalem pytanie czy nie nalezaloby prewencyjnie zabierac dzieci prostytutkom, aby unchronic te dzieci przed torturami psychicznymi. no bo codziennie inny tatus, czesto pijanstwa, awantury, uzaleznienie od narkotykow, a niektore z takich prostytutek w pogoni za kasa nie zawachaja sie wydac dziecko na publiczne posmiewisko. Wyobrazasz sobie jakie skrzywienia psychiczne wynikna u tych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Czy prostytutkom nie powinno odbierac sie dzi 10.12.06, 17:03 > alez sa przeciez przypadki odbierania praw rodzicielskich w krajach > kapitalistycznych, solcjaldemokratycznych czy bardziej prawicowych. Najogólniej w krajach cywilizowanych odbieranie praw rodzicielskich wiąże się z konkretnymi przypadkami łamania ustalonych norm w stosunku do własnych dzieci. I jest to niezależne od norm prawnych ustroju gospodarczego, co swobodnie tu i bezsensownie wplatasz. Przypadki działań postulowanych przez ciebie wiążą się nieodłącznie z rządami o zabarwieniu ideologicznym - tylko tam można sobie wyobrazić odbieranie dzieci ze względu na sposób zdobywania środków do życia przez rodziców, czy z innych względów typu rasa czy religia. Dla przykładu Australia miała taki rasistowski przeżytek - urzędnicy odbierali dzieci aborygenom, w tej chwili ma ciężkiego kaca. Założenie z góry, że kobieta uprawiająca prostytucję nie będzie dbała o własne dzieci jest tak samo uprawnione, jak założenie, że katoliccy rodzice stosują wobec swoich dzieci pranie mózgu. Nawet jeśli miało to miejsce w twoim przypadku, nie znaczy to, że ma to miejsce zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 19:16 Jesli taki werdykt bedzie ogloszony publicznie,bede sie domagal ukarania postkomunistycznych slugusow-dziennikarskich,i zamkniecia GW-uslugowej gazety obcego panstwa.Ta cala afera to prowokacja.Ta Pani z krocza juz dawno zrobila sobie spluwaczkie. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 19:23 domagaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 21:12 Sądząc z używanego słownictwa ten gość yxcv jest winny strasznego przewinienia - wie, że GW jest obcą agenturą, i nie domagał się do tej pory jej zamknięcia. Powinien się pewnie sam zgłosić do ojca-prokuratora, ten mu nie wybaczy, ale może pozwoli jakimś datkiem uspokoić sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś
kemot007 Lepper--na badanie. 09.12.06, 19:16 i to szybko. Ciekawa sytuacja.Gdyby była perfidna powinna zgłosić również podejrzenie ojcostwa Leppera.Teraz będzie trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 19:16 Takie wyniki są już znane mniej więcej po 5 godzinach...na prawdę nie potrzeba aż 2 dni na wynik. Mówili zresztą na ten temat specjaliści z 2 niezależnych ośrodków badań genetycznych w którejs stacji radiowej chuba rmf ale nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 19:18 Ja też nie jestem ojcem Rydzykiem. Dajcie mi spokój. Zadne DNO mi tego nie udowodni. A z iloma spałem to tylko wie mój Anioł Stróż. Bo mnie zawodzi moja pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 I co(?!) - zwolennicy Gó..anych sensacji !!.. 09.12.06, 19:20 ,,Według nieoficjalnych informacji kuriera, znane są już wyniki badań DNA posła Stanisława Łyżwińskiego. Wynika z nich, że nie jest on ojcem najmłodszego dziecka Anety Krawczyk. Informację potwierdził na swojej stronie internetowej tygodnik "Wprost".'' Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: I co(?!) - zwolennicy Gó..anych sensacji !!.. 09.12.06, 19:26 ,,Według nieoficjalnych informacji kuriera, znane są już wyniki badań DNA posła Stanisława Łyżwińskiego. Wynika z nich, że nie jest on ojcem najmłodszego dziecka Anety Krawczyk. Informację potwierdził na swojej stronie internetowej tygodnik "Wprost".'' Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Łyżwa puści teraz GW z torbami! Za kłamstwa! I dob 09.12.06, 19:19 rze, bo te pismaki z GW durnieją w postępie geometrycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 19:19 rozumiem ze kiedys w przyszlosci z ciekawosci bede mogl np. zabrac kubek po herbacie albo kieliszk po wiodce ktora lyzwinski pil i wyslac ja do labaoratorium w celu zbadania DNA.. tak dla zaspokojenia mojej ciekawosci tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
xr67 I co teraz agitatorzy GW? Pewnie próbki ... 09.12.06, 19:19 ... podmienione??? Wydaje mi się że te rewelacje GW z ostatniego poniedziałku można podciągnąć pod jakiś paragraf: ".. kto świadomie i z premedytacją rozpowszechnia wiadmości mogą wywołać niepokoje społeczne, podlega karze ..." Skutkiem GW-seksafery polski rząd uległ zachwianiu, o mało nie rozpadła się koalicja, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Istnieje podejrzenie podmiany DNA 09.12.06, 19:21 Istnieje podejrzenie podmiany DNA przed dostarczeniem do laboratorium, Wiec nawet zagraniczne placowki badawcze nie zminilyby wyniku badan. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Istnieje podejrzenie podmiany DNA 09.12.06, 19:24 Chyba przez Adama M...;( Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Istnieje podejrzenie ze PO niebawem siegnie DNA. 09.12.06, 19:24 zorro_i_juz napisał: > Istnieje podejrzenie podmiany DNA przed dostarczeniem do laboratorium gdzie ono istnieje? W Twojej skolatanej (i zawiedzionej) glowie ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
kpoplik Nie chwal dnia przed zachodem 09.12.06, 19:22 To co w Polskich mediach i w opiniach na forum niefajne??? Nius--> ostra opinia na gorąco... Trochę spokoju. Nie tak at hop Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Nie chwal dnia przed zachodem 09.12.06, 19:26 kpoplik napisał: > Nie tak at hop Nie tak ad hoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kpoplik Re: Nie chwal dnia przed zachodem 09.12.06, 19:59 Dzięki. dopiero zaczynam przygode z lacina Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Nie chwal dnia przed zachodem 09.12.06, 20:24 kpoplik napisał: > Dzięki. dopiero zaczynam przygode z lacina ja to znam z angielskiego. a anglicy zerzneli z laciny :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Pani Aneto - skoro szuka Pani ojca dla dziecka... 09.12.06, 19:22 ... to trzeba było się zainteresować którymś z głównych redaktorów Gazety, finansowo są chyba bardziej atrakcyjni od jakiegoś tam Łyżwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 09.12.06, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Straciłem szacunek do GW 09.12.06, 19:25 Szmaciarze - tyle można napisać. Gdzie jest wasza wiarygodność kochani dziennikarze? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner więzieniu, a nie w Sejmie i rządzie; i Aneta K. 09.12.06, 19:31 nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 conrad11..sam jesteś szmaciarz, bo kłamiesz ! 09.12.06, 19:29 o dziecku A.Krawczyk opowiedziała w programie TVN24"Teraz My".. i dopiero na drugi dzień ,o tym faKCIE PISAŁT WSZYSTKIE GAZETY ! Odpowiedz Link Zgłoś
sancovic Re: Straciłem szacunek do GW 09.12.06, 19:38 Gdyby wiadomość o ojcostwie się potwierdziła, Aneta Krawczyk na wiarygodności by zyskala. Więcej osób żądałoby odejścia Samoobrony z rządu. Ale co teraz, kiedy ojcostwo się nie potwierdziło? Na pewno Samoobrona ma argument, żeby podważać wiarygodność Anety Krawczyk i GW. Czy to podważa jej zeznania w sprawie wykorzystywania przez Łyżwińskiego? Może tak, może nie. Czy to podważa wiarygodność innych kobiet, które przed prokuratorem (a więc świadome odpowiedzialności za fałszywe zeznania) zeznawały o wykorzystywaniu przez polityków Samoobrony? Zobaczymy - jak prokuratura je oceni. Dopiero po ostatecznym wyjaśnieniu sprawy będzie można mówić o odpowiedzialności gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
tex3 Re: Krew nie woda majtki nie pokrzywy ! 09.12.06, 19:27 Krew nie woda majtki nie pokrzywy ! To jest dno dziennikarstwa ten temat w ogóle nie interesuje społeczeństwa Łajdaczenie to sytuacja w prawie każdym zakładzie pracy Ja osobiście wolał bym aby prokurator zajął się poważnymi sprawami takimi jak W telewizji było że oszust kupił sobie dwustu osobowy zakład pracy w dobrej kondycji za UWADA pięć tysięcy zł !! albo inny oszust nie zapłacił pracownikom za siedem miesięcy pracy tylko ogłosił bankructwo i zamknął zakład i czuje się jeszcze pełnoprawnym właścicielem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nairias Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 19:27 Nawet jeśli Łyżwiński by było ojcem tego dziecka, to pytanie pozostaje otwarte, dlaczeo nagle, gdy ma ono 3.5 roku, matka sobie przypomina, że można kogoś wrobić w ojcostwo. I jak się nazywa kobieta, która za pieniądze uprawia seks - po mojemu prostytutka. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ######### Ostentacyjna pewność siebie Łyżwińskiego 09.12.06, 19:29 Pozytywny wynik doprowadziłby do trzęsienia ziemi w Polsce czyli do kompletnej dekompozycji obecnych rządów. Kto na cos takiego pozwoli? A tak okazało się, że pani Aneta nawet nie wie kto jej zrobił dziecko. Czyli to osoba CAŁKOWICIE NIEWIARYGODNA. A więc...... A moze tak badania zrobić za granicą? Np. w USA albo chociaż w Niemczech? Ale by się porobiło....... Nieeeee.................Żadnych badań nie będzie. To wynik ostateczny. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: ######### Ostentacyjna pewność siebie Łyżwińs 09.12.06, 19:33 kapitan_stopczyk napisał: > Pozytywny wynik doprowadziłby do trzęsienia ziemi w Polsce czyli do kompletnej > dekompozycji obecnych rządów. > A moze tak badania zrobić za granicą? Np. w USA albo chociaż w Niemczech? > Ale by się porobiło....... Proponuje od razu w Izraelu !..;( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: A może tobie zrobiś badania? W Tworkach? 09.12.06, 19:52 kapitan_stopczyk napisał: > ;)) Byłem ale powiedzieli, że jest tylu szaleńcow z GW, że w najbliższych latach nie mam szans ! Ponadto muszą najpierw rozwikłać przypadek niejakiego Stopczyka..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: ######### Ostentacyjna pewność siebie Łyżwińs 09.12.06, 19:36 Lyzwisnki zawsze gdzis pozostawi swoje DNA a licho nie spi :-) Odpowiedz Link Zgłoś